august 2015

Retaking photos- inspiration!

Hei dere, det ble litt sein oppdatering i dag, jeg har nemlig vært på tur med skolen i dag og kom derfor sent hjem osvosv, men her har dere altså et innlegg :) Jeg har tenkt å begynne på et aldri så lite prosjekt! Egentlig har jeg en million andre ting å ta meg av og fikse, men foto gir meg utrolig mye energi og mestringsfølelse, så det prøver jeg å få tid til uansett. Det ble noen lange setninger her, skal prøve å forklare enkelt!

Jeg har funnet inspirasjonsbilder på weheartit som jeg skal prøve å etterligne, men på min egen måte. Noen av bildene krever ganske avansert redigering, noe jeg ikke helt vet om jeg får til- men det er jo halve poenget! Jeg gleder meg masse til å sette i gang, vurderer faktisk sterkt å starte med det samme. Her har dere de ni bildene jeg valgte ut som inspirasjonsbilder:Jeg kommer til å ta forskjellige bildeserier til hvert bilde, altså blir det ikke helt likt- men i samme tema, hvis dere skjønner? Tror dette blir bra jeg! Hvilket bilde skal jeg etterlikne først?:)

-EK

Dette visste du ikke!

Heii!

Jeg er så glad for tiden, jeg fatter det ikke?! Jeg står opp og er kvalm av trøtthet (lol, men det er sant), men så går dagen bedre og bedre. Skoledagene er ganske ok, og når jeg endelig får tatt bussen hjem er det glede overalt. Har så lite lekser (bank i bordet), så jeg  får liksom helt sykt god tid til alt. Elsker det! Vel, jeg så Marthe Borge legge ut et innlegg om 20 fakta om seg selv, men på en litt annen måte. Så jeg gjør som de fleste bloggere gjør, stjeler ideen litt- men all creds til henne! Her har dere noen fakta dere ikke visste om meii:

På shopping er jeg... Hun som alltid finner halve butikken av klær og prøver omtrent alt, for så å kjøpe liitt for mye. Jeg er ofte alene, syns det er like greit- men selvfølgelig er det alltid koselig med venninner rundt.

På fest er jeg... Hun som kommer en halvtime for sent og aldri har noen til å hente seg, så det blir til at jeg sitter på med noen hver gang. Ellers liker jeg å være med på ting, at det skjer noe, ikke bare sitte i et hjørne og snakke.

På skolen er jeg... Hun som tar en million notater hun aldri får bruk for og sjelden åpner munnen. Jeg prøver, hver gang et spørsmål stilles, men enten er jeg ikke rask nok, jeg kan ikke svaret eller jeg er for usikker på meg selv. Veeldig irriterende, men jeg jobber med saken!

Hjemme alene er jeg... Alltid i gang med noe. Enten det er foto, redigering, youtubevideoer, baking, bestilling av pizza, se film, ja- you name it. Kjeder meg aldri, takk og lov.I matbutikken er jeg... Alltid sulten, alltid ivrig etter å ikke bruke mye penger- og går ut derfra med fire poser og 0.00kr igjen på kortet. Hver gang. Mat er altfor godt!

På facebook er jeg... Medlem i en haug med grupper, hva hadde vel feeden min vært uten grupper? Fotogruppe, redigeringsgruppe, 4-5 youtubegrupper, jentegrupper, kjøp og salg-grupper osvosv.

På MC Donalds er jeg... Sjelden. Jeg er en av de kjipe menneskene som ikke er så glad i macern, til stor skuffelse for alle vennene mine. Men hvis jeg er der, kjøper jeg milkshake og cheesburger.

På kino er jeg... Hun som gråter øynene ut uansett film. Jeg er også hun som skriker på hver jumpscare,og nærmest knuser hånda til den stakkaren som sitter ved siden av meg. 

På flyet er jeg... Hun som kjemper hardt for vindusete og som oftest får det. Hva er flyturen uten vindusplass? Jeg koser meg maks på flyet, det er halve poenget med ferien for meg, haha. Nei, men helt seriøst- jeg elsker å fly. Kanskje flyvertinne er en passende jobb?

I diskusjoner er jeg... Hun som sakte, men sikkert innser at hun har tapt.. Og kommer med helt tåpelige argumenter til slutt. Med mindre det er noe jeg virkelig bryr meg om eller det er over tekstmelding, så jeg får tenkt meg om før hvert svar- da er jeg farlig, altså :P

På biltur er jeg... Hun som ELSKER livet, seriøst, bilturer is life. Hvis du har lest bloggen en stund eller kjenner meg vet du hvor høyt jeg elsker roadtrips, det er nesten komisk! Jeg spiser masse mat, ser film, leser bøker, hører på musikk på full guffe og sover litt innimellom. Blir veldig sjelden bilsyk.

