Natur

Vinterferie

Ikke helt klar til skole i morgen...

-EK

White christmas


Tatt i Sirdalen, to helger siden <3

-EK
 

Autumn
Elsker høstfarger
Det er oktober, jo! 

Jeg tuller ikke når jeg sier det føles som om første skoledag var maks en uke siden, og så er det snart høstferie..? Wow! Min høstferie begynner faktisk allerede på onsdag, da flyr jeg nedover til Filippinene! Æææ, jeg gleder meg kjempemasse, tenk å oppleve en helt ny verdensdel! Vi skal besøke venner av oss der nede, så vi slipper å stresse med å forstå alt selv, haha. Den 20 timers flyreisen ned blir vel litt i lengste laget selv for meg som elsker å fly, men vi klarer oss. Nå ble jeg så gira på reisen at jeg nesten ikke klarer å fokusere på matteprøven jeg har i morgen, haha- vi blogges!

Hva skal dere i høstferien? 

-EK

Blue sky, blue sea

Strandtur :)

-EK

Strandtur

Litt bilder fra gårsdagens strandtur. Det ble jo 21 grader, så da pakket vi badetøy og dro til Solastranden! Jeg badet, noe som var overraskende varmt etter en stund. Etterpå holdt jeg på å fryse i hjel på land, da, så vi dro hjem til mormor og fikk vafler etter en stund. Veldig koselig :)

Nå har vi en ny uke foran oss, og denne gang er det virkelig oppstart. Nå er det slutt på "velkommen til klassen"-timene, nå skal vi faktisk lære noe! I tillegg begynner dans og piano nå, så det blir fullt kjør. Håper jeg overlever, for å si det sånn :P På fredag blir det bursdagsfeiring, da! Det blir bra :)

-EK

Årets siste bad?
Heihei!

I dag har jeg egentlig gjort mye rart, til tross for at jeg stod opp veldig sent. Brødrene mine begynte på skolen i dag (hehe), så det var litt ekstra herlig å kunne sove lenge i morges :P Men Therese og jeg stod opp til slutt, og så gikk vi på tur med Teddi. Vi fant ut at det egentlig var veldig varmt ute, så vi tok med oss Karianne og to hunder (som var helt crazy med hverandre haha), og så gikk vi for å bade. Når vi kom frem var det ganske mye kaldere, men vi bada likevel- iiskaldt! 

Så det var vel egentlig en fin avslutning på sommerferien, selv om jeg ikke føler meg helt klar for skole enda. Jaja, det blir vel litt godt å komme i rutine igjen også :) Når begynner dere?

-EK
 

Hytteturer
Nå er jeg tilbake i byen :) Veldig herlig med hyttetur, kommer til å savne det- men åh så herlig det er å være hjemme også.

-EK
 

Pøsregn

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

Prøvde meg på noe fancy GoPro-bilder under vann, haha..

DCIM\100GOPRO
Hei!

Her har dere meg for tida, på hyttetur i pøsregn. Vi koser oss uansett da! Har gått på en laang tur i går og en litt kortere tur i dag. Vasset til og med litt i elven (men mistet litt følelsen i beina etterpå). Ellers spiser vi masse mat og spiller kortspill etter kortspill- klassisk hyttetur, med andre ord! Internett har jeg egentlig ikke, dette er 4G overført fra mobilen, så håper det funker :P

Vi blogges!

-EK

På toppen av Eide

Hei!

I dag stod valget mellom fjelltur eller bytur. Jeg gav klar beskjed om at jeg egentlig bare ville til byen, men ble nedstemt :/ Så da dro vi til fjells, da. Det var veldig varmt, så litt kaldt og plutselig pøsregn. Vi fikk i hvert fall nytt utsikten før tåken slo inn, og så var det ned igjen. På vei ned dukket regnbuen opp også <3


Nå vurderer jeg å gå på pokemon tur eller se ferdig hele sesong 2 av Game of Thrones. Heh. Noen som vet hvor jeg kan se det? Har ikke HBO, og finner det ingen andre steder :(

-EK

KontrasterPå én dag gikk det fra tåke, regn og høstvær til 25 grader og sol. 

Jeg er fornøyd, jeg! Dagene er så annerledes at det er nesten ironisk.Den ene dagen er vi ute og fisker i regnjakker og ser nesten ikke havet foran oss av bare tåke, den neste ligger vi på en strand og griller pølser i solskinn. Jaja, vi har i hvert fall klær for det meste :) I dag ser det ut til at været er med oss (takk og lov, begynte å bli litt lei av å vri ullsokker fra i går), så da stikker vi til en holme og blir der hele dagen. Bare tre dager til vi reiser videre til farmor og farfar!

Husk å stille spørsmål til spørsmålsrunden min :)

-EK

Et lite rødt bærHeihei!

