januar 2016

Sunday funday

Solastranda, 31.01.16.
Hei dere!

Jeg har et lite elsk/hat- forhold til søndager, jeg. De er herlig fordi det er helg og man "tvinges" til å slappe av; hva kan man finne på på en søndag, liksom? Men så er de kjipe fordi det er den typiske leksedagen, og ikke minst fordi mandagen er rett rundt hjørnet. Jaja, får prøve å se mest på elsk- siden i dag :) Familyn var ute på strandtur og knipsa bilder, noen av dere ser dere her! Jeg prøvde meg på fjernkontroll og selvutløser jeg, midt på stranda. Fikk noen rare blikk her og der, men det var verdt det. Fornøyd! 

Nå har jeg akkurat stappa i meg vafler og sushi, og så skal jeg gjøre en siste innspurt på engelsk- artikkelen min. I går kveld fikk jeg plutselig helt sykt mye inspirasjon og motivasjon, så jeg satt oppe til midnatt med lekser. Klapp på skuldra, der! 

Hvordan har dere det i dag? Flere som plutselig kommer på å gjøre lekser midt på natta, haha?

-EK

VIDEO: Hverdagssminke

Jeg har laget maange sminkevideoer i mitt liv, men det er få jeg faktisk poster. Denne får gå! Hvis dere vil se julesminkevideoen jeg snakket om, er den her:


Og youtube-kanalen min finner du her: https://www.youtube.com/channel/UCNF-UgbVNyFH00ha9pDECow :) Håper dere liker videoen, da! Nå må jeg virkelig jobbe med essayen min jeg har til mandag, selv om motivasjonen ikke er helt på topp. Skriver om amerikansk kultur, noen geniale tips?

-EK

Shop til I drop

Hei og god helg!

Ahh, jeg har lengta lenge etter helg nå, altså. Riktignok har jeg en essay å skrive før mandag, men det kan vente. Først skal jeg nemlig til byen på shoppinggg med to av mine beste venner, Tone og Karianne. Tone har jeg faktisk ikke sett på evigheter, så det blir bra! Kjenner jeg er en smule trøtt; jeg satt oppe og redigerte en sminkevideo til dere i går kveld. Kommer senere i dag! Klikk HER for å komme til kanalen min, så kan du se den litt før den kommer på bloggen :)

Så, da får jeg få i meg noe mat og komme meg ut i vinden! Er jo omtrent orkan her, isj.
Hva skal dere finne på idag? :)

-EK

Dagen i snapchatbilder

Hei dere!

Gårsdagen var ...interresant. Mye tull som skjedde på en ellers kjedelig dag, så jeg tenkte å vise dere dagen min gjennom snaps! Jeg heter Edel_kristina, men godtar ikke de jeg ikke kjenner. Dere kan se storyene mine da, hvis det er interresant for noen..? Okei, let's get started:

Matte i første time? Njee, ikke helt min favoritt. Det ble mye bra på snapchat i pausene da, men tiden gikk ufattelig sakte resten av timen :/ Ellers ser dere mitt indianer-inspirerte antrekk for dagen og et meget vakkert selfie som viser hvordan jeg føler meg om morgenen. Død.

Google earth er en fantastisk ting da, jeg har vært både i Disney Land, Australia, Stonehenge, besøkt mitt eget hus tusen ganger og ja, det meste egentlig. Gøy :D

Jeg faila helt på spanskprøven, så kjøpte trøstemat på vei hjem. Laget enda mer mat når jeg kom hjem. Mat hjelper alltid.

Tok et megakjempeoriginalt speilbilde og sovna. I to timer. Med pc-en på fanget. Woh.

Det var min dag! Dere, da?

-EK

Noe å høre før eksamen
Hehe, jeg vet det (heldigvis) er en stund til eksamen og andre store, skremmende prøver enda- men denne sangen er virkelig verdt å høre på uansett. Jeg får helt selvtilligboost, jeg! Helt siden Sia kom med hiten "Chandelier" har jeg blitt mer og mer hekta på sangene hennes. Jeg vet ikke helt hva det er, men hun får det så bra til- tekstene, melodien og budskapet kommer så godt frem og passer så bra sammen, og det funker like bra hver gang. Rett og slett stor fan!

