januar 2015

VIDEO- The best friend tag!

Her har dere bff tag-en til meg og Karri! Håper dere liker den, satt oppe gaanske sent i går for å redigere den ferdig. Abonner på meg her og sjekk youtubevideoen her, for å finne instagram, twitter osv til både meg og min kjære Karri.
Ha en fin lørdag, da!
-EKFletteguri

Det har blitt noen dager uten blogging, heh ups! Ingen spesiell grunn egentlig, bare skole og venner og ja. Sånne andre kjedelige ting. Men nå er jeg her, faktisk tidlig på morgenen (utrolig til meg å være), klokka er 07.03. I går var jeg på teater med Therese igjen, og det var ganske gøy. Litt kjipt på slutten når jeg ikke hadde noe å gjøre, haha, men hele resten av tida var jeg på scenen. Teater er egentlig ikke så dumt som jeg før har tenkt, haha..

Her har dere en sneakpeak av antrekket mitt noen dager tilbake. Ellers har jeg tatt prosjektbilder med mine to dansere Therese og Karianne tidligere denne uka, så skal ikke se vekk i fra at de havner på bloggen etter hvert :)

Håper dere alle får en herlig dag! Snakkes :)

-EKVIDEO- fest!

-EKSøndagen min- minutt for minutt

Er vel en greie som går rundt nå, dette med minutt for minutt? Eller så er jeg kjempesent ute som vanlig, heh. En av to! Ja, nå skal jeg i hvert fall vise dere søndagen min forrige uke- om ikke hvert minutt så i hvert fall ganske ofte. Enjoy :)

10:00 Våkna, brukte halvtime på badet og spiste denne digg frokosten.

11:15 Familyn har bestemt seg- vi skal på museum. Bruker alt for lang tid til å fikse meg, før jeg innser at ingen kommer til å bry seg om antrekket mitt på museum uansett. #thughlife

11:30 selfietime! 

11:45 Biltur=mobiltid. Fant dette altfor fine dekselet, men det er utsolgt overalt?! :(12:00 Museum. Mye gøy på snapchat.

14:30 Hjemme igjen -> Filmtid!

Karianne ble med :):):):) Gjett hvilken video det ble?

15:30 Spiste meg stappmett på vafler hjemme. Så kom vi til Karianne og fikk enda mer vafler. Var også på the hunt en eeevighet.

16:30 Middag hos mormor! Spilte Disney spill, eneste greia jeg har sjans til å vinne i. OG JEG VANT :D

17:30 Muffins. Nam ♥

20:00 Ikke gjør dette hjemme på tv. Må alltid se på det, verdens dårligste program, men likevel...21:00 Redigeringstid i hjemmet. Tok altfor lang tid, la meg ikke før halv tolv (seint til lille meg å være)

Ja, hvordan var deres søndag/dag i dag da? Tanker om sånne innlegg?

-EK

Trening?!?

Haha, heii dere!

Sent innlegg fra meg i dag... Men grunnen er... trening! Wow, det var uventet? (I hvert fall etter at dere leste overskriften, hm) Uansett. Therese var med meg hjem, vi laget cakepops og muffins og speilegg.... Og gjorde litt lekser og var barnevakt og sånne ting. Etter middag ble vi (egentlig bare Therese) akutt sporty, og vi dro på joggetur. Var en interresant opplevelse; Teddi (hunden) hadde kappløp med meg samtidig som han stanset ved hvert tre han så, mine ørepropper falt ut annenhvert sekund og begge to fikk sting av latterkrampe. Ja, av latteren- ikke joggingen.

Vel, vi kom hjem, gjorde litt øvelser inne og tøyde ut (kjekkeste med hele turen), og spiste sykt mye skiver, mango og smoothies etterpå. Det var dagen min :)


Måtte såklart vise frem treningstøyet før det ble brukt da #bloggern

Dagen din? Hva syns du om trening? (lol)

-EKSpørsmål og svar-Favoritter, kameratips og

Heii!

Håper alle har en fin dag så langt? Mandag har en tendens til å bli mye bedre enn jeg hadde tenkt, overraskende nok. Vi har valgfag på skolen, som jeg eelsker ♥ Og etterpå går jeg til mormor, som også er utrolig koselig. Var ganske kjipt å dra seg opp av senga i morges, men jeg har hatt en super helg og er (ganske) klar for en ny uke. Uansett- til poenget. Har fått inn en del spørsmål den siste tida, så jeg svarer på dem nå. Tror jeg skal ha noe sånt som månedens spørsmål, hadde det vært noe? Anywas- her har dere svarene :)

Hvor er kameraet ditt fra og hvilke linser har du?

