Meg

Jeg er fornøyd

I det siste har jeg vært veldig.. fornøyd? Ting går liksom ganske greit, og når det ikke gjør det så tar jeg det ikke så altfor tungt likevel. Det ordner seg, på en måte. Og det er en herlig følelse, det! Jeg har begynt å roe litt ned på alt, for jeg har innsett: Å stresse hjelper jo faktisk ingen. Har jeg en prøve og begynner å stresse, så går alt enda saktere og jeg husker enda mindre til neste dag. Skal jeg på dans og stresser med det, så får jeg ikke til noe. Det funker ikke, så jeg prøver noe nytt; å roe ned litt. Og så langt går det flott!

Får se hvor lenge det holder da, nå når eksamen og ditt og datt starer, hehe.. Men jaja. Foreløpig er jeg happy, og det er vel det som teller :)


Så, dagens tips: Slapp av! Haha, letter sagt enn gjort, men vi kan prøve. Man lever bare en gang, og å stresse det bort er ikke aktuelt.

-EK

 

New year new me?

Hei dere!

Nå har jeg ikke blogga siden i fjor (hehe), og det er egentlig fordi jeg ikke har hatt så veldig.. lyst? Jeg har på en måte følt det ikke gir meg så mye å skrive om hverdagen min, og i det siste har det blitt litt mer stress enn gøy. Og da er det ikke verdt det. Slapp av, jeg skal ikke slutte- jeg ser på blogging som en hobby jeg ikke vil kutte ut, men det blir nok sjeldnere innlegg fra nå av. Jeg har lyst til å fokusere på å ta skikkelige bilder og heller utvikle meg mer innen fotografi, og selvsagt poste dem her som før. Men litt mindre hverdagsskriving blir det.Håper det er ok for alle, så kommer jeg tilbake straks jeg har fått til noen bra photoshoots :)

-EK

Ti ting jeg gleder meg til

Det er så vanvittig mye som foregår akkurat nå, med jul, gaver, danseforestilling og pianofremføring, innleveringer og femtentusen prøver- så jeg prøver å spre litt glede i stedet! Så kan vi glemme alt om stress og kjipe ting et lite øyeblikk og fokusere på noe gøy i stedet :) Jeg gleder meg til:

1. I morgen klokka 14:45. Da skal Therese og jeg møtes i byen og spise kinamat!! Ukas høydepunkt så langt, lover dere. 

2. JULEFERIE!! Trenger jeg si mer, egentlig? Det skal bli så sinnsykt, sinnsykt herlig å ta seg litt fri og faktisk kose seg med familien en stund. Phu.

3. Neste skam-episode. Hallo, Even må svare??


4. Colaen jeg skal drikke i morgen etter skolen

5. Skisesongen starter! Jeg er så gira på slalom nå, har faktisk sett på gamle videoer og bilder fra i fjor hahaha. Det blir så bra!

6. Jeg skal ta nye bilder (vet ikke når, hvor eller med hvem, men en ting er sikkert; det må skje snart)

7. Bursdagen til Therese på lørdag! Eeendelig får vi feiret henne skikkelig, og det blir såå bra <3

8. Jeg er ferdig med gym på skolen. Denne var sykt random egentlig, men jeg syns virkelig ikke gym er et gøy fag. Det er ikke helt forferdelig liksom, men jeg er ikke spesielt fan av å løpe rundt etter basketballer eller ta femten armhevinger heller :) Gleder meg til jeg er helt ferdig med det.

9. Reise til farmor og farfar i romjulen, det blir kjempekoselig :)

10. Akkurat nå; å legge meg, haha. Ble plutselig så trøtt..

Fortell meg om noe du ser frem til? <3

-EK

Topp all time faves

Heihei! Denne typen innlegg elsker jeg å lese, men det er så vanskelig å skrive selv! Jeg har liksom femti av hver kategori her, men jeg prøvde likevel. Så her er mine absolutte favoritter av diverse ting:

Sang:

Stairway to heaven- Led Zeppelin, I knew you were trouble- Taylor Swift, Touch too much- ACDC

Film:

Harry Potter film 3 og 7 del 2, Titanic, Alice in Wonderland (tegnefilmen) og The Breakfast ClubSminkemerke:

Mac og Max Factor

Bok:

Harry Potter og dødstalismanene (7), Gone-serien, "We were liars"

Serie:

Ahh, så vanskelig! Troor The Walking Dead. Den jeg har sett lengst av.

Farge:

Turkis, svart

Blogger:

Sophie Elise, lett.

Land jeg har besøkt:

Italia og England <3

Fag på skolen:

Pleide å være norsk, nå er det biologi og spansk

Håper det var litt nyttig/gøy å lese? Kanskje dere fikk noen tips til sanger, bøker osv :) Gjerne svar på noen av spørsmålene selv i kommentarfeltet, er så gøy å lese!

-EK

Juli måned

Da var den siste sommermåneden straks her, og jeg føler egentlig jeg nettopp slutta på skolen. Okei, så føles det ut som månedsvis siden jeg lå i Italia på en solseng, men om jeg er klar til å begynne på skolen om noen uker? Nei, nei og atter nei. Men det får vi bare la være å tenke på, og nyte ferien mens den ennå er her, haha :P Her kommer en oppsummering av juli måned.

Månedens...

Sang

Definitivt "Castle" av Halsey. Jeg har virkelig fått øynene opp for henne i det siste, og hele albumet "Badlands" er jo helt fantastisk. Men for øyeblikket er dette favoritten.

Sminkeprodukt

...Kan jeg si solkrem? Tror jeg har brukt sminke en eller to ganger, og den ene var på bursdagen min. Men! Jeg har fått to nye NYX lipcreams, og de er jeg heelt forelska i. Så kanskje dem?

Antrekk

Veldig fornøyd med bursdagsantrekket, da:


Fra et market i Firenze

Tanke

Jeg hadde tre-fire dager hvor jeg egentlig var fornøyd, jeg hadde alt jeg trengte og var på ferie, men likevel var ikke humøret helt på topp. Det er greit nok å ha en dårlig dag, men det er litt kjipt når det liksom ikke går over... Så jeg fant ut at jeg skulle prøve å bare drite i alt og slutte å tenke så mye på alt, og det funka! Haha, overtenking er ikke å spøke med :/

Bilde

Ett av disse:

App

Haha, pokemon go, hehe...

Tips

Hvis du skal på Mc´Donalds: Bestill medium drikke, ikke stor. Du får like mye drikke, bare en lenger og smalere kopp. Veldig random tips haha, men jaja.