Så det var dagens tips. Nå skal jeg komme i gang med litt spansk her, så da kan vel denne sangen bare settes på repeat (trenger nok litt motivasjon her, ja). Håper dere har en fantastisk dag, og hvis ikke så husk: Det kommer en ny i morgen :)

-EK

Skjorte, skjørt og en dott på hodet
Topp fra bikbok, skjørt fra bikbok

Prøvde meg på noe fancy redigering her, men det ble ikke så veldig spesielt likevel. Jaja, gårsdagens antrekk ser dere i hvert fall! Jeg er så glad i denne skjorte/genser- toppen, den er så behagelig å ha på seg! Syns det ble litt ekstra fint med skjørt til, selv om det var ganske så iskaldt ute. Man får vel lide for skjønnheten da, eller hva? :)

Straks skal jeg ta noen temabilder jeg har gledet meg lenge til å ta, ææ er så gira! Jeg har altfor masse bloggmotivasjon for tida, må liksom virkelig konse for å huske spanskprøve og engelskleksa, hehe. Foto er jo så gøy!

-EK

Til et sted hvor ingen kan dømme meg

Jeg har så lyst til å reise. Til et sted jeg aldri har vært, til mennesker jeg ikke kjenner, til noe helt nytt. Jeg ser på bilder på weheartit og drømmer meg bort, jeg tenker: "Tenk om jeg hadde vært her. Da kunne jeg gjort hva jeg ville. Ingen hadde visst hvem jeg var uansett, jeg kunne gjort akkurat hva som passer meg, uten at noen kjente meg igjen." Så kikker jeg opp fra pc-skjermen og tvinger fokus tilbake til matteleksene.

Hvorfor tenker jeg sånn? Hvorfor skal jeg bry meg om hva andre tenker om meg- det er jo mitt liv? Utrolig nok har jeg begynt å tenke mer over hva andre tenker om meg nå enn tidligere. Hele barneskolen og mesteparten av ungdomsskolen var jeg sikker på meg selv, jeg brydde meg lite om hva andre mente eller alt dramaet rundt baksnakking osv. Men nå? Jeg føler jeg blir stirret på, at folk ler når jeg går forbi eller hvisker om meg hvis jeg har på meg noe litt annerledes enn "alle andre". Hvorfor har jeg begynt med sånt tull nå, jeg som var så godt i gang?

Jeg vet jo så veldig godt at det egentlig bare er hjernen min som lurer meg til å tenke sånn, men det virker like virkelig hver gang. Hvorfor har jeg begynt med dette nå? Hvorfor vil jeg plutselig starte på ny...nå?


Masse tanker, måtte bare få litt ut- mer zpennende innlegg senere :)

-EK

Ukas bilde

Hei og god kveld dere!

Nå er det helt sinnsykt lenge siden jeg har hatt et "Ukas bilde"- innlegg her- må vel være nesten et år siden? Jeg skal i hvert fall starte opp igjen med det, fordi jeg merker jeg blir mye mer motivert til å ta oftere bilder og bruke mer tid på redigering osv, så det er jo vinn/vinn :) Denne uka har jeg valgt ut dette bildet som vinneren:

Jeg liker den litt mystiske effekten det er over det hele, ansiktsuttrykket mitt, lyset, håret foran ansiktet. Jeg syns dette bildet fikk frem flest tanker og følelser egentlig, selv om det er en veldig abstrakt måte å forklare det på, heh. Det kan tolkes på så mange måter!

Jeg lurte lenge på om dette skulle bli ukas vinner, fordi jeg synes lyset er enda finere her. Likevel syns jeg ikke dette sier like mye, fordi man ikke ser ansiktet mitt og det er ikke noe så veldig... spesielt ved det? 

Tja, hva syns dere? Fornøyde med valget mitt, eller ville dere valgt annerledes? :)

-EK

Topp ti youtubers

Hei og god lørdag! 

I dag tenkte jeg å ha et innlegg jeg ikke har hatt på veldig lenge, og det er å vise dere mine favoritt youtubers for tiden. Jeg er, som mange andre bloggere, veldig glad i å se youtube-videoer av andre og ikke minst lage dem selv. Så, shoutout til meg selv, klikk HER for å komme til kanalen min :)

Jeg har prøvd å finne noen som ikke alle vet om, så det blir litt mer interresant. Hvis jeg skulle listet opp Zoella, Bethany Mota og Pewdiepie så hadde det nok blitt litt kejdelig her, haha! Så her har dere mine topp ti youtubers for øyeblikket:

10. Maddi Bragg
Hun er litt annerledes enn de andre typiske sminke-vloggerne, men samtidig har hun en del av de samme videoene. Jeg er helt forelska i stilen hennes, og innkjøpsvideoer har hun mange av! 

