august 2016

Autumn tag

Heihei! 

Nå har jeg tenkt å svare på spørsmål fra en høst-tag, av alle ting. Det er ingen hemmelighet at jeg egentlig er storfan av sommer, vinter og vår.. Men høsten har sine fordeler likevel. Og alt blir jo bedre om man er litt optimistisk? Så her har dere min høst-tag:

Har du noen planer for høsten?

Jeg skal overleve vg2, for det første, og gjerne stå med noen gode karakterer til slutt også. I høstferien skal jeg enten til utlandet (!) eller på hyttetur, så det blir nok bra- og ellers skal jeg egentlig bare gjør det jeg pleier å gjøre; skole, venner, dans, piano, litt mer skole, ja... Sånne ting :)

Favoritt høstprogram på tv?

Ååh, det er jo nå seriemaratonene begynner! Jeg skal se hele Supernatural (hehe), den nye sesongen av American Horror Story og innimellom litt Friends. Elsker Friends <3

Favoritt høst-rett?

Det er så mye! Lammelår med fløtegratinerte poteter eller biff borgound, kanskje. Eller sushi. Det slår det meste.

Hva er ditt aller beste høstminne?

Alle Halloween-kveldene har jo vært ganske bra, både med skrekkfilmer, knask eller knep fra hus til hus og tur til USA (!). Men turen til Paris og Disneyland i fjor høst topper alt.


Hvordan og hvor skal du feire Halloween?

Så langt har jeg ikke tenkt! I fjor var det filmkveld, og det var veldig gøy, så jeg håper på noe lignende i år også, tror jeg. Hvem er med? :D

4 ting du elsker ved høsten?

1. Det er lov å sitte inne foran tv-en eller pc-en i timesvis. 2. Man kan gå i store, herlige strikkegensere 3. Kakao overalt! 4. Skrekkfilm-sesong :)

3 ting du ikke liker ved høsten?

1. Det er mørkt, kaldt og surt. 2. Skolepresset med prøver og innleveringer tar helt av. 3. Vanskelig å ta bilder, fordi lyset forsvinner så fort og det nesten alltid er regnvær :((


Shopper du på black friday?

Ja! Jeg har gjort det de siste gangene i hvert fall, og funnet mye fint. Håper bare jeg får med meg riktig dato, haha

Eplecider eller kakao?

Er det i det hele tatt et spørsmål? Kakao <3

Hva er det beste med høstmoten?

Store, herlige skjerf og strikkegensere. Og combat boots, hallo. De er så fine!

Håper dere likte innlegget, gjerne svar på noen av spørsmålene selv :) Ha en herlig dag videre!

-EK

InsideInside every person you know, is a person you don´t know

-EK

Overlevelsestips: Mandag

Hei og god mandag!

Denne helgen har vært veldig fin, jeg har både vært på hytta, på kino med venner og feiret bursdagen min. Følte jeg fikk litt av alt :) Denne uka har vi fortsatt ingen prøver (tror jeg? hehe), så da skal jeg bare henge med i alle fagene og ellers slappe av. Håper jeg får tid til å gå på kino (igjen) med Therese også, vi har så lyst til å se Suicide Squad igjen, hahha... Den var veldig bra da, så jeg håper jeg får tid. Nå tenkte jeg å dele noen veldig søte skapninger jeg fant på weheartit, som kanskje kan gjøre mandagen litt mer overkommelig :)


Se på den kaninen, åååå <3

Håper dere får en fin dag!

-EK

BoblerHappy thoughts :D

-EK

Orange

Det har vært en hektisk, herlig helg, og den er enda bare halvveis over. Nå skal jeg slappe helt av før jeg setter i gang med matte og kjemi, phu! Kos dere i kveld <3

-EK

Stay positive

Heihei!