I telefonen er jeg... Veldig rask og gjennomtenkt, jeg ringer aldri bare for å snakke. Det er noe med meg og å snakke i telefonen som ikke funker helt altså, ikke vet jeg.. Jeg liker det rett og slett ikke!

På melding er jeg... Hun som skriver irriterende raskt og får på plass to-tre meldinger før den andre rekker å svare, haha.. Teksting er myye lettere enn snakking i telefonen altså, det skal jeg lett innrømme. Og så husker jeg alltid å strø om meg med masse passende og upassende emojis, tihi :)

Akkurat nå er jeg.. Litt allergisk egentlig, er vel for mye støv her i huset. Ellers har jeg det ganske fint, begynner å rumle litt i magen nå, så det blir vel mat snart.


Okei, det var ca 15 funfacts om meg! Hva syns dere? Hvordan er dere i forskjellige situasjoner? Jeg vil gjerne vite det, kommenter i vei :)

-EK

Before the sun gets down
-EK

Cafè blogging

Heihei, nå sitter jeg faktisk på cafè! Alene! Haha, ikke alle som liker sånt, men jeg elsker å få være litt for meg selv i blant. Hva er det som er galt med å dra ut alene? Uansett, her sitter jeg med en sjokolademelk og et smørbrød, og så leksene mine da. Prøver å få hjelp fra mine classmates om hva jeg egentlig skal gjøre til i morgen, det er ikke lett å huske alt! På ungdomsskolen fikk vi jo lekseplan hver uke, her er det mer «Gjør dette til i morgen» eller «Lever innen onsdag» eller noe, haha. Litt stress, men jeg savner absolutt ikke ungdomsskolen.

Når jeg har spist opp maten min og (forhåpentligvis) fått gjort litt lekser, går turen ned til dansen. Jeg har sånn ekstrem-dans-dag på tirsdager, tre forskjellige danser på en dag! Så der blir jeg helt til i kveld, og så skal jeg soove.Satt sammen litt inspirasjonsfylte (og veldig fristende) bilder, hope u like :)

Hva skal dere i dag? Gjort noe kjekt? 

-EK

Den siste uken- fra mobilen

Heii,

Nå skal jeg ha et lite mobilinnlegg igjen, hvor jeg viser dagene mine gjennom et par mobilbilder. Så, her har dere:

I helga var vi i Kristiansand! Vi var i dyreparken, som dere ser, noe jeg aldri blir lei av. Endte opp med å kjøpe en svæær løvebamse, eheh.. Men hallo, se så søt da *smelt*

Vi var også på et kanonmuseum med en skikkelig, skikkelig stor kanon- sol et helt hus inni. Jeg og noen andre vandret rundt nede i mørke ganger fra krigen, veldig spennende oog en smule creepy. De skrutrekkerne du ser der var omtrent på størrelse med lillebroren min!

Og på vei hjem fra turen så jeg på masagaskar 2, alltid en klassiker :)

Så var det hverdag igjen, og denne gang en litt annerledes en. Begynte på Stavanger Katedralskole, dere ser første skoledags antrekk og starbucks (coffee first, hahah). Uka har gått sakte, men samtidig fort, og vært ganske slitsom. Derfor kjørte jeg og karianne på med spa-kveld på torsdag! Veldig deilig, og det ble noen søte bilder av det også :P

Nå er det hyttetur next, med mine bffs Therese og Linnki, hvis de reller båten (?!) Vi snakkes fra hytta!

-EK

And I`m off to the races

-EK

Første dag på vgs

Hei dere!

Nå er jeg egentlig passe utslitt, det var første dag på ny skole i dag. Mange inntrykk! Jeg begynte ikke før 12.00, så jeg sov til ni og dro innom Starbucks før skolen. Starbucks er faktisk rett ved siden av skolen min, i likhet med de fleste andre butikkene og cafeene i stavanger, så det er et stort pluss :) Jeg kom i klasse 1C, og jeg kjenner/vet om en av de andre i klassen min. Det gikk egentlig ganske raskt å bli litt kjent med de andre, men jeg fikk jo ikke snakket med alle. I morgen skal vi ha gym, noe jeg ikke heelt vet hva jeg syns om, menmen. Prøver å finne ut av timeplaner og hvilke klasserom jeg skal i osv nå, er så mye nytt å huske på!
Bildene er fra gårsdagen, da jeg faktisk var i Kristinsand! Forteller mer om helga senere, nå kjenner jeg snart jeg sovner, haha :)

Hvordan har din dag vært?