Hvordan er været hos dere, egentlig? Er det noen i dette landet som ikke har høljeregn og tåke for tida? Vennligst informer meg, så stikker jeg dit med det samme, haha.. Neida. Det har regnet en del, vært litt skyet i noen dager, men sånn er vel norsk sommer. Jeg har nå kost meg likevel. Vi har fisket og fisket, og halt opp en svær brosme som ble gårsdagens middag. Brosme i bacon med erterstuing, sommerkål og poteter- jatakk! 

I dag var planen å dra til Stjernarøy på tur, men tåken slo inn og vi bestemte oss for plan B: Finnøy. Vi handlet på handelslaget og etterpå spiste vi lunsj fra Ryans pizza i båten. Den pizzaen der, altså... Slår det meste! Nå har jeg benyttet anledningen hvor det ikke regnet i et kvarter med å plukke rips og knipse bilder i min knallrøde regnjakke. Føler meg litt som et ripsbær selv, si.

Så, nå er jeg spent: Hvordan er været hos deg? Og hva har dere funnet på i dag?

-EK
 

StorfangstOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Heihei!

I dag har været virkelig vist seg fra sin verste side. Eller, en av de verste. Det har regnet og regnet siden i morges, så klokken tre bestemte vi oss for at dette er en fiskedag. Vi dro ut i båten og ble på sjøen i tre (!) timer, og fikk med oss litt av hvert hjem. Planen var egentlig å legge ut en line, og trekke den før vi dro hjem igjen... Men vi glemte agnet, så det får bli i morgen. Forventer egentlig ikke noe bedre vær, haha :P

Brødrene mine halte opp en svær torsk og deretter en lange, og ellers fikk jeg en liten torsk og far tre makrell. Veldig fornøyde :) Vi fikk elleve krabber fra onkelen min også, så i kveld ble det sjømat. 

Nå skal vi kanskje spille noe eller et eller annet, og så tar jeg kvelden snart- har fått noe betennelse i bihulene tror jeg :/

-EK

Overnatting i skogen

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino og lunsj i byen med brødrene mine. Vi så "Kjæledyrenes hemmelige liv", veldig morsom film :) Etterpå spiste vi på favorittstedet mitt i byen; Mikado! Veldig bra dag, med andre ord. For noen dager siden sov jeg og Therese i telt! Vi planla egentlig en vanlig overnatting, men fant ut vi skulle dra ut i skogen og sove der. Det regnet litt, men mindre enn forventet, så vi koste oss med pølser på termos, brus, sjokolade og marshmallows, tihi :) Teddi (hunden) var også med, og han begynte plutselig å stinke midt på natta- så det endte med at vi måtte låne mormor sin dusj klokken halv ett på natta for å få Teddi ren. Men ellers gikk alt fint!


Littegranne trøtt ja?Søteste Teddi (her før han rota seg ned i søle og begynte å lukte)

Så det var min dag! Hva har du gjort i det siste?

-EK


 

Italia: Natur

Bilder fra tidlig fototur i Toscana, Italia
Tatt med Nikon D2500, 18-200mm objektiv

-EK

Vamos a la playa

SmilerHer er bilder fra strandturen vår. Vi bor et stykke fra kysten, så vi bruker for det meste bassenget vårt- men en tur til havet måtte vi ha! Det blåste litt mindre enn ellers, så vi kunne bade lovlig for første gang, haha (ingen røde flagg!). Vi slet litt med å finne noe å spise da, så vi endte opp med å kjøpe tolv berlinerbolle av en lykkelig selger, brus av en annen og så spise middag hjemme. Veldig fin dag, og veldig gøy å få badet i saltvann! Anbefaler ikke å dukke hodet under der da, det sved sånn i øynene at man skulle tro det var dødehavet vi bada i, haha...

Flere som har vært på stranda i sommer? 

-EK

Sommer paradis

Hvor vakkert er det ikke her? Kveldssola laget et veldig fint lys rett før jeg skulle spise middag, så jeg slapp alt jeg hadde i hendene og løp ut for å få noen bilder. Her ser dere da litt av det (utrolig store) huset vi leier, og mye basseng og himmel, hehe. Kanskje jeg skal lage en tour av hele villaen? Skrik ut om det er noe dere vil se mer av :)

-EK

ItalyyHeihei!

Nå har jeg vært i Italia i to dager, tre hvis vi regner kvelden vi ankom Roma. Har kjørt til Toscana og funnet frem til huset vårt, og i dag har vi bare slappet av. Badet, solt oss, hørt på musikk, drukket litt i overkant mye fanta og tatt bilder av blomster, haha. Akkurat nå tordner det, så jeg fant ut det var et fint tidspunkt å slå seg ned med pc-en (egentlig er vel ikke det så smart, men jaja). Senere i dag snakkes det om at vi skal ta en tur til en landsby og spise is, og i morgen skal vi forhåpentligvis på utflukt. Jeg gleder meg! Flere bilder av huset kommer straks :)

-EK

Fest, hytter og fisk

Heii!

