november 2016

Melanie Martinez

Hei!

I det siste har jeg falt helt for artisten Melanie Martinez. Hun er så flink! Har egentlig likt sangene hennes siden hun var med i The Voice, men nå i det siste har jeg plutselig begynt å høre på alle sangene hennes, og de er så bra? Til og med de ingen snakker om er fantastiske. Favorittene mine akkurat nå er "Cake" og "Mad Hatter", altså to av de som ikke er så populære. Dere må høre dem, seriøst- og se musikkvideoene til de sangene hun har videoer til. Det er liksom en hel historie bak hver sang. Elsker det!

Så, dagens tips; hør litt på Melanie Martinez. Verdt det :)

-EK

Sick chic

Hei!

Nå er det såvidt ikke øynene renner over bare av å se på en skjerm her, men jeg prøver mitt beste likevel. Jeg har blitt forkjøla, så jeg la meg tidlig i går og ble liggende i senga til nå, haha. Ikke greit! Er så kjedelig når man ikke kan gjøre noe som helst uten å måtte løpe for å tørke snue eller rennende øyne hvert sekund. Jaja!

Nå har jeg i hvert fall fått levert en kjemirapport og gjort bittelitt biologi, og nå tror jeg nesten jeg må legge meg litt igjen. Krysser fingre og tær for at jeg er bedre i morgen, for jeg må vel på skolen uansett (fraværsgrensa).



Vi snakkes!

-EK

B&W








-She was like the moon

Part of her always hidden away-

-EK
 

Black and White




Goood mandag!

Hvordan går det? Jeg måtte ha en spontan historie-presentasjon i dag, og så fikk jeg tilbake en prøve hvor jeg var 0,5 poeng fra høyere karakter, så det var litt bittert, men ellers har jeg det veldig fint :) Sitter hos mormor og skal gjøre litt matte, og så skal jeg på piano senere. Ganske ordinær mandag, med andre ord.

I går var jeg med Therese fra morgen til kveld, og vi koste oss masse! Kjøpte kinamat som vi spiste på et busstopp før vi dro på filmkveld hos en kompis, og der ble vi helt til kvelden. Var hjemme ca 11, gjorde ferdig en innlevering og så var det natten :) Fin helg!

-EK

Uken min i mobilbilder

Hei!

Hatt en fin helg så langt? Jeg har kost meg masse, men bilder har det vært dårlig med, så jeg tenkte å dele litt mobilbilder i stedet. Her har dere uka min via mobilen:

Mandag:


Jeg og Therese gikk på tur og fant noen veldig forvirrende veiskilt, jeg hadde prøve i historie (som er glemt og over heldgivigs) og jeg var hos mormor og fikk kakao og muffins :) Også fant jeg en utrolig tørr vits på jodel som jeg holdt på å le meg i hjel av og måtte dele med alle.

Tirsdag:


Vi hadde friii! Jeg og Therese satt barnevakt og hadde det utrolig morsomt, og så bakte og solgte vi 102 muffins på kiwien. Woho. Og så var jeg på ballett.

Onsdag:


Harry Potter på kino!! Amazing film, alle må se den. Virkelig. Var innom kiwien på vei hjem og Therese endte opp med å sette seg ned på bakken fordi hun lo så mye, haha. Fin kveld <3

Torsdag og Fredag:



På torsdag så jeg Ringenes Herre med to venner, og på fredag var Karianne og Tone her. Egentlig ingenting annet som skjedde her, så jeg slo sammen to dager :P

Lørdag:


Gjorde lekser helt til kvelden, når meg og Therese dro på fest på Gandal. Veldig koselig :)

Og i dag skal jeg se enda en ringenes herre film og ellers skrive en essay til i morgen. Wish me luck :D

-EK
 

På innpust og utpust

Er det bare jeg som føler livet går litt vel fort akkurat nå? Som om jeg prøver å holde følge med en bil på motorveien, mens jeg blir mer og mer utslitt og bilen gasser mer og mer opp.. Haha. Det er så mye som skjer!

På godt og vondt, selvfølgelig. Denne uka har vi hatt litt færre prøver enn ellers, så jeg har brukt tiden til å henge med i fagene mine og prøve å slappe litt mer av. Det er så viktig å faktisk gi deg selv tid til pauser, uten dårlig samvittighet. Ellers fungerer ingenting! Så i dag har jeg sovet 15 (!) timer, jobbet med matte, norsk og kjemi i 5 timer og i kveld skal jeg ut. Det er balansen som gjelder, ikke sant? :)





Så nå skal jeg prøve å roe ned, slutte å snakke på innpust og utpust og konsentrere meg om det jeg faktisk må få unnagjort. Så håper jeg at jeg får tatt nye bilder i morgen, for det er noe som gir meg energi og glede :)

-EK

Winter is coming

..Og jeg gleder meg skikkelig, skikkelig masse <3


-EK

Fantastic beasts!

