Random

Jeg gleder meg

Jeg gleder meg til sommeren. Da kan jeg stå opp når jeg vil uten å ha kontroll på hvilken dag det er, jeg slipper å gå i ullgenser og boblejakke, jeg kan bade i havet igjen og jeg kan ta bilder i dagslys og spise is. Og så gleder jeg meg til 17.mai, for da skal jeg kanskje gå i folketoget i Stavanger, og alle har fine klær på seg og alle er glade, vi slipper å tenke på skole (i hvert fall hvis jeg slipper eksamen, krysser alle fingre), Karianne blir 18 (!) oog jeg kan spise is, haha. Jeg gleder meg til helgen, for da har jeg få planer, og da kan jeg kanskje faktisk få gjort historieinnleveringen min og i tillegg være litt sosial, eller, hvis jeg føler for det, bare ha Game of Thrones-maraton med meg selv.

Jeg gleder meg- men akkurat nå må jeg bare bite tennene sammen og lese litt kjemi, haha. Prøve i morgen, wish me luck ://

-EK
 

Topp fem låter

Jeg trenger sangtips, dere! For tiden går det mye i det samme, og jeg begynner faktisk å bli lei min egen spilleliste på spotify. Og den oppdateres ofte! For tia går det mest i disse fem, som for så vidt er fantastiske:

Ocean Eyes- Billie Eilish

Gods & Monsters- Lana del Rey

Crossfire- Stephen

Nobody Praying for me- Seether

Where are you now- Royal Blood


..Men jeg trenger litt fler! Vær så snill å del favorittsangen(e) deres med meg, så får jeg kanskje litt motivasjon til å starte på denne fysikkleksa også, haha. På spotify heter jeg edel_kristina, og du kan finne meg HER

-EK

Winter is coming

..Og jeg gleder meg skikkelig, skikkelig masse <3


-EK

Nattmenneske

Hei! Og god natt, haha..

Jeg er et skikkelig nattmenneske, og det er ikke alltid positivt. Om morgenen er det alltid like vanskelig å komme seg opp av senga, jeg er halvsur helt til jeg har fått i meg mat og gjerne en stund etter det også. Hele dagen går, jeg er som et normalt menneske- men så kommer kvelden. Og da kicker energien inn! Jeg har lyst til å rydde rommet, bake kake, gjøre mattelekser (!!), lime inn bilder i fotoalbum, ta nye bilder, se film, lese bøker, bli inspirert, snakke med nye folk, danse, lære meg et nytt språk, forandre verden- jeg kunne fortsatt i det uendelige. Men så er det jo litt kjipt da, at jeg må opp igjen i morgen tidlig, og da kommer jeg nok til å angre litt på kakebaking og kurset i kinesisk kvelden før... Livet er hardt, altså.
Jaja, godnatt!

-EK

Ti ting som får meg til å slappe av

Flere som kjenner litt på stresset i hverdagen nå, eller? Dere som har høstferie nå- jeg misunner dere så sjukt, hahaha. Skolearbeidet traff meg litt hardt her, men vi kommer oss gjennom det. For å klare det på best mulig måte har jeg bestemt meg for å skrive ned ti ting som gjør at jeg slapper av, og prøve å faktisk gjøre disse tingene innimellom alt det hektiske. Håper dere får noen tips eller kjenner dere litt igjen! 

1. Gå en tur, gjerne på stranda eller i skogen, langt fra wifi, mennesker og mas. Det er sjelden jeg gidder, men årh så herlig det er når man faktisk gjør det!

2. Lakke neglene. Haha, dette er også en sjelden forekomst hos meg- men når jeg tar meg tid til det, føles det virkelig som livet mitt er litt mer på stell. Som om jeg kan klare alt, liksom. Siden jeg har tid til å lakke neglene.

3. Serier!! Denne er vel kanskje ganske åpenlys, men hallo- å sette seg ned etter en lang dag men favorittserien (Game of Thrones/Supernatural <3) og bare kose seg i noen timer, det er virkelig digg.

