oktober 2014

VIDEO: 50 ting å være på Halloween!

Ble lagt ut for noen dager siden, men glemte helt å laste den opp på bloggen! Jaja her er den, håper noen syns det var nyttig.

-EK

Standard Stavanger

Hei dere!

I dag er det standard Stavanger vær ute... Regn, vind og enda mer regn. Jeg som har vært halvveis syk i to dager fant ut at det ikke var vits å prøve en gang, så jeg kom på skole med en håret i en dott, joggebukse og denne herlige genseren strikket fra farmor. Skoledagen gikk saktee, jeg satt der og tenkte "Ja, snart skal vi gå hjem!" ...Også la jeg merke til at klokka ikke var 10 engang. Yey. Så nå sitter jeg her, gruer meg litt til heldags i engelsk og prøver å øve... Dagens høydepunkt: Mor og far kom hjem fra London søndag natt og da fikk jeg litt ting :):):) Noe var fra favorittbutikken Next, viser det senere. Nå er det tilbake til øvingen igjen! Føler seriøst jeg skriver det i slutten av hvert eneste innlegg, men sånn er vel livet! Skole,skole,skole.

-EK

Halloween themed

I år får vi besøk av masse unger på halloween, så tenker det blir litt tigging om godteri i år! Orker ikke skrive noe langt nå, men satt sammen litt bilder fra weheartit. Håper det får noen i litt stemning! Halloweenvideo er ute på youtube allerede, kommer på bloggen i morgen tipper jeg.

Da var det natten her! Er enda ikke heelt frisk, så tar en forholdsvis tidlig kveld.

-EK

Varm og kald og syk

Hei!

Føles som en liten evighet siden jeg oppdaterte dere! Jeg har vært i Stavanger hos søskenbarn i helga, mens mor og far var i London. Vi har hatt det veeldig koselig, bl.a sett den nye Kaptein Sabeltann filmen på kino (likte at jeg skrev "Kaptein Sabeltann" med stor forbokstav hahah). Vi spiste taco, lammekjøtt og ett eller annet jeg har glemt, lol..., lørdagsgodt, boller på kafe i byen og enda mye mer, haha. Mat = My life.

Vel, i dag (eller i natt egentlig) våknet jeg med vondt i magen og feber. Etter hvert ble det verre, og jeg endte opp med kaldsvetting og kvalme. Long story short: Jeg ble værene i senga i dag, med en 70-talls kjærlighetsfilm på tv-en og verdens beste frokost/lunsj jeg nesten ikke klarte å spise. Den filmen var cheesy, men koselig likevel, jeg lå å halvsov på slutten meen ja. Vet ikke helt hva poenget med dette innlegget er, skal vel bare fortelle dere den triste nyheten at jeg er syk og ikke har nye bilder til dere. Very sorry.

Bilde fra en av fire filmer denne helgen.. Dette er fra Turbo, en film om en snegle med racefart eller noe sånt. Var litt morsom, da.. Ellers så vi E.T, den cheesy filmen jeg snakket om og Kaptein Sabeltann på kino

Resten av maten min :)

'

Gjett hvem som fikk seg serien sin i går? Noe å se på i høst, gleder meg helt gusifbaVSF mye

Og der har du hjemmet mitt det siste døgnet

Også har jeg talt ned til jul. Så mye har jeg å glede meg til, heh. Nei men seriøst, November må være den kjedeligste måneden i året. Ferdig med halloween, lei av høst og regn, altfor klare for jul og snø som sikkert aldri kommer... Mockingjay kommer på kino, da! Burde kanskje telle ned til den også, hahah hva har jeg for et liv...¨

Okei, det var tidenes mest random innlegg. Godnatt!

-EK

Fart

-EK

VIDEO: Innkjøp fra Polen og Oslo!


-EK

Lately through my phone

Var helt sikker på at jeg forhåndsblogget for igår? Har sikkert satt på feil dato, typisk meg det. Jaja, nå har jeg redigert sammen noen randomme bilder som beskriver livet mitt de siste dagene. Tror de tidligste bildene er fra forrige fredag :) Selv elsker jeg å lese sånne innlegg, så jeg håper det faller i smak! Blir nok nye tema-bilder ikveld, hvis jeg klarer matten...

Hahaha... Alle elevers mobilbilde? Jeg tar alltid bilde av boka så jeg slipper å ta den med hjem. Denne oppgaven er jo umulig, hvordan gjør jeg dettee? Hadde spammet dere med kommentarer om noen hjalp meg hahha neida. Får vel bare prøve igjen.

