januar 2017

Du och jag

Deg og meg mot verden <3

-EK

Half goddess, half hell


She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess,

half hell

-EK

Uken som gikk

Hei og god søndag!

Tid for årets (!) første uken som gikk innlegg, endelig. Elsker å lese sånne, så det blir det nok litt av fremover :)

Ukens beste dag:

Vanskelig, men jeg tror kanskje lørdagen? Våknet med Therese (<3) og vi gjorde mye rart. Etter frokost ble vi satt til å passe et par søskenbarn + søsken, så det ble fort to-tre slåsskamper rundt omkring mens vi prøvde å lage grøt, men det var egentlig ganske koselig. Så bestemte vi oss for å dra på skøyter, som var veldig gøy (tryna litt og så litt dumme ut, men jaja), og så dro jeg til mormor for å sove der om kvelden. Veldig bra dag!

Ukens sang:

Kom over denne igjen, og den er egentlig veldig fin?

Ukens quote:

"Sometimes I wonder, if the concept of time didn´t exist, would I still be waiting for you?

Ukens bilde:

Ikke så veldig mye å velge i da, hehe, men:Ukens nedtur:

Kreativ dans i gymmen. Misforstå meg rett, jeg elsker dans- men ikke i gym. Det er bare kleint og kjipt og stress egentlig, hahah. Glad det er over!

Ukens opptur:

Fysikk karakteren jeg fikk til julekarakter! Hadde forventa lavere, fordi lærere har en greie med å gi lavere julekarakter for at du skal bli "motivert" (funker aldri). Men denne gang fikk jeg endelig en høyere karakter, så jeg er superfornøyd! :)

Nå er klokken 11:11 dere, så make a wish! Ønsker dere en fin uke <3

-EK

Beautiful but cold

Be like snow

Beautiful but cold

-EK

New year new me?

Hei dere!

Nå har jeg ikke blogga siden i fjor (hehe), og det er egentlig fordi jeg ikke har hatt så veldig.. lyst? Jeg har på en måte følt det ikke gir meg så mye å skrive om hverdagen min, og i det siste har det blitt litt mer stress enn gøy. Og da er det ikke verdt det. Slapp av, jeg skal ikke slutte- jeg ser på blogging som en hobby jeg ikke vil kutte ut, men det blir nok sjeldnere innlegg fra nå av. Jeg har lyst til å fokusere på å ta skikkelige bilder og heller utvikle meg mer innen fotografi, og selvsagt poste dem her som før. Men litt mindre hverdagsskriving blir det.Håper det er ok for alle, så kommer jeg tilbake straks jeg har fått til noen bra photoshoots :)

-EK