mars 2016

StylishKåpe fra Zara, topp fra only og skjørt fra bikbok (tror jeg)

Dagens antrekk! Jeg forsov meg faktisk i dag, men heldigvis var antrekket planlagt kvelden før. Så dagen ble ganske bra likevel! Nå er jeg helt nødt til å regne meg gjennom noen mattestykker, men snart skal jeg til Therese og så på dans. Tror det blir bra, begge deler :) Ha en herlig dag videre!

-EK

Norge vinner

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
Norsk påske er jo det beste?! 

Jeg blir nesten ikke sjalu på de som stikker til syden i ferien jeg, for jeg er så glad i akkurat denne høytiden, på akkurat dette stedet. Ut på tur hver dag, stappe i seg sjokolade med god samvittighet og spille kortspill hele kvelden. Ville ikke bytta det ut, nei! Sitter og mimrer tilbake nå, dette var jo mest sannsynlig siste tur på ski for sesongen, så det blir lenge å vente! Kjenner jeg er gira på vår og varme også da, så jeg klarer meg nok :)

Håper dere har en flott onsdag? Skrev feil dag to ganger der, tror det er både tirsdag og torsdag, haha.. Kos dere videre i hvert fall!

-EK

Back to reality

Hei!

Føles som eevigheter siden jeg har blogget, eller i det hele tatt hatt internett for den saks skyld. Har kost meg en hel uke på fjellet, men det var ganske greit med hverdag igjen også, da. Var hardt å stå opp i dag, spesielt når enkelte andre i huset hadde fri (!), men jeg kom meg opp. Har vært på dans og funnet ut hvor mange prøver jeg har i tiden fremover, hehe.. Men det skal nok gå bra :)

Nå skal jeg se Skam og gjøre spansk, så vi snakkes! Fortell meg om påsken, da?

-EK

Min påskeferie i mobilbilder

Hei, hei!

Lenge siden jeg har hatt en mobilbilde-update, så det slår jeg til med i dag. Dette er riktignok bare starten av ferien, men det er ganske mange bilder likevel- så det går nok fint. Resten kan jeg legge ut senere, om dette er noe dere liker å lese om? Her har dere min ferie så langt:

Siste skoledag lagte vi noe fancy DNA-forsøk med seigmenn, veldig kult. Jeg lagte meg good lunsj når jeg kom hjem, og måtte selvsagt slå til med et påskeselfie, hehe <3

Helga hos onkelen min! Her har dere fire interresante bilder fra museumturen vi var på. Mye gøy her! Øverst til høyre ser dere lille Nusse, hamsteren til søskenbarnet mitt. Så søt!

Jeg og brødrene mine så Kung Fu Panda på kino, veldig morsom film. Ellers har vi enda et selfie og to speilbilder fra shoppingturen på mandag. Skulle ønske så sterkt at jeg kjøpte den toppen og skjørtet til høyre, ååhh. Samtidig er jeg litt fornøyd med å ha spart penger, da :)Fra samme bytur- her steker Therese brownies, og så har vi to bilder fra Starbucks. Koselig!

Så, der har dere ferien min kort oppsummert! Hva har dere gjort?

-EK

This side of paradise

 

-EK
 

Wanderlust

Jeg har et crush på verden. Det er så utrolig mye der ute, så mye som bare venter på å bli oppdaget! Sitter og blar gjennom bilder på weheartit, og jeg måtte bare dele noen med dere. Er så gira på reising, uansett hvor, uansett med hvem og uansett når- bare snartsnartsnart. Fristelsen blir ikke akkurat mindre av å kikke ut på kalde, regnfulle Rogaland heller... Hahah neida, regn er koselig, det også. Om jeg reiser så mye jeg ønsker er jeg nesten sikker på at jeg vil ende opp akkurat her jeg er nå, i Stavanger. Borte bra, hjemme best? Tja.. Vi får se :)

Hva er dine topp tre drømmereisemål? Eller kanskje dere har noen fantastiske steder dere har besøkt, som dere kan tipse meg om? 

