Linking og konkurranser

Linkerunde- ble det deg?

Nå er altså linkerunden avsluttet- kjekt med så mange påmeldte! Tok en stund å velge vinner, men her har dere altså..

http://dauntlesslife.blogg.no/ Med herlige Margrethe! 

Denne bloggen har inspo-innlegg, hverdagsinnlegg, et par bildeinnlegg og også et par dype innlegg med hennes mening om forskjellige ting. Jeg tenkte egentlig først at det er ganske kjedelig, men jeg ble raskt hekta og fikk lyst til å kommentere noe selv! Bildene er store, lyse og fine og designet er virkelig noe å se på. Alle bloggere med knæsj-rosa skrift og svart bakgrunn- ta en titt på hennes blogg og lær! Haha neida, men fint design gjør så utrolig mye ♥

Lånt fra bloggen hennes :)

-EK

Skal jeg linke deg? #5

Day 5 av challengen! Linkerunde! Ingen spesielle temaer, likes på facebook eller noe- bare kommenter et :) 

Haha sjukt random bilde

Vil du jeg skal linke deg?

-EK

Linkerunde vinneren!

Hei alle søte!

Nå har jeg endelig kåret vinneren av linkerunden min, mange flotte med denne gang! Jeg hadde håpet på enda litt fler, men de som var med var jo helt utrolig flinke! Satt og kikket på alle flere ganger før jeg eendelig landet på en. Lurer litt på om jeg skal begynne med månedens blogg elns, for det er jo ganske kult, er det ikke? Ukas blogg blir litt for ofte, men månedens kan jeg vel få til. Hva tror dere om det?

Uuuuansett, her har dere vinneren: Frida fra sweetoutbreak.blogg.no! Jeg leser faktisk denne bloggen, og ble utrolig glad når hun var med på min linkerunde! Hun tar n-y-delige bilder, nesten fineste jeg har sett, gir masse herlig inspirasjon også er hun jo nydelig selv også ♥ Håper flere tar en titt innom, det er verdt det!

Bilde lånt fra bloggen hennes

-EK