mai 2016

Tre bilder


Every time you read a book, a tree smiles knowing there´s a life after death :)

-EK
 

EK tipser: Fem fantastiske youtubers!

Heihei!

I dag våknet jeg overraskende fornøyd og klar for dagen, og det på en mandag?! Klarte meg strålende (om jeg får si det selv, høhø) gjennom dagens naturfagsprøve og resten av dagen har vært veldig fin. Ble sittende utelåst utenfor huset en stund, men jeg hadde internett og tak over hodet så det gikk egentlig helt fint- jeg klarte meg gjennom pianotimen OG jeg får sjokoaldepudding til dessert. Hallo, jeg er fornøyd!

Det jeg tenkte å gjøre nå er å tipse dere om fem youtubers jeg ser på og er stor fan av, som (forhåpentligvis) ikke alle har hørt om. Er så kjedelig når det blir listet opp type Pewdiepie og Zoella for hundrede gang, ikke sant? Så her har dere fem "nye":

1. Allie Marie Evans. Hun er er så fantastisk, dere MÅ sjekke henne ut. Hun lager masse kortfilmer som tar opp viktige temaer på en veldig spesiell og fin måte, i tillegg til å lage typiske youtube-guru videoer som "room tour", "q and a" og "a day in the life". Elsker henne <3 Link HER

2. Noodlerella. Hun har helt utrolige impressions av Disney og pixar figurer, pluss mye mer. Veldig søt og flink :)

3. Natalies Outlet. Hun lager kortere videoer, så du ikke går lei, og hun tester ut veldig mye! Mange life hacks/beauty hacks/food hacks osvosv, i tillegg til typiske tags og challenger. Veldig morsom :)

4. Andreas choice. Veldig morsom og flink til å redigere, og hun kommer med masse tips som faktisk funker! Mange youtubers lister bare opp det vi vet fra før og det som virkelig ikke fungerer, men her hjelper det faktisk ganske ofte, så det er bra :)

5. Mikey Murphy. Også veldig morsom, han har et stort utvalg av forskjellige typer videoer og han får det veldig bra til i alle, haha. Han holder seg ikke til det tradisjonelle og litt kjedelige, her har han f.eks. laget en kortfilm på fem timer, og jeg syns sånt er veldig gøy å se.

Så, det var mine topp fem litt mindre kjente youtubers! Forhåpentligvis har dere ikke sett på alle før, så kanskje dere fikk noen tips? Gjerne tips meg om noen dere liker å se på (det hørtes litt creepy ut men jaja), jeg tar i mot alt!

-EK

Dagens eventyr

Jeg liker å referere til alt som "eventyr". Det høres mye mer spennende og interessant ut med en gang, ikke sant?

Dagens mission: Dra til kongeparken.

Jeg stod opp åtte, kom meg ned til båten og ble kjørt over til Stavanger med båt av far. Hoppet i land ved oljemuseet og gikk for å finne et tog. Jeg forstår virkelig ikke tog og jeg er egentlig halvredd for å gjøre noe feil hele tiden, men jeg kom meg på riktig tog og kom meg av i Sandnes. Der var det venting i 40 minutter før bussen dukket opp, og da følte jeg meg relativt redda for dagen.


I full action her, ja

Men! I kongeparken hadde vi det kjempegøy, vi tok alle de klassiske berg-og-dal-banene og så måtte vi selvsagt prøve den nye, "Ørnen". Den gikk 80meter opp og snurret rundt, og selv for meg uten høydeskrekk kilte det i magen! Neste berg-og-dal-bane var humlen, som det hørtes ut som skulle falle sammen hvert sekund. Vi overlevde den også, og beveget oss bort til polarekspressen... Vel. På vei opp i bakken stanset hele banen og begynte å renne nedover! Heldigvis stoppet den, vi ble hentet ut og kom oss ned. Litt nervepirrende...