Snacks

Jeg har spist så sjukt mye usunt at jeg vet ikke hvor jeg skal starte egentlig... Bixitkjeks med sjokolade og smoothies har vært to litt sunnere favoritter! Lagte med både jordbær og bringebær smoothies på Fogn, og gleder meg allerede til neste gang jeg har tilgang til en blender :P

Film/Serie

Jeg har hatt Harry Potter-maraton, så det får nesten bli de filmene! Favorittene er nr.3 og 7 del 2.

Bok

Har lest ut tre bøker, og har en favoritt: Evna, den siste boken i trilogien Ravneringene. Veldig bra avslutning! Ellers har jeg lest Game of Thrones: A Clash of Kings og Skyggejegerne: Den Tause Byen. Nå sitter jeg her uten bok, så setter pris på tips!

Hvilket av månedens bilder likte dere best? Og gjerne svar på noen av spørsmålene selv, jeg vil gjerne lese!

-EK

Feiring: Jeg er 17!

I går var en fin dag. Våknet til gaver og bursdagssang, litt tidlig (08.00), men jeg våknet likevel. Fikk veldig mye fint! Bl.a. en svær blits til studio i kjelleren, så nå har jeg to! Satte meg rett ned og planla photoshoots jeg skal ha med meg selv, har ganske mange ideer nå :) Ellers fikk jeg en veldig søt rosa bomber-jakke, blogg-boken "Miss independent" av Eirin Kristiansen, en liten lykke-bok, et veldig fint gullsmykke, en svær, beige veske og en del penger, hehe. Og enda mer, det var faktisk litt sykt hvor mye gaver jeg fikk!

Etter å ha vært på det tradisjonelle besøket hos mormor med rundstykker og kake, dro vi hjem og pynta hus og oss selv. Gjestene kom klokken 15, og vi koste oss masse :) Spiste utallige kaker og snop og hele pakken, hadde litt leker og så på selv-redigert film fra Italia turen tidligere i sommer. Til slutt skiftet jeg ut av de høye hælene og inn i joggebukse, og satte med ned med alle gavene og en kopp te. Kjolen er fra et marked i Firenze


Denne kreative gaven var det søskenbarn Ella som gav meg! Det var pakket inn i tre lag med papir og til slutt en boks dekket med teip, og når jeg endelig fikk den opp var det disse smilende fruktene som møtte meg. Beste gaven i år? :D
Storfornøyd med dagen

-EK

Jeg er 17!

Wohoo, i dag fyller jeg 17 år! 

Fant noen fantastiske bilder, her har dere meg:

2014:                                                                                                    2016:


2015:                                                                                                      2016:

Hva synes dere, har jeg forandra meg?

-EK
 

Ting jeg aldri gidder å gjøre

Enkelte ting tar meg så sinnsykt lang tid å gidde å gjøre- det er så kjedelig! Foretrekker å drøye det heeelt til jeg er absolutt nødt til å gjøre noe med det. Her er noen sånne ting:

-Oppdatere pc-en, IOS på mobilen eller egentlig hva som helst. Jeg har seriøst på trykket på  "minn meg på det senere" i over et år nå.

-Rydde i klesskapet. Det begynner bra, så må jeg finne et antrekk til et eller annet og så er klærne overalt igjen. Og det tar så lang tid å rydde opp!


-Kjøpe klær til over 300kr. Hvis jeg kjøper et plagg til over 200 er det drøyt, liksom. Hater å bruke mye penger på en ting.

-Pante/kaste flasker. Jeg har faktisk 16 vann/brus/iste- flasker på rommet nå.

-Planlegge antrekk. Dere som tar dere tid til å sette sammen antekk, ta bilder av det og planlegge til forskjellige anledninger- jeg beundrer dere. Det tror jeg at jeg har gjort ca to ganger.

-Slette sanger jeg aldri hører på fra spillelistene mine. Den vanlige lista mi på spotify har 203 sanger nå, og dere kan tro jeg skipper ca halvparten hver gang, haha...

-Veksle utenlandsk valuta til norsk. Før jeg dro til Italia fant jeg ganske mye euro på rommet, og jeg har både polske zlotski, dollar og penny der også :)

Så ja, jeg er vel bare et litt lat menneske.. Eller hva sier dere? Noen som kjenner seg igjen? :P

-EK

Hvorfor jeg er et merkelig menneske

Jeg er et merkelig menneske. Og det tenkte jeg å vise dere i noen funfacts om meg i dag :)

-Jeg leser alltid halvveis i en bok før jeg gir opp, aldri mindre. Hvis jeg først har begynt, skal jeg klare meg i hvert fall halvveis, uansett hvor dårlig den er!

-Musikksmaken min er helt på tur, jeg hører på en merkelig miks av sanger OG jeg går lei sanger utrolig fort.

-Neglene mine er alltid lange

-Når det gjelder retningssans er jeg helt ute, jeg aner ikke hvor jeg er og jeg klarer aldri å finne veien dit jeg skal på egenhånd, hehe.

-Vekkerklokka mi er stilt ti minutter for raskt, så jeg tror alltid jeg har dårligere tid enn jeg egentlig har

-På barneskolen var jeg kjent for å lese så mange bøker, så elever kom faktisk og spurte meg om lesetips

-Jeg synes det er mer behagelig å gå i kjole enn joggebukse/hettegenser

-Når jeg var liten fikk jeg alltid sprite når jeg var kvalm, og nå blir jeg kvalm av smaken av det og drikker det kun når jeg er syk

-Jeg har lest Harry Potter bøkene tilsammen 69 ganger

-Når folk spør hvor gammel jeg er, holder jeg på å si 15 år hver gang... Og jeg blir 17 om en måned.

-I følge iTunes har jeg hørt Taylor Swifts sang "I knew you were trouble" 788 ganger. På to år.

-Jeg aner ikke hvordan man setter på en klesvask

Gi meg noen morsomme fakta om deg?

-EK

En liten, morsom liste

Heihei! 

Nå hermer jeg fælt her, men en del toppbloggere har lagt ut slike lister, og jeg synes det er veldig morsomt å lese- så her kommer min! Har faktisk lagt ut en selv for leenge siden, da, så egentlig er det vel de som stjeler ideer fra meg? ;) 

På skolen er jeg...

Alltid sulten. Det er faktisk helt sjukt hvor mye mat jeg spiser i løpet av en skoledag, i forhold til helger. Jeg tror kroppen min har vendt seg helt til at skole = mat, så nå klarer jeg ikke to timer før jeg trenger en matbit igjen. Ganske morsomt, egentlig :)

På bussen er jeg...

Stille, med øreproppene plugget i og iron maiden på maks volum. Det nytter ikke å snakke med meg på bussen, altså. Du er heldig hvis du får et smil eller et hei.


På fest er jeg...

Sjelden, haha, men jeg koser meg alltid masse! Danser mye, liker når det skjer ting.

