oktober 2015

Noe å skrike av på halloween?

HEII

Jeg hadde nettopp tidenes verste matteprøve siden sist vi hadde matteprøve (lol), så jeg skal prøve å tenke på noe annet og slutte å mase om skolen. Halloween is coming up, guys! (No shit). I den forbindelse skal jeg ha filmkveld, oog jeg trenger litt filmtips fra dere. Tenkte skrekkfilm, men hvis dere har noen science-ficion eller action filmer som er utrolig bra, så funker det også! 

Jeg har en kjapp, liten anbefalelse til dere også: American Horror Story. Alle sesongene. Dere må, må, må se dem- beste seriene som finnes!Så, har du sett AHS, og i så fall- hvilken sesong likte du best? Og har du noen skumle filmtips til meg?

-EK

Burgundery outfit

Burgundery? Burgunder-ish? Er det et ord? Haha, dere skjønner hva jeg mener- her er dagens outfit:
Fancy focus :) Bukse fra Bikbok, topp fra TGmax

Denne skoledagen gikk litt raskere enn forventet egentlig, heldigvis! I morgen er det matteprøve og jeg trenger en million ekstra timer til denne øving, uff. Burde kanskje starte, sa du? Hehe. Holder på å varme litt pizza i ovnen mens jeg rigger meg til med mattebok, litt pepsi max (hadde ikke cola :() og musikk på ørene. Noen ganger er det helt umulig å konsentrere seg med musikk, mens andre ganger er jeg helt avhengig. Merkelige greier!

Dere får ha en fantastisk onsdag videre, alle sammen! 

-EK

 

Hva hører jeg på for tiden?

Å finne bra musikk er seriøst the struggle of life noen ganger, altså. Kan ikke bare all den virkelig bra musikken falle rett i henda på meg, så hadde jeg sluppet alle timene med leting? For å gjøre det om mulig litt enklere for dere, har jeg samlet mine favorittsanger akkurat nå. Noen er veldig gamle, noen er ganske nye- jeg datostempler ikke musikk, for å si det sånn. Jeg hører på det jeg liker, om det så er to uker gammelt eller tjue år. Sangene jeg har samlet her er for det meste sånn "digge"-sanger, ikke så mye trist og rolig her, for å si det sånn! Her har dere favorittene mine:

Rich youth- Hayley Kiyoko:

Me and the Rythm- Selena Gomez:


Confident- Demi Lovato


Bad girls- MTKO


The trooper- Iron Maiden:


Holding on to heaven- Foxes:


Irresisteble- Fall out boy. Denne videoen er så søt, ååh:


Sorry- Justin Bieber


Roll em up- Allie Simpson ft. Jack & Jack:


Something big- Shawn Mendes


Så, det var vel noe å digge til mens man strever seg gjennom leksene, kanskje? Gjerne gi beskjed om dere liker slike innlegg, for jeg syns definitivt det er gøy å skrive om :) Kanskje jeg skal poste mer rolige sanger neste gang? 

-EK

 

Cupcakes à la Paris

Se hva vi gjorde i går, da!Cheers!
Etter å ha sittet på sofaen å snakket en halvtime fant vi ut at det var på tide å være litt produktive. Vurderte lenge å lage brownies, men vi manglet kokesjokolade og en form å ha browniesen i- så vi bestemte oss for de klassiske sjokolademuffinsene i stedet. Disse slår alt! Smaker helt utrolig mye bedre enn alle andre sjokolademuffins, mye seigere på en måte. Fant frem halloween- fargede muffinsformer og Paris-forkler, så var vi i gang! Meget fornøyd med resultatet :)

Noen som er interesserte i oppskrift?

-EK

VIDEO: Last minuete halloween tutorials!

Jeg veeet kvaliteten er helt crap, men du kan se den på youtube for bedre kvalitet :) HER finner dere videoen på kanalen min. Håper dere liker den!

-EK

Blått hår next


Åhh, jeg har så lyst til å gjøre noe med håret mitt! Det er unødvendig langt og kjedelig syns jeg, haha. Men hva skal jeg gjøre? Farge det, stripe det, klippe det kort, superkort, eller bare stusse? The struggle of being a girl sier jeg bare, hahah. Gjerne gi meg noen tips om hva dere syns er fint!

-EK

Drukna katt

...I går var en kald dag.


Jeg og Elisabeth skulle filme noen scener til spansk-prosjektet vårt. Dette var altså den eneste dagen begge hadde tid, så til tross for regn og kulde dro vi ut på film-oppdrag. Ble gjennomvåt, iskald og sulten, og når jeg kom hjem var det rett i dusjen! Fikk i hvert fall filmet det vi skulle ha, men for et styr det var. Glad det er over, for å si det sånn!