Så skulle vi hjem, da. Jeg fikk sitte på med noen, men akkurat når vi kom til Sandnes, kjørte bussen min. Hva gjør vi? Kjører etter bussen! Vi stanset på en holdeplass hvor bussen plukket opp noen, jeg spurtet ut og kom meg på før den kjørte videre. Følte meg litt som superwoman der, ass.

SÅ har jeg altså kommet meg hjem og er klar for lekser. Setter meg ned med Iron Maiden på full guffe og leser naturfag til resten av familien dukker opp, og jeg blir tvunget til å gå over til høretelefoner... Og nå sitter jeg her. Det var dagens eventyr, dere! Hva har dere gjort i dag?

-EK

En liten, morsom liste

Heihei! 

Nå hermer jeg fælt her, men en del toppbloggere har lagt ut slike lister, og jeg synes det er veldig morsomt å lese- så her kommer min! Har faktisk lagt ut en selv for leenge siden, da, så egentlig er det vel de som stjeler ideer fra meg? ;) 

På skolen er jeg...

Alltid sulten. Det er faktisk helt sjukt hvor mye mat jeg spiser i løpet av en skoledag, i forhold til helger. Jeg tror kroppen min har vendt seg helt til at skole = mat, så nå klarer jeg ikke to timer før jeg trenger en matbit igjen. Ganske morsomt, egentlig :)

På bussen er jeg...

Stille, med øreproppene plugget i og iron maiden på maks volum. Det nytter ikke å snakke med meg på bussen, altså. Du er heldig hvis du får et smil eller et hei.


På fest er jeg...

Sjelden, haha, men jeg koser meg alltid masse! Danser mye, liker når det skjer ting.

Med familien er jeg...

Egentlig ganske sjefete, jeg er tross alt eldst av fire søsken- men jeg vil våge å påstå at jeg er ganske hyggelig, og hjelper til av og til, når jeg føler for det, hehe...

På instagram er jeg...

På den ene brukeren er jeg veldig kjedelig, legger sjelden ut noe og da er det enten selfies eller mat (lol), på den andre brukeren legger jeg ut noe minst en gang i uka og koser meg masse med tilbakemeldinger osv. Heter @just_a_daisie :)

På fjelltur er jeg...

Som oftest i mitt ess, veldig fornøyd med livet og alltid med noe mat i hånda. Elsker fjellet!

I vennegjengen er jeg...

Ganske høylytt, slår alltid til med mine ufattelig gode vitser og humor, hehe.. 

På kino er jeg...

Den ene irriterende personen som 1. Skriker for alt 2. Gråter for alt 3. Spør alle andre om "hva skjer nå?" "hvorfor gikk hun inn der?" "hvem er han?" Selv om ingen har sett filmen før, haha.. Årh. Må slutte med det der.

Så, det var noen funfacts! Gjerne del med meg hvordan du er på fest eller på instagram for eksempel? Så snakkes vi snart <3

-EK

Alice

Nå har jeg nettopp vært på kino og sett "Alice through the looking glass". Altså, kan vi bare ta et minutts stillhet for hvor fantastisk Alice in Wonderland- filmene er? Tegnefilmen, spillefilmen og nå denne. Jeg elsker dem!

Har utallige quotes derfra jeg bruker i passende og upassende situasjoner, jeg har en egen kolleksjon på weheartit som heter Wonderland og jeg har sett filmen 6 ganger- minst. Så, jeg vil bare anbefale på det sterkeste å se den, om du så er 9 (aldersgrensen), 17 eller 80 år- du kommer til å elske den :) (Og ikke kall meg barnslig)-EK

Summer outfitHeii!

Sola skinner, jeg har jumpsuiten på og Therese på besøk.. og jeg har prøve i norsk i morgen :/ Haha, sånn kan det gå! Jeg føler alltid, alltid det er fint vær når jeg må sitte inne og øve til prøver eller skrive innleveringer, men jaja. Det er i det minste fint vær! Norsk er ikke avgangsfag heller, så jeg får ta det som det kommer og kose meg litt også :) Det er vel lov, er det ikke?

