hitsSpørsmål og svar

Velkommen tilbake?!

Hei!

Wow, over et år siden sist. Jeg falt litt av hele bloggingen, og dessverre endte det med færre og færre innlegg, og til slutt- ingen i det hele tatt. Men nå har jeg bestemt meg for å endre det! Jeg har et halvår uten studier, og har derfor endelig ekstra fritid til å ta spennende bilder og redigere dem, og vil da legge dem ut her. Det blir nok ikke så veldig mye blogging om hverdag osv slik det var før, det interesserer meg ikke like mye fortsatt, men mange spennende bilder blir det nok. Jeg gleder meg til å fortsette, håper du vil følge med videre!

-EK

En liste

Jeg elsker highlitere, organiserte mapper på pc-en, timeplaner og lister- alt som får meg til å føle at jeg har livet under kontroll, hahaha. Det er faktisk helt sant- hver gang jeg har altfor mye å gjøre, setter jeg meg ned og skriver en liste. Så nå følte jeg for å skrive litt, med litt inspirasjon fra Sophie Elise og Kristine Ullebø (takk), så da ble det en liste! Ting jeg gleder meg til i år:

-Filmkveld på fredag, endelig skal jeg se Titanic igjen :)

-Basically hele neste uke- nesten ingen prøver!!


-Hellas tur med Therese i sommer- fyyyy søren, det er faktisk min største motivasjon i egentlig alt, hahah. Er så gira!

-Skolekatalogen kommer- og alle har forskjellige temaer på klassebildene, så jeg har så lyst til å se alle! Har allerede sett vårt (alle hadde hvite og svarte klær og rød leppestift), og det ble veldig morsomt, så jeg gleder meg.

-Jeg skal se Nerve igjen, den filmen er så bra. Karianne snakket om at hun ville se den, og hvis ikke skal jeg se den selv. Anbefales!


-Flere bilder skal tas, jeg har masse ideer ;)

-Jeg kommer til det blir skikkelig spennende i boken min, siste i Game of Thrones serien. Jeg kjenner på meg at mye skjer snart...

-Karianne og jeg skal besøke Tone denne måneden, endelig <3

Det var det jeg kom på for øyeblikket, ha en fin kveld videre! Snart helg nå :)

-EK

Spørsmål og svar

Nå tenkte jeg å svare på en del spørsmål jeg har fått den siste tiden, så håper jeg dere får svar på det dere lurer på! 

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker et Nikon D2500 til (nesten) alle bildene mine, og det er et heelt fantastisk kamera. Anbefaler det til alle, 10/10, beste jeg har prøvd.

Hva heter du på instagram?

Vanlig bruker: @edel_kristina

Privatbruker: @ek.privat

Fotobruker: @just_a_daisie

Hvilke serier ser du på?

The Walking Dead, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones (men leser bøkene først)Kan du ha "Dagen min minutt for minutt" igjen?

Selvfølgelig! Må bare komme på det, haha.

Hvilke typer dans går du på?

Jeg danser klassisk ballett og tåspiss, og jazzdans. Veldig gøy :)

Hvilken linje tar du?

Jeg går vg2 realfag, og har alle realfagene (R-matte, fysikk 1, kjemi 1, biologi 1). Ganske mye å gjøre, med andre ord!

Hvilket fag liker du best på skolen?

Biologi eller spansk.

Hva syns du om valget i USA?Det var svar på et par spørsmål jeg veldig ofte får, så da håper jeg dere er fornøyde! Neste gang tar jeg nok med litt flere morsomme spørsmål som ikke er så generelle, men jeg tenkte det var greit å få de unna først. Da snakkes vi, ha en herlig dag videre <3

-EK

Q and A

Hei!

Phu, jeg er glad det er helg. Har så mye å gjøre! Men alt er vel bedre enn å ligge å kjede seg, så jeg skal ikke klage :) Været har ikke helt vært på sin beste side i dag, så nye bilder får vente til i morgen. Derfor tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde nå, så har jeg litt å blogge om fremover :D Så om det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre :) Ble veldig mange smilefjes her, men det er jo koselig. Vi snakkes!Det er noe galt med bildeopplasteren på blogg.no, så hvis dere ikke ser bildene beklager jeg- håper det ordner seg snart!

-EK

Autumn tag

Heihei! 

Nå har jeg tenkt å svare på spørsmål fra en høst-tag, av alle ting. Det er ingen hemmelighet at jeg egentlig er storfan av sommer, vinter og vår.. Men høsten har sine fordeler likevel. Og alt blir jo bedre om man er litt optimistisk? Så her har dere min høst-tag:

Har du noen planer for høsten?

Jeg skal overleve vg2, for det første, og gjerne stå med noen gode karakterer til slutt også. I høstferien skal jeg enten til utlandet (!) eller på hyttetur, så det blir nok bra- og ellers skal jeg egentlig bare gjør det jeg pleier å gjøre; skole, venner, dans, piano, litt mer skole, ja... Sånne ting :)

Favoritt høstprogram på tv?

Ååh, det er jo nå seriemaratonene begynner! Jeg skal se hele Supernatural (hehe), den nye sesongen av American Horror Story og innimellom litt Friends. Elsker Friends <3

Favoritt høst-rett?

Det er så mye! Lammelår med fløtegratinerte poteter eller biff borgound, kanskje. Eller sushi. Det slår det meste.

Hva er ditt aller beste høstminne?

Alle Halloween-kveldene har jo vært ganske bra, både med skrekkfilmer, knask eller knep fra hus til hus og tur til USA (!). Men turen til Paris og Disneyland i fjor høst topper alt.


Hvordan og hvor skal du feire Halloween?