Da var kamera på plass, pc-en plassert i fanget og meg godt nedi lenestolen igjen. For en helg! På fredag var det trinnfest med skolen, som varte lenge og var veldig kjekt- og jeg ble kjent med en del nye folk. Var litt utslitt på lørdag da, men det var bare å stå opp og pakke bagen, for nå var det hyttetur som venta. Vi ble overrasket med regn og noen timer med bok-lesing (noe som var helt ok for min del), og så kom sola frem likevel. Vi dro på fisketur og fikk syv fisk- fornøyd med det!

Her er halve fangsten, og gjett hvem som fikk den største, da? Joda, for en gangs skyld fikk faktisk jeg størst og flest fisk :D *stolt*
Resten av helga kommer i et senere innlegg, nå skal jeg nemlig lage meg noe kveldsmat og nyte siste fridagen før det smeller i morgen. Da er det muntlig eksamenstrekk- krysser alle fingre og tær for at jeg slipper!

-EK

To ukers ferie?

...Det er sånn jeg føler denne langhelga har gått, liksom. Jeg har gjort så mye gøy, det føles faktisk som en hel ferie! Starta med overnatting, så hyttetur, så overnatting igjen og nå konfirmasjon i dag. Og enda er det en dag igjen av helga?! 

Hytteturen var i hvert fall veldig koselig, jeg fikk koblet helt ut (bokstavelig talt- internettet funka ikke), og kost meg masse med familie og selvfølgelig Therese. Vi spilte fotball, spiste (masse) mat, spilte veldig mye "heads up" og tok ikke minst masse bilder! Elsker når jeg er på tur med en annen blogger, endelig noen som forstår at vi må ta bilder av ALT, haha :D Så her får dere et lite bildedryss fra de to dagene vi var der :)

Nå skal jeg se ph og prøve å gjøre samfunn, hehe.. Ikke lett etter så mye skolefri! Kos dere videre i kveld, alle <3

-EK

Vårstemning!

Heii!

I dag var det virkelig vårstemning ute, og det er så herlig! Vi slutta to timer tidligere på skolen og da dro jeg rett hjem, gikk ut og tok bilder og nå sitter jeg her. Dessverre tar det evigheter med buss for å komme seg fra skolen og hjem, så nå er klokka over to allerede.. Men det er tidligere enn vanlig, da! Snart skal jeg på piano og til mormor, og så må jeg bare jobbe, jobbe, jobbe meg gjennom leksene. I can do it! XD

-EK

Norge vinner

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
Norsk påske er jo det beste?! 

Jeg blir nesten ikke sjalu på de som stikker til syden i ferien jeg, for jeg er så glad i akkurat denne høytiden, på akkurat dette stedet. Ut på tur hver dag, stappe i seg sjokolade med god samvittighet og spille kortspill hele kvelden. Ville ikke bytta det ut, nei! Sitter og mimrer tilbake nå, dette var jo mest sannsynlig siste tur på ski for sesongen, så det blir lenge å vente! Kjenner jeg er gira på vår og varme også da, så jeg klarer meg nok :)

Håper dere har en flott onsdag? Skrev feil dag to ganger der, tror det er både tirsdag og torsdag, haha.. Kos dere videre i hvert fall!

-EK

Minnie 2 år!

Heihei!

I dag hadde Minnie bursdag, og det måtte jo feires. Jeg og Karianne spiste brownies, Minnie fikk to pakker og etterpå gikk vi på en laang tur i regnet, haha! Det var veldig koselig da, og jeg fikk noen søte bilder :) Det ble sen oppdatering i dag, jeg har rett og slett vært litt giddalaus i hele dag. Ingenting jeg virkelig vil, utenom å spise masse drittmat og se walking dead, heh. Nå i kveld har jeg skrevet lister over alt jeg skal gjøre neste uke, så forhåpentligvis blir ting litt lettere. Jeg er en sånn liste-person; så lenge jeg får noe skrevet ned trinn for trinn, er det hundre ganger lettere. Krysser fingrene for at det funker denne gang også!

Her er litt bilder fra turen vår:

Hahahah ååå, dette bildet er så søtt! Minnie bare: "Halloo, jeg kommer ikke opp. Hjelp da?" 


Så nå er lille Minnie TO (menneske)år :)

Mye hundesnakk, men det er egentlig alt jeg har gjort i dag. + Sett Walking Dead. Hehe.

-EK
 

Skitur, brettspill og altfor masse matHei dere!

Endelig tilbake holdt jeg på å si, men egentlig savner jeg allerede hyttelivet. Det var riktignok veeldig deilig med en lang dusj og internett igjen, men likevel- det er noe spesielt ved hytteturer! Jeg har stått på langrenn og alpint, spilt spill og spist til jeg nesten sprakk. Seriøst, jeg tror ikke jeg har spist så mye på en uke noen gang. Man blir så sulten av å være mye ute! Nå skal jeg sette i gang med en spansklekse jeg har utsatt hele uke (hehh..) og så bake cookies. Fikk plutselig så veldig lyst på det, så hvorfor ikke? ;)

Hvordan har din ferie vært? 

-EK

Sunday funday

Solastranda, 31.01.16.
Hei dere!

