februar 2015

Snowflakes

Enda to bilder fra vinterferien, var så mye fin natur! Dessverre vanskelig å huske å dra opp kameraet, ble litt slitsomt å bære det med seg overalt. Sliter litt med ideer til photoshoots, har dere noen? Holder på å søke etter inspirasjon akkurat nå, så hvis du vet om noen gode sider eller bilder, gjerne tips meg :)

-EK

Irriterende kjoler og endelig helg

Hei dere!

For en uke! Hater når folk klager, for jeg vet alle har det stress, men altså...Pfuuuu. Ble ferdig med både prøver og innleveringer i tide da, så klapp på skuldra til meg :) Og nå dere, nå er det helg! Har tilbragt dagen først på en ganske kjedelig skoledag, riktignok litt kjekkere enn vanlig ettersom vi tok bilder i kunst og håndtverken og fikk gjøre lekser i naturfag. Det er Therese sine bilder, jeg var modell, men de havner nok kanskje på bloggen likevel :)

Etter skolen gikk jeg og Therese for å hente lillebroren min, og hjemme gjorde vi null og niks. Fantastisk herlig og bare slappe av i flere timer uten mas fra noen- ord kan ikke beskrive det, haha #lazy

 

Litt fredags inspirasjon, og ikke minst, en viss kjole som forårsaket tidenes diskusjon hos oss:

Denne kjolen er gull og hvit for mine øyne! Har fått bevis på at den egentlig er blå og svart, og det handler visst om hvordan nervene i hjernen tolker fargene pg.a bakgrunnslyset osv... Men herlighet for noen samtaler jeg og Therese hadde, hahha..

Hvilken farge ser du? Ha en herlig helg!

-EKFerien!Kul


Hei! Her har dere bildedryss fra ferien. Ser ganske fantastisk ut egentlig, haha, men tenker ikke over det før jeg er tilbake til skolen. Har vært i Sirdalen i en uke og en dag, stått på langrenn for det meste og litt i trekket. Filma en del også, kanskje det blir video? Var sengeliggende med sterk forkjølelse eller influensa eller jeg vet ikke jeg, men ble liggende i senga i tre dager. Følte meg ganske urettferdig behandla der jeg lå, alene i en svær hytte med alle andre ute på tur. Haha, nok syting, det ble en herlig ferie til slutt og nå er neesten klar til hverdagen :)

-EK


Lately through my phone

Hei dere! Nå er jeg mest sannsynlig på hyttetur langt unna internett og telefondekning..Høres egentlig litt deilig ut? Jeg har uansett forhåndspublisert en del innlegg til dere, og her kommer et av dem: Lately through my phone! Kom virkelig ikke på noen bra overskrift på norsk her, det ble litt sånn: "Siden sist på mobilen" eller "Mobilbilder siden sist gang", haha.. Alt høres så mye bedre ut på engelsk?

Koste oss i gymsalen etter skolen, Oscar prøvde seg på snapchat, selfie, skoleee

Dansetrening med to vabs, ny bakgrunn på mobilen haha og pizza på Dolly Dimples ♥

Ny pizzadate på Dolly, haha, Linnki snaprapet meg og jeg og Therese slapper av på sleepover :)

Hva har du gjort i det siste?

-EK

You got to jump if you wanna fly

-The "Earth" without art is just "eh" ¢¾

-EK

Which one?

1,2 eller 3?

-EK

Vday and stuff

Hei og happy valentines day, haha... Ikke at jeg har tenkt å gjøre noe som helst i dag. Therese kommer mest sannsynlig over og vi skal se film og spise is, sånn det pleier å være :`( Uansett, ha en herlig dag alle dere som skal feire den og ikke minst de som er som meg oog ikke feirer. Haha, høres ut som jeg er helt desp her men jaja! Her har dere noen søte videoer for dagen, så snakkes vi :)

DIY, Food, gifts, decorations
 
DIY gifts

Outfit ideas
Date ideas ♥
Hva gjør du i dag?
-EK

I see the colours of the sun

 
Bilder fra noen helger tilbake, lekte meg litt med redigering i pixlr.com. Må jo få en liten pause mellom prøve-øving! Droppet teater i går og dans+ trafikalt i dag for denne prøven vi har, så nå håper jeg virkelig det går bra.. Er så kjipt når du øver helt ekstremt til noe, også feiler du (haha, noen som kjenner seg igjen?:) Skoledagen i dag var ganske intens, vi hadde mye å gjøre i alle fag og lite fritid. I gymmen hadde vi basket og innebandy- mer som OL. Var helt sykt hvor ekstreme alle var i dag haha, men gøy var det da!