Med familien er jeg...

Egentlig ganske sjefete, jeg er tross alt eldst av fire søsken- men jeg vil våge å påstå at jeg er ganske hyggelig, og hjelper til av og til, når jeg føler for det, hehe...

På instagram er jeg...

På den ene brukeren er jeg veldig kjedelig, legger sjelden ut noe og da er det enten selfies eller mat (lol), på den andre brukeren legger jeg ut noe minst en gang i uka og koser meg masse med tilbakemeldinger osv. Heter @just_a_daisie :)

På fjelltur er jeg...

Som oftest i mitt ess, veldig fornøyd med livet og alltid med noe mat i hånda. Elsker fjellet!

I vennegjengen er jeg...

Ganske høylytt, slår alltid til med mine ufattelig gode vitser og humor, hehe.. 

På kino er jeg...

Den ene irriterende personen som 1. Skriker for alt 2. Gråter for alt 3. Spør alle andre om "hva skjer nå?" "hvorfor gikk hun inn der?" "hvem er han?" Selv om ingen har sett filmen før, haha.. Årh. Må slutte med det der.

Så, det var noen funfacts! Gjerne del med meg hvordan du er på fest eller på instagram for eksempel? Så snakkes vi snart <3

-EK

Funfactz

Alle ord blir så mye mer zpennende om man setter en z foran eller bak, ikke sant? Eller er det helt fjortis? Haha, uansett- i dag slår jeg til med et funfact innlegg igjen! Lenge siden sist nå, og selv elsker jeg å lese slike ting. Så da setter vi i gang!

1. Jeg elsker, elsker, elsker å ha neglelakk på, men jeg hater noe så inderlig å ta det på. Jeg kan umulig være den eneste? Det tar lang tid, det lukter forferdelig og jeg ender opp med å ødelegge den før den tørker fordi jeg ikke eier tålmodighet. Struggles :/

2. På klesfronten er jeg enten veldig stylet, sminke, smykker og moteriktig, eller helt slakk, haha. Joggebukse eller kjole, liksom!

3. Når jeg først fikk iPhonen min var jeg så redd for å knuse den/ødelegge den at jeg drømte at den ble ødelagt flere netter på rad. Like lykkelig hver gang jeg våkna!

4. Jeg er sulten hele tiden. Og dette er ikke noe sånt som alle sier, at de er sultne litt ofte, jeg er helt seriøst sulten alltid. På skolen må jeg liksom spise i hvert friminutt og ofte i timene for at magen min ikke skal rumle, og i helgene føler jeg omtrent alt jeg gjør er spising. Food is love, food is life <3

5. Når jeg har mye å gjøre, velger jeg heller å gjøre ingenting. Jeg orker rett og slett ikke begynne! 

6. Jeg er en samler. Når jeg var mindre, samla jeg på omtrent alt jeg kom over: Steiner, korker, sløyfer, klinkekuler, servietter, ringer, bamser, ja- you name it! Nå har jeg fått meg til å kaste det meste, men det er enda en liten serviettsamling her, og gamle blader (magasiner) får jeg meg aldri til å legge vekk. Tenk når det blir nyttig? (aldri)

7. Jeg har vært brudepike to ganger og opplevd tre brylupp i mitt liv- de to jeg var brudepike i, og et i Polen. Veldig spesielt og kult, glad jeg har den opplevelsen!

8. Noen ganger kan jeg være altfor spontan. Det er null problem for meg å begynne å bake muffins klokka elleve om kvelden, eller stikke på roadtrip samme dag vi finner ut vi skal dra. La oss bare gjøre det!

9. Ettersom jeg har en lillebror på tre år, har jeg sett den fantastiske filmen Frozen 5 ganger- og musikkvideoen Let it Go har jeg mista tellingen på. Langt over 100, det er jeg sikker på.

10. Jeg har mange hobbier, men jeg føler aldri at jeg er veldig flink i noen av dem. Jeg liker å skrive, danse, fotografere, spille piano, tegne, blogge, lese, bake osv- men jeg spesialiserer meg aldri i noe, så jeg føler ikke jeg kan satse på det videre heller. Men så elsker jeg jo alt, så jeg vil ikke kutte ut noe. Livet er hardt, ass.

Det var ti funfacts om mitt zpennende liv :D Skriv ned tre fakta om deg i kommentarfeltet? 

-EK

Til et sted hvor ingen kan dømme meg

Jeg har så lyst til å reise. Til et sted jeg aldri har vært, til mennesker jeg ikke kjenner, til noe helt nytt. Jeg ser på bilder på weheartit og drømmer meg bort, jeg tenker: "Tenk om jeg hadde vært her. Da kunne jeg gjort hva jeg ville. Ingen hadde visst hvem jeg var uansett, jeg kunne gjort akkurat hva som passer meg, uten at noen kjente meg igjen." Så kikker jeg opp fra pc-skjermen og tvinger fokus tilbake til matteleksene.

Hvorfor tenker jeg sånn? Hvorfor skal jeg bry meg om hva andre tenker om meg- det er jo mitt liv? Utrolig nok har jeg begynt å tenke mer over hva andre tenker om meg nå enn tidligere. Hele barneskolen og mesteparten av ungdomsskolen var jeg sikker på meg selv, jeg brydde meg lite om hva andre mente eller alt dramaet rundt baksnakking osv. Men nå? Jeg føler jeg blir stirret på, at folk ler når jeg går forbi eller hvisker om meg hvis jeg har på meg noe litt annerledes enn "alle andre". Hvorfor har jeg begynt med sånt tull nå, jeg som var så godt i gang?

Jeg vet jo så veldig godt at det egentlig bare er hjernen min som lurer meg til å tenke sånn, men det virker like virkelig hver gang. Hvorfor har jeg begynt med dette nå? Hvorfor vil jeg plutselig starte på ny...nå?


Masse tanker, måtte bare få litt ut- mer zpennende innlegg senere :)

-EK

2015 i bilder del 3

Woh, gjett hvem som hadde heelt glemt ut dette innlegget, da? Jaja, jeg tar det igjen nå. Her er siste del av 2015 i bilder :)

August

Dro fra farmor og farfar og ned til hytta deres på Sunnmøre, uten strøm, dekning eller innlagt vann. Veldig koselig å være her, et rent fotoparadis! (Hvis du husker å lade kamera før du drar da, heh)

Kom hjem, var i Kongeparken med mine beste kongepark- babes :) Savner kongeparken. 

Vi var hjemme i ca en uke før vi dro til Kristiansand. Var i Dyreparken og kjøpte en svæær løvebamse til 600kr, haha. Den er søt, da. Verdt det.

