Mobilblogging

Uken min i mobilbilder

Hei!

Hatt en fin helg så langt? Jeg har kost meg masse, men bilder har det vært dårlig med, så jeg tenkte å dele litt mobilbilder i stedet. Her har dere uka min via mobilen:

Mandag:


Jeg og Therese gikk på tur og fant noen veldig forvirrende veiskilt, jeg hadde prøve i historie (som er glemt og over heldgivigs) og jeg var hos mormor og fikk kakao og muffins :) Også fant jeg en utrolig tørr vits på jodel som jeg holdt på å le meg i hjel av og måtte dele med alle.

Tirsdag:


Vi hadde friii! Jeg og Therese satt barnevakt og hadde det utrolig morsomt, og så bakte og solgte vi 102 muffins på kiwien. Woho. Og så var jeg på ballett.

Onsdag:


Harry Potter på kino!! Amazing film, alle må se den. Virkelig. Var innom kiwien på vei hjem og Therese endte opp med å sette seg ned på bakken fordi hun lo så mye, haha. Fin kveld <3

Torsdag og Fredag:På torsdag så jeg Ringenes Herre med to venner, og på fredag var Karianne og Tone her. Egentlig ingenting annet som skjedde her, så jeg slo sammen to dager :P

Lørdag:


Gjorde lekser helt til kvelden, når meg og Therese dro på fest på Gandal. Veldig koselig :)

Og i dag skal jeg se enda en ringenes herre film og ellers skrive en essay til i morgen. Wish me luck :D

-EK
 

Den siste uka via mobilen

Hello!

Blogger fra delt mobilnett her, men det fungerer egentlig ganske bra (håper jeg får lastet opp bilder, hehe). Jeg storkoser meg på hyttetur, har vært ute med båten og bada, spist is og grillet i hele dag. Litt kjølig men solen tittet frem, og da kan man vel ikke klage?

Jeg tenkte å dele litt mobilbilder (dvs snapchat) fra den siste uka, ettersom det er en stund siden sist. Så får dere kose dere videre med helga, det skal jeg!

Her har vi fra teltturen til meg og Therese. Og Teddi, som poserer så fint som en liten kineser på bildet (han ligner så mye på en kineser, er sikker på at han har gener derfra). Veldig koselig tur med kakao og måneskinnstur, men også en liten tur til mormor for å dusje Teddi (øverste bilde i midten, heh)

Her er resten av uken raskt oppsummert: Søskentid. Jeg har tilbragt ganske så mange timer med to av mine tre brødre, ja! Vi har hatt vannkrig i regn, gått på kino, Kina-restaurant, vært på sykkeltur og filma en hel film hvor jeg spilte en hjort (av alle ting)

Og her er det jeg her fra helga så langt. Vannet var så turkist og lyst at man skulle tro vi var på Maldivene og ikke i Ryfylket! Solnedgangen nå nettopp var veldig vakker, så den måtte knipses, og ellers har jeg surfet rundt på weheartit i timesvis- måtte bare dele det som nå er bakgrunn på mobilen min, hehe. Adventures, here I come!

Det var alt jeg hadde - håper dere liker slike innlegg! Ellers har jeg endelig tatt masse bilder, så de kommer straks de er lastet inn og redigert. :D

-EK

PISA

11:54. Vi kjører fra huset.

13:10. Parkerer bak det skjeve tårnet i Pisa.

13:30. Har funnet en liten, fin resturant med hyggelige folk og god mat.

Mange, mange timer senere: Stikker bort til tårnet og tar bilder, setter oss i en hestevogn og får guidet tur rundt i byen, og drar deretter innom alle mulige jalla-sjapper for å få med oss suvenirer, solbriller og t-skjorter. Og litt is, såklart :)

Det klassiske bildet som aldri helt fungerer måtte jo tas, hehe...

..Og ellers fant jeg noen flotte appelsintrær vi virkelig prøvde å få fine bilder med (uten suksess) og denne fantastisk søte bamsen :) Forhåpentligvis skal vi tilbake til byen om kvelden, for å gå opp i selve tårnet og kanskje inni katedralen ved siden av. Har vært i Pisa tre ganger uten å gå opp i det tårnet nå, så jeg er litt gira på det ja... :D

Hva har dere gjort i dag?

-EK

Min påskeferie i mobilbilder

Hei, hei!

Lenge siden jeg har hatt en mobilbilde-update, så det slår jeg til med i dag. Dette er riktignok bare starten av ferien, men det er ganske mange bilder likevel- så det går nok fint. Resten kan jeg legge ut senere, om dette er noe dere liker å lese om? Her har dere min ferie så langt:

Siste skoledag lagte vi noe fancy DNA-forsøk med seigmenn, veldig kult. Jeg lagte meg good lunsj når jeg kom hjem, og måtte selvsagt slå til med et påskeselfie, hehe <3

Helga hos onkelen min! Her har dere fire interresante bilder fra museumturen vi var på. Mye gøy her! Øverst til høyre ser dere lille Nusse, hamsteren til søskenbarnet mitt. Så søt!