Det er Nikon D2500, vet ikke helt hvor det er kjøpt (fikk det i gave), men regner med det selges på de fleste kamerabutikker. Jeg har en 18-200mm linse som jeg bruker til vanlig, og en makrolinse jeg nettopp fikk. I tillegg har far vidvinkellinse jeg elsker å låne, blir skikkelig kule bilder av det der!

Hva heter du på weheartit og tumblr?

Weheartit heter jeg edel_kristina, du kan finne meg . Tumblr har jeg faktisk ikke, hadde det for lenge siden men glemte passordet, lol. Er det verdt å bruke eller..?Hvorfor har du to instagrambrukere?

En vanlig og en fotoprofil :)

Hvor er toppen fra? Så fin ♥Tusen takk ♥ Den er veldig gammel og fra Cubus!

Hvor mange følgere har du på blogg.no?

Det varierer fra dag til dag, men i følge topplista på sola har jeg 25.

Kan du lage bucketlist video eller innlegg?

Ja! Hva vil dere helst ha?

Spiser du mye sunt?

Hmm.. Jeg spiser sunt til middag, frokost og kvelds. Det er mer mellommåltidene som blir sjokolade, chips eller milkshake...

Kan du legge ut flere oppskrifter?

Selvfølgelig! Elsker å lage mat, så hvis det er ønskelig, vil jeg gjerne gjøre det oftere ;)

Okei, det var alt maset fra meg en mandags ettermiddag! Nå er det straks skifting til dansetøy her, gleder meg.

-EK

Cold

Cold

Haha, lampen på siden der... :/

-EK

Video comin

Heii

Nå sitter jeg her og gjør iingenting. Og det er deilig, haha.. Har vært i byen i dag med mor og mormor, og det var veldig koselig :) Ble en stund lenger enn vi hadde tenkt, og det ble mye gåing frem og tilbake..Så jeg var ganske ferdig når vi kjørte hjem! Stakkars Karianne hadde venta på meg en evighet, så jeg stakk bort til henne og fikk endelig slappe av, haha jeg høres ut som tidenes lateste person...?

Nå holder jeg på å redigere enda en video, planlegger ganske mange egentlig. Så stay tuned, er det ikke det det heter?Hva gjør du i dag? Hvilken video troor du det er?

-EK

Dagens antrekk

Topp fra xtradivios (?), Jakke fra marked i Italia, bukse monki og klokke fra glitter

Okei, for å være helt ærlig så er ikke dette i dag. I dag hadde vi svømming på skolen. Som betyr- vått hår, null sminke, koseklær for å prøve å holde seg varm oog en svær jakke over det hele. Haha, så bildene er fra onsdag, meen det håper jeg går bra!

Så denne dagen har vært sånn passe ok. Som sagt- svømming. Er ikke den største fanen av svømming, men jeg overlever (som oftest). Ellers en ganske kjedelig dag...Har enda litt skolegreier å gjøre til neste uke, og er det noe jeg ikke vil så er det lekser i helgen. MEN jeg skal i bursdagsfest i kveld, så det ser jeg frem til ♥ Og hey dere- det er fredag!

-EK

Get me inspired...


De fleste bildene fra weheartit, noen er mine. Redigert av meg ♥

Følg meg på weheartit her ,og gjerne fortell meg om deres brukere så kan jeg følge dem også :)

-EK

Winter wonderlandSe på dette her da, dere? Bildene er tatt like før jul, på juleverkstedshelg i sirdalen. Fant dem i arkivet her, og måtte bare poste dem... Savner egentlig snøen litt! Trodde aldri jeg skulle si det, men så har det vært veldig lite snø her i år da. Kun litt rundt jul, som forsvant før nyttår. Heldigvis er det enda mye på fjellet, så får vel bare ta meg en tur, haha :)

Tanker om bildene? Snør det hos deg?

-EK

 

Tidenes beste dessert

Hei og god tirsdag? Vet ikke heelt om det er normalt å si sånn, men hei i hvert fall!