Gjør klart for halloween! DIY's er på vei :) Dd stjerneskuddene var ddt forresten søskenbarnet mitt som fyrte opp med på bursdagen sin, kos.

Og igår var det bowling! Jeg spilte to runder uten gjerde og slo til og med noen, det er stort for meg hehe. Var en koselig kveld :)

Nå er det tilbake til mattebøkene! Yey.

-EK

Light VS Darkness

Lyst eller mørkt?

-EK

Høstvær

Nå er det skikkelig høst her, dere. Ikke så gale at jeg må dra frem vinterjakka enda, men det begynner jammen å nærme seg. Det blir alltid så sinnsykt kaldt om morgenen, men hver morgen tenker jeg at "det går sikkert fint med denne jakka her". Også ender jeg opp med jakka på inne hele skoledagen, et svært skjerf konstant rundt halsen og likevel hutrende og klagende. Lærer aldri! Tror seriøst det blir ullundertøy snart nå...

Jaja, jeg var i hvert fall på hytta i helga! Som du kanskje gjettet, var det rimelig kaldt der. Litt surt vær, men vi spilte familiespill og gomlet twist hele lørdagskvelden. Ellers har vi ryddet både ute og inne for vinteren, det er altfor kaldt til å være der før neste sommer nå! Greit nok å være ferdig med det, men var litt kjedelig. Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra Therese, jeg, Tone og Karianne (og Therese daa) var der og øvde på en dans vi har i morgen. Gruer meg faktisk litt, aner ikke hvordan det kommer til å ende. Menmen, er i hvert fall mye kjekkere enn f.eks norskfremføringen vi har senere i uka!Masse forskjellige bilder fra helgen, ble litt rotete men av og til får det gå bra. Da snakkes vi imorgen :)

-EK

IKEA all day

Hei!

I går var en veldig fin dag :) Jeg og Tone fikk nemlig i gave av Karianne (til bursdagen da) å gå ut og spise og dra på kino! Den dagen ble da i går, og det var utrolig koselig. Vi spiste på mikado og endte faktisk opp med utrolig god tid! Så vi gikk litt rundt og jeg endte opp med en håndkrem som luktet himmelsk haha... Jeg trenger ikke håndkremer..men okei. Filmen vi så var The maze runner og woow...Skummel! Det var 11-års grense, så vi tenkte det sikkert ikke var noe skummelt. Eheh. Spenning hele tida og et par ganger jeg nesten skrek. Den var ikke skummel egentlig, men det var spennende heele tiden og mange ganger jeg skvatt, men jeg er utrolig skvetten hihi..

Okei det ble litt mye fakta om gårsdagen, i dag har jeg vært hjemme og på ikea. Fikk meg faktisk en ny stol til rommet, for første gang i historien. Viser den senere! Nå er jeg på hytta, blir her til i morgen. Skal plukke epler i hagen og litt sånt.. Ikke veldig interresant. Skrives i morgen!-EK

Which one?

Redigert i pixlr.com

Tatt med Nikon D5200

I Sirdalen

Favoritt?

-EK

But now you`re gone

But now you`re gone

And all that`s left

Is me

Is me

-EK

It`s cold outside

Kelly Clarkson: Baby, It's Cold Outside

-EK

ColdBrr...

Gamle bilder, jobber med noen nye! Disse er vel fra desember i fjor..eheh. Redigerte dem på nytt nå da, liker disse mye bedre. Husker jeg alltid lagte "redigerte vs uredigerte"- innlegg før, er det noe dere liker? Pleide å redigere et bilde på mange måter og spørre om favoritten deres! Haha, er ganske lenge siden sist nå.. liker dere det egentlig? Okei det har jeg allerede spurt om. Mhm. Ja. Mhm.

Dette ble bare tull ååå skrivesperre hahah. Jaja, håper dere liker bildene og gjerne kommenter om dere vil ha sånne gamle innlegg om igjen hvis det gav noen mening i det hele tatt? Ja.

-EK

Spansk all over

Hola!

Dette bildet beskriver veldig godt meg akkurat nå:

.

..Vi har spansk muntlig i morgen. Heldigvis for meg klarte jeg å tenke at jeg ikke kom til å gjøre noe i høstferien, så jeg gjorde ganske mye uka før. Men nå er det plutselig bare en dag til, og jeg kjenner jeg er bittelitt stressa her. Prøver å øve nå, men konsentrasjonen forsvinner helt! Hater når det er sånn, jeg vet jeg kan så mye bedre. Hehe, skryteskryte.

Hehe, to forskjellige chips pluss kakao som jeg nettopp drakk opp? Ja,takk! Trenger litt motivasjonen, da.

