Video

Innkjøpsvideo!


Heihei! Her er videoen jeg lovet dere, det ble enda en innkjøpsvideo :D Denne er ganske lang, og med både klær, sminke, bøker og litt random ting jeg følte for å ta med, haha. Håper dere liker den! Jobba mye med den, så hååper det faller i smak.

Vi snakkes!

-EK

VIDEO: Hverdagssminke

Jeg har laget maange sminkevideoer i mitt liv, men det er få jeg faktisk poster. Denne får gå! Hvis dere vil se julesminkevideoen jeg snakket om, er den her:


Og youtube-kanalen min finner du her: https://www.youtube.com/channel/UCNF-UgbVNyFH00ha9pDECow :) Håper dere liker videoen, da! Nå må jeg virkelig jobbe med essayen min jeg har til mandag, selv om motivasjonen ikke er helt på topp. Skriver om amerikansk kultur, noen geniale tips?

-EK

VIDEO: Mine julegaver 2015

..Holdt nesten på å skrive 2016, jeg! Venner meg raskt til nye vaner, tihi :) Her har dere i hvert fall en video om mine julegaver for i år.. Nei i fjor, haha. Håper dere liker den! Veldig veldig gjerne abonner på youtube- kanalen min også, for å få raskere beskjed når nye videoer kommer ut. 

Hva var din favoritt? Og hva var en ting du fikk til jul? :)

-EK

VIDEO: Juleball sminkelook!

Heihei!

Endelig var det fredag igjen, dere? Har venta lenge nok på det egentlig, kjente jeg ble sliten i hodet de siste timene på skolen i dag. Fant ut at jeg skulle ha engelskpresentasjon ti minutter før presentasjonen- bra jobba, EK. Klarte å improvisere litt da, så får se hvordan det gikk. Men nå er det helg! Straks skal jeg i Kongeparken (!) og så sitte barnevakt senere på kvelden. Gleder meg egentlig like mye til begge deler jeg, haha :)

Og! I går kveld redigerte jeg en sminkevideo for juleball eller andre julerelaterte eventer- så jeg tenkte å dele den med dere her :)


Kan også sees på youtube: HER.

Ha en herlig dag videre, dere :)

-EK

VIDEO: Hvordan overleve skolelivet | Mine 7 beste tips!


Etter at jeg skrev innlegget om stress fant jeg ut at jeg ikke bare kan liste opp alle problemene mine- jeg har jo løsninger også! Så her har dere en video med mine 7 beste tips til hvordan du bør takle skolen, stresset og prøvene. Håper det hjelper noen!

Noen som stresser over skolen der ute? Hva er dine topp tre tips til å takle stresset? :) Ha en herlig lørdag videre, dere!

-EK

VIDEO: The sweater weather tag!

The sweater weather tag- here you go! 

-EK

VIDEO: Last minuete halloween tutorials!

Jeg veeet kvaliteten er helt crap, men du kan se den på youtube for bedre kvalitet :) HER finner dere videoen på kanalen min. Håper dere liker den!

-EK

VIDEO: Innkjøp fra England

-EK

VIDEO: What`s in my beach bag


-EK

VIDEO: Fem beste og værste sminkeprodukter!

Åh, det er så vanskelig å finne en bra tittel til denne videoen! Jaja, det jeg viser dere er mine topp fem sminkeprodukter og mine fem værste sminkeprodukter, altså fem produkter jeg anbefaler og fem jeg absolutt ikke anbefaler. Var der forståelig? Haha, jeg forklarer det bedre i selve videoen da, håper dere liker den! :)

-EK

VIDEO: Tre hårfrisyrer!

