juli 2013

Yellow peace

Yellow peace? Hvor mye mening gir det?

Kom ikke på noe annet, som vanlig. Her kommer da litt fler av hytte-bildene, denne gang noen blomster-bilder jeg er ganske så fornøyd med.Wups, der var det visst ikke bare gule blomster nei...

Redigert i pixlr.com denne gang også. Redigerte disse samtidig som krabbe-bildene, så da bare fortsatte jeg i pixlr. Egentlig er photoshop ganske mye bedre, syns jeg daa.

Hva syns du om bildene?

-EK
Small crabs

Heihei :)

Da kommer det første av de mange innlegene med bilder fra hyttetur! Ingen gjettet riktig, første innlegget skal nemlig handle ooom...Krabber! Så nå skal jeg vise dere litt krabbe-bilder. Og nå tenker vel dere på sånne skikkelig svære krabber du spiser til middag...Men nei. Dette er sånne små, søte vi fanger med hendene på stranda! Vi fanget bortimot 13-14 krabber den ene dagen, og noen av dem var ganske så store! Meen jeg tør ikke holde dem for å ta bilde av dem, tør ikke løfte dem opp engang, så det ble bare bilder av de alleraller minste babykrabbene. Så ja, det får vi bare leve med!

Redigert i pixlr.com

Hva syns dere?

-EK

Headbangs!!Alle var ikke like vellykka da, men... Litt stilig uansett?

-EK

Crazy redigering

Forhåndsskrevet innlegg! Har ganske så dårlig tid, så det blir ikke så mye skrift i dette innlegget da, hehe. Men jeg tenkte å for en gangs skyld vise dere noe litt crazy og rart, ikke bare fint :)


Blir så svimmel av dette bildet...


Hahaha uff...

Nei, jeg tror vi holder oss til de litt mer normale redigeringene jeg...

-EK

Home sweet home

Mest originale overskriften ever. Tulla.

Jeg er hjemme igjen! Skikkelig herlig å endelig få blogget skikkelig, ha sitt helt eget rom og hele kvelden hjemme. Men allerede i overmorgen drar jeg videre, til nok en hytte. Blir nok koselig der også da! Tok veldig lite bilder i forhold til hva jeg trodde jeg hadde tatt (eheh), men det ble jo en del likevel. Deler opp bildene i forskjellige innlegg, blir aaltfor mange å vise her. Men her har dere en liten smakebit på hvordan mine siste to uker har vært :)

♥Sommerglede♥

Hva har du gjort i det siste da? Og hvilke bilder tror du kommer i neste innlegg? (Av de over)

-EK

Nærbilder av noe skikkeligskikkelig skummelt...

En veps! Jeg er bittelitt (veldig) redd for vepser, så når jeg så denne her ville jeg egentlig bare løpe bort. Men så hadde jeg kameraet for hånden, og den sto helt i ro.. Så jeg tok mot til meg (hahaha) og tok noen skikkelig nærbilder av den! Er utrolig stolt, trodde aldri jeg skulle tørre å stå SÅ nærme en veps! Selvom den var bitteliten og helt fredelig, men likevel...Woh. Jeg overdriver kanskje en smule nå...Se så nærme! Kommer ikke over det jeg...

-EK


Tips! Hvordan få sola til å skinne i pixlr.com

Hei igjen :)

Da kommer det lille tipset allerede nå! Håper dere kommer til å like det da, ellers har jeg skrytt meg opp til noe unyttig, haha neida. Alt du gjør, står her, så får du bare kose deg med "sola" og bildene :)

1. Søk på pixlr.com og velg pixlr express

2. Åpne bildet ditt

3. Velg Effekt-Vintage også den helt borterste til høyre, som heter "Sun"

4. På "Amount" kan du velge hvor mye "sol" du vil ha. Jeg pleier å ha alt fra halvparten til fullt, kommer ann på bildet.

5. Så trykker du "Apply", og vips! Solskinn!

6.Hvis du vil, kan du gå inn på Overlay-bokeh og velge en fin bokeh effekt oppå. Resultaet:

Uten bokeh:

Med bokeh:

Håper dere likte tipset!

-EK

Sunshineee!

Det er så herlig med soool! Kommer liksom ikke over det, jeg. Tok litt av mine "standard"-bilder i sted, dvs bilder av meg og håret mitt ved vinduet. Hahaha, vet egentlig ikke hvorfor det har blitt et standard-sted, men sola skinner jo så fint inn vinduet også gidder jeg ikke gå ut, heh. Det er vel den største grunnen, sånn egentlig...