Nå fyker jeg rundt og gjør klar til i morgen, for da er det bursdagsfeiring her i huset! Jeg fylte jo 17 i sommer, så skal feire det med venner nå. Gleder meg masse, men shit så mye man må gjøre klart før en feiring, haha. Middag, kaker, dekke bord, velge antrekk, leker, film, snop, ja. Så jeg har litt å styre med, men det er jo bare gøy. Så, hvordan går det med dere? Det er helt sikkert flere enn meg som har litt av hvert å gjøre om dagen, så jeg håper dere klarer dere gjennom alt og at dere tar dere tid til å slappe av <3 Lang setning, heh. Nå skal jeg fortsette, så vi snakkes!
Dagens ordtak: Stay positive! Det gjør noe med hele dagen din, jeg lover :) Kjole fra h&m

-EK

Hola mis amigos

Hei!

De siste dagene har jeg virkelig fått kjenne på hverdagen, altså. Skole, skole, skole! Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med meg selv som har fullført dagens matteøkt, og dessuten gjort ferdig norsk OG spansk! Muy bien, si si. Planen i dag var egentlig å være med Karianne, men det ble rett og slett for mye å gjøre. Håper vi sees så snart som mulig uansett!  Nå må jeg egentlig tilbake til alt jeg skal gjøre, så jeg håper dere ikke hater meg for mine kjappe og uinteressante innlegg og så snakkes vi <3-EK

Strandtur

Litt bilder fra gårsdagens strandtur. Det ble jo 21 grader, så da pakket vi badetøy og dro til Solastranden! Jeg badet, noe som var overraskende varmt etter en stund. Etterpå holdt jeg på å fryse i hjel på land, da, så vi dro hjem til mormor og fikk vafler etter en stund. Veldig koselig :)

Nå har vi en ny uke foran oss, og denne gang er det virkelig oppstart. Nå er det slutt på "velkommen til klassen"-timene, nå skal vi faktisk lære noe! I tillegg begynner dans og piano nå, så det blir fullt kjør. Håper jeg overlever, for å si det sånn :P På fredag blir det bursdagsfeiring, da! Det blir bra :)

-EK

Drømmedestinasjon: Seychellene

Hei! 

Det er søndag, som betyr gjøre-seg-klar-for-uka-dag, som betyr en ny drømmedestinasjon, haha. Må ha noe å drømme om når jeg sitter i fysikktimene :) Denne gang har jeg utforsket en øygruppe nord for Madagaskar; Seychellene!

Hva kan man finne på her?

-Først og fremst, dra på alle de fantastiske, lange strendene med krystallklart vann så langt øyet kan se. "Anse Lazio" er kåret til den sjette beste stranden i verden!

-Dra på firehjuling-tur i jungelen, for å oppdage natur og dyrearter du aldri har hørt om engang

-Ta båt til "Curieuse Island", og se havskildpadder i sitt naturlige landskap.

-Hvis du vil få bedre oversikt kan du ta fjellturen opp til "Morne Blanc". Fantastisk utsikt!

-For shopping kan du dra på det lokale markedet "Victoria Market"! Jeg personlig elsker markeder, så dette hørtes veldig gøy ut :)


-En fantastisk fin bygning i hovedstaden er "Tempio Hindu".

-Midt i sentrum av hovedstaden er det et klokketårn som er veldig kjent, verdt å ta et bilde ved.

-Og så kan du alltids dra på enda en strandtur...

-Og enda en...

Haha, det var faktisk litt vanskelig å finne ting å gjøre her- bortsett fra alle de tusen strendene de har. Men en skikkelig strandferie slår vel heller aldri feil, så jeg vil definitivt sette dette på reisemål-listen :) Hvor ville dere dratt på ferie akkurat nå? 

-EK

RedHei!

Hvilken dag er det i dag? FREDAG :D Jeg har gått fire dager på skolen nå, og det føles som tre uker, heh. Happy for helg i hvert fall! Mye å ta innover seg, men det kommer seg nå. I dag slutta vi tidlig, så jeg gikk inn til byen og shoppet litt, jeg! Kjøpte en søt, grå kjole fra h&m og et fotoalbum fra nille. Vil lage "Sommeren 2016" i bilder skjønner dere :) Og til slutt måtte jeg ha meg en toblerone på bussen...Er det fredag, så er det fredag!

Nå skal jeg høre på musikk og slappe heelt av en stund. Det blir deilig. God helg alle sammen!