Denne ble lagt ut på kanalen min på youtube for noen uker siden, så for å se videoene mine raskest mulig kan dere sjekke dem ut der. Edel Kristina heter jeg (tehe kreativ). Denne videoen er jeg faktisk ganske fornøyd med, liker veldig godt alle tre frisyrene og følte jeg fikk forklart bra nok hvordan man gjør. Neste video er allerede på vei, det blir en "5 på topp og 5 på bunn- sminkeprodukter", altså forteller jeg om fem produkter jeg elsker og fem jeg ikke er så glad i. Håper det kan hjelpe noen ute i den store sminkeverden, for det er jammen ikke lett når man står der med femti foundationer å velge mellom og ikke har peil!

Nå skal jeg altså redigere videre på den- så snakkes vi snart ♥

-EK

Lookbook/OOTW: Video!

-EKVIDEO: My morning routine

Link til hverdagssminke:
 
Hva syns dere? Og hvilke videoer vil dere se fremover? :)
-EKVIDEO: The yoga challenge

 
Haha, håper dere liker den!
-EKVIDEO: Mine favoritter- bøker!

-EKVIDEO: Q and a | Svar på spørsmål!

Svarte jeg på noe du lurte på? :)
-EKVIDEO: The spring tag

:)
Nå kan våren bare komme!
Hvilken video vil dere se neste gang?
-EKVideo ideer- What`s in my purse?

Hei dere!

Mandag igjen, yehey... Neida, denne uken ser ut til å blir liitt mindre stress enn de forrige, så satser på litt mer fritid og litt mindre stress. Tenker derfor på å filme flere videoer, men så er det det evige spørsmålet: Hvilken video skal jeg filme? Vet alle spør om dette og det kan være veldig irriterende, men håper dere har tålmodighet til å hjelpe meg litt likevel! Tenker på "What`s in my purse"- video, er det noe dere vil se?

 
 
-EK


Vday and stuff

Hei og happy valentines day, haha... Ikke at jeg har tenkt å gjøre noe som helst i dag. Therese kommer mest sannsynlig over og vi skal se film og spise is, sånn det pleier å være :`( Uansett, ha en herlig dag alle dere som skal feire den og ikke minst de som er som meg oog ikke feirer. Haha, høres ut som jeg er helt desp her men jaja! Her har dere noen søte videoer for dagen, så snakkes vi :)

DIY, Food, gifts, decorations
 
DIY gifts

Outfit ideas
Date ideas ♥
Hva gjør du i dag?
-EK

VIDEO: 100 random questions tag (part 2)

Finn meg på youtube her og se del en her

Nå skal jeg se Harry Potter i hele dag ♥ YEY

-EK

VIDEO- The best friend tag!

Her har dere bff tag-en til meg og Karri! Håper dere liker den, satt oppe gaanske sent i går for å redigere den ferdig. Abonner på meg her og sjekk youtubevideoen her, for å finne instagram, twitter osv til både meg og min kjære Karri.
Ha en fin lørdag, da!
-EKVIDEO- fest!

-EKVIDEO: Favoritter 2014

-EKMine julagaver 2014

Hei dere! Den berømte videoen som tok en evighet å laste opp, her er den..Ye.

Håper dere liker den! Favoritter videoen kommer i løpet av uka :) Og btw, bakgrunnssangen er All I want for Christmas med Mariah Carrey, karaoke versjon. Så vet dere det!
To ting du fikk til jul? Noe du ønsket deg av det jeg fikk?
-EK

VIDEO: 100 random questions tag

Miniatyrbilde ble heelt feil, jaja. Håper dere liker den!

-EK

VIDEO: The christmas tag

 
Håper dere liker den :)
-EKVIDEO: What`s on my iPhone?

 
Hope u like! Husk å kommentere deres favorittapper og nettsider til mobilen, så kanskje jeg tar dem med i neste video?
-EKThrowback sanger

Åee gjett hvem som havnet på throwback siden av internettet? Jeg ?