9. Primrose makeup
Dette er faktisk to som jobber sammen på en kanal, som gjør det litt annerledes og spennende. Filmingen og musik>ken er veldig bra, og jeg elsker DIY-ene deres. 

8. Adelain Morin
Hun er laster opp ofte, og redigeringen hennes er helt utrolig. Fatter ikke hvordan hun får det til?! I tillegg er hun helt sykt kreativ og har videoer som "100 gift ideas for girls", "50 different  hairstyles" og "How to look like Cara Delevigne- tutorial". Ser videoene hennes om igjen og om igjen, og får masse inspirasjon herfra!

7. 
Claudia Sulewski
Hun her er nesten for perfekt. Hun har veldig "girly" videoer, men hun gjør det profesjonelt og på en veldig bra måte, syns jeg! Mange hår og sminkevideoer her, og maange spørsmålsrunder (q and a)

U8wKNMVFbXU
6. Meredith Foster

Her snakker vi inspirasjonskilde deluxe! Masse innkjøpsvideoer, style videoer, en del morsomme videoer og collabs, mat, DIY, you name it. Denne jenta kan det meste! Elsker måten hun gjør alt så enkelt og kjekt å se på. 


5. Connor Franta

Nok en gang, litt annerledes videoer. I tillegg til å ha utrolig mange morsomme collabs med andre kjente youtubere er han morsom nok selv, og han lager en del tanekfulle videoer jeg virkelig liker. Han får til å poste noe selv om han er på ferie eller kameraet ikke fungerer, og det er jo bra i seg selv!


4. Carli Bybel

Jeg elsker, elsker, elsker sminkevideoene hennes! Er egentlig de jeg liker best, og de hun poster mest av. Hun kommer også med mange gode tips til å ta vare på huden, håret osv. Og! Hun har et fint ordtak i starten av hver video, som gjør det litt unikt og veldig søtt, syns nå jeg da :)


3. Cherry Wallis

Utrolig flink til å få folk til å høre på, haha, og har veldig god stil og sminkeferdigheter. Vet egentlig ikke hva jeg skal si her, men hun er helt fantastisk og veldig morsom, haha.


2. Michelle Plan

Mye bra og litt annerledes når det kommer til klesstil, og i tillegg litt mer tankefulle videoer. 


1. Tyler Oakley

Haha oookei, så har kanskje de fleste hørt om han fra før, men jeg kunne ikke dy meg. Han er jo helt amazing, utrolig morsom og kreativ, ikke minst. Likevel liker jeg de videoene hvor han bare sitter og snakker foran kamera best..? Uansett en veldig morsom fyr. Verdt å se på, altså. 


Så, det var mine topp ti! Har dere noen favoritter? :)

-EK

FREDAG?!
YES friday, venta lenge på deg nå. I dag hadde vi plutselig ikke lærer i de to første timene, som betyr at vi i teorien kunne sovet to timer lengre.. Litt surt, men litt greit også for da slapp vi å gjøre noe særlig i starten av dagen. I naturfagen gjorde vi ikke så mye interresant, og på slutten av dagen kom noen lærere fra andre fag for å informere om fag vi kan velge i andre klasse. Jeg ble litt gira, men også litt stressa- vi må velge i februar?! 

Gikk på meny i friminuttet for de hadde tilbud på kjeks, så det ble en ganske grei fredag likevel. For øyeblikket sitter jeg godt plassert i stolen min og stirrer på sekken jeg burde ha pakket innen nå; skal nemlig på hyttetur om noen timer. Jaja, bedre seint enn aldri.. right? 

Hva gjør dere i dag? Hvilke fag tar du/ hadde du i andre klasse- og har dere noen gode tips til meg? :)

-EK

Pink paradise
Himmelen kan være så utrolig vakker- stjerneklart, skyfritt, tordenvær, tåke, snøstorm, solnedgang. Eller sånn som det var i går, når alt ble farget rosa. Fotohjertet mitt hoppet over to slag og jeg løp opp til kameraet med en gang, haha. Motiv forsvinner så raskt! Ti minutter etter disse bildene var det mørkt, liksom. 

