juni 2015

Good for you


-EK

Jeg liker meg best på sjøen
Hei igjen ♥

Nå er jeg vel plassert hjemme igjen, redigerer film og litt bilder. Det har vært en herlig helg, til tross for ikke helt bra vær. I går var vel det beste været vi fikk, men da hadde vi faktisk litt sol! Vi dro ut med båten og endte på Halsnøy, hvor de har søndagsåpen resturaunt og joker. Lunsjen ble da en svær hamburger, og til tross for sulten klarte jeg bare å spise halve, haha. Var veldig godt, og ikke minst fantastisk å være på sjøen igjen. En av de beste følelsene som finnes er når du står i båten, kjenner vinden suse rundt ørene og skumsprøyten står like under deg, åå ♥ 

Forhåpentligvis kommer en video senere i dag! Hva tror dere det er? :) Flere som liker seg i båt?

-EK

Siste fra mobilen

Her kommer en aldri så liten mobiloppdatering, som jeg lovet dere. Har lite bilder fra helgen dessverre, men den siste uka var også ganske spennende!

/Pizzadate med Karianne, som for øyeblikket er i Kina! Sjalu venninne her :P /Meg og lillebror ble kreative på strandtur / 10 dager til England!! / Random bilde av lille Teddi, det var litt gjensysnglede der når jeg kom :)

/Skjønne Minnie / Spiste på Airporthotellet etter strandturen, veldig dyrt og veeldig godt. Tror kanskje vi herpa en softismaskin når vi var der tehe, menmen / Marshmallowgrilling ble min feiring av Sankthans! / Mer strand /

Skal prøve å få internettet til å funke igjen så jeg kan laste opp bilder fra kameraet, men innen den tid- ha en herlig dag videre!

-EK

Summer fling

Hei, dere!

Nå føles det overraskende lenge siden sist jeg skrev her, men det er vel egentlig bare en dag? For øyeblikket sitter jeg på hytta, med dårlig nett og ikke veldig bra bildevær, så det var ikke helt som planlagt.. Menmen, jeg har et par bilder jeg ikke har vist dere enda! Disse er fra en sommerfest jeg var på rett etter at skolen sluttet. Tok riktignok av hatten med en gang jeg kom haha, veldig vanskelig å gi folk klemmer/ha en normal samtale med den svære greia på hodet :// Jeg elsker den uansett, eneste hatten som har passet mitt store hode!
Hatten er fra Topshop i London og kjolen fra Barcelona 

En oppdatering fra hytta med mobilbilder kommer senere, håper dere syns det er gøy? Jeg elsker å lese slike innlegg, og få se mobilbildene til bloggere, føler det blir mer personlig!

-EK

20 ting som gjør meg glad-Sove lenge

-Bøker

-Norske jordbær

-Alice in Wonderland ♥

-Avril Lavigne sine sanger

-Klær på salg

-Lillebrødrene mine

-Hytteturer

-Dansing

-Peter Pan

-weheartit.com

-Å finne penger på rommet mitt

-Sommerfugler

-Å gå barføtt overalt (seriøst, overalt)

-Sool

-Lange kvelder

-Å fange et perfekt øyeblikk i kameraet

-Blogging

-Overraskelser

-Hver eneste Harry Potter- film/bok

Skriv tre ting du smiler av i kommentarfeltet ♥ Ha en herlig dag videre!

-EK

 

Summer is when...
Summer is when girls go barefoot and their hearts are just as free as their toes ♥

-EK

Klassisk sommerkveld

God kveld/natt? 

Haha, man vet det er sommer når man tror klokka er type 8/9 og så er den nærmere midnatt. Men det er en herlig følelse, så jeg klager ikke! Jeg har vært barnevakt i dag, og dermed forsvant dagen. Var i byen på oljemuseum, spiste på Mikado (verdens beste kinamat, hvis du noen gang er i Stavanger: Ikke gå glipp av den), fikk kjøpt litt og var i et par lekebutikker med lillebror. Om kvelden fikk jeg "fri", så da ringte jeg Karianne og vi dro på tur. Endte opp nede ved havna, men sjokoladekjeks, brus og litt chips. I går gjorde vi nemlig den store tabben å dra på tur uten niste, så vi lærte av våre feil og gjorde det godt i gjen i dag :) Etter turen dro vi hjem til henne og starta en Disney-film, "Bedtime stories". Klokka tikket i vei, og jeg var ikke hjemme før nå! Kan med hånda på hjertet si at jeg nyter ferielivet ♥

En liten frøken som var veeldig keen på de sjokoaldekjeksene, tehe ♥


Haha, alltid like vanskelig å få hunden til å se på kamera MENS alle andre følger med :)

Hva har du gjort i dag/kveld? Når får du ferie?

-EK

Grillfest i kulda

Tehe, neida, det var ikke såå kaldt.. Men sommeren lar oss virkelig vente her! Uansett, i går var det altså grilling med noen venner fra kl.13. Jeg liker egentlig ikke ting som starter rundt 13/14, føler jeg ikke får tid til å gjøre noe før eller etterpå! Jaja, jeg fikk redigert litt på en film og spil sims, hahah. Det ble en fin dag med grillmat, vannmelon og jordbær, volleyballkamp og snakking. Mange folk jeg ikke har sett på leenge. 


Hahah, skjønnas

Hva gjorde du i går? Flere som savner sommervær? :/

-EK

VIDEO: Tre hårfrisyrer!

Denne ble lagt ut på kanalen min på youtube for noen uker siden, så for å se videoene mine raskest mulig kan dere sjekke dem ut der. Edel Kristina heter jeg (tehe kreativ). Denne videoen er jeg faktisk ganske fornøyd med, liker veldig godt alle tre frisyrene og følte jeg fikk forklart bra nok hvordan man gjør. Neste video er allerede på vei, det blir en "5 på topp og 5 på bunn- sminkeprodukter", altså forteller jeg om fem produkter jeg elsker og fem jeg ikke er så glad i. Håper det kan hjelpe noen ute i den store sminkeverden, for det er jammen ikke lett når man står der med femti foundationer å velge mellom og ikke har peil!

Nå skal jeg altså redigere videre på den- så snakkes vi snart ♥

-EK

Dette MÅ du teste ut i sommer!

HEI! Beklager hvis det forrige innlegget var litt trist, for det var virkelig ikke meningen- det er bare så mange følelser i dette her at jeg måtte få det ut. Men nå dere, nå er det FERIE! Tror aldri, aldri i hele mitt liv jeg har lengta sånn etter sommerferien som i år- og nå er den her. Satte meg ned etter skolen, foran pc-en, og fant masse herlige ting jeg skal teste ut denne sommeren- og som jeg syns DU skal teste ut også! 

1. S`mores dip

Hvis du ikke har sett denne på nettet de siste ukene, har du virkelig levd under en stein. Videoer av denne fantastiske sjokolade/marshmallow-dipen er over hele facebook-en min, og det frister like mye hver gang. Skal definitivt lages i sommer!

Kjapp oppskrift :)
2.Lage et album med minner
Dette er noe jeg er veldig glad i, og faktisk gjør hvert år. I fjor ble albumet aldri ferdig tehe, men det skal endres i år! Jeg pleier å lage dem på den "gammeldagse" måten, altså lime inn for hånd. Hvis du heller vil gjøre det mer effektivt har Japan Foto et veldig bra program for album som lages enkelt på pc og sendes til printing.
3.Ha mange turer til biblioteket
Jeg er fast "kunde" hos biblioteket om sommeren. Befinner meg der en del om vinter, høst og vår også, men om sommeren får jeg plutselig så mye tid- dere aner ikke hvor mange bøker jeg sluker! Jeg leser mer disse to månedene enn resten av året til sammen. I år er intet unntak- så biblioteksturer blir det :)
4. Spise sinnsykt masse is
...Trenger jeg si mer....?5. Lage en tidskapsel
Du finner en del ting du har hjemme, sammen med en boks (helst i metall), og skriver gjerne et brev. Så graver du ned boksen i hagen, på hytta eller ute i skogen, og lar den ligge der til noen finner den. Greia er at den skal ligge der flere tiår, kanskje årtusener- men det er kanskje litt urealistisk. Jeg hadde i hvert fall syns det hadde vært veldig kjekt om jeg fant en tidskapsel fra type. 1800-tallet, så derfor skal dette gjøres i sommer!
6.Teste ut masse DIY`s
Er det noe jeg kommer på om sommern, så er det å "Do It Yourself". Det finnes såå mange videoer og bilder av ufattelig kule ting på nettet- men jeg har jo aldri tid! Hver sommer kommer den kreative delen av meg til nytte, og jeg lager vanvittig mye rart, tihi. Dere får nok være med på det meste- så bare gled dere!
7. Gå en hel dag uten tekniske hjelpemidler
Uten mobil kommer jeg nok til å leve uansett, på hyttetur osv er det verken nett eller lov med mobiler. Men når jeg sier tekniske hjelpemidler, mener jeg alt- ingen strøm, komfyr, ovner (med mindre det er en peis), klokker, kalkulatorer osv. Kan bli interresant!
8.Ha filmmaraton 
Har ikke helt bestemt meg for om det blir Harry Potter, Ringenes Herre eller Diverse Disney filmer- eller kanskje alle tre? Film maraton blir det, i hvert fall!
9.Sende flaskepost
En annen tradisjon jeg prøver å huske på hvert år! I fjor sendte jeg og Karianne en fra et cruiseskip i Italia, og i forfjor slapp jeg og søskenbarna mine en i ryfylket- og fikk svar fra Tsjekkia!
10. Spill twister- men med en twist :P
Ser kjekt ut?
Det var altså ti ting jeg skal teste ut i sommer, og som jeg håper dere er med på! Mest sannsynlig finner jeg maasse annet å gjøre også, så en fullstendig bucketlist kommer nok snart. Inntil videre håper jeg du nyter ferien, og om du ikke har ferie, så finnes alltids helger! KOS DEG!
-EK