I helga ba mor meg om å fikse en dessert til søndagsmiddagen, og valget falt da på..sjokolademousse! Jeg, lillebror Tønnes og Karianne smalt sammen en svær bolle, og det tok egentlig langt fra så lang tid som forventet. Brukte matpraty.no  sin oppskrift, men tenkte å dele den her i dag. Vi gjorde litt feil, tok kremen oppi før vi skulle og eggene oppi sjokoladen i stedet for omvendt, hehe. Men det gikk veldig bra, og det ble spist mye ♥

Til 6 personer:

2 dl kremfløte

225 g kokesjokolade

4 stk eggeplomme

2 stk eggehvite

100 g melis

Jeg laget til ni stykker, da ble det 150g melis og 6 eggeplommer bl.a. Gå inn på matprat.no (link ovenfor) for nøyaktig.

 

  1. Pisk fløte til myk krem og sett den kaldt.
  2.  Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis. 
  3.  Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med eggeplommene, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene. 
  4.  Ha sjokolademoussen i porsjonsformer, eller en stor bolle. Settes kjølig i minst 2 timer før servering. Server sammen med litt pisket krem. 

Du kan gjerne lage mousseen 1-2 dager før den skal spises, bare pass på at den står kjølig og gjerne med plastfolie over seg hvis det er lang tid :)
Toppet med litt krem og hakket sjokolade, blir så mye bedre! Anbefaler ikke for mye krem på toppen, bruk heller f.eks vaniljesaus, det er veldig godt :)

-EK

White on white

Hei dere :)

Mandag igjen, begynner å komme i rutine nå. Gleder meg veldig til dansen i kveld, er faktisk deilig å trene litt igjen? Kjenner jeg har blitt vandt til mye sjokolade og usunn mat etter ferien, så prøver å venne meg av med det igjen. Er ganske vanskelig når det ligger søtsaker rundt hvert hjørne haha, men jeg prøver! Her har dere forresten antrekket mitt noen dager tilbake: White everything! Veldig glad i denne kjolen, men har brukt den overraskende lite! Fant den igjen nå jeg rydda skapet, hehe...

Kjole London, klokke glitter, smykke bikbok ♥

-EK

VIDEO: Favoritter 2014

-EKShopping i stormen

Hei!

I dag, i stormen, fant jeg og Therese ut at vi skulle på shopping. Ble overtalt til å være inne, så vi holdt oss på Madla Amfi (senteret). Koste oss masse, gikk rundt og spiste lapper og så på alt salget. Kjøpte egentlig ganske mye, tok bilder av en del under. Når vi skulle hjem igjen var stormen på sitt beste (verste), så vi var litt redde for å blåse vekk. Så vidt vi fikk vinka bussen inn til oss, og når vi skulle over Tanangerbroa ristet hele bussen. Bølger skvulpet over hele broen rett foran oss, så vi satt der og holdt hender hahahah. Var helt ærlig redd for at vi kom til å velte, så når vi endelig kom oss hjem ble jeg veldig lykkelig. Men nok om det! Nå krysser jeg fingrene for at vi klarer å lage pizza før strømmen går, ellers blir det bare snop på alle.. ;)

Fra Vero Moda, 25;

Bikbok, 99;Gina Tricot, 129;

Drikkeflaske som holder drikken kald/varm fra Kitch`n, 99;

Og såklart, litt mat. Spiste ganske mye mer enn det haha, men jaja.

Hva har du gjort i stormen da? Eller er det bedre vær hos deg? :)

-EK

For mye

It`s all a mess

I`m stressed

Depressed

 

 

-EK

Don`t believe me just watchArkivbilder

Hei!

Nå tror jeg nesten jeg må gjøre litt matte. Har sett på frozen videoer med Oscar helt til nå, haha aw. Nesten ferdig med ukas lekser, det er ikke så verst på en onsdag? Måtte faktisk tenke meg om før jeg skrev onsdag der, er ikke heelt inni skolemodus enda. Men, over til en annen sak. På torsdag er det ball! Sliter litt med å velge kjole, så tenkte å spørre dere. Legger ut de jeg er usikker mellom senere i dag, så kan dere gjerne skrive hvilken dere likte best :)

Denne sangen er forresten så motiverende, hører på den i ett sett. Dansa til den på jazzdansen på mandag, også ble jeg helt hekta igjen, tihi.

