april 2014

Bytuur :*

Gjett hva?

I dag hadde vi frii, så jeg sov over hos Therese og var i byen med henne i dag. Vi hadde (som vanlig) en noe utenom det vanlige bytur haha, men det er vel bare sånn vi er. Hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe noe særlig, men er det ikke da man ender opp med masse likevel?


Jaa jeg vet, jeg har allerede Victorias Secret bikini...Men denne var så fin, elsket fargen! 118; på CubusNydelig ring jeg og Therese kjøpte lik av- fra en sånn gateselgermann i Stavanger, haha. Han var veldig koselig da, også fikk vi det for halv pris :) 20;


Oog til slutt en aldri så liten sommertopp med prikker, kr 99; på H&M

Flere som har vært på shopping? Hva syns dere om mine innkjøp daa?

-EK

Ukas bilde igjeen

Har helt glemt ut dette med ukas bilder jeg, men er har dere de!

1.

2.3.

Vanskeliig, men hvilket er din favoritt?

-EK

Glitter-hårguide

Nei, jeg blir ikke sponset av glitter eller noe haha.

Dere vet at glitter har kommet ut med ny hårguide? De har utrolig mye fint, tro meg... Og i denne hårguiden du får gratis i butikkene, står det hvordan du kan lage de forskjellige frisyrene! Jeg syns det er ganske genialt egentlig, men det er litt vanskelig å vite hvordan man skal gjøre alt. Ofte viser du bare med langt hår, og hvordan skal vi som har kortere hår lage frisyrene da? :(

Og det er DER jeg kommer inn i bildet, folkens. Jeg har tenkt å lage en video der jeg viser dere ett par av frisyrene. Hva tror dere om det?

-EK

Crop top - monki

Fikk meg denne herligheten fra monki påå.... Tirsdag før ferien tror jeg? Haha, som sagt, tiden flyr! Synes den er utrolig fin da, akkuratt riktige farger og størrelse. Hadde tenkt å spare den til sommeren, men sommeren ser ut til å være her allerede...Så hvorfor ikke?Ser egentlig ikke så veldig Crop ut, haha, men den er altså det. Elsker at den sitter litt løst, det gjør at den er utroolig behagelig å ha på. Kostet faktisk bare 100kr, følte meg som deet geniet når jeg forlot butikken med dette røverkjøpet hahah!

-EK

Konfirmasjon og sånn

Haha ja... Her kommer et lite innlegg om konfirmasjon! Neida, haha, men det er seriøst det dagene går til her. Jeg står neste uke, så det er litt å stresse med der, og de fleste vennene mine står denne uka, som vil si at alle gaver osv må vøre fikst og ferdige til nå. Og det kom jo selvflølgelig jeg på i går, to dager før konfen. Tyypisk meg... Men jeg fikk fikset det, er snart i mål nå! Alle som får gave av meg bør bli fornøyde altså, jeg strevde litt med dem for å si det sånn, haha.

Neste uke blir digg tror jeg. På skolen mandag og tirsdag, også har vi friii resten! Hvor herlig er ikke det?

-EK

Easter parties

Mmm :)


Prøvde å redigere dette litt "gammeldags", virket det?

Hva syns duu om bildene da?

-EK
 

Forever and ever and ever...21


Ååå, jeg elsker forever21! Se så mye fint, og dette er bare det ALLER fineste. Kunne godt tenkt meg et gavkort der ja...

Favorittplagg?

-EK

Neglelakk, milkshake og sool

Denne dagen har vært fin. Rett og slett fin. Startet altså på skolen i dag- akkuratt det var ikke så fint da, haha. Men etter skolen var jeg med Karianne og Tone hjem, og vi hadde det kjempekoselig :) Er jo helt sommer her nå, shortsvær og sol! Så vi satt med døra åpen og hørte på Austin Mahone mens vi gjorde (litt) lekser. Etterpå lakket de neglene mine, noe som ble veldig fint, haha... I hvert fall litt fint.

Lagte også en aldri så liten sjokolade-bombe-milkshake, skal si den smakte altså. Nå sitter jeg foran pc-en med musikk på ørene og blogger på skjermen. Sånn det skal være!


Tone, Karianne og meii

 

Disse to sangene går på repeat! Den siste der, åhh... Favoritten! Helt dilla på han her jeg, hvorfor har jeg aldri funnet ut om han før?
-EK

Pink, pink, pinkSkjørt TkMax, blomsterkrans Cubus, Sko Georg, topp Cubus, jakke H&M. Og tightsen er fra BIKBOK hvis noen lurtee

-EK

Topp 5 youtubers

Dette innlegget er etterlengtet, så her kommer det! I tilfelle du ikke visste det, så er jeg pretty much hekta på youtube og blogger. Du kan si så mye du vil om hvor teit det er å følge med i andres liv og andres videoer- jeg elsker det uansett. Og jeg vil si meg ganske erfaren med både blogg og youtube egentlig, haha! Så her har dere altså topp 5 youtubers fra en ekte ekspert (mhm).

1.Bethany Mota

Hvis dere ikke vet hvem Bethany er...Da har dere ikke sett mye på youtube altså. Hun er forbildet til utrolig mange, og hun har oppnådd veldig mye mer enn de fleste kan drømme om! Til nå har hun vært på en egen Bethany Mota-tour på egen tourbuss, fått et stort reklameskilt midt i London og eget klesmerke. Hvis ikke det er kult, så vet ikke jeg altså.