Jeg har et lite elsk/hat- forhold til søndager, jeg. De er herlig fordi det er helg og man "tvinges" til å slappe av; hva kan man finne på på en søndag, liksom? Men så er de kjipe fordi det er den typiske leksedagen, og ikke minst fordi mandagen er rett rundt hjørnet. Jaja, får prøve å se mest på elsk- siden i dag :) Familyn var ute på strandtur og knipsa bilder, noen av dere ser dere her! Jeg prøvde meg på fjernkontroll og selvutløser jeg, midt på stranda. Fikk noen rare blikk her og der, men det var verdt det. Fornøyd! 

Nå har jeg akkurat stappa i meg vafler og sushi, og så skal jeg gjøre en siste innspurt på engelsk- artikkelen min. I går kveld fikk jeg plutselig helt sykt mye inspirasjon og motivasjon, så jeg satt oppe til midnatt med lekser. Klapp på skuldra, der! 

Hvordan har dere det i dag? Flere som plutselig kommer på å gjøre lekser midt på natta, haha?

-EK

Pink paradise
Himmelen kan være så utrolig vakker- stjerneklart, skyfritt, tordenvær, tåke, snøstorm, solnedgang. Eller sånn som det var i går, når alt ble farget rosa. Fotohjertet mitt hoppet over to slag og jeg løp opp til kameraet med en gang, haha. Motiv forsvinner så raskt! Ti minutter etter disse bildene var det mørkt, liksom. 

I dag har jeg hatt en ellers normal dag, fikk meg vanter på Inter Sport og fikk unnagjort en engelskpresentasjon. Så nå har jeg faktisk ingen flere prøver før neste uke- og det er jo en hel helg til, så deet kan vi grue oss til senere. Snart er det middag og så dans med Karianne! :)
Hva er ditt absolutt favoritt- vær? Regn, sol, snø, storm, tåke..?

-EK

Baby it´s cold outside


Ååh, som jeg skulle ønske jeg kunne si det var sånn Stavanger så ut for tida. Dekket av ett hvitt teppe av kald og klar snø. Se så vakkert!

Men nei, helt sånn er det nok ikke. Disse bildene er fra Sirdalen noen helger før jul, og jeg merker hvor mye jeg savner snøen! Husker for noen år siden når vi vasset til knærne i snø rundt juletider her hjemme også. Realiteten i år er nok litt annerledes: Ingen snø før jul, faktisk opp til 11 plussgrader på selve julaften- sommervarme, med andre ord. Denne uka her har det vært iiiskaldt, klarer ikke gå ut uten skijakka, votter, skjerf og lue og helst ullstilongs under buksa også. Fryser nesa av meg! Dessverre har det ikke kommet noe snø enda da, så det virker liksom litt waste med hele kulda. Det er jo ikke gøy uten snøen? 

Haha okei, dedikerte jeg nettopp et helt innlegg til snø i Stavanger? Wow. Tror jeg takker for meg her og kommer meg tilbake til naturfagsleksa, det er vel den jeg prøver å unngå mens jeg babler i vei her... 

Men, fortell meg: Snør det hos deg? :)

-EK

Storm


1.juledag, 15:03, Tananger sjøbad. Storm kan være vakkert, det også.

-EK

Hyttekos


Hei!

Nå er jeg hjemme igjen etter en veldig fin helg på hytta. Vi forventet egentlig ikke snø, tenkte vi kunne kjøre opp bakken til hytta- men der tok vi feil! Det var faktisk skiføre, og på lørdagen kjørte løypebilen opp løype der vi tenkte vi kunne kjøre med bil. Vi klager ikke da! Fikk mange fine bilder og mange morsomme aketurer med lillebrødre på slep. Tror jeg har trent mer denne helga enn hele året til sammen (og der ser vi hvor mye jeg trener, hm). Når vi kom hjem var det rett på konsert med korpset til ei venninne i klassen + lillebroren min, hvor vi fikk masse gratis kake og vant en julestjerne (blomsten- det er det de heter, ikke sant?), så det var vellykket. Nå skal jeg prøve å snekre sammen noen julegaver før jeg legger meg, sovner nesten i stolen haha :D

-EK

Norsk natur og spanske prøver


Vi snakker om fjorder og fjell, men noe av det fineste jeg vet om er strendene her i Rogaland. Solastranda ser dere her- det er ganske vakkert, ikke sant? 

Hei! Hvordan går livet?

