september 2016

28.09.2016

Hei! 

Hvordan går uka så langt? Jeg kjenner jeg savner helg litt, men nå er vi jo faktisk halvveis til neste, dere! Det får vi klare. Det er fysikk og matte som står på dagens lekse-plan, så jeg får bare komme i gang. Masse lykke til med det dere skal få gjort i dag :) Her er noen happy, motiverende bilder av meg og Karianne :)

Vi snakkes :)

-EK

RedBlow a kiss / Fire a gun

-EK

They keep coming for you

Well no, hell no

What you gonna do?

When they keep coming for you


-EK

Ut på eventyr

Hei!

Denne helgen har vært så herlig. Jeg har vært på overnatting, hatt overnatting + sittet barnevakt, tatt masse bilder og gjort veldig mye merkelig og spontant, haha. I dag var jeg, Therese og Karianne på tur til havnen, hvor vi kjøpte en hel cola på deling og Therese bada. Det var varmt, men helt sykt mye vind, så jeg var sikker på at jeg blåste bort et par ganger. Men det gikk fint, vi hørte på musikk på maks volum inne i en tom garderobe og storkoste oss :)

Etterpå kjøpte vi kinamat og gikk hjem til Therese, hvor vi hadde American Horror Story- maraton (hjelp). Alt i alt en perfekt helg, kommer definitivt til å savne dette på mandag! Mine to beste <3

-EK

I am

I am a raging sea

Trapped inside a raindrop

-EK

Oppdatering

Hei!

Yes, jeg lever. Var på hyttetur i helga som var kjempekjekt, jeg savner det faktisk helt sykt allerede- og det har gått to dager, hahaha. Både i går og i dag har jeg hatt prøver, hvor den første gikk ok+ og den andre gikk så dårlig som det kunne gått...Jaja. Man får flere sjanser! Etter skolen var jeg på 3 og 1/2 timers dans og nå er jeg hjemme :) Nå skal jeg slappe av, for første gang på to uker. Puh!

-EK

Drømmedestinasjon: Bejing

Jeg har fortalt om masse strandferier rundt om i verden, men storbyer er det litt færre av. Jeg har allerede vært i London, Houston, Paris og Roma og tenkte liksom at det var det..? Men så slo det meg plutselig hvor mange fantastiske byer jeg aldri har vært i, men som høres så spennende ut at jeg bare måtte google litt, hehe :) Så her kommer en drømmedestinasjon i Asia; Bejing!

Jeg vil:

-Gå rundt i gatene

-Kjøpe rar mat på markeder

-Se på de høye skyskraperne

-Den kinesiske mur, så klart


-Spise alt med spisepinner

-Se den forbudte by! Det er et stort mål på bucketlisten min, altså

-Sitte på en benk og se på mennesker

-Få med meg en drage-festival! 

-Se "Rainbow-mountains", helt utrolige fjell i alle regnbuens farger. Helt sykt.

-Kjøpe noe panda-inspirert

-Leie sykkel og oppleve Bejing på ordentlig Bejing-vis

-Shopping! Her har de jo absolutt alle merkevarene, bare med fake merke... :D

Jeg vil egentlig bare oppleve kulturen, hvordan de lever og hvordan det er å bo så mange på et sted. Det er jo helt vilt i forhod til lille Sola, hvor jeg bor! Senere i år får jeg oppleve Asia for første gang; jeg skal til Philipinene!! Gleder meg helt vanvittig, men mer om det senere. Håpe dere ble litt fristet til å stikke til Kina, så snakkes vi :)

-EK

Optimisten

Hei!

Hvordan går det? Jeg har fått tilbake to prøver i dag, hvor det gikk overraskende bra! Så det liker vi :) Ellers fikk vi gratis lapper i friminuttet, jeg fikk se Elisabeth igjen og det er hetebølge her! Wow, mye bra på en gang. Nå sitter jeg med Suicide Squad- soundtrackene og øver på spansk presentasjon, haha :) Blir deilig med helg, sier jeg bare. 3 dager igjen!