Så, første skoledag på ny skole. Her ser dere første skoledags- antrekket, Starbucksen min (lol) og Karianne og jeg som hadde spa-dag torsdagen. Det var en tid jeg var veldig usikker, veldig spent hele tida og prøvde å finne ut hvor jeg passet inn. Men det var gøy, også!Jeg tok noen bilder til sangen "Out of the Races" av Lana Del Rey, som jeg var (og egentlig fortsatt er) veldig stolt over. Hørte mye på henne de ukene, hele albumet minner meg om den første tiden på ny skole, haha.

September

Årets desidert verste bloggmåned. Hadde nemlig ikke kamera! Det vil si, laderen var sunket i jorden og det kosta meg 750kr å kjøpe ny. Jeg hadde overhodet ikke 750kr, så jeg dro det ut og lette lenge etter laderen, men fant den aldri- så det ble ikke noe bra blogging på meg. Men litt! 

Var på avsluttende helg på Fogn, og jeg fikk et siste møte med det fantastiske havet for året. 

Det ble mye Starbucks på skolen, og jeg fikk endelig overnattet hos Therese igjen- en hel helg!

Så var vi i Oslo i barnedåp, hvor jeg var gudmor. En veldig fin og spesiell dag, og ikke minst koselig å se alle slektninger igjen. :)Oktober

Mye mer interressant som skjedde! Først og fremst var jeg helt superduper gira på Disneyland i høstferien.

Jeg kjøpte lader til kameraet og begynte med noen ganske dystre bilder, heh

 Tid for Disneyland! Beste uka i hele året, null tvil. Jeg har skrevet utallige innlegg om det og posta helt sykt mange bilder, men dette her var paradis på jord, altså. SOM jeg savner det!

Hjemme igjen, og tid for Agape- åpning i Sandnes! Prøvde kjoler og følte oss som prinsesser, og Karianne kjøpte faktisk sin! Misunnelig :/

Her fikk jeg mitt aller, aller siste møte med havet i 2015. Vi skulle visst inn en helg til! Fantastisk helg, det også. 

Halloween! Slo til med tiger kostyme på skolen og Halloween- fest med klassen til Therese + filmkveld hos meg. Kos!

November

Tok endelig Alice in Wonderland- bilder!

...Og noen bilder til "Kill em with kindness" av Selena Gomez. Var helt forelska i hele albumet hennes.

Klippet meg!

Var en lang tur på stranda og tok noen fine bilder, men viktigst av alt fikk hjernen slappet litt av og jeg fikk tenkt på litt andre ting enn jeg pleier. 

Og så ble jeg meget fornermet over NRK :(

Jeg var også med i Nøtteknekkeren!

Og hjalp Therese på operasjon dagsverk, vi solgte muffins :)

Og jeg var på black friday!

Desember

Posta sminkevideo!

Var i sirdalen en helg, med masse snø, pepperkakebaking og kos

..Skolestresset slo inn for fullt

Og så kom ferien! Starta med juleverksted med mine beste venner, tradisjon :)

Så var det julaften, første juledag og alt det der. Herlig tid.
Og nyttårsaften hos farmor og farfar :)
Elsker å mimre tilbake, nå savner jeg alt! Nesten alt, i det minste. Men det er et nytt år, nye muligheter og mange nye minner som skal komme. Jeg gleder meg! Kos dere videre og gjerne kommenter deres høydepunkt for fjoråret :)

-EK

Året som gikk del 2

Les del 1 her

April

Påskeferie! Var på hytta, med fint vær og masse snø. Heldigvis holdt jeg meg frisk denne gang :)

Jeg, Tønnes og far dro til farmor og farfar en helg, noe som var veldig koselig og ikke minst herlig med en hel helg "alene". Fikk virkelig slappet av, men også brukt kroppen litt- gikk på fjelltur!

Bilder til fotoprosjekt på skolen skulle snart leveres inn, og det var mye av hva jeg postet på bloggen. Som jeg stressa med det prosjektet...
Ellers posta jeg mange videoer, bl.a. yogachallenge med Therese som ble veldig populær. Link: HER

Mai

Tone var med meg på hytta, og vi hadde en helg med herlig vær, mat og tja, det meste egentlig! En av de helgene jeg faktisk ikke gjorde lekser, woh.

Makrolinsen min ble tatt i bruk, jeg eksperimenterte en del med fokus, blurry bakrgunn osv


Jeg og Karianne lagte brownies... Sykt mange ganger. Haha, hva gikk egentlig av oss i mai? Tror jeg spiste mer kake enn hele resten av året.

Kom opp i norsk i eksamen, lagte ferdig fotoprosjektet mitt og hadde en del fri, faktisk!

Hadde en laang prat med Karianne og Therese nede ved havna, tok bilder, lata som det var sommer og snakket om alt mellom himmel og jord. Pluss litt til.


17.mai! Klassen vår vant (endelig) beste innslag i toget, og fikk billetter til kongeparken. Har sjelden jubla så høyt som da :)

Og Starbucks åpna i Stavanger, noe som selvsagt måtte feires på åpningsdagen. 


Juni

...Den mest emosjonelle måneden, uten tvil. Klarte sekseren i eksamen, var endelig ferdig med alle prøver og dritt og nå var det bare kos resten av skoleåret... Som snart var over. Therese tok med Teddi på skolen hahaha, som vi koste oss den tiden. Vi spilte fotball og volleyball turnering i pøsregn, og nesten ingen stilte opp, så jeg og Therese måtte steppe inn på både det ene og det andre laget. 

Vi var i kongeparken, både med klassen og kun oss tre. Tok de samme karusellene om og om igjen og løp rundt overalt.. Som vi koser oss i den parken, ass!

Jeg og Karianne slo til med klassefest som feiring av 16-års dagene våre. Kjempekjekt!

Skolen slutta, jeg grein, sommeren begynte og jeg ble fort ganske glad igjen. Dro på hytta, spiste masse god mat og kjørte båt hver dag. Årh, savn!

Juli

Vi dro til England! Veldig minnerik, fantastisk ferie jeg drømmer meg tilbake til oftere og oftere. 


Stonehenge!

 

Jeg ble 16! Bilder med ett års mellomrom:

Var på hytta igjen og tok mange "øyeblikks- bilder". Funderte mye og lenge på livet.

Klikket meg rundt på hele weheartit for å finne inspirasjon til håret mitt, og gjett om jeg fant!

Avsluttet måneden med roadtrip til et av de fineste stedene på jord, i Møre og Romsdal hos farmor og farfar. Her regnet det veeeldig mye, så til slutt dro vi på fjelltur likevel.. Spesiell opplevelse, for å si det sånn.Fikk testa goproen, da!

Del 3 kommer så snart som mulig :) Ha en fin mandag videre, peeps! 

