Photoshoot

Tvillinger?Haha, okei, jeg skjønner bittelitt hvorfor folk tror vi er søstre. Bittelitt.

-EK

Sunshine

Keep your face towards the sunshine and the shadows will fall behind you :)Min aller beste Karianne, glad i deg!

Ha en herlig dag videre <3

-EK
 

Bohem på båttur


Får litt Coachella-vibes av dette antrekket, jeg? Egentlig er det vel litt for fint for båt og strand-tur, men jeg følte bare for å bruke litt andre klær enn de tre plaggene jeg alltid bruker her, haha. Skjørt fra h&m, topp fra bikbok og poncho fra bikbok :) Det er så herlig med fint vær!? Jeg merker hvor lett jeg påvirkes av været her, det er nesten litt for teit. På gråværsdagene finner jeg plutselig ingenting å gjøre, blir bare sittende med en bok eller mobilen og venter på sol :/ Jaja, heldigvis er det meldt finvær helt til vi drar (tror jeg? please?), så jeg får bare nyte det mens jeg kan!

Hva gjør dere i sola? Og gjerne still spørsmål til spørsmålsrunden min :)

-EK
 

Windy


Det blåste litt ?

Heihei! 

Nå sitter jeg her og prøver å redigere bilder, men det er lettere sagt enn gjort. Noen ganger får man absolutt ingen blinkskudd, og da er det litt demotiverende å sitte her og prøve å redigere.. .jaja. Bedre lykke neste gang, kanskje? Jeg har i hvert fall en hel boks med oreokjeks dekket med sjokolade her, så da er faktisk livet ganske greit likevel. Det er seriøst det aller beste jeg vet, de kjeksene der. Og jeg finner dem kun på taxfree på flyplassen? Noen som vet hvor jeg kan finne dem andre steder (desp)? 

Senere i dag skal jeg ut og ta flere bilder, for disse ble ikke helt som jeg hadde håpet. Så bare stay tuned :)

-EK

Flower Power


Litt vanskelig å smile og se på sola på en gang, jaja

Her var vi i en koselig, liten landsby nær huset vårt. Vi rakk innom to minimarkeder og en liten butikk med både klær, sminke og snop før alt stengte for siesta. Vi bommer på den siestaen hver eneste dag her, alltid stenger alle butikkene når vi dukker opp! Vi fikk vandret litt i gatene og tatt bilder da, og etterhvert fant vi en isjappe som hadde åpent. Det har faktisk ikke gått en eneste dag uten at jeg spiser is her, men italiensk is slår alt- så jeg tenker det får være greit, jeg. 

Varmen har virkelig slått inn nå, 33 grader og null vind var det i går! I morgen tenker vi oss kanskje til kysten, for å finne en strand. Alle andre år har det vært rødt flagg og nesten storm når vi har prøvd oss på strandtur, men kanskje det går i år? Uansett blir det bra med litt saltvann :)

-EK
 

Mermaid vibes

Jeg koser meg så masse med gopro kameraet mitt, jeg! Det tåler vann også, så i tillegg til undervannskameraet mitt har jeg nå GoPro også, og det er jeg veldig fornøyd med. Blir mye bedre kvalitet på bildene, og det er også mye lettere og raskere å ta bilder under vann med GoPro, så jeg har egentlig bare brukt det i år. Happy!

Det kommer nok mange flere undervannsbilder, men foreløpig sliter jeg litt med å få skikkelige blinkskudd. Alt skal liksom være riktig, mens man holder pusten og prøver å se bra ut under vann- ikke lett! Men mer kommer, så bare stay tuned <3

Flere som har testet GoPro under vann? Eller har noen ideer til hvilke bilder vi kan prøve å ta?

-EK

Antrekk 21.06.16

Dagens antrekk!

I dag var det varmere enn i går, og turen gikk til Pisa! Her har vi vært en god del ganger før, men det er alltid kjekt å komme tilbake til :) Bilder og oppdatering kommer senere. Nå har jeg nettopp tatt meg en dukkert i bassenget, og prøvd å overleve all myggen som bestemte seg for å spise meg opp... Fotballkamp står på tv-en som vanlig, og snart skal vi spise pai til sen middag. I morgen og resten av uken er det meldt 25 til 30 grader- så da blir det fram med de tynneste klærne!

-EK

AntrekkKjole fra Gina Tricot, blomsterkrans fra glitter, sko fra New Balance (som ikke passet inn i det hele tatt men det var det jeg fant)

-EK

Topp helg!Heii!