I dag har jeg hatt en ellers normal dag, fikk meg vanter på Inter Sport og fikk unnagjort en engelskpresentasjon. Så nå har jeg faktisk ingen flere prøver før neste uke- og det er jo en hel helg til, så deet kan vi grue oss til senere. Snart er det middag og så dans med Karianne! :)
Hva er ditt absolutt favoritt- vær? Regn, sol, snø, storm, tåke..?

-EK

Take me straight back


Åhh, savn!

Det er greit nok med snø og skole, men se på disse bildene her, da. Hvis du fortsatt ikke lengter etter sommer etter dette, forstår jeg meg virkelig ikke på deg. Jeg savner varmen, sola, ferien, men mest av alt savner jeg mine bestevenner. Jeg har dem jo enda da (takk gud, hva skulle jeg gjort uten..?), men jeg savner å se dem hver dag og snakke med dem, tulle med dem og bare være sammen så ofte som vi pleide.

Jaja, bare fem måneder igjen til fri! Heldigvis får jeg catchet opp med Karianne og Therese litt før det da :)

Flere som savner sommeren bittelitt (ekstremt)?

-EK

Addicted af

Æhh, jeg begynner å vurdere om jeg er avhengig her. Jeg har sett totalt fire episoder av Once Upon a Time i dag, og hver episode varer i en time- og jeg har til og med vært både på skolen og på dans! Så på det i friminuttet, før dans og når jeg kom hjem tror dere ikke jeg satte meg ned og så to episoder til. Wow, ek, great job. Føler virkelig jeg burde gjøre noe med livet nå, men utenom å prøve å gjøre spanskleksa skal jeg nok se et par episoder til- er man hekta, så er man hekta, vel? Det verste er at serien ikke er så veldig bra engang, jeg bare elsker å se på det og tenke tilbake på de klassiske eventyrene, haha... Okei. Jeg får vel komme meg tilbake til serien min :)


Satt til og med sammen en liten kollasj, tihi :) Hvis dere ikke har sett det- se det, seriøst. Det er så utrolig spennende selv om det ikke er så altfor dramatisk, og så er det så koselig når du kjenner igjen eventyrene! Denne serien er livet, altså. 

-EK
 

Fest på fest


Denne dagen har gått veldig, veldig fort... Noe som betyr at det snart er mandag, som betyr geografiprøve, som ikke er bra. Heh. 

Men hei, dere! Denne helga har jeg brukt til mye rart; rydding og ommøblering av rommet mitt, hjelpe mor med matte (stolt), gjort et lite forsøk på å lære meg geografi, vært i en bursdag og på fest oog vært hos Therese og spilt super mario wii. Ikke så lite, med andre ord! Jeg var på en permierefest på fredag og i bursdag til Linnki i går. Veldig kjekt, men det ble litt seint, så jeg skal vel streve litt med å stå opp i morgen! Nå skal vi snart spise komler her, og selv om jeg ikke er superfan så er det i hvert fall middag, og jeg kjenner det rumle litt i magen her, altså. Så nå får jeg vel stikke nesa ned i geografiboka igjen til maten er klar, krysse fingrene og håpe jeg ikke stryker i morgen :)

-EK

Cold
It´s too cold outside for angels to fly


-EK

A part of Harry Potter died today

Rest in peace, Alan Rickman.

-EK

Sol og snø og kosekjole

Kjole fra New Yorker, sko husker jeg ikke, haha..

Hei! 

Når jeg kom hjem måtte jeg bare løpe ut igjen med en gang, det var jo så fint lys ute! Med nysnø og sol kom fotografen frem i meg, og jeg tok en del bilder. Redigerte litt nå, men må prioritere naturfagsprøven i morgen, dessverre... Men flere bilder kommer så snart jeg blir ferdig med dem, da :) Denne kjolen er forresten den mest behagelige i verden- ville mye heller gått med denne enn joggebukse liksom, og det sier litt!

Håper dere har en fin torsdag der dere er, da? Så snakkes vi senere :)

-EK

GIVE ME SUMMER
ÅÅHH se så digg?! Hvem liker egentlig vinteren? 