Men! Hvis det ikke er sol, og du likevel vil ta noen solskinnsbilder, har jeg et liite tips til dere som kommer i neste innlegg. Ekstremt enkel osvosv, men det er verdt å få med seg! Noen som vil se?

Er det sol hos deg, eller trenger du kanskje mitt lille solskinns-tips? :)

-EK

Pixlr.com VS Photoshop Elements 9!

Heihei!

Nå kommer den store spenningen: Hva er best av photoshop og pixlr? Photoshop koster jo penger, det er selvfølgelig mye mer du kan gjøre der og mange vil nok tro bildene blir finere der også. Men det er jeg ikke så sikker på! Pixlr.com har ganske mye å by på, og det er jo 10 ganger lettere å forstå enn photoshop. Så her har dere litt bilder, redigert i photoshop og pixlr. Så får vi se hvilket som er best!

Pixlr:                                                                                                  Photoshop:

Photoshop:                                                                                       Pixlr:

Photoshop:                                                                                      Pixlr:


Photoshop:                                                                                        Pixlr:


Min personlige mening kommer i senere innlegg! Nå vil jeg høre hva dere mener!

-EK

Før eller etter?

Veldig lite kreativ når det gjelder overskrifter, i hvert fall nå om sommeren. Så jeg kom ikke på noe bedre enn den noe kjedelige overskriften her. MEN vi skal ikke snakke om kreativiteten min akkuratt nå, jeg skal vise dere resultatet av en kjapp testing av photoshop elemts 11! Fikk det til bursdagen, og er helt gira på å få det i gang og lære meg alt, men har hatt rimelig liten pc-tid her. Så her er da resultatet av et par kjappe redigerings-triks:

Før:

Etter:

Før:Etter:

Før:Etter:

Så, hva syns du? Har du noen tips til hvordan redigere i photoshop?

-EK

Day 9: Beste headbang bilde

Tar ganske mange såkalte headbang-bilder, så dette kan bli gøy! Synes det er så mye kulere enn bare vanlige portrettbilder, så jeg ender ofte opp med en haug av disse! Veldig få som blir vellykka da, men av de jeg har, liker jeg dette best:


Redigert


Uredigert

Her er litt flere:


Haha, rett ut :P

Haha, flere som liker sånne bilder? Har du tatt noen selv?

-EK

Her er jeg!

Endelig litt nettverk og endelig litt tid! Har tatt så mange fine bilder til dere, men dessverre går det ikke å laste dem inn på pc-en enda. Skal få fikset det så fort jeg kan! Det får bli arkivbilde denne gang. Håper på å få spilt inn en videoblogg mens jeg er her, noe dere vil se?  Har savnet bloggen den siste uken, håper på litt bedre oppdateringer nå!

-EK

Day 8: Beste stemningsbilde

Hm, denne var faktisk litt vanskelig! Er flinkere til å ta masse rare bilder midt på lyse dagen, ikke fullt så flink til stemningsbilder om kvelden osv. Men jeg får prøve å finne nooe i hvert fall.

Hehe... Beste jeg fant! Ikke så lett, dette her!


Eller dette her?

 Jeg vet ikke jeg...

Hva syns du?

-EK

Day 7: Første bilde du postet på bloggen +fler!

Hahahaha....hah. Tenkte jeg kunne vise litt mer enn et bilde, kan jo bli morsomt? Bloggen er jo ikke så veldig gammel, da, den blir ett år i august! Men men, det kan jo blil gøy uansett. Det aller første jeg la ut, var dette:

Husker jeg nettopp hadde funnet selvutløseren på kameraet mitt, og tilbringte omtrent hele dagen på stranda, mens jeg tok sånne bilder som dette...

Litt flere gamle bilder:Hihi, hva syns dere? Nå eller da? :P

-EK

Day 6: Ditt beste nærbilde

Elsker nærbilder ♥ Perfekt challenge! Synes det er så mye lettere å få fine bilder når du tar nærbilder av ting som ligger i ro. Haha, det er utrolig vanskelig å prøve å knipse fine bilder av f.eks meg som hopper, ler eller gjør et eller annet som absolutt ikke er stillestående. Skikkelig vanskelig! Derfor er nok nærbilder en favoritt :) Usikker på det beste jeg har tatt, ettersom det er ganske så mange...men her er det som ble vinneren:


Elsker dette bildet. Var ett av de første jeg tok med det nye kameraet. Loove ♥

Her er litt flere fine:


Håper noen falt i smak! Er du enig, var det øverste finest?

