april 2015

Take me back

Nå har vi kommet til den delen av året der en del av meg baare vil ha sommer og sol, og den andre gruer seg til å slutte på ungdomsskolen. Føler tiden går så sinnsykt fort, var det ikke nettopp februar?? Haha, jeg vet ikke med dere men jeg er en veldig vanedannende person, jeg liker at ting er som det pleier. Så det å slutte på ungdomsskolen og begynne å ta bussen til byen hver dag... Det virker en smule skummelt! Men men, jeg blir vel vandt til det også håper jeg.
Take me back!

-EK

 

VIDEO: The yoga challenge

 
Haha, håper dere liker den!
-EKFjelltur!


Bilder fra forrige helg, har helt glemt å poste dem! Jeg, Tønnes og far var på fjelltur til "Stortua". Ganske annerledes tur enn vi fra Stavanger er vandt til, haha: Rett opp og rett ned igjen! Vi traff på snøen ganske lenge før vi kom til topps, og da ble det selvsagt litt snøballkasting- men det var like greit! Det ble faktisk strålende sol, så vi fylte opp vannflaskene i bekken og helte vann over hodet, heh. Alt i alt en veldig fin tur!

-EK

The fun tag #2

Hei, hatt en fin dag så langt? Har lite å blogge om, så jeg fortsetter med del to av "The fun tag"! Syns egentlig mange av spørsmålene ble veldig like, så har prøvd å svare variert og endret noen av spørsmålene. Here we go:

16. Topp tre favorittsnacks?

Hmm... Mørk sjokolade, popcorn og eple med kanel.

17. Topp tre middagsretter?

Sushi, Pizza og sursøtsaus med okse (kinesisk) NAM18. Topp tre drikker?

Lemonade, kakao og frappechino (lol hvis jeg skrev det feil)

19. Et funfact om deg?

Har klart å trille ned trappa og knekke den nest største tåen TO ganger.Måtte gå med en svær sokk på skolen ganske så lenge, heh. Gode tider :/

20. Fem steder du heller ville vært enn her?

New York, Australia og hos mormor.

21. Hvis du fikk et ønske til bare deg selv, hva ville du ønsket deg?

Tusen flere ønsker? ;) Og hvis det ikke går... Så ville jeg ønsket meg et lykkelig liv. Eller pizza.22. Favorittfilmer?

Okei, here we go: Titanic, Pitch Perfect, Harry Potter, The Maze runner, Insurgent, Easy A, The breakfast Club og Alice in Wonderland.

23. Hvis du kunne gått tilbake i tid og gitt deg selv et råd, hva ville det vært?

Ha det gøy mens du kan, og slutt å bekymre deg for alt :)

24. Hva ville du bli når du var yngre?

Ballerina eller forfatter

25. Hvordan feiret du din forrige bursdag?

Jeg og Tone slo til med dobbeltbursdag med Hollywood-theme! Kan ikke fatte at det er så lenge siden..
Så, det var den tagen- hva syns dere om sånne innlegg? Håper dere likte det i hvert fall, og gjerne tips meg om det er noe dere vil jeg skal skrive mer om. Så snakkes vi :)

-EK

Den store puggedagen

//Håret i en dott og null sminke=søndag, haha. Får middagsgjester, så må se litt presentabel ut! Skjørt fra Pull and Bear, Topp fra Forever 21 og smykke fra Gina Tricot

Hei dere!

Føles som evigheter siden sist, men egentlig er det ikke så mange dager siden? Har hatt tidenes værste skoleuke, så det forklarer lite blogging. I går sov jeg over hos Therese på Nærbø, og vi hadde det veldig koselig :) Så Harry Potter, spiste masse usunt og filmet The yoga Challenge! Kommer på bloggen så snart som mulig. Dagen i dag derimot, har vært langt fra like morsom... Søndag=Puggedag! Heldags i matte på tirsdag, så har sittet inne og øvd til nå. Skal ta en spisepause og kanskje rydde litt før jeg begynner igjen nå. Håper dere har en herlig søndag videre!

-EK

Red dress

-EK

Lesehest og dagens antrekkGod morgen!

Sola skinner, jeg våkna av meg selv før klokka ni og jeg er akkurat ferdig med tidenes beste bok- kan det bli bedre? Sitter faktisk med en litt vemodig følelse i kroppen nå, leste nettopp ut den siste Divergent-boka. Blir alltid litt sånn etter å ha lest ut en bokserie, jeg er så glad for å ha fått vite slutten, men likevel vil jeg bare lese mer! Haha, heldigvis har jeg flere bøker på lager, og så er det bare å glede seg til filmatiseringen av den siste Divergent-boka.  Gjett om det blir bra!