-EK

Little by little

Andre skoledag, nye inntrykk, nye fag, nye folk, mye nytt egentlig. 

Jeg er egentlig fortsatt litt sånn "shit hva har jeg begitt meg ut på her", men det går jo greit? Har forstått hvor jeg skal være (sånn ca) og klarer nå å tolke timeplanen min som noe forståelig. Hvorfor lager de alltid sånne innvikla koder for lærere og fag og rom og hele pakka? Bruker alltid så lang tid på å forstå det jeg, hahah :) Jaja. I dag begynner jeg tidlig, men så slutter jeg tidlig også, heldigvis. Så det går bra! Gleder meg til å komme hjem og sove igjen, hahah ååå sommerferien henger igjen her. Men det går seg til, steg for steg. 


Little by little :)

-EK
 

1.skoledag

I dag våknet jeg, og så var det litt sånn.. BOOM. Hverdag. Så nå er jeg litt sånn her:
...Men likevel, det er litt greit å faktisk ha noe å gjøre i dagene. Tror jeg hadde sett ferdig litt for mange serier på litt for kort tid hvis ikke, hehe :P Nå skal jeg prøve å finne ut av når og hvor jeg har timer, og så skal jeg sove. Igjen :)

-EK
 

Årets siste bad?
Heihei!

I dag har jeg egentlig gjort mye rart, til tross for at jeg stod opp veldig sent. Brødrene mine begynte på skolen i dag (hehe), så det var litt ekstra herlig å kunne sove lenge i morges :P Men Therese og jeg stod opp til slutt, og så gikk vi på tur med Teddi. Vi fant ut at det egentlig var veldig varmt ute, så vi tok med oss Karianne og to hunder (som var helt crazy med hverandre haha), og så gikk vi for å bade. Når vi kom frem var det ganske mye kaldere, men vi bada likevel- iiskaldt! 

Så det var vel egentlig en fin avslutning på sommerferien, selv om jeg ikke føler meg helt klar for skole enda. Jaja, det blir vel litt godt å komme i rutine igjen også :) Når begynner dere?

-EK
 

Colorful cupcakesHei!

I dag våknet jeg opp uten noe spesielt å gjøre- og et er så deilig! Etter å ha tatt bilder og sett på Supernatural, fant jeg ut at jeg ville bake noe. Kjøkkenet var egentlig fullt, men jeg skviste meg inn likevel og lagte disse sjokolade cupcakene med sjokoladebiter OG sjokoladefrosting! Hahahah, wow. Syns de ble ganske søte da, så nå gleder jeg meg til å spise dem til dessert <3 Senere kommer Therese innom også, så da blir det sleepover! Heldige oss begynner ikke på skolen før tirsdag :P

-EK

Don´t

Don´t tell people about your dreams. Show them.-EK

Late nights

Hei!

Denne dagen har vært en lazy day, uten tvil. Jeg stod opp, spiste, satte meg ned med youtube en stund og så fant jeg ut at det regnet ute. Vanligvis bryr det meg egentlig ingenting, men i dag hadde jeg tenkt å ta nye bilder- så det var litt nedtur. Men! Så fant jeg ut at jeg kunne prøve å sette opp studio utstyret mitt i kjelleren. Så det har jeg gjort i dag, veldig spennende jeg vet, hehe...

Jaja. Jeg fikk det nesten til, men mangler en del som jeg må skaffe før alt er på plass. Etter det har jeg egentlig bare spist masse mat og sett på serier, hehe. Koselig med sånne dager også :)

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
Random bilder

Jeg så nettopp en science fiction film som var både skummel, trist, rar og bra, så nå skal jeg prøve å legge meg. Filmen het "Knowing". Anbefales :)

-EK

Black and white

Words will be just words

Till you bring them to life

-EK

Suicide squad

Ahh, denne filmen må dere se. Jeg visste ikke heelt hva jeg skulle forvente når jeg gikk inn i kinosalen, men når jeg kom ut var jeg sikker. Jeg skal kjøpe den på DVD, altså. Med en gang den kommer ut.Vurderer å se den igjen :)

-EK

15 random questions tag

Heii!

