mars 2015

Cry

                                                                       

 

B

   a

      b

         y

      

              I

      

                    c

                        r

                           y

 

-EK

Snart sommer?

Hei, og god påske!

Er kanskje enda litt tidlig, men det var tross alt Palmesøndag i går? :) Noe annet som er tidlig er årets første bad- noe jeg og Therese tenkte vi skulle prøve oss på i går. Vi stod opp veldig tidlig for å få bilder med bra lys, dro hjem igjen og sovna. Etter frokost og litt film hadde vi plutselig alt for mange timer av dagen igjen- vi kom ikke på noe å gjøre! Endte opp på solastranda med lille Teddi, hvor vi delte en (sykt dyr) fiskesuppe og drakk varm sjokolade.

Vurderte å bade, men slo det raskt fra oss.. Vasset uti likevel (anbefales ikke), med Teddi under armen. Han nektet å i det hele tatt nærme seg vannet.. Tok med det lille kameraet, men glemte det litt bort. Så gjør dere klare for tidenes mest tilfeldige bilder:








Strandhotellet, hvor vi spiste. Veldig god, men som sagt- dyr- mat :)


Og et lite nærbilde av neglelakken jeg rakk å fikse i forgårs. Klarer ikke helt bestemme meg for om jeg liker det eller ikke! Syns blåfargen er ganske fin, men ville ikke hatt den så "grå", hvis noen skjønner?

Jaja, det var i hvert fall gårsdagen kjapt oppsummert. I dag har jeg og lillebror vært alene hjemme, alle andre måtte på jobb og i barnehage. Har kost oss en del, så bl.a. Hobbiten 2 (Smaugs ødemark) nå nettopp. Bra film!

Hva har du gjort i dag, da? (eller i går?)

-EK

In my mind, everything is different





-EK

The struggle



-EK

Fotoshoot og sånn






Hei og god påske!

For en herlig følelse: Fri i en uke! I går hadde jeg ingenting å gjøre ettersom dansen ble avlyst, så jeg endte opp med å gjøre litt av alt jeg hadde lyst til. Typisk meg. Jeg og Karianne hadde en liten fotoshoot ved solnedgang, jeg bakte muffins (og spiste deigen), hadde mini-spa-kveld, chitchat time med Therese og Karianne, laget mer koreografi til dansen på skolen, gjorde litt lekser, så ferdig tv-programmene jeg ville se og filmet en video til dere. Phu! I dag derimot, har jeg gjort: Ingenting. Therese og Tone var med hjem, vi hentet lillebror i barnehagen og sovna neesten på sofaen. Drakk en svær kopp kaffe og energinivået steg betraktelig, men så måtte de gå hjem... Haha. Nå sitter jeg her og ser unyttige youtubevideoer og gleder meg til middag.

God ferie!

-EK

Vaffeldagen

Hei dere!

I dag kom jeg hjem fra skolen, slengte noe pizza i ovnen og skifta til danseklær. Skulle til å pakke mat-boksen og gå til bussen når en melding plinget inn: "Balletten er dessverre avlyst i dag pg.a. syk lærer og ingen mulighet til å sette inn vikar"  Søren og, var det første jeg tenkte- Men så ble dagen ganske så bra likevel! Har filmet en video til dere, sett tv og gjort lekser. Føler meg egentlig ganske så produktiv, til tross for at jeg har sittet i ro i en stol mesteparten av tiden. Nå er det på tide med litt bevelgese, skal lage litt dansekoreografi til stykket vårt på skolen.

I går var den internasjonale vaffeldagen, forresten. Fikk dere med dere det? Jeg og Karianne følte vi måtte feire at vi var ferdig med spansk, så vi satte i gang med vafler kl. halv ni om kvelden. Ble gode :)





-EK

Spørsmålsrundee


Lager video senere i dag, så skyndt dere :)

Er det noe du lurer på?

-EK

VIDEO: The spring tag

:)
Nå kan våren bare komme!
Hvilken video vil dere se neste gang?
-EK



Out of the woods?









Tihi, søt overskrift :) Bilder tatt av Karianne, til kunstoghåndtverk-prosjekt. Uredigerte denne gang, så får vi se om jeg redigerer noe senere! Har en del å gjøre i dag, bl.a. engelsk presentasjon i morgen og noe innleveringer jeg må ordne på fra forrige uke. Så får vel bare sette i gang- snakkes!

Hva gjør du i dag? Favorittbilde?

Insurgent time

Godmorgen :)

Må bare oppdatere dere litt etter uka, helgene går jo så altfor fort... Jaja, i går var i hvert fall en herlig dag! Våknet sånn passe tidlig, spiste frokost og ble med Karianne og Minnie (hunden♥) for å ta bilder. Ble noen bra og mange dårlige haha, men det er sånn det skal være! Etterpå gikk vi en tur med henne og spilte kahoot-quiz mot hverandre hjemme, koselig :p

Plutselig fikk vi litt dårlig tid da, for vi skulle nemlig til byen med Tone! Rakk bussen likevel, og det ble noen timer shopping, cafebesøk og jentesnakk. Møtte Linnki (♥) ved kinoen også var det tid for Insurgent! Ååå dere må bare se den filmen, helt fantastisk! Knuste de fleste filmer jeg har sett altså, selv om jeg hadde lest boka. Wow!

I dag skal jeg hjelpe til i barnebursdag og jobbe med en engelskpresentasjon til tirsdag. Skal prøve å huske å legge ut bildene jeg og Karianne tok, så dere kan se!





Her er to andre bilder til prosjektet mitt, forresten. Trenger feedback! Temaet mitt er "Bilder i bevegelse".

-EK

Try, try, try again



Bilde fra mandag, til kunst og håndtverk- forypningsoppgave. Tanker? Trenger virkelig kritikk for å gjøre det bedre, så; Hva skulle jeg/kunne jeg gjort annerledes?



-EK

TGIF

Hei dere!

Åh, så ufattelig herlig med helg! Har lengta lenge etter denne dagen, så det feries med Starbucks (fra rema 1000 lol), radioene på maks volum og absolutt null lekser. Senere i dag er det bursdag til Lise- gleder meg! Jeg og Therese var ute sist helg for å ta bilder, men har faktisk ikke fått redigert dem før nå. Del en får dere her!




Redigert i en fei, passer nemlig Oscar i mens her. Må inn å leke bursdagsselskap litt innimellom, tihi :)

-EK



Sist gang jeg...

Helluen dere. For øyeblikket sitter jeg forhåpentligvis på en buss mot byen, skal på dans i dag. Nok en gang: Takk for forhåndspublisering! Fant et morsomt innlegg på thalesunniva sin blogg, nemlig "Siste jeg..." Så fylles det inn med forskjellige spørsmål. Dere skjønner når jeg kommer i gang, hahah! Ha en herlig dag videre!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Siste sms-en jeg har fått:

"Er du hjemme og hvor er Martinius"- Far. Interresant hmm

Siste mailen jeg har sendt:

Var til danselæreren min, spørsmål om å få låne dansesalen til fotografering :) (Og hun sa ja!)



Siste innlegget jeg leste på blogg.no?

Var Thale Sunniva sitt om denne lista, hahah...

Siste jeg skriblet ned på et ark:

"Husk pianotimen endret", forklarer vel seg selv

Siste linken jeg sparte på:

http://weheartit.com/xristinakrm, en søt inspirasjonsbruker på weheartit ♥



Siste jeg spiste:

Sjokolademuffins fra butikken #sunnskolemat?

Min forrige telefonsamtale:

Jeg hater å snakke lenge i tlf? Vet ikke om det bare er meg, men føler det blir så kjedelig og kleint til slutt. Løp bort for å ta hustelefonen for noen minutter siden, men rakk den ikke.. Så siste må bli med Therese om ett eller annet jeg nå har glemt :)

Min seneste seriebesettelse:

Alt jeg ser på for tiden er Paradise Hotell, og det begynner å bli ganske så uinterresant der også... Once Upon a Time neste sesong må komme snaaart :(

Siste facebook-meldingen jeg har sendt:

"Filmen vare i to timer og et kvarter"- Skal på Insurgent på lørdag :))

Siste appen jeg lastet ned:

Tv3play appen- gjett hva jeg ser på, hahahh

Siste du så på netflix?

Har ikke netflix, men siste jeg så der må være American Horror Story hos Therese.



Siste sangen du hørte på?

Hørte på "FiveFour Seconds"- Rihanna, Paul McCartney and Kanye West for sånn to minutter siden. Gotta love it :)

Siste boka du åpnet?

Matte skrivebok, men lesebok må være The Maze runner- dødskuren (nr.3)

Var det interresant? Gjerne skrik ut hvis dere har ideer til innlegg!

-EK

Et kjapt hallo


Bilder fra fredag; Kjole fra New Yorker, Jakke fra Only

Hei!

Føler det er evigheter siden jeg har skrevet til dere, en del innlegg har vært forhåndspublisert. Takk og lov for at det finnes, vedder på det er mange bloggere som lever litt på det! Uansett, i dag har jeg hatt naturfagsprøve. Det var egentlig det mest interresante som skjedde, hahah... Jeg og Therese feira at den var over med å kjøpe boller på butikken i friminuttet.. Dvs jeg kjøpte boller og hun kjøpte sjokoaldemelk med mine penger :)

Nå skal jeg gjøre litt matte, trengs visst litt pugging etter forrige prøve... :/ Senere i dag er det konferanser, vet ikke helt hva jeg synes om det. Blir fort så merkelig stemning?

Hva gjør dere i dag?

-EK




Magic

Hei!

I går fant jeg ut at jeg var i skikkelig fotograf-humør, så jeg ringte Therese for å sjekke om hun var det også. Hun lå å sov, men kom seg raskt opp og vi gikk ut. Endte opp på Hagaøyene, egentlig et veldig fint område...Men så er det et stykke å gå, så jeg orker aldri å reise bort hahah.. Mormor bor like ved, så etter en iskald fotoshoot gikk vi bort til henne. Der fikk vi kakao, pizza og rundstykker, så da kom varmen raskt tilbake! Lille Teddi fikk løpe rundt inne og ble jo overlykkelig når han fikk en boks leverpostei :)

Bildene vi tok var inspirert av en del weheartit-bilder jeg så på i går kveld, så tenkte å legge dem ut nå. Så får dere se om det ligner når resten kommer senere i dag!

 

Kom over dette bildet nå når jeg lagte collagene, og begynte å lure litt..


Hvilken knapp hadde du valgt, og hvorfor? Jeg syns faktisk dette var veldig vanskelig jeg, men tror jeg ville gått for enten den røde eller den grønne. Har alltid hatt lyst til å kunne fly også, men da hadde vel hele verden laget sånn oppstyr, hahah... Vet ikke hvor gøy det hadde vært. Men hva hadde du valgt?
-EK

Dream

Litt inspirasjon en lørdagskveld :) Sitter for øyeblikket godt inntuklet i tepper og koseklær, med paradise på skjermen. Hadde vært digg å sagt at jeg hadde en herlig smoothie eller fruktsalat ved siden av meg... Men akkurat nå er det ingenting å spise her, hahah..

I dag var jeg, Therese og Tone i skitrekk i Sirdalen! Stod opp kl.06.00 for å rekke bussen, så er ganske så trøtt nå egentlig. Var en herlig dag; En del problemer og mas (måtte gå opp bakken når heisen ikke funka), men det løste seg og vi fikk en herlig dag på ski! Nå vurderer jeg å begynne på en ny serie her, selv om det er en veldig dårlig ide... Anbefalinger? Alt jeg har sett er Pretty Little Liars, Friends og Once Upon a Time.

-EK

Skrivesperre?

Har vel sittet i ca et kvarter nå uten å skrive noe, heh..Noen ganger slår skrivesperra inn! Flaks det skjedde nå egentlig, hadde vært litt verre om det skjedde på nynorsk heldag på skolen!

Okei, jeg har vel egentlig ingenting interresant å fortelle. Var på dans i dag etter skolen, skal være Askepott på forestilling i mai :) Så det gleder jeg meg til! På fredag skal jeg sove over hos Therese, og på lørdag drar vi + Tone med skibussen i trekket! Krysser fingrene for bra vær, lite folk og lite is på veiene haha, kan jo alltids håpe...




For øyeblikket sitter jeg i koseklær og jobber med en naturfagslekse samtidig som jeg redigerer ferdig ny video #Multitasking Hvilken video tror dere det er? Har nevnt det tidligere i uka... :)

-EK

Harry Potter for niende gang

Hei og god tirsdag? Haha, hei i hvert fall :)

Denne dagen har egentlig gått ganske sakte, men nå begynner ting å haste her... Skoledagen gikk ok, vi hadde ingen prøver eller noe som helst interresant egentlig. Hentet Oscar i barnehagen og gikk hjem i en intens vind, håret mitt så ikke helt bra ut etterpå for å si det sånn :/ Såå stappet jeg i meg pizza, gjorde lekser, laget dans til valgfag og nå sitter jeg her. Skal straks i bursdag med hele familyn, så må egentig gå å skifte nu. Til i morgen må jeg lese hele Harry Potter 3 hahah, får se hvordan det går... Har lest alle bøkene i serien 8 ganger hver (utenom nr.5, den har jeg lest 3 ganger), så tror egentlig jeg husker det meste :)



Hva har du gjort i dag da?

-EK

For en helg!



For en helg, sier jeg bare! Øverste bildet er fra i dag, midten lørdag og nederste fra fredag. Mye som skjer, her har dere kort oppsummert:

På fredag ble beste Tone med meg hjem, vi laget muffins, tomatsuppe og noe mer jeg ikke husker...? Var uansett veldig koselig, fikk pustet heelt ut etter uka. Om kvelden kom Karianne bort og vi gjorde egentlig ingenting i et par timer, haha...Perfekt fredagskveld. På lørdag ble jeg vekket kl.09.00 for å pakke- tid for skitrekk! Onkelen min og de eldste søskenbarna hentet meg, og vi kjørte mot Sirdal. Første trekket var stengt pg.a strømbrudd, så det var ganske fullt i neste trekk. Uansett veldig kjekt!

Så, i dag. Følte denne dagen fortjente et avsnitt for seg selv, haha... Stod opp åtte (!) og sang bursdagssangen for lillebror som ble 10år i dag! Spiste frokost som jeg egentlig ikke ville ha (var nervøs), for jeg skulle straks på scenen. Far kjørte meg til byen og rakk akkurat å finne et sete i salen før stykket begynte. Etterpå var det vår tur. Alle var superstressa (inkludert meg, og jeg hadde en bitteliten rolle), men vi klarte det veldig bra egentlig! Herlig følelse når det var over, og ikke minst når vi var midt i det :)

Så tok jeg en forsinka buss hjem og rakk bursdagsfeiring for lillebror. Har vært sosial heelt til nå *stolt*, så tenkte det var på tide med litt blogging. Phu langt innlegg, nå sier jeg godnatt!

-EK



 

Optical illusions











Elsker optiske illusjoner! Sjelden jeg kommer på at de faktisk finnes haha, men av og til blir det en stund på Google :) Hva syns du?

-EK

With a little red





Skjørt Pull and Bear, Topp New Yorker, Jakke Gina Tricot, Smykke Bikbok, Klokke Glitter og sko Skoringen :)

Hei!

Endelig litt fritid her, har passet lillebror og gjort lekser til nå. Snart er det middag, og så teaterøving! Begynner å bli skikkelig gøy nå, første forestilling har vært og den store er på søndag. Gleder/gruer meg haha, men det er vel ganske vanlig det. Martinius ble dagens fotograf haha, ble dratt ut i kulda igjen. Men nå må jeg egentlig få til noe matte greier i Excel, pfuu... Noen som kan det der?

-EK

A pile of books


Prøvde å få frem magien ved å lese en bok i et bilde, ikke lett. Dette er da de bøkene jeg leser for øyeblikket- ikke så få! Sjelden jeg leser kun en bok om gangen, klarer aldri vente så begynner på fler og fler. Er ferdig med The Maze runner- Ildprøven, så holder på med nr.3 nå (Dødskuren). Syns de bøkene er veldig bra, men de engelske er definitivt mye bedre. Mer variert språk og ikke så barnslig, på en måte. Eleanor & Park må nok være favoritten da, snakk om fantastisk bok. Klarer neste ikke vente med å bla om til neste side ♥

Hva leser du i for tiden? Har du lest noen av disse bøkene? :)

-EK





Video ideer- What`s in my purse?

Hei dere!

Mandag igjen, yehey... Neida, denne uken ser ut til å blir liitt mindre stress enn de forrige, så satser på litt mer fritid og litt mindre stress. Tenker derfor på å filme flere videoer, men så er det det evige spørsmålet: Hvilken video skal jeg filme? Vet alle spør om dette og det kan være veldig irriterende, men håper dere har tålmodighet til å hjelpe meg litt likevel! Tenker på "What`s in my purse"- video, er det noe dere vil se?

 
 
-EK






To pingviner


Love u ¢¾

-EK