Haha okei, hei igjen! Savner bloggen etter bare to dager, ikke verst? Neida, men jeg har hatt så utrolig mye å gjøre på skolen at jeg ikke har hatt tid til et lite hei engang. Det er egentlig hovedgrunnen til at jeg stikker innom- men også for å friste dere litt med disse herlige sommer-kollasjene. Sitter her med nesa i matteboka og pugger arealer for trapeser og sånn, og kjenner jeg skulle gitt sykt mye for å være på en strand i Spania eller midt i New York akkurat nå. Lang setning. Matten tar over hjernecellene mine, klarer ikke skrive riktig norsk engang- woh. Skole, ass! Bare 8-10 år igjen, hehhh :/

-EK

Søndagen sin

Skolearbeid, koseklær og sove lenge, det er søndagen sin, det! Får se hvor mye lekser jeg orker å gjøre da, gjorde ganske mye i går. Heldigvis! Hater egentlig å utsette ting, og neste uke vet jeg vi har mye å gjøre. Jaja, får vel bare bite tenna sammen og komme meg gjennom det, eller hva? 

I går kveld var ganske koselig, da. Jeg dro til Elisabeth og spiste middag, så Pocahontas 1 og 2 (for de hadde jeg ikke sett, utrolig nok), og snakket litt om alt og ingenting. Når jeg skulle hjem igjen kikket jeg ut, og gjett hva? Det var snø!! Jeg her helt obsessed med snø, og i fjor fikk vi omtrent ingenting. Men nå, nå er det ett hvitt teppe over hele Tananger, og det gjør meg skikkelig glad. 

Antrekket er fra fredag da, men men. Bilder er bilder, right?


Bukse bikbok, genser only og smykke only. 

Flere som er så heldige og har snø? 

-EK

2015 i bilder del 3

Woh, gjett hvem som hadde heelt glemt ut dette innlegget, da? Jaja, jeg tar det igjen nå. Her er siste del av 2015 i bilder :)

August

Dro fra farmor og farfar og ned til hytta deres på Sunnmøre, uten strøm, dekning eller innlagt vann. Veldig koselig å være her, et rent fotoparadis! (Hvis du husker å lade kamera før du drar da, heh)

Kom hjem, var i Kongeparken med mine beste kongepark- babes :) Savner kongeparken. 

Vi var hjemme i ca en uke før vi dro til Kristiansand. Var i Dyreparken og kjøpte en svæær løvebamse til 600kr, haha. Den er søt, da. Verdt det.

Så, første skoledag på ny skole. Her ser dere første skoledags- antrekket, Starbucksen min (lol) og Karianne og jeg som hadde spa-dag torsdagen. Det var en tid jeg var veldig usikker, veldig spent hele tida og prøvde å finne ut hvor jeg passet inn. Men det var gøy, også!Jeg tok noen bilder til sangen "Out of the Races" av Lana Del Rey, som jeg var (og egentlig fortsatt er) veldig stolt over. Hørte mye på henne de ukene, hele albumet minner meg om den første tiden på ny skole, haha.

September

Årets desidert verste bloggmåned. Hadde nemlig ikke kamera! Det vil si, laderen var sunket i jorden og det kosta meg 750kr å kjøpe ny. Jeg hadde overhodet ikke 750kr, så jeg dro det ut og lette lenge etter laderen, men fant den aldri- så det ble ikke noe bra blogging på meg. Men litt! 

Var på avsluttende helg på Fogn, og jeg fikk et siste møte med det fantastiske havet for året. 

Det ble mye Starbucks på skolen, og jeg fikk endelig overnattet hos Therese igjen- en hel helg!

Så var vi i Oslo i barnedåp, hvor jeg var gudmor. En veldig fin og spesiell dag, og ikke minst koselig å se alle slektninger igjen. :)Oktober

Mye mer interressant som skjedde! Først og fremst var jeg helt superduper gira på Disneyland i høstferien.

Jeg kjøpte lader til kameraet og begynte med noen ganske dystre bilder, heh

 Tid for Disneyland! Beste uka i hele året, null tvil. Jeg har skrevet utallige innlegg om det og posta helt sykt mange bilder, men dette her var paradis på jord, altså. SOM jeg savner det!

Hjemme igjen, og tid for Agape- åpning i Sandnes! Prøvde kjoler og følte oss som prinsesser, og Karianne kjøpte faktisk sin! Misunnelig :/

Her fikk jeg mitt aller, aller siste møte med havet i 2015. Vi skulle visst inn en helg til! Fantastisk helg, det også. 

Halloween! Slo til med tiger kostyme på skolen og Halloween- fest med klassen til Therese + filmkveld hos meg. Kos!

November

Tok endelig Alice in Wonderland- bilder!

...Og noen bilder til "Kill em with kindness" av Selena Gomez. Var helt forelska i hele albumet hennes.

Klippet meg!

Var en lang tur på stranda og tok noen fine bilder, men viktigst av alt fikk hjernen slappet litt av og jeg fikk tenkt på litt andre ting enn jeg pleier. 

Og så ble jeg meget fornermet over NRK :(

Jeg var også med i Nøtteknekkeren!

Og hjalp Therese på operasjon dagsverk, vi solgte muffins :)

Og jeg var på black friday!

Desember

Posta sminkevideo!

Var i sirdalen en helg, med masse snø, pepperkakebaking og kos

..Skolestresset slo inn for fullt

Og så kom ferien! Starta med juleverksted med mine beste venner, tradisjon :)

Så var det julaften, første juledag og alt det der. Herlig tid.
Og nyttårsaften hos farmor og farfar :)
Elsker å mimre tilbake, nå savner jeg alt! Nesten alt, i det minste. Men det er et nytt år, nye muligheter og mange nye minner som skal komme. Jeg gleder meg! Kos dere videre og gjerne kommenter deres høydepunkt for fjoråret :)

-EK

Snapshots fra de siste dagene

Hei og god helg!

Ahh, fredag er den beste dagen i uka, eller hva? Jeg kom faktisk hjem for ikke så lenge siden; jeg har vært i byen med Elisabeth til nå. Vi var helt gira på vårruller og kakao haha, litt merkelig kombinasjon- men veldig, veldig godt. Etter det gikk vi bare til biblioteket (mest fordi vi har internett der, heh), til vi skulle på teater med klassen om kvelden. Vi så Ronja Røverdatter (barneteater) på Rogaland Teater, og det var veldig bra! Tenkte ikke over at det var ment for barn egentlig, veldig gøy. Så, her har dere noen snapchats fra de siste dagene, sånt er alltid så morsomt å se :)

1. Fant den søteste "blomsten"/reinsdyret på 7/11, ååhh. 2.Analysering av dikt er alltid like morsomt :) 3. Friends ute på jakt etter mat 4. Fant ut at man kan sette inn bilder i figurene i geogebra?! Så ble mattetimen med ett 1000 ganger morsommere :) Disse er fra i dag, hehe. 1. Endelig vårruller og kakao! Vi hadde helt seriøst gleda oss til det siden onsdag. Nam. #foodforlife 2. Biblioteket i to timer, yeh. Sovna litt, jeg, så det var ganske koselig. 3. Teater!

Så, hva er tre ting du har gjort i dag?

-EK

Baby it´s cold outside


Ååh, som jeg skulle ønske jeg kunne si det var sånn Stavanger så ut for tida. Dekket av ett hvitt teppe av kald og klar snø. Se så vakkert!

Men nei, helt sånn er det nok ikke. Disse bildene er fra Sirdalen noen helger før jul, og jeg merker hvor mye jeg savner snøen! Husker for noen år siden når vi vasset til knærne i snø rundt juletider her hjemme også. Realiteten i år er nok litt annerledes: Ingen snø før jul, faktisk opp til 11 plussgrader på selve julaften- sommervarme, med andre ord. Denne uka her har det vært iiiskaldt, klarer ikke gå ut uten skijakka, votter, skjerf og lue og helst ullstilongs under buksa også. Fryser nesa av meg! Dessverre har det ikke kommet noe snø enda da, så det virker liksom litt waste med hele kulda. Det er jo ikke gøy uten snøen? 

Haha okei, dedikerte jeg nettopp et helt innlegg til snø i Stavanger? Wow. Tror jeg takker for meg her og kommer meg tilbake til naturfagsleksa, det er vel den jeg prøver å unngå mens jeg babler i vei her... 

Men, fortell meg: Snør det hos deg? :)

-EK

På en skala fra 1 til 10, hvor bra har dagen din vært?

Så, hvordan går uken så langt? For min del går det egentlig ganske bra! Joda, det er litt tøft å dra seg opp når det føles som midt på natta og holde ut hele dager med skole og lekser, men sånn er jo hverdagen. Det er jo så mye å være glad for!

1. Det er, utrolig nok, sol i Stavanger?!

2. ..Og ikke så altfor lenge til neste ferie :)

3. Jeg slipper prøver heele uka!

4. Jeg fikk drops fra USA av snille Helene på mandag, og etter det har jeg nesten spist dem opp, så gode var de

5. Jeg har fått snakket skikkelig med mormor igjen, og det var altfor lenge siden sist
6. Det er jo tusen julegaver å ta i bruk! Tenk på alt vi har fått de sist ukene, da?

7. Det er ett nytt år, nye, blanke sider og helt nye muligheter. Og det er skuddår, som vil si at vi  har 366 dager i stedet for 365. Yey!

8. Planlegginsboka for 2016 er kjøpt inn og pakket ut, og jeg merker allerede nå at dagene fylles opp med spennende ting... :)

9. Neglelakken fra nyttår holdt utrolig nok helt til nå, og det er den fineste fargen jeg vet om

10. Jeg er ung, jeg trenger ikke betale skatt, strømregninger, husleie eller forsikring. Vi tenker sjelden over det, men vi får omtrent alt gratis!

Så, nå er jeg spent. På en skala fra 1 til 10, hvor bra har dagen din vært? Jeg må si 8!.. Kanskje 8 og en halv, til og med.

-EK

VIDEO: Mine julegaver 2015

..Holdt nesten på å skrive 2016, jeg! Venner meg raskt til nye vaner, tihi :) Her har dere i hvert fall en video om mine julegaver for i år.. Nei i fjor, haha. Håper dere liker den! Veldig veldig gjerne abonner på youtube- kanalen min også, for å få raskere beskjed når nye videoer kommer ut. 

Hva var din favoritt? Og hva var en ting du fikk til jul? :)

-EK

Året som gikk del 2

Les del 1 her

April

Påskeferie! Var på hytta, med fint vær og masse snø. Heldigvis holdt jeg meg frisk denne gang :)

Jeg, Tønnes og far dro til farmor og farfar en helg, noe som var veldig koselig og ikke minst herlig med en hel helg "alene". Fikk virkelig slappet av, men også brukt kroppen litt- gikk på fjelltur!

Bilder til fotoprosjekt på skolen skulle snart leveres inn, og det var mye av hva jeg postet på bloggen. Som jeg stressa med det prosjektet...
Ellers posta jeg mange videoer, bl.a. yogachallenge med Therese som ble veldig populær. Link: HER

Mai

Tone var med meg på hytta, og vi hadde en helg med herlig vær, mat og tja, det meste egentlig! En av de helgene jeg faktisk ikke gjorde lekser, woh.

Makrolinsen min ble tatt i bruk, jeg eksperimenterte en del med fokus, blurry bakrgunn osv


Jeg og Karianne lagte brownies... Sykt mange ganger. Haha, hva gikk egentlig av oss i mai? Tror jeg spiste mer kake enn hele resten av året.

Kom opp i norsk i eksamen, lagte ferdig fotoprosjektet mitt og hadde en del fri, faktisk!

Hadde en laang prat med Karianne og Therese nede ved havna, tok bilder, lata som det var sommer og snakket om alt mellom himmel og jord. Pluss litt til.


17.mai! Klassen vår vant (endelig) beste innslag i toget, og fikk billetter til kongeparken. Har sjelden jubla så høyt som da :)

Og Starbucks åpna i Stavanger, noe som selvsagt måtte feires på åpningsdagen. 


Juni

...Den mest emosjonelle måneden, uten tvil. Klarte sekseren i eksamen, var endelig ferdig med alle prøver og dritt og nå var det bare kos resten av skoleåret... Som snart var over. Therese tok med Teddi på skolen hahaha, som vi koste oss den tiden. Vi spilte fotball og volleyball turnering i pøsregn, og nesten ingen stilte opp, så jeg og Therese måtte steppe inn på både det ene og det andre laget. 

Vi var i kongeparken, både med klassen og kun oss tre. Tok de samme karusellene om og om igjen og løp rundt overalt.. Som vi koser oss i den parken, ass!

Jeg og Karianne slo til med klassefest som feiring av 16-års dagene våre. Kjempekjekt!

Skolen slutta, jeg grein, sommeren begynte og jeg ble fort ganske glad igjen. Dro på hytta, spiste masse god mat og kjørte båt hver dag. Årh, savn!

Juli

Vi dro til England! Veldig minnerik, fantastisk ferie jeg drømmer meg tilbake til oftere og oftere. 


Stonehenge!

 

Jeg ble 16! Bilder med ett års mellomrom:

Var på hytta igjen og tok mange "øyeblikks- bilder". Funderte mye og lenge på livet.

Klikket meg rundt på hele weheartit for å finne inspirasjon til håret mitt, og gjett om jeg fant!