Jeg har nettopp hatt en spanskprøve jeg ikke var helt klar til, men det gikk egentlig ok+ likevel. Så da er jeg faktisk ferdig med denne ukas prøver og skolestress- yey! Har en mattetentamen neste uke da, men den trenger vi ikke bry oss om ...enda. Satt meg rett ned med litt julesjokolade jeg vant i adventskalenderen og så på Once Upon A Time med en gang jeg kom hjem. Klarte såvidt å la være å se enda en episode, jeg har nemlig litt julegaver å styre med- så jeg får nesten komme i gang :)

Ha en fantastisk dag videre, dere! Og husk at det kun er 21 dager til jul. XD

-EK

Øyeblikk
Strandtur i går, i vinden og kulda. Frøs på hender og tær, men see så fint lyset var! Jobber med å redigere flere av dem nå, så her er noen øyeblikks-bilder jeg syns passet litt sammen. Ha en fin første søndag i advent, da! Snart jul jo :)

-EK

Pink sky
-EK

Take me to the ocean

Fra gårsdagens krabbefisketur, på hytta. Det ble vel årets siste båttur, og det er egentlig veldig trist- jeg er så forelsket i havet. På en måte syns jeg det er dødsskummelt og jeg er livredd haier, hvaler og ja- sjødyr generelt, men på en annen side er det så ufattelig vakkert. Det å kjøre båt, legge inntil på en tilfeldig holme og hoppe uti mens noen griller pølser på engangsgrill til senere, det er noe med det! Sommeren kommer alltid til å være den beste årstiden etter min mening, og dere kan si så mye fint om høst og vinter dere vil- sommer er best.

-EK

Ta meg til havet

Heii!

Denne dagen er ganske intens for min del, skole, gym, dans i mange timer oog hjem om kvelden. Den har riktignok blitt litt mindre intens nå da, har endra en av tre dansetimer til en annen dag, så jeg slipper å slite med heelt ut, haha... Har ikke kondis til sånt. Men uansett! Nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra helga, fra GoPro-en min faktisk. Jeg har enda ikke kameralader og det begynner å bli krise her, så jeg må virkelig få gjort  noe med det snart... Men jeg har altså en del GoPro-bilder. Vi var på hytta, med søskenbarna mine, dvs. to voksne og åtte unger- inkl. meg. Så det var en ganske intens tur, hahah...Men veldig koselig da :)


Hahaha, ikke alltid like lett å være flink fotograf/blogger når vinden absolutt skal ødelegge... 

Vi var på tur til en holme, og jeg kjørte faktisk båten helt bort *stolt*. Det pøsregnet og blåste liten kuling, men jeg bada likevel! Holdt på å frosne helt på vei hjem, så vi fikk lov til å gå inn og gjøre akkurat hva vi ville- det vil si lage hytte av dyner og puter og spille sims, tihi :)

-EK

Byen VS naturen?

Når jeg ser på de svære cruiseskipene som ligger midt i Stavanger, tenker jeg av og til: Tenk så mye de går glipp av. Tenk så mye av Norge de ikke får se?! Byer kan man se overalt i verden, men norsk natur? Mye sjeldnere, og, etter min mening, myye finere. Så her har dere litt bilder fra fjellturen jeg var på noen uker tilbake- se så fint!


Melkesjokoladen må selvsagt med :)

Flere som er glad i å gå i fjellet? 

-EK

Uten strøm og uten dekning
Bilder fra hytta vi overnattet i på vei ned fra Molde. Det er farmor og farfar sin hytte, og det er alltid helt herlig der. Vi har verken innlagt vann, strøm eller dekning, men de har fikset seg solcellepanel nå, så det føltes skikkelig lukseriøst ut når vi kunne skru på lyset! Vi sov der bare en natt i år, fordi vi måtte videre allerede neste dag. Jeg føler aldri vi er der lenge nok, hvert år skulle jeg ønske vi ble litt til.. Menmen. Nå er vi plassert på en annen hytte, riktignok med strøm og vann, men like fullt en hytte. 

-EK

En drukna katt

Hei dere!

Nå har jeg akkurat tatt en dusj og hoppet i koseklærne, og det har aldri vært så deilig før. I dag var det nemlig ikke så mye å finne på her, og været var ikke helt på plass. Mor og far bestemte seg likevel for at dette var den perfekte dagen for en fjelltur (yey). Så vi trakk på oss ull og regnklær, jeg pakket GoPro kamera ned i lomma og satte meg i bilen. Det ble en ca 4 timers lang tur til "Trollkyrkja" (?), for det meste oppoverbakke. Regnet pøste ned og vi ble både kalde og våte, men vi kom oss både opp og ned igjen! Det var tungt når vi var midt i det, men med litt sjokolade og berlinerboller på toppen gikk det ganske fint. Og for en herlig følelse etterpå- tenk at vi klarte det!

Før:

Etter:

En drukna katt ://

På toppen var det en svær grotte vi gikk inn i, men det var for mørkt til bilder. Den endte i denne (skumle) fossen her, men der gikk vi ikke ned!

