april 2016

Boom: Reality

Hei!

Jeg føler omtrent jeg har levd i en liten boble hele helga, jeg. Shopping, filmkveld, lite skole, mye venner, serier osv. Perfekt helg altså, men nå traff plutselig hverdagen meg litt brått her. Vi har en god del skolearbeid foran oss, som de fleste elever denne tida på året, og i tillegg må jeg prestere på piano (konsert snart) og dans (to forestillinger veldig snart). Det blir litt mye, og når man i tillegg føler livet går i mot deg, blir det hele litt stress. Okei, veldig stress. Så jeg prøver så godt jeg kan å holde hodet kaldt og sånt, men ærlig talt mister jeg snart grepet her. Sommerferie, vennligst skynd deg. You are needed <3

-EK

Twinnies

Heii!

Når jeg ser på disse bildene forstår jeg faktisk litt hvorfor folk spør om vi er tvillinger... Ganske likt egentlig? Vi er bare best friends for life, men det er vel nærme nok. I dag var planen å stenge meg inne med skolearbeid, men Therese dukket opp- så da ble planene endret! Fant uansett ut at det ikke var så mye skolearbeid som forventet, så det passet jo perfekt. Vi har sett på Top Gear og vært med familien min på Mikado, som er en kinaresturant i Stavanger vi elsker. Perfekt søndag! Nå sitter vi på rommet og tenker på livet, og så får jeg gjøre ferdig dette skolearbeidet. Ha en fin søndag videre!

-EK (og Therese)

 

Drømmedestinasjon: Borabora

Hei dere!

Da var det søndag igjen, og tid for en ny drømmereise- eller i hvert fall drømmen om å reise, haha. Denne gang har valget falt på fantastiske Borabora, som er en fransk polynesisk øy i Stillehavet. Dette er virkelig et paradis for strandturer, dykking, og litt luksusferie hvor du ikke gjør noe annet enn å slappe av. Jeg har derfor ikke så altfor mange ting jeg vil oppleve her, men kjenner jeg meg selv rett, vil jeg fort bli litt rastløs likevel. Så her er en liste over hva man kan gjøre i Borabora:

-Dra på båttur med vinduer mot havbunnen, så du faktisk ser fisken og sjølivet under deg. Vannet er så klart at det er lett å se, og fiskene her er utrolige med alle sine farger og former. 

-Kjøre vannscooter. Altså, seriøst. Dette er det absolutte perfekte stedet for å kjøre vannscooter- hvordan kan man la være?

-Dra på delfin og hval- show. Dette er noe helt annet enn det klassiske "Sea World" i USA, her er det ekte natur! Å se delfiner og ikke minst hvaler i sitt naturlige habitat høres veldig skremmende ut for meg som er halv(hel)redd fisker og sjødyr, men likevel. Det må være utrolig kult!


-Man kan også dra på offroad kjøretur, som høres ganske kult ut. Få oppleve litt av det ekte borabora, ikke bare turistparadiset alle vet om.

-Spise sånn digg frokost hver dag- se bildet over og du skjønner hva jeg  mener.

-Dra på "The Bora Pearl Company"- tour! Vet ikke helt hva det er, men det høres kult ut. Og jeg leste at man får kjøre hoverboard under touren, og det er egentlig bra nok for meg.

-Helikopter tour over øya. Trenger jeg si mer?-Bestige "Mount Pahia" og se kirken som er plassert på toppen. Ikke så altfor lang tur, og likevel veldig fin utsikt og beliggenhet for kirken på toppen.

Så, hvem er med meg?

-EK

Shopping dayy
Topp fra hm, skjørt og cardigan fra New Yorker, smykke fra bikbok :)

Heihei!

Det var unormalt vanskelig å kle seg i dag, været har nemlig vært litt over alt. Det har vært sol og nesten sommervarme, stormvind og snødd (!) i løpet av timene jeg var ute i dag. Stavanger, altså. Endte opp med skjørt og cardigan jeg da, så det ble litt kaldt- men jeg klarte meg :) Var på Madla Amfi med en hel gjeng for å kjøpe maasse på salg + få gratis muffins. Vi fikk muffinsene våre, men det var ikke så mye salg som vi hadde håpet. Endte opp med en del klær og sminke uansett da, hehe... Wops. 

