mai 2014

En dag til sommer!

I morgen er det juni! Utrolig å tenke på egentlig, føler enda det er mars, jeg. 19 dager til ferie! Wohoo, Italia here I come! 

Foreløpig sitter jeg i hengekøyen på hytta, det er ikke såå varmt, men jeg går i shorts uansett (det er jo snart sommer?). Har nettopp spist kongefrokost, og planlegger videre en tur med båten eller til butikken. Får se. Er så herlig med sånne dager hvor du ikke har planlagt noe særlig, men likevel har det kjempefint og bare slapper av. Sommer, sommer.

Idyll ♥

Hva gjør du i dag?

-EK

Take me home

-EK

The madness got you too?

________________________________________________________________________________________________________

#inspirasjon #inspo #love #blogg #summer #sommer #weheartit #yey

-EK

No. I`m divergent.

So... What are u really? Girly, brave, nerdy, skatergirl...?

I`m divergent.

-EK

Langhelg!

Endelig kom langhelgen! Har lengtet etter dette altså. Sola skinner og skolen er ferdig allerede nå, så jeg smiiler :) Sluttet kl.13 i dag, har avspasering i valgfag. har egentlig få planer denne helga. Skal på hytta da, men hva jeg skal gjøre der vet jeg ikke. Skal i hvert fall blogge litt innimellom!

Fra Glitter

-EK

Mønster is the new black

Hva er egentlig greia med "The new black"? Love is the new black, back is the new black, pink is the new black, black is the new black...? Skjønner ikke helt greia jeg, haha. Uansett, i dag var jeg hos mormor. Fikk masse god mat, gjorde matteleksene (flink), gikk en tur ++. Var veldig koselig! Denne uka har vi ikke såå mye stress på skolen, men det er fortsatt en prøve på onsdag og en spanskprøve i morgen. Skulle egentlig ha den idag, men læreren dukket aldri opp..? Så regner med jeg må ta den i morgen, da.

Var overraskende fin temperatur ute i dag, ser ut til  å være rimelig kaldt, meeen nope. Får nyte det mens vi kan, kjenner jeg Stavanger rett er vel dette alt vi får av sommer i år.


Skjørt H&M, T-skjorte Cubus, Cardigan Bikbok, Smykke Gina Tricot, Ring Glitter, Solbriller Topshop

Alle klærne/smykkene er fra forsekjellige butikker i dag! Haha, kreative lille meg eller hva?

Hva har du gjort i ? Syns du om antrekket?

-EKdag

DIY video?

Har lenge lurt på om jeg skal begynne å legge ut DIY-videoer, for er det noe jeg elsker, så er det nettopp de videoene. Elsker også å være kreativ og finne  på ting selv, så det hadde kanskje vært noe? Laget faktisk en shorts her om dagen, og filmet hvordan jeg gjorde det. Verdt å legge ut?

Dere kan jo få en sneakpeak på shortsen imens, da!

 


Hva tror dere, hadde en DIY vært bra?

-EK
 

Kongeparken og spanskprøve

Denne dagen har vært litt rar, men veldig fin da! Startet med å bråvåkne, familien skulle på fotballcup så jeg ble barnevakt for minstmann. Vi koste oss vi da, jeg brettet klær i loftstuen og han lekte med biler. Etter en liten frokost kom mor hjem, og jeg stakk ned til Therese. Vi endte opp i kongeparken (igjen), gratis inngang såå hvorfor ikke? Var der med søskenbarnene hennes, og vi ble godt kjent etter hvert. De var så søte!

Etter å ha tatt omtrent alle karusellene som finnes, kjøpte jeg en softis og dro hjem. Her skulle jeg liksom jobbe med spanskfremføringen min som er i morgen (!!), men jeg endte opp med å høre på tusen sanger på spotify i stedet. Haha, typisk... Hvorfor går alle søndagene til skolearbeid? Husker når søndagene gikk til å slappe av hjemme, hoppe på trampolinen og være med venner... Nå er det mer sånn dårlig-samvittighet-dag, du vet du burde gjøre lekser men du bare oorker ikke. Eller er det bare meg?

Bilde fra forrige søndag faktisk, haha... Jeg er ett vanemenneske.

Flere som sliter med prøver og skole for tida? Noen som var i kongeparken i dag?