Akkurat nå vurderer vi hvilken film vi skal se på kino av Bad Neighbors 2 eller Angry Birds filmen, hahah... Wow. Vi snakkes :)

-EK

OvernattingHeihei!

Nå er det snart fredag, dere. Det er det eneste som holder meg motivert, i tillegg til været, da. Sola skinner! Fra i går til i dag sov faktisk Therese over, selv om vi begge skulle på skolen i dag. Vi tok disse bildene, så litt på serier og fikk snakket om alt og ingenting. Helt perfekt! Har heldigvis ikke så mange vurderinger igjen nå, og så er det bare å krysse alle fingre for at vi slipper muntlig eksamen, og så- er det sommerferie :) Hold ut, folkens!

-EK

Endless loveAww, hvor søt er ikke genseren min, da?

I dag blir det mye gøy, jeg skal endelig møte Therese igjen! Eller, endelig- jeg så henne forrige uke, haha. Men det er alltid koselig uansett :) Vi har overraskende lite å gjøre på skolen nå, bortsett fra å gå rundt og grue oss til eksamenstrekk har vi egentlig ingenting å gjøre. Så vi ser litt film, øver til muntlig eksamen, går igjennom ting som vi ikke lærte oss i fjor eller ting for vg2 osv, osv. Uansett herlig å slippe å stresse så mye!

Håper dere også klarer å slappe av litt, og hvis du ble trukket opp i eksamen kan du i det minste trøste deg med at det snart, snart er over. Og da er det bare fri, is, strandturer, venner, ferie og soool igjen <3

-EK

25 dager igjenAhh, hvor herlig hadde det ikke vært å sitte på stranda nå, da? Med en cola i hånda og en is i den andre, kanskje, hahah. Jeg sitter nok en gang på biblioteket og ønsker meg omtrent alle andre steder enn her, men sånn er det nå. Skal liksom jobbe med naturfag, men så kom jeg til å trykke på weheartit- og denne kollasjen ble til :) Det er faktisk bare 25 dager til ferie, da! 25 dager til jeg ligger i bassenget i Italia, med strålende sol og helt sykt mye god mat, og hele halve storfamilien samlet. Jeg gleder meg faktisk så mye at jeg sjekker hvor mange dager det er igjen HVER dag, så dette blir bra! 

...Men nå får jeg komme meg tilbake til alt jeg egentlig skulle ha gjort, hehe. Vi snakkes! Hva skal du i ferien? Og når får dere ferie, egentlig? Føler alle har helt andre datoer enn oss :P

-EK

Tre ting å være glad for

Hei!

Nå sitter jeg med litt mye arbeid foran meg, straks skal jeg på dans (heldigvis), så da blir det et lite avbrekk. Uansett prøver jeg å forbli optimist her, haha, jeg har nemlig innsett hvor mye holdningen og reaksjonen vår til ting faktisk påvirker oss. Hvis du klarer å ta ting med et smil, i det minste tenke på løsninger og ikke bare problemer- da kommer du langt! Så her har dere tre ting jeg har å være glad for akkurat idag:

1. Jeg fikk sove 45 minutter lenger om morgenen

2. Jeg kjøpte et horn med ost og skinke til lunsj, og det er helt utrolig godt

3. Vi fikk se en ganske interressant dokumentar i geografitimen, som ellers ikke er mitt favorittfag
Det er de små tingene som gjelder, vet dere! Nå skal jeg fylle ut noen gørrkjedelige norskbegreps-ark før jeg stikker på dans, hehe. Kos dere videre! Og gjerne del tre ting som gjør deg glad i kommentarfeltet :)

-EK

Topp helg!Heii!