-EK

Nyttårsforsett?

Hei! 

Gjett hvem som sov til 12 i dag, da? Yes, moah. Etter 15 timer i bil syns jeg det var velfortjent med litt søvn, så jeg dro meg ikke opp før nå. Har fått i meg litt frokost og prøver å la være å fryse i hjel, Stavanger har visst bestemt seg for en blåsbort-dag i dag? Snart skal jeg møte Tone og Karianne, som det føles som jeg ikke har sett på eevigheter nå. Det blir bra!

Så, til overskriften. Har jeg noen nyttårsforsetter i år? Vel.. Jeg tenkte på det, men kom ikke på noe spesielt før nyttårsaften. Men! I den 15 timers bilturen i går derimot, var det mer enn nok tenketid. Så her er mine nyttårsforsetter for 2016- la oss be om at de holder lenger enn til februar i år.

1. Bli flinkere til å tøye, og kanskje klare en spagat. 

2. Få den femmeren i matte

3. Stresse mindre og ha det litt gøy, det er tross alt bare karakterer

4. Bruke mindre penger på mat (dette er en klassiker som selvsagt ryker første uka på skolen, men man kan jo håpe)

5. Drikke mer vann.

Ikke så altfor mye, det vel? Dette klarer jeg! Nå skal jeg bort til Tone en stund, så  jeg får vel bevege meg ut i denne iskalde vinden. Krysser fingrene for at jeg ikke blåser helt vekk, haha :)

Hvilke nyttårsforsetter har du? 

-EK

2015. Så mye, men likevel så lite.

2015. Nyttårsaften. 16.08.

Jeg sitter med laptopen på fanget og neglelakken i hånda. Tenker at snart må jeg gå å sminke meg for kvelden. Lurer på hvor lillebrødrene mine har gjort av seg, finner snart ut at de tuller ute på gangen. Martinius stikker hodet inn og viser meg stjerneskuddene til i kveld. Jeg ler litt.

2015,2015,2015. Hva skjedde egentlig i år? Så mye, men likevel så lite. Jeg begynte på en ny skole, på vidergående. Det var en forvirrende periode. Jeg husker enda følelsen i magen når jeg satt meg på bussen til stavanger første dag. Jeg hørte på Lana Del Rey sitt gamle og beste album og kikket spent ut av vinduet. Hva kom jeg til å møte? Kom alle til å være like nervøse, eller var det kanskje bare meg? Kanskje ingen kom til å like meg. Kanskje ingen andre ville si hei engang. Eller kanskje alle andre kom på stavanger og kjente hverandre fra før. Kanskje...

Men så gikk det jo ikke sånn. Jeg møtte Elisabeth på bussen, og vi havnet til og med i samme klasse. Jeg møtte ei annen venninne fra barneskolen, som utrolig nok også havnet i klassen min. Og så har vi alle de utrolige menneskene jeg har blitt kjent med. Jeg trodde aldri, aldri jeg skulle si det, men dette halvåret har nesten slått ungdomsskolen. Og det skal mye til.
Jeg har mista litt kontakt med de fra ungdomsskolen, og det er trist. De nærmeste har jeg heldigvis enda, men vi sees så mye sjeldnere og har alltid så lite tid. Det føles enda litt midlertidig, som om hele vidergående bare var en prøveperiode, og at snart skal jeg tilbake i 10A, på Tananger, med Therese, Karianne og Tone. Men sånn er det jo ikke. Og det er en merkelig følelse.

Så mange tanker på en nyttårsaften. 2015, nyttårsaften, 16.18. Nå må jeg virkelig gå å sminke meg. 

-EK

Glede

I dag smiler jeg fordi...

-Jeg skal ha Harry Potter- maraton

-Jeg er frisk som en fisk :D

 

-Endelig skal jeg få lakket neglene

-Jeg har syv nye bøker å lese

-Det er under en uke til et helt nytt år!


-Jeg har spotify premium, endelig

-Rommet er ryddig til jeg kommer hjem

-Jeg husket å kaste søpla så det ikke stinker i huset :)

-Det er ferie!!

-Jeg er  på vei til et av mine favorittsteder på jord; til farmor og farfar

-Vi slipper å ha prøve mandagen etter ferie :D


Nevn tre ting som gjør deg i godt humør i dag? :)

-EK

Å tenke på at man tenker på å tenke

Noen ganger, når mitt eget, lille hode er fullstendig overbelastet, da skjer de merkeligste ting. Jeg har prøvd å gjøre matte i hele dag, men ingenting ser ut til å funke- ikke at det er så unormalt, da. Men. Etter å ha sittet fast på 3 pluss 29 en god stund, fant jeg ut at det er noe mystisk med tankegangen min. Når jeg sitter midt i et kaos, masse skole, venner, dans, pianokonserter og spanskprøver, gyminnlevering og julegaver, DA bestemmer hjernen min seg for å tenke på ALT mulig annet.

Jeg tenker på hvorfor jorda er til, om vi kanskje alle lever i et parallelt univers eller om The Matrix egentlig kan være ekte. Jeg tenker på hvorfor vi tenker, hvorfor vi tenker at vi tenker og tenker at vi tenker at vi tenker- og så må jeg stoppe opp litt for å finne ut hva det er jeg tenker på.

Hvorfor? Jeg vet ikke. Det er litt interessant, litt morsomt og til tider irriterende når man skal konsentrere seg om noe helt annet, men sånn er det. Tankene klarer ikke samle seg rundt det som er "viktig", i stedet tenkes og overtenkes det minst ti ganger så mye som ellers. Yes.Det var det jeg hadde på hjertet- kanskje jeg tenker litt mindre på tenking om tenking nå...? Eller kanskje det bare er tentamen som driver meg til vanvidd :)

Flere enn meg som har det sånn? 

-EK

Punkter livet har lært meg

-Det er virkelig ikke så dramatisk å klippe seg/ endre noe på utseende i det hele tatt. Hår vokser ut igjen, det kommer tilbake- ikke noe å være dramatisk over.

-Du kommer alltid til å ha noe ugjort. Uansett hvor mange problemer du løser og hvor mange utfordringer du overvinner, vil det alltid være noe ugjort- så prøv å la være å klare alt. Det går ikke. 

-Tradisjoner er noe av det fineste som finnes-Vær takknemlig for det du har. Dette er mitt livsmotto, og jeg kommer alltid til å prøve å huske på det. Ønsker du deg den nye iPhonen? Vel, neste uke har kanskje den gamle iPhonen knust- da skulle du ønske du hadde den igjen, ikke sant? Det gjelder å være takknemlig for det man har her og nå, for alt i livet er midlertidig.