Så langt har jeg ikke tenkt! I fjor var det filmkveld, og det var veldig gøy, så jeg håper på noe lignende i år også, tror jeg. Hvem er med? :D

4 ting du elsker ved høsten?

1. Det er lov å sitte inne foran tv-en eller pc-en i timesvis. 2. Man kan gå i store, herlige strikkegensere 3. Kakao overalt! 4. Skrekkfilm-sesong :)

3 ting du ikke liker ved høsten?

1. Det er mørkt, kaldt og surt. 2. Skolepresset med prøver og innleveringer tar helt av. 3. Vanskelig å ta bilder, fordi lyset forsvinner så fort og det nesten alltid er regnvær :((


Shopper du på black friday?

Ja! Jeg har gjort det de siste gangene i hvert fall, og funnet mye fint. Håper bare jeg får med meg riktig dato, haha

Eplecider eller kakao?

Er det i det hele tatt et spørsmål? Kakao <3

Hva er det beste med høstmoten?

Store, herlige skjerf og strikkegensere. Og combat boots, hallo. De er så fine!

Håper dere likte innlegget, gjerne svar på noen av spørsmålene selv :) Ha en herlig dag videre!

-EK

15 random questions tag

Heii!

Jeg har sett mange svare på "20 random spørsmål", og ville egentlig prøve det selv- men det blir litt kjedelig med de samme spørsmålene overalt? Derfor har jeg mikset litt fra forskjellige tagger jeg fant på nettet, så her er min versjon :)

Hva er du redd for?

Haier, store Buddha statuer og å dø #deep

Er du kilen?

Hahah, ja :/ Litt for mye.


Foretrekker du å være varm eller kald?

Varm tror jeg... Sikkert fordi det alltid er kaldt her.

En ting du elsket å gjøre som barn?

Klatre i trær. Jeg klatret alltid, overalt.

Hva betyr navnet ditt og hvorfor fikk du det?

Mener å huske at Edel betyr lys og Kristina står for kristen/kristendommen. Jeg er oppkalt etter to av mine oldemødre :)

Hvem er favorittpersonen din å snakke med?

Åh, vanskelig! Therese, Karianne, eller kanskje mor..

En ting du skulle ønske du var bedre til?

Håndskriften min kunne definitivt vært bedre, klarer nesten ikke tolke den selv engang. Svare på meldinger er jeg heller ikke så flink til, eller å ta telefonen når den ringer. Alltid lydløs vettu.

Tre ting som virkelig irriterer deg?

1. Folk som går dødsseint rett foran meg og ikke slipper meg forbi..

2. Folk som sier de "ikke har tid til å lese bøker" men bruker 47328 timer på å se serier... rly

3. Folk som lager irriterende lyder/har på høy lyd på mobilen eller bare snakker umenneskelig høyt i telefonen PÅ BUSSEN. Kutt ut.

Favoritt ferie?

Før var det veldig enkelt; sommer. Men nå er jeg bittelitt usikker på om jeg kanskje liker juleferien bedre...? 

Favoritt snop?

Sånne ferskenpute-ting fra haribo, mmm :)

Noe du gleder deg til?

Å se Suicide squad på kino med Therese, den bør være bra!!

Noe du gruer deg til?

Å begynne med lekser og prøver igjen, hehe.

Hvilket sminkemerke kjøper du oftest?

Vanskelig! Kanske maybelline eller Loreal eller noe sånt, sjelden noe dyrt. Men jeg elsker virkelig max factor når det kommer til foundation, pudder, bronzer osv. 

Siste boken du leste?

Game of Thrones: Clash of Kings. Skal ned på biblioteket og låne neste bok straks :D

Favoritt energidrikk?

Egentlig syns jeg ingen av dem er særlig gode? Den første slurken er ok, og så går det bare nedover. Må bli burn eller noe, men jeg foretrekker kaffe for å holde meg våken :)

Det var 15 spørsmål, det- hvis jeg kan telle :P Gjerne svar på denne tagen selv, eller svar på noen av spørsmålene i kommentarfeltet!

-EK

Svar på spørsmålsrunden

Hei :)
Nå har jeg fått inn en del spørsmål, så da tenker jeg å svare her. Vurderte video, men ettersom jeg er på en liten hytte med masse folk ble det egentlig bare stress, så det får bli neste gang! Har laget et par videoer hvor jeg svarer på tidligere spørsmålsrunder, du kan finne dem på youtubekanalen min HER. Så, her kommer svarene :)

Hva er det beste du har gjort i sommer?

Å oppleve Roma var veldig kjekt, men også å sove i telt med Therese, være på hytta til farmor og farfar, kjøre helt til Nord-Møre, ha vannkrig med brødrene mine.. Så masse!

Beste ferieminne?

Hmm, denne er vanskelig! Englandsturen i fjor var helt utrolig, egentlig alle turene jeg har hatt til London og England, haha. Og når vi kjørte til Nederland for å se på tulipanblomstringene, via Danmark og Tyskland og var i Legoland på vei tilbake. Elsker legoland :D


Hvis du fikk et ønske, hva ville det vært og hvorfor?

Om jeg kan få en superkraft som gjør at jeg kan fylle opp hva som helst når jeg vil. Tomt for cola, fyll opp glasset. Tomt for penger, fyll lommeboka. Smart jeg tehe :)

Drømmeyrke?

Forfatter eller filmregissør.

Kjendiscrush?

Haha, det har det vært mange av opp gjennom årene... Leonardo Dicaprio slår det meste, da.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Årh, sånne spørsmål stresser meg litt. Ferdig med å studere, kanskje? Har en jobb og et eget sted å bo, forhåpentligvis lykkelig :)

Har du gått på noe kurs for å ta  bilder? Du er så flink!