Jaja, jeg får vel komme meg tilbake til bøkene. Føler jeg har kommet ganske langt, tenker å ta en pause med photoshoot senere. Sounds good?

-EK

Kaldt og surt og fint

Bloggen, ja! Neida, jeg har ikke glemt dere. Holder på med to videoer, redigerer bilder så raskt jeg kan og har dessuten vært uten internett i fire dager. Godkjent unnskyldning?

I helga var det hyttetur på planen, og jeg tror kanskje det blir en denne helgen også. Det vil jeg helst slippe, nå holder det for en stund haha. Prøvde å ta noen fine bilder av naturen, men det var mørkt, kaldt og surt. Vi får det alltid til å bli koselig likevel da, og jeg koste meg på fjellet :) Fikk noen sykkel- og gåturer, pluss brettspill med hele familien og good mat :) Er så koselig med sånne helger, føler jeg har en egen liten ferie. Blir så annerledes enn her hjemme, på en måte.

Okei jeg snakker meg bort, som vanlig, jadda.. Vel, denne dagen har gått saakte. Mye som har skjedd, mye som skulle ha skjedd (spansk muntlig på onsdag, eheh..) men jeg får ta det i morgen. Kom nettopp hjem fra dans og er sulteeen, skal straks gå ned og ransake kjøleskapet.

Hva syns du om bildene? Hva gjorde du i helga? 

-EK

Hope
Favoritt?

-EK

Answering some questions

Heiloo

I det siste har jeg fått en del spørsmål fra dere, så jeg samlet dem sammen- vent, samlet dem? Jaja jeg skal i hvert fall svare på dem nå. Har faktisk fått maange forespørsler om Polenturen-innlegg og Polen "guide", så det kommer egne innlegg om det asap. Hadde planlagt video til dette her, men fant ut at jeg ikke hadde tid. Og det er litt kjekt å lese svarene også? Satser på det, let`s start :)

Hvor er toppen fra?

Dette har faktisk en del spurt om, og jeg mener den er fra Cubus..Du reiser mye?

Hehe ja..Eller egentlig ikke? De siste to ukene har jeg vært i både Oslo og Polen, men det er en unntakssituasjon for å si det sånn..Skulle ønske ikke, da! Elsker reising, hadde virkelig vært himmelen om hver uke var som denne. 

Hvor mange sesonger av Once Upon a Time har du sett?

Egentlig bare sesong to, hoppet over sesong en..ahah. Ikke spør.

Hvem sin hund er det du snakker om hele tiden?

Jeg skjønner hvis dette er litt forvirrende, folkens.. Jeg har ikke hund, har aldri hatt heller. Men både Therese og Karianne har, så jeg ender ofte opp på tur med en av dem og da må man jo blogge om det ikke sant. Heh. Så de to hundene jeg snakker om er Teddi og Minnie ♥ Har ikke bilde her, kan finne en annen gang.

Ser du mye på youtube?

Ja. 

Blir du sponset av noe?

Nope. Bloggen min skal ikke være en sånn typisk sponsor-blogg hvor jeg reklamerer for alt mulig, det liker jeg ikke. Ikke at noen har tilbydt meg sponsing heller da..

Hvilket kamera har du?

Mener jeg skrev dette i profilteksten min, men det står ikke der nå.. Jaja, får se om jeg får fikset det. Jeg bruker Nikon D5200, med andre ord det beste kameraet i verden (i følge meg) ♥Ønsker meg ny linse da, en mikrolinse hadde vært kult. Får spare :)

Håper dette svarte på spørsmålene deres, så kommer Polen-innleggene straks! Ha en fortsatt fin dag, dere er de beste ♥

-EK

 

 

Polenturen!

Jeg er hjemme! 

Denne ferien har vært den beste på leenge, leenge, leenge.. Trist å dra! Har altså vært på Polen-klassetur i fem dager, opplevd veldig mye og hatt the time of my life hahaa... Fine og ikke så fine bilder kommer senere, planlegger også innkjøpsvideo, er det noe dere vil se? Er egentlig sykt merkelig å skrive dette fordi alle i klassen min vet om bloggen min, så de kommer sikkert til å lese dette og lure på hvordan jeg opplevde turen.. jaja okeii mer info kommer senere! Sneakpeak:


-EK

Inspiration- fall


Det er høst, men jeg liker det ikke. Mange som sier de er så glade i høsten, alle de fine fargene ute, gå i varme gensere og drikke kakao? Nope. Jeg er ganske ferdig med sommeren nå føler jeg, men vinteren kan ikke komme raskt nok! Det jeg gleder meg til er jul, snø og nisser :) Høsten har en tendens til å vare mye lenger enn den burde her, ofte er det "høst" hele jula og hele våren også... Er nok derfor dette ikke er favoritt-årstida! Uansett, jeg prøvde å finne litt inspirasjon på weheartit. Det hjalp en smule ♥

-EK


Schindlers liste

Vi er i Polen folkens! Poleen ♥ Tror vi får litt tid til overs i kveld og da blir vi bare på hotellet, så jeg tenker å se en film. Vi skal jo til fangeleirene og Schindlers fabrikk senere i uka, så jeg tenkte å se en film som handler om 2.verdenskrig og jødeforfølgelsen. Det er jo en veldig, veldig trist, men viktig historie. Jeg tenker nok det kommer til å renne noen tårer, men jeg tror det er verdt det. Som jeg sa; viktig historie.

Jeg søkte litt rundt og fant bl.a. "Schindlers liste", vurderer å se den... Noen av dere som har sett den? Eller har andre historiske/spillefilmer som handler om dette temaet? Tenker det kanskje blir liiitt mindre trist om jeg vet mer av historien bak og er forberedt, på en måte.

 

To bilder jeg fant på Google, vil helst ikke ha noen grusomme bilder her på bloggen... Men ja. Noen som har sett den?
-EK

Holmenkollen!

På søndag var det Holmenkollen tid!

Fra toppen og ned :OI heisen

Har du vært der?

-EK

Himmelen over Oslo SVåknet opp til dette her i helga ♥ Åå jeg savner faktisk Oslo veldig! Er vel på vei til Polen nå så jeg skal absolutt ikke klage, men see da... Fin himmel. Mhm. Nå snakker jeg bare tull. Vi starter på nytt.

Heii

Her ser dere et par bilder av den nydelige himmelen over Oslo jeg våknet opp til forrige uke. Var en utrolig fin helg, savner det! På lørdagen, altså hoveddagen på en måte, var jeg på shopping i seks timer! Føltes ikke så lenge, men jeg kjente det i bena etterpå for å si det sånn, haha. Så var det en pause på Hard Rock cafe før vi kjøpte enda litt mer, også var det hjem-fikse seg-printe ut bilettene jeg rota vekk- Billy Elliot! Det er en musikal/ballett som går på Folketeateret i Oslo, og wow. Wow. Gutten som spiller Billy var 11 eller 12 år (mener jeg...?) og han var skikkelig flink! Vi satt på første rad, så de danset type to meter fra oss. Woh, kommer ikke til å glemme det med det første!

Etter forestillingen var det å ta litt bilder i trappa og litt selfies på t-banen, før vi spiste sushi som nattmat og så en film på tv. Var deilig å legge seg og hvile bena, fikk noen blemmer på tærne men det får vi tåle.

Men nå er det Polen next! Oj så fort ferien kom...

-EK

Yrkesmesse komkom

Heihei

Forhåndsblogging redder mye, for å si det sånn! Akkurat nå er jeg forhåpentligvis på skolen, for å ordne siste rest til yrkesmessen i kveld. Har jobbet med forskjellige filmer hele uka, laget plakater, planlagt quiz osv osv. Mye å gjøre, men veldig gøy da, faktisk! Pg.a at vi er på skolen om kvelden får vi fri på fredag! Yee ♥ Også er det jo Polen tur fra lørdag! Gleder og gruer meg til den, vi skal bl.a. til fangeleirene fra 2.verdenskrig.. Blir nok et sterkt inntrykk, men historien er viktig og jeg tror jeg skal klare meg.

Ja, et var vel det jeg hadde tenkt å si i dag... Har visst ingen bilder heller nei, eheh. Dere får nøye dere med disse fra noen dager siden, da:

Ønsk oss lykke til med yrkesmessen daa

-EK

 

MilkshakeeeOppskriftsbloggern slår til igjen! Haha, av og til får jeg bare dilla på ting også driver jeg med det hele tida. Akkurat nå er det å lage mat eller drikke på kjøkkenet, er skikkelig gøy! Har sjelden vanlig mat på skolen lengre, lager meg fancy mat kvelden før. Vel, akkurat nå har vi yrkesmesse så da er det litt mye butikk-mat, menmen. I går lagte jeg meg i hvert fall denne herlige milkshaken! Hadde oppi melk, litt fløte, ca 5 ss oboy (sykt mye, gjett om den ble sterk haha, men veldig god) og krem på toppen. Yuum ♥

Liker du milkshake? Så denne god ut? 

-EK