Nå er jeg tilbake til internett og pc, etter en veldig koselig hyttetur med mine bestevenner :) Vi dro på fredagskveld og kom hjem i fire tiden i dag, og etter det har jeg spilt sims hos Karianne til nå, hahah. Det var for det meste regn og dårlig vær, men vi har spilt spill, tatt disse fancy bildene og gått turer med hunden likevel. Feiret bursdagen til Karianne og spiste kake og lapper, så det har vært en helt perfekt helg- sett bort i fra at jeg fikk allergianfall på lørdagen av pollen, og måtte vente noen timer før tabletten fungerte. Men ellers var alt bra!

Nå vurderer jeg sterkt å se litt Walking Dead, selv om jeg sikkert burde gjøre andre, viktige ting... Men det er så spennende nå at jeg klarer ikke holde meg, tihi. Vi snakkes!

-EK

En frisk lunsj

Er jeg den eneste som spiser lunsj to ganger til dagen? En gang på skolen, og enda en gang når jeg kommer hjem. Da er det gått et par timer siden forrige måltid, så det er ikke tale om at jeg klarer å vente til middag! Det er litt praktisk da, for når jeg kommer hjem har jeg jo muligheten til å faktisk lage noe jeg har lyst på, i stedet for å sette meg ned med enda en brødskive. I går fant jeg to jordbær og en melonyoghurt, og med litt havregryn ble det til denne søte bollen:


En veldig god og frisk lunsj! Jordbær minner meg så mye om sommer at jeg får helt lengsel tilbake til i fjor, haha... Heldigvis ikke så lenge igjen nå! 

Hva er favoritten din til lunsj? Og hva skal du i sommer?

-EK
 

Drømmedestinasjon: Senegal

Heii!

Nå er det på tide med enda en drømmedestinasjon, og denne gang har jeg tenkt litt mer utenfor boksen. Valget falt på Senegal, som er et lite land i Afrika med tropisk klima, høye temperaturer og fantastiske fotomuligheter, hahaha... Det er faktisk sånn jeg ser på når jeg drømmer om reiser, tihi. Med andre ord et perfekt land å besøke, tenker jeg?

Så, hva kan man gjøre i dette landet?

-Dra på strendene rundt Cap Skiring. De sies å være de vakreste på kontinentet, og likevel sjelden fulle av folk. Perfekt?!

-Besøke naturparken/nasjonalparken i Saint Louis. Her kan du også få en båttur og oppleve dyrelivet.

-Historisk kan man besøke "La maison des Esclaves", som var siste stopp for de innfødte som ble tvunget over til Amerika for å være slaver der. Selvfølgelig trist, men historisk et viktig sted.

-Sjekke ut den rosa innsjøen, "Lago Rosa". Den farges rosa av alger i sesongen November- Mars, og det er såå vakkert ut!

-Kjøre båt over til Fadiouth og oppleve den kjente kirkesamlingen med gospelkor og hverdagslivet der. Beskrives som en fargerik og humørfylt landsby.

-Klatrepark! Dette er noe for meg, altså! Accrobaobab Adventure er en svær park ute i det fri, hvor du blir tatt godt vare på og får oppleve naturen på en ny måte. Jeg elsker virkelig klatring, selv om jeg aldri har gjort noe som helst profesjonelt, så dette virket helt perfekt, syns jeg!


-Ørken. Jeg har aldri vært i en ørken, og det står (utrolig nok) veldig høyt på to do- lista. Senegal består stort sett av ørken og tørkelandskap, så her er det gode muligheter! Lompoul er en ørken med flere guidede turer. Alle omtalene herfra står på spansk, så jeg må ty til med spanskferdighetene, men det ser veldig bra ut!

-Katedralen i Dakar. Jeg nevner ganske ofte disse kirkene og katedralene jeg vil se? Grunnen er rett og slett hvor utrolig flotte de er å se på. Denne er intet unntak- tenk på alle fotomulighetene her, da!