Jeg så Fantastic Beasts and Where to Find Them i går! Endelig, har hatt nedtelling på telefonen siden i fjor, haha. Og den var så bra! Har bare lyst til å se den igjen, haha :) Selvfølgelig kunne den ikke måle seg med Harry Potter, men det vær nært, og det er ganske godt gjort syns jeg. Terningkast 5 fra meg :)

Denne uka har jeg ikke så mange prøver, så jeg fikk nesten for lite å gjøre i dag, jeg. Og det er sjelden! Har endelig tid til å blogge litt, skrive litt og se på Walking Dead, haha. Men nå skal jeg tilbake til matte og fysikk, viktig å henge med! Vi snakkes :)




Flere som har sett den? Hva syns dere?

-EK

Topp all time faves

Heihei! Denne typen innlegg elsker jeg å lese, men det er så vanskelig å skrive selv! Jeg har liksom femti av hver kategori her, men jeg prøvde likevel. Så her er mine absolutte favoritter av diverse ting:

Sang:

Stairway to heaven- Led Zeppelin, I knew you were trouble- Taylor Swift, Touch too much- ACDC

Film:

Harry Potter film 3 og 7 del 2, Titanic, Alice in Wonderland (tegnefilmen) og The Breakfast Club



Sminkemerke:

Mac og Max Factor

Bok:

Harry Potter og dødstalismanene (7), Gone-serien, "We were liars"

Serie:

Ahh, så vanskelig! Troor The Walking Dead. Den jeg har sett lengst av.

Farge:

Turkis, svart

Blogger:

Sophie Elise, lett.

Land jeg har besøkt:

Italia og England <3

Fag på skolen:

Pleide å være norsk, nå er det biologi og spansk

Håper det var litt nyttig/gøy å lese? Kanskje dere fikk noen tips til sanger, bøker osv :) Gjerne svar på noen av spørsmålene selv i kommentarfeltet, er så gøy å lese!

-EK

Høst






Kald luft

Oransje, rødt, gult

Varm sjokolade

Marshmallow-grilling

Regn som trommer mot vinduet

Ulltepper

Bøker

Serier

Høst
-EK

Uken som gikk

Ukens sang:

Usikker, men tror kanskje det må bli "I give as good as I get"- U.D.O. Funker fint hvis du er nedfor, eller gira, eller trenger bakgrunnsmusikk mens du øver til prøve. Funker for det meste, egentlig :)

Ukens bilde:


Ikke så veldig spennende, men jeg litke fargene og lyset 

Ukens latter:

Haha, jeg og Therese holdt på å le oss i hjel på lørdag. Jeg ble med henne hjem, og så satt vi og så på Harry Potter- memes mens vi lo av våre egne dårlige vitser.

Therese: Oh my God Ron, you´re saying it wrong. It´s LEVANGER GRANDIOSA

...Jeg døde

Ukens opptur:

Bursdagsfeiringen på fredag var veldig koselig! Endelig litt pause fra skolearbeidet, haha. 

Ukens nedtur:

Kjemiprøven gikk overhodet ikke bra, for å si det sånn. Litt kjipt når du øver deg halvt i hjel, og så føler du ikke du får til noen ting uansett. Men jaja, det var bare en prøve, og det er bare julekarakter. Gjelder ikke livet! (Føles veldig sånn av og til)

Ukens film:

Kan nesten ikke huske jeg har sett noen film? Men har fundert mye over den jeg så forrige uke; Nerve. Dere må se den, absolutt fantastisk. Og Dave Franco spiller... :))

Neste ukes mål:

Overleve historieprøven og trene styrke minst en gang før gymtimen. Vi har sånn testing av styrke i egentrening, og jeg er så dårlig på å faktisk trene hjemme. Men denne uka skal jeg få det til!!

Det var det, håper dere liker sånne innlegg! Så snakkes vi :*

-EK

Typisk søndag

Hei og god søndag!