-EKFlying around

 Er det noe som gir meg sommerfølelse, så er det såpebobler! Man blir bare aldri lei av dem, jeg og vennene mine går enda og kjøper dem for 10kr, haha. Var rimelig vanskelig å ta bilder av dem da, men jeg fikk det til..?

Flere som liker det?

-EK

Standtur...igjen!

Heii :)

 I dag har jeg....vært på stranda. Det er det eneste jeg har gjort i dag, heh. Var veldig kjekt da! Jeg og Karianne syklet bort til en holme utenfor byen, og det var seriøst ingen folk der. Så vi kunne spille så høy musikk vi ville, spre oss utover hele stranda og ja... Det var veldig kjekt i hvert fall!

Har forresten begynt på en utroolig spennende serie, tror ikke den er så altfor populær, men jeg elsker den. Den heter Once upon a time...Hørt om den? HER er trailer til sesong 1. Jeg er på sesong 2, må skynde meg å bli ferdig så jeg kan se sesong 3 som går på tv nå.

Denne gangen også filmet vi bare, ingen bilder dessverre! Må bli bedre på det der altså.

-EK

People cry-People cry, not because they`re weak, but because they have been strong for too long-

-EK

Zara bluse og muntlig prøve

Vet jeg maser mye om denne muntlige prøven, men alle som har vært oppe i det selv vet vel hvor mye stress det er. Fikk vite tema i dag, og kom opp i AKKURATT det jeg ikke ville ha. #typiskminflaks

Så nå sitter jeg her, med hjelp fra min lille venninne Karianne og pc-en min. Har ikke fikset meg god mat engang, isj. Får vel bare bite tennene sammen og jobbe videre! Er egentlig ikke så vanskelig tema, bare vanskelig å reflektere og sånn. Men jeg klarer det vel.

Nok snakk om det! Her er det herlig og varmt, så jeg kunne vært litt mer optimistisk når jeg kledde på meg i morges. Kunne kanskje droppet strømpebukse, men okei. Dagens antrekk:


//Bluse Zara, Shorts Bikbok, Ring H&M

Nå får jeg vel begynne å øve igjen, mye å gjøre... Nyt dagen dere som kan!

-EK

Muntlig eksamen og dagens

Ble trukket ut til muntlig i dag, kom opp i samfunn... Er sånn passe fornøyd egentlig, bedre enn matte i hvert fall! Var på skolen helt til to, så var det piano og nå sitter jeg her. Vi får ikke vite tema før i morgen, så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre... Tips?//jumpsuit Cubus, Tights Cubus, Cardigan H&M

Dagens antrekk, sommerlig! Var jo så herlig ute i går, så jeg trodde det skulle bli sånn i dag også, jeg. Den gang ei.. Glad jeg tok på tights, for å si det sånn! Men nå får jeg vel prøve å øve litt... Selvom jeg ikke helt forstår dette, heh. Og forresten, dette er VERDENS beste sang:

Den er så...unik? Tror dette er en elsk/hat sang, men jeg elsker den!

-EK

Strandtur

Heihei :)

Denne dagen startet litt dårlig, men så gikk det oppover og oppover! Ettersom det er 20grader her, fant jeg ut at jeg måtte ut. Dro på strandtur med Therese og Tone, og sporty som vi er, fant vi ut at vi skulle sykle. Det var litt vel mye vind og litt vel mange folk, men det gikk fint. Kom oss frem og tilbake! Vi tok ikke bilder, men filmet en del, vurderer å legge ut filmen. Tanker?

Nå straks blir det middag her, kjenner jeg er sånn passe sulten nå...

-EK

Utslitt

Det er mye som skjer, mye på skolen og andre steder. Jeg er ganske sliten. Liker ikke å klage, men av og til må det være lov.

Gleder meg til å ta nye bilder igjen. Kanskje i morgen.

-EK

But I`m only human


Denne sangen er så altfor fin ♥ Min nye gråtesang, haha. -EK

____________________________________________________________________________________________________

#sang #song #portrett #foto #musikk #gråte #crying #fin

-EK

Daily inspiration


I just need it. 

-Lana del rey

_____________________________________________________________________________________________________

#inspiration #weheartit #inspirasjon #frozen #daily #outfits #love #this

-EK

Kongeparkæn


Kongeparkennnn woh! Har aldri ledd så mye i mitt liv tror jeg, haha... Vi (eller...Therese) skrek så utrolig høyt i hver eneste karusell, at vi andre fikk helt latterkrampe og klarte ikke å skrike engang. På slutten hadde verken Therese eller Linn Kristin mye stemme igjen, heh. Sovna nesten i bilen på vei hjem, slitne! Men det var en utrolig bra dag da, må ikke bli for lenge til neste tur :)

Det kommer kanskje litt stygge mobilbilder fra selve turen senere, hvis dere vil se dem nå kan dere følge meg på instagram: @edel_kristina eller Therese: tess_fersken eller Linn Kristin soom jeg ikke husker hva heter haha.