Så, det var dagens drømmer! Nå er det tilbake til nynorsk-pugging og håping av å ikke komme opp i eksamen, haha.. Vi blogges :)

-EK

Min feiring

Hei og god mandag skulle jeg til å si, men så innså jeg at det er onsdag allerede?! Woho, snart helg jo :D

Gårsdagen var lang og intens haha, men veldig koselig. Starta halv sju med krølling av hår og påkledning av bunad, det er jo et kapittel for seg... Så var det ned til skolen på flaggheising og høre på lillebror som både spilte i korpset og leste dikt! Derfra gikk turen til mormor, som hadde laget rundstykker, eggerøre, bacon og alt annet man kan tenke seg å spise til frokost. Perfekt! Vi tok litt bilder og sendte guttene videre, og så gikk vi ned for å se på toget. Det var ganske kaldt og lenge å vente, men veldig kjekt å faktisk få se på et tog, da! Har alltid gått selv, jeg :)Jeg møtte Elisabeth og fant Tønnes, og vi føyk rundt og kjøpte pølser, is, kaker og brus til vi skulle hjem. Senere spiste vi middag på Hummeren Hotell med søskenbarn og mormor, veldig koselig tradisjon! Og om kvelden var det fullt kjør med 17.mai kahoot og enda flere kaker.

Helt til slutt kom bursdagsbarnet selv innom (Karianne), vi så på Skam og snakket i et par timer <3 Så gratulerer på etterskudd bestie!Sitronfromasj og sjokolademousse, mmmJeg har Rogalandsbunad, Husflid mønster :)

Alt i alt en veldig fin feiring! Nå skal jeg chille maks med nynorsk øving og joggebukse, hehe. Vi snakkes!

-EK

Sauer, pizza og årets første bad

Heihei!

Jeg har, som dere kanskje forstod, vært bortreist enda en helg. Det ble hytta denne gang også, og Therese var med som "vanlig", så jeg har storkost meg hele helga! På fredag var jeg riktignok hjemme, var på pianoøvelse og senere på en veldig koselig jentekveld. Vi så skrekkfilm og stappa i oss kake og snop, sånn det skal være! På hytta fant vi frem hengekøye, tepper og god mat og slappet av en god del. Men! Vi har løpt rundt for å rekke ferjer og sykla ned til stranda for årets første bad, henta en båt og vært på båttur og malt hus- så vi har ikke bare sovet heller! Kjøpte pizza på Ryans Pizza på Finnøy, og det er den beste, billigste og raskeste pizzaen jeg har smakt, altså. Gleder meg allerede til neste gang, hahah!

Nå prøver jeg å sette sammen planene mine for morgendagen, selveste nasjonaldagen! Jeg syns egentlig det er litt stress hele greia akkurat nå, vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.. Men jaja. Jeg finner det vel ut. Håper dere har kost dere i langhelga, og får en strålende 17.mai!

-EK

Innkjøpsvideo!


Heihei! Her er videoen jeg lovet dere, det ble enda en innkjøpsvideo :D Denne er ganske lang, og med både klær, sminke, bøker og litt random ting jeg følte for å ta med, haha. Håper dere liker den! Jobba mye med den, så hååper det faller i smak.

Vi snakkes!

-EK

Ti ting å gjøre når du ikke har noe å gjøre

Når man er syk, men ikke får sove, har sett absolutt alle serier man kan tenke seg på viaplay, lest ut fire bøker OG faktisk vurdert å gjøre lekser, da kjeder man seg litt. Ettersom min situasjon ligner veldig på dette, har jeg kommet opp med ti ting du kan finne på om du virkelig ikke har noe å finne på. Here we go:

1. Lag en throwbacktime-liste med sanger. Finn alle de fantastiske hitene fra du var yngre, med alle minnene og tankene, og bare nyt det! Sånne lister kommer også godt med på fest eller med vennegjengen :)

2. Årets første bad! Jeg leste et sted at det er 2 grader i Stjørdalen, så kanskje utsett det liiitt hvis du bor langt nord- men her i Stavanger er det nesten en skam om du ikke har bada enda. Hopp i det!

