august 2014

Slappfisk

Heisann!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra barnevakt-jobben min i Stavanger. Det vil si kose seg med søskenbarn, mgp jr, pizza og chips en kveld, hihi. Ble lenge i dag, fikk lunsj/middag på mikado, var med og hoppet i geoparken og gikk litt rundt i byen. Var veldig koselig, ettersom alt er steng ble det mye kikking og lite shopping for å si det sånn :) 

Ellers har jeg gjort veldig lite denne helga? Hele gårsdagen forsvant i å stå opp sent, være barnevakt halv seks og resten gikk til wii-spilling med Therese XD 

Jeg har gjort noe fornuftig, da! Spilte inn svarene på spørsmålsrunden min, ikke så altfor sent ute denne gangen? Redigerer den nå straks, så kommer den i morgen eller senere i dag. Yee
Endel som lurte på hvordan jeg krøller håret, og jeg har egentlig ingen spesiell måte å gjøre det på...tror jeg? Haha, jeg bruker en krølltang som ligner veldig på ghd sin, husker ikke helt navnet. Kan godt lage video hvis dere vil, men jeg gjør ingenting spesielt egentlig. Hva sier dere?

-EK

Day 4: Topp 3 morsomste photoshoots?

De morsomste photoshootene mine er nok de merkelige jeg har med venner, som aldri kommer på bloggen uansett. Menmen, her er de utenom dem da!

1.

Hoppeshooten med Tone og Therese- fjernkontrollen funka dårlig, vi hoppet myye mer enn kameraet fikk med seg, for å si det sånn. De fleste bildene var med masse hår i fjeset og ingen som hoppet på likt haha, men gøy var det!

2.


Prinsesseshooten- hahah! Jeg, Karianne og Tone kledde oss opp i mine kjoler og knipsa maange, fine og ikke fullt så fine bilder på balkongen, av alle ting. Bytta kjoler underveis og greier, var ganske koselig egentlig.

3.Nyttårsball! Dette er vel en av de interne shootene dere ikke får se, men fant ett bilde som kan vises i hvert fall! Tror vi tok over 1200 bilder den dagen, og da testet vi ut alt. Hoppebilder, ballettbilder, dansebilder, modellbilder, you name it hahah. Var skikkelig gøy!

-EK

Bursdagsparty

Godmorgen!

I går kveld var det bursdag hos Marta, så jeg og Therese fant ut at vi skulle krølle håret. Det tok type en time lengre tid å krølle mitt haha, men vi kom oss frem sånn ca i tide i hvert fall. Hadde det veldig kjekt, spiste pizza og kake og muffins og snoop og jaa... Så spilte vi Two truths, one lie og hadde pakkeleken, jeg vant ingenting tror jeg.. #typiskmeg

I dag har vi visst ryddedag her..? Noe jeg ikke liker, kunne heller tenkt meg ut med venner jeg da. Får se hvor jeg ender opp :)

Hva gjorde du i går?

-EK

Regulering uee

Helluu

Denne dagen har vært ganske slitsom, men likevel har jeg god tid nå, haha. Vi hadde cooperen i gymmen i dag, så det var jo nokså slitsomt. Når jeg kom hjem, var det rett på bussen til dansen i en og en halv time. Når jeg kom hjem ble jeg med friendså på tur med hundene haha, vet ikke helt hvorfor jeg gjorde det meen det var koselig såå jupp. Prøvde å lage en fin ballett-dult hehe.... Resultatet ser du over.

Forresten! Fikk på igjen reguleringen for to dager siden, bare på tennene oppene da. Men likvel! Skikkelig vondt å spise, lever på suppe nå hahah. Håper det blir bedre til i morgen, da er det bursdag hos Martaaa! Må jo spise kake... :)

Ja, det var alt jeg hadde tenkt å plapre om i dag :) Hva gjorde du i dag?

-EK

Tre random bilder? Day 3

Heii

Da var vi kommet til dag tre av denne challengen! Jeg koser meg allerede jeg, takk for alle fine tilbakemeldinger så langt! I dag kommer en morsom en, jeg skal lukke øynene, bla gjennom bildene på pc-en og poste tre bilder. Jeg jukser ikke, syns dette er gøy, jeg! Wellwell, let`s start

Gammelt bilde av en bjørnebær-smoothie..?