-EK

Badass antrekket på


Topp fra bikbok, bukse fra Carlings
Føler meg så badass i denne toppen, jeg. Ble litt lite smiling på bildene i dag, men det får gå en gang i blandt, det også! Forresten, hva syns dere om location på bildene mine? Det blir litt mye det samme, ute i skogen (haha). Rett og slett fordi det er nærmest og enklest å få lyse, fine bilder. Men jeg kjenner jeg blir litt lei- så hva sier dere? Ja til mer variasjon, eller er dere fornøyde med sånn det er nå? Let me know :)

-EK

Starbucks, nye mennesker og kake

Heii!

Denne helgen har virkelig sust avgårde, jeg fatter ikke helt hvor tida har gått. Det er jo faktisk mandag i dag? Jeg har vært hos onkelen min denne helga, og det var veldig koselig. Spiste ca 3kg snop, så Kung Fu Panda 3 på kino (anbefales, sykt morsomt), fikk sove leenge om morgenen og har fått både pizza og hamburger. Veldig fantastisk, med andre ord! 

I dag har jeg vært litt over alt. Tok noen bilder ute, rydda rommet, dro ned til Linnki og fikk pannekake og dro dem med meg til byen. Tone ble med i siste lite, veldig koselig! Vi gikk på Starbucks og møtte etterhvert veldig mange kjentfolk, det vil si Therese og Linnki kjente mange, jeg kjente to stykker. Men det var koselig uansett! Etter byturen gikk vi hjem til Therese og bakte brownies og spilte supermario. Alt i alt en vellykket dag!Er vi søte eller er vi søte? :*
Eneste brukbare bildet av kaka, to sekunder etter dette ble den delt opp og ødelagt. Men den smakte godt, da!

I morgen drar jeg til Sirdalen, så feires den tradisjonelle påsken med ski, bål og kvikklunsj :) Nå som 4G-en på telefonen faktisk funker blir det nok mye bra blogging. Vi snakkes!

-EK

Fredag, ferie og appelsinjuice

Vi klarte det igjen, folkens! Å overleve til neste ferie, altså. For nå er det påskeee :D

Denne dagen har vært en typisk fredag-før-ferie-dag egentlig, mye som burde gjøres som aldri ble gjort og sånn. Jeg husket å levere inn de greiene jeg skulle levere inn, så nå har jeg bare den teoretiske gymmen igjen. Det skal bli digg å bli ferdig med alt! Men uansett, jeg fikk sitte på med søsteren til Elisabeth hjem, så jeg slapp å ta bussen. Herlig! Så nå sitter jeg med plutselig god tid, appelsinjuice og en fancy blanding av yoghurt, frokostblanding og banan:
Flere som har ferie nå? Hva gjør dere i dag?

-EK

Når sola skinner i Stavanger...

..Da er det bare å nyte det mens du kan! Det er så fint vær for tida? Jeg står opp til tåkebelagte Tananger, holder på å fryse i hjel på vei til bussen, men tar likevel sommerjakka på- fordi jeg vet at senere på dagen blir det soool! Føler det er midtsommer jeg, og det er vel bare å kose seg mens man kan. Kjenner jeg denne byen rett er vel dette alt vi får av sommervær i år, haha..Inspirasjooon <3 Sol, pizza og weheartit, jeg har egentlig alt jeg trenger- bortsett fra tid. Har en god del innleveringer å skrive før helgen, og snart er det dansetrening også, så jeg får nok sette i gang!

-EK

Litt sånn skolelei

Hei!

Hvordan har dagen din vært så langt? Min har bestått av skole, prøve i samfunn, vanvittig mye mat til en vanlig skoledag, henting av lillebror i barnehagen og litt lite lekser. Jeg kom hjem, spiste og la meg på sofaen. Der ble jeg til ca halv fem, da fant jeg ut at jeg kanskje burde gjøre noe... Så jeg logga meg på facebook og snakket litt med resten av de prokrastinerende vennene mine, og først nå har jeg begynt på leksene. Jeg liker å tro at jeg egentlig er ganske flink til å få ting gjort, men altså, jeg vet ikke, jeg. Er bittelitt skolelei nå, veldig mye på en gang og jeg vet det bare blir verre etter påske :/
Gense fra Terranova, bukse fra New Yorker, jakke fra Only og smykke fra Accesoris :)

Men en ting som er veldig positivt er at det er SOL i Stavanger! To dager på rad! Har faktisk dratt frem sommerjakkene jeg, når sola først er her får man benytte sjansen :) Hva har dere funnet på i dag, da?