3. Lag et album fra sommeren i fjor. Jeg lover, dette er mye mer gøy enn det høres ut som. Du får gå gjennom alle de gode stundene fra sommeren, og ikke minst bli inspirert til hva du kan gjøre denne sommeren- som heldigvis ikke er så altfor langt unna. (Gi meg styrke, seks uker til)

4. Test ut noe helt nytt: En hårfrisyre, kanskje en oppskrift, prøv deg på tegning, fotografering, lær deg en dans fra youtube- hva som helst! Men det må være noe du aldri har gjort før. 

5. Dra på piknik. Jeg mener, kom igjen. Hva er mer koselig enn en piknik med venner/familie/deg selv? Så kan du dra frem tb lista også, så blir det helt perfekt :)

6. Sorter i klesskapet. Nå som sommeren treffer oss for fullt kan vi like gjerne pakke vekk mariusgensere og ullstilongs, for nå skal crop-topene frem!

7. Sjekk sangteksten (lyrics) til en sang du tror du kan. Det er så ofte de synger noe heelt annet enn jeg trodde, og jeg innser at sangen har en helt annen mening. Like spennende hver gang.

8. Roadtrip! De som kjenner meg vet at dette er seriøst det kjekkeste jeg vet om i hele, hele verden. Roadtrips og fornøyelsesparker = life. Pakk bagen og dra på biltur til et helt tilfeldig sted, trenger ikke være langt unna. Om et år har forhåpentligvis noen av vennene mine lappen, så da blir det nok mye av det her! (Advarsel til alle venner)

9. Test ut 17.mai sminke/hårfrisyre/antrekk. Er det en "høytid" jeg aldri kommer på før siste liten, så er det 17.mai. I år aner jeg ikke hva jeg skal gjøre en gang, så jeg burde kanskje planlegge litt selv.. Men uansett! Å tenke ut og teste ut sminken, hvordan du skal ha håret og ikke minst antrekk er en veldig smart og gøy ting å gjøre i forkant.

10. Grav ned en tidskapsel. Samle sammen noe du mener representerer denne generasjonen, eller bare noe tilfeldig du har lyst til å ha med, og skriv "må ikke åpnes før år ..." på boksen. Så graver du den ned, og for å gjøre det litt ekstra spennende, kan du lage et kart til kapselen som du enten bevarer selv, eller graver ned et annet sted. Dette høres ut som sånn tiåringer finner på (og det er det vel egentlig), men halloo- det er litt gøy.

Så der har dere ti ting! Forhåpentligvis gav det dere noen ideer :) Nå må jeg stikke, skal på rød løper med only!

-EK

Heteslag, bokstavelig talt

Hei!

Det er, utrolig nok, fortsatt skremmende varmt her i Stavanger. Enten er kroppen min alt for vandt til snø og kulde, eller så har jeg bare dårlig timing, for jeg har klart å bli syk midt i dette finværet! :( I går måtte jeg gå hjem fra skolen og droppe dans, og i dag har jeg vært sengeliggende hele dagen. Kjipt, men jeg er bedre nå, så jeg satser på å gå på skolen i morgen. Det er jo så vanvittig mye som skjer nå før sommeren, en dag borte fra skolen føles som en uke, omtrent. Jaja, får bare prøve å la være å smelte bort her inne, så skal det nok gå! 

Yes, du gjettet det: Gamle bilder. For øyeblikket sitter jeg uten sminke og i en gammel t-skjorte, krøllet sammen i en varm liten klump i enden av senga (for her er det internett). Wish me luck med å bli frisk til i morgen, haha!