-EK

Ghost

Liten mobil oppdatering fra hytta! Nå drar vi snart ut med båten så alle fyker rundt og fikser ting og tanng. Her er et spøkelsesbilde mor tok av meg i Italia:

Litt skummelt? Redigert i photo edit, ganske kul app.
Da drar vi!
-EK

Day 5: 5 gode tips til å ta finere bilder

Da er det bare å sette i gang! Har laget en video med sommertips om akkuratt dette, den kan du se HER. Hadde blitt happyyy om noen gjorde det :)

Tips:

1. Zoom masse. Bildene (særlig portrettbilder) blir ofte mye finere om du zoomer litt inn, og eksperimenter gjerne med litt forskjellig zoom.

2. Varier vinkler. Prøv å legge deg ned på bakken, og sette kamera på bakken ved siden av. Eller ta bilder fra siden osv.

3. Headbang. Det høres utrolig amatør ut, men headbangs er skikkelig kule etter min mening!

4. Ikke alltid ta portrettbilder! Det blir ofte kjedelig å alltid ta såkalte "Selvdiggerbilder" hele tida. Prøv å ta litt fler bilder med et tema, eller av naturen eller hva som helst, så skal jeg love deg at flere blir interreserte :)

5. SMIL! Viktigste av alt :)

Hjalp det deg?

-EK

Day 4: Camera wishes

Jeg er fornøyd med kameraet mitt og alle de greiene som hører med det, men likevel er det uendelig mye der ute som frister... Jeg ønsker meg:

-Dette kameraet her:

Får ikke bedre enn det, spør du meg!

-Ny fjernkontroll. Har rota vekk den gamle og trenger desperat en ny snart!

-Macro-objektiv: Har bare så lyst til å ta fine nærbilder, og da hadde jo dette vært perfekt!

-Et skikkelig filmkamera: Mor har ett, og det ser så utrolig mye kjekkere ut å lage videoblogger når du kan se deg selv, og ikke minst når du vet hvor bra kvaliteten blir...:)

Det var det! Håper julenissen eller noen andre snille folk i verden leser dette og gir meg noe da ;P Haha.

Ønsker du deg noe av det samme?

-EK

Italien Masks part 2

Da tenkte jeg å poste resten av disse bildene! Part 1 kan du finne HER. Jeg prøvde å redigere dem litt spesielt, men det var ikke så mye som funket på disse bildene, så det ble som det ble. Håper dere liker det da!

Hva syns dere?

-EK

Day 3: Favoritt-effekt i pixlr.com og photoshop

Endret litt på denne, tar både pixlr.com og phothsop ettersom noen ønsket å høre min mening i photoshop også. Så da gjør vi det :) Min favoritteffekt i pixlr.com troor jeg er denne:


Ser ikke så bra ut på dette bildet, men andre slike bilder kan du se her:

Og i photoshop må det bli denne her:


Den gjør bare hele bildet så mye gladere!

Hva er dine favoritteffekter da?

EKDay 2: Alle headerne jeg har hatt

Haha, i starten hadde jeg jo ingen anelse om hvordan man lagte en header... Hadde aldri brukt photsohop før! Husker jeg brukte nesten en hel dag på å prøve meg frem, og etter en stund begynte jeg å skjønne litt. Likevel var de første headerne mine ganske snåle, spør du meg. Men her har dere dem, den eldste først også nyere og nyere:

1.

2.

3.

4.

5.

Denne hadde jeg skikkelig lenge, husker jeg var så innmari fornøyd med designet og headeren akkuratt da :P

6.


7.


8.

9.

Ganske mange, egentlig? Har laget enda flere som jeg aldri har brukt også. Og nå vurdere jeg å bytte igjen, begynner å bli litt gammel. Uansett! Det var alle headerne jeg har hatt!

Hva syns du, ser du forandringen? :) Hvor mange har du hatt?

-EK

Blomar!

...Er det sånn det skrives? Blomar? Blumar? BLOMSTAR?! Okei, jeg tror vi dropper svensken (hvis det er riktig språk), og viser litt bilder i stedet....Egentlig syns jeg blomster-bilder er rimelig kjedelige å se på, men det er jo et fint motiv også... Så noen får dere tåle. Dårlig lys ute når jeg tok dem, så de ble litt uklare. Meeen men ikke noe å gjøre med deet. Nå har jeg vel egentlig ingenting å skrive her, så tror vi avslutter nå!