Tusen takk! Nå ble jeg glad :) Nei, jeg har bare lært meg litt kamerateknikk fra far og internett, ellers har jeg trent meg opp selv.

Er det et innlegg du angrer på at du postet på bloggen?

Haha, bla tilbake i arkivet mitt og finn de første innleggene... De var ganske kleine, de. Men utenom det så nei, jeg står for det jeg har skrevet og angrer ikke.

Det var det for denne gang! Ha en fin dag videre, og hvis det er noe mer dere lurer på så bare spør i kommentarfeltet.

-EK

Spørsmålsrunde!

Wow, nå er det lenge siden jeg har slått til med en spørsmålsrunde? Jeg elsker å lage slike, både innlegg og videoer, så det er jo litt sykt hvor lenge jeg har klart å la være, haha. Men nå følte jeg det var på tide! Hvis det kommer inn nok spørsmål svarer jeg på video, ellers blir det vanlig innlegg. Så kjør på, med hva enn dere lurer på :)

-EK

Liebster award

Heii!

I går fikk jeg en hyggelig overraskelse, jeg var nemlig nomiert til en Liebster award av Janne, fra http://myonlinediaryy.blogg.no/ :) Så da skal jeg svare på de samme spørsmålene hun svarte på, håper dere liker det! Personlig elsker jeg å lese sånt, haha, så håper det faller i smak.

Hvorfor blogger du?

Klassisk, hehe. Jeg blogger fordi jeg elsker å kunne dele bildene mine et sted, samtidig som jeg får skrevet ned litt tanker og meninger. Det er selsvsagt et stort pluss at andre ser det jeg gjør og kommenterer, og så kan jeg selv se tilbake på minnene mine. Hva skulle jeg gjort uten blogg, egentlig? 

Har du noen hobby?

Altfor mange: Foto, ballett, jazzdans, tegning, baking, filmredigering, piano, blogging (obviosley) og sikkert mye mer jeg har glemt! Klarer ikke finne roen jeg, må alltid gjøre noe.

Ville du helst vunnet i lotto, eller funnet den perfekte jobben?

Uten tvil funnet jobben. Det var ikke vanskelig en gang- jeg synes det er så stress å prøve å finne ut hva som vil gjøre meg lykkelig resten av livet, så om det problemet løste seg tror jeg ikke pengene ville vært et stort problem. Å vinne en gevinst mot å vinne drømmejobben- hallo?!

Hva er du mest redd for?

Vanskelig... Men enten å miste de jeg er glad i, eller å miste meg selv. Hukommelsestap, depresjon, jeg vet ikke jeg... Det skremmer meg, bare. Ellers er jeg bittelitt (liv)redd for havet og alle skapningene der.

Vil du ha barn, i så fall hvor mange?

For litt siden ville jeg svart nei. Nå sier jeg ja. Altså, hvordan skal jeg vite det? Vi får se, sier jeg bare :P

Hvordan ser drømmejobben din ut?

Ja, det var den jobben igjen. Jeg drømmer om å bli forfatter, fotograf, filmregissør, lege, sofatester for ikea og en del andre interessante ting, men jeg har liksom ikke funnet det ultimate drømmeyrket. Jeg vil være fornøyd med jobben, fornøyd med folkene der og tjene nok til å overleve + litt til.

Hvordan tror du livet ditt ser ut om 10 år?

Da er jeg 26. Hmm.. Håper jeg er ferdig med studier, og at jeg har fått meg et sted å bo og en jobb. Kanskje kjæreste. Jeg håper jeg fortsatt driver med skriving og foto, om ikke på en blogg så i det minste på fritiden. Og jeg håper jeg smiler, hver dag. 

Hva liker du å lese om på andres blogger?

Antrekk og inspirasjons-innlegg slår aldri feil! Ellers er sånne innlegg som dette alltid gøy, og oppskrifter er som oftest perfekt uansett tid og sted, hehe. 

Hva har vært den mest avgjørende beslutningen i livet ditt så langt?

Godt spørsmål. Jeg skulle til å si at jeg valgte den skolen jeg valgte, men det føltes liksom så lite.. Jeg vet ikke, egentlig. 

Jeg nominerer videre: girllovely.blogg.no og bergensergenser.blogg.no Håper dere tar utfordringen!

-EK

28.02.2016 

VIDEO: Try on- innkjøp

Hei, har dere en fin dag så langt?
Jeg sitter godt plassert på biblioteket og venter på at klokka skal bli fire, så jeg kan bevege meg mot dansen. Eller, venter og venter.. Jeg gjør egentlig matte, men pft. Noen ganger trengs en pause, eller hva? Kjenner jeg gleder meg veeldig til ferie nå, men hallo- det er bare noen dager til? Heldige meg får fri fra torsdag, så etter matteprøven kan jeg ta meg vinterferie med (forhåpentligvis) god samvittighet. Og gjett om det skal bli deilig! Skal faktisk på ball på torsdag kveld og ha mini-sleepover etterpå, og så blir det Twilight-maraton fredag formiddag. Gleder meg!
Jeg posta en innkjøpsvideo på youtube-kanalen min i sted, så tenkte å dele den her også. Begynner å bli flinkere på å oppdatere kanalen nå, så gjerne abonner og lik :)

Ha en fin tirsdag videre, dere :)

-EK

Hjelp

Jeg veet, jeg maser om serier hele tida. Sikkert utrolig kjedelig for dere, men dette er det siste! (På en stund). Okei, så her er dilemmaet mitt: Vennene mine har alle sine serier de ser på, og nå skal jeg begynne på en ny. Og jeg klarer ikke velge. Luksusproblem sa du? Heh. 