SOMMERFERIE!

Dagens mest brukte overskrift? Jaja, det er det eneste som opptar meg i dag- VI HAR FERIE! I går var det avslutningsfest på skolen, noe jeg virkelig trodde skulle være kjekt... Og det var det også. Men plutselig innså jeg at jeg aldri mer skal sitte i det klasserommet, aldri mer skal hviske med Therese på bakerste rad eller løpe til Shellen i pøsregn hvert friminutt. Jeg kommer aldri mer til å sende stygge snapchats av lunsjvennene mine til dem selv, og aldri til å le sammen med den aller beste klassen min igjen. Det ble for mye for meg, som mange andre, og jeg grein og grein når jeg kom hjem, haha...

Men i dag, i dag er det bedre. Nå er det to hele måneder fri! Den første uken skal jeg være hjemme, og alle vennene mine reiser fra meg, så daa blir det nok mye internett-tid. Så er det litt hytteturer osv, og jeg fikk akkurat vite at vi skal til England en ukes tid! Ellers fyller jeg 16 i juli, og så skal vi på roadtrip til farmor og farfar i Molde, vi skal til Sirdalen og ikke minst være hjemme. Jeg gleder meg til absolutt alt, måtte denne ferien vare leenge ♥

Inspirasjon//

-EK

Jeg sitter her med en klump i halsen

Åå jeg sitter her med en aldri så liten klump i halsen... Dette innlegget er forhåndsskrevet, for øyeblikket sitter jeg mest sannsynlig i en karusell i kongeparken, siste dagen med klassen min. Det er siste dagen av ti års skolegang- og det er en fantastisk følelse! Jeg har lengta så sinnsykt etter denne ferien, har faktisk til tider aldri trodd den skulle komme- og nå, når den er her, vil jeg plutselig utsette den litt til. Jeg har hatt tre år i en fantastisk klasse, det har vært drama, tårer og latter, opp og ned- turer, men jeg kommer til å savne alle sammen helt utrolig. Jeg kan faktisk ikke tro at de tre årene er over? Jeg er virkelig ikke typen til å si at "tiden flyr" osv, men nå syns jeg rett og slett det går litt fort her. Jeg skal begynne på vidergående til høsten? Lille meg?!

Mange tanker en siste skoledag, håper dere forstår... Og at noen kanskje kjenner seg igjen?


-EK

Tre av ett | Jeg trenger din hjelp!

Nå er det evigheter siden jeg har spurt dere om råd, men her kommer det! Har strevd lenge med å redigere dette bildet nå:


..Men jeg klarer ikke bestemme meg! Så, her har dere tre redigerte bilder. Veeldig gjerne kommenter hvilken dere likte best :)

1.

2.

3.

Favoritten?

-EK

Dagens antrekk | Golden necklace

Smykke H&M, Genser Mango, Bukse Vero Moda, Jakke Cubus.


"Livet er for kort til å finne to like" - Therese :)

Hei dere!

Denne dagen har gått vanvittig fort, muligens fordi jeg stod opp rundt ett. Hadde fire jenter på overnatting her, så det ble litt seint i går! Vi hadde det veldig kjekt da, så Pirates of the Caribbean og spilte minecraft, tehe... I dag starta altså dagen litt seint, men vi spiste god frokost og kom oss ut døra før 2. Da var det på tide med bytur, som resulterte i mye starbucks og en del shopping. Tiden gikk utroolig fort, og plutselig var klokka halv fem! Tok bussen hjem, hjalp Karianne og Tone med å hente tingene sine hos meg også var det tid for grilling hos Therese. Jeg forventa pølse og kanskje en hamburger, men her var det mye godt! Vet ikke navnet på halvparten av det jeg spiste en gang jeg, men godt var det :) 

Nå sitter jeg her og redigerer litt bilder, litt film og prøver å finne noe bra musikk. Det blir bare vanskeligere å vanskeligere med årene, haha?! Noen som har noen bra sanger til meg? Jeg tar i mot alt med glede, men er fan av pop og rock.

-EK

Pasta CarbonaraDette er en av favoritt-rettene mine for øyeblikket. Kanskje ikke som middag, for man blir fort lei av det.. Men til lunsj, kvelds og skolemat funker det supert! Jeg pleier å lage to porsjoner, en til kveldsmat og en til skolen neste dag. Og nei, det smaker ikke ekkelt når det er kaldt- det eneste du må huske er å ta opp i mye mer bacon enn det står i den italienske oppskriften, ellers smaker det en smule kjedelig i lengden. Italienerne spiser jo pasta med litt bacon i, jeg spiser bacon med pasta, tihi ♥

Har du smakt pasta carbonara før? Er noen interresert i min oppskrift? (Med litt ekstra bacon)

-EK

Sweet 16 party!

God morgen, dere!

I går var en veldig fin dag, jeg og Karianne feiret dobbel 16-årsdag! Hun har allerede fylt 16, og jeg fyller i juli... Så da feiret vi det like godt samtidig. Det var klassefest, den første klassefesten i vår klasse..Og mest sannsynlig den siste, haha. Går ut 10.klasse om fem dager (!), så det var kjekt med en feiring der alle var med. Vi leide et lokalet ved siden av kirken, og det var veldig stort og fint. Vi dro ned for å pynte halv tolv, så var det hjem for å fikse seg/fikse de siste kakene/fikse gaven, og så begynte festen kl.16. Jeg hadde det veldig kjekt og det håper jeg resten hadde også! Vet ikke hvem som vil være med på bloggen eller ikke, så jeg safer litt og legger kun ut bilder av de jeg vet jeg har lov av :)


Bursdagsbarn!

Jeg ligna litt på et rumpetroll her, men bildet var så søtt så jeg måtte ta det med ♥


Alkoholfri champagnè ♥Gaveåpning! Fikk tre gaver, resten var penger. Karianne hadde laget tidenes søteste gave til meg, en bunke med konvulutter hvor det står "Åpnes når..." f.eks ..når du er trist, når du savner meg, når du gifter deg osv. For øyeblikket jobber jeg med å finne et bra sted å ha dem, skal vel ha dem ganske lenge, så må ikke rotes bort!

Meg, Karianne og Tone. Trodde jeg tok maange fler bilder, men det var bare ett av meg og Therese og ingen av oss så bra ut. Men hun var der, hun også! ;p

Hva gjorde du i går kveld?

-EK

Filmkveld og null stress

Hei!

De siste dagene har gått veldig i ett egentlig. I dag hadde vi ingenting å gjøre på skolen, bortsett fra bokinnlevering. Det endte med at Therese tok med Teddi (hunden) på skolen, hahah... Alle var veldig glade i han da, og ingen kommenterte det! Vi fikk heldigvis gå litt tidligere hjem, så da gikk jeg og Karianne på butikken og kjøpte browniesmiks- det er seriøst det eneste vi kjøper på butikken, haha! Denne gangen skulle vi bake til bursdagen vår, som feires i morgen. Vi brukte faktisk hele dagen på baking, så jeg kjenner jeg er passe sliten i beina nå. For øyeblikket ser jeg på So undercover- elsker den filmen :)

Hva gjør dere i kveld? :)

-EK

6-er på eksamen?!