Jeg har sett mange svare på "20 random spørsmål", og ville egentlig prøve det selv- men det blir litt kjedelig med de samme spørsmålene overalt? Derfor har jeg mikset litt fra forskjellige tagger jeg fant på nettet, så her er min versjon :)

Hva er du redd for?

Haier, store Buddha statuer og å dø #deep

Er du kilen?

Hahah, ja :/ Litt for mye.


Foretrekker du å være varm eller kald?

Varm tror jeg... Sikkert fordi det alltid er kaldt her.

En ting du elsket å gjøre som barn?

Klatre i trær. Jeg klatret alltid, overalt.

Hva betyr navnet ditt og hvorfor fikk du det?

Mener å huske at Edel betyr lys og Kristina står for kristen/kristendommen. Jeg er oppkalt etter to av mine oldemødre :)

Hvem er favorittpersonen din å snakke med?

Åh, vanskelig! Therese, Karianne, eller kanskje mor..

En ting du skulle ønske du var bedre til?

Håndskriften min kunne definitivt vært bedre, klarer nesten ikke tolke den selv engang. Svare på meldinger er jeg heller ikke så flink til, eller å ta telefonen når den ringer. Alltid lydløs vettu.

Tre ting som virkelig irriterer deg?

1. Folk som går dødsseint rett foran meg og ikke slipper meg forbi..

2. Folk som sier de "ikke har tid til å lese bøker" men bruker 47328 timer på å se serier... rly

3. Folk som lager irriterende lyder/har på høy lyd på mobilen eller bare snakker umenneskelig høyt i telefonen PÅ BUSSEN. Kutt ut.

Favoritt ferie?

Før var det veldig enkelt; sommer. Men nå er jeg bittelitt usikker på om jeg kanskje liker juleferien bedre...? 

Favoritt snop?

Sånne ferskenpute-ting fra haribo, mmm :)

Noe du gleder deg til?

Å se Suicide squad på kino med Therese, den bør være bra!!

Noe du gruer deg til?

Å begynne med lekser og prøver igjen, hehe.

Hvilket sminkemerke kjøper du oftest?

Vanskelig! Kanske maybelline eller Loreal eller noe sånt, sjelden noe dyrt. Men jeg elsker virkelig max factor når det kommer til foundation, pudder, bronzer osv. 

Siste boken du leste?

Game of Thrones: Clash of Kings. Skal ned på biblioteket og låne neste bok straks :D

Favoritt energidrikk?

Egentlig syns jeg ingen av dem er særlig gode? Den første slurken er ok, og så går det bare nedover. Må bli burn eller noe, men jeg foretrekker kaffe for å holde meg våken :)

Det var 15 spørsmål, det- hvis jeg kan telle :P Gjerne svar på denne tagen selv, eller svar på noen av spørsmålene i kommentarfeltet!

-EK

Travel hverdagTopp fra bikbok

Heihei!

Nå føltes det plutselig lenge siden jeg har tittet innom igjen, men det er jo bare en dag? Jeg har i hvert fall fått gjort masse siden sist! I går var jeg og Karianne i byen og kjøpte gave til Tone som har hatt bursdag, og bare koste oss. Veldig kjekt å snakke leenge med henne igjen, føles som evigheter siden jeg har sett vennene mine nå :P Etter det dro jeg til Sandnes og møtte Therese der, og så tok vi toget til Nærbø for å sove der. VI hadde en kjempekoselig kveld og jeg kjenner hvor mye jeg har savnet henne.. Det går liksom ikke uten henne i hverdagen min, haha <3

I dag har jeg vært litt med Therese, litt med Karianne og nå på kvelden var jeg, Karianne og Tone på bowling og så spiste vi middag etterpå på Dolly Dimples. Så nå har jeg hatt en veeldig koselig og fin dag, men jeg er helt utslitt, haha. Sitter her og ser noen (skumle) episoder Supernatural, og så skal jeg legge meg. I morgen skal jeg møte Elisabeth igjen også, endelig!