Her er alternativene:

American Horror Story 

The Walking Dead

Greys Anatomy

Teen Wolf

House

The hundred

Hjelp? :/

-EK

Antrekkene jeg MÅ ha
Gooodt nyttår, igjen! Håper alle hadde en trygg og fin feiring i går? :)

Så var vi her, da. 1.januar 2016. Jeg er en av de som elsker nye starter, tenk nå har vi et helt nytt år foran oss! 365 blanke sider til å fylle med hva vi vil. Det blir nok ikke lett, men jeg gleder meg til å finne ut hvilke minner dette året fylles med. Som en liten pangstart har jeg kikket rundt på weheartit og funnet de aller fineste antrekkene fra fjoråret. Jeg hadde gitt mye for å eie bare ett av antrekkene over- hadde ikke dere? Stilen min skal sakte, men sikkert svinges inn mot noen av disse klesstilene.

Hvilket antrekk er din favoritt?

-EK

50 random questions pt2

Åhh, så herlig å være ferdig med vurderinger for i år! Det gikk som det gikk, men nå er jeg i hvert fall ferdig. Hører på let it go på maks volum mens lille Oscar hopper rundt bak meg, favorittsangen hans :P Nå skal jeg skrive del to av "50 random spørsmål"-tagen jeg begynte på for en stund siden. Leggo:

26. Hvilken farge er klokken din?

Sølv med svart rem, men ønsker meg ny. Har knust den, hehe..


27. Hva tenker du på når du hører Australia? 

Kengeruer, Sydney, operahuset, Great Barrier Reaf, ei tidligere klassevenninne som kom derfra, tremenningene mine jeg tydeligvis har der, varme, Bondi Beach og masse grusomme krypdyr.

28. Når tror du at du vil gifte deg?

First things first her, kjæreste har jeg ikke enda.. Så det aner jeg ikke. 

29. Drar du til en fastfood- resturant eller velger du drive-thru?

Har ikke så mye valg da, er jo knapt fast food- kjeder i området og i hvert fall ingen drive thru, haha

30. Hva er ditt favoritt- tall?

Nr.4 eller 15 :)

31. Hvem er den siste du snakket med på telefonen?

Tror kanskje det var Tone? For veldig lenge siden, jeg liker virkelig ikke å snakke i telefonen. Meg + mobilprat funker ikke helt sammen, altså!

32. Har du noen spesielle planer i dag? 

Nope! Og takk Gud for det, haha. Har hatt så mye å gjøre at i dag skal jeg gjøre ingenting. Det blir digg, det. 

33. Hvor mange ganger har du flytta?

Aldri, faktisk! 34. Beste som skjedde på facebook i dag?

I dag skjedde faktisk ingenting, men i går dere: Harry Potter filmen "Magic beasts and how to control them" kommer november 16, og traileren kom ut i går!!! Så det på facebook og bare delte det med alle jeg vet om, åh. GLEDER MEG

35. Siste sang du hørte på?

Undercover- Selena Gomez

36. Kan du synge alfabetet baklengs?

Hahahaha, dere skulle sett meg her altså, jeg prøvde nemlig. Men nei. Kom forbi åøæ og stoppet det liksom, great job ek...

37. Har dere hushjelp hjemme?

Nei, men det trengs! Noen frivillige?

38. Favoritt sko?

Har ingen egentlig. Disse er ganske fine da, men jeg har mange andre også som jeg elsker :)


39. Er du sjalu på noen?

Mange :/

40. Er noen sjalu på deg?

Garantert.

Siste del kommer senere- nå insisteres det på å se let it go på pc-en her, haha. Vi snakkes!

-EK

50 random spørsmål tag!

Nå skal jeg gjøre noe litt annerledes enn ellers, nemlig svare på 50 tilfeldige (og litt merkelige) spørsmål. Har sett denne tagen før, men dette er en litt mindre populær versjon- så forhåpentligvis har dere ikke lest alt før! Kanskje dere lærer noe (u)nyttig om meg? :)

1.Hvilken farge er tannkosten din?

Jeg har en lyseblå og en lilla Justin Bieber- tannkost jeg bruker til nøds, hahah!

2. Nevn en person som fikk deg til å smile i dag

Hanne (my classm8), vi hadde matteprøve og begge feilet på de samme tingene så vi sleit litt og endte opp med å le av alt, tehe. 

3. Hva gjorde du klokken 08.00?

Motstod trangen mot å gå på Narvesen og kjøpe mat og kom tidsnok til matteprøven i stedet :)4. Hva gjorde du for 45 minutter siden?

Var på min andre dansetime i dag, jazz med Karianne til slutt. 

5. Favoritt sjokolade-bar?

Daim eller boble, mmm :) Eller lion! Har dere smakt den hvite lion sjokoladen? Den er best.

6. Har du noen gang stått på en scene foran et publikum?

Som ballettdanser har jeg hatt en til to forestillinger vært år siden jeg var 6, pluss litt skolefremføringer og to teater-forestillinger i fjor. 7. Siste du sa høyt?

"Akkurat nå gidder jeg ikke engang øve til prøve, jeg var veldig flink i går uansett"... School kills :/

8. Favoritt iskrem- smak?

Sjokolade, kaffe eller pistache. Skrev jeg det rett? Dere skjønner hva jeg mener da, den der grønne isen :P

9. Siste du drakk?

En slurk vann fra vannflaska mi (woow sykt spennende svar, men sant)

10. Er du fornøyd med lommeboken din?

Bruker egentlig bare mobilen til alt, men den lommeboka jeg har er ok+. Kunne godt hatt en fra Michael Kors eller VS, da! Julegave, anyone? :)11. Siste du spiste?

Hjemmelaget sushi og en oreokjeks til dessert.

12. Har du kjøpt noen nye klær denne uken?

En bh... Ja, det var ikke så ille?