-EK

Get lost

Get lost and find yourself

-EK

Two cutiepies
Cute

Hei! Overlever vi mandagen, da? Jeg for min del slapp plutselig to prøver denne uka, så det går faktisk veldig fint her :) Det er likevel litt hardt å hoppe inn i skolehverdagen igjen, etter en så lang og herlig helg. Sol og varme har faktisk gjort meg helt døsig? Det er som om kroppen min bare forbinder det med fri og ferie, så jeg klarer hverken konsentrere meg eller gjøre det jeg skal, haha.. Jaja. Nå skal jeg jogge, øve piano og jobbe med en samfunnspresentasjonen min til onsdag. Tidlig ute, hæ? Tre dager før tida og greier, ikke ofte det :P 
Kos dere videre!

-EK

Finstasen på

Heihei!

Jeg føler jeg bare blogger om "fortiden", jeg har så mange bilder å dele at jeg alltid ligger et par dager bak. Men nå er jeg altså på gårsdagen, haha. Da var det konfirmasjon! Min gode barndomsvenninne og nabo Aida skulle konfirmeres, og det var veldig koselig. Elsker å gå i bunad, elsker å være med Aida, å spise kaker og drikke brus og møte nye mennesker, så dette var virkelig en fin kombo, altså! Jeg har jo faktisk aldri vært i konfirmasjon jeg, utenom min egen for to år siden. Men det ble i høyeste grad vellykka :)

Etter den "offisielle" festen dro vi hjem til Aida, skifta klær til noe litt mer heteslag-vennlig (det var jo faktisk rekordvarmt) og spiste kaker og spilte fotball :) Veldig kjekt! Flere som har vært i konfirmasjon i helga, da? Eller bare nytt godværet? :)

-EK

To ukers ferie?

...Det er sånn jeg føler denne langhelga har gått, liksom. Jeg har gjort så mye gøy, det føles faktisk som en hel ferie! Starta med overnatting, så hyttetur, så overnatting igjen og nå konfirmasjon i dag. Og enda er det en dag igjen av helga?! 

Hytteturen var i hvert fall veldig koselig, jeg fikk koblet helt ut (bokstavelig talt- internettet funka ikke), og kost meg masse med familie og selvfølgelig Therese. Vi spilte fotball, spiste (masse) mat, spilte veldig mye "heads up" og tok ikke minst masse bilder! Elsker når jeg er på tur med en annen blogger, endelig noen som forstår at vi må ta bilder av ALT, haha :D Så her får dere et lite bildedryss fra de to dagene vi var der :)

Nå skal jeg se ph og prøve å gjøre samfunn, hehe.. Ikke lett etter så mye skolefri! Kos dere videre i kveld, alle <3

-EK

På med sommernHelloo, 

Jeg følte meg skikkelig kul når jeg tok disse bildene, ass. På med sommern, liksom, hahah jaja. Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig bra, nyter livet egentlig. I dag er det konfirmasjon til min beste venn, Aida, ææ! Gratulere så masse med dagen din <3 Det blir nok en koselig dag i bunad og med kaker og stas, hihi! 

Vi snakkes!

-EK

Indianere

Heihei!

Nå ble det sen oppdatering her, men sånn får gå innimellom. Fyker rundt og fikser alt mulig her, skal nemlig i konfirmasjon i morgen, og er som vanlig i siste liten, hehe. Uansett! Jeg og Therese har vært på hyttetur i to dager. Veldig herlig vær, vi gikk faktisk i shorts og magetopp (!) og poncho, haha, men det er bare fordi vi elsker ponchoer. Mer oppdatering på hytteturen kommer, nå er jeg nødt til å få meg litt søvn. Og i morgen er det full fest!

-EK

BirthdayNoen bilder fra familiebursdagen til søskebarnet mitt :) Det er faktisk helt sykt hvor mange bilder av maten jeg tar, da. Det blir liksom det jeg kommer på, og det som er lett å få bra bilder av- så da blir det lite folk, haha! Jaja, mat er fantastisk uansett så vi overlever vel. For øyeblikket er jeg på hytta, med dårlig internett og bra vær, så oppdateringene her blir kanskje litt redusert.. Men samtidig har jeg så utrolig mange bilder å dele med dere! Det er faktisk helt sykt, jeg fatter ikke hvor all inspirasjonen kom fra. Men bra er det, så jeg håper det varer :)

Kos dere videre i dag, da! Og til alle som må på skole/jobb: Hold ut, snart helg <3

-EK

Coachella vibesÅh, om jeg hadde vært på Coachella, dere. Please, liksom.