Hva syns du om blomsterbilder, og hva syns du om disse?

-EK

Day 1: Beste bildet av deg selv

Veeldig usikker...! Har tatt så utrolig utrolig mange, og er som oftest ikke helt fornøyd med resultatet uansett. Men... Jeg har nå lett gjennom sånn ca alle portrettbildene jeg har av meg selv, og tror jeg har funnet det rette bildet. Heh, ganske vanskelig valg, men tror dette er favoritten:

Enten det, eller dette:


 Er veldig glad i begge disse ♥

Hva syns dere?

EK

Hjelp meg! Hvilken header?

Heii :)

I dag er planen å bare daffe rundt her hjemme til i ettermiddag eller noe sånt, og da skal vi på hytta. Det er meldt regn og vind og jeg vet ikke hva det ikke er meldt, så vi fant ut at vi ikke gidder å stresse med å komme oss inn tidlig. På hytta er det ekstremt dårlig nett, kan blogge fra mobilen og kanskje litt fra pc-en hvis jeg er heldig... Så vi får se hvordan det går. Men uansett har jeg forhåndssblogget for sånn 3 uker (hahhaha) så bloggen lever nok..

Meen det jeg egentlig skulle skrive i dette innlegget var faktisk at jeg tenkte jeg skulle bytte header! Ganske så lei av den jeg har, og ganske så lei av hele designet egentlig. Men det gidder jeg ikke skifte akkuratt nå, så ny header får holde. Jeg er egentlig ganske dårlig til å lage headere, men her er noen jeg lagte i photoshop nå nettopp:

1.

 

2.

3.

4.

Hvilken likte dere best? Jeg bare setter inn en nå, også skifter jeg eventuelt om dere heller vil ha en annen :)

-EK

 

10 days challenge

Tenkte å ha en sånn 10 days challenge som alle har nå for tiden. Ettersom dette er en bildeblogg, blir det bildechallenge da, haha. Er litt overalt (noe sikkert alle vet, hvor mange ganger har jeg sagt det liksom :P) så da passet det fint med ett par forhåndsskrevne innlegg, tenkte jeg. Her er da challengen jeg har skrevet:

 

1. Ditt beste bilde av deg selv         

2. Vise alle headerne du har hatt

3. Favoritt- effekt i pixlr

4. Hvilke kamerasaker du ønsker deg

5. Fem gode tips til å ta bedre bilder

6. Ditt beste nærbilde

7. Første bilde du postet på bloggen

8. Beste stemningsbilde

9. Betse headbang bilde :D

10. Vise ditt første kamera

 


Steingammalt bilde

Hva tror dere om dette da?

-EK

Hele gårsdagen i bilder!

Da tenkte jeg å fortelle dere om gårsdagen :) Det startet med sang og pakker på senga klokka 8 i morges. Men jeg var allerede våken da, så det passet fint det. Jeg fikk utrolig masse fint, her er litt av alt det fine:

-Photoshop Elemts 11, til den "nye" pc-en min!! Jaa kan ikke tro det!

-Pc-veske og trådløs mus

-Never say Never-filmen ♥

-Album til å lime inn bilder i (Jeg elsker sånt, jeg)

-Robinhood kostyme og parykk!

-Justin Bieber-boken og et topp blad

-Pengeeer

-Smykker, armbånd, skjerf, øredobber og diverse dilldall :)

SÅ fornøyd ♥

Etter frokost og handletur pynta jeg bordet. Fikk velger blomstene HELT selv (hahaha) så det hadde vært kjekt med litt skrøyt for dem :):):)

Også dro jeg og mor en tur til mormor og morfar, noe vi gjør hvert år :) Der var det full fest allerede, de sang bursdagssangen når vi kom, og desserten sto på bordet. Kjempekoselig, som alltid!
Rose på tallerkenen og greier!


Og flagget sto høyt!

Og ellers tok jeg svært lite bilder, borsett fra litt antrekksbilder av meg som en tiger-prinsesse elns. Heh.

Kjempefin daag!

-EK

Herlig bursdag :)

Puh! Da var selskapet over! Mye som skjedde hele tiden, middag, kaker, pakker, film i kjelleren og litt dansing, flere kaker osv osv. Så nå er jeg endelig fjortis! Haha neida. Har tatt en del bilder i hvert fall, om ikke så altfor mange så er det litt... De kommer i morgen tidlig. Liten smakebit her!

Noen som vil se mer?

-EK14 år i dag!