-EK

Jeg gleder meg til...

Nå skal jeg være skikkelig inspoguri her, og lage et sånt klissete "Ti ting jeg gleder meg til"-innlegg! Haha neida joda, men jeg syns faktisk at slike innlegg kan hjelpe litt på humøret, både som leser og blogger. Så da håper jeg dere er klare, for her kommer ting jeg gleder meg til! (Kom ut av tellinga etter nr.3, så jeg aner ikke hvor mange det ble)

-Å komme hjem igjen. Uansett hvor kjekt det er og uansett hvor jeg er på ferie, er det faktisk alltid digg å komme hjem igjen.

-Den nye pc-en min kommer!!

-Feiring av bursdag til mine to lillebrødre som har bursdag på samme dag (men de er altså ikke tvillinger)

-Å lese ut "Hvem er du, Alaska?" av John Green, jeg døøør etter slutten

-Å endelig få printet ut noen av bildene mine og henge de opp- har jo vært uten printer i ukesvis!

-Nye sanger på mobilen skal lastes ned og nytes

-Jeg skal lære meg nye oppskrifter til skolematen og nekte å spise tørr brødmat i enda et år

-Å begynne på 1.vgs... Selv om jeg skal innrømme at jeg gruer meg mest!

-Og å få møte mine bestevenner igjen, det er så altfor lenge siden :`(

-Å komme inn i rutiner igjen. Jeg merker at jeg ikke nyter ting på samme måte nå når jeg har fri, det er noe med alt stresset som får meg til å innse hvor digg det er å slappa av, haha! Når man sitter der på rommet, om kvelden, etter tusen timer med skolearbeid og stress, og unner seg en ekstra lang dusj og litt tv-serier etterpå... Det er herlig, det.

-Dyreparken! Vi skal nemlig dit i slutten av ferien, og jeg tror egentlig jeg er den som gleder meg mest av alle (og jeg har tre lillebrødre). Elsker den parken!

-Laging av youtube-videoer igjen. Dette er noe jeg virkelig har måttet sette på vent pg.a ferien og at det er familie og folk overalt hvor jeg er, ikke et sekund alene! Så det blir gøy å fortsette med :)

-Å få spise lørdagssnop senere i dag, tihi... Jeg aner egentlig ikke hvilken dag det er (tror det er august...?), men ferie er ferie, ikke sant? :PHurra for ferie!

-Lakke neglene mine. Misforstå meg rett nå, jeg kan ikke fordra selve lakkingen (det tar lang tid og jeg kan ikke gjøre noesomhelst mens det foregår), men jeg eelsker resultatet. Livet er bedre med farge på neglene!

-Å få testa GoPro kamera i snøen! Hahah, ok, så er det sommer..Men det er lov å glede seg! Lange dager i trekket, med slalomskia på og hamburgerkroen like i nærheten..Jeg gleder meg.

Nå merker jeg at mesteparten av ideene som dukker opp i hodet mitt består av mat eller drikke, jeg er med andre veldig sulten for øyeblikket... Så da blir det stopp her! Håper dere likte innlegget, og gjerne del tre ting dere gleder dere til i kommentarfeltet ♥ Love u all!

-EK

Kongeparken, once again

Hei dere!

Da var jeg hjemme igjen etter en dag i Kongeparken, nok en gang. Hva kan jeg si? Elsker stedet! Det var jeg, Therese og Linn Kristin som dro, og vi blir helt gira når vi er sammen- og spesielt i Kongeparken. Vi stod opp ganske tidlig, for å rekke et par busser, sleit bittelitt med å finne frem men det gikk fint, og vi kom oss både frem og hjem igjen *stolt*. Hadde det veldigveldig kjekt, liker virkelig disse siste feriedagene før skolen begynner!Et par av berg-og-dal-banene vi tok, haha.. Fant ut nye måter å posere på ved kamera hver gang, alltid like kjekt :P Nå skal jeg prøve å redigere litt videoer, har et par på lager :)

Har du vært i kongeparken? 

-EK

Back to school shopping?

Hei dere!

Denne dagen har vært ganske innholdsrik, mange rare planer som brått ble endret osvosv, gidder ikke mase om alt det nå. Det ble en veldig bra dag til slutt da, jeg stakk nemlig til byen med Tone! Som jeg, utrolig nok, ikke har sett siden ferien begynte?! Det ble i hvert fall sterk gjensynsglede, en god del shopping og mye snakkis, haha. Når jeg kom hjem spiste jeg litt, og så kom Karianne bort- så fikk vi catchet opp litt også :) Nå har jeg søkt litt rundt på klær og litt back to school-stuff, men jeg har jo egentlig det meste. Tenkte uansett å dele noen av favorittene mine fra nelly med dere! (Ikke sponset)


Vurderer sterkt om jeg kaanskje trenger den grå kjolen og skoene likevel, hehe... Er jo så fint!

Noe du likte?

-EK

Mange positive ting på en dag

Hei dere!

Åh, kjenner jeg har savnet å skrive, har jo vært på hyttetur uten nett i ca en uke nå, men nå er jeg her! Det var forresten vært helt fantastisk å være på fjellet igjen, men jeg kommer tilbake til det i neste innlegg, må nemlig redigere litt bilder først :) I dag kom jeg altså hjem, og etter å ha stappe i meg litt (masse) pizza, dro jeg rett til Therese. Vi hadde tidenes søteste møte hvor vi klemte hverandre leenge hahah, og så gikk vi ut i hagen og spiste rips. Resten av kvelden snakket vi om alt og ingeting, spiste snop og så litt American Horror Story, selv om begge er ganske lettskremte.. Så til tross for at jeg har kost meg masse i Sirdalen, var nok dette den beste dagen på leenge! 

En annen positiv ting som har skjedd i dag er at jeg har fått i gang den nye (skole)pc-en min! Det er faktisk den jeg blogger fra nå, og til nå er jeg storfornøyd. Den gamle pc-en min fungerte ikke helt som den skulle, så det var virkelig herlig å få en helt ny. Nå skal jeg surfe litt rundt på nettet etter diverse ting, etter en uke (og mer) uten internett verker det litt i fingrene etter blogger, youtubevideoer og sosiale medier, ikke minst. Jeg håper dere har en fantastisk kveld/natt, og at morgendagen blir bra!
-EK

Uten strøm og uten dekning
Bilder fra hytta vi overnattet i på vei ned fra Molde. Det er farmor og farfar sin hytte, og det er alltid helt herlig der. Vi har verken innlagt vann, strøm eller dekning, men de har fikset seg solcellepanel nå, så det føltes skikkelig lukseriøst ut når vi kunne skru på lyset! Vi sov der bare en natt i år, fordi vi måtte videre allerede neste dag. Jeg føler aldri vi er der lenge nok, hvert år skulle jeg ønske vi ble litt til.. Menmen. Nå er vi plassert på en annen hytte, riktignok med strøm og vann, men like fullt en hytte. 

-EK

SelfieselfieselfieHah, sånt som skjer når jeg skal ta seriøse bilder.. :P Hva skjer med hånda mi egentlig? Blanding av peace og rock n roll?

Okei, hei folkens!

Nå har jeg nettopp vært på en 13 timers lang biltur, så jeg er passe utslitt egentlig.. Og i morgen kjører vi videre. Jeg har vært på mange steder innimellom da, så det blir en del bilder å poste! Jeg merker at jeg nesten sover når jeg skriver det her, så jeg burde vel egentlig legge meg.. Ville bare innom for å si hei, egentlig. Oppdatering kommer i morgen :)

-EK

 

Mine favoritt youtubers!

Hei dere!

Dette innlegget kommer litt raskt og gale, som vi sier i Stavanger- jeg har nemlig ikke all verdens tid. Jeg skal likevel vise dere mine absolutt favoritt-youtubere, som jeg syns alle burde sjekke ut! En youtuber er en person som lager youtubevideoer, enten som hobby eller som levebrød, utrolig nok. Jeg ser mest på beautygurus o.l, men jeg tror det er litt for alle her! Så, her har dere de aller beste youtuberne, etter min mening.

1. Mamamiamakeup

Hun pleide lage mest sminke og skjønnhets-videoer, men det har endret seg en del. Nå lager hun mange morsomme videoer, og gjerne sammen med andre youtubers, som denne videoen: (..Og så ser hun helt sykt bra ut, hahah)

2. Zoella

De fleste har sikkert hør om Zoe, men jeg må bare nevne henne- elsker virkelig videoene hennes! Hun lager ofte "Månedens favorittter" og en del innkjøpsvideoer, pluss myye annet. Elsker henne.


3. Maddi Bragg

Jeg følger henne på snapchat, og det er helt utrolig morsomt- hun poster så mye rart! Det samme gjelder videoene hennes, jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forklare dem.. Bare se dem, du vil ikke angre ♥


4.Connor Franta

Du får sånn feelgood-følse etter å ha sett videoene hans! Haha, umulig å forklare gjennom ord, men jeg lover dere- dette vil gjøre dagen din bedre. Han poster egentlig mye inspirasjonsfult og mye morsomt, og en del videoer sammen med andre youtubers. 


