september 2015

Siste fra mobilen

God morgen!

Nå har jeg har akkurat spist frokost hos Tess, og skal til å hoppe i dusjen. I går var veldig koselig, vi så mamma mia og snakket om alt og ingenting. Plutselig sovna vi, og jeg våknet av en Teddi (hunden) som hoppet rundt i senga, haha. Planen for idag blir vel å møte noen venner og spise mye mat hahahaa.. Food 4 life <3

Tenkte å vise dere litt bilder fra helga+uken som gikk :)

Her fra Oslo barnedåpen! Jeg var gudmor, holdt tale og holdt lille Ina til døpefonten. Det gikk veldig fint til tross for litt gråt, mye god mat og kjekke folk :)

Mer fra dåpen! Den vepsen fløy rett over stearinlyset og falt nedi og døde, RIP.

Starbucks date, meg i dag oog enda en kake fra mor og fars bryllupsdag :)

-EK

Løpeløpeløpe

Hei dere!

Åhh, det er helt grusomt å være blogger når man ikke har kamera tilgjengelig. Må bare kjøpe ny lader, for dette her går ikke lengre... Uansett! I dag hadde vi den berømte "Mosvannstesten" i gymmen, dvs. kondisjonstreningstest. Vi løp 3,4 km, og tiden min ble bedre enn jeg hadde forventet, så jeg sier meg fornøyd! Jeg trener faktisk aldri kondisjon, så det er vel egentlig det jeg er aller verst i når det kommer til gym. Men nå er jeg ferdig med den testen, i hvert fall!

Etterpå var det dans, og nå sitter jeg her med spansk- forberedelser til i morgen. Kjenner jeg begynner å bli litt lei prøver nå, hadde håpet det skulle bli litt færre på vidergående.. Men nope, minst 2 i uka her også :( Jaja, det er vel bare å gjøre så godt man kan- bedre enn det går ikke!Æææ jeg har ingeningeningen bilder til dere! Må fikse det, årh :/

-EK

Ta meg til havet

Heii!

Denne dagen er ganske intens for min del, skole, gym, dans i mange timer oog hjem om kvelden. Den har riktignok blitt litt mindre intens nå da, har endra en av tre dansetimer til en annen dag, så jeg slipper å slite med heelt ut, haha... Har ikke kondis til sånt. Men uansett! Nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra helga, fra GoPro-en min faktisk. Jeg har enda ikke kameralader og det begynner å bli krise her, så jeg må virkelig få gjort  noe med det snart... Men jeg har altså en del GoPro-bilder. Vi var på hytta, med søskenbarna mine, dvs. to voksne og åtte unger- inkl. meg. Så det var en ganske intens tur, hahah...Men veldig koselig da :)


Hahaha, ikke alltid like lett å være flink fotograf/blogger når vinden absolutt skal ødelegge... 

Vi var på tur til en holme, og jeg kjørte faktisk båten helt bort *stolt*. Det pøsregnet og blåste liten kuling, men jeg bada likevel! Holdt på å frosne helt på vei hjem, så vi fikk lov til å gå inn og gjøre akkurat hva vi ville- det vil si lage hytte av dyner og puter og spille sims, tihi :)

-EK

Foodspiration

Du vet den følelsen når du er skikkelig sulten, men samtidig skikkelig sliten (og lat), så du ender opp med å se på bilder av mat i stedet for å spise? Vel, det var meg i går. Resultatet:
Hehehehe... Nå kommer jeg til å friste meg selv hver gang jeg sjekker min egen blogg. Bra jobba, ek.

-EK

Topp 10 morsomme og merkelige deler av internettet

Lite å gjøre en lørdagskveld? Ikke fortvil! Jeg har løsningen på det meste (uten å skryte altså). Her har dere ti fantastiske, unødvendige steder på internettet du ikke vil angre på at du trykket på- tror jeg. Så, sett deg godt til rette, sleng noe popcorn i microen oog sett i gang:

1. The_fact_site

Funfacts, mindblows og det meste av unødvendige fakta du kommer til å elske finner du her. Visste du for eksempel at Skottlands nasjonaldyr er enhjørning? Eller at 29.mai er den offisielle "Legg hodeputen din på kjøleskapet- dag"?

2. http://www.pointerpointer.com/

Du plasserer musa et sted på skjermen, og et bilde hvor noen peker nøyaktig på stedet musa er, popper opp. Dødsgøy.

3. http://www.rainymood.com/

Hvis du trenger litt stemning, men været ikke er på din side- anbefales. Perfekt til å sitte inne med en stor kopp kaffe og good samvittighet :)

4. http://thequietplaceproject.com/thequietplace

Advarsel: Dette kan gjøre situasjonen enda kjedeligere enn den var fra før og du risikerer å sovne- men seriøst, det er verdt en titt. Av og til er det virkelig nyttig.

5. http://haneke.net/

Sånn ca det motsatte av The quiet place- seriøst.

6. http://www.mapcrunch.com/

Denne er heelt fantastisk. Hvis du er reisesyk men ikke har råd/tid til å dra noe sted, gå inn her og drøm deg bort. Utrolig fascinerende.