Da var jeg 14! Våknet til bursdagssangen, gaver og min favoritt kjeks på senga :D Så i dag blir det full fest her, gleder meg kjempemasse :D

-EKWups..Husk smør i muffinsene!

Hahaha...Ja. Jeg skulle altså bake sjokolademuffins til bursdagen min. Jeg har gjort det 2476054 ganger før, og de pleier å bli ganske så gode! Men denne gang...heh....feilet jeg litt for å si det sånn. Glemte smøret! Så når jeg skulle ta ut det første brettet av ovnen, sprakk de opp og var helt knusktørre og ekle. Minnet mer om muffinsdeig med en ekkel kjeks på toppen. Æsj. Såå jeg kastet dem og skyndet meg å tilsette ca riktig mengde smør i det som var igjen av røren. De neste 24 muffinsene smakte bra, i hvert fall! Har pyntet dem med melis og maaaasse pynt nå, elsker det ♥ Vi har alltid ekstremt mye muffinspynt i huset, bare se:

Og sånn ble resultatet!

Hva syns dere? Fikk dere lyst på? :) Flere som har gjort samme feil som meg og droppet smøret? :D

-EK


Italien masks..Flere litt mer spennende bilder kommer senere i dag!

Hva syns du?

EK

VIDEO: Innkjøp fra Italia! Pluss meg som katt....:P

 

Da var den endelig her, den etterlengtede (neida) videoen om alle innkjøpene fra Italia. Som jeg også sier i videoen, ble det lite klær og mye dilldall, sånn jeg liker det når jeg shopper for mine egne penger. (Hehe). Håper dere liker den, og gjerne kommenter om det er noe du vil ha video om! Sminkevideo er det ikke vits å spørre om, for jeg sminker meg knapt så det er ikke vits. Helst bilde-ting, men alt går.

 

video:innkjp italia


Hva syns du?

-EK

10 Days challenge?

Hei :)

Nå har jeg nettopp vært en liten tur på biblioteket, lånte meg to bøker denne gang også. De jeg lånte var "Ever-For alltid" og "Divergent". "Ever-For alltid" lånte jeg egentlig bare fordi jeg har sett den overalt i alle bokhandler og bibliotek, den er anbefalt av mange osvosv, såå jeg tenkte jeg skulle gi den en sjangs. Divergent, derimot, er jeg skikkelig gira på å lese! Har sett en bookreview av Lea Valencia, du kan se den på youtube HER, Den høres såå kjekk ut, gleder meg virkelig♥

Også lurer jeg på om jeg skal ha 10 Days Challenge, bare med bilder! Noen av challengene kan f.eks være "Fineste bildet du har tatt", "Fakta om kameraet ditt", Beste inspiarsjonsside" osv. Høres det bra ut? Gjerne kom med tips til challengen!

Flere som har lest Divergent? Hva tror dere om 10 days challenge?

-EK

Ballet shoes...

Alt høres så mye bedre ut på engelsk, altså. Ballet sko blir så...kjedelig, på en måte? Uansett, jeg tok bilder av de gamle ballettskoene mine i går, jeg. Jeg danser enda, men jeg syns de gamle egentlig er litt finere, så da ble det de som fikk komme på bloggen :P Disse er redigert i photoshop, men jeg fant egentlig ikke så mye forskellig der denne gang. Tenkte jeg skulle prøve ut en slags "konkurranse" mellom photoshop og pixlr.com, hva tror dere om det? Kommer i et senere innlegg. Også har jeg gode nyheter! Innkjøpsvideoen fra Italia er endelig her, den kommer i morgen! Håper mange titter innom da, for det var litt stress å lage den.

Men her er skoene!

Da redigerer jeg litt videre, så blogges vii :)

-EK


Dag på byen: Innkjøp :)

Hei!

I dag bestemte jeg, Tone og Karianne oss for å dra til Stavanger på shopping. Planen var egentlig å gå på kino, meen det gikk ingen bra filmer om formiddagen så vi droppet det. Ble mye fint på meg denne gang også, bl.a en skikkelig kul tiger-kjole jeg har sett på en stund. (Det vil si to dager, hahaha...) Etter en del shopping og spising tok moren til Tone oss med på en strand her i nærheten, skikkelig koselig! Vi solte oss, vasset litt og snakket leenge, og plutselig var klokken halv åtte! Så jeg kom ikke hjem før nå, men det har vært en herlig dag :) Her er det jeg kjøpte:


(Uklart ja, men det ble litt stilig?)