For øyeblikket leser jeg faktisk Peer Gynt (snork), holder på med en fordypningsoppgave på skolen. Nesten ferdig nå, og godt er det! Må levere på fredag, og jeg har sånn ca 583290843 andre ting å gjøre den kommende uka. Får vel bare bite tennene sammen og skrive, så kanskje jeg får sett sola før den forsvinner :)

Fancy versjon av dagens antrekk, tihi :) Topp fra Zara, Bukse fra Lindex. Prøvde meg på en annerledes flette også, men ble ikke like vellykka som jeg håpet.

Dere får ha en fantastisk dag videre, og til alle dere som sitter inne med skolearbeid- jeg føler med dere!

-EK

The funny questions tag!

Hei,

I dag skal jeg lage et litt annerledes innlegg til dere! Fant denne tagen i en amerikansk blogg og fant ut at jeg ville gjøre det samme, fordi.. Why not? Håper dere også liker sånne typer innlegg som er litt mer personlige og morsomme, personlig elsker jeg å både skrive og lese dem :) Så, let`s get started With "The fun tag":

1.Når har du bursdag?

15.juli 1999, kl.15:15. Cool right

2.Hvilke tre farger liker du best?

Turkis, rosa og sølv

3.Har du tre favoritt ordtak (quotes)?

-Always be yourself, everyone else is already taken-

-Never grow up-

-Hvis du har betalt for en kopp, skal du ta en hel kopp- (Credz hvis du forstod den)4.Er du avhengig av blogg.no?

Pftt...neeei...

5.Hva er dine topp tre TV-programmer?

Friends, Once Upon A Time og American Horror Story ♥

6. De tre viktigste verdiene du ser etter hos en venn?

Kan være både morsom og alvorlig, takler min tåpelige humor og er litt crazyy7. Liker du ditt eget navn?

Ja, det er jo et veldig sjeldent navn og det kan være vanskelig til tider (hahah), men det betyr noe for meg og jeg er veldig glad i det, sånn egentlig.

8. Hvis du kunne valgt ditt eget navn, hva ville det vært?

Edel Kristina, haha... Men hvis det skulle vært noe annet ville jeg kalt med Lilly, Alexandra eller Sara. Noe litt mer internasjonalt, som engelskmenn faktisk forstår.

9. Hva er din største drøm?

Å få utgitt min egen bok.

10. Bruker du sminke?

Jepp, men ikke hver dag og langt fra så mye som før.

11. Hvis du kunne skrevet en bok, hva ville du kalt den og hva skulle den handlet om?

Vanskelig, hehe.. Har jo lyst til å bli forfatter! Men hvis jeg kunne skrevet kun en bok, ville jeg skrevet om noe fantasy-themed som minnet om Harry Potter, Ringenes Herre og Divergent, men samtidig var noe helt nytt... :)

12. Hva får deg til å gråte?

Titanic, egentlig alle filmer i hele verden, triste sanger, når andre rundt meg har det vondt, psykisk smerte og latteranfall.

13. Hva gjør deg sint?

Alt hatet mot bloggere og såkalte "rosabloggere", som avisene steller i stand hver gang de ikke har noe bedre å skrive om. Slutt, bare sluuutt

14. Hva gjør deg glad?

Leksefri, flyreiser, venninnetid, lillebrødrene mine, å digge en sang, når foundationen du kjøpte for 400kr faktisk matcher huden din, å få Det Nye levert i posten og PIZZA :)


Venninnetid ♥
15. Er du en fangirl av noe?

Hehe, Harry Potter, hehhhee...

Del to kommer, så bare stay tuned! Hva syns dere om sånne innlegg?

-EK

Ting og tang fra London

Heiheii!

Dette innlegget er forhåndsskrevet, for øyeblikekket sitter jeg forhåpentligvis på flyet! Skal besøke farmor og farfar en langhelg, og jeg gleder meg skikkelig. Er ikke hele familien som blir med denne gang, så får litt "pause" også, haha :p Men uansett, i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk fra London! Foreldrene mine var der forrige helg (mye reising her), så da fikk jeg en del når de kom hjem igjen. Mye bohemisk-inspirert, og det liker vi!

Jakke fra Topshop (?)

Frynsetopp fra Zaraaa

Enda en frynsetopp, fra Mango ♥

Verdens deiligste topp, fra Zara

Lommebok/clutch som jeg ønska meg, fra Next!

Gullsmykke fra Mango (som dere ser, haha)

Og hatt fra Topshop :)

En favoritt?