-EK
 

Liebster award

Heii!

I går fikk jeg en hyggelig overraskelse, jeg var nemlig nomiert til en Liebster award av Janne, fra http://myonlinediaryy.blogg.no/ :) Så da skal jeg svare på de samme spørsmålene hun svarte på, håper dere liker det! Personlig elsker jeg å lese sånt, haha, så håper det faller i smak.

Hvorfor blogger du?

Klassisk, hehe. Jeg blogger fordi jeg elsker å kunne dele bildene mine et sted, samtidig som jeg får skrevet ned litt tanker og meninger. Det er selsvsagt et stort pluss at andre ser det jeg gjør og kommenterer, og så kan jeg selv se tilbake på minnene mine. Hva skulle jeg gjort uten blogg, egentlig? 

Har du noen hobby?

Altfor mange: Foto, ballett, jazzdans, tegning, baking, filmredigering, piano, blogging (obviosley) og sikkert mye mer jeg har glemt! Klarer ikke finne roen jeg, må alltid gjøre noe.

Ville du helst vunnet i lotto, eller funnet den perfekte jobben?

Uten tvil funnet jobben. Det var ikke vanskelig en gang- jeg synes det er så stress å prøve å finne ut hva som vil gjøre meg lykkelig resten av livet, så om det problemet løste seg tror jeg ikke pengene ville vært et stort problem. Å vinne en gevinst mot å vinne drømmejobben- hallo?!

Hva er du mest redd for?

Vanskelig... Men enten å miste de jeg er glad i, eller å miste meg selv. Hukommelsestap, depresjon, jeg vet ikke jeg... Det skremmer meg, bare. Ellers er jeg bittelitt (liv)redd for havet og alle skapningene der.

Vil du ha barn, i så fall hvor mange?

For litt siden ville jeg svart nei. Nå sier jeg ja. Altså, hvordan skal jeg vite det? Vi får se, sier jeg bare :P

Hvordan ser drømmejobben din ut?

Ja, det var den jobben igjen. Jeg drømmer om å bli forfatter, fotograf, filmregissør, lege, sofatester for ikea og en del andre interessante ting, men jeg har liksom ikke funnet det ultimate drømmeyrket. Jeg vil være fornøyd med jobben, fornøyd med folkene der og tjene nok til å overleve + litt til.

Hvordan tror du livet ditt ser ut om 10 år?

Da er jeg 26. Hmm.. Håper jeg er ferdig med studier, og at jeg har fått meg et sted å bo og en jobb. Kanskje kjæreste. Jeg håper jeg fortsatt driver med skriving og foto, om ikke på en blogg så i det minste på fritiden. Og jeg håper jeg smiler, hver dag. 

Hva liker du å lese om på andres blogger?

Antrekk og inspirasjons-innlegg slår aldri feil! Ellers er sånne innlegg som dette alltid gøy, og oppskrifter er som oftest perfekt uansett tid og sted, hehe. 

Hva har vært den mest avgjørende beslutningen i livet ditt så langt?

Godt spørsmål. Jeg skulle til å si at jeg valgte den skolen jeg valgte, men det føltes liksom så lite.. Jeg vet ikke, egentlig. 

Jeg nominerer videre: girllovely.blogg.no og bergensergenser.blogg.no Håper dere tar utfordringen!

-EK

Haters

Haters will see you walk on water and say it´s because you can´t swim

-EK
 

Sneakpeak

Hei!

Søndag er jo den klassiske skolearbeid-dagen, og det oppsummerer egentlig dagen min, hehe.. Jeg har vært i kirken og sett på lillebror synge, faktisk ble jeg en del av barnekoret selv når han ikke ville gå opp uten meg :) Så har jeg laget pannekaker til lunsj, sett enda mer Walking Dead og tatt bilder. De ble litt annerledes denne gang følte jeg, så jeg gleder meg til å redigere dem skikkelig! Foreløpig har dere en sneakpeak her, da. Snart skal vi til mormor og spise middag, det blir koselig!