4. Baking. Dette er jo så gøy, og i tillegg noe helt annet enn hva jeg vanligvis driver med- lekser, blogg, mobil osv. Og resultatet av bakingen blir ofte populært og raskt oppspist :)


5. Se på bilder fra ferier. I album, på mobilen eller pc-en, uansett hvor bildene er så er det alltid koselig å mimre tilbake. Du glemmer alt stresset du sitter i nå og bare tenker tilbake, det er virkelig verdt tiden.

6. Planlegging av noe gøy! Enten det er noe stort, som bursdagsfeiring eller halloweenfest, eller bare en filmkveld med venner, så er det alltid så gøy å ha noe å gled seg til! Og planleggingen er etter min mening halve poenget, haha. Elsker det :)

7. Dans. Hvis alt går bra, så danser jeg. Og hvis alt går helt forferdelig dårlig, ja, da danser jeg. Dette er selvfølgelig veldig individuelt, andre vil kanskje finne det avslappende med yoga eller andre former for trening, men for meg er det dans.


8. Å ha lange samtaler med noen jeg er glad i. Vi kan snakke om ting som er vanskelig, eller alt mulig annet, men det er alltid en god følelse å få snakke ut med noen jeg stoler på. Det må aldri undervurderes.

9. Laaange kjøreturer. Jeg har riktignok kun sittet på foreløpig, men jeg gleder meg SÅ masse til jeg kan hoppe i bilen og kjøre hvor jeg vil, når jeg vil. Med musikk på høyttalerne og alt foran meg. Jeg elsker bilturer, haha :D

10. Og sist, men ikke minst: Fotografering. Jeg blir helt lost i arbeidet, jeg mister begrepet om tid (haha, helt sant) og jeg føler jeg får noe til. Og det er en viktig følelse.

Så det var ti ting jeg gjør for å slappe litt av! Håper dere tar dere tid til litt egentid denne uka, og at alle kommer gjennom det dere driver med for tida :) Flere innlegg om reisen min til Filippinene kommer senere, holder på å skrive på dem. Da snakkes vi, ha en fin uke videre!

-EK

De beste følelsene som finnes

...Å sovne til lyden av regn

...Den første biten av mat når du er kjempesulten

...Når boka du leser har en fantastisk slutt

...Å se seg i speilet og være fornøyd

...Når du har hosta i uker og plutselig blir frisk og kan puste igjen

...Når lærere avlyser prøver <3 

...Å få et kompliment på noe du har strevd og jobbet lenge med

...Å faktisk få det ene, perfekte bildet du trenger på en photoshoot

...Å få en lang, god klem av noen du er glad i

Har dere noen flere punkter å føye til listen? :) Ha en fin dag!

-EK

Overlevelsestips: Mandag

Hei og god mandag!

Denne helgen har vært veldig fin, jeg har både vært på hytta, på kino med venner og feiret bursdagen min. Følte jeg fikk litt av alt :) Denne uka har vi fortsatt ingen prøver (tror jeg? hehe), så da skal jeg bare henge med i alle fagene og ellers slappe av. Håper jeg får tid til å gå på kino (igjen) med Therese også, vi har så lyst til å se Suicide Squad igjen, hahha... Den var veldig bra da, så jeg håper jeg får tid. Nå tenkte jeg å dele noen veldig søte skapninger jeg fant på weheartit, som kanskje kan gjøre mandagen litt mer overkommelig :)


Se på den kaninen, åååå <3

Håper dere får en fin dag!

-EK

Mix match mitt alt
Se så søte, vi mathcer <3

Hva skulle jeg gjort uten deg, Therese? Uten dine merkelige spontane påfunn og utrolig teite vitser jeg alltid ler litt for høyt av, uten rådene dine når jeg ikke aner hva jeg skal gjøre, uten klærne og maten din jeg stjeler i tide og utide? Hvor hadde jeg vært uten deg? Hva skulle jeg liksom gjort her om dagene, hahah? Nei, vet du hva. Alt er helt utenkelig uten deg :*

-EK
 

Jeg overlevde førsteklasse

Det gikk plutselig opp for meg- jeg er ferdig med vgs 1.klasse! 

