Redigering

Tre av ett | Jeg trenger din hjelp!

Nå er det evigheter siden jeg har spurt dere om råd, men her kommer det! Har strevd lenge med å redigere dette bildet nå:


..Men jeg klarer ikke bestemme meg! Så, her har dere tre redigerte bilder. Veeldig gjerne kommenter hvilken dere likte best :)

1.

2.

3.

Favoritten?

-EK

Which one?

1,2 eller 3?

-EK

I see the colours of the sun

 
Bilder fra noen helger tilbake, lekte meg litt med redigering i pixlr.com. Må jo få en liten pause mellom prøve-øving! Droppet teater i går og dans+ trafikalt i dag for denne prøven vi har, så nå håper jeg virkelig det går bra.. Er så kjipt når du øver helt ekstremt til noe, også feiler du (haha, noen som kjenner seg igjen?:) Skoledagen i dag var ganske intens, vi hadde mye å gjøre i alle fag og lite fritid. I gymmen hadde vi basket og innebandy- mer som OL. Var helt sykt hvor ekstreme alle var i dag haha, men gøy var det da!

Hva har du gjort i dag? Favorittbildet ditt av de over? :)

-EK
ThinkingI`ve been thinking, thinking of you

HEY! Bestemte meg for å endelig lage et redigerings-innlegg igjen, husker dere når jeg alltid gjorde sånn før? Har sikkert 30 innlegg som heter "Tre bilder en favoritt?" eller "Et bilde tre redigeringer"- bra norsk, hm? Haha, uuansett. Gårsdagen ble litt annerledes enn jeg hadde trodd egentlig. Var teaterhelg og jeg er med som "ekstra", så tenkte det kom til å bli mye venting og litt kjedelig... Men nei! Fikk faktisk noen replikker (stolt), og hadde noe å gjøre så å si hele tiden. Kjekke folk det var lett å bli kjent med, så jeg koste meg :)

Nå har jeg akkurat våknet og vurderer å spille inn en video til dere, men vet ikke helt om jeg gidder.. Noen ideer til hvilken video det kan bli?

-EKFavoritt appen- afterlight

Hei dere!

Matteleksa gitt dårlig, er definitivt i feriemodus enda. Prøvde meg på redigering i stedet, med mobilen faktisk! Redigerte i afterlight, verdens beste app spør du meg. Satt sammen før og etter i photocollage, en annen bra app. Bildet er tatt med speilrefleksen da, og lastet over på mobilen. Mobilkvalitet blir aldri helt bra, haha :)

Okei, back to reality...

Prøvd afterlight eller photocollage før? Favorittappen din?

-EK

Light VS Darkness

Lyst eller mørkt?

-EK

Which one?

Redigert i pixlr.com

Tatt med Nikon D5200

I Sirdalen

Favoritt?

-EK

Tre bilder en favoritt?


Uredigert/lagt på en effekt/ferdig redigert.

Favoritt?

-EK

Firenze: Wich one?Farger eller sepia?

-EK