Første foundationen! HahahhaTatt for ikke så lenge siden, hadde faktisk samme topp på i dag. 

Synes om bildene, haha?

-EK

#2: 3 tips for å komme i gang med speilrefleksen!

Heihei! Denne dagen har vært ok+, mye som skjer og mye som skulle skjedd, haha. Mer om det senere. Her har dere challenge day 2:

Tips:

1. Lær deg innstillingene. 

Det viktigste når du har et speilreflekskamera vil jeg si er å forstå seg på innstillingene. Bruker du bare auto er det på en måte ingen vits med hele kameraet, det kan gjøre så mye mer! Lær deg hva de forskjellige innstillingene er og hvordan du bør bruke de letteste. Manuelt (M) f.eks trenger du ikke lære deg med en gang, men innstillinger som A og sport burde være lette å forstå.

2. Få deg fjernkontroll!

Alt er ti ganger lettere med en selvutløsende fjernkontroll til kameraet. Jeg lover. Før jeg fikk meg en tok det ca 10 minutter å ta outfit-bilder, nå klarer jeg det på under 2. Skikkelig gøy også, lettere å få blinkskudd ettersom du lettere kan ta flere bilder. Fjernkontroll forandrer bare alt, haha.
Fjernkontrollen kommer med på noen av bildene da, hehee...

3. Knips i vei!

Kom i gang, ta masse bilder og prøv deg frem. "Reglene" i foto er egentlig ikke regler, bilder mot lyset og uklare bilder kan være sinnsykt kule! Gjør det du føler for og bruk din egen kreativitet. Du lærer raskt etterhvert, det kan jeg skrive under på. Last dem inn på pc-en, se hva du gjorde rett og feil og rediger dem sånn du vil ha dem. 


Uklarhet kan være en utrolig kul effekt

Håper noe hjalp! Har du noen tips til meg?

-EK

Jogging og sjokolademousse

Phuuuuuu

For en dag! Fikk på strengen idag, au. Gjorde ikke vondt i det hele tatt i starten, så jeg ble litt bekymra... Har hatt det før, og det var veldig vondt i starten. Tenkte ikke mer over det, og såå kom vondten, ja. Skikkelig ekkelt nå, auu vil bare rive den av (haha). Tone var med hjem i dag, vi lagte middag, øvde til engelsken i morgen og tok oss en joggetur (sporty mhm). Når vi kom hjem kom Karianne bort og vi laget sjokolademousse, himmelsk! Så på Ingen kjære mor på TV3 og øvde enda litt mer på engelsken. Nå sitter jeg her og vet ikke helt hva jeg skal finne på. For liten tid til film, for mye tid til ikke å finne på noe... Hm. Kanskje jeg skal spise resten av mousseen og lese litt blogger?

Dag 2 av bildechallengen kommer i morgen :)

Bildet er gammelt dessverre, ingen fancy joggebilder her nei..

-EK

Today was a fairytale-EK

Topp 5 instagram brukere!

I det siset har jeg falt helt for alle de fantastiske fotobrukerene på instagram, jeg følger type 50 av dem, heh. Vurderer sterkt å begynne med en selv, men vet ikke... Er redd bloggen blir litt nedprioritert? Uansett, challenge dag 1 er å vise dere mine topp 5 brukere... So here we go! (Tilfeldig rekkefølge)

1.  @royaldaisies 
2. @midnightsflower 3. @talialalune 

4. @camilladnilsson 

5. @marenkalleberg Har du noen du liker?

-EK

Bildechallenge!

Godmorgen lesere!

Våkna halv syv og trodde det var skole, ubeskrivelig deilig å bare legge seg ned og sove videre :) Sov faktisk helt til halv elleve jeg, og da måtte far vekke meg. Skal en tur i svømmehallen senere i dag, må øve på stuping...Vi har jo svømming dette året, noe vi ikke hadde i fjor, så det er en stund siden sist. Og jeg er verdens verste stuper. Er type enda på det nivået der du sitter på huk på kanten og vipper deg ned i vannet haha, såå ja. Trengs litt trening!

Jeg bestemte meg for å ha en liten challenge her på bloggen. Har hatt det en gang før, og fikk mye positivt tilbake på det, så jeg prøver igjen! Denne gangen har jeg laget spørsmålene selv, og temaet blir fotografering. Begynner med en gang! Vet ikke om det kommer en hver dag, mer sånn når jeg har dårlig tid eller føler for å poste det. Som et ekstra innlegg om dagen. Sounds good?