Avsluttet måneden med roadtrip til et av de fineste stedene på jord, i Møre og Romsdal hos farmor og farfar. Her regnet det veeeldig mye, så til slutt dro vi på fjelltur likevel.. Spesiell opplevelse, for å si det sånn.Fikk testa goproen, da!

Del 3 kommer så snart som mulig :) Ha en fin mandag videre, peeps! 

-EK

Nyttårsforsett?

Hei! 

Gjett hvem som sov til 12 i dag, da? Yes, moah. Etter 15 timer i bil syns jeg det var velfortjent med litt søvn, så jeg dro meg ikke opp før nå. Har fått i meg litt frokost og prøver å la være å fryse i hjel, Stavanger har visst bestemt seg for en blåsbort-dag i dag? Snart skal jeg møte Tone og Karianne, som det føles som jeg ikke har sett på eevigheter nå. Det blir bra!

Så, til overskriften. Har jeg noen nyttårsforsetter i år? Vel.. Jeg tenkte på det, men kom ikke på noe spesielt før nyttårsaften. Men! I den 15 timers bilturen i går derimot, var det mer enn nok tenketid. Så her er mine nyttårsforsetter for 2016- la oss be om at de holder lenger enn til februar i år.

1. Bli flinkere til å tøye, og kanskje klare en spagat. 

2. Få den femmeren i matte

3. Stresse mindre og ha det litt gøy, det er tross alt bare karakterer

4. Bruke mindre penger på mat (dette er en klassiker som selvsagt ryker første uka på skolen, men man kan jo håpe)

5. Drikke mer vann.

Ikke så altfor mye, det vel? Dette klarer jeg! Nå skal jeg bort til Tone en stund, så  jeg får vel bevege meg ut i denne iskalde vinden. Krysser fingrene for at jeg ikke blåser helt vekk, haha :)

Hvilke nyttårsforsetter har du? 

-EK

Nyttårsaften med nordlys!Meg og mor :)

Kveldens antrekk: Kjole fra New Yorker og neglelakk fra ..godt spørsmål. Men den er veldig fin, da! Sløyfe fra H&M


Ikke lett å fange magien i bilder, men jeg prøvde!Smiley :)

For en start på året! Nyttårsaften i år slo de fleste, og det er jeg evig takknemlig for. Startet dagen med å sove litt for lenge, spise frokost og egentlig bare surre rundt. Dro ned på et konditori vi alltid besøker når vi er her, og spiste den klassiske Eide-maten: Sveler. Så var det hjem, fikse seg og klar for kvelden. Vi fikk servert pinnekjøtt av verdens snilleste og flinkeste farmor, og riskrem med rørte bær til dessert. Mmm! 

Fyrverkeriene starta tidlig, men vi rakk å ta noen søte selfies med gullbarten og slipset (fra nille) likevel. Når klokka slo tolv stod vi ute på verandaen med kongeutsikt og hilset det nye året velkommen. Stjerneskudd, champagne og champ-brusen var på plass, og det var veldig hyggelig. Men så, rundt halv ett, kom nordlyset! Jeg har aldri sett skikkelig nordlys før, og dette var virkelig stort. Hele himmelen foran, over og bak oss lyste opp i grønt, og det danset over oss ganske lenge. Umulig å ta bilde av, men tanten min klarte det likevel- utrolig! Poster det på bloggen hvis jeg får tak i det, hehe :)

Når jeg innså at jeg ikke lenger kunne kjenner tærne mine, gikk jeg inn igjen. Drakk mer brus og sa godt nyttår til alle på snapchat, og så var det til sengs rundt to. Veldig fin kveld og start på 2016! ..Holdt på å skrive 2015 der. Henger litt etter, ja :P

Hvordan var din start på året? Har du sett nordlys noen gang?

-EK

Antrekkene jeg MÅ ha
Gooodt nyttår, igjen! Håper alle hadde en trygg og fin feiring i går? :)

Så var vi her, da. 1.januar 2016. Jeg er en av de som elsker nye starter, tenk nå har vi et helt nytt år foran oss! 365 blanke sider til å fylle med hva vi vil. Det blir nok ikke lett, men jeg gleder meg til å finne ut hvilke minner dette året fylles med. Som en liten pangstart har jeg kikket rundt på weheartit og funnet de aller fineste antrekkene fra fjoråret. Jeg hadde gitt mye for å eie bare ett av antrekkene over- hadde ikke dere? Stilen min skal sakte, men sikkert svinges inn mot noen av disse klesstilene.

Hvilket antrekk er din favoritt?

-EK