-EK

PrestekragekransHei,

Det er ikke så mye som skjer om dagene. For to dager siden sov hele familyn i telt, på en holme, i regn. Det regnet riktignok bare nå og da, og det var visst mye verre inne på fastlandet,og det ble riktig koselig til slutt. I går halte vi opp fire krabber fra teinene våre, som ble middag i dag. Hadde søskenbarn på besøk, så det ble en hel gjeng som spiste her til slutt. Jeg har bakt muffins med lille Oscar (som er verre "deigsmaker" enn meg selv) og laget en krans av prestekrager, som vokste vilt (håper jeg). Mormor har kommet på helgevisitt, og på mandag drar alle sammen fra øya. Da er det laang biltur nordover, og jeg tror aldri jeg har gleda meg så mye til en biltur før. Det er ikke det at det er kjipt her, for det er det ikke- men jeg har en stor kjærlighet til lange bilturer, og ikke minst litt action i hverdagen, noe det ikke er for mye av her. Uansett- nok mas for i dag, vi snakkes ♥

-EK

Tanker
Jeg har mye å tenke på fortiden, spesielt med tanke på at jeg har ferie og ingenting å bry meg med. Ingen skole, ingen problemer, men likevel surrer tusen tanker rundt oppi her. Det er ganske slitsomt å være menneske? Plutselig slår hjernen inn, og jeg begynner å tenke på alt fra hva som er best av jordbær og bringebær til "Hva er meningen med livet?", alt på et par minutter. Okei, det holder med mas for i dag. Håper dere liker bildene, som jeg tok i går mens jeg grublet på litt av hvert :)

-EK

Klassisk hyttetur | Jeg vil lese din blogg!
Hahaha, liten linselus som ville være med på bloggen :)

Hva gjør dere i dag? Kjeder meg faktisk litt, så gjerne link til bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg en titt :)

-EK

Let`s go to the beach, each

...Let`s go get away!

Hei dere :) Håper dere har hatt en fin Kristi Himmelfartsdag så langt? Jeg har (heldigvis) hatt fri, så det har vært en veldig avslappende dag. Sov hos Therese fra i går til i dag, som var veldig koselig. Vi så LOL og The Fault in Our Stars, med andre ord ble det litt trist! Spiste masse sjokolade og cola og snakket om alt mulig tull, til vi plustelig sovna og våkna ganske forfjamset i morges. Pc-en stod enda på, Therese lå med føttene på puta og hadde nesten ramla ut av senga og jeg hadde tatt hennes dyne... Hahah, welcome to the real world :p

Ellers i dag var jeg og Karianne på en liten holme med strandkant i dag! Vi sykla faktisk bort, og det blåste som fyy, så etterpå var begge slitne. La oss på sofaen og så på tv, hehe. Men her har dere noen bilder fra turen!Ser egentlig varmt og fint ut, men jeg lover dere- iskaldt vann. Vasset såvidt uti for å ta bilde, og lenger gikk jeg ikke! Var uansett en veldig fin tur og en fin fridag ♥

Hva har du gjort i dag? Og er du en av de heldige som slipper skole/jobb i morgen også? :(

-EK

Frihet og sånn

Hei!

Åå jeg har masse å fortelle dere, hahah. Føles som en liten evighet siden sist! Jeg har altså vært på hyttetur med familyn + min kjære Tone. Var veldig kjekt å ha noen på min egen alder med, elles blir det litt mye fotball og bil-snakk, heh. Vi reiste inn torsdag kveld, og helgen starta med.... at vi ikke rakk ferjen. Da ble det to timers ventetid, så vi gikk i butikken og kjøpte altfor masse digg til senere mens vi vurderte å spiste opp sushien bak i bilen. Men! Vi kom frem, fikk spist middag og kommet til ro. Resten av helgen var vi på to fisketurer, to gåturer på nye oppmerkede stier, vi har spilt volleyball og fotball hver dag, sett film og laget tapas. En veldig herlig helg hvor jeg ikke har tenkt et halvt sekund på hverdagen- noe som merkes nå. Får vel bare sette i gang med skolearbeidet :/

Fra fisketuren i dag, faktisk! Husker jeg kikket over ripa og tenkte "Åh, jeg kommer til å savne denne stunden når jeg sitter på skolen i morgen..." Lekte oss med litt panoramabilder på fjelltoppen- finn 1 feil på det øverste bildet? :)

Hva har dere gjort denne langhelgen, da?

-EK

Fjelltur!


Bilder fra forrige helg, har helt glemt å poste dem! Jeg, Tønnes og far var på fjelltur til "Stortua". Ganske annerledes tur enn vi fra Stavanger er vandt til, haha: Rett opp og rett ned igjen! Vi traff på snøen ganske lenge før vi kom til topps, og da ble det selvsagt litt snøballkasting- men det var like greit! Det ble faktisk strålende sol, så vi fylte opp vannflaskene i bekken og helte vann over hodet, heh. Alt i alt en veldig fin tur!