Jeg og brødrene mine så Kung Fu Panda på kino, veldig morsom film. Ellers har vi enda et selfie og to speilbilder fra shoppingturen på mandag. Skulle ønske så sterkt at jeg kjøpte den toppen og skjørtet til høyre, ååhh. Samtidig er jeg litt fornøyd med å ha spart penger, da :)Fra samme bytur- her steker Therese brownies, og så har vi to bilder fra Starbucks. Koselig!

Så, der har dere ferien min kort oppsummert! Hva har dere gjort?

-EK

Dagen i snapchatbilder

Hei dere!

Gårsdagen var ...interresant. Mye tull som skjedde på en ellers kjedelig dag, så jeg tenkte å vise dere dagen min gjennom snaps! Jeg heter Edel_kristina, men godtar ikke de jeg ikke kjenner. Dere kan se storyene mine da, hvis det er interresant for noen..? Okei, let's get started:

Matte i første time? Njee, ikke helt min favoritt. Det ble mye bra på snapchat i pausene da, men tiden gikk ufattelig sakte resten av timen :/ Ellers ser dere mitt indianer-inspirerte antrekk for dagen og et meget vakkert selfie som viser hvordan jeg føler meg om morgenen. Død.

Google earth er en fantastisk ting da, jeg har vært både i Disney Land, Australia, Stonehenge, besøkt mitt eget hus tusen ganger og ja, det meste egentlig. Gøy :D

Jeg faila helt på spanskprøven, så kjøpte trøstemat på vei hjem. Laget enda mer mat når jeg kom hjem. Mat hjelper alltid.

Tok et megakjempeoriginalt speilbilde og sovna. I to timer. Med pc-en på fanget. Woh.

Det var min dag! Dere, da?

-EK

Snapshots fra de siste dagene

Hei og god helg!

Ahh, fredag er den beste dagen i uka, eller hva? Jeg kom faktisk hjem for ikke så lenge siden; jeg har vært i byen med Elisabeth til nå. Vi var helt gira på vårruller og kakao haha, litt merkelig kombinasjon- men veldig, veldig godt. Etter det gikk vi bare til biblioteket (mest fordi vi har internett der, heh), til vi skulle på teater med klassen om kvelden. Vi så Ronja Røverdatter (barneteater) på Rogaland Teater, og det var veldig bra! Tenkte ikke over at det var ment for barn egentlig, veldig gøy. Så, her har dere noen snapchats fra de siste dagene, sånt er alltid så morsomt å se :)

1. Fant den søteste "blomsten"/reinsdyret på 7/11, ååhh. 2.Analysering av dikt er alltid like morsomt :) 3. Friends ute på jakt etter mat 4. Fant ut at man kan sette inn bilder i figurene i geogebra?! Så ble mattetimen med ett 1000 ganger morsommere :) Disse er fra i dag, hehe. 1. Endelig vårruller og kakao! Vi hadde helt seriøst gleda oss til det siden onsdag. Nam. #foodforlife 2. Biblioteket i to timer, yeh. Sovna litt, jeg, så det var ganske koselig. 3. Teater!

Så, hva er tre ting du har gjort i dag?

-EK

Hvordan redigere mobilbilder

Hei!

Nest siste dag i 2015, og hva gjør jeg? Sover, spiser og leser. Haha.. Prøver å laste opp en video til dere, men internettet her er ikke akkurat det beste. Uansett! Flere har spurt, så jeg tenkte å vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine på mobilen. Jeg bruker afterlight, og skruer opp kontrast, lysstyrke og litt på saturation. Så legger jeg av og til på er filter, jeg liker de under "originals" best. Og til slutt hender det jeg legger på litt bokeh eller fancy lys i hjørnene, men det funker bare på noen av bildene. Her har dere litt eksempler:

Her har jeg redigert det litt mer gammeldags med et filter, det ble annerledes enn vanlig, men litt kult..?

Her er et av lysfiltrene på

Svart/hvitt blir alltid fint, men her syns jeg nesten originalen var finere. Hva syns dere?

-EK

Langhelgen i bilder!

Heii :)

Denne søndagen har vært meeget uinterresant. Matte all day! Derfor tenkte jeg å vise litt bilder fra resten av helgen min, så vi får et noenlunde godkjent innlegg. Tipper dere er litt lei av å høre om mine mega-matteproblemer? Haha, det er i hvert fall jeg, så vi dropper det i dag.

Torsdag/fredag: Meg og Elisabeth måtte feire litt med noen nydelige snapchat-bilder. Det var tross alt fredag på en torsdag, og vi var endelig ferdige med to presentasjoner- yey! Jeg og Karianne var på dans, og så var det James Bond på kino med klassen. Bra film, mye action- kanskje liitt vel mye, tehe. Men det er vel sånn James Bond skal være. Veldig bra kveld, uansett! På fredag var jeg med Karianne og lille Minnie, og jeg tok temabilder (Alice in Wonderland).

Om kvelden sov jeg hos Therese, og vi solgte muffins på kiwien på lørdag. Det ble litt stress med hvor vi skulle sitte, om vi i det hele tatt fikk lov til å selge der ooog masse mas, men vi fikk det til (med litt hjelp) :) Tjente 1000kr til barnehjemsbarn i Bolivia.Så har vi i dag, da. Matte, matte, matte- og litt sying av ballettsko. Det er seriøst de to verste tingene jeg vet om i livet, men jeg skal klare det! Det gjelder å holde seg optimistisk og positiv, så kommer vi oss gjennom det utrolige. Litt matte og noen ballettsko? Det får gå.


Hva har dere gjort i helga, da? 

-EK

Den siste uken- fra mobilen

Heii,

Nå skal jeg ha et lite mobilinnlegg igjen, hvor jeg viser dagene mine gjennom et par mobilbilder. Så, her har dere:

I helga var vi i Kristiansand! Vi var i dyreparken, som dere ser, noe jeg aldri blir lei av. Endte opp med å kjøpe en svæær løvebamse, eheh.. Men hallo, se så søt da *smelt*

Vi var også på et kanonmuseum med en skikkelig, skikkelig stor kanon- sol et helt hus inni. Jeg og noen andre vandret rundt nede i mørke ganger fra krigen, veldig spennende oog en smule creepy. De skrutrekkerne du ser der var omtrent på størrelse med lillebroren min!

Og på vei hjem fra turen så jeg på masagaskar 2, alltid en klassiker :)

Så var det hverdag igjen, og denne gang en litt annerledes en. Begynte på Stavanger Katedralskole, dere ser første skoledags antrekk og starbucks (coffee first, hahah). Uka har gått sakte, men samtidig fort, og vært ganske slitsom. Derfor kjørte jeg og karianne på med spa-kveld på torsdag! Veldig deilig, og det ble noen søte bilder av det også :P

Nå er det hyttetur next, med mine bffs Therese og Linnki, hvis de reller båten (?!) Vi snakkes fra hytta!

-EK

Kongeparken, once again

Hei dere!

Da var jeg hjemme igjen etter en dag i Kongeparken, nok en gang. Hva kan jeg si? Elsker stedet! Det var jeg, Therese og Linn Kristin som dro, og vi blir helt gira når vi er sammen- og spesielt i Kongeparken. Vi stod opp ganske tidlig, for å rekke et par busser, sleit bittelitt med å finne frem men det gikk fint, og vi kom oss både frem og hjem igjen *stolt*. Hadde det veldigveldig kjekt, liker virkelig disse siste feriedagene før skolen begynner!Et par av berg-og-dal-banene vi tok, haha.. Fant ut nye måter å posere på ved kamera hver gang, alltid like kjekt :P Nå skal jeg prøve å redigere litt videoer, har et par på lager :)

Har du vært i kongeparken? 

-EK

Siste fra mobilen

Hei dere!

I dag våkna jeg 05:10, lå våken en god stund og sovna igjen før jeg måtte opp. Typisk, men flaks at det er ferie i hvert fall! Nå tenkte jeg å vise dere de siste dagene gjennom mobilbilder, for jegvhar visst en del av dem.

Snacks på vei til hytta/ Begynte på et evig fargeleggingsprosjekt/ Selfie i skogen/ Meg og lillebror på båttur, hahah

Fancy blå fisk som kom med krabbeteinene på fisketur/ Starbucks i byen/ Utrolig fint lys i bakgrunnen av meg, fra solnedgangen i går/ Litt snacks på fisketur :)

Nå må jeg egentlig pakke, for i morgen går turen videre!

-EK

Siste fra mobilen

Her kommer en aldri så liten mobiloppdatering, som jeg lovet dere. Har lite bilder fra helgen dessverre, men den siste uka var også ganske spennende!

/Pizzadate med Karianne, som for øyeblikket er i Kina! Sjalu venninne her :P /Meg og lillebror ble kreative på strandtur / 10 dager til England!! / Random bilde av lille Teddi, det var litt gjensysnglede der når jeg kom :)

/Skjønne Minnie / Spiste på Airporthotellet etter strandturen, veldig dyrt og veeldig godt. Tror kanskje vi herpa en softismaskin når vi var der tehe, menmen / Marshmallowgrilling ble min feiring av Sankthans! / Mer strand /

Skal prøve å få internettet til å funke igjen så jeg kan laste opp bilder fra kameraet, men innen den tid- ha en herlig dag videre!

-EK