13. Siste sporten du så på "in real life"?

Basketball i gymmen...? Hvis ikke blir det helt tilbake til fotballkampen Molde/Ålesund i vår. Ikke så altfor interessert i sport, nei.

14. Hvordan liker du popcornet ditt?

Den der oste- toppingen er jo best?! Er så ofte de er tom for den på kinoen, tidenes skuff. Vurderer nesten å dra på butikken for å kjøpe det liksom, det gjør jo heele forskjellen. Nam.

15. Hvem er den siste du tekstet med?

Mor, som skrev at hun var utenfor for å hente meg på dans. Zpennende

16. Hva liker du best å drikke om vinteren?

Vann, kakao eller kaffe mocka. Helt sykt hvor mye kakao jeg drikker egentlig!17. Tar du vitaminer hver dag?

VITAMINBJØRNEEER, ja. Men er ikke alltid jeg husker det- så det blir vel mer to ganger i uka, heh uops

18. Går du i kirken hver søndag?

Nope. Var der ofte når jeg konfirmerte meg, men siden det har jeg egentlig ikke vært der noe særlig. Søvn søndags morgen trengs!

19. Er du tan/brun?

Haha, la oss bare si det sånn at jeg hadde et liiite skille i sommer, som forsvant i september. Jeg er så bleik som det går an å bli. Vampyr, omtrent.

20. Liker du kinesisk mat bedre enn pizza? 

Åhh, vanskelig! Kylling i sursøt saus er så godt, men pizza er pizza da.. Tror egentlig jeg liker pizza best..? 

21. Drikker du brus med sugerør?

JA! Det er jo mye kjekkere, + tennene blir mindre skadet. Vinn/vinn :)


Det her var riktignok en smoothie da :P

22. Hva står det på din siste facebook-melding?

"Livet e hardt"- Anna

23. Hva skal du i morgen?

Fredag, jo! Etter skolen skal jeg kanskje ta bussen hjem med min bae Karianne, og så skal jeg spise god mat og sitte barnevakt om kvelden. Gleder meg egentlig veldig mye til helg, for selv om det blir en intens helg så blir det i hvert fall litt fri!

24. Hvilke lyder hører du akkurat nå?

Selena Gomez`"Sober" og to brødre på vei til sengs.


Det nye albumet hennes er jo helt elsk <3

25. Se til venstre, hva ser du?

Et garderobeskap med en plakat av Taylor Swift på og litt for mange og rotete klær inni.

 
Det var del 1- ser det blir veldig langt det her, så del 2 kommer senere. Ha en fin kveld videre, fininger :)

Hva er det siste du spiste? Og hva er din favoritt iskrem-smak? Kanskje vi har noe til felles? :)

-EK

I det siste...

Beste låt?

Me and The Rythm- Selena Gomez eller Confident- Demi Lovato. Det er noe å digge til mens man sliter seg gjennom matteleksene, det!

Beste bok?

Revolver- Marcus Sedwick. HAndler om en svensk familie som drar nord for å søke lykken ved gullgruvene- men de finner lite, moren blir syk og problemene baller på seg. Faren, Einar, kjøper en revolver til "nødstilfeller" med kun to kuler som han viser sønnen hvordan brukes. Og det skal vise seg at nødstilfellet ikke er så langt unna.. Marcus Sewick er en ny forfatter for meg, men han skriver veldig bra! Jeg var faktisk på biblioteket for noen dager siden for å velge meg en ny bok, og når jeg kom hjem fant jeg ut at det er samme forfatteren som har skrevet den! Blir interresant å se om den er like bra, den heter "Blood red, snow white."

Beste innkjøp?

Jeg har holdt meg fra shoppinglysten, men en ny lader til Nikon-kameraet mitt ble med hjem for noen uker siden. Det trengtes!

Beste minne?

Disney, disney, disney... Jeg har bablet i vei om Disneyland og Paris i en evighet nå, jeg vet det- men det var virkelig helt fantastisk. Se der, nå babler jeg igjen :) Et annet minne er Agape-åpningen, det var også sykt gøy.Jeg har vært flink til...

Å blogge! Nye bilder, redigering og til og med video på vei- det er ikke verst?

Jeg gleder meg til..

HALLOWEEN! Åh, jajaja jeg gleder meg som en unge til Halloween. Vet ikke hva jeg skal engang, men jeg gleder meg. Masse.


Jeg har vært dårlig til...

Å være sosial..? Mye skole og styr, nye venner og de gamle vennene, det blir rett og slett ikke tid til alt!

Favoritt antrekk?

Vanskelig, men kanskje dette


Topp H&M, Skjørt New Yorker, Jakke Cubus 

Ditt beste minne, beste låt og beste bok for tida?

-EK

 

Funfacts// 3x13

3 ting jeg liker:

Smultringer, store smykker og når det pøsregner ute, men jeg er inne

3 ting jeg ikke liker:

Prøver, kleine situasjoner og jordbæris

3 fakta om meg:

Jeg kjøpte en gigantisk løvebamse i Dyreparken for 600kr, bare fordi den var søt. 


"Beste avgjørelsen" mhm...

Jeg leser veldig ofte blogger, men glemmer å  blogge selv. Og jeg har ekstremt lyst på sushi akk. nå, til tross for at jeg nettopp spiste en hel pose smågodt :)

3 ønsker:

At høstferien varte en uke lenger enn den gjør :// At jeg kunne se de "gamle" vennene mine oftere; det blir sjeldnere nå som vi ikke møtes på skolen. Og at jeg kunne bli usynlig når jeg følte for det, TENK så nyttig det hadde vært?

3 ting jeg burde:

Få en hel natts søvn, skrive naturfagsrapporten og øve piano.