I dag må jeg få fikset resten, og jeg sliter skikkelig med redigeringsprogrammet mitt. Jeg bruker Pinnacle Studio 15, og det er forskjellige problemer på hver pc jeg har lastet det ned på. Nå har jeg ikke lenger discen heller, og det er jo absolutt umulig å laste det ned uten disc? Altså, hva gjør de som ikke har dvd-spiller på pc-en? Skjønner ingenting jeg, og nå er det litt krise- så litt hjelp hadde vært flott!

Ok, nok unødvendig mas om regn og redigeringsprogrammer, haha. Ha en fantastisk dag videre, og husk å smile! :)

-EK

I det siste...

Beste låt?

Me and The Rythm- Selena Gomez eller Confident- Demi Lovato. Det er noe å digge til mens man sliter seg gjennom matteleksene, det!

Beste bok?

Revolver- Marcus Sedwick. HAndler om en svensk familie som drar nord for å søke lykken ved gullgruvene- men de finner lite, moren blir syk og problemene baller på seg. Faren, Einar, kjøper en revolver til "nødstilfeller" med kun to kuler som han viser sønnen hvordan brukes. Og det skal vise seg at nødstilfellet ikke er så langt unna.. Marcus Sewick er en ny forfatter for meg, men han skriver veldig bra! Jeg var faktisk på biblioteket for noen dager siden for å velge meg en ny bok, og når jeg kom hjem fant jeg ut at det er samme forfatteren som har skrevet den! Blir interresant å se om den er like bra, den heter "Blood red, snow white."

Beste innkjøp?

Jeg har holdt meg fra shoppinglysten, men en ny lader til Nikon-kameraet mitt ble med hjem for noen uker siden. Det trengtes!

Beste minne?

Disney, disney, disney... Jeg har bablet i vei om Disneyland og Paris i en evighet nå, jeg vet det- men det var virkelig helt fantastisk. Se der, nå babler jeg igjen :) Et annet minne er Agape-åpningen, det var også sykt gøy.Jeg har vært flink til...

Å blogge! Nye bilder, redigering og til og med video på vei- det er ikke verst?

Jeg gleder meg til..

HALLOWEEN! Åh, jajaja jeg gleder meg som en unge til Halloween. Vet ikke hva jeg skal engang, men jeg gleder meg. Masse.


Jeg har vært dårlig til...

Å være sosial..? Mye skole og styr, nye venner og de gamle vennene, det blir rett og slett ikke tid til alt!

Favoritt antrekk?

Vanskelig, men kanskje dette


Topp H&M, Skjørt New Yorker, Jakke Cubus 

Ditt beste minne, beste låt og beste bok for tida?

-EK

 

Pustepause
-EK

Take me to the ocean

Fra gårsdagens krabbefisketur, på hytta. Det ble vel årets siste båttur, og det er egentlig veldig trist- jeg er så forelsket i havet. På en måte syns jeg det er dødsskummelt og jeg er livredd haier, hvaler og ja- sjødyr generelt, men på en annen side er det så ufattelig vakkert. Det å kjøre båt, legge inntil på en tilfeldig holme og hoppe uti mens noen griller pølser på engangsgrill til senere, det er noe med det! Sommeren kommer alltid til å være den beste årstiden etter min mening, og dere kan si så mye fint om høst og vinter dere vil- sommer er best.

-EK

Lately through my phone

Hei dere!

For øyeblikket sitter jeg på hytta, har laget pannekakerøre til lunsj og skal straks sette i gang med spansklekser. Og det før kl.12! *stolt*

Tenkte å ha et mobilinnlegg igjen, så får dere sett hva som har skjedd den siste uka, via mobilen :)

Halloween- sminke testes ut! Dette er noe av det som kommer i videoen neste uke./ Morsom samtale med siri, hahah/Tbt til Disneyland!/ Billig og veldig god lunsj fra 7/11, tihi :)

Var på åpningsdagen til Agape i Sandnes! Sjokoladefondue og maange flotte kjoler, er veldig glad for at jeg gikk :)/ Testet ut min elskede Alice in wonderland- kopp med litt kakao, veldig vellykket/ Sushi time med familien!

Ååh, se så fine! Karianne kjøpte faktisk den blå, men jeg skal ikke på ball i år og har vel strengt tatt ikke råd heller :( Var uansett en opplevelse å få prøve dem!

Så, da var det spansklekser på programmet. Ha en herlig dag videre!