-EK
Take me to Coachella

Hei dere! Hatt en fin dag?

Jeg hadde faktisk fri i dag, eller i hvert fall så godt som fri. Var Hei-Verden innsamnling, så jeg og Therese solgte muffins på kiwien for å tjene penger. Tjente faktisk mer enn vi trengte, men selvfølgelig gir vi alt til Hei Verden. De trenger det mer enn oss! Etter salget gikk vi hjem igjen og så på Friends og spiste middag. Rakk så vidt bussen til dansen, og nå er jeg vel hjemme igjen. Sitter og ser på alle slags snapchats og youtube-videoer fra Coachella, og åå som jeg skulle ønske det var meg! For de som ikke vet det er Coachella en hippie/Bohemian-inspirert musikkfestival i USA som foregår for øyeblikket. Står på bucketlisten min, jeg skal dit før jeg dør!

Tok noen bilder av den søte hatten min fra London da, så kan jeg heller drømme meg bort i videoer fra festivalen for denne gang. Noen som er der, forresten? :)

-EKOn wednesdays, we wear pink
Hei dere!

Endelig har jeg på meg noe presentabelt, jeg skal ut og ta bilder til bloggen- men gjett hva? Batteriet til kameraet er borte! Ikke laderen eller kameraet, men batteriet. Hvordan mister man det? Haha, klønete er jeg i hvert fall, og det spørs om det blir nytt batteri på meg nå før flytyren. Trenger jo kamera! Jaja, det ble mobilbilder i dag. Har på meg topp fra Zara, skinnskjørt fra Pull and Bear og smykke fra H&M. Veldig fornøyd med denne genseren, fikk den i går fra London :) Utrolig behagelig å ha på seg, også er den rosaa- "On wednesdays, we wear pink"-

-EK


VIDEO: Mine favoritter- bøker!

-EKFullt kjørt, mis amigos

Et lite hallo fra en utslitt blogger her, pfuuu... Gjett hvem som har spanskprøve i morgen, da? Yes, moah.. Og ikke nok med det: Vi har engelsk prøve heldags på fredag (fredag! Av alle dager) og innlevering i fordypningsoppgave i norsk, som jeg ikke har kommet så altfor langt på. Skal i bursdag i morgen og på dans hele torsdag, så ikke vet jeg hvordan jeg skal klare det her...

Jajaa, hver gang et sånt innlegg kommer så går det seg til likevel. Har i hvert fall øvd alt jeg kunne i dag til den spansken! Var nettopp borte hos Karianne og øvde, mens vi spiste påskeeg fra Freia og drakk Caprisonne fra Sverige. Helt ok :)

Noen bilder fra photoshooten til meg og Karianne for noen uker siden. Kan med hånda på hjertet si at det var iiskaldt, men likevel veldig gøy. Verdt det!

-EK

And I watch it begin again

Heii og god påske og alt det der. Kom nettopp hjem fra hyttetur, hvor jeg hørte på Taylor Swift på repeat hele bilturen- derfor det kreative valget av overskrift :)

Uansett, det er mandag og jeg føler det er...Jeg vet ikke engang, hahah. Er det bare jeg som mister totalt oversikt over dagene i ferier? En ting jeg har oversikt over da, er skoleuka som kommer. Blir nok en spanskprøve på onsdag og innleveringer jeg ikke heelt er ferdig med, så jeg får vel egentlig begynne nå. Har i hvert fall hatt en veldig fin påskeferie, uten å bli syk denne gang! Gleder meg allerede til helga, kjenner jeg ikke er så glad i skole for tida. Very well, her har dere et lite (og veldig merkelig) bildedryss fra ferien min:

 

Nå skal jeg se alle episodene av Paradise jeg ikke fikk med meg, haha.. Snakkes!

-EKWords

Lurer på om jeg skal begynne med ukas bilder igjen, hadde det vært noe? Fornøyd med dette egentlig, men følte ingen andre passet inn sammen med det. Tanker?

-EK

FoodJeg er et matvrak, seriøst. Hvis du spør meg hva jeg ønsker meg akk. nå er alltid svaret mat. Hahah, sånn er det bare... Fristet meg selv litt ved å titte rundt på internettet etter namnambilder, så tenkte jeg skulle friste dere også med det samme. Fikk egentlig lyst på alt- men den pizzaen og kaka øverst til høyre hadde seriøst tatt meg til himmelen. NAM

Hva ville du helst hatt? Hahah herlighet, blir tidenes matblogg også nå jajaa

-EK

VIDEO: Q and a | Svar på spørsmål!

Svarte jeg på noe du lurte på? :)
-EK