3 ting jeg kan:

Lage mat raskt og relativt sunt, en veldig nyttig egenskap egentlig! Ballettkoreografien kan jeg veldig godt nå, og å bruke penger på unyttige ting hele tiden er jeg meget flink til :)

3 ting jeg ikke kan:

Øvelseskjøre uten å nesten krasje/drepe alle rundt meg. Holde styr på tingene mine! Åhh, gjett hvem som måtte kjøpe ny kameralader til 750kr i dag?! Bare fordi jeg ikke finner den gamle, den er i huset et sted, men den er borte, hahah... Og så kan jeg virkelig ikke trene. Glemmer det, prioriterer det ikke, orker ikke, gidder ikke, you name it. Jeg kan ikke trening, ass.


3 ting jeg ofte snakker om:

Pizza. Hvaler og haier.. Ooog hvor trøtt  jeg (alltid) er.

3 ting jeg ønsker meg:

Mer nerdy Harry Potter- stuff, tihi :) Nye treningsklær og en verden hvor fokuset er på mennesket, ikke religion, makt, penger etc.


Har ikke flere passende bilder...

3 ting jeg blir glad av:

Å få sove lenge om morgenen- JATAKK. Små, men betydningsfulle gaver. Når jeg gjør det bra på prøver/innleveringer på skolen.

3 ting jeg blir stressa av:

Skole generelt. Når jeg skal si noe høyt i en forsamling, haterhater det. Og hvis noen som pleier å svare, ikke svarer på tlf- da kan jeg bli rimelig stressa.

Tre fakta om deg i kommentarfeltet- gogogo!

-EK

Dette visste du ikke!

Heii!

Jeg er så glad for tiden, jeg fatter det ikke?! Jeg står opp og er kvalm av trøtthet (lol, men det er sant), men så går dagen bedre og bedre. Skoledagene er ganske ok, og når jeg endelig får tatt bussen hjem er det glede overalt. Har så lite lekser (bank i bordet), så jeg  får liksom helt sykt god tid til alt. Elsker det! Vel, jeg så Marthe Borge legge ut et innlegg om 20 fakta om seg selv, men på en litt annen måte. Så jeg gjør som de fleste bloggere gjør, stjeler ideen litt- men all creds til henne! Her har dere noen fakta dere ikke visste om meii:

På shopping er jeg... Hun som alltid finner halve butikken av klær og prøver omtrent alt, for så å kjøpe liitt for mye. Jeg er ofte alene, syns det er like greit- men selvfølgelig er det alltid koselig med venninner rundt.

På fest er jeg... Hun som kommer en halvtime for sent og aldri har noen til å hente seg, så det blir til at jeg sitter på med noen hver gang. Ellers liker jeg å være med på ting, at det skjer noe, ikke bare sitte i et hjørne og snakke.

På skolen er jeg... Hun som tar en million notater hun aldri får bruk for og sjelden åpner munnen. Jeg prøver, hver gang et spørsmål stilles, men enten er jeg ikke rask nok, jeg kan ikke svaret eller jeg er for usikker på meg selv. Veeldig irriterende, men jeg jobber med saken!

Hjemme alene er jeg... Alltid i gang med noe. Enten det er foto, redigering, youtubevideoer, baking, bestilling av pizza, se film, ja- you name it. Kjeder meg aldri, takk og lov.I matbutikken er jeg... Alltid sulten, alltid ivrig etter å ikke bruke mye penger- og går ut derfra med fire poser og 0.00kr igjen på kortet. Hver gang. Mat er altfor godt!

På facebook er jeg... Medlem i en haug med grupper, hva hadde vel feeden min vært uten grupper? Fotogruppe, redigeringsgruppe, 4-5 youtubegrupper, jentegrupper, kjøp og salg-grupper osvosv.

På MC Donalds er jeg... Sjelden. Jeg er en av de kjipe menneskene som ikke er så glad i macern, til stor skuffelse for alle vennene mine. Men hvis jeg er der, kjøper jeg milkshake og cheesburger.

På kino er jeg... Hun som gråter øynene ut uansett film. Jeg er også hun som skriker på hver jumpscare,og nærmest knuser hånda til den stakkaren som sitter ved siden av meg. 

På flyet er jeg... Hun som kjemper hardt for vindusete og som oftest får det. Hva er flyturen uten vindusplass? Jeg koser meg maks på flyet, det er halve poenget med ferien for meg, haha. Nei, men helt seriøst- jeg elsker å fly. Kanskje flyvertinne er en passende jobb?

I diskusjoner er jeg... Hun som sakte, men sikkert innser at hun har tapt.. Og kommer med helt tåpelige argumenter til slutt. Med mindre det er noe jeg virkelig bryr meg om eller det er over tekstmelding, så jeg får tenkt meg om før hvert svar- da er jeg farlig, altså :P

På biltur er jeg... Hun som ELSKER livet, seriøst, bilturer is life. Hvis du har lest bloggen en stund eller kjenner meg vet du hvor høyt jeg elsker roadtrips, det er nesten komisk! Jeg spiser masse mat, ser film, leser bøker, hører på musikk på full guffe og sover litt innimellom. Blir veldig sjelden bilsyk.

I telefonen er jeg... Veldig rask og gjennomtenkt, jeg ringer aldri bare for å snakke. Det er noe med meg og å snakke i telefonen som ikke funker helt altså, ikke vet jeg.. Jeg liker det rett og slett ikke!

På melding er jeg... Hun som skriver irriterende raskt og får på plass to-tre meldinger før den andre rekker å svare, haha.. Teksting er myye lettere enn snakking i telefonen altså, det skal jeg lett innrømme. Og så husker jeg alltid å strø om meg med masse passende og upassende emojis, tihi :)

Akkurat nå er jeg.. Litt allergisk egentlig, er vel for mye støv her i huset. Ellers har jeg det ganske fint, begynner å rumle litt i magen nå, så det blir vel mat snart.