Challenge:

1. Topp 5 instagrambrukere

2. 3 kjappe tips for å komme i gang med speilrefleksen

3. Bla gjennom bildene dine og post 3 tilfeldige uten å se

4. Topp 3 morsomste photoshoots

5. Ny redigeringsvideo!

6. Hvordan jeg redigerer instagram-bildene mine

7. 5 beste undervannsbilder

8. Linkerunde! 

9. Et bilde fra 1.august fra 2012, 13 og 14.

10. Siste bilde jeg tok.

Første challenge kommer senere i dag, så stay tuned!

-EK

Me + pizza =

Hjemmelaget pizza av tortillalefse OG smoothie? Brukte denne videoen her til å lage det, var superenkelt:


Brukte bacon i stedet for kylling, er ikke så glad i kylling. Hadde en til kvelds og en til skolemat, og jeg lover dere- beste jeg har smakt. MM!
-EK

Dots and skirts

I dag er jeg prikkete! Fikk plutselig for meg at jeg skulle gå i skjørt i dag, jeg. Var ikke den smarteste tanken jeg har hatt, med tanke på at jeg er veldig sliten og gjerne ville kost meg i joggebukse haha, pluss at vi hadde svømming såå strømpebuksa ble våt. Anywayys...

I dag har jeg gjort absolutt ingenting. Eller, jeg har rydda kjelleren...Det er da noe? Blir overnattingsparty her i kveld haha, Therese og Tone skal sove her. Blir nok en klassisk overnatting, med film, truth or dare og nacho-chips. Ye. Hentet lillebror i barnehagen i dag også, begynner nesten å bli lei av å skrive den setningen nå, lol. Forresten! Denne parfymen anbefales på det sterkeste, og da mener jeg det virkelig. Den heter Milan og er fra Next, men har bl.a sett den på New Look også. Det er den eneste parfymen jeg har kjent, som ikke lukter parfyme og fortsatt er billig. Tror seriøst den kosta under 100kr, ikke verst? Hadde den på i dag, så tenkte bare å tipse dere, tihi :)

Hvordan har din fredag vært? Husk spørsmålsrunden!

-EK

Husk spørsmålsrunden!

Bare å kommentere, så kommer videoen så snart som mulig!

-EK

Joggetur?

Heihei!

Ble litt sen oppdatering i dag, har faktisk gjort noe fornuftig i dag! Hentet lillebror i barnehagen, leverte bøker på biblioteket, sov på sofaen med Therese, laget middag og dro på joggetur. Ikke værst? Kommer sikkert til å være støl som en pinne i morgen da, er seriøst første joggeturen på dette halvåret...No good! Fant ut at vi skulle ha cooperen i gymmen om få uker. så vi bestemte oss for å forberede oss litt i hvert fall. Hadde 3000 meter på skolen i dag og kortere joggetur nå i kveld. Phu!

Så nå sitter jeg med Shake it off-Taylor Swift på ørene og leser blogger. Elsker den sangen! Ikke veldig typisk Taylor, men likevel. Goodgood.


Bildene er riktignok ikke fra i dag, men det er samme folka!

Hva skjer hos dere i dag? Noen som blir med å være sporty i noen uker?

-EK

10 års jubileum gurrl

Hahahahha, ikke kommenter overkskriften okei

Dette er en spesiell dag, dere! Det er 10 års-jubileum for meg og Karianne`s evigvarende vennskap. Lol. Vi møttes på skoleveien for nøyaktig 10 år siden (i 1.klasse). Og siden har vi vært bestevenner! Det har vært ganske intenst til tider, både for hverandre og alle rundt oss (som må takle humoren vår...). Men vi har faktisk klart oss gjennom 10 hele år! 10 år! Folk skryter jo av at de har kjent mannen sin så lenge, også har vi kjent hverandre like lenge. That`s pretty awesome.