Nå er jeg tilbake til internett og pc, etter en veldig koselig hyttetur med mine bestevenner :) Vi dro på fredagskveld og kom hjem i fire tiden i dag, og etter det har jeg spilt sims hos Karianne til nå, hahah. Det var for det meste regn og dårlig vær, men vi har spilt spill, tatt disse fancy bildene og gått turer med hunden likevel. Feiret bursdagen til Karianne og spiste kake og lapper, så det har vært en helt perfekt helg- sett bort i fra at jeg fikk allergianfall på lørdagen av pollen, og måtte vente noen timer før tabletten fungerte. Men ellers var alt bra!

Nå vurderer jeg sterkt å se litt Walking Dead, selv om jeg sikkert burde gjøre andre, viktige ting... Men det er så spennende nå at jeg klarer ikke holde meg, tihi. Vi snakkes!

-EK

Two cutiepies
Cute

Hei! Overlever vi mandagen, da? Jeg for min del slapp plutselig to prøver denne uka, så det går faktisk veldig fint her :) Det er likevel litt hardt å hoppe inn i skolehverdagen igjen, etter en så lang og herlig helg. Sol og varme har faktisk gjort meg helt døsig? Det er som om kroppen min bare forbinder det med fri og ferie, så jeg klarer hverken konsentrere meg eller gjøre det jeg skal, haha.. Jaja. Nå skal jeg jogge, øve piano og jobbe med en samfunnspresentasjonen min til onsdag. Tidlig ute, hæ? Tre dager før tida og greier, ikke ofte det :P 
Kos dere videre!

-EK

Indianere

Heihei!

Nå ble det sen oppdatering her, men sånn får gå innimellom. Fyker rundt og fikser alt mulig her, skal nemlig i konfirmasjon i morgen, og er som vanlig i siste liten, hehe. Uansett! Jeg og Therese har vært på hyttetur i to dager. Veldig herlig vær, vi gikk faktisk i shorts og magetopp (!) og poncho, haha, men det er bare fordi vi elsker ponchoer. Mer oppdatering på hytteturen kommer, nå er jeg nødt til å få meg litt søvn. Og i morgen er det full fest!

-EK

Dagens antrekk og dagens planer
Topp og skjørt fra only, smykke husker ikke og skjerf fra only 

Nå er det helg, dere! For en herlig følelse, endelig litt tid til å ikke gjøre skolearbeid midt oppi dette eksamen og tentamen stresset. Digg! Jeg skal straks få Therese på besøk her, og senere drar vi på hytta. Der har vi ikke vært siden i fjor, så det blir spennende å se hvor mange mus som har bosatt seg og hvordan plenen har blitt jungel, hahaha... Neida. Det blir nok koselig uansett, og med Therese er alt mye kjekkere :P 

Jeg skal jo faktisk i konfirmasjon også! Gleder meg maaasse, har faktisk aldri vært i en utenom min egen, da. Så det blir gøy :)

Hva skal dere i helga, da? 

-EK

You da bestDet er bevist at om du og bestevennen din har vært venner i over år, vil det vare for livet. Her er det 11-års jubileum i år, så nå er du stuck med meg for alltid :D

-EK

Fri som fuglen?

Hei dere!

Overlevd mandagen så langt? Jeg sliter litt altså, men med litt bloggpauser og snacks fra mormor mellom tentamen øving går det greit. Til alle dere med tentamen og eksamen coming up- I feel you! Stå på, vi kommer oss gjennom dette også. Snart ferie. Phu.Får litt sommer-vibes av disse bildene, da! Ser nesten bekymringsløs ut, bare meg, frynsejakken og den gule toppen min :P Hadde helt glemt denne toppen, fant den igjen i klesskapet i går. Elsker virkelig å gå med litt farger, er så kjedelig når alt man ser av antrekk er svart, hvitt, grått. Haha! Satser på en mer fargerik garderobe nå som naturen stråler opp også, tihi :)

Hva gjør dere i dag?

