mars 2017

Witches

We are the granddaughters of the witches you weren´t able to burn

;)

-EK

Fridag

Hei! Hvordan går det med dere? 

Jeg har hatt fri i dag, så her går det veldig fint :) Var hos en venn og så film, spiste pizza og så var det rett på dans- løp i pøsregn gjennom halve byen hahha, sikkert et nydelig syn. Nå sitter jeg med beina på bordet og høyttalere på så høy lyd jeg tør uten at resten av huset våkner, og skal gjøre spansk. Herlig med fri midt i uka, men helt ærlig hadde det passet bedre på fredag. Så hadde vi fått langhelg, det virker jo mer logisk? Jaja, digg uansett. Nå skal jeg prøve å gjøre spansk :)Random bilde fra teltturen til meg og Therese i fjor sommer. Ååh, jeg gleder meg til sommer. 

-EK

Jeg gleder meg

Jeg gleder meg til sommeren. Da kan jeg stå opp når jeg vil uten å ha kontroll på hvilken dag det er, jeg slipper å gå i ullgenser og boblejakke, jeg kan bade i havet igjen og jeg kan ta bilder i dagslys og spise is. Og så gleder jeg meg til 17.mai, for da skal jeg kanskje gå i folketoget i Stavanger, og alle har fine klær på seg og alle er glade, vi slipper å tenke på skole (i hvert fall hvis jeg slipper eksamen, krysser alle fingre), Karianne blir 18 (!) oog jeg kan spise is, haha. Jeg gleder meg til helgen, for da har jeg få planer, og da kan jeg kanskje faktisk få gjort historieinnleveringen min og i tillegg være litt sosial, eller, hvis jeg føler for det, bare ha Game of Thrones-maraton med meg selv.

Jeg gleder meg- men akkurat nå må jeg bare bite tennene sammen og lese litt kjemi, haha. Prøve i morgen, wish me luck ://

-EK
 

Trouble x2
Let´s cause a little trouble :)

-EK
 

Geoparken, vårruller og Suicide SquadHei! 

Denne dagen har vært så koselig! Våknet med Therese klokken halv tolv (wups), vi spiste frokost og dro ned for å hente Teddi. Vi hadde planlagt å ta bilder i dag, men ikke hvor eller når, så vi diskuterte frem og tilbake og endte til slutt opp i Stavanger. Vi dro til Geoparken og tok bilder (kommer senere), og så gikk vi en laaang tur rundt i forskjellige gater til vi ble sultne. Vi fant noen sykt kule kunstverk jeg ikke har lagt merke til før, og så dro vi for å kjøpe vårruller (sykt gode, veldig fornøyd med livet der og da). Det ble ganske kaldt etterhvert, så vi tok bussen tilbake til Tananger igjen. 

Vi (eller jeg) fikk plutselig ekstremt lyst til å se Suicide Squad hahaha, så den så vi starten på før middag. Har sett den to ganger før, men syns den er så bra så jeg koste meg :) Etterpå dro jeg hjem, og nå må jeg egentlig skrive historie, men hey- game of thrones er altfor spennende, hehe. 

Håper alle får en flott start på uken i morgen! Skal prøve å ikke sitte oppe for lenge med serie :P

-EK

Jeg er fornøyd

I det siste har jeg vært veldig.. fornøyd? Ting går liksom ganske greit, og når det ikke gjør det så tar jeg det ikke så altfor tungt likevel. Det ordner seg, på en måte. Og det er en herlig følelse, det! Jeg har begynt å roe litt ned på alt, for jeg har innsett: Å stresse hjelper jo faktisk ingen. Har jeg en prøve og begynner å stresse, så går alt enda saktere og jeg husker enda mindre til neste dag. Skal jeg på dans og stresser med det, så får jeg ikke til noe. Det funker ikke, så jeg prøver noe nytt; å roe ned litt. Og så langt går det flott!

Får se hvor lenge det holder da, nå når eksamen og ditt og datt starer, hehe.. Men jaja. Foreløpig er jeg happy, og det er vel det som teller :)


Så, dagens tips: Slapp av! Haha, letter sagt enn gjort, men vi kan prøve. Man lever bare en gang, og å stresse det bort er ikke aktuelt.

-EK

 

Topp fem låter

Jeg trenger sangtips, dere! For tiden går det mye i det samme, og jeg begynner faktisk å bli lei min egen spilleliste på spotify. Og den oppdateres ofte! For tia går det mest i disse fem, som for så vidt er fantastiske:

Ocean Eyes- Billie Eilish

Gods & Monsters- Lana del Rey

Crossfire- Stephen

Nobody Praying for me- Seether

Where are you now- Royal Blood


..Men jeg trenger litt fler! Vær så snill å del favorittsangen(e) deres med meg, så får jeg kanskje litt motivasjon til å starte på denne fysikkleksa også, haha. På spotify heter jeg edel_kristina, og du kan finne meg HER

-EK

Vinterferie

Ikke helt klar til skole i morgen...

-EK