I tillegg til sine "vanlige" sminkevideoer og morning routines, har hun DIY`s, vlogs og mange unike videoer ingen andre har laget før.
 
2.Zoella
Dette er nr.2 i youtubeverden, i hvert fall i min! Zoella er en søt jente som lager mer vanlige videoer, men hun lager ofte videoer sammen med andre youtubers og med morsomme "twists", såå jeg elsker dem.

3. Cutiepiemarzia
Jeg elsker denne youtuberen, og det merkelige er at jeg egentlig ikke helt vet hvorfor... Jeg elsker stilen hennes, og måten hun lager videoene sine på. Hun har unike og kreative introer, og alltid noe nytt, inspirerende å si.

 

Også Marzia er blitt en stor youtuber, hun har over 3 millioner abbonnementer og oppdaterer ofte.
 
4.Mylifeaseva
Jeg oppdaget faktisk Eva for ikke så lenge siden, når jeg lette etter ett kostyme til en fest... Og endte opp med å se på ALLE videoene hennes i stedet for å lage kostymet mitt, haha. Hun er på en måte en blanding av Bethany Mota og Zoella, med andre ord...Perfeksjon!

5.Makeupbymandy24
Dette er den youtuberen jeg kjenner meg selv mest igjen i. Hun er ikke fantastisk, har ikke et helt magisk liv og er på en måte litt mer nede på jorda, hvis noen skjønner hva jeg snakker om her...Uansett, hun har flere tags og "vanlige" videoer, men hun er utrolig søt og får alt til å bli koselig på en måte... Dette er umulig å forklare BARE SE HER I STEDET

Det var da mine topp 5 youtubers! Som sagt bruker jeg liiitt for mye tid på youtube, så jeg har (veldig) mange flere favoritter. Hvis dere vil se flere sånne inspirasjons-innlegg, gjerne kommenter oog jeg ser hva jeg kan få til :)

Dine topp 5 youtubers? Liker du noen av disse?
-EK

I`ve got the flower power

Denne blomsterkransen er så altfor fin, skulle virkelig ønske det var min... Men det er nok Therese sin, haha. Kan kjøpes på Cubus, og den selges enda, så bare løp og kjøp! (Det skal jeg).

Føler jeg har sånn ca 1000  innlegg å poste, og bildene blir bare fler og fler... Haha, hva skjedde der? Plutselig ble alt så mye lettere, sola skinner og laderen til kameraet dukket opp, heh...

-EK


Noen svar på noen spørsmål

Del 2 av spørsmålsrunden here you goo:

Bruker du å lage DIY?

Hmm... Jeg elsker å lage ting, og jeg elsker å se på DIY`s, så ja, jeg gjør vel det..? Men hvis du mener lage videoer eller innlegg om det jeg lager, så nei, det gjør jeg egentlig ganske sjelden. Men hvis dere vil se noe, så skrik ut!

På en skala fra 1-10, hvor mye gleder du deg til sommerferien?

10! Jeg seriøst dør av å bare være i Norge haha, jeg trenger sydeen ♥

Hvilke youtubers abonnerer du på?

Haha, deet er mange det. Bethany Mota (off course), makeupbymandy24, cutiepiemarzia, cherrywallis, zoella, superwoman, mylifeaseva, ijustine og så utrolig mange fler at dere aner ikke, heh. #livetmitterpåinternett

Favorittkjole?

Det er egentlig et vanskelig spørsmål...Men jeg tror det må bli en av disse:Blå fra New Look og Rosa/beige fra Primark.

Topp 5 ting som er høyest på ønskelisten din NÅ!

-Ferie til Italia eller California

-iPhone 5s

-Denne kjolen:-Denne klokken:-Møte Bethany Mota (Haha)

Leser du noe for tiden?

Ja, jeg har nettopp lest ut "Insergent" (del to av Divergent), og den er så utroolig bra at du aner ikke åh ♥ Så filmen på premieren i helgen, og dere MÅ se den filmen alle sammen. Det er seriøst den beste filmen jeg har sett i mitt liv. (Utenom Titanic).

Det var del 2 av spørsmålsrunden min :) Er det noe mer dere lurer på, så bare spør i vei, så svarer jeg når jeg får tid.

-EK

Wild love

Åååå jeg har så sinnsykt dilla på denne sangen! Får den ikke ut av hodet, haha... Liker egentlig ikke pitbull, men denne er bare altfor bra. I dag skal jeg bare kose meg i Sirdalen egentlig, haha. Har ikke så mye spennende å fortelle om egentlig, blir litt lite vits i å ha lange hverdagsinnlegg da. Satser på en tur ut i hvert fall! Er sol da, så blir nok ski, kanskje bål og ikke minst masse påskesnop. Kos dere videre!

Haha, sjekk killerblikket da... Bildene fra "shooten" vår, forrige fredag. Tok egentlig liiitt vel mange bilder, ble en del innlegg for å si det sånn.. Er jeg den eneste som elsker sangen? Og hva syns dere om bildene, ikke minst? :)

-EK

My outfit

VERDENS BESTE OVERSKRIFT OKEI ikke døm meg.
Outfit fra en eller annen dag...glemt, haha. Herlig med frii åå jeg elsker livet ♥