-EK

Snowflakes

Enda to bilder fra vinterferien, var så mye fin natur! Dessverre vanskelig å huske å dra opp kameraet, ble litt slitsomt å bære det med seg overalt. Sliter litt med ideer til photoshoots, har dere noen? Holder på å søke etter inspirasjon akkurat nå, så hvis du vet om noen gode sider eller bilder, gjerne tips meg :)

-EK

Ferien!Kul


Hei! Her har dere bildedryss fra ferien. Ser ganske fantastisk ut egentlig, haha, men tenker ikke over det før jeg er tilbake til skolen. Har vært i Sirdalen i en uke og en dag, stått på langrenn for det meste og litt i trekket. Filma en del også, kanskje det blir video? Var sengeliggende med sterk forkjølelse eller influensa eller jeg vet ikke jeg, men ble liggende i senga i tre dager. Følte meg ganske urettferdig behandla der jeg lå, alene i en svær hytte med alle andre ute på tur. Haha, nok syting, det ble en herlig ferie til slutt og nå er neesten klar til hverdagen :)

-EK


Winter wonderlandSe på dette her da, dere? Bildene er tatt like før jul, på juleverkstedshelg i sirdalen. Fant dem i arkivet her, og måtte bare poste dem... Savner egentlig snøen litt! Trodde aldri jeg skulle si det, men så har det vært veldig lite snø her i år da. Kun litt rundt jul, som forsvant før nyttår. Heldigvis er det enda mye på fjellet, så får vel bare ta meg en tur, haha :)

Tanker om bildene? Snør det hos deg?

-EK

 

Atlanterhavsveien
Var ute og tok bilder i går, på Atlanterhavsveien. Noen som har kjørt der?

Det blåste som fyy, så jeg fikk ikke gått ytterst på veien der jeg ville, men men. Himmelen var veldig fin da, det la jeg merke til nå? Ble mye finere på bildene enn på ekte, haha er det normalt nei. Prøvde å redigere dem i sted, men pcen er helt full så jeg kunne ikke lagre noe. Må seriøst fikse denne pcen snart, har vært "ødelagt" siden juli.Okei, hva syns dere om bildene? Favoritt?

-EK

Høstvær

Nå er det skikkelig høst her, dere. Ikke så gale at jeg må dra frem vinterjakka enda, men det begynner jammen å nærme seg. Det blir alltid så sinnsykt kaldt om morgenen, men hver morgen tenker jeg at "det går sikkert fint med denne jakka her". Også ender jeg opp med jakka på inne hele skoledagen, et svært skjerf konstant rundt halsen og likevel hutrende og klagende. Lærer aldri! Tror seriøst det blir ullundertøy snart nå...

Jaja, jeg var i hvert fall på hytta i helga! Som du kanskje gjettet, var det rimelig kaldt der. Litt surt vær, men vi spilte familiespill og gomlet twist hele lørdagskvelden. Ellers har vi ryddet både ute og inne for vinteren, det er altfor kaldt til å være der før neste sommer nå! Greit nok å være ferdig med det, men var litt kjedelig. Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra Therese, jeg, Tone og Karianne (og Therese daa) var der og øvde på en dans vi har i morgen. Gruer meg faktisk litt, aner ikke hvordan det kommer til å ende. Menmen, er i hvert fall mye kjekkere enn f.eks norskfremføringen vi har senere i uka!Masse forskjellige bilder fra helgen, ble litt rotete men av og til får det gå bra. Da snakkes vi imorgen :)

-EK

ColdBrr...

Gamle bilder, jobber med noen nye! Disse er vel fra desember i fjor..eheh. Redigerte dem på nytt nå da, liker disse mye bedre. Husker jeg alltid lagte "redigerte vs uredigerte"- innlegg før, er det noe dere liker? Pleide å redigere et bilde på mange måter og spørre om favoritten deres! Haha, er ganske lenge siden sist nå.. liker dere det egentlig? Okei det har jeg allerede spurt om. Mhm. Ja. Mhm.

Dette ble bare tull ååå skrivesperre hahah. Jaja, håper dere liker bildene og gjerne kommenter om dere vil ha sånne gamle innlegg om igjen hvis det gav noen mening i det hele tatt? Ja.

-EK

Kaldt og surt og fint

Bloggen, ja! Neida, jeg har ikke glemt dere. Holder på med to videoer, redigerer bilder så raskt jeg kan og har dessuten vært uten internett i fire dager. Godkjent unnskyldning?

I helga var det hyttetur på planen, og jeg tror kanskje det blir en denne helgen også. Det vil jeg helst slippe, nå holder det for en stund haha. Prøvde å ta noen fine bilder av naturen, men det var mørkt, kaldt og surt. Vi får det alltid til å bli koselig likevel da, og jeg koste meg på fjellet :) Fikk noen sykkel- og gåturer, pluss brettspill med hele familien og good mat :) Er så koselig med sånne helger, føler jeg har en egen liten ferie. Blir så annerledes enn her hjemme, på en måte.

Okei jeg snakker meg bort, som vanlig, jadda.. Vel, denne dagen har gått saakte. Mye som har skjedd, mye som skulle ha skjedd (spansk muntlig på onsdag, eheh..) men jeg får ta det i morgen. Kom nettopp hjem fra dans og er sulteeen, skal straks gå ned og ransake kjøleskapet.

Hva syns du om bildene? Hva gjorde du i helga? 