Jeg husker hvor spent jeg var uka før skolen startet. Det gikk faktisk ikke en time engang uten at jeg hadde tenkt på hva jeg skulle ha på meg, vurdert hvordan lærerne kom til å være, klassen, om jeg kom til å få venner eller bli helt aldeles alene osv, osv. Men så gikk det så bra, da! Fått meg venner og gode karakterer og hele pakken, eneste negative er at jeg har brukt i overkant mye penger på mat... Ulempen/fordelen med å gå på skole midt i byen, hehe. 

Jeg slapp eksamen, jeg fikk et karaktersnitt jeg er fornøyd med OG jeg GLEDER meg faktisk til fagene jeg skal ha neste år- så alt er egentlig utrolig bra?!


Så, til alle dere som nettopp gikk ut av tiende klasse og skal begynne på vgs til høsten: Det går greit. Dere overlever nok førsteåret, dere også :)

-EK

En god latter

Noen som trenger en oppmuntring denne mandagen? Here you go:

Jeg for min del har jobbdag i dag, så jeg er hjemme. Mor har bursdag, så snart blir det feiring! Gav henne en samling med positive og søte ordtak + gamle bilder av meg og familien. Ganske fornøyd med det egentlig, haha! Håper dere har en fin mandag så langt, og kanskje fikk noe av den (ekstremt morsomme) humoren min dere i bedre humør? :)

-EK

Er jeg avhengig?

I det siste har jeg kikket litt vel mye på serier, og jeg merker at viaplay popper opp som mest brukte siden på google chrome- tehe. Jeg har sett første episoden av omtrent hver serie som er lagt ut på nett, men ikke så mye mer enn det. To sesonger av det berømte "Pretty Little Liars", to sesonger "American Horror Story" og to sesonger "Friends", men ellers er jeg ganske håpløs. Finner liksom ikke det helt rette? Inntil...

Once Upon a Time. Sesong fire kom ut på viaplay for litt siden, og jeg har ikke gjort annet enn å se på siden. Vil kanskje si jeg er litt avhengig, hehe. Jeg elsker det! Det er den eneste tv-serien jeg virkelig ikke klarer å motstå "neste episode"- knappen på, gang på gang. Helt fantastisk!

Så, nå er jeg spent: Er det flere som ser på (og elsker) Ouat? Eller kanskje du har noen andre serier å anbefale til meg?

-EK

Drit i tradisjonene, her skal det tjenes penger

Jeg var innom facebook i dag mellom all matteøvingen, da dette poppet opp på skjermen:Trykk HER for å komme til artikkelen

Altså, hva i alle dager? Kall meg femåring, men Blåfjell hører virkelig til jula og adventstiden. Det er liksom høydepunktet av dagen i hele desember måned, det kan ikke bare fjernes?? Jeg ble helt seriøst lei meg når jeg leste dette, jeg, og det verste er at episodene ikke ligger ute på nettet heller. I stedet for å sende de tradisjonelle tv-seriene som Jul på Månetoppen, Jul i Blåfjell og Jul i Svingen skal det sendes Julekongen i år. Blåfjell blir ikke vist på skjermen i det hele tatt- hva skal vi gjøre nå, da? Det er tydelig at Nrk vil tjene mer penger og tenker at folket er lei av de samme episodene, men etter at denne artikkelen ble delt på facebook har veldig, veldig mange protestert. Overskriften sier seg selv; Seere vil ha Jul i Blåfjell! 

http://nkr.blogg.no/1322846666_jul_i_blfjell.html

Så, kjære nrk: Vær så snill og send det folk faktisk vil se på TV, så kan Julekongen og alle de nye seriene gå etter barnetv- eller omvendt. Det aller, aller minste dere kan gjøre er å legge episodene ut på nettet. Ikke ødelegg juletiden for oss!

Flere som er skuffa, eller?

-EK

SelfieselfieselfieHah, sånt som skjer når jeg skal ta seriøse bilder.. :P Hva skjer med hånda mi egentlig? Blanding av peace og rock n roll?

Okei, hei folkens!