-EK

Them summer vibes

Stemningen i disse bildene, dere! Det er jo søren meg sommer snart? Sjekka countdown appen på telefonen, og det er under 100 dager til bursdagen min! (15.juli hvis noen lurer, hihi). I sommer skal jeg virkelig slappe av, altså. Reise til Italia, spise is, bade og sole meg hver dag... Jeg gleder meg! Det er hovedmotivasjonen for alt skolearbeid som blir kastet på oss stakkars elever disse måneden før sommeren. Får bare bite tennene sammen og tenke på ferien, haha :D

Flere som er gira på ferie, eller? :)

-EK

Sommer, det er det vi vil haSola skinner, jo! Denne helga har jeg egentlig mye jeg skulle gjort av skolearbeid osv, men vet dere hva? Når været viser seg fra sin beste side midt i april på Vestlandet, da er alle unnskyldninger ubrukelig. Jeg måtte ut! Familien skulle på stranden, så jeg tok med meg Therese og et kamera. Vi spiste kjeks, tok bilder og kjente på vannet (fortsatt iskaldt) og etterpå prøvde vi å bestige en bunkers. Det gikk nesten- til mor sa vi måtte gå hjem, hahah. Veldig kjekt å få komme seg litt ut, og ekstra kjekt når jeg faktisk huska kamera :) 

Håper dere nyter våren der dere er også! Har hørt at flere fortsatt har snø og is, er det sant? Krysser fingrene for at dere får se sol og sommer snart uansett da, haha :)

-EK

Badass antrekket på


Topp fra bikbok, bukse fra Carlings
Føler meg så badass i denne toppen, jeg. Ble litt lite smiling på bildene i dag, men det får gå en gang i blandt, det også! Forresten, hva syns dere om location på bildene mine? Det blir litt mye det samme, ute i skogen (haha). Rett og slett fordi det er nærmest og enklest å få lyse, fine bilder. Men jeg kjenner jeg blir litt lei- så hva sier dere? Ja til mer variasjon, eller er dere fornøyde med sånn det er nå? Let me know :)

-EK

Sneakpeak

Hei!

Søndag er jo den klassiske skolearbeid-dagen, og det oppsummerer egentlig dagen min, hehe.. Jeg har vært i kirken og sett på lillebror synge, faktisk ble jeg en del av barnekoret selv når han ikke ville gå opp uten meg :) Så har jeg laget pannekaker til lunsj, sett enda mer Walking Dead og tatt bilder. De ble litt annerledes denne gang følte jeg, så jeg gleder meg til å redigere dem skikkelig! Foreløpig har dere en sneakpeak her, da. Snart skal vi til mormor og spise middag, det blir koselig!

Hva gjør dere i dag?

-EK

 

Photoshoot with my girlHei! Her har dere bildene fra "photoshooten" med Karianne. Hun har ikke blogg, men dere kan finne henne på instagram: @karianne_99 :)

Denne dagen har vært lang kjenner jeg, men nå er det heldigvis kveld. Jeg sitter godt plasser i en sakkosekk på rommet, med spanskleksa fremme og spotify på maks volum. Trenger litt motivasjon! Det var veldig kjekt på dans i dag, jeg fikk et avbrekk fra skole og fokuserte på noe helt annet. Vi har endelig begynt å lære dansen til forestillingen i juni, ææ! Gleder meg :D

Nå skal jeg leke karaokefest med spotifyen min, og forhåpentligvis fått øvd ferdig spansken, og så er det natten for meg også. Hva gjør dere i dag?

-EK

DISNEYYY

Alice in Wonderland = Beste eventyret noensinne.

Indiana Jones- banen, med loop- som vi fant ut når vi satt i setene! Veldig kjekk, men loopen her var mer ubehagelig enn den på Rock`n Rollercoaster (se lenger ned).

Meg og mormor, som vi dro med oss overalt haha, utfor slottet!


Raskeste berg-og-dal- banen i Frankrike! 150km/t, akselerasjon 44m/s. Tok den to ganger, helt sinnsykt gøy :)

Tre gira søsken på karusell-jakt :)

Her har dere flere av de tusen bildene jeg og far knipset i Disneyland. De fra Paris har jeg ikke begynt på engang! Koste meg så vanvittig mye, og koser meg nesten like mye med å se på bildene nå... Jeg er så glad for at kameraer finnes. Hva skulle vi gjort uten?

-EK

Good for you


-EK

Baby, in the summertime...

Snart sommer, dere! Bare å nyte langhelgen (har fri mandag og tirsdag), og komme meg gjennom eksamen- så er det snart over!

-EK

To pingviner


Love u ¢¾

-EK

With a Hint of ColorPrøvde meg på noe mer avanserte redigeringer denne gang, hva syns dere? Ble egentlig like greit uten de ekstra fargene, men samtidig ble det litt mer "BOOM" hvis dere skjønner? Jeg må bli bedre på å forklare ting, haha. Nå skal jeg og Therese straks filme en video til dere, tror den blir bra! Vet ikke om vi gidder å ta bilder også, men det er jo det vi pleier. Alt på en gang, yey.