Selvfølgelig må vi feire dette i daag, da. Laget kort og greier, og straks blir det brownies-baking og photoshoot. Har planer om å se gjennom gamle bilder/filmer og bare mimre litt  ?Bestebestebeste ♥
Dette innlegget skulle kommet ut i går okei

-EK

But you won`t let me outBut you won`t let me out

And I`m drowning

I`m drowning

 

-EK

10.klassing

Da var første skoledag + årets første lekser unnagjort! Timeplanen vår er ok+ i år, fikk i hvert fall ikke gym på mandager (som jeg fryktet)! I friminuttet forsvant alle bort på Shellen haha, vi har lov til å gå utfor skolens området for første gang så det måtte jo feires. Kjøpte meg sjokolademelk og endte opp med å drikke opp Therese sin også, typisk meg. Tror det blir en stund til neste gang da, er ikke så stas å gå på en bensinstasjon og kjøpe snop?

Dagens antrekk var nøye planlagt of course- haha egentlig ikke. Pleier alltid stresse med første skoledagsklær, men i år ble det litt sånn "Oj det er skole i morgen, jeg har ikke pakket sekken enda..." Så klær fant jeg rask. Fornøyd likevel :)


Topp fra Miss Max, bukse fra Lindex og smykke fått i gave ♥

Hvordan hadde du det i dag? Og hvis du er en av de heldiggrisene som har streik- så ikke kommenter det, haha neida. Urettferdig :(

-EK

Spørsmålsrundeee

Da kjører vi på med en spørsmålsrunde, dere! Svarene kommer på video, og jeg svarer på spørsmål jeg har fått før og får nå. Dere kan spørre på bloggen, twitter, instagram...Ja, det er vel det! Gjerne spør om litt andre ting en de heelt vanlige (Favorittfarge, hvilket kamera bruker du...)

Gleder meg faktisk jeg, er så lenge siden!Noe du lurer på?

-EK

Paris (Outfit)

Heia!

For 2min siden var jeg ute og tok outfitbilder, og gjett hvordan været er ute nå? Ille...Pøsregn! Haha, flaks jeg var tidlig ute i dag. Fikk ikke tid (eller...gadd ikke) sminke meg i dag, så ansiktet mitt er forhåpentligvis godt skjult denne gang! Hater det egentlig når bloggere driver å skjuler fjeset på bilder, er det ikke de vi skal se liksom? Haha anyways...

I går var en fin dag. Var hjemme, ryddet rommet og klesskapet, noe som virkelig trengtes... Spilte The Test med altfor mange på en gang og dro på kino med Therese om kvelden. Planen var å shoppe litt først, men ettersom vi (jeg) alltid er sent ute, ble det lite shopping. Fikk oss en makeup-primer hver og en frozen yoghurt før turen gikk til kinoen. Vi så Step Up All In, veldig bra film! I starten var det litt intenst for min del, litt mye drama og merkelig dansing, men det bedret seg så absolutt og på slutten tenkte jeg bare "jaa dette var en bra film ♥".  Vi så den i 3D, noe jeg ikke vil anbefale. De der brillene gjorde grusomt vondt (!), og det var liten effekt av 3D-en egentlig. De danset jo bare, så det hadde vært like greit å se den i vanlig.

Jajaa når har jeg visst plapret i vei igjen, heh. Her kommer bildene da!

Topp ginatricot, bukse Lindex

I dag blir nok en innedag, mer rydding på rommet og gjenforening med venner :) Hva gjør du i dag?

-EK

Fullt klesskap...Not anymore!

Jeg har altfor mye klær. Det er seriøst mye her. I dag fant jeg derfor ut at jeg skulle rydde i skapet! Yee. Står her enda, timer senere (egentlig ikke lol) med klær utover hele gulvet og en svæær bunke for små klær. Hva skal jeg gjøre med dem? Søskenbarna mine har allerede arvet veeldig mye, så jeg lurer litt på å selge dem...Men hvordan vet jeg ikke. På bloggen, i en facebookgruppe...? Får se. Akkuratt nå er i hvert rommet mitt bare rot haha, får vel gå tilbake til ryddingen..

Alt det er for små klær! Et helt skap! 


Bruker ca 4 kjoler i det skapet...Resten vet jeg ikke hva er engang, haha!

