Inspirasjon

Need me some inspiration

Jeg har gjort det igjen: Surfet rundt på tumblr og bladd nedover weheartit i stedet for å jobbe med alt jeg egentlig skulle jobbe med. Wups! Jaja, det ble litt inspirasjonsbilder ut av det i hvert fall :) Men nå- nå må jeg tilbake til skolearbeidet igjen. Snakkes etter mattetentamen, hehe..
-EK

Money/power/glory 

Elsker Lana del Rey 

-EK

Suicide squad

Ahh, denne filmen må dere se. Jeg visste ikke heelt hva jeg skulle forvente når jeg gikk inn i kinosalen, men når jeg kom ut var jeg sikker. Jeg skal kjøpe den på DVD, altså. Med en gang den kommer ut.Vurderer å se den igjen :)

-EK

Spørsmålsrunde og weheartit

Heihei!

Nå går turen nok en gang videre, denne gang til ei hytte uten dekning, strøm eller internett. Og jeg gleder meg helt sykt! Elsker stedet, og får alltid bare vært der en eller to dager ettersom det ikke er strøm. Men jeg koser meg veldig de to dagene, da :) Jeg ville bare stikke innom for å showoff noen kolleksjoner fra weheartit jeg har laget og liker veldig godt, og for å minne dere på spørsmålsrunden! Svarer en gang i neste uke.Noe dere lurer på?

-EK

 

Et eventyr er over

Jeg har vært hjemme i to dager, og jeg savner Italia SÅ mye, haha :) Selvfølgelig er det herlig å komme hjem til sitt eget hus, sin egen seng og ikke minst med fullt internett døgnet rundt- men det var virkelig herlig de to ukene i utlandet. Det var femte gangen min i Italia, og langt fra siste. Elsker hele stedet, jeg! 

Takk for turen!

-EK

Kunstnerbyen: Lajatico!

Usikker om jeg stavet det rett, menmen. Vi har vært i Lajatico, kunst-byen! Her har de forskjellige utstillinger hvert år, så det var spennende å komme tilbake til. Var her for to år siden, men ustillingene var helt annerledes nå. Likte dem egentlig bedre for to år siden, når det var svære papp-statuer på vegger og tilfeldig plassert rundt, men det var mye fint i år også!
Lite bildedryss fra byen. Egentlig er det så godt som umulig å fange opp kunsten i bilder, det er så mye mer virkelig og stort på ekte, på en måte. Men dere får et innblikk i hvert fall! I dag tror jeg kanskje, forhåpentligvis vi skal ta turen helt til Roma- der har jeg ikke vært før! Det er ca fire timer med bil, men bilturer er ok+  syns jeg- så det går helt fint!

-EK

To do list: This summer

1.juni. 17 dager til ferie.

Hva skal jeg gjøre denne ferien? Vel, planene er ikke helt satt, men jeg har noen mål jeg har veldig lyst til å fullføre- så her er de! Kanskje dere får noen gode tips til hva dere kan finne på?

-Ha Disney film maraton

-Overnatte i telt

-Lære meg nye danser

-Lage hjemmelagede smultringer

-Spise is til middag (yes, jeg er 5 år i hodet)

-Feste søte brev til ballonger og sende dem ut fra et fjell/høyt sted


-Ha tidenes vannkrig

-Finne ut mer om hjemstedet mitt, oppleve nye steder her hjemme

-Spille "messy twister"- altså twister, men med maling på alle fargene. Så det blir ganske rotete og klissete til slutt :D

-Fly en drage

-Designe/lage min egen t-skjorte

-Høre på throwback sanger

-Se ferdig hele walking dead, hehehe

-Lakke neglene mine et skikkelig avansert design og faktisk få det til å se fint ut 

-Og selvsagt, lese ut MINST 10 bøker :)

Har du en bucket list for sommeren? Eller fikk du kanskje noen ideer nå? :)

-EK

Alice

Nå har jeg nettopp vært på kino og sett "Alice through the looking glass". Altså, kan vi bare ta et minutts stillhet for hvor fantastisk Alice in Wonderland- filmene er? Tegnefilmen, spillefilmen og nå denne. Jeg elsker dem!