Haha, det er lov å skryte litt vel...? Det ble 6-er! Sinnsykt herlig, har jobbet ekstremt mye de siste to dagene og nå kan jeg faktisk slappe av med GOD samvittighet- beste følelsen som fins ♥ For øyeblikket ligger jeg på balkongen i bikini, med snop, sol og youtubevideoer. Har store planer om å spille sims i dag hahah, men det er så vanskelig å se skjermen her ute... #luksusproblemer

Senere i dag tror jeg det er dans, så da blir det en bytur på meg. Trodde egentlig dansen var over forrige uke, men men!

Endra bakgrunn og alt, haha... SOMMER!


Til alle andre som er i eksamssituasjoner- husk å puste, det gjelder ikke livet. Og masse lykke til!

-EK

Beste søndagen på lenge

Hei!

Nå er jeg utrolig hes, jeg har skulderen halvveis ute av ledd og holder på å sovne... Men det var verdt det! Var i kongeparken i åtte timer i dag, fra de åpnet til de stengte. Jeg, Therese og Linnki tok sånn ca alt vi hadde lov til å ta, og det kjekkeste tok vi i hvert fall 20 ganger. Therese mistet stemmen til slutt, og jeg klarte ikke være med på de siste rundene pg.a skulderen min, haha. Har hatt en fantastisk dag, og gleder meg til vi skal tilbake- 18.juni drar hele klassen :)

-EK

På et halvår..

...Har jeg kun hatt disse "photoshootene" med meg selv? Føler jeg tar temabilder hver uke, men det her var ikke så mye å skryte av? Har selvfølgelig mange unnskyldninger osv, meen jeg skal ikke ta dem nå, haha. Jeg har i hvert fall tenkt at etter neste uke- da er det bloggen i fokus. Neste uke =muntlig eksamen, så jeg skal ikke late som jeg kommer til å blogge masse da- men etterpå! Da burde jeg egentlig ha masse tid :)

Da er det kun det store spørsmålet igjen: Hva vil dere jeg skal skrive om?

-EK

Fading awayHvilket likte du best?

-EK

Forrige måneds...

Fant et lignende innlegg på en annen blogg her om dagen, og syns det var utrolig kjekt å lese! Så jeg tenkte å slenge inn et innlegg om mai-måned. Håper det faller i smak ♥

Månedens...

Quote?

When it rains, look for the rainbow. When it`s dark, search for the stars.

Youtube video?

Har vært heelt hekta på musikkvideoen til sangen, men selve sangen er jeg litt lei av..

Bilde?


Film?

Pitch Perfect 2 ååå ♥

Antrekk?

Enten dette eller bunaden min:Minne?

17.mai når vi vant (!!) i toget,  når Starbucks åpnet, på danseforestilling med Karianne og Therese og når vi så Pitch Perfect 2 på kino ♥ Mange minner de siste ukene, hahah!

App?

"The Akinator", en "ånd" som gjetter hvilken kjent person du tenker på. Koster 20kr eller noe sånt, men det var verdt pengene! Har faktisk aldri hatt det så gøy med et spill før jeg, både alene og med venner. Veldig bra tidsfordriv også :)

Sang?

Månedens person?

Nesten umulig å velge, men ettersom eksamen har hengt over meg og det har vært mest i tankene mine, må jeg si mor og far. De har hjulpet meg masse, noe jeg setter utrolig stor pris på!

Det var det, noen som kommer på flere gode spørsmål? Jeg utfordrer dere til å svare på to av spørsmålene i kommentarfeltet! 

-EK

Russian Roulette


Har faktisk nynnet på denne sangen i tre uker nå. Fant den på youtube, fatter ikke at jeg ikke har hørt den før? Den er type 6 år gammel?! Syns i hvert fall sangen og musikkvideoen er veldig spesiell, vet ikke helt hvorfor... Noen sanger bare treffer meg, uten noen tilsynelatende grunn. I knew you were trouble, Replay og Dangerous er sånne sanger. Kan komme tilbake til dem uansett hvor mange år som har gått, uansett hvilken situasjon jeg er i og uansett hvem jeg er med. ♥

-EK

Lookbook/OOTW: Video!

-EK