-EK

På piknik i skogen

Heihei :)

De to siste dagene har jeg vært barnevakt hele dagen, gøy, men ser frem til fri nå! I går kveld hadde jeg fri, så da kom Therese og Tone hit. De så på mens jeg spiste middag, haha, også dro vi ut for å ta bilder. Endte med mange rare trampolinebilder og enda flere tullebilder, og til slutt bare ga vi opp og dro på piknik i skogen i stedet. Jepp, der har du oss. Tok solnedgangsbilder og drakk kakao mens Teddi (hunden til Tess) klagte på oss. Koselig! Ble skikkelig stemning følte jeg hihi, var trist når i skulle hjem!-EK

 

Vannvannvann

Mine første fossbilder! Det hørtes veldig merkelig ut, menmen. Har alltid hatt lyst til å ta sånne magiske bilder av fosser aka sånn:

Så når jeg endelig fant meg en foss (neida joda) prøvde jeg. Det ble ikke heelt sånn jeg hadde tenkt da...heh. Men jeg prøvde i hvert fall. Tanken som teller hm

Tanker?

-EK

The one that walks away

But I don`t wanna be the one that walks away


-EK

Weheartitallyee

Jeg er hjemme! Bilder, maange bilder kommer så snart de er lastet inn og ferdig redigert! Back to school haul/ whats in my backpack filmes straks! Ah, livet smiler dere. 
Litt weheartit-inspirasjon inntil videre, redigert by mee.

-EK

Bang bang

Ah, endelig kom denne sangen ut! Minner meg litt om Little Mix av en eler annen grunn, er det bare meg...? Uansett, denne er på repeat hos meg! Ariana Grande sanger begynner det å bli mange av på mobilen min, tror nesten hun er favoritttsangeren min. Uteneom Austin Mahone, da. Han slår det meste ♥
Flere som liker henne/denne sangen?
-EK

Ghosts place

Bildene tatt i Firenze, redigert kraftig for å si det sånn. Var en veldig koselig by, men her ser det rimelig ekkelt ut, spør du meg...

Tanker?

-EK

Fem grunner til å smile

-Vi har ferie

-Får snart se vennene mine igjen (etterlengtet)

-Forhåndspublisering finnes

-Jeg har tre fantastiske brødre

-Jeg har enda ikke lest ut boken min

Jeg smiler!

-EK

Topp fem youtubers!

Dette er nesten umulig, men jeg har klart å plukke ut fem av mine favoritt youtubers! Tok sin tid skjønner dere, abbonnerer på liitt for mange...

1.Mamamiamakeup

2. Zoella

Zoella
 
3.Tess Lillealv, min kjære bff ♥
 
4.

5.Cutiepiemarzia


Bethany Mota trenger jeg ikke ta med engang, hun er jo på toppen av toppen... Logisk? Tenkte å vise noen dere kaanskje ikke visste om fra før, so here you og!
Har du en favoritt?
-EK

Dagens #89

Outfit ♥
Kul mhm


Topp fra Lindex, Shorts fra et marked i Italia. Merkelig at jeg ikke hadde smykker eller noe her haha, detaljene er jo alt! Håper dere likte det uansett da, såå blogges vi.

-EK

Roadtrip essentials! VIDEO

Endelig ny video dere! Denne gange er det mine roadtrip Essentials, altså hva jeg har i bagen min på såkalte roadtrips. Håper dere liker den! Gjerne abbonner på meg på youtube link_her!
Back to School haul neste gang?
-EK

Juli recap

Jajaja, det er allerede 6.august... Menmen, juli forsvant så fort! Eneste grunnen til at jeg oppfattet at August kom, var at min kjære Tone har bursdag 1.august, og det husker jeg jo! Så når kalenderen plutselig viste 31 juli var jeg halvveis i sjokk jeg, haha. Laget i hvert fall en liten juli-recap!Jeg hadde bursdaag, var en uke i Italia, var barnevakt og tjente massemasse penger (or nah), var på hyttetur, tok temabilder på første gang på en evighet, lagte min egen is,lagte maange smoothies og tok mange solnedgangbilder. Og ikke minst dro vi på roadtrip! Ah, favorittferien min ♥

Hva gjorde du denne måneden?

-EK

 

Hoome sweet home!

Hjemmehjemmehjemmehjemmehjemme

Endeliig! Internett! Strøm! Dusj! Haha jeg tuller, neida, joda. Var utrolig deilig å komme hjem etter en 14 timers biltur, etter å ha levd på en mini hytte uten vann, strøm, dekning, you name it haha. Sove i min egen seng, våkne seint og sjekke youtube i sånn to timer ♥ 

Men men, reiser videre allerede i dag! Æææ, gleder meg da, men likevel. Kunne klart litt flere dager hjemme men pft. Yolo ikke sant? Haha jeg vet ikke hva jeg skriver engang...