Har utallige quotes derfra jeg bruker i passende og upassende situasjoner, jeg har en egen kolleksjon på weheartit som heter Wonderland og jeg har sett filmen 6 ganger- minst. Så, jeg vil bare anbefale på det sterkeste å se den, om du så er 9 (aldersgrensen), 17 eller 80 år- du kommer til å elske den :) (Og ikke kall meg barnslig)-EK

25 dager igjenAhh, hvor herlig hadde det ikke vært å sitte på stranda nå, da? Med en cola i hånda og en is i den andre, kanskje, hahah. Jeg sitter nok en gang på biblioteket og ønsker meg omtrent alle andre steder enn her, men sånn er det nå. Skal liksom jobbe med naturfag, men så kom jeg til å trykke på weheartit- og denne kollasjen ble til :) Det er faktisk bare 25 dager til ferie, da! 25 dager til jeg ligger i bassenget i Italia, med strålende sol og helt sykt mye god mat, og hele halve storfamilien samlet. Jeg gleder meg faktisk så mye at jeg sjekker hvor mange dager det er igjen HVER dag, så dette blir bra! 

...Men nå får jeg komme meg tilbake til alt jeg egentlig skulle ha gjort, hehe. Vi snakkes! Hva skal du i ferien? Og når får dere ferie, egentlig? Føler alle har helt andre datoer enn oss :P

-EK

Drømmedestinasjoner

Hei dere!

Gårsdagen har vært en god miks av å gjøre masse skolearbeid og slappe heeelt av med Therese. Egentlig en veldig digg kombinasjon, det? :) Nå tenkte jeg å starte en ny serie her på bloggen, hvor jeg forteller dere om mine topp drømmedestinasjoner for øyeblikket. Tenkte å poste ca et innlegg hver uke om dette, så får vi se hvor lenge det varer! Har jo lyst til å besøke omtrent hver krik og krok her i verden, så ikke se for dere at jeg slutter med det første, haha :) 

Slenger ved noen bilder som kan gi enkelte hint til hva dere får lese om, så håper jeg det faller i smak!

-EK

Wanderlust

Jeg har et crush på verden. Det er så utrolig mye der ute, så mye som bare venter på å bli oppdaget! Sitter og blar gjennom bilder på weheartit, og jeg måtte bare dele noen med dere. Er så gira på reising, uansett hvor, uansett med hvem og uansett når- bare snartsnartsnart. Fristelsen blir ikke akkurat mindre av å kikke ut på kalde, regnfulle Rogaland heller... Hahah neida, regn er koselig, det også. Om jeg reiser så mye jeg ønsker er jeg nesten sikker på at jeg vil ende opp akkurat her jeg er nå, i Stavanger. Borte bra, hjemme best? Tja.. Vi får se :)

Hva er dine topp tre drømmereisemål? Eller kanskje dere har noen fantastiske steder dere har besøkt, som dere kan tipse meg om? 

-EK

Når sola skinner i Stavanger...

..Da er det bare å nyte det mens du kan! Det er så fint vær for tida? Jeg står opp til tåkebelagte Tananger, holder på å fryse i hjel på vei til bussen, men tar likevel sommerjakka på- fordi jeg vet at senere på dagen blir det soool! Føler det er midtsommer jeg, og det er vel bare å kose seg mens man kan. Kjenner jeg denne byen rett er vel dette alt vi får av sommervær i år, haha..Inspirasjooon <3 Sol, pizza og weheartit, jeg har egentlig alt jeg trenger- bortsett fra tid. Har en god del innleveringer å skrive før helgen, og snart er det dansetrening også, så jeg får nok sette i gang!