Uptown- Bruno Mars

Hva gjør dere da, en onsdags ettermiddag?

-EKJuicing it isJeg er veldig lite kreativ for øyeblikket, hehe....Sikter til overskriften her!

Okei, denne dagen var ikke såå ille som i går. Men fortsatt er jeg langt fra fornøyd med å stå opp kl.7 og sitte i et klasserom halve dagen. Jaja, jeg tenkte faktisk å teste ut juicing boken jeg fikk til jul! Mange mener vel det er sommerdrikker, men jeg gidder ikke vente, jeg. Vil jeg ha det nå, så lager jeg det nå! Tror det er noen merkelige ingredienser jeg ikke har da, men kanskje det funker uten..? Og kan man bruke vanlig smoothie-blender, eller må man ha en spesiell? Hvis du har testet ut juicing selv så gjeerne gi meg noen tips, amatør som jeg er.

Så, da snakkes vi :) Tror kanskje det blir en liten photoshoot også i dag, hvis det bare slutter å regne... Prøvd juicing før?

-EK

Favoritt appen- afterlight

Hei dere!

Matteleksa gitt dårlig, er definitivt i feriemodus enda. Prøvde meg på redigering i stedet, med mobilen faktisk! Redigerte i afterlight, verdens beste app spør du meg. Satt sammen før og etter i photocollage, en annen bra app. Bildet er tatt med speilrefleksen da, og lastet over på mobilen. Mobilkvalitet blir aldri helt bra, haha :)

Okei, back to reality...

Prøvd afterlight eller photocollage før? Favorittappen din?

-EK

Så var det over

Javel, skoleåret 2015... Here we go.

Har unngått å tenke på denne dagen hele ferien jeg, men en gang må den jo komme. Har hatt en veldig koselig ferie med ganske mye på programmet, men fortsatt masse tid til å bare ha fri og slappe av. Sånn jeg liker det :) Har også fått tid til å lage flere videoblogger som jeg nå jobber med, testet ut flere teknikker når det kommer til fotografering og ikke minst testet ut makrolinsen min! Det ble likevel litt lite tid til makrolinsen, men den skal jeg definitivt bruke mye resten av året.

Nå har vi faktisk et helt nytt år foran oss, med blanke ark og opplevelser i vente. Jeg kan med hånda på hjertet si at selv om jeg gruer meg til masse, som eksamen og å slutte på ungomdsskolen og velge vgs og drama på skolen og stå opp tidlig osvosv, så gleder jeg meg helt vilt også. 2015, jeg er klar!

 

-EK


Mine julagaver 2014

Hei dere! Den berømte videoen som tok en evighet å laste opp, her er den..Ye.

Håper dere liker den! Favoritter videoen kommer i løpet av uka :) Og btw, bakgrunnssangen er All I want for Christmas med Mariah Carrey, karaoke versjon. Så vet dere det!
To ting du fikk til jul? Noe du ønsket deg av det jeg fikk?
-EK

Atlanterhavsveien
Var ute og tok bilder i går, på Atlanterhavsveien. Noen som har kjørt der?

Det blåste som fyy, så jeg fikk ikke gått ytterst på veien der jeg ville, men men. Himmelen var veldig fin da, det la jeg merke til nå? Ble mye finere på bildene enn på ekte, haha er det normalt nei. Prøvde å redigere dem i sted, men pcen er helt full så jeg kunne ikke lagre noe. Må seriøst fikse denne pcen snart, har vært "ødelagt" siden juli.Okei, hva syns dere om bildene? Favoritt?

-EK

Nyttårsaften 2014!

Eller er det 2015? Nyttårsaften er vel egentlig kvelden i 2014, eller? Okei dere skjønner hvilken dag jeg mener haha

I går var en veldig fin dag! Det regna litt, men det gjorde ikke noe. Spiste pinnekjøtt, riskrem og kaker av alle slag. Jeg og Tønnes hadde laget quiz med premier og greier, som endte opp veldig morsomt :) Var ute og fyrte opp raketter for de minste rundt ni, og selvfølgelig kl.12 også. Håper alle hadde en fiin kveld i går, og ønsker dere alle et fantastisk 2015! Godt nyttår!Kjole fra gina tricot, smykke mor sitt såå vetikke

Forsøk på å skrive 2015 med stjerneskudd, hahah oj...Ananasbrus som champagne :)

-EK