Sånne "risle-armbånd" jeg elsker, får ikke nok av dem! Disse er fra Accesorise, og der var det saalg! (Som det forresten er overalt, menmen.) Så de kostet ca 30kr i stedet for 80 :)


Enkel topp fra lindex, 49kr


Sånn ca verdens fineste kjole, fra New Yorker, 169kr :)
Søt parfyme fra H&M, kun 40kr! Har kjøpt en annen lignende før, veldig fornøyd, så kjøpte en ny.


Enkel "New York City" -topp fra bikbok, på salg, så kostet kun 30kr :)


Neglelakk fra H&M; kjempebillig, 30kr

Også var vi innom en butikk som heter Deli De Luca, en slags godtebutikk. Og der hadde de myye godt! Alt mulig sjeldent godt, som du ellers bare får i utlandet. Vanilje-cola og svensk godteri, bl.a Jeg landet til slutt på en cola som er litt mindre enn de vanlige (0,37l), og en slags kjekspakke med kakedeig-smakende kuler oppi...


Den ser helt normal ut her, men den eer faktisk bare 0,37l.


Sånn så pakken ut. Noen som har sett det før eller? For det hadde ikke jeg, det ser jo helt Amerikansk ut!


Kulene ser ganske ekle ut, men jeg lover, hvis du er som meg og elsker kakedeig, vil du forgude disse ♥

Så det var det jeg fikk meg i dag! Mye fint, må visst spare litt nå :)

-EK

En annen type bilder: Bildefrabakken

Hei :)

Tester ut en annen type bilder i dag, nemlig bildefrabakken-bilder. Tullaaa. Jeg har mye motivasjon for tiden, er veldig glad i å ta forskjellige bilder og prøver å tenkte kreativt, meeen....Det funker ikke alltid like bra. Så når jeg prøvde ut bildefrabakken, ble resultatet sånn:

Haha, redigert og greier. Jeg vet ikke helt jeg... Kanskje bildefrabakken (altså bilde av beina dine) blir den nye hiten?

Også en litt annen variant av bildefrabakken:

Hahaha, jeg tror ikke det blir en hit, jeg....

Hva tror du?

-EKLinkerunde vinneren!

Hei alle søte!

Nå har jeg endelig kåret vinneren av linkerunden min, mange flotte med denne gang! Jeg hadde håpet på enda litt fler, men de som var med var jo helt utrolig flinke! Satt og kikket på alle flere ganger før jeg eendelig landet på en. Lurer litt på om jeg skal begynne med månedens blogg elns, for det er jo ganske kult, er det ikke? Ukas blogg blir litt for ofte, men månedens kan jeg vel få til. Hva tror dere om det?

Uuuuansett, her har dere vinneren: Frida fra sweetoutbreak.blogg.no! Jeg leser faktisk denne bloggen, og ble utrolig glad når hun var med på min linkerunde! Hun tar n-y-delige bilder, nesten fineste jeg har sett, gir masse herlig inspirasjon også er hun jo nydelig selv også ♥ Håper flere tar en titt innom, det er verdt det!

Bilde lånt fra bloggen hennes

-EK

Jeg smiiler

Heihei :)

I går tok jeg et par lykke-bilder ute på balkongen. Vet ikke helt hvorfor jeg smiler, men jeg er glaad og det er det som teller! Kan ha noe med at sola skinner, jeg har internett igjen (haha), det er ferie og sommer og snaart bursdagen min, jeg har bloggmotivasjonen på TOPP og alt er bare perfekt ♥

Den gule greia i fjeset mitt var sykt irriterende! Sol er ikke alltid perfekt altså... Neida :P

Lykke♥

Flere som smiler?

-EKNothing is impossible in a fairytail

I et eventyr er alt mulig ¢¾

-EK

Et bilde 10 EFFEKTER! Woho, ny rekord...

Heei :)

Endelig klarte jeg å slå rekorden med 5 effekter! Nå har jeg faktisk hele 10 forskjellige effekter på ett bilde! Jippi, rekord hahahaha. Grunnen er rett og slett at dette bildet bare passet til omtrent alt, også ble det så forskjellig og kult at jeg klarte ikke stoppe, hehe. Det er mye mer enn bare en effekt på hvert bilde da, bare så det er sagt. Mye lettere å variere når du mikser litt ;) Jeg er ikke så veldig flink til å redigere bilder naturlig finere, sånn at de ser helt uredigerte ut. Men så er det ikke det jeg prøver på heller. Kristine Ullebø, fra krisssy.blogg.o vet dere, hun er veldig flink til det. Tror jeg skal prøve meg litt frem videre. Men inntil videre får disse knallredigerte, 10 bildene holde!