7. http://anasomnia.com/index2.php

Beste måten å slappe av på, og helt magisk å se på. Kan ikke beskrives engang haha, bare trykk!

8. http://zoomquilt.org/

En annen sinnsykt kul side, hvor du bare ser og ser og ser...

9. http://www.peopleofwalmart.com/

Denne er kanskje litt på kanten, ikke helt innafor kanskje. Men noen av bildene er utrolig morsomme, det skal jeg innrømme.

10. http://www.lamebook.com/

Dumme mennesker som skriver dumme poster på internett og får litt smartere svar: Underholdning så det holder. Du føler deg ganske intelligent etter noen klikk her inne!

Så, hva syns dere? Noen dere likte? Og, ikke minst: Kjeder du deg enda? ;)

-EK

Night thinking/Day dreaming


Noen ganger lurer jeg på hvordan så ufattelig mange tanker får plass i et, lite hode. Ganske utrolig, egentlig- og ganske vanskelig, til tider. Å få system på alt, å få gjennomført alt, å huske på alt. Litt stress her, litt kjekt der, litt gråting og litt latter.

-EK

Grunner til å smile

Jeg prøver meg på et litt mer positivt innlegg i dag, jeg :) Satt å tenkte på hvor digg det blir å komme hjem etter skolen, og kom plutselig på maange grunner til å smile. Kanskje du kommer på noen du også?

-Fredag i morgen

-Agape (beste kjolebutikken som finnes) har salg

-Det er sol! I Stavanger!

-Høstferie = Disneyland = Om 3 uker

-Neglene mine er rosa

-Jeg har ny musikk på mobilen

-Ferdig med matteprøve

-Jeg slutter tidlig i morgen

-Jeg skal danse i Nøtteknekkeren i November

-Online shopping finnes


Dine grunner?

-EK

En sånn dag

Hei, dere.

Denne dagen har vært ok- for å si det sånn, haha. Våknet plutselig en stund senere enn jeg burde og fant ut at jeg har blitt forkjøla så det holder- gøy start på dagen. Rakk ikke frokost, men pakket med meg mat i det minste, før jeg var ute av døra. Bussen var selvsagt full av andre forkjøla folk, oog når jeg kom frem på skolen fant jeg ut at vi skulle ha 4 timer norsk. Uten pause. Jeg datt av etter første halvtimen hahah, og hodepinen kom krypende..Og gjett hva? Pc-en krasja. Så var det matteprøve de siste to timene oog hjem. PHU

Så ja, beklager klagingen min, men noen ganger må det ut. Nå skal jeg gjøre alt annet enn skolearbeid resten av kvelden og forhåpentligvis hoste litt mindre i morgen, så skrives vi da :)
Bildene er ikke fra i dag, hvis ikke det var selvforklarende

-EK

Min AugustAugust oppsummert i bilder :) Fjellturer, bilder, skolestart, mye god mat og besøk i Kristiansand.

Jeg har enda ikke funnet laderen til kameraet, så jeg vurderer sterkt å kjøpe ny... Selv om det føles som å kaste penger ut vidnuet, haha.. Må man så må man. Denne helgen har egentlig gått altfor fort, jeg kan ikke fordra når helger går fort.. Plutselig er det skole igjen?! Jeg har gjort matte, kjøpt nye sko, vært på cafè, gjort mer matte, lagt brownies med Karianne og pådratt meg vondt i halsen. Men det går greit, senere i dag får jeg kake, Tønnes skal feire bursdagen sin- så livet smiler, dere :P

Hva gjorde dere i August og i helga?

-EK

Byen VS naturen?

Når jeg ser på de svære cruiseskipene som ligger midt i Stavanger, tenker jeg av og til: Tenk så mye de går glipp av. Tenk så mye av Norge de ikke får se?! Byer kan man se overalt i verden, men norsk natur? Mye sjeldnere, og, etter min mening, myye finere. Så her har dere litt bilder fra fjellturen jeg var på noen uker tilbake- se så fint!


Melkesjokoladen må selvsagt med :)

Flere som er glad i å gå i fjellet? 

-EK

All black and all grey

Hei dere!

Åh, dere aner ikke, for et styr det er å være blogger når man ikke har tilgang til kamera! Begge kameraene mine mangler nå lader, og goProen har ikke nok minne. Det skal jammen ikke være lett! Endelig fikk jeg tatt noen bilder likevel da, så får jeg vel bare kjøpe en haug nye ladere :/ 

I dag har det vært Stavanger-vær, dvs regn, vind og kulde, haha. Slang på meg den knallrøde regnjakka og løp til bussen, så det gikk ganske bra. Merker jeg ikke er skikkelig konsentrert i dag, klarer ikke  formulere meg engang- for lite søvn, kanskje? Senere i kveld skal jeg i hvert fall møte Karianne, det gleder jeg meg til :) Okei, nok babling, her  har dere dagens outfit (+en rød regnjakke da)

-EK