-EK

Cuz I`m on vacation

I`m on vacation tonight ♥

-EK

One less problemDen sangen er så bra! Haha, på en måte er den sykt rar, men likevel.. Jeg digger den. Tok noen testbilder med en ny effekt på kameraet i sted. Disse er uredigerte folkens! Hva syns dere?
-EK

Facebook spam og kongeparken

Hva skjer med dette facebook-badegreiene? Jeg har allerede blitt tagget, så skulle gjøre det i dag, meen nei. Fikk ikke lov :( Skjønner ikke helt at folk faktisk gidder, men jeg elsker å bade så jeg ville egentlig gjort det. Jaja, er sikkert flere som tagger meg. 

Og ellers har jeg nettopp kommet hjem fra kanotur med skolen! Føler meg så sporty som kan si det, heh. Sov ute under presenning og greier, alle burde være stolt av meg nå. Og i morgen blir det kongeparken med to rare skapninger kalt venner. Gleder mei :)Har fått HELT NYTT KAMERA! Woh, er så i himmelen nå ♥ Fikk det til konfen. Nyeste nikon kamera, D5200. Ææææ dere aner ikke hvor mye bedre dette er! Nå blir det mange bilder folkens!

-EK

Outfit of da dayy

Jajajajaja, dette blir de siste av disse bildene haha. Tok portrettbilder, hårbilder, outitbilder og ja you name it..På samme dag. Og dermed ble det litt mange bilder i samme serie, men dette er de siste. Lover.Kjole New Look, Cardigan husker ikke, smykke bikbok oog leppesift fra TGR faktisk.

Hva syns du?

-EK

Pancakes ¢¾

Ahh, se på dette da dere:Pr©ªvde meg på "sunne" pannekaker her om dagen, bare å droppe sukkeret og tilsette en halv ts salt for mer smak. Hvis dere vil ha hele oppskriften er det bare å kommentere, veldg enkelt :) Lover dere, det smaker n©ªyktig det samme som de med sukker, så det var virkelig opptur! Måtte selvf©ªlgelig ta syltet©ªy på da haha, men hvis du vil velge en sunnere variant kan du selvf©ªlgelig toppe med ost, skinke, bacon eller hva som helst annet du liker. Aldri mer usunne pannekaker her i huset!

Har du pr©ªvd ut sunne pannekaker? Trenger vel egentlig ikke vite det men okeii

-EK

Alt som skjer for tida

Woh, hei! Blogg! Ja...

Har hatt konfirmasjon, restefest (haha), vært syk, fått syykt mye fint, hatt fri sånn ca en hel uke oog nå er jeg ikke på skolen, som dere kanskje forstår... Vi har fri i dag, for å ha hjemmedag i mat og helse. Skal straks ned på butikken for å handle litt, men først tar jeg det heelt med ro. I går hadde jeg det skikkelig gøy, til tross for at jeg var syk. Therese og Karianne kom på restefest, og vi koste oss. Spiste kaker, middag og Therese holdt verdens fineste tale til meg (foran hele familien min!) Etterpå gikk vi ned i kjelleren og lagte skrekkfilm hahaha, holder på å redigere den nå. Endte opp med at vi ble redde for oss selv, heh.

Fikk verdens beeste presang til konfen....Dere får vite det i neste innlegg! Ææææ gleder meg til å fortelle ♥

-EK

Portrett: Meii

Heihei!

Prøvde meg på noen portretter her en dag, er jo så fint lys ute nå, så alt føles liksom så mye lettere... Liksom liksom haha jeg sier det ordet altfor ofte. Vel, her har dere portettene:Tanker?

-EK

Way too messy donut

 Haha, nydelig på håret ja... Prøvde meg på en ny "donut", men den falt litt ut utpå dagen som du ser.. Jaja. Tok disse bildene nok en solfylt dag, er en stund siden nå meen glemmer alltid å poste alt haha. I dag er det...som dere vet... Konfirmasjonen min! Dette innlegget er altså forhåndsskrevet, forhåpentligvis står jeg i kirken nå! Æææ litt skummelt å tenke på egentlig, tenk at jeg blir "voksen" haha.