Okei, det var ca 15 funfacts om meg! Hva syns dere? Hvordan er dere i forskjellige situasjoner? Jeg vil gjerne vite det, kommenter i vei :)

-EK

Forrige måneds...

Fant et lignende innlegg på en annen blogg her om dagen, og syns det var utrolig kjekt å lese! Så jeg tenkte å slenge inn et innlegg om mai-måned. Håper det faller i smak ♥

Månedens...

Quote?

When it rains, look for the rainbow. When it`s dark, search for the stars.

Youtube video?

Har vært heelt hekta på musikkvideoen til sangen, men selve sangen er jeg litt lei av..

Bilde?


Film?

Pitch Perfect 2 ååå ♥

Antrekk?

Enten dette eller bunaden min:Minne?

17.mai når vi vant (!!) i toget,  når Starbucks åpnet, på danseforestilling med Karianne og Therese og når vi så Pitch Perfect 2 på kino ♥ Mange minner de siste ukene, hahah!

App?

"The Akinator", en "ånd" som gjetter hvilken kjent person du tenker på. Koster 20kr eller noe sånt, men det var verdt pengene! Har faktisk aldri hatt det så gøy med et spill før jeg, både alene og med venner. Veldig bra tidsfordriv også :)

Sang?

Månedens person?

Nesten umulig å velge, men ettersom eksamen har hengt over meg og det har vært mest i tankene mine, må jeg si mor og far. De har hjulpet meg masse, noe jeg setter utrolig stor pris på!

Det var det, noen som kommer på flere gode spørsmål? Jeg utfordrer dere til å svare på to av spørsmålene i kommentarfeltet! 

-EK

The fun tag #2

Hei, hatt en fin dag så langt? Har lite å blogge om, så jeg fortsetter med del to av "The fun tag"! Syns egentlig mange av spørsmålene ble veldig like, så har prøvd å svare variert og endret noen av spørsmålene. Here we go:

16. Topp tre favorittsnacks?

Hmm... Mørk sjokolade, popcorn og eple med kanel.

17. Topp tre middagsretter?

Sushi, Pizza og sursøtsaus med okse (kinesisk) NAM18. Topp tre drikker?

Lemonade, kakao og frappechino (lol hvis jeg skrev det feil)

19. Et funfact om deg?

Har klart å trille ned trappa og knekke den nest største tåen TO ganger.Måtte gå med en svær sokk på skolen ganske så lenge, heh. Gode tider :/

20. Fem steder du heller ville vært enn her?

New York, Australia og hos mormor.

21. Hvis du fikk et ønske til bare deg selv, hva ville du ønsket deg?

Tusen flere ønsker? ;) Og hvis det ikke går... Så ville jeg ønsket meg et lykkelig liv. Eller pizza.22. Favorittfilmer?

Okei, here we go: Titanic, Pitch Perfect, Harry Potter, The Maze runner, Insurgent, Easy A, The breakfast Club og Alice in Wonderland.

23. Hvis du kunne gått tilbake i tid og gitt deg selv et råd, hva ville det vært?

Ha det gøy mens du kan, og slutt å bekymre deg for alt :)

24. Hva ville du bli når du var yngre?

Ballerina eller forfatter

25. Hvordan feiret du din forrige bursdag?

Jeg og Tone slo til med dobbeltbursdag med Hollywood-theme! Kan ikke fatte at det er så lenge siden..
Så, det var den tagen- hva syns dere om sånne innlegg? Håper dere likte det i hvert fall, og gjerne tips meg om det er noe dere vil jeg skal skrive mer om. Så snakkes vi :)

-EK

The funny questions tag!

Hei,

I dag skal jeg lage et litt annerledes innlegg til dere! Fant denne tagen i en amerikansk blogg og fant ut at jeg ville gjøre det samme, fordi.. Why not? Håper dere også liker sånne typer innlegg som er litt mer personlige og morsomme, personlig elsker jeg å både skrive og lese dem :) Så, let`s get started With "The fun tag":

1.Når har du bursdag?

15.juli 1999, kl.15:15. Cool right

2.Hvilke tre farger liker du best?

Turkis, rosa og sølv

3.Har du tre favoritt ordtak (quotes)?

-Always be yourself, everyone else is already taken-

-Never grow up-

-Hvis du har betalt for en kopp, skal du ta en hel kopp- (Credz hvis du forstod den)4.Er du avhengig av blogg.no?

Pftt...neeei...

5.Hva er dine topp tre TV-programmer?

Friends, Once Upon A Time og American Horror Story ♥

6. De tre viktigste verdiene du ser etter hos en venn?

Kan være både morsom og alvorlig, takler min tåpelige humor og er litt crazyy7. Liker du ditt eget navn?

Ja, det er jo et veldig sjeldent navn og det kan være vanskelig til tider (hahah), men det betyr noe for meg og jeg er veldig glad i det, sånn egentlig.

8. Hvis du kunne valgt ditt eget navn, hva ville det vært?

Edel Kristina, haha... Men hvis det skulle vært noe annet ville jeg kalt med Lilly, Alexandra eller Sara. Noe litt mer internasjonalt, som engelskmenn faktisk forstår.

9. Hva er din største drøm?

Å få utgitt min egen bok.

10. Bruker du sminke?

Jepp, men ikke hver dag og langt fra så mye som før.