-EK

Inspiration- fall


Det er høst, men jeg liker det ikke. Mange som sier de er så glade i høsten, alle de fine fargene ute, gå i varme gensere og drikke kakao? Nope. Jeg er ganske ferdig med sommeren nå føler jeg, men vinteren kan ikke komme raskt nok! Det jeg gleder meg til er jul, snø og nisser :) Høsten har en tendens til å vare mye lenger enn den burde her, ofte er det "høst" hele jula og hele våren også... Er nok derfor dette ikke er favoritt-årstida! Uansett, jeg prøvde å finne litt inspirasjon på weheartit. Det hjalp en smule ♥

-EK


Hyttekoos

Heihei!

Har seriøst ikke hatt et øyeblikk med bare meg og pc-en siden fredag (det er lenge okei). Kjekt at mange meldte seg på linkerunden forresten! Vil du bli linket er det bare å kommentere, vinneren trekkes på tirsdag :)

Helgen min har vært ganske så koselig, var altså på solastranda med Therese og Tone på fredag, og deretter på hytta. Var der på lørdag, også var det hjem igjen for å sove hos Tone. Vi hadde det veldig koselig, så Titanic, var på Ljosheim, spiste nachos som nattmat og så litt idol. Med andre ord en klassisk jentekveld. I dag våkna vi seint, og det var egentlig greit nok! Var skikkelig lat i dag og vi gjorde egentlig ingenting før kl.to, da fant vi ut at det var litt for fint vær ute til å sitte inne. Så gikk turen til Ølberg-stranda, og der har vi vært til nå.

Tør ikke ta med kamera på stranda- er jeg den eneste? Så her er litt hytte-bilder:
Toppen er fra New Yorker, buksa fra Vero Moda og støvlene er mor sine hahah

-EK

Vannvannvann

Mine første fossbilder! Det hørtes veldig merkelig ut, menmen. Har alltid hatt lyst til å ta sånne magiske bilder av fosser aka sånn:

Så når jeg endelig fant meg en foss (neida joda) prøvde jeg. Det ble ikke heelt sånn jeg hadde tenkt da...heh. Men jeg prøvde i hvert fall. Tanken som teller hm

Tanker?

-EK

Ekstrem dag...

Dette var en proppfull dag. Slappet av i sikkert tjue minutter sammenhengende, og det er lite i forhold til alle andre dager i ferien! Har jo ikke gjort annet enn soving og pc-tid de siste ukene, så dette var en forandring for å si de sånn.

Dagen startet sent da, rundt 11, også var det mat-tjue minutter slappav-ing og tur til sentrum. Kjøpte altfor mange back to school- greier og litt klær til lillebror, og avsluttet med lunsj på kafèèè som vi alltid gjør her, haha. Vi gikk hjem, skiftet og dro på en ganske lang fjelltur. På toppen var det plutselig biittelitt mer vind enn nede i dalen... Men det gikk greit, helt til tåkå og regnet kom... Vi stappa i oss runstykker og kaffe før vi snudde på hælen og gikk hjem.

Det tok sin tid, men endelig var vi hjemme til middag. Og gjett hva? Etterpå var det ut igjen! Fisketur denne gang, alle gutta+ meg. Vi holdt på i tre timer tror jeg oog fikk en fisk. Tøft liv.

Nå er jeg endelig hjemme igjen og ser på tv, holder på å sovne her så tror nok senger venter snart...

Kort oppsummert i bilder! Nå blir det deilig med avslapping, phuuu sliten...

-EK

Beste overskriften


Phuuu..hei! Dagen i dag har virkelig gått i ett. Mye som skjedde, bl.a fjelltur, fisketur og bytur..Slå den! Skriver mer om den senere, tenkte bare å vise dere tre solfylte bilder fra tidligere denne uka. Var ute med båten og knipset mange fine motiv, her er tre!

Favoritten?

-EK

When the sun goes down

Denne bloggen skal ikke bli en sånn "to triste bilder med et klissete quote under"-blogg, hvis noen skjønner hva jeg mener? I det siste har det vært dårlig nett osv (hvor mange ganger skal jeg dra den unnskyldningen) og da er det lettere å bare poste to bilder uten tekst, skjønner? Men nå er jeg back on track hihi, det blir mange lange innlegg og nye bilder så ofte som mulig ♥ Har nesten for mange bilder, har enda ikke vist alle fra Italia og det er type en mnd siden snart! 

Fikk endelig redigert disse, solnedgang-bilder fra hytta forrige uke:De nederste er redigert mye mer, synes himmelen ble så mye finere mens resten av bildet ble litt for mørk. Hvilket likte dere best?

-EK

Nature

-EK

Italia`s stolthet
Nikon D5200, Italia, Toscana.

-EK

Firenze #1Gamle bygninger, flate tak, iskrembarer ved hvert hjørne, lange menyer fullt med pasta og pizza, billige boder med ivrige selgere.

-EK

Easter parties

Mmm :)


Prøvde å redigere dette litt "gammeldags", virket det?

Hva syns duu om bildene da?

-EK