Her er hovedbildet, uredigert:

1.

2.

3.
4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.Hva syns du? Hvilken ble din favoritt denne gang?

-EK

Oppskrift på sommermuffins med smeltet sjokolade inni

Laang overskrift, hahaha... God morgen! Dagen min så langt har gått til å lese blogger og spille sims, heh. Avhengighetsskapende så det holder, spør du meg! Nå tenkte jeg å legge ut oppskriften på muffinsene jeg bakte i går. Bare så det er sagt: Verdt å prøve ut! I hovedoppskriften får du kun 8 muffins, så her har jeg doblet den.

Gir 16 muffins.

Ingredienser:

8ss smeltet margarin (funker fint med smør)

110g sukker

2 egg

170g hvetemel

2ts bakepulver

2ss kakaopulver

En kokesjokolade

melis, til dryss

 

Det du gjør er at du blander alt sammen;Sånn at det se ca sånn ut:Oooogså legger du halvparten av deigen oppi formene.

Så lager du en liten fordypning midt i hver form;og der legger du ca en rute kokesjokolade.Så legger du resten av deigen oppå.


 Stekes midt i ovnen i ca 17 minutter, kommer litt ann på ovnen.

Når de er ferdige er det bare å drysse litt melis over og spise!Kos deg ;)

-EK

Årets beste muffins er kåret!

Hei!

Denne dagen gikk ganske som planlagt, har vært borte hos en venninne, men ellers bare hjemme. Etter lunsj (speilegg og bacon) bestemte jeg meg for å lage muffins. Jeg ville teste ut noe nytt, så jeg prøvde meg på noen sjokolademuffins med smeltet sjokolade inni. Sett bort ifra at jeg stekte dem bittelitt for lenge, så sjokoladen var ikke fullt så smeltet som jeg hadde håpet på, var det suksess! Herlig, spesielt varme. Tok masse bilder, tenkte å vise de av muffinsene nå og fremgangsmåte i morgen. Så her er de!

Mmm...

Da kommer oppskriften i morgen! Noen som vil se?

-EK

Hjemmeee

Heiiii

Nå er jeg endelig våknet skikkelig, det ble sent i går. Flyreisen tok hele dagen, i og med at vi måtte vente en del og bytte fly i københavn. Mange små unger var med, så det ble gaanske så mye grining og sutring under turen. Men men! Alt det er (nesten) glemt, og jeg er hjemme! Herlig å kunne blogge fra en pc igjen, det går så mye raskere. På iPaden må du jo viske mer enn du skriver, det er jo så lett å trykke feil!

I dag skal jeg nok bare være hjemme og slappe aav, kanskje spille inn en innkjøpsvideo til dere og kanskje ta litt bilder. Kjenner det er ganske deilig å slippe å gjøre noe, bare kunne bruke hele dagen på sine egne ting. Så det var bare det jeg skulle si! Da blogges vi litt senere :)

-EK


VIDEO: Bøker du MÅ lese

Ny video! Skal bli flinkere med videoer, har jeg funnet ut! Så her er den, bokanbefalings-videoen jeg lovet dere. Var mye mer meg selv denne gangen, var egentlig ikke meningen videoen skulle havne på bloggen i det hele tatt... Men ja. Håper dere liker den da!

 

 

 

video:bokanbefalinger

Har du lest noen av dem? Synes?

-EK

Outfit + info

Helluen
Skikkelig seint innlegg, vet det,men til dere som fortsatt nyter sommerkvelden har jeg litt nyttig info. I morgen drar vi hjem igjen :'( Vi må ut fra dette huset ganske tidlig, også er vi vel litt her og der til flyet går, om ettermiddagen en gang. Det vil si at jeg kommer hjem ganske sent, og da er nok ikke det første jeg gjør å sette meg ned å blogge, hvis dere skjønner :)
Og ettersom det ikke går ann å forhåndsblogge på en iPad, må jeg nok si at det ikke blir blogging i morgen.
Meen så kommer en hel blogguke (nesten) før bursdagen min, 15.juli.
Mye info på en gang, så tror jeg viser litt outfit bilder nå :

Takk til min snille 6-år gamle kusine som tok bildene :)
-EK

Underwater-redigert

Heii :)
Nå har internettet vært nede en stund, og kanskje forsvinner det igjen, så jeg får blogge mens jeg kan. Her er litt av undervannsbildene redigert:

Da skal jeg ut å nyte siste dag her i Italia!
-EK

Italienske desserter!