Haha, jeg fant ut at det er sånn ca ingen bra sanger for tida? Det jeg hører på er Taylor Swifts nye album (?) og Dangerous av David Guetta. Og det var det. Hvis noen har noen bra sanger så værsåsnill å nevn dem for meg, for jeg sliter skikkelig med å finne noe.. Men uansett, derfor endte jeg opp med gamle, gamle sanger som fikk frem mange merkelige minner. Oog nå deler jeg dem med dere, sånn at noen av dere forhåpentligvis også får frem gamle minner. Eller i hvert fall gamle sanger. Okei here we go

 

Hey Souls Sister- Train
 
Ambitions- Donkey Boys

Wannabe- Spice Girls

Diamonds- Rihanna
Haha Pirates of the caribbean it is! Disse filmene var (og er) seriøst det beste jeg visste om, soundtracket til denne...♥
Har du noen throwback-sanger du savner, eller kjenner du igjen noen av disse?
-EK

Filming på gang

Hei!

Oj, nå er det en stund siden? Ingen spesiell grunn egentlig, bare mye som skjer og mye å tenke på...Også har jeg vært en del syk :(

Vel, i dag har jeg og Therese kost oss, hehee. Vi dro til byen med mine små brødre og mor i morges, følte oss ganske flinke som var klare til 11? Ja. I byen løp vi rundt og filmet, holder på å lage musikkvideo. Vet ikke helt hvordan den blir, redigerer den nå. Får håpe det blir brukbart! Etter mye filming og latter (alle stirrer jo på oss), møtte vi mor og de på Mikado og spiste lunsj der. Tror det er favorittstedet mitt i hele verden ♥ Kinamat ♥

Akkurat nå vurderer jeg å fikse flere bilder til dere, men været er ikke helt samarbeidsvillig. Får se :) Midlertidig får dere noen fra filmingen i dag haha

Såå fokuserte haha ♥

Hvilken sang tror dere det er vi filmer til?

-EK

VIDEO: The language challenge med Therese

 
Haha, hope u like it ♥
-EKVIDEO: 50 ting å være på Halloween!

Ble lagt ut for noen dager siden, men glemte helt å laste den opp på bloggen! Jaja her er den, håper noen syns det var nyttig.

-EK

VIDEO: Innkjøp fra Polen og Oslo!


-EK

VIDEO: Whisper challenge!

Del to er her, og HER er del en. Vi hadde det veldig gøy når vi filmet det haha, håper den falt i smak hos dere!

-EK

Lifehacks

Har du ikke hørt om lifehacks? Da har du seriøst et vanskelig liv. Dette er små, nyttig ting som hjelper såå mye i hverdagen. Det kan være alt fra mat til klær til pc, og det er så mye jeg aldri har tenkt på før! Så jeg fant noen videoer på youtube jeg likte veldig godt, tenkte å dele dem med dere så kan alle ha et enklere liv. Jupp.

Den med walmart måtte jeg bare le av da, haha, men det var mye nyttig også!

Denne var egentlig bare komisk, måtte smile litt underveis... Men noe av det var jo faktisk litt smart, haha.

Genialt.

Okei, det var bare det jeg ville tipse dere om! Har ikke så mye å gjøre akk. nå, er syk skjønner du.. Dette innlegget er forhåndspublisert, så når du leser dette er jeg forhåpentligvis i Osloo! Yey XD

Har du noen lifehacks til meg?

-EK

Topp fem sanger

Heiloo

Nå tenkte jeg å ha et etterlengtet innlegg, dere! Fem favorittsanger har alltid vært en favoritt (haha) hos meg, så jeg håper dere liker det også. Jeg sliter nesten med å finne sanger jeg liker for tida, det går bare i gamle? Er det bare meg? Fant noen da, så har i hvert fall hørt mye på disse fem de siste ukene. Og før du kommenterer det- musikk går ikke ut på dato, folkens. Musikk = Minner = For alltid. Nesten.