Hva gjør dere i dag?

-EK

 

Minnie 2 år!

Heihei!

I dag hadde Minnie bursdag, og det måtte jo feires. Jeg og Karianne spiste brownies, Minnie fikk to pakker og etterpå gikk vi på en laang tur i regnet, haha! Det var veldig koselig da, og jeg fikk noen søte bilder :) Det ble sen oppdatering i dag, jeg har rett og slett vært litt giddalaus i hele dag. Ingenting jeg virkelig vil, utenom å spise masse drittmat og se walking dead, heh. Nå i kveld har jeg skrevet lister over alt jeg skal gjøre neste uke, så forhåpentligvis blir ting litt lettere. Jeg er en sånn liste-person; så lenge jeg får noe skrevet ned trinn for trinn, er det hundre ganger lettere. Krysser fingrene for at det funker denne gang også!

Her er litt bilder fra turen vår:

Hahahah ååå, dette bildet er så søtt! Minnie bare: "Halloo, jeg kommer ikke opp. Hjelp da?" 


Så nå er lille Minnie TO (menneske)år :)

Mye hundesnakk, men det er egentlig alt jeg har gjort i dag. + Sett Walking Dead. Hehe.

-EK
 

Bursdagsfeiring


Masse bilder av mat, haha.. Hva kan jeg si? Food for life <3

Hei og god helg! 

Bildene er fra lillebroren min sin bursdag for noen dager siden. Har ikke rukket å poste dem før nå! 

I dag har vært en ganske bra dag, vil jeg si. Hadde fri de to første timene, så jeg sov lenge og var på skolen kl.10. Vi hadde prøve i naturfag, som er hovedgrunnen til at dagen kun er "ganske bra" og ikke helt perfekt, haha.. Men jeg er i hvert fall ferdig med den! Etter prøven hadde vi avspasering, så vi gikk hjem. Herlig! Nå sitter jeg og ser på youtubevideoer, redigerer bilder og litt film og egentlig bare slapper av. 

God helg!

-EK

Español, sol og snop til 3kr

Hei, hei!

I går hadde jeg faktisk fri, og det var utrolig deilig. Måtte riktignok øve til to prøver, men jeg tok meg tid til å sove over hos Therese likevel. Vi koste oss masse, og når vi skulle til butikken fant vi plutselig ut at de solgte smågodt til 3kr hekto?! Altså, hvor kom dette fra...? Vi kjøpte en god del haha, og i dag kunne jeg ikke dy meg- så vi dro til Rema 1000 i friminuttet og kjøpte smågodt der også. Så hadde jeg noe å kose meg med i spansken, haha! Fikk forresten karakterene fra spansk muntlig vudering i dag, og jeg er såå fornøyd! Er så herlig når man faktisk får tilbake for hardt arbeid :)

Nå skal jeg nyte sola litt, det er jo nesten vår (!) her, og så skal jeg sette meg ned meg naturfagsøving. Senere skal jeg på dans, og jeg har gangsperr overalt, så det blir interresant. Håper dere koser dere i dag!Random samling av bilder: Frokosten vår i går bestod altså av spagetthi a la capri (turmat, med andre ord) + tre pakker påskeegg, jeg kjøpte veldig mye snop til 9kr i dag og meg som poser med Therese sin gigantiske teddibjørn. Ye.

-EK

Verdens beste snacks


Hei til dere! 

Denne dagen er så bra?! Sola skinner, vi hadde en skikkelig treningsøkt i gymmen som jeg følte jeg fikk til, vi fikk fri midt på dagen og satt på Starbucks, broren min har bursdag = masse kake, osvosv. Alt går egentlig min vei! Når jeg kom hjem slang jeg fra meg alt skolearbeid og satte meg ned med en smoothie og masse frosne druer. Det er så godt, dere må bare prøve det. Slenger noen druer i fryseren, og om noen timer smaker det seriøst bedre enn godteri. Og det er sunt! 