Hva har du gjort i dag? Favorittbildet ditt av de over? :)

-EK
Superheroes

Dagens sangtips. Hadde kanskje vært litt kult å ha et sangtips hver dag? Det hadde blitt litt i meste laget med musikk da, men men.


Hei!
Nå er det så vidt jeg har et sekund her, må spise og så på mørkerkjøring hvert øyeblikk. Har begynt på trafikalt nå, blir ferdig uka etter vinterferien. Da har jeg bare førstehjelpen igjen, wow? Gikk plutselig veldig fort det her, men jeg kan jo ikke kjøre før i juli uansett da. Håper tida går fort! Ellers er det snart søking til vgs, så det er jo en annen sak å tenke på. Ganske sikker på hvor jeg vil nå, men fortsatt ikke heeelt.. Og vi har to uker på oss? #hjelp
Men jeg må vel stikke nesa i bøkene igjen. Snakkes! Flere som har mye å styre med? Eller har noen sangtips til meg? :)
-EK

All by myself

 
NGrLb6W5YOM
Hekta på sangen, spiller den på piano akkurat nå. Så utrolig fin! Her er flere av bildene fra skoleprosjektet, forresten. Ganske fornøyd med dem.. Men bare ganske, haha. Håper på flere denne uka, meen timeplanen samarbeider ikke helt. Skal på trafikalt i dag, tirsdag og onsdag, og ballett hele torsdag + en muntlig presentasjon i engelsk og samfunnsprøve på fredag. Så jeg vet virkelig ikke om det er fysisk mulig å skvise inn flere ting å gjøre, men vi får se :)
Tanker om bildene?
-EK

Light

-EK

VIDEO: 100 random questions tag (part 2)

Finn meg på youtube her og se del en her

Nå skal jeg se Harry Potter i hele dag ♥ YEY

-EK

Blablabla

Heii

Kom akkurat hjem fra balletten, fant ut at jeg knakk negla på lilletåa i dag så det var blod overalt. Yey. Utenom det hadde vi styrke og kondisjon i gymmen, noe jeg absolutt ikke liker, og vi fortsetter i morgen. Det var det negative.

Det positive er at jeg er ferdig med all matten for uka! Ferdig med alle lekser egentlig, men den matten satt langt inne. I går var jeg også på mitt første trafikale grunnkurs i byen. Det var egentlig mye mer profesjonelt enn jeg hadde trodd! Vi fikk gratis kaffe (gi meg kaffe og jeg elsker deg), sjokolade og kjeks og mappe med info osv. Ble litt overraska egentlig, positivt da!

Og ellers... Går det sånn passe bra. Livet er ikke helt på topp, hvis noen hadde spurt hadde jeg ikke svart perfekt... Men bra er det. Går veldig opp og ned med humøret, men det er vel bare sånn det er å leve.

Har tatt temabilder for flere dager siden, men de er ikke redigert eller lastet inn. Skal begynne nå :)

-EK

Med nesa i bøkene

Wow bra overskrift

Hei dere!

Her sitter jeg, med nesa i rle-bøkene, sjokolade som ligger to meter unna (så jeg gidder ikke hente den), study Music på youtube og alt for mye å gjøre. Woh, godt å få det ut, haha! Har prøve i morgen, i tillegg til trafikalt og teater, så jeg kan ikke gjøre noen lekser da- og på torsdag er det dans helt til kvelden. Så jeg må gjøre så godt som alle leksene i dag. Nå. Yes.

Har stressa siden jeg kom hjem jeg, så nå trengte jeg en spise (og blogge) pause! Blir bare arkvibilder, men det håper jeg er forståelig...!


Kjole fra London, smykke fra bikbok :)


-EK

Dance to understand

-EK

ThinkingI`ve been thinking, thinking of you

HEY! Bestemte meg for å endelig lage et redigerings-innlegg igjen, husker dere når jeg alltid gjorde sånn før? Har sikkert 30 innlegg som heter "Tre bilder en favoritt?" eller "Et bilde tre redigeringer"- bra norsk, hm? Haha, uuansett. Gårsdagen ble litt annerledes enn jeg hadde trodd egentlig. Var teaterhelg og jeg er med som "ekstra", så tenkte det kom til å bli mye venting og litt kjedelig... Men nei! Fikk faktisk noen replikker (stolt), og hadde noe å gjøre så å si hele tiden. Kjekke folk det var lett å bli kjent med, så jeg koste meg :)

Nå har jeg akkurat våknet og vurderer å spille inn en video til dere, men vet ikke helt om jeg gidder.. Noen ideer til hvilken video det kan bli?

-EK