-EK

Dagens antrekk og dagens planer
Topp og skjørt fra only, smykke husker ikke og skjerf fra only 

Nå er det helg, dere! For en herlig følelse, endelig litt tid til å ikke gjøre skolearbeid midt oppi dette eksamen og tentamen stresset. Digg! Jeg skal straks få Therese på besøk her, og senere drar vi på hytta. Der har vi ikke vært siden i fjor, så det blir spennende å se hvor mange mus som har bosatt seg og hvordan plenen har blitt jungel, hahaha... Neida. Det blir nok koselig uansett, og med Therese er alt mye kjekkere :P 

Jeg skal jo faktisk i konfirmasjon også! Gleder meg maaasse, har faktisk aldri vært i en utenom min egen, da. Så det blir gøy :)

Hva skal dere i helga, da? 

-EK

Noen som sa langhelg?HEI!

Nå er jeg skikkelig gira her, jeg! Hadde min siste naturfagsprøve i dag, og det betyr at jeg ikke har flere vurderinger denne uka- som vil si at det snart er helg, hyttetur med Therese, vi slipper geografiprøve og matteprøve OG det er fint vær. Hallo, blir det bedre, liksom? Har filma innkjøpsvideo til dere som skal redigeres straks, men først skal jeg se ferdig Divergent. Fikk plutselig så lyst til å se den, så her sitter jeg, med eplejuice, ostesmørbrød og litt snop og koser meg maks. Sånn det skal være! 

Ha en herlig tirsdag videre, alle :)

-EK

Sett inn kreativ overskrift her

Jaja, da var mandagen her. Heldigvis bare tre dager til helg da, så det er jo digg! Starta dagen med hosteanfall jeg, men fikk i meg en kopp te og kom meg på skolen. Er jo en del å gjøre nå før eksamen og alle de siste prøvene, så det gjelder å holde følge her. Når det er sagt er jeg veldig i mot å dukke opp på skolen hvis man faktisk er syk. Har du feber eller kastet opp så går du ikke på skolen- alt du oppnår med det er å smitte alle andre og lage dårlig stemning, haha. Hold deg hjemme! 

Heldigvis går det bra med halsen nå da, så jeg satser på at det er borte for godt. Alltid optimist, ikke sant? :P Tror jeg dropper joggeturen i dag da, været er ikke akkurat på sin beste side og i tillegg har jeg denne forkjølelsen... Det er i hvert fall unnskyldningene mine, haha! Så nå skal jeg sette meg ned med naturfag, piano øving og enda mer te og prøve å komme gjennom enda en mandag. Stå på, folkens :)

-EK

Shoppaholic

Hei!

Phu, det føles altfor lenge siden sist, dere. Jeg har virkelig mye å gjøre for tiden, både skole, venner, dans, pianokonsert og en del mer personlige ting som er litt stress, men jaja. Ingenting blir vel bedre av klaging! I går sov jeg hos Therese og koste meg maasse, vi har det alltid veldig kjekt sammen. Soulmates <3 På lørdag møtte jeg mor i byen etter masse komplikasjoner og venting, men det gikk helt fint det også- for jeg fornyet omtrent hele garderoben! Jaa, jeg var nettopp på shopping and yes, I did it again. Whops.

Gleder meg masse til å vise dere, vurderer innkjøpsvideo! Hadde det vært noe? :) Nå skal jeg straks i bursdag, så jeg slenger med et par antrekksbilder før jeg må løpe. Vi snakkes!


Kjolen er fra h&m og jakken fra New Yorker 

-EK