-EK

CUTENESS OVERLOAD

Har du en dårlig dag? Det har jeg. Tror jeg. Eller... Tja, det har skjedd en del triste ting, men jeg kommer meg videre. For å muntre meg selv opp har jeg spist nachos, spilt quizup og sett på Tyler Oakley, haha.. Og ikke minst bladd gjennom hundrevis av bilder av de søteste dyrene og babyene jeg kunne finne på weheartit. Og det funka! Bedre humør nå, så da får jeg vel bare sette i gang med nynorsk pugging før prøven i morgen.. Jaja. Ta en titt på disse fantastisk herlige skapningene, så blir nok dagen din hakket bedre også!
Åhh, smelt <3

Her er jeg på weheartit :)

-EK

I dag smiler jeg fordi...

-De hadde salg på sjokolade på Rema

-Jeg var på joggetur! (Kontrasten i punkt nr.1 og 2, hehe jaja)

-Endelig ferdig med valg av programfag til vg 2, nå får det gå som det går

-Snart danseforestilling!

-Vi hadde to uventa fritimer i dag, som ble tilbragt på Starbucks

-Jeg har verdens snilleste mormor som alltid hjelper

-Det er maange episoder igjen på Walking Dead, og jeg er seriøs hekta nå

-Jeg huska å ta med meg kamerladeren hjem fra hytta! Ingen selvfølge det, haha..

-På fredag skal jeg bake kjeksmed Anna og Elisabeth

-Jeg fikk en karakter jeg er fornøyd med i engelsk, for første gang i år

-Matteprøven neste uke ble avlyst!! Altså, hallo? Hva er vel bedre? :D

-Jeg er frisk, jeg kan smile, snakke og le og har alt for mye å være takknemlig for

Klisjé på slutten der, men hallo- livet er en klisié noen ganger. Det får være lov. Nå vil jeg gjerne høre: Hva er tre ting du er glad for i dag? :)
-EK

You´re a diamond, dear


Stol på deg selv, ha respekt for deg selv og ha troen på deg selv. Da kommer du langt.

-EK

Art | Kunst

Åhh, om jeg bare kunne tegne, dere! Da skulle det blitt fart på kunsten, hahah. Neida, selvsagt kan jeg tegne, men jeg er ikke spesielt flink. Det blir litt strekmenn og sånt, så jeg må nok jobbe litt mer før jeg kan kalle meg kunstner! Når jeg var liten elsket jeg å tegne og male, jeg kunne sitte i timesvis med lillebrødrene mine og bare tegne. Hus, båter, familier, dyr, lange tegneseriestriper og illustrasjoner til bøker jeg skrev- jeg tegnet det meste! Nå er det faktisk så lenge siden jeg har satt meg skikkelig ned for å tegne noe at jeg ikke kan huske det engang. Det må jeg gjøre noe med!

Så mens jeg finner frem fargeblyantene, kan dere se på disse fantastiske kunstverkene jeg fant på weheartit. For en inspirasjon!

Har jeg kanskje noen lesere med mad tegneskills? Ikke vær beskjedne, jeg vil gjerne høre!

-EK

 

Du er faktisk 98% ape!
Visste du at DNA-et ditt er 98% likt DNA-et til en sjimpanse? Kun 2% utgjør den enorme forskjellen mellom mennesker og dyr. Eller er det egentlig så enorm? 

Jeg er vanglivis hun som leser Harry Potter for niende gang eller slenger meg på enda en kjærlighetsroman hvor alle hjerter knuses eller de lever lykkelig alle sine dager, det kommer litt an på. Men. Jeg leser sjelden faktastoff frivillig. Denne boka derimot, er noe helt for seg selv. Jeg har ikke kommet så veldig langt, men jeg er helt hekta. Det står så utrolig mye interresant! Jeg lærer noe nytt i hvert avsnitt, og det utrolige er at jeg faktisk husker det når jeg legger fra meg boka også. Jeg går og tenker på alt jeg ikke visste før jeg åpna denne her..! Så her har dere et lite genialt boktips av en ellers ikke så genial boknerd: Les "Den tredje sjimpansen" av Jared Diamond". Thank me later :)

-EK

Topp ti youtubers

Hei og god lørdag! 