Phu, jeg gleder meg til siste time på skolen er slutt i morgen. Da er historieprøven unnagjort, og det kan bare gå to veier:

1. Enten går det bra

2. Eller så går det over :)

Så da har jeg faktisk frii en dag  (planleggingsdag på tirsdag), og jeg skal sitte barnevakt og sove hos Therese, og så skal vi (forhåpentligvis) selge muffins på kjøpesenteret i Tananger. Begge trenger penger til OD- dagen, eller PIS-dagen som vi har på Kongsgård. Vi har tjent inn masse på muffins tidligere, så håper det går i år også! Men nå må jeg faktisk skru av skjermer og lese litt i en bok eller noe kjenner jeg, for jeg har sittet her og pugget til prøver i hele dag. Vi snakkes!



Håper dere har det fint, og ønsker alle masse lykke til med alt dere skal den kommende uken <3 Bare ha troen på dere selv, så går det meste. Eller så går det over, og det er jo greit det også. 

-EK

Little things







The little things, the little moments?

They aren´t little

-EK

Spørsmål og svar

Nå tenkte jeg å svare på en del spørsmål jeg har fått den siste tiden, så håper jeg dere får svar på det dere lurer på! 

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker et Nikon D2500 til (nesten) alle bildene mine, og det er et heelt fantastisk kamera. Anbefaler det til alle, 10/10, beste jeg har prøvd.

Hva heter du på instagram?

Vanlig bruker: @edel_kristina

Privatbruker: @ek.privat

Fotobruker: @just_a_daisie

Hvilke serier ser du på?

The Walking Dead, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones (men leser bøkene først)



Kan du ha "Dagen min minutt for minutt" igjen?

Selvfølgelig! Må bare komme på det, haha.

Hvilke typer dans går du på?

Jeg danser klassisk ballett og tåspiss, og jazzdans. Veldig gøy :)

Hvilken linje tar du?

Jeg går vg2 realfag, og har alle realfagene (R-matte, fysikk 1, kjemi 1, biologi 1). Ganske mye å gjøre, med andre ord!

Hvilket fag liker du best på skolen?

Biologi eller spansk.

Hva syns du om valget i USA?



Det var svar på et par spørsmål jeg veldig ofte får, så da håper jeg dere er fornøyde! Neste gang tar jeg nok med litt flere morsomme spørsmål som ikke er så generelle, men jeg tenkte det var greit å få de unna først. Da snakkes vi, ha en herlig dag videre <3

-EK

45 dager til jul

Hei!

Hvordan går det? Nå er det jo faktisk år og dag siden jeg har satt meg ned og skrevet noe skikkelig til dere, haha. Det er så vanvittig mye å gjøre på skolen- jeg må liksom nedprioritere absolutt alt annet. Venner, blogg, serier, familie, søvn- alt må bare kuttes ned på, så jeg kan øve, øve, øve. Veldig interresant liv, ikke sant?

Neida, men det går jo over. Det er bare akkurat nå, denne perioden før jul med masse prøver og karakterpress og stress, og såå er det jul og da går alt fint. Jeg gleder meg så mye til jul, dere aner ikke. Spiste pepperkaker i dag faktisk, så koselig <3 




To søte bilder av meg og Therese etter at vi hadde hengt opp julelys på rommet hennes. Vi har forresten planlagt å flytte til Budapest for å studere sammen etter vidergående, har sett på leilighet og universiteter og hele pakken. Goals? Goals.

-EK

Autumn







Autumn is beautiful, yet everything is dying

-EK

Q and A

Hei!

Phu, jeg er glad det er helg. Har så mye å gjøre! Men alt er vel bedre enn å ligge å kjede seg, så jeg skal ikke klage :) Været har ikke helt vært på sin beste side i dag, så nye bilder får vente til i morgen. Derfor tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde nå, så har jeg litt å blogge om fremover :D Så om det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre :) Ble veldig mange smilefjes her, men det er jo koselig. Vi snakkes!



Det er noe galt med bildeopplasteren på blogg.no, så hvis dere ikke ser bildene beklager jeg- håper det ordner seg snart!

-EK

Sannsynligheten for at jeg består denne prøven...

...Er tilnærmet lik null. Haha, jeg har ikke helt troen nå, jeg. 

Har sittet i hele dag og øvd på sannsynlighetsregning til prøve på fredag, og jeg er fortsatt på delkapittel 1. 8 igjen! Nei, dette her har virkelig ikke vært min dag- forstod lite på skolen og enda mindre her hjemme, haha .Jaja. Noen ganger er det vel bare sånn, får håpe jeg får en åpenbaring og forstår alt i morgen tidlig, for nå skal jeg sove. Godnatt!


Gleder meg til jul, jeg! 
-EK