Nærbilder

Details


Haha, helt sykt hvor random bildene blir når jeg øver meg på makro-objektivet mitt. Det blir så bra bilder, men jeg vet liksom ikke når jeg skal bruke det? Bare på nærbilder, liksom? For da blir det så sjelden, og jeg vil så gjerne bruke det mer... Jaja, her har dere i hvert fall noen test-bilder :)

Ellers skal jeg fortsette med øving i spansk og engelsk; vi har to vurderinger i morgen. Krysser fingrene for at jeg ikke får heelt jernteppe, det har skjedd før, det! Får vel bare øve godt nå, så skal jeg slappe litt av senere i kveld. Ha det fint videre i dag :)

-EK

Eau de perfumè


-EK

Souvenire de Disney

To av de mange, søte tingene som ble med meg hjem fra Disneyland! Koppen likte jeg spesielt godt, fra Alice in Wonderland (duh), som er et av mine favoritt Disney-eventyr :)

Nå skal jeg spise sushi og se tv resten av kvelden! Hva med deg?

EK

Eau De Parfum

Dette er min absolutte favoritt parfyme for tiden, elsker den virkelig ♥ Fikk den av mor etter hun var i London, for noen uker siden. Så har hatt god tid til å teste den ut! Hater når bloggere/youtubere maser om hvor fantastisk ett eller annet produkt er,  og så sier de etterpå at de kjøpte det i går. Da har du vel ikke testet det helt ut?

Favorittparfymen din?

-EK

Details

Testa ut makrolinsen litt i dag, ser jeg trenger litt trening, hahah :P

Hei dere!

Har vært en dag uten blogging her, prioriterte skole og venninnetid. Var nemlig myye å gjøre på slutten av uka, men nå har jeg nesten ingenting på timeplanen! Skal gjøre noe samfunn til mandag, men det er jo lenge til? :) I går var jeg og Karianne på eventyr, endte opp på piknik med hjemmebakt Brownies om kvelden. Eget innlegg kommer snart! Nå skal jeg faktisk filme enda en video til dere, prøver å få til en hver uke. Så, da kan dere jo prøve å gjette hva det blir?

Håper lørdagen blir like fantastisk som deg ♥

-EK

Makro objektiv- testerHei!

Her sitter jeg og tester ut det nye objektivet mitt, jeg har litt å lære! Prøver å forstå meg på ISO akkurat nå. Noen tips til hva som kan være kult med makro objektiv (nærbilder)? Jeg har ikke vært ute enda, så lyset er relativt dårlig. Så bildene ble nok ikke heelt på topp. Men men, jeg skal ut nå snart så vi får se hvordan det går!

 

Harry Potter turn back time

Se hva jeg fikk fra Therese på fredag da:

Noen som kjenner det igjen? Okei som du allerede har lest på overskriften er dette Harry Potter-smykket fra HP 3 (The prisoner from Azcaban). Sorry hvis jeg skrev Azcaban feil folkens, jeg er ikke heelt ekspert på Harry Potter-ord. Okei jo det er jeg men dere skjønner hahah

Men jeg mener, halloo! Jeg fikk det! Smykket! Liksom...jeg bare fikk det! Haha jeg ble skikkelig glad, og nå sitter jeg her og lurer på hvorfor i all verden hun ikke sparte det til jul... But I`m happy so yey :D Dette innlegget har ingen annen mening enn å gjøre dere litt sjalu og vise frem min fine gave på en ellers vanlig lørdag. Kos dere videre!

-EK

 

Penguin nails!

Aaaw dere se her:Pingvin-nailer! Tone som fikset dem ¢¾

-EK