Tenk positivt og se fremover! Så klarer vi det meste :)

-EK

Blue sky, blue sea

Strandtur :)

-EK

Indianer look


It feels good to be lost in the right direction

Ugh, disse bildene ble ikke som jeg håpet. Kamera var innstilt feil, og det begynte å regne (haha), så jeg fikk bare såvidt begynt før jeg løp inn igjen :/ Jaja, bedre lykke neste gang, right? Ha en goood helg videre :)

-EK

What do to

Hei! 

I dag er en sånn dag hvor jeg egentlig har mye jeg bør gjøre, men samtidig vil jeg ikke gjøre det... Så da har jeg plutselig ingenting å gjøre, haha! Har litt lekser og fag å lese meg opp i, men med senebetennelse i armen kan jeg ikke skrive noe ned, så da blir ting litt vanskeligere. Uansett håper jeg været lysner opp snary, så jeg kan få tatt noen bilder! Endelig har jeg tid, men så pøsregner det, hahah jaja. Jeg får begynne på litt spansk mens jeg venter.
Innser at dette innlegget er veldig meningsløst og kjedelig, lover å komme sterkere tilbake så snart jeg får nye bilder!

-EK

De beste følelsene som finnes

...Å sovne til lyden av regn

...Den første biten av mat når du er kjempesulten

...Når boka du leser har en fantastisk slutt

...Å se seg i speilet og være fornøyd

...Når du har hosta i uker og plutselig blir frisk og kan puste igjen

...Når lærere avlyser prøver <3 

...Å få et kompliment på noe du har strevd og jobbet lenge med

...Å faktisk få det ene, perfekte bildet du trenger på en photoshoot

...Å få en lang, god klem av noen du er glad i

Har dere noen flere punkter å føye til listen? :) Ha en fin dag!

-EK

Livet

1 sekunds stillhet for at jeg glemte den oransje toppen min på hytta :((Hei!

Denne uka har vart så sykt lenge, jeg våkner hver dag og tror det er fredag, jeg. Men nå dere, nå er vi snart der! I går feiret vi bursdagen til to av brødrene mine med hele familien, som var veldig koselig. Masse kake og fine folk :) Ellers har jeg pådratt meg senebetennelse i armen (for mye matte, lol).. Så jeg skriver/spiser/holder ting/gjør egentlig alt med venstre hånd- veldig interressant! Håper jeg får legeerklæring til fredag, så jeg slipper å pine meg gjennom fem timer nynorsk (bokstavelig talt, det gjør vondt haha). Men det ordner seg nok, alt ordner seg til slutt. Nå skal jeg gjøre spansk og spise kakerester, vi snakkes!

-EK

Portrett

Listen, smile and survive. Then do it your way.

-EK

Ukens..

Hei!

Denne uken er det plutselig veldig mye som skjer, inkludert tre prøver, to bursdagsfeiringer og en klassetur gjennom halve kommunen :) Men! Nå tenkte jeg å sette meg ned og tenke litt over forrige uke, så jeg håper dere liker slike innlegg!

Ukens høydepunkt

Å begynne på dans igjen var definitivt veldig herlig, og ikke minst filmkvelden på fredag :)

Ukens sang

Side by Side- Ariana Grande ft. Nicki Minaj eller The kill

Ukens bilde

Dette tror jeg :)

Ukens film

Suicide squaaaad! Så den for andre gang på kino på torsdag, hihi :)


Ukens cravings

Jeg fikk helt sykt mye snop og sjokolade til bursdagsfeiringen min forrige uke, så jeg har spist en god del sjokolade... Twix og daim sjokoladene er bare helt fantastiske??

Akkurat nå

..Leste jeg litt i Game of Thrones, etter å ha jobbet med matte og fysikk i hele dag. Kjenner litt på hvor mange fag jeg tar dette året, heh..

Ukens latter

Hahahah, det skjer litt av hvert når jeg og Karianne skal prøve å ta bilder...


Det var en liten oppsummering! Håper alle får en fin uke, så snakkes vi snart :)

-EK

Sunshine

Keep your face towards the sunshine and the shadows will fall behind you :)Min aller beste Karianne, glad i deg!

Ha en herlig dag videre <3

-EK
 

Faded

Was it all in my fantasy?

Were you only imaginary?

I´m faded

-EK