-Å høre på trist musikk og grave seg ned i seg selv er ikke løsningen på noe som helst. Er du lei deg? Det her helt greit, du kan gråte, la det komme ut og være helt nedfor en stund- men kom deg opp igjen. Hør på glade sanger, ikke de triste. De gjør bare ting verre, stol på meg.

-Å skrive lister ordner halve problemet. Har jeg mye å gjøre begynner jeg alltid med å skrive en liste over alt- så går det så greit! Det høres egentlig helt latterlig ut, men så enkelt er det.

-Øving til en prøve etter klokka ni funker ikke. Sannsynligheten for at du lærer mer da er så liten at det ikke er verdt et forsøk engang. Øv tidlig, legg fra deg boka og få nok søvn til prøvedagen.

-Å tjene penger er undervurdert fra min side- plutselig ser jeg at jeg godt kunne hatt litt mer å kjøpe julegaver for. Hvor får folk egentlig penger fra? Har ikke sjangs til å få tid til en jobb ved siden av skole, så hva gjør man da, liksom? Danser på gata?

-Det blir aldri for mange "jeg er glad i deg" og klemmer :)

Tre ting livet har lært deg?

-EK

Innlegget er inspirert av Kristine Ullebø, krisssy.blogg.no :)

Klippet av meg halve håret

Før og etter:...Wow! Var hos frisøren på lørdag, og endelig turte jeg klippe meg kort. Eller kortere i hvert fall! Det er såå deilig og lett nå, jeg har ganske tjukt hår så det blir veldig tungt etterhvert. Jeg kan enda lage hestehale/dult og få håret bak ørene, men det er så mye kortere! Veldig, veldig fornøyd :)

Hva syns dere?

-EK

Hvor skal jeg liksom finne motivasjon i det her?

06:15. Jeg drar meg opp fra senga, hater meg selv litt for å ikke ha lagt meg tidligere og snubler inn på badet. Kler meg, sminker meg, spiser, tar bussen.

08:15. Skolen har begynt. Hører på læreren, kikker ut vinduet, venter på friminutt. 

14:05. Eeendelig ferdig. Bussen hjem, ramler inn døra, sovner litt på sofaen, spiser. Lekser.

17:00. Middag.

17:30. Mer lekser.

22:00. Leggetid, men først trenger jeg en pustepause. Finner frem mobilen.

23:00. Faktisk leggetid.

Altså, hvordan skal man gidde å leve sånn her? Noen ganger lurer jeg på hvor i all verdens dager jeg får motivasjonen min fra. Når folk spør meg, svarer jeg: "Tja, jeg må jo jobbe for det jeg vil"- men hva vil jeg? Jeg vet ikke engang hva jeg vil utdanne meg som, hva er vitsen med alt da? Tenk om jeg strever meg gjennom en laang utdanning, og så finner ut at, nei, jeg vil heller jobbe i klesbutikk. Hva da, liksom? Alt det for ingenting?

Det jeg prøver å si er at skolen stjeler utrolig mye tid, og det er veldig slitsomt. Ja, det er likt for alle, men vi håndterer det på forskjellige måter- og noen ganger sier det stopp. Jeg kjenner juleferien trengs asap her, så krysser fingrene for at jeg holder ut to måneder til! Hvordan klarer alle tenåringer seg gjennom det her?

Noen som kjenner seg igjen? Hva tror dere vi/staten kan gjøre for å roe ned skolestresset og la ungdommer få leve et "normalt" liv? Hvis det er interresse for det kan jeg godt skrive et innlegg om det også- jeg har løsningene også, ikke bare problemene :)

-EK

Min AugustAugust oppsummert i bilder :) Fjellturer, bilder, skolestart, mye god mat og besøk i Kristiansand.

Jeg har enda ikke funnet laderen til kameraet, så jeg vurderer sterkt å kjøpe ny... Selv om det føles som å kaste penger ut vidnuet, haha.. Må man så må man. Denne helgen har egentlig gått altfor fort, jeg kan ikke fordra når helger går fort.. Plutselig er det skole igjen?! Jeg har gjort matte, kjøpt nye sko, vært på cafè, gjort mer matte, lagt brownies med Karianne og pådratt meg vondt i halsen. Men det går greit, senere i dag får jeg kake, Tønnes skal feire bursdagen sin- så livet smiler, dere :P

Hva gjorde dere i August og i helga?

-EK

10 ting dere ikke visste om meii

Hei dere!

Jeg jobber med et par innlegg her, har fiksa litt bilder (endelig!) og litt fancy redigering hahah, så dette blir bra! Mens jeg fikser det siste tenkte jeg å komme med et litt annerledes innlegg, nemlig 10 ting dere ikke visste om meg! Har prøvd å tenke nøye gjennom det her, så noen av punktene vet bare mine nærmeste venner om (til nå). Så, here we go:

1. Jeg er skikkelig fan av Iron Maiden. Dette er det nesten ingen som tror på når jeg forteller dem det første gang, men det er helt sant! Musikksmaken min er egentlig helt på vidda, jeg hører litt på listepop, myye Taylor Swift og så rock/heavy metal da.

2. Jeg bytter bakgrunner veldig ofte. Mobilen har allerede hatt utallige bilder med bakgrunn, og når jeg får ny pc blir det nok likt med den! Pleier å lete leenge etter noe bra på weheartit, og så redigere/crope det til jeg er helt fornøyd. Elsker små forandringer! Her er bakgrunnen atm:

Hekta på Harry Potter igjen, som dere ser! Det er Bellatrix Lestrange, spilt av Helena Bonham Carter på bilde nr.2, hvis noen nysgjerrige mennesker leser bloggen :*

3. Noe som irriterer meg helt sjukt er hvis radioen står veldig lavt på, så man såvidt hører. Enten er den av eller så er den på, ellers blir det jo bare irriterende støy?!

4. Jeg har fortsatt voksesmerter, i en alder av 16 år. Har alltid blitt fortalt at det skulle være over når man er 12, men jaja :// #evigung

5. Jeg er en person som tenker veldig mye og på veldig mye rart. Det er både interresant og veldig vanskelig til tider.

6. Klarer aldri holde meg til en hobby- for øyeblikket er det foto, dans, film, pianospilling, teater, tegning/fargelegging og blogging som gjelder, og det endres stadig!

7. Jeg er til tider livredd for sjøen og spesielt store fisker og hvaler, ughhhj

8. Jeg blir sjelden skikkelig hekta på noe, men når det skjer er det 110%. Harry Potter, Taylor Swift og baking av muffins er eksempler på ting jeg er/har vært helt hekta på.

9. Etter min mening er det mye lettere å ta mørke og dystre bilder enn lyse og mer glade. Jeg vet ikke hvorfor, men det går bare mye raskere og lettere da, hahah!