Dette var de bildene jeg tok... Sminkefri meg og den berømte robåten vår. Yey!

Nå skal blogger leses for harde livet! Hva gjør du idag?

-EK

Ekstrem dag...

Dette var en proppfull dag. Slappet av i sikkert tjue minutter sammenhengende, og det er lite i forhold til alle andre dager i ferien! Har jo ikke gjort annet enn soving og pc-tid de siste ukene, så dette var en forandring for å si de sånn.

Dagen startet sent da, rundt 11, også var det mat-tjue minutter slappav-ing og tur til sentrum. Kjøpte altfor mange back to school- greier og litt klær til lillebror, og avsluttet med lunsj på kafèèè som vi alltid gjør her, haha. Vi gikk hjem, skiftet og dro på en ganske lang fjelltur. På toppen var det plutselig biittelitt mer vind enn nede i dalen... Men det gikk greit, helt til tåkå og regnet kom... Vi stappa i oss runstykker og kaffe før vi snudde på hælen og gikk hjem.

Det tok sin tid, men endelig var vi hjemme til middag. Og gjett hva? Etterpå var det ut igjen! Fisketur denne gang, alle gutta+ meg. Vi holdt på i tre timer tror jeg oog fikk en fisk. Tøft liv.

Nå er jeg endelig hjemme igjen og ser på tv, holder på å sovne her så tror nok senger venter snart...

Kort oppsummert i bilder! Nå blir det deilig med avslapping, phuuu sliten...

-EK

Outfit 01.08.14

Throwback til den tiden jeg fikk lov til å pynte meg litt, haha. Nå er vi på en bitteliten hytte uten strøm eller innlagt vann, spiser fisken vi fisker selv og bruker dagene på å ro rundt i båten. Utrolig nok er dette mitt favorittsted på jord! Er noen år siden sist nå, og vi blir aldri lenger enn to-tre dager om gangen pg.a for lite vann eller mat. Skulle virkelig ønske jeg fikk vært her en uke i strekk, DA hadde nok det sosiale livet mitt forduftet, men likevel. Er selvfølgelig ikke nett her, I mean helloo... 3G funker ikke, ikke dekning engang lol. Altså er dette innlegget forhondspublisert ♥ Snart går turen tilbake til Stavanger, gruer meg litt til den. Menmen, etterpå er det Sirdalen! Det blir bra ♥

Her er altså outfitet, passet ikke helt inn i innlegget men okei:
Kjole fra Next, jakke fra Cubus og smykke fra H&M 

Hvordan ser du ut i dag?

-EK

Wanties: Nelly,boohoo og miniinthebox!

Hei dere! Nå som internettet er på topp igjen kunne jeg ikke la være å "vindushoppe" litt på nettet. Er faktisk altfor lenge siden sist, så det var på tide! Var bl.a innom Nelly, miniinthebox, nastygal, ebay og boohoo, og fant som alltid litt wants å dele med dere. Laget tre kollasjer fra nelly.boohoo og miniinthebox (var der jeg fant mest). Var faktisk salg på både boohoo og nelly! Hope u like :D

HER komme du til nelly`s 25% salg-side! Fullt av sommerklær! Jeg fant både sko, dusjsåper og ny skolesekk, men falt først og fremst for alle sommerkjolene. Aaltfor fine ♥

LINK til miniinthebox. Var ikke salg der, men hallo... En klokke koster type 40kr, så jeg tror ikke det gjør noe! Fant mye dilldall jeg ikke trenger, iphone deksler, neglepynt og The hunger games-smykke(!). Den svampaktige neglegreia satt jeg lenge og funderte på hva var, før jeg så de to andre bildene. Genialt!


25_%_her Var litt dyrt på boohoo selvom det var salg, men fant meg noen fine kjoler, et par sko og en topp med nydelig mønster i ryggen ♥

Flere som benytter seg av sensommer-salget?

-EK

Tre bilder en favoritt?


Uredigert/lagt på en effekt/ferdig redigert.

Favoritt?

-EK