Portrett

Coachella vibesÅh, om jeg hadde vært på Coachella, dere. Please, liksom.

-EK

Mitt 2014, September-Desember

Her er siste del! Prøver desperat å laste opp to videoer her, men nettet feiler så det går nok ikke :/ Begge kommer så snart jeg er hjemme! Okei, her har dere året som gikk. september- desember:

SEPTEMBER:

La ut en spørsmålsrunde på video og fikk veeldig mye tilbakemeldinger :)

Fikk cravings på vafler, helt sykt. Jeg kunne sitte på skolen og få så lyst på vafler at jeg dro på butikken og kjøpte, haha!

Fant ut at gymkarakteren min var altfor dårlig, så begynte faktisk å trene! Det varte frem til rett etter høstferien haha, men det er seriøst den lengste perioden med trening jeg har hatt.

Laget mange tb innlegg, savnet tydeligvis ferien

Skolebildene var det eneste jeg hadde å legge ut, veldig lite flink blogger her

Sykla ganske mye, bl.a til Sola Strandhotell hvor vi spiste samme is hver gang ♥nam♥

Og jeg og Therese tok masse bilder sammen, savner den tida det faktisk var sollys etter kl.3 :(

Falt ned trappa og forstua tåen, gikk sånn på skolen i uker hahahah for et syn

Jeg og Tone hadde Hollywood party/bursdag, jeg var Ariana Grande og Tone Hannah fra pll. Er det Ashley Benson hun heter på ekte? Noe sånt.

¨

Dro til Oslooo! Kjekkeste turen på lenge ♥

Også var det yrkesuke, med mye stress, drama og kos :) Var filmregissør.

OKTOBER:

POLEN! Verdens beste tur med verdens beste klasse, haha så gøy vi hadde det. Kult at det eneste bildet jeg har er dette når Therese drikker vann da.

 

Skolen bestemte seg for å bombardere oss med prøver og lekser, så jeg tilbragte sånn ca alle kveldene inne med søppelmat og lekser.

Nye bilder til bloggen, kald opplevelse.

Skviste inn vennetid mellom skole og stress, time of my life

Hekta på denne serien ♥

Halloween, som jeg og Therese rocka heheeee. Det var gøy da.

NOVEMBER:

Begynte å glede meg til jul!

Levde i koseklær og på kaffi, skolen tok helt over og jeg slappet omtrent aldri av. Ble dårlig med blogging, soving og venner.

Jeg og Therese var i byen EN gang og spilte inn musikkvideo som ikke ble bra nok :(

DESEMBER:

Startet måneden med å klippe meg, endelig!

Skolen vår nå så slitsom at jeg mobilblogga mest, og fant ut at jeg ikke kan gjøre bedre enn det beste jeg kan. Therese var også veldig hjelpsom i den perioden, love u ♥

Militæret dukka opp på skolen og jeg hadde den første kjekke skoledagen på et halvt år (sånn ca)

La ut Christmas tag og en del andre videoer.

Hadde matte muntlig på skolen og YES NAILA DET

JULEFERIE! Jeg og Tone feira med muffins.

Laget pepperkakehus, dro til kongeparken, kjøpte julegaver og kom i skikkelig julestemning. Føltes som første gang jeg faktisk sov lenge siden sommerferien hahahaa, var nok ikke det da.

Feiret en fin julaften, koste meg i romjula og dro nordover til farmor og farfar, hvor jeg er nå. Siste dagen i 2014, det er ganske stort! HA ET FANTASTISK NYTT ÅR!

-EK

Haircut- før og etter

Som sagt ble det en etterlengtet tur til frisøren i helga, det trengtes.. Tuppene på håret mitt blir egentlig ikke noe særlig slitt, så det er ikke så lett å se hvor lenge siden det er jeg klippet meg sist. Men håret mitt vokser ganske fort, så plutselig er det altfor langt! Jeg klippet det i en liten "bue", lengre bak enn fremme, og så klippet jeg av ca 10cm. Syns selv det ble kort haha, men jeg ser jo at jeg ikke har kort hår.. Er fornøyd, i hvert fall!

Før:                                                                                                   Etter:Før:                                                                                                   Etter:

-EK

På tide å klippe seg?

Nå skal jeg straks ut døra for å sitte barnevakt, men tenkte å slenge inn et innlegg før jeg drar. Satt og så på gamle bilder her, og fant ut at jeg har veldig langt hår akk. nå? Husker sist gang det var så langt (før sommeren), og da klarte jeg nesten ikke holde borte de svære flokene hahah. På tide med frisørtime! Problemet er at jeg vet ikke helt hvordan jeg vil ha det. Sist gang klippet jeg det kortere fremme også lenger og lenger bakover, hvis dere skjønner? Har lenge tenkt på å klippe meg kort, altså til skuldrene, men jeg vet ikke helt med det heller. Syns personlig jeg kler langt hår best, men det blir jo så kjedeliig når det er samme farge og lengde hele tida. Ingen som ser forskjell!

Hva tror dere? Kort eller langt?

Sånn er håret mitt nå. Det er så vidt synlig at jeg klippet det lenger bak en foran, men forskjellen er veldig liten! I tillegg til lengden er tuppene slitte og så er håret mitt veldig tykt, så det begynner å bli ganske tungt! Haha det høres så rart ut, men sant er det. Nesten umulig å ha dult i håret lenger, får så vondt i hodet av tyngden!-EK

Dagens #89

Outfit ♥
Kul mhm


Topp fra Lindex, Shorts fra et marked i Italia. Merkelig at jeg ikke hadde smykker eller noe her haha, detaljene er jo alt! Håper dere likte det uansett da, såå blogges vi.

-EK

Recap: JuniFine dager, strevsomme dager, feriestart ♥ 

-EK

But I`m only human


Denne sangen er så altfor fin ♥ Min nye gråtesang, haha. -EK

____________________________________________________________________________________________________

#sang #song #portrett #foto #musikk #gråte #crying #fin

-EK

Portrett: Meii

Heihei!

Prøvde meg på noen portretter her en dag, er jo så fint lys ute nå, så alt føles liksom så mye lettere... Liksom liksom haha jeg sier det ordet altfor ofte. Vel, her har dere portettene:Tanker?

-EK

My outfit

VERDENS BESTE OVERSKRIFT OKEI ikke døm meg.
Outfit fra en eller annen dag...glemt, haha. Herlig med frii åå jeg elsker livet ♥