-EK

Hytteturer
Nå er jeg tilbake i byen :) Veldig herlig med hyttetur, kommer til å savne det- men åh så herlig det er å være hjemme også.

-EK
 

Pøsregn

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

Prøvde meg på noe fancy GoPro-bilder under vann, haha..

DCIM\100GOPRO
Hei!

Her har dere meg for tida, på hyttetur i pøsregn. Vi koser oss uansett da! Har gått på en laang tur i går og en litt kortere tur i dag. Vasset til og med litt i elven (men mistet litt følelsen i beina etterpå). Ellers spiser vi masse mat og spiller kortspill etter kortspill- klassisk hyttetur, med andre ord! Internett har jeg egentlig ikke, dette er 4G overført fra mobilen, så håper det funker :P

Vi blogges!

-EK

Svar på spørsmålsrunden

Hei :)
Nå har jeg fått inn en del spørsmål, så da tenker jeg å svare her. Vurderte video, men ettersom jeg er på en liten hytte med masse folk ble det egentlig bare stress, så det får bli neste gang! Har laget et par videoer hvor jeg svarer på tidligere spørsmålsrunder, du kan finne dem på youtubekanalen min HER. Så, her kommer svarene :)

Hva er det beste du har gjort i sommer?

Å oppleve Roma var veldig kjekt, men også å sove i telt med Therese, være på hytta til farmor og farfar, kjøre helt til Nord-Møre, ha vannkrig med brødrene mine.. Så masse!

Beste ferieminne?

Hmm, denne er vanskelig! Englandsturen i fjor var helt utrolig, egentlig alle turene jeg har hatt til London og England, haha. Og når vi kjørte til Nederland for å se på tulipanblomstringene, via Danmark og Tyskland og var i Legoland på vei tilbake. Elsker legoland :D


Hvis du fikk et ønske, hva ville det vært og hvorfor?

Om jeg kan få en superkraft som gjør at jeg kan fylle opp hva som helst når jeg vil. Tomt for cola, fyll opp glasset. Tomt for penger, fyll lommeboka. Smart jeg tehe :)

Drømmeyrke?

Forfatter eller filmregissør.

Kjendiscrush?

Haha, det har det vært mange av opp gjennom årene... Leonardo Dicaprio slår det meste, da.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Årh, sånne spørsmål stresser meg litt. Ferdig med å studere, kanskje? Har en jobb og et eget sted å bo, forhåpentligvis lykkelig :)

Har du gått på noe kurs for å ta  bilder? Du er så flink!

Tusen takk! Nå ble jeg glad :) Nei, jeg har bare lært meg litt kamerateknikk fra far og internett, ellers har jeg trent meg opp selv.

Er det et innlegg du angrer på at du postet på bloggen?

Haha, bla tilbake i arkivet mitt og finn de første innleggene... De var ganske kleine, de. Men utenom det så nei, jeg står for det jeg har skrevet og angrer ikke.

Det var det for denne gang! Ha en fin dag videre, og hvis det er noe mer dere lurer på så bare spør i kommentarfeltet.

-EK

Mellomlanding

Hei!

Jeg er tilbake i sivilisasjonen igjen, med dekning og internett og hele pakka. I mitt eget hus, på mitt eget rom. Herlig. Etter 12 timers kjøring i går var det helt sjukt herlig å kunne legge seg i sin egen seng og bare sove, haha.. Jeg elsker søvn. Hadde nok ligget der enda hadde ikke mor vekket meg halv elleve. Vi skal nemlig ikke bli her lenge, dette kan vel kalles en slags mellomlanding (?) Vi reiser videre til en ny hytte i dag, og blir der ca en uke. Jeg gleder meg, men samtidig hadde det vært litt deilig å bli her en stund. Jaja, når jeg sitter her med tusen lekser og prøver å pugge til i høst savner jeg garantert dette :)

Hva gjør dere for tida? Noen tips til serier jeg kan laste ned på viaplay? Så har jeg i hvert fall en følelse av internett der oppe, hahah herlighet jeg er jo helt avhengig.

-EK