I dag tenkte jeg å ha et innlegg jeg ikke har hatt på veldig lenge, og det er å vise dere mine favoritt youtubers for tiden. Jeg er, som mange andre bloggere, veldig glad i å se youtube-videoer av andre og ikke minst lage dem selv. Så, shoutout til meg selv, klikk HER for å komme til kanalen min :)

Jeg har prøvd å finne noen som ikke alle vet om, så det blir litt mer interresant. Hvis jeg skulle listet opp Zoella, Bethany Mota og Pewdiepie så hadde det nok blitt litt kejdelig her, haha! Så her har dere mine topp ti youtubers for øyeblikket:

10. Maddi Bragg
Hun er litt annerledes enn de andre typiske sminke-vloggerne, men samtidig har hun en del av de samme videoene. Jeg er helt forelska i stilen hennes, og innkjøpsvideoer har hun mange av! 

9. Primrose makeup
Dette er faktisk to som jobber sammen på en kanal, som gjør det litt annerledes og spennende. Filmingen og musik>ken er veldig bra, og jeg elsker DIY-ene deres. 

8. Adelain Morin
Hun er laster opp ofte, og redigeringen hennes er helt utrolig. Fatter ikke hvordan hun får det til?! I tillegg er hun helt sykt kreativ og har videoer som "100 gift ideas for girls", "50 different  hairstyles" og "How to look like Cara Delevigne- tutorial". Ser videoene hennes om igjen og om igjen, og får masse inspirasjon herfra!

7. 
Claudia Sulewski
Hun her er nesten for perfekt. Hun har veldig "girly" videoer, men hun gjør det profesjonelt og på en veldig bra måte, syns jeg! Mange hår og sminkevideoer her, og maange spørsmålsrunder (q and a)

U8wKNMVFbXU
6. Meredith Foster

Her snakker vi inspirasjonskilde deluxe! Masse innkjøpsvideoer, style videoer, en del morsomme videoer og collabs, mat, DIY, you name it. Denne jenta kan det meste! Elsker måten hun gjør alt så enkelt og kjekt å se på. 


5. Connor Franta

Nok en gang, litt annerledes videoer. I tillegg til å ha utrolig mange morsomme collabs med andre kjente youtubere er han morsom nok selv, og han lager en del tanekfulle videoer jeg virkelig liker. Han får til å poste noe selv om han er på ferie eller kameraet ikke fungerer, og det er jo bra i seg selv!


4. Carli Bybel

Jeg elsker, elsker, elsker sminkevideoene hennes! Er egentlig de jeg liker best, og de hun poster mest av. Hun kommer også med mange gode tips til å ta vare på huden, håret osv. Og! Hun har et fint ordtak i starten av hver video, som gjør det litt unikt og veldig søtt, syns nå jeg da :)


3. Cherry Wallis

Utrolig flink til å få folk til å høre på, haha, og har veldig god stil og sminkeferdigheter. Vet egentlig ikke hva jeg skal si her, men hun er helt fantastisk og veldig morsom, haha.


2. Michelle Plan

Mye bra og litt annerledes når det kommer til klesstil, og i tillegg litt mer tankefulle videoer. 


1. Tyler Oakley

Haha oookei, så har kanskje de fleste hørt om han fra før, men jeg kunne ikke dy meg. Han er jo helt amazing, utrolig morsom og kreativ, ikke minst. Likevel liker jeg de videoene hvor han bare sitter og snakker foran kamera best..? Uansett en veldig morsom fyr. