februar 2017

Trapped-EK

Uken som gikk

Søndag igjen, tiden går plutselig så sykt fort? Denne uken har vært tidenes skoleuke, haha. Fire vurderinger i fire forskjellige fag- no thank you! Glad det er over i hvert fall, så får vi se hvordan resultatene ble. Her er en oppsummering av uken:

Ukens beste dag:

Fredag! Endelig ferdig med alle prøver, innleveringer og stress, og så var det filmkveld og overnatting hos Helene. Vi så Titanic og E.T, hahaha, og så kjøpte vi burger til middag. Det ble litt (veldig) sent, men jeg koste meg!

Ukens sang:

Hellfire- Barns Courtney. Den er faktisk helt crazy bra.

Ukens bilde:Ukens quote:

"You made flowers grow in my lungs, and although they are beautiful I can´t breathe.

Ukens nedtur:

Senebetennelsen er på vei tilbake igjen, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal hindre det? Jeg kan jo ikke la være å skrive i alle fag, så bortsett fra å prøve å holde armen i ro er det vel ikke så mye å gjøre, og det er litt kjipt. Når det gjør fysisk vondt å gjør lekser liksom, hahah...

Ukens cravings:

Oreokjeks! Det var tilbud på Jokeren, så jeg og Karianne tok oss en tur torsdagskveld for å hamstre litt kjeks. Så det har jeg kost meg med :)

-EK

Hipster?

I like my music so loud, I can´t hear my thoughts.

-EK

En liste

Jeg elsker highlitere, organiserte mapper på pc-en, timeplaner og lister- alt som får meg til å føle at jeg har livet under kontroll, hahaha. Det er faktisk helt sant- hver gang jeg har altfor mye å gjøre, setter jeg meg ned og skriver en liste. Så nå følte jeg for å skrive litt, med litt inspirasjon fra Sophie Elise og Kristine Ullebø (takk), så da ble det en liste! Ting jeg gleder meg til i år:

-Filmkveld på fredag, endelig skal jeg se Titanic igjen :)

-Basically hele neste uke- nesten ingen prøver!!


-Hellas tur med Therese i sommer- fyyyy søren, det er faktisk min største motivasjon i egentlig alt, hahah. Er så gira!

-Skolekatalogen kommer- og alle har forskjellige temaer på klassebildene, så jeg har så lyst til å se alle! Har allerede sett vårt (alle hadde hvite og svarte klær og rød leppestift), og det ble veldig morsomt, så jeg gleder meg.

-Jeg skal se Nerve igjen, den filmen er så bra. Karianne snakket om at hun ville se den, og hvis ikke skal jeg se den selv. Anbefales!


-Flere bilder skal tas, jeg har masse ideer ;)

-Jeg kommer til det blir skikkelig spennende i boken min, siste i Game of Thrones serien. Jeg kjenner på meg at mye skjer snart...

-Karianne og jeg skal besøke Tone denne måneden, endelig <3

Det var det jeg kom på for øyeblikket, ha en fin kveld videre! Snart helg nå :)

-EK

I was music

I was music

but you hade your ears cut off

-EK