10. Jeg har blitt stukket av veps 7 ganger- På nesen (som 3-åring), på pekefingeren, under kneet, to ganger på magen, på stortåa og inni hånden. Jeg er heldigvis ikke allergisk, så det har egentlig ikke vært så mye verre enn et klegg-stikk. Dette er vel også den største grunnen til at jeg er redd for veps, haha.. Jeg har i hvert fall en grunn!

Det var 10 ting om meg, håper dere likte det! Nå skal jeg straks hoppe i bilen og kjøre en ganske lang biltur, så hvis dere har tips til filmer å se (som ligger på viaplay, helst) gjerne del dem med meg! Da snakkes vi :)

-EK

På et år

Tatt 13.07.14:Tatt 16.07.15


Det er rart å tenke på at det har gått et helt år mellom disse bildekollasjoene. Jeg husker godt når jeg satt meg ned foran kamera, med selvutløser knappen på og prøvde å få fokuset over på stråene foran meg i stedet for meg selv, hahah (bilde i kollasj nr.1 nederst til høyre). Hadde jeg ikke sett det selv ville jeg kanskje nekta for at et helt år er mellom disse bildene, men fakta er fakta I guess, tihi. Noe av det jeg elsker med å blogge, er alle minnene og bildene jeg kan se tilbake på. Jeg blogger jo for andre enn meg selv, og jeg legger ikke ut hva som helst, men likevel blir jo bloggen en slags "mindre privat dagbok". Jeg kan alltids lese i arkivet om jeg lurer på hva jeg gjorde for et år siden, og å se på måten jeg skrev på, og ikke minst bildene mine, er egentlig veldig gøy. Alle burde egentlig hatt en blogg!

-EK

Sweet 16 - Forandra meg?

Haha, jeg har gleda meg til å bruke den overskriften ass :P

Endelig er jeg 16! Våknet opp til sang og gaver på senga i morges, og jeg fikk utrolig mye fint ♥ GoPro kamera, The sims 4 (gjett hva jeg skal gjøre resten av ferien) og sånn avansert fargeleggingsbok som jeg har ønska meg lenge. Viser alt senere i dag! Nå kjenner jeg lukten av nybakte boller, det må nesten være den beste lukten i hele verden syns jeg. Mor har stått på og bakt kake etter kake her, vi skal ihvertfall bli mette i dag! Senere blir det feiring med familien + et par venner, så det gleder jeg meg til. Men først skal jeg en tur til mormor, det er tradisjon her i familien. Først gaveåpning om morgenen, så frokost med ballonger på stolen, så en tur til mormor hvor jeg får åpne en av to gaver (som regel), og så tilbake for å starte festen. Det er akkurat det samme hvert år, og jeg kjenner jeg setter mer og mer pris på det. ♥

Så, syns dere jeg har forandra meg på et år?
Ingen av bildene er redigerte og de fleste uten sminke :)

-EK

 

Mitt 2014, Mai-August

Del 1 finner dere ! Her har dere altså året som har gått, fra Mai til August denne gangen.

MAI

Jeg og Karianne dro på Pringles og oreo-piknik, hahah for en herlig tid

Prøvde meg på veldig mange forskjellige hårfrisyrer, noen verre enn andre.. kremt...Konfirmasjon! Veldig spesiell og fin dag, som jeg har mange gode minner fra. Også fikk jeg....


Nytt kamera! Fatter ikke hva jeg gjorde før dette, ååå så fint ♥

Så var jeg på natur og miljø- tur med klassen, spesiell opplevelse. Har ingen bilder da, hadde ikke med mobil engang (hvordan overlevde jeg)

Jeg var i kongeparken omtrent hver helg, har ikke tall på hvor mange ganger jeg har tatt de karusellene der...

Jeg hadde en vanskelig tid privat, mye skjedde og mye skjedde ikke. Trodde faktisk aldri jeg skulle komme meg over ting, men her er jeg!

Og jeg DI

Y-et mitt første plagg: shorts!

Posta inspirasjonsbilder som en gal, bl.a myye fra Divergent.

JUNI:

Jeg og lillebror snekret olabil

Jeg hørte på Avril Lavignes Hello Kitty HELE TIDA

Dro på hytte/bursdagstur med disse girlsa

Og så brukte vi hele skoledager på å øve på Peer Gynt- skuespill, haha det var gode tider.

ITALIA! Det er vel det jeg savner aller, aller mest. Beste ferieparadiset på jord.

JULI

Når vi kom hjem var jeg barnevakt i huset, og ble bl.a helt hekta på DIY`s.

Jeg filma mange, mange videoer og la de ut på min første youtubekanal!

Tok flere temabilder

Ble 15 år, fikk endelig iPhone og pc-en ble ødelagt...yesyes

Og så sov jeg, Linnki,Therese og Tone ute i et tre-manns telt.

Dro på hyttetur og nøt livet.

Roadtrip til Molde!

AUGUST

Var med disse to og hadde både pikniker, sleepovers og photoshoots

Ble 10.klassig og aaante ikke hvilkiet halvår jeg hadde i vente, woh

Jeg og Karianne hadde 10 års jubileum!

Gjett h

vem som ble altfor glad i tortilla pizza?

Hadde flere photoshoots

Og fikk på regulering

Var faktisk veldig mye som skjedde på de fire månedene, da? Følte det ble så mange bilder her. Neste og siste innlegg kommer kanskje før neste år, får se hvor mye denne frøkna orker :) Fortell om et høydepunkt for deg disse månedene eller 2014 generelt?

-EK

 

Mitt 2014, Mai-August

Del 1 finner dere ! Her har dere altså året som har gått, fra Mai til August denne gangen.

MAI

Jeg og Karianne dro på Pringles og oreo-piknik, hahah for en herlig tid

Prøvde meg på veldig mange forskjellige hårfrisyrer, noen verre enn andre.. kremt...Konfirmasjon! Veldig spesiell og fin dag, som jeg har mange gode minner fra. Også fikk jeg....


Nytt kamera! Fatter ikke hva jeg gjorde før dette, ååå så fint ?

Så var jeg på natur og miljø- tur med klassen, spesiell opplevelse. Har ingen bilder da, hadde ikke med mobil engang (hvordan overlevde jeg)

Jeg var i kongeparken omtrent hver helg, har ikke tall på hvor mange ganger jeg har tatt de karusellene der...

Jeg hadde en vanskelig tid privat, mye skjedde og mye skjedde ikke. Trodde faktisk aldri jeg skulle komme meg over ting, men her er jeg!

Og jeg DI

Y-et mitt første plagg: shorts!

Posta inspirasjonsbilder som en gal, bl.a myye fra Divergent.