Hva syns du om den noe rotete dulten min?

-EK

Throwback- Sommermusikken 2013!

Ååå nå vil jeg ha sommer dere! Sol og varme kom jo hit allerede i april, så det føles plutselig ueendelig lenge til sommerferien! Satt meg ned og hørte på gamle sanger her, og bare måå dele dem med dere. Det er som noe helt spesielt skjer hver gang jeg hører disse sangene. Altfor mange minner!

Alle som kjenne meg bør vite hvor sterkt jeg elsker denne sangen. Har hørt på den fra den kom ut til nå...Og jeg er ikke lei! Haha, jeg er vanligvis den som går raskest lei av sanger, men denne...Det er noe helt spesielt med denne her ♥

Åååå  neineinei nå blir det nesten for mye her haha. Dette er sangen som minner meg om en god venn som flytta, energien som plutselig forsvant og jeg ble bare lei meg, rett og slett. Er så veldig fin, må jo nesten holde tårene tilbake her jeg, haha!

Ookei, denne er kanskje to år gammel... Men jeg hørte på den i hele fjor, og kjenner jeg meg selv rett høres den nok på i år også!
 

Og, selvfølgelig... Vår kjære Miley Cyrus bestemte seg for å klippe håret, komme ut med denne sangen her og ja...Dere vet resten, haha! Sangen ble i hvert fall en stor sommerhit.

Denne kom faktisk ut i mai i fjor? Var sikker på at den kom ut om sommeren jeg, men det er vel bare jeg som er treig. Husker denne som en skikkelig dansesang jeg elsket, ble hørt mye på både i syden og hjemme i Norge.

Må jo ha med denne, haha... Føler ikke det var en sommersang egentlig, hørte mer på den etter at skolen hadde begynt. Men uansett, den er utrolig fin og stemningsfull, husker jeg pleide å elske Katy Perry før...

Denne, dere. Dette er vel på en måte den "store" sangen til Ellie Goulding? Var i hvert fall gjennom denne jeg oppdaget henne! Det tror jeg nesten må være tidenes sommersang, altså.

Wake me up- Aviicii. Denne er så herlig! Kom ut i starten av sommeren, fikk meg til å drømme om feriee og syden.

Må jo ha med denne, haha. Som dere kaanskje vet så er jeg ganske glad i Austin Mahone. Hører faktisk veldig mye på denne akkuratt nå, minner meg egentlig om alt stresset før skolen sluttet... Men jeg elsker den uansett!

 
Selena Gome med nytt album, som jeg for øvrig enda hører på...Treig sa du? Haha, denne sangen minner meg om venner, sene kvelder og fridager ♥
Det er så utrolig mange flere at jeg kunne sikkert skrevet fem innlegg her haha, men dette var altså de jeg fant nå!
Dine topp 5 sommersanger?
-EK

Just some pringles

Ahh, denne dagen har vært fin syns jeg. Har fikset en del ting til Lørdag (konf), passet lillebror en del, fikset maange blogginnlegg i tiden fremover og ikke minst vært med Karianne. Vi hadde en aldri så liten piknik i hagen hennes, var en tur nede på barneskolen og bare snakket. Pikniken bestod av Oreo-sjokolade, Pringles og cola. Mmm :)

Verdens mest brukte jakke fra Cubus haha, dere aaner ikke hvor mange år jeg har hatt denne folkens. Det er lenge...

Prøvde å laste opp bildet på instagram vi la ut, men pc-en ville ikke samarbeide. Så da får dere klare dere med meg og pringlesen,haha... Er det ett ord? Pringlesen? Pringlesen? Nei...? Hvis du nå ble veldig nysgjerrig kan du stikke inn på instagram og følge @karri_30 eller meg (edel_kristina), så kan du se :)

-EK

 

_______________________________________________________________________

#Pringles #piknik #sunshine #sun #smile #ootd #life #livet #blogg #ek #venner

Sunshine

I dag skinner sola er i Stavanger, herliig. Dagen skal vel brukes til diverse forberedelser til konfirmasjonen, to dager igjen nå! Må bl.a fikse bordkort, kaker, dessert, diverse drikker osv. Gleder meg noe helt vilt haha!Topp monki, shorts H&M, hvit tights Cubus

Er det sol hos deg i dag?

-EK