-EK

Eau de perfumè


-EK

Blue coat black dress

Kåpe Zara, Cardigan Only, kjole New Look, Smykke Bikbok

Dagens antrekk! Er ganske stolt over å ha dratt på meg kjole på en fredag egentlig, er som oftest joggebuksa som slår inn. Skoledagen i dag var faktisk ganske grei, vi slutter litt tidligere i dag, noe som aldri er feil- og så har 7/11 tilbud på bakevarer! Aldri feil det heller, haha. Så en smultring og en kanelbolle ble dessert til lunsj i dag, og senere skal jeg i bursdag... Men er det fredag, så er det fredag, vel?! Kos dere litt ekstra i dag, folkens, og ha en suuper dag videre :)

-EK

Mini pizzas

Ah, elsk. Jeg er over gjennomsnittlig glad i pizza, og når jeg kommer hjem etter en lang skoledag frister det lite å begynne med lekser- så da lagte jeg minipizza! Bunnen er rett og slett en tortillalefse, så slengte jeg på ketchup (du kan bruke tomatpurè også, for en sunnere variant), stekt bacon, anans, tomat og ost. I ovnen i 7minutter og voilà! Ferdig pizza :) Jeg pleier alltid å lage to, så tar jeg den ene med på skolen dagen etter... Med mindre jeg stapper i meg begge på en gang, haha. Er man sulten så er man sulten!

Nå må jeg virkelig prøve å bli ferdig med en engelsk-innlevering, og ellers redigere ferdig halloween-videoen til dere! Flere som har smakt mini/lefse- pizza? Ser det godt ut?

-EK

DISNEYYY

Alice in Wonderland = Beste eventyret noensinne.

Indiana Jones- banen, med loop- som vi fant ut når vi satt i setene! Veldig kjekk, men loopen her var mer ubehagelig enn den på Rock`n Rollercoaster (se lenger ned).

Meg og mormor, som vi dro med oss overalt haha, utfor slottet!


Raskeste berg-og-dal- banen i Frankrike! 150km/t, akselerasjon 44m/s. Tok den to ganger, helt sinnsykt gøy :)

Tre gira søsken på karusell-jakt :)

Her har dere flere av de tusen bildene jeg og far knipset i Disneyland. De fra Paris har jeg ikke begynt på engang! Koste meg så vanvittig mye, og koser meg nesten like mye med å se på bildene nå... Jeg er så glad for at kameraer finnes. Hva skulle vi gjort uten?

-EK

Inspoguri på ferde igjen

I dag fant jeg ut jeg skulle lage meg smoothie, til tross for minusgradene ute og at jeg fryser konstant- det virket som en utrolig god idè. Jeg hadde egentlig ikke så veldig lyst på smoothie heller, MEN jeg hadde utrolig lyst til å teste ut makrolinsen min igjen- så da lagte jeg en smoothie for å ta bilde av den, rett og slett! Haha, må le litt når jeg tenker på hvor merkelig denne verden er... Man pynter på maten og kjøper dyrere tallerker og glass, kun for et bilde til bloggen eller instagram. Men sånn er det! Veldig god ble den også, så jeg angrer ikke et sekund :)Det jeg hadde i var:

3 kuler vaniljeis

ca 2dl frosne jordbær

En halv frossen banan

Ca 2dl eplejuice- men det ble litt lite så bare se det an :)

Favorittsmoothien deres? Så det inspirasjonsfylt ut? (hahaha)

-EK

Back on track

Frisk igjen!

Eller, så godt som i hvert fall. Dro meg opp og på skolen i dag, oog jeg gleder meg allerede til helg, haha. Neida, det var ikke så ille- men høstferien kunne vel vart 2 uker i stedet for en? :) Har Geografiprøve i morgen, og ettersom jeg var syk i går har jeg litt å lese på. Ellers er tre av lærerne mine borte/syke denne uka, så vi har hatt lite fag i forhold til vanlig timeplan- men det er egentlig like greit. Liker å få forberede meg på min egen måte, gjerne et annet sted enn på skolen. For øyeblikket sitter jeg godt plassert i en godstol på bibliotket, med varme våruller ved siden av meg og Geografiboka oppslått. Får vel bare fortsette!


Kos dere videre i dag!

-EK

Scared yet?

Heihei!

Nå har jeg endelig begynt på dagen- kl.15.40 på en mandag. Egentlig våknet jeg halv fire i natt, og har sprunget mellom badet og senga siden da- så jeg syns det er ganske fair å utnytte søvnen når jeg faktisk får sove. Med andre ord: Jeg er syk. Har altså tilbragt tiden til å sove og se på youtube-videoer av Zoella og Tyler Oakley, men nå skal jeg prøve å gjøre noe litt mer nyttig. Snille Elisabeth hentet Geografi boken min fra skolen i dag, så jeg skal prøve å lese litt- men først, en runde med inspirasjon fra weheartit:Halloween is coming up guys! (Duh) Filmet en Halloween-video i går som kommer så snart som mulig, hva tror dere den handler om? :)

-EK

Souvenire de Disney

To av de mange, søte tingene som ble med meg hjem fra Disneyland! Koppen likte jeg spesielt godt, fra Alice in Wonderland (duh), som er et av mine favoritt Disney-eventyr :)

Nå skal jeg spise sushi og se tv resten av kvelden! Hva med deg?

EK

Disneyland is now over

Ååå, savner det så utrolig masse allerede. Husker jeg tenkte "Dette må du virkelig nyte, du har bare to dager så er det tilbake til hverdagen"... Og nå er det over :( Disneyland, Disney Village, New York Disney Hotel og selve Paris var helt, helt fantastisk og jeg kommer definitivt til å dra tilbake. Elsker Disney. Åh.

-EK

But tate, you are the darkness

All this time I thought you were like me,

in love with the darkness

But tate,

You are the darkness

-EK

DISNEYLAND NEXT

Iiiihh, se hvor jeg skal!! Har ikke fortalt det før nå, jeg vet egentlig ikke helt hvorfor. Det har virket så uvirkelig helt til nå, og nå er vi på vei. Eurodisney utfor Paris, here I come! Vi skal nok se litt i Paris også, men jeg vil ha minst to dager i Disneyland. Kall meg barnslig eller hva du vil, men jeg gleder meg helt sykt!
Noen tips til hva vi bør få med oss, hvor det er lengst/kortest kø osv? :)

-EK

And in the shadows we hide
In light, in dark, good times, bad times

In the shadows we hide

-EK

Black boots

Dagen som skulle tilbringes til å gjøre ingenting ble visst produktiv likevel- det blir sjelden som man planlegger! Mor skulle sykle til byen og spurte om jeg ville være med. Jeg er ikke den mest sporty personen akkurat (haha), så jeg tok bussen og møtte henne og lillebror der. Var på Starbucks, lekebutikker, Cubus og en bokhandel, og ikke minst i en skobutikk. Jeg skulle jo egentlig ikke ha noenting, men så fant jeg disse herlighetene ventende på en hylle...Så woops, de ble med meg hjem! Veldig fornøyd med dem da, de satt veldig fint på og var behagelige, og faktisk ikke så dyre :) 699; på Skoringen.

Nå skal jeg vaske badet og trappen før mormor kommer til middag! Har egentlig utsatt det sånn passe lenge nå, så burde vel komme i gang. Vi skrives!

-EK

Funfacts// 3x13

3 ting jeg liker:

Smultringer, store smykker og når det pøsregner ute, men jeg er inne

3 ting jeg ikke liker:

Prøver, kleine situasjoner og jordbæris

3 fakta om meg:

Jeg kjøpte en gigantisk løvebamse i Dyreparken for 600kr, bare fordi den var søt. 


"Beste avgjørelsen" mhm...

Jeg leser veldig ofte blogger, men glemmer å  blogge selv. Og jeg har ekstremt lyst på sushi akk. nå, til tross for at jeg nettopp spiste en hel pose smågodt :)

3 ønsker:

At høstferien varte en uke lenger enn den gjør :// At jeg kunne se de "gamle" vennene mine oftere; det blir sjeldnere nå som vi ikke møtes på skolen. Og at jeg kunne bli usynlig når jeg følte for det, TENK så nyttig det hadde vært?

3 ting jeg burde:

Få en hel natts søvn, skrive naturfagsrapporten og øve piano.

3 ting jeg kan:

Lage mat raskt og relativt sunt, en veldig nyttig egenskap egentlig! Ballettkoreografien kan jeg veldig godt nå, og å bruke penger på unyttige ting hele tiden er jeg meget flink til :)

3 ting jeg ikke kan:

Øvelseskjøre uten å nesten krasje/drepe alle rundt meg. Holde styr på tingene mine! Åhh, gjett hvem som måtte kjøpe ny kameralader til 750kr i dag?! Bare fordi jeg ikke finner den gamle, den er i huset et sted, men den er borte, hahah... Og så kan jeg virkelig ikke trene. Glemmer det, prioriterer det ikke, orker ikke, gidder ikke, you name it. Jeg kan ikke trening, ass.


3 ting jeg ofte snakker om:

Pizza. Hvaler og haier.. Ooog hvor trøtt  jeg (alltid) er.

3 ting jeg ønsker meg:

Mer nerdy Harry Potter- stuff, tihi :) Nye treningsklær og en verden hvor fokuset er på mennesket, ikke religion, makt, penger etc.


Har ikke flere passende bilder...

3 ting jeg blir glad av:

Å få sove lenge om morgenen- JATAKK. Små, men betydningsfulle gaver. Når jeg gjør det bra på prøver/innleveringer på skolen.

3 ting jeg blir stressa av:

Skole generelt. Når jeg skal si noe høyt i en forsamling, haterhater det. Og hvis noen som pleier å svare, ikke svarer på tlf- da kan jeg bli rimelig stressa.

Tre fakta om deg i kommentarfeltet- gogogo!

-EK