JUNI:

Jeg og lillebror snekret olabil

Jeg hørte på Avril Lavignes Hello Kitty HELE TIDA

Dro på hytte/bursdagstur med disse girlsa

Og så brukte vi hele skoledager på å øve på Peer Gynt- skuespill, haha det var gode tider.

ITALIA! Det er vel det jeg savner aller, aller mest. Beste ferieparadiset på jord.

JULI

Når vi kom hjem var jeg barnevakt i huset, og ble bl.a helt hekta på DIY`s.

Jeg filma mange, mange videoer og la de ut på min første youtubekanal!

Tok flere temabilder

Ble 15 år, fikk endelig iPhone og pc-en ble ødelagt...yesyes

Og så sov jeg, Linnki,Therese og Tone ute i et tre-manns telt.

Dro på hyttetur og nøt livet.

Roadtrip til Molde!

AUGUST

Var med disse to og hadde både pikniker, sleepovers og photoshoots

Ble 10.klassig og aaante ikke hvilkiet halvår jeg hadde i vente, woh

Jeg og Karianne hadde 10 års jubileum!

Gjett h

vem som ble altfor glad i tortilla pizza?

Hadde flere photoshoots

Og fikk på regulering

Var faktisk veldig mye som skjedde på de fire månedene, da? Følte det ble så mange bilder her. Neste og siste innlegg kommer kanskje før neste år, får se hvor mye denne frøkna orker :) Fortell om et høydepunkt for deg disse månedene eller 2014 generelt?

-EK

Året som er gått- 2014 Januar-April

Jeg synes sånne innlegg som dette er så utrolig gøy å lese, det sier så mye om personen! Så nå skal endelig jeg lage et også. Eller, det blir vel tre-fire deler tenker jeg, sikkert siste utpå nyåret :) Men her er del 1: Januar- April

Startet året hjemme i stavanger, og det første jeg gjorde var å lage to innlegg om 2013 i bilder

 

Haha har jeg forandret meii litt ja mhm

Jeg shoppa som en gal og testet ut sikkert 10 forskjellige foundationer. Konkluderte med at ALLE var for mørke, hashtag jegeretspøkelse

Leste THG mockingjay, men leste ikke slutten- gleder meg sykt til siste filmen åå vurderer å lese slutten likevel

Tok veeldig mange portrett og outfit-bilder, postet faktisk ikke så mange som jeg tok. Testet ut med redigering osv.

Så Frozen og ble obsessed, som resten av verden.. At den kom ut allerede i Januar, er det mulig? Snakker jo om den enda, haha uff

Lagte smoothies all the time og postet oppskrifter som en gal, hele bloggen så ut som en mammablogg hehe

FEBRUAR

Nytt pb bilde på facebook, yey

Dette hotellet var alt jeg snakka om på skolen, jeg og Karianne har en hemmelig plan om å flytte inn (hjelp)

Planla reisen til London, og så var det alt jeg snakket om. Stakkars vennene mine egentlig...?

MARS

stolt over VS posen

Hjemme fra London- åå som jeg savner det! Er jo ren tortur å se tilbake på bilder, for en fantastisk tur ♥

Vi dro på tur med skolen til skitrekk og stod på slalom, Therese traff et tre og skada seg uff hahaha

Jeg var helt hekta på triste sanger, og hørte på Lana Del Rey altfor ofte.

Tok tidenes photoshoot og posta bildene resten av måneden. Fikk veldig bra respons på disse bildene, så thank u ♥

Og så mobilblogga jeg en del, bl.a med min kjære Therese. Vi var litt yolokids på den tida, minner :)

APRIL

Jeg hadde QandA med lite respons, stakkars meg

Det var en del venninnedrama og jeg fikk ut sinnet mitt gjennom bloggen, haha.. okei ikke sinne. Men frustrasjon da? Heldigvis fiksa vi alt.

Takket være Zoella på youtube oppdaget jeg bohoo.com, og måtte selvfølgelig blogge en hel del om det.

Vi lekte prinsesser, alle i mine kjoler. Hadde en evig lang photoshoot på balkongen, med lite brukbare bilder lol

Og så var jeg og Therese blomsterpiker haha så søte sant

Jeg ble heelt hekta på youtube, noe jeg for så vidt enda er...

Og det var det! Håper dere likte innlegget, gjerne kommenter en stor hendelse for deg disse månedene!

-EK

 

Answering some questions

Heiloo

I det siste har jeg fått en del spørsmål fra dere, så jeg samlet dem sammen- vent, samlet dem? Jaja jeg skal i hvert fall svare på dem nå. Har faktisk fått maange forespørsler om Polenturen-innlegg og Polen "guide", så det kommer egne innlegg om det asap. Hadde planlagt video til dette her, men fant ut at jeg ikke hadde tid. Og det er litt kjekt å lese svarene også? Satser på det, let`s start :)

Hvor er toppen fra?

Dette har faktisk en del spurt om, og jeg mener den er fra Cubus..Du reiser mye?

Hehe ja..Eller egentlig ikke? De siste to ukene har jeg vært i både Oslo og Polen, men det er en unntakssituasjon for å si det sånn..Skulle ønske ikke, da! Elsker reising, hadde virkelig vært himmelen om hver uke var som denne. 

Hvor mange sesonger av Once Upon a Time har du sett?

Egentlig bare sesong to, hoppet over sesong en..ahah. Ikke spør.

Hvem sin hund er det du snakker om hele tiden?

Jeg skjønner hvis dette er litt forvirrende, folkens.. Jeg har ikke hund, har aldri hatt heller. Men både Therese og Karianne har, så jeg ender ofte opp på tur med en av dem og da må man jo blogge om det ikke sant. Heh. Så de to hundene jeg snakker om er Teddi og Minnie ♥ Har ikke bilde her, kan finne en annen gang.

Ser du mye på youtube?

Ja. 

Blir du sponset av noe?

Nope. Bloggen min skal ikke være en sånn typisk sponsor-blogg hvor jeg reklamerer for alt mulig, det liker jeg ikke. Ikke at noen har tilbydt meg sponsing heller da..

Hvilket kamera har du?

Mener jeg skrev dette i profilteksten min, men det står ikke der nå.. Jaja, får se om jeg får fikset det. Jeg bruker Nikon D5200, med andre ord det beste kameraet i verden (i følge meg) ♥Ønsker meg ny linse da, en mikrolinse hadde vært kult. Får spare :)

Håper dette svarte på spørsmålene deres, så kommer Polen-innleggene straks! Ha en fortsatt fin dag, dere er de beste ♥

-EK

 

 

Pink, pink, pinkSkjørt TkMax, blomsterkrans Cubus, Sko Georg, topp Cubus, jakke H&M. Og tightsen er fra BIKBOK hvis noen lurtee

-EK