Rekkefølgen er tilfeldig 

Iggy Azaela- Change Your Life

I`m not the only one- Sam Smith

Till the love runs out- One Republic

Boss- Fifth Harmony. 

Ray of light- Broiler
Internettet mitt er altfor tregt for tida, isj. Håper det ordner seg, jeg har jo ikke tålmodighet til å vente mer enn fem sekunder på noenting som helst, så jeg ender opp med å trykke på alt og klikke hele pc-en. Før dere spør- ja, jeg skrev dette innlegget to ganger. #pcproblemer Føler jeg hashtager alle problemene mine hahahh...

Favorittsangen hos dere da?

-EK

VIDEO: Pakk med meg!

Noen spurte, så her er den! Drar om få minutter, iii!

-EK

Video: Svar på spørsmål


Still spørsmål til neste gang!
-EK

Dansevideo?

Jeg har gått på dans i 11 (!) år nå, men begynte på jazzdans i år. Har allerede lært en del da, pluss at det er mye likt som på balletten. Noen har spurt om dansevideo, så jeg lurer litt på å lage en... Det tar mye tid, må jo både lage dansen og filme den, så jeg gidder rett og slett ikke stresse med det hvis det ikke er mange som vil se. Så, hva sier dere? Dansevideo?

Gjerne legg igjen tips til sanger/dansetrinn eller andre videoer jeg kan lage, jeg tar i mot det meste med et smil! Veldig random innlegg haha, men måtte bare spørre... Oppdatering kommer senere i dag!

-EK

 

Spørsmålsrundeee

Da kjører vi på med en spørsmålsrunde, dere! Svarene kommer på video, og jeg svarer på spørsmål jeg har fått før og får nå. Dere kan spørre på bloggen, twitter, instagram...Ja, det er vel det! Gjerne spør om litt andre ting en de heelt vanlige (Favorittfarge, hvilket kamera bruker du...)

Gleder meg faktisk jeg, er så lenge siden!Noe du lurer på?

-EK

Topp fem youtubers!

Dette er nesten umulig, men jeg har klart å plukke ut fem av mine favoritt youtubers! Tok sin tid skjønner dere, abbonnerer på liitt for mange...

1.Mamamiamakeup

2. Zoella

Zoella
 
3.Tess Lillealv, min kjære bff ♥
 
4.

5.Cutiepiemarzia


Bethany Mota trenger jeg ikke ta med engang, hun er jo på toppen av toppen... Logisk? Tenkte å vise noen dere kaanskje ikke visste om fra før, so here you og!
Har du en favoritt?
-EK

Roadtrip essentials! VIDEO

Endelig ny video dere! Denne gange er det mine roadtrip Essentials, altså hva jeg har i bagen min på såkalte roadtrips. Håper dere liker den! Gjerne abbonner på meg på youtube link_her!
Back to School haul neste gang?
-EK

VIDEO: The Photography Tag!

Nydelig startbilde, I know...

Hva vil du jeg skal gjøre neste gang? HUSK spørsmålsrunden min forresten! Bare å spørre :)

-EK

DIY: Bilderekke- VIDEO-

Hope u like :)

-EK

I love summer tag- VIDEO!

Her er den, finally. Kommenter hvilke videoer du vil se videre! 
-EK

 

Glitter-hårguide

Nei, jeg blir ikke sponset av glitter eller noe haha.

Dere vet at glitter har kommet ut med ny hårguide? De har utrolig mye fint, tro meg... Og i denne hårguiden du får gratis i butikkene, står det hvordan du kan lage de forskjellige frisyrene! Jeg syns det er ganske genialt egentlig, men det er litt vanskelig å vite hvordan man skal gjøre alt. Ofte viser du bare med langt hår, og hvordan skal vi som har kortere hår lage frisyrene da? :(

Og det er DER jeg kommer inn i bildet, folkens. Jeg har tenkt å lage en video der jeg viser dere ett par av frisyrene. Hva tror dere om det?

-EK