Det har vært en veldig koselig dag, uten skolearbeid eller stress å tenke på! Nå skal jeg se ferdig en episode Walking Dead og deretter prøve å la være å trykke "neste episode".. Må egentlig jobbe med spansk, haha, men det er så spennende!

-EK
 

You da bestDet er bevist at om du og bestevennen din har vært venner i over år, vil det vare for livet. Her er det 11-års jubileum i år, så nå er du stuck med meg for alltid :D

-EK

Night owlHei og god natt..? Går det an å si her? 

Denne dagen har vært veldig herlig, egentlig. Lite å gjøre på skolen, litt film og prosjekter og sånt, og lite å gjøre hjemme. Var med Karianne en stund, vi tok bilder som kommer straks (sneakpeak over) og leste 1000 funfacts på weheartit. Visste dere for eksempel at biologisk sett er hummer og maneter udødelige? De blir ikke eldre, og kan dermed ikke dø naturlig med mindre de blir syke eller drept. Ganske utrolig å tenke på, egentlig... Haha wow, tidenes mest randome funfact fra meg da :P Nå i kveld har jeg vært på filmkveld hos Helene, som var kjempekoselig! Vi så faktisk to filmer, en spansk en som jeg har sett før (Volver) og en merkelig en hvor Jim Carry spilte en seriøst hovedrolle, altså ikke komedie- merkelige greier. Husker ikke hva den heter da, men den var ganske interresant, egentlig.

Nå burde jeg sove- i morgen er det nemlig shoppingtid! Madla Amfi har salg og utdeling av gratis cupcakes, så da må vi jo dra. Gleder meg :D Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å sitte her en stund til før jeg blir sulten, spiser og så kanskje vurderer å sove. Heh.

-EK

Ferdigferdigferdig

Hei!

FOR en følelse jeg hadde etter tentamen i dag. Ferdigferdigferdigferdig - det var seriøst alt jeg klarte å tenke. Det gikk overraskende bra (tror jeg), og akkurat nå er jeg så fornøyd med livet at jeg nesten kunne klart en mattetentamen til, haha! Men bare nesten :) Nå sitter jeg her med rester av cola, sjokolade og frokostbrød og redigerer litt bilder, ser på youtube-videoer og koser meg maks. Sånn det skal være! Har riktignok et par tentamen og prøver igjen da, men matten er i hvert fall overstått. Og den er verst.
-EK
 

Pustepause

Hei!

Nå er det fullt kjør med skolearbeid her, men det er vel alle blogglesere dødslei av å lese om. Skole, jobb, stress, det går liksom i det samme :/ I går gjorde jeg noe litt mer spennende da, var og så på forestilling til dramaklassen til Therese! Dro bort rett etter dans, og fikk sett utdrag av fem-seks forestillinger. Jeg ble skikkelig imponert, alle var så flinke! Therese spilte Nora i Et dukkehjem, og hun gjorde en veldig bra jobb :) Fikk helt frysninger, jeg. 

Det var vel denne ukas happy happening skulle jeg til å si, for ellers er det bare prøver og lekser på meg. Gleder meg sinnsykt til i morgen ettermiddag, for da har jeg noen dager på meg til neste tentamen. Vgs, altså. Skal ikke være lett.

-EK

Fri som fuglen?

Hei dere!

Overlevd mandagen så langt? Jeg sliter litt altså, men med litt bloggpauser og snacks fra mormor mellom tentamen øving går det greit. Til alle dere med tentamen og eksamen coming up- I feel you! Stå på, vi kommer oss gjennom dette også. Snart ferie. Phu.Får litt sommer-vibes av disse bildene, da! Ser nesten bekymringsløs ut, bare meg, frynsejakken og den gule toppen min :P Hadde helt glemt denne toppen, fant den igjen i klesskapet i går. Elsker virkelig å gå med litt farger, er så kjedelig når alt man ser av antrekk er svart, hvitt, grått. Haha! Satser på en mer fargerik garderobe nå som naturen stråler opp også, tihi :)

Hva gjør dere i dag?