5. Makeupbymandy24

Mulig dere har hørt om hennes også, hun er i ferd med å ta over youtube føler jeg?! Hun poster mye av det samme som Zoella, men hun har sin helt egen vri på ting. Og det utrolig er at hun er like gammel som meg?!

6.CutiePieMarzia

Jeg elsker myye ved Marzia, haha... Stilen hennes, videoene hennes, aksenten hennes, kjæresten hennes (Pewdiepie), hvordan hun ser ut..Mye. 


7. RclBeauty101 

Poster veldig ofte, og har maange, morsomme videoer jeg aldri hadde kommet på å lage selv. Hun poster uansett hva, om kameraet er ødelagt eller hun er på ferie, det kommer alltid en video. 


Jeg har såå mange fler, men nå må jeg gå... Kommenter hvis du likte det og vil ha del 2! Og gjerne del dine favoritter ♥

-EK

Under plommetreet
Denne kjolen er en av mine favoritter i klesskapet, men den er ikke så lett å gå med! For det første er den litt stiv og uhåndterlig, så det blir litt vanskeligere enn vanlig når man skal sette seg ned osv. Men det jeg sliter mest med er hvordan jeg skal style den. Selvsagt kan jeg kjøre på med en helt vanlig hvit t-skjorte og strømpebukse, men det blir jo så kjedelig? Denne varianten er i det minste litt annerledes, haha... Hva syns dere?

-EK

10 ting dere ikke visste om meii

Hei dere!

Jeg jobber med et par innlegg her, har fiksa litt bilder (endelig!) og litt fancy redigering hahah, så dette blir bra! Mens jeg fikser det siste tenkte jeg å komme med et litt annerledes innlegg, nemlig 10 ting dere ikke visste om meg! Har prøvd å tenke nøye gjennom det her, så noen av punktene vet bare mine nærmeste venner om (til nå). Så, here we go:

1. Jeg er skikkelig fan av Iron Maiden. Dette er det nesten ingen som tror på når jeg forteller dem det første gang, men det er helt sant! Musikksmaken min er egentlig helt på vidda, jeg hører litt på listepop, myye Taylor Swift og så rock/heavy metal da.

2. Jeg bytter bakgrunner veldig ofte. Mobilen har allerede hatt utallige bilder med bakgrunn, og når jeg får ny pc blir det nok likt med den! Pleier å lete leenge etter noe bra på weheartit, og så redigere/crope det til jeg er helt fornøyd. Elsker små forandringer! Her er bakgrunnen atm:

Hekta på Harry Potter igjen, som dere ser! Det er Bellatrix Lestrange, spilt av Helena Bonham Carter på bilde nr.2, hvis noen nysgjerrige mennesker leser bloggen :*

3. Noe som irriterer meg helt sjukt er hvis radioen står veldig lavt på, så man såvidt hører. Enten er den av eller så er den på, ellers blir det jo bare irriterende støy?!

4. Jeg har fortsatt voksesmerter, i en alder av 16 år. Har alltid blitt fortalt at det skulle være over når man er 12, men jaja :// #evigung

5. Jeg er en person som tenker veldig mye og på veldig mye rart. Det er både interresant og veldig vanskelig til tider.

6. Klarer aldri holde meg til en hobby- for øyeblikket er det foto, dans, film, pianospilling, teater, tegning/fargelegging og blogging som gjelder, og det endres stadig!

7. Jeg er til tider livredd for sjøen og spesielt store fisker og hvaler, ughhhj

8. Jeg blir sjelden skikkelig hekta på noe, men når det skjer er det 110%. Harry Potter, Taylor Swift og baking av muffins er eksempler på ting jeg er/har vært helt hekta på.

9. Etter min mening er det mye lettere å ta mørke og dystre bilder enn lyse og mer glade. Jeg vet ikke hvorfor, men det går bare mye raskere og lettere da, hahah!

10. Jeg har blitt stukket av veps 7 ganger- På nesen (som 3-åring), på pekefingeren, under kneet, to ganger på magen, på stortåa og inni hånden. Jeg er heldigvis ikke allergisk, så det har egentlig ikke vært så mye verre enn et klegg-stikk. Dette er vel også den største grunnen til at jeg er redd for veps, haha.. Jeg har i hvert fall en grunn!

Det var 10 ting om meg, håper dere likte det! Nå skal jeg straks hoppe i bilen og kjøre en ganske lang biltur, så hvis dere har tips til filmer å se (som ligger på viaplay, helst) gjerne del dem med meg! Da snakkes vi :)

-EK

Inside my head


"How do you rund away from what`s inside your head?"

-EK