Hva syns du om bildene/redigeringen? Hvilken video tror du det blir? :)

-EK

Meg som Ariana Grande? Hollywood bursdag

Heer kommer de berømte bildene jeg har mast om i tre dager! Nå er dere vel pretty excited hehe...Vel. Jeg prøvde å være Ariana Grande, meen det ble ikke helt sånn jeg hadde tenkt. Har faktisk aldri brukt winged eyeliner før, så det var jo veldig smart å bare klæsje på med det ti minutter før festen startet. Jaja, ble ikke så altfor verst da? Disse bildene ble tatt på slutten av festen, så sminken og alt har gått litt ut. Menmen, dere skjønner greia! Søteste kortet jeg fikk av Tone ♥Tone var forresten Ashley Benson, hun som spiller Hannah i Pretty Little Liras vet dere? Haha hun ligna mer enn meg men okeii 

Måtte ta et fjortisbilde i speilet...

Etter at alle hadde gått ble jeg og Tone sittende oppe med senkveld på skjermen, koselig. Var veldig sliten etter en hel dag med rydding, ordning og så selve festen, så jeg la meg etterpå.

Hvordan har din helg vært?

-EK

The light of the sunHeihei!

I går var det virkelig fullt kjør her. Skole-bursdag-lekser i bilen-mer bursdag-øve til matte- lage rle presentasjon og øve- shit jeg har glemt spansken- øve spansk- sove. Skolen tar visst over livet mitt (sjokk), men okei. Nok klaging for i dag. På søndags kveld etter at jeg kom hjem fra Ølberg med beste Tone, kom Therese bort. Vi gikk ut i kveldssola og fanget noen fine (og noen ikke fullt så fine) bilder i lyset. Her er de beste, ble litt mange tullebilder som vanlig.. Det går jo ikke an å ta et vanlig bilde uten fem stygge grimase-bilder etterpå når det gjelder oss to, haha. 

I dag er det mattepugging, vi har prøve i morgen. Skole, altså. Ups der ble det visst litt klaging likevel...

Hva syns du om bildene? Hvilken redigering likte du best? Oog vil dere se resten? 

-EK

Spansk <3<3<3

HAHA ikke ta den overskriften seriøst i hvert fall...

I dag har vært en chill dag. Ingenting som skjedde noensteder som helst, bortsett fra at vi tok bilde på skolen i dag. Det er jo 10.klasse i år, så de kommer til å henge på veggen på skolen i noen (30) år.. Ue. Tror egentlig ingen liker å ta sånne bilder, og alle vet jo hvordan vi ser ut, så hvorfor..? Jaja, fikk se det rett etterpå og det var i det minste bedre enn de fra forrige år. Men jeg har tatt SÅ mange bilder som er så utrolig mye finere, irriterer meg ass.

Nå vil dere vel se dem? Haha, here you go:

Også var det et til, meen det trenger vi ikke se,heh. Nå er det spansk pugging :):);) Årh.

-EK

Hopp i det!

...Bokstavelig talt. Dere husker når jeg skrev at jeg liker best å bade fra båten? Vel, her har dere bevis! Mor tok bilder av meg når jeg hoppet, riktignok sittende, men likevel. Vi bestemte oss for å teste redningsvestene mens vi var i gang haha, hvorfor ikke...

That face tho...


Brr, kaldt ♥

Ideer til innlegg?

-Ek

Let me run away ...Miniphotoshoot med meg selv og kameraet. Vidvinkellinse her også.

Tanker?

-EK

Photoshoot #2 Fly away...
-EK

Photoshoot: Fly away...Bildene tatt med Nikon 2500D, av Karianne, Tone og meg selv. Og ja, de skal være ganske mørke.

-EK

Outfit of da dayy

Jajajajaja, dette blir de siste av disse bildene haha. Tok portrettbilder, hårbilder, outitbilder og ja you name it..På samme dag. Og dermed ble det litt mange bilder i samme serie, men dette er de siste. Lover.Kjole New Look, Cardigan husker ikke, smykke bikbok oog leppesift fra TGR faktisk.

Hva syns du?

-EK

I`ve got the flower power

Denne blomsterkransen er så altfor fin, skulle virkelig ønske det var min... Men det er nok Therese sin, haha. Kan kjøpes på Cubus, og den selges enda, så bare løp og kjøp! (Det skal jeg).

Føler jeg har sånn ca 1000  innlegg å poste, og bildene blir bare fler og fler... Haha, hva skjedde der? Plutselig ble alt så mye lettere, sola skinner og laderen til kameraet dukket opp, heh...

-EK