Hallo :)
Denne dagen gikk som planlagt, slappet av ved bassenget og i og rundt huset heele dagen. Skikkelig ferie! Fikk ikke lagt ut alle bildene fra siena, så her er litt dessert-bilder:

Denne sopplignende isen var flambert, som vil si at de satte fyr på den før de serverte! Skikkelig stilig å se på da. Var visst godt også.

Dette var da min dessert. Vi måtte vente lenge på den, men det var verdt det! Inni var det helt deigete, mislykket sjokoladekake som vi kaller det. Såå godt, naaam :)

Du får det ikke noe særlig bedre enn dette, spør meg!
Og til slutt må jeg jo legge til litt bilder av den italienske isen. Beste jeg har smakt, lover.

Så da håper jeg det fristet litt, og nå går jeg og legger meg.
-EK

Siena tur!

Hei :)
I går sto jeg opp sent, rett før alle dro på tur til Siena. Vi ble der hele dagen, hjemme igjen rundt 22:00. Så derfor ble det ikke mye blogging akkuratt!
I dag skal vi bare slappe av ved bassenget hele dagen, herlig :) Tok masse bilder iaf, så her er bildedryss:

Denne store fontenen sto ved "inngangen" til byen.

Katedralene her er skikkelig store og flotte!

Og maten her er jo heelt fantastisk ;)

Flere bilder kommer senere!
-EK

Scared eye- 1 bilde 3 effekter

Heii :)
Nå har jeg nettopp tatt meg en dukkert i bassenget (kaldt), spist tre toast's med ost og skinke og redigert bilder. Herlig! Nå er det helt svart ute, det blir så fort mørkt her! Det er herlig med Norge, vi har jo sol til langt på natt:)
Bildene jeg har redigert er av øyet mitt (haha, deet hørtes rart ut...) De ble ganske forskjellige etter hvordan jeg redigerte dem. Brukte en app som heter "photo editor", og den var sånn helt ok egentlig. Hvis du helstvil være kreativ og prøve mye forskjellig, er det ikke appen for deg. Ganske nøytrale og vanlige effekter. Meen helt grei.
Her er uredigert:

1.

2.

Ligner litt, men de er forskjellige!
3.

Personlig liker jeg best nr.2, ble liksom litt uklart og stilig syns jeg.
Hvilket ble din favoritt denne gang? Er det noe dere vil se mer av på bloggen, f.eks undervannsbilder, outfits, photoshots, natur, nærbilder e.l?
-EK

Pink flowers

Hei :)
Nettopp stått opp, så har ikke så mye å skrive. Dere kan jo få se disse blomaterbildene jeg tok for noen dager siden i stedet :)

Dere ser visst mer av meg enn blomstene,haha... Men det får bare gå. Nå skal jeg teste it litt redigeringsprogrammer for iPad e.l, må jo redigere litt skikkelig også!
Noen gode program å anbefale?
-EK

Under water- mini photoshot

Heiii!
I dag var vi i Firenze, virkelig en flott by! Var der i over fire timer, + kjøring frem og tilbake, så det ble omtrent hele dagen. Vi så statuene, kopien av Davidstatuen som står ute (orket ikke stå i evig lang kø fir å se den ekte), spiste italiensk pizza til lunsj, besøkte den berømte broen der, var på flere marked, så kirken utenfra osv osv. Herlig dag!
Og jeg har en good nyhet: Innlastingen av bilder virker igjen! Så nååå kan dere få se litt av undervannsbildene jeg har tatt mens jeg har vært her.

Hahaha, litt sånn hår over alt...

Dramatisk...
Det var de som kommer i dag! Skal garantert ta flere, det er jo skikkelig gøy! Helt annerledes bilder, ganske stilig syns jeg.
Hva syns du?
-EK

Krise!

Hei!
Har prøvd i gårbog i dag å få lastet inn bilder til dere, har så mange fine! Bl.a undervannsbilder, outfits, blomster osv. Men det funker ikke! Ett eller annet har skjedd, så det blir nok ingen nye bilder denne gang. Skal teste ut nødlanen, låne en pc eller noe sånt, ganske snart. Blir nok fikset!

Håper jeg får fikset det, ellers blir det mobilbilder resten av ferien :(
Flere som har en liten bloggkrise?
-EK