-EK

Treningstur, tidspress, tentamen, Therese
Yep, that´s right! Jeg og Therese trente faktisk! Vi satt barnevakt i går kveld og hun sov over her, så i morges fant vi ut at vi skulle trene. Det har kommet treningsapparater nede i Tananger nå, så vi testet dem ut. Ganske fornøyd med det! Her kan du trene ute, det er mange forskjellige apparater og det er gratis. Perfekt :) 

Denne helga har vært en av de som bare suser av gårde, akkurat som hele denne uka egentlig. Hvor ble det av tida? Neste uke er det fullt kjør med tentamen og eksamenforberedelser, så jeg får vel bare bite tennene sammen og krysse fingre og tær, haha. Nå skal jeg sette meg ned med matteboka i noen timer, så har jeg i hvert fall øvd litt!

Hva gjør dere i dag? Ikke helt standard søndag å trene, kanskje? :P

-EK
 

Happy weekDenne uka har gått så sinnsykt fort! Det er nok fordi jeg har hatt lite skolearbeid og ingen prøver, så da har tida flydd fra meg... Men, men! I kveld skal jeg i trippel-bursdag, så det blir gøy! Masse kake og sånt, det liker vi :) Nå skal jeg se forrige episode av Paradise haha, så vi snakkes!

-EK

Litt babling


Hei!

Nå hadde jeg nettopp skrevet et helt innlegg her, men internettet på Starbucks sviktet- så vi prøver igjen! Jeg sitter for øyeblikket på Starbucks altså, med den klassiske Frappe Mocha og litt skolearbeid som burde gjøres. Jeg er nettopp ferdig med et intervju til en frivillig organisasjon på skolen! Nervene er fortsatt litt på høygir etter det, men jeg tror det gikk bra likevel. Nå er jeg i hvert fall ferdig, trenger ikke stresse mer med det på en stund. Så, jeg sitter på café, har brukt i overkant mye penger på en drikke, vurderer om jeg skal gjøre eller ikke gjøre lekser og skal straks på dans. Yep! Etter det vurderer jeg sterkt å dra til Kvadrat for å få gratis is av Ben & Jerrys. Altså, gratis is? Yes please! Det rimte, jeg burde bli poet. Okei, mye babling, vi snakkes!

-EK
 

Them summer vibes

Stemningen i disse bildene, dere! Det er jo søren meg sommer snart? Sjekka countdown appen på telefonen, og det er under 100 dager til bursdagen min! (15.juli hvis noen lurer, hihi). I sommer skal jeg virkelig slappe av, altså. Reise til Italia, spise is, bade og sole meg hver dag... Jeg gleder meg! Det er hovedmotivasjonen for alt skolearbeid som blir kastet på oss stakkars elever disse måneden før sommeren. Får bare bite tennene sammen og tenke på ferien, haha :D

Flere som er gira på ferie, eller? :)

-EK

Drømmedestinasjon: New York

Ahh, New York. Det måtte nesten bli det første innlegget i denne serien! Jeg har vært i USA to ganger, men aldri i New York. Det er noe med den byen ass, alle vil jo dit? Gå langs de store gatene, se opp mot skyskraperne, stikke innom en café og alle shoppingsentre jeg ser.. Perfekt! Jeg vet ikke så mye mer om byen enn det jeg har sett på bilder og hørt fra andre, men her er det jeg har lyst til å oppleve om (når) jeg drar dit:

-Kjøre en gul taxi

-Ta på frihetsgudinnen

-Gå opp alle trappene til Empire State Building

-Coney Island! Fornøyelsesparker er det beste jeg vet, jeg blir helt gira bare av tanken. Stedet ser så idyllisk og samtidig uber-amerikansk ut, jeg har så lyst til å dra!

-Besøke kunstmuseum. Både "The metropolitian museum of art" og "Museum of Modern Art" ser fantastisk ut. Jeg er ikke superhappy for kunst, men dette må bare oppleves.

-Selvsagt gå på Broadway shows! Lion King står kanskje høyest på to-do lista, selv om jeg har sett den i London allerede. Men åh, musikaler og teater er virkelig fantastisk.

-Spise pizza. Amerikansk pizza = elsk-Fuerza Bruta. Dette er for deg som synes Broadway er for mainstream, eller bare vil oppleve noe helt annerledes- men sykt kult. Umulig å forklare egentlig, bare se her:

-Besøke Brooklyn Ice Cream Factory. Altså, hvem vil vel ikke oppleve en ekte iskrem-fabrikk? Får helt Charlie og sjokoladefabrikken- følelse, jeg :D

-Shoppe. Masse. Brooklyn Flea høres bra ut!

-Chinatown, åå jeg vil virkelig se Chinatown

-Oppleve en sommerfestival i området. Har aldri vært på festival, men det virker veldig som min ting, så dette har jeg veldig lyst til! Gjerne i New York også, hvor det er større enn i Norge og dermed myye bedre :)

Så, det var mine drømmer om New York! Har dere noen tips til neste reisedestinasjon? :)

-EK
 

Sommer, det er det vi vil haSola skinner, jo! Denne helga har jeg egentlig mye jeg skulle gjort av skolearbeid osv, men vet dere hva? Når været viser seg fra sin beste side midt i april på Vestlandet, da er alle unnskyldninger ubrukelig. Jeg måtte ut! Familien skulle på stranden, så jeg tok med meg Therese og et kamera. Vi spiste kjeks, tok bilder og kjente på vannet (fortsatt iskaldt) og etterpå prøvde vi å bestige en bunkers. Det gikk nesten- til mor sa vi måtte gå hjem, hahah. Veldig kjekt å få komme seg litt ut, og ekstra kjekt når jeg faktisk huska kamera :) 

Håper dere nyter våren der dere er også! Har hørt at flere fortsatt har snø og is, er det sant? Krysser fingrene for at dere får se sol og sommer snart uansett da, haha :)

-EK

OOTDSool!

-EK

Drømmedestinasjoner

Hei dere!

Gårsdagen har vært en god miks av å gjøre masse skolearbeid og slappe heeelt av med Therese. Egentlig en veldig digg kombinasjon, det? :) Nå tenkte jeg å starte en ny serie her på bloggen, hvor jeg forteller dere om mine topp drømmedestinasjoner for øyeblikket. Tenkte å poste ca et innlegg hver uke om dette, så får vi se hvor lenge det varer! Har jo lyst til å besøke omtrent hver krik og krok her i verden, så ikke se for dere at jeg slutter med det første, haha :) 

Slenger ved noen bilder som kan gi enkelte hint til hva dere får lese om, så håper jeg det faller i smak!

-EK

Vårstemning!

Heii!

I dag var det virkelig vårstemning ute, og det er så herlig! Vi slutta to timer tidligere på skolen og da dro jeg rett hjem, gikk ut og tok bilder og nå sitter jeg her. Dessverre tar det evigheter med buss for å komme seg fra skolen og hjem, så nå er klokka over to allerede.. Men det er tidligere enn vanlig, da! Snart skal jeg på piano og til mormor, og så må jeg bare jobbe, jobbe, jobbe meg gjennom leksene. I can do it! XD

-EK

ControlCan you hear the silence?

-EK

 

121 Selfies
Tok 121 selfies, tre av dem er ok... Luksusproblemer så det holder, haha! Dette har vært en ganske kjedelig dag, har testa litt ny sminke, gjort matte og geografi og spist grøt.Nå utsetter jeg resten av skolearbeidet til i morgen, jeg må bare være litt sosial først. Stikker bort til Karianne, og senere i kveld skal vi på danseforestilling! Krysser fingrene for at vi kommer inn haha, gleder meg masse :)

-EK

Smoothie timeAhh, hvor fantastisk så ikke dette ut? Har ikke spist skikkelig middag i dag, så jeg fiksa meg en smoothie nå nettopp. Tok bare det jeg hadde i kjøleskapet/fryseren egentlig, dvs. jordbær, frossen banan, vaniljeyoghurt, eplejuice og isbiter. Det ble veldig godt! Lillebror Oscar var også fornøyd, så dette kan gjøres flere ganger!

Nå har jeg prøvd å gjøre lekser, men er det fredag, så er det fredag. Nå skal Walking Dead sees, haha :D Ha en fin kveld!

-EK