11. Hvis du kunne skrevet en bok, hva ville du kalt den og hva skulle den handlet om?

Vanskelig, hehe.. Har jo lyst til å bli forfatter! Men hvis jeg kunne skrevet kun en bok, ville jeg skrevet om noe fantasy-themed som minnet om Harry Potter, Ringenes Herre og Divergent, men samtidig var noe helt nytt... :)

12. Hva får deg til å gråte?

Titanic, egentlig alle filmer i hele verden, triste sanger, når andre rundt meg har det vondt, psykisk smerte og latteranfall.

13. Hva gjør deg sint?

Alt hatet mot bloggere og såkalte "rosabloggere", som avisene steller i stand hver gang de ikke har noe bedre å skrive om. Slutt, bare sluuutt

14. Hva gjør deg glad?

Leksefri, flyreiser, venninnetid, lillebrødrene mine, å digge en sang, når foundationen du kjøpte for 400kr faktisk matcher huden din, å få Det Nye levert i posten og PIZZA :)


Venninnetid ♥
15. Er du en fangirl av noe?

Hehe, Harry Potter, hehhhee...

Del to kommer, så bare stay tuned! Hva syns dere om sånne innlegg?

-EK

Spørsmålsrundee


Lager video senere i dag, så skyndt dere :)

Er det noe du lurer på?

-EK

Sist gang jeg...

Helluen dere. For øyeblikket sitter jeg forhåpentligvis på en buss mot byen, skal på dans i dag. Nok en gang: Takk for forhåndspublisering! Fant et morsomt innlegg på thalesunniva sin blogg, nemlig "Siste jeg..." Så fylles det inn med forskjellige spørsmål. Dere skjønner når jeg kommer i gang, hahah! Ha en herlig dag videre!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Siste sms-en jeg har fått:

"Er du hjemme og hvor er Martinius"- Far. Interresant hmm

Siste mailen jeg har sendt:

Var til danselæreren min, spørsmål om å få låne dansesalen til fotografering :) (Og hun sa ja!)Siste innlegget jeg leste på blogg.no?

Var Thale Sunniva sitt om denne lista, hahah...

Siste jeg skriblet ned på et ark:

"Husk pianotimen endret", forklarer vel seg selv

Siste linken jeg sparte på:

http://weheartit.com/xristinakrm, en søt inspirasjonsbruker på weheartit ♥Siste jeg spiste:

Sjokolademuffins fra butikken #sunnskolemat?

Min forrige telefonsamtale:

Jeg hater å snakke lenge i tlf? Vet ikke om det bare er meg, men føler det blir så kjedelig og kleint til slutt. Løp bort for å ta hustelefonen for noen minutter siden, men rakk den ikke.. Så siste må bli med Therese om ett eller annet jeg nå har glemt :)

Min seneste seriebesettelse:

Alt jeg ser på for tiden er Paradise Hotell, og det begynner å bli ganske så uinterresant der også... Once Upon a Time neste sesong må komme snaaart :(

Siste facebook-meldingen jeg har sendt:

"Filmen vare i to timer og et kvarter"- Skal på Insurgent på lørdag :))

Siste appen jeg lastet ned:

Tv3play appen- gjett hva jeg ser på, hahahh

Siste du så på netflix?

Har ikke netflix, men siste jeg så der må være American Horror Story hos Therese.Siste sangen du hørte på?

Hørte på "FiveFour Seconds"- Rihanna, Paul McCartney and Kanye West for sånn to minutter siden. Gotta love it :)

Siste boka du åpnet?

Matte skrivebok, men lesebok må være The Maze runner- dødskuren (nr.3)

Var det interresant? Gjerne skrik ut hvis dere har ideer til innlegg!

-EK

Spørsmål og svar-Favoritter, kameratips og

Heii!

Håper alle har en fin dag så langt? Mandag har en tendens til å bli mye bedre enn jeg hadde tenkt, overraskende nok. Vi har valgfag på skolen, som jeg eelsker ♥ Og etterpå går jeg til mormor, som også er utrolig koselig. Var ganske kjipt å dra seg opp av senga i morges, men jeg har hatt en super helg og er (ganske) klar for en ny uke. Uansett- til poenget. Har fått inn en del spørsmål den siste tida, så jeg svarer på dem nå. Tror jeg skal ha noe sånt som månedens spørsmål, hadde det vært noe? Anywas- her har dere svarene :)

Hvor er kameraet ditt fra og hvilke linser har du?

Det er Nikon D2500, vet ikke helt hvor det er kjøpt (fikk det i gave), men regner med det selges på de fleste kamerabutikker. Jeg har en 18-200mm linse som jeg bruker til vanlig, og en makrolinse jeg nettopp fikk. I tillegg har far vidvinkellinse jeg elsker å låne, blir skikkelig kule bilder av det der!

Hva heter du på weheartit og tumblr?

Weheartit heter jeg edel_kristina, du kan finne meg . Tumblr har jeg faktisk ikke, hadde det for lenge siden men glemte passordet, lol. Er det verdt å bruke eller..?Hvorfor har du to instagrambrukere?

En vanlig og en fotoprofil :)

Hvor er toppen fra? Så fin ♥Tusen takk ♥ Den er veldig gammel og fra Cubus!

Hvor mange følgere har du på blogg.no?

Det varierer fra dag til dag, men i følge topplista på sola har jeg 25.

Kan du lage bucketlist video eller innlegg?

Ja! Hva vil dere helst ha?

Spiser du mye sunt?

Hmm.. Jeg spiser sunt til middag, frokost og kvelds. Det er mer mellommåltidene som blir sjokolade, chips eller milkshake...

Kan du legge ut flere oppskrifter?

Selvfølgelig! Elsker å lage mat, så hvis det er ønskelig, vil jeg gjerne gjøre det oftere ;)

Okei, det var alt maset fra meg en mandags ettermiddag! Nå er det straks skifting til dansetøy her, gleder meg.

-EK