Så, det var dagens tips :) Senere i dag skal vi selvsagt feire broren min, så da blir det nok en del kaker og brus, men det får være lov. I morgen har vi fri, så jeg skal sove hos Therese i natt- gleder meg! Alt i alt en veldig bra uke det her, haha :D

-EK

Dagens antrekkHei!

Jeg har vært overraskende våken i dag, til tross for at det ble veldig sent i helga. Klokka åtte stod vi klar på teateret og fikk omvisning der med klassen. Det var faktisk veldig gøy å få se bak kulissene og hvordan det er å jobbe med teater, både som skuespiller og alle de andre jobbene som trengs. Klassen skal se forestillingen Spotlight i kveld, så derfor passet det fint å få sett litt på teateret i dag. 

Ellers har jeg hatt en del å gjøre, og det har jeg egentlig enda (tidenes procrastinator her), men men. Jeg er hos mormor og klarer fint å slappe av å kose meg litt til, hehe :) Antrekket for dagen ble enkelt, men ikke så avslappet som jeg har vært resten av helga, haha. Håper dere får en fin dag, så snakkes vi! Får nok komme i gang med alle prøvene jeg må øve på, jeg da. 

-EK

Internatskole besøk!

Åh, hei dere! 

Wow nå har jeg mye å fortelle. Jeg var nemlig på en litt spontan tur til Lundeneset vgs, der min gode venninne Tone går. Det var Grand Prix-helg der, det vil si at skolen arrangerer en slags sangkonkurranse med innslag fra elevene eller andre ungdommer. Dermed var det veldig mange folk- men det var egentlig bare gøy! Tok båten inn på fredag med Karianne. Vi fant en buss og kom oss frem til grandiosa og brus hos Tone, kjempekoselig! Resten av helga har gått til å tatt litt bilder, snakket, møtt masse nye folk jeg var overraskende flink til å huske navnene på, danset og kost oss på Grand Prix og spist veldig mye usunn mat, haha. Uforglemmelig helg, skal definitivt tilbake!

Happy for vi fikk pizza :D

Pass dere for oss, assKarri med matteboka på båttur, haha :P

En av baksiden med internatskole-tur er at det blir liitt seint om kveldene- så jeg sovner nesten i stolen her. Må øve på noe engelsk til i morgen og så skal jeg bare sove, sove, sove. Godnatt, haha!

-EK

Happy, happy girl
Gjett hvem som er helt, aldeles ferdig med spanskpresentasjon? MOAH. Har stressa med den så lenge nå, det var virkelig deilig å endelig kunne legge det bak meg, haha. Tror det gikk ok, men nå er jeg i hvert fall ferdig!

Fikk faktisk veldig mye energi etter skolen i dag? Møtte Karianne på bussen og ble med henne hjem. Vi spiste masse mat og så på youtube, hehe.. Energien, hvor ble den av? Jo, den kom tilbake når jeg gikk hjem for å spise middag. Så nå har jeg rydda rommet, vasket badet, tatt bilder og danset litt. Yay!

Senere i kveld skal jeg faktisk på dans, og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig. Endelig skal vi lære ny koreografi! Woah, det ble mange utropstegn og mye glede her, men det er vel egentlig bare bra? Håper dere kommer dere gjennom hva enn det er dere strever med nå <3

-EK

Photoshoot with my girlHei! Her har dere bildene fra "photoshooten" med Karianne. Hun har ikke blogg, men dere kan finne henne på instagram: @karianne_99 :)

Denne dagen har vært lang kjenner jeg, men nå er det heldigvis kveld. Jeg sitter godt plasser i en sakkosekk på rommet, med spanskleksa fremme og spotify på maks volum. Trenger litt motivasjon! Det var veldig kjekt på dans i dag, jeg fikk et avbrekk fra skole og fokuserte på noe helt annet. Vi har endelig begynt å lære dansen til forestillingen i juni, ææ! Gleder meg :D

Nå skal jeg leke karaokefest med spotifyen min, og forhåpentligvis fått øvd ferdig spansken, og så er det natten for meg også. Hva gjør dere i dag?

-EK