Nå har jeg nettopp vært på en 13 timers lang biltur, så jeg er passe utslitt egentlig.. Og i morgen kjører vi videre. Jeg har vært på mange steder innimellom da, så det blir en del bilder å poste! Jeg merker at jeg nesten sover når jeg skriver det her, så jeg burde vel egentlig legge meg.. Ville bare innom for å si hei, egentlig. Oppdatering kommer i morgen :)

-EK

 

GoPro testing!

God morgen.. ? Er det ok å si kl to på en søndag? Jeg sov i hvert fall lenge i dag, men nå har jeg rukket å spise frokost OG teste ut mitt nye GoPro-kamera. Det tok sin tid, men nå tror jeg alt er innstallert og klart, så da er det bare å starte! Har foreløpig ikke så mye å ta bilder av/filme da, ikke så mye action på en hytte her i Ryfylket. Men så har jeg tre brødre og søskenbarn på besøk, så vi skal nok få til noe uansett :P Her er altså tre test-bilder, som jeg er meget fornøyd med å ha klart å laste inn på pc-en og ikke minst opp på blogg.no, som ser ut til å svikte meg ganske ofte. Håper dere ha en herlig dag videre, og gjerne del GoPro tips eller ideer til bilder og film med meg!

-EK

Optical illusionsElsker optiske illusjoner! Sjelden jeg kommer på at de faktisk finnes haha, men av og til blir det en stund på Google :) Hva syns du?

-EK

Juleverksted og greier

Hei :)

Denne dagen har nesten vært en fridag. Våknet seint, gjorde ferdig hjemmeoppgavene og dro til Karianne. Hun er allerede ferdig med muntlig, så hun hadde også "fri" i dag. Vi filmet en video til dere med god hjelp av Therese, gikk ut på tur for å kjøpe mat og endte opp med å løpe rundt i pøsregn før vi kom oss hjem. Det er meldt storm, og jeg tror nok den stormen er på god vei!

I morgen blir det andre boller. Da er det min tur til muntlig, og jeg vedder ganske mye på at det blir matte.. Isj. Jaja, jeg har i hvert fall kost meg de dagene jeg slapp skole.

Senere i uka skal jeg ha mitt årlige juleverksted med venner. Det er noen av de samme som kom i fjor, så jeg må finne på litt nye ting å lage og gjøre.. Men det er jo så vanskelig? Enten er det for vanskelig å lage, for enkelt, vi har laget det før eller det selges ikke i Norge. Så, jeg trenger deres hjelp. Noen som har noen bra nettsider med inspirasjon til juledekorasjon? Eller noen tips selv? Haha er sikkert noen av de som kommer som ser dette og lurer på hvor planlagt jeg er lol.Nam

-EK

Christmas roomspiration!

Hei alle!

Nå er det seriøst ti minutter til vi drar til hytta, og gjett hvem som sitter med håndkle i håret og nettopp har dusja? Moah. Jaja, tenkte bare å spørre dere om litt tips! Jeg har denne søte bilde-linje-greia (haha) på døra mi akkurat nå:

Feil vei? Jaja dere skjønner

Og nå vil jeg bytte ut bildene med vinter og jule-bilder ♥ Så hvis dere har noen gode nettsider eller bilder selv jeg kan bruke, gjeerne tips meg :) Nå er det hytta -->

Forresten! Dere kan se videoen av hvordan jeg lagte bildeveggen her:

Var en av de første videoene jeg lagte hahaha, så ikke kommenter akwardheten min... Okei da snakkes vi!

-EK

Mest random innlegg jeg har skrevet

Matte heldags... check!

Gidder ikke å snakke mer om den, haha.. I morgen får vi kanskje vite hva vi kommer opp i på prøvemuntlig, alle kommer opp men ikke på samme tid. Har en ekkel følelse av at det er matte for meg og det passer meg dårlig, heh... Endelig ferdig med matteprøven og så kommer det en til? Muntlig?!

Meen det er en bra ting som skjer i morgen også ♥ Min kjære Therese blir endelig 15 år! Jeg glemmer HELT sikkert å blogge i morgen, så gratulere på forskudd lille fersken ♥

Hmm ja. Har egentlig ikke så mye mer å si? Sykt random innlegg, men det er vel alle innleggene mine for tida? Har seriøst et så kjedelig liv at det burde ikke vært lov. Jul på månetoppen er dagens høydepunkt liksom. Jajaa nå er det snart ferdig med prøver og skole og mas, og DA blir nok livet interresant dere :) Oor nah

No makeup and stuff

Forresten! Jeg har spurt Karianne om hun vil gjøre The Christmas Song-Challenge nå, og hun sa jaa ♥ Vi fant ut at vi er verdens dårligste på å kjenne igjen sanger da lol, får se hvordan det går. Må kanskje få en tredje person til å finne sanger og filme osv, og foreløpig har vi ingen.. Noen frivillige? Kødda. Blir sikkert lillebor ellerno #livetmedtravlevenner

Okei, dette er da offisielt det mest randome innlegget jeg har skrevet. Snakkes

-EK

All I want is christmas...right now

Haha hei dere,

I dag har vært en ok dag. Hadde håndball i gymmen uten gymsko- ikke smart. Skada meg heldigvis ikke, men var litt redd hele tida haha. Etterpå var det ballett og fyy så tungt det var i dag! Danset vanlig og tåspiss og tærne mine ser ikke helt bra ut lenger for å si det sånn. Jaja, nok klaging for i dag! Føler jeg alltid skriver sånn også klager jeg likevel, skjerpings ek.

I dag hadde Karianne med pepperkaker på skolen, og da ble jeg i skikkelig julehumør! Endte opp med å snakke om jul og snø og kakao og alt mulig kos, så jeg måtte finne litt juleinspo på weheartit til dere. Skjønner hvis noen syns det er liitt tidlig, men bedre tidlig enn sent right?


Haha, god jul da!

-EK

Varm og kald og syk

Hei!

Føles som en liten evighet siden jeg oppdaterte dere! Jeg har vært i Stavanger hos søskenbarn i helga, mens mor og far var i London. Vi har hatt det veeldig koselig, bl.a sett den nye Kaptein Sabeltann filmen på kino (likte at jeg skrev "Kaptein Sabeltann" med stor forbokstav hahah). Vi spiste taco, lammekjøtt og ett eller annet jeg har glemt, lol..., lørdagsgodt, boller på kafe i byen og enda mye mer, haha. Mat = My life.

Vel, i dag (eller i natt egentlig) våknet jeg med vondt i magen og feber. Etter hvert ble det verre, og jeg endte opp med kaldsvetting og kvalme. Long story short: Jeg ble værene i senga i dag, med en 70-talls kjærlighetsfilm på tv-en og verdens beste frokost/lunsj jeg nesten ikke klarte å spise. Den filmen var cheesy, men koselig likevel, jeg lå å halvsov på slutten meen ja. Vet ikke helt hva poenget med dette innlegget er, skal vel bare fortelle dere den triste nyheten at jeg er syk og ikke har nye bilder til dere. Very sorry.

Bilde fra en av fire filmer denne helgen.. Dette er fra Turbo, en film om en snegle med racefart eller noe sånt. Var litt morsom, da.. Ellers så vi E.T, den cheesy filmen jeg snakket om og Kaptein Sabeltann på kino

Resten av maten min :)

'

Gjett hvem som fikk seg serien sin i går? Noe å se på i høst, gleder meg helt gusifbaVSF mye

Og der har du hjemmet mitt det siste døgnet

Også har jeg talt ned til jul. Så mye har jeg å glede meg til, heh. Nei men seriøst, November må være den kjedeligste måneden i året. Ferdig med halloween, lei av høst og regn, altfor klare for jul og snø som sikkert aldri kommer... Mockingjay kommer på kino, da! Burde kanskje telle ned til den også, hahah hva har jeg for et liv...¨

Okei, det var tidenes mest random innlegg. Godnatt!

-EK

Jeg er blitt filmregissør

Eller jeg skal bli...hehe. Vi har yrkesuke! Skal ikke jobbe noe sted, men fordype oss i et yrke og jobbe med det hele uka. På torsdag har vi utstilling hvor vi fremfører det vi har, for foreldre osv. Er ganske kjekt, jeg kom på gruppe med mine kjære Therese og Karianne, og vi er filmregissører! Tror ingen har valgt det før haha, så det kan jo bli spennende. Vi har jo laget maange youtube-filmer og musikkvideoer tidligere, så det var egentlig ganske perfekt for oss. Gleder meg til å fortsette, er jo gøy å gjøre lekser! #nerd

Akkurat nå ligger Therese på magen og intervjuer filmregissøren til Natt til 17, den som gikk på kino i vår? I går intervjuet vi han som regisserte Fritt Vilt, de var overraskende lette å få tak i! Veldig hyggelige :)
Ahaha fant noen gamle bilder av Tesla ♥ Ikke bli sur nå duu

-EK

Yrkesuke?

Hei folkens,

Det har seg sånn at neste uke har vi yrkesuke. Jeg stressa veldig med å velge yrke, men så fant jeg ut at jeg sikkert ikke kom til å finne ut hva jeg vil bli på en uke uansett.. Så jeg endte opp med å velge filmfotograf/regissør og fotograf på 2.valg. Regner med jeg får noe som har med et kamer å gjøre, i hvert fall! Fotograf og filmregissør er to ting jeg veldig gjerne vil bli, men jeg vet det er vanskelig å få både jobb og god nok lønn i begge yrkene. Skal det bli noe skikkelig må jeg vel flytte til utlandet, og det høres rimelig skummelt ut syns jeg!

Jeg tenker også på å utdanne meg som lege, sånn at jeg ev. kan bli forsker eller lege senere. Vet ikke helt hva jeg synes om operasjoner og sånt enda haha, høres en smule..ekkelt ut? Men samtidig er jeg ikke akkurat den som dør av litt blod, jeg takler ganske mye egentlig. Det er jo ikke lov til å være med på en operasjon pg.a taushetsplikten, så jeg får nok ikke muligheten til å finne det ut heller.

Mange tanker! Syns egentlig det er ganske overdrevent at vi skal velge hva vi skal gjøre resten av livet når vi er 15 år. Jeg mener, hvordan i all verden skal jeg vite det nå? Det er så mye jeg vil bli, samtidig som det høres herlig ut å bare være blogger på fulltid ahahah. Det skjer nok ikke med det første, da...


Egentlig vil jeg bare fortsette sånn jeg har det, i den kjente klassen, den kjente skolen, nær hjemme. Slippe å ta buss hver dag, slippe laange skoledager og eksamener som virkelig teller for hva det skal bli av meg. Hehe, vgs here I come...

-EK

Osloooo

Her er et stk spent ek! Æææ, gjett hvem som skal til Oslo i helga? Jeg! Fikk det i konf-gave av tanten og onkelen min som bor der, så jeg skal fly alene for første gang (haha) og være i hovedstaden en helg. Og den helga er nåå! Gleder meg helt vilt faktisk, skal bl.a på Billy Elliot på lørdagskvelden og sikkert også litt shopping, pluss kos med familien da selvfølelig. Er en stund siden jeg så dem nå, fikk vært med dem noen dager i sommer. 

Trenger tips da såklart, har jeg noen blogglesere fra Oslo? Noe jeg må gjøre? 

-EK

 

Litt gammalt

Kameraladeren er vekk, pc-en er ødelagt og mobilens icloud funker ikke. God dag? Ikke helt. 


Gamle gamle bilder årh alt hater meg hjelp

 

Throwback time!

Åå nå kommer høsten dere. Jeg er litt merkelig når det kommer til årstider. Jeg tenker ikke så mye over det, men hele meg blir forandret etter hvordan været er! Får ett helt annet liv og humør ettersom året går, haha.. Nå høres jeg sikkert gal ut. Men anyways, det jeg skulle vise dere var egentlig bare litt tb bilder fra Italia i sommer. Om sommeren glemmer jeg alt stress, klumpen i magen slipper taket og jeg bare glemmer alt som heter hverdag, seriøst. Så kommer høsten og det er mye å gjøre, mange små gleder innimellom og mye stress. Jeg gleder meg på en helt annen måte! Om vinteren er alt koselig og innestengt, det er lett å forsvinne helt i seg selv og jeg begynner å virkelig savne sommeren. Også kommer den igjen :):):):) Haha ikke ta dette innlegget så altfor seriøst, jeg er rimelig trøtt nå men det får gå. 

Her er bildene!


Ahh sommer.... ♥

-EK

Husk spørsmålsrunden!

Bare å kommentere, så kommer videoen så snart som mulig!

-EK

Fem grunner til å smile

-Vi har ferie

-Får snart se vennene mine igjen (etterlengtet)

-Forhåndspublisering finnes

-Jeg har tre fantastiske brødre

-Jeg har enda ikke lest ut boken min

Jeg smiler!

-EK

Spørsmålsrunde- ask me!

Daa var det spørsmålsrunde, dere! Spør i vei, så kommer det video asap.

-EK

DIY- En million ideer

Denne saken er bare helt genial... Kan nesten ikke tro at jeg ikke har tenkt på det før! Så enkelt, så praktisk!

Ah, se på dette da! Det er tusen ting jeg har lyst til å lage, eksperimentere med, teste ut. Dette er bare noen få av alle bildene jeg likte, og se så mye å finne på! Hvis du noen gang kjeder deg eller vil være litt kreativ, ikke vent- bare gjør det! Jeg føler nesten ikke jeg har tid til alt jeg har tenkt å fikse, rydde opp i, pusse opp og lage denne sommeren. Begynner å bli sulten igjen etter den sene frokosten min, så kanskje en vannmelon-grill hadde vært noe? Eller hjemmelaget saftis, eller kanskje mini muffins-cheesburgers?

Fikk du litt kreativitet i deg nå? Hva ville du laget først? (Hjelp!)

-EK

Waves
Noen ganger smiler livet, noen ganger ikke. Noen ganger går det oppover, også går det nedover.

Waves

-EK

Ti ting som gjør meg glad

-Neglelakker i pastellfarger

-Det nye kameraet mitt

-Denne sangen:

-Ferie om to uker

-Saltvann

-Blomsterkranser

-Babylips

-Once upon a time (serien)

-Smoothies

-Vennene mine ♥

Hva gjør deg glad?

-EK

Facebook spam og kongeparken

Hva skjer med dette facebook-badegreiene? Jeg har allerede blitt tagget, så skulle gjøre det i dag, meen nei. Fikk ikke lov :( Skjønner ikke helt at folk faktisk gidder, men jeg elsker å bade så jeg ville egentlig gjort det. Jaja, er sikkert flere som tagger meg. 

Og ellers har jeg nettopp kommet hjem fra kanotur med skolen! Føler meg så sporty som kan si det, heh. Sov ute under presenning og greier, alle burde være stolt av meg nå. Og i morgen blir det kongeparken med to rare skapninger kalt venner. Gleder mei :)Har fått HELT NYTT KAMERA! Woh, er så i himmelen nå ♥ Fikk det til konfen. Nyeste nikon kamera, D5200. Ææææ dere aner ikke hvor mye bedre dette er! Nå blir det mange bilder folkens!

-EK

Throwback- Sommermusikken 2013!

Ååå nå vil jeg ha sommer dere! Sol og varme kom jo hit allerede i april, så det føles plutselig ueendelig lenge til sommerferien! Satt meg ned og hørte på gamle sanger her, og bare måå dele dem med dere. Det er som noe helt spesielt skjer hver gang jeg hører disse sangene. Altfor mange minner!

Alle som kjenne meg bør vite hvor sterkt jeg elsker denne sangen. Har hørt på den fra den kom ut til nå...Og jeg er ikke lei! Haha, jeg er vanligvis den som går raskest lei av sanger, men denne...Det er noe helt spesielt med denne her ♥

Åååå  neineinei nå blir det nesten for mye her haha. Dette er sangen som minner meg om en god venn som flytta, energien som plutselig forsvant og jeg ble bare lei meg, rett og slett. Er så veldig fin, må jo nesten holde tårene tilbake her jeg, haha!

Ookei, denne er kanskje to år gammel... Men jeg hørte på den i hele fjor, og kjenner jeg meg selv rett høres den nok på i år også!
 

Og, selvfølgelig... Vår kjære Miley Cyrus bestemte seg for å klippe håret, komme ut med denne sangen her og ja...Dere vet resten, haha! Sangen ble i hvert fall en stor sommerhit.

Denne kom faktisk ut i mai i fjor? Var sikker på at den kom ut om sommeren jeg, men det er vel bare jeg som er treig. Husker denne som en skikkelig dansesang jeg elsket, ble hørt mye på både i syden og hjemme i Norge.

Må jo ha med denne, haha... Føler ikke det var en sommersang egentlig, hørte mer på den etter at skolen hadde begynt. Men uansett, den er utrolig fin og stemningsfull, husker jeg pleide å elske Katy Perry før...

Denne, dere. Dette er vel på en måte den "store" sangen til Ellie Goulding? Var i hvert fall gjennom denne jeg oppdaget henne! Det tror jeg nesten må være tidenes sommersang, altså.

Wake me up- Aviicii. Denne er så herlig! Kom ut i starten av sommeren, fikk meg til å drømme om feriee og syden.

Må jo ha med denne, haha. Som dere kaanskje vet så er jeg ganske glad i Austin Mahone. Hører faktisk veldig mye på denne akkuratt nå, minner meg egentlig om alt stresset før skolen sluttet... Men jeg elsker den uansett!

 
Selena Gome med nytt album, som jeg for øvrig enda hører på...Treig sa du? Haha, denne sangen minner meg om venner, sene kvelder og fridager ♥
Det er så utrolig mange flere at jeg kunne sikkert skrevet fem innlegg her haha, men dette var altså de jeg fant nå!
Dine topp 5 sommersanger?
-EK

Crop top - monki

Fikk meg denne herligheten fra monki påå.... Tirsdag før ferien tror jeg? Haha, som sagt, tiden flyr! Synes den er utrolig fin da, akkuratt riktige farger og størrelse. Hadde tenkt å spare den til sommeren, men sommeren ser ut til å være her allerede...Så hvorfor ikke?Ser egentlig ikke så veldig Crop ut, haha, men den er altså det. Elsker at den sitter litt løst, det gjør at den er utroolig behagelig å ha på. Kostet faktisk bare 100kr, følte meg som deet geniet når jeg forlot butikken med dette røverkjøpet hahah!

-EK

Noen svar på noen spørsmål

Del 2 av spørsmålsrunden here you goo:

Bruker du å lage DIY?

Hmm... Jeg elsker å lage ting, og jeg elsker å se på DIY`s, så ja, jeg gjør vel det..? Men hvis du mener lage videoer eller innlegg om det jeg lager, så nei, det gjør jeg egentlig ganske sjelden. Men hvis dere vil se noe, så skrik ut!

På en skala fra 1-10, hvor mye gleder du deg til sommerferien?

10! Jeg seriøst dør av å bare være i Norge haha, jeg trenger sydeen ♥

Hvilke youtubers abonnerer du på?

Haha, deet er mange det. Bethany Mota (off course), makeupbymandy24, cutiepiemarzia, cherrywallis, zoella, superwoman, mylifeaseva, ijustine og så utrolig mange fler at dere aner ikke, heh. #livetmitterpåinternett

Favorittkjole?

Det er egentlig et vanskelig spørsmål...Men jeg tror det må bli en av disse:Blå fra New Look og Rosa/beige fra Primark.

Topp 5 ting som er høyest på ønskelisten din NÅ!

-Ferie til Italia eller California

-iPhone 5s

-Denne kjolen:-Denne klokken:-Møte Bethany Mota (Haha)

Leser du noe for tiden?

Ja, jeg har nettopp lest ut "Insergent" (del to av Divergent), og den er så utroolig bra at du aner ikke åh ♥ Så filmen på premieren i helgen, og dere MÅ se den filmen alle sammen. Det er seriøst den beste filmen jeg har sett i mitt liv. (Utenom Titanic).

Det var del 2 av spørsmålsrunden min :) Er det noe mer dere lurer på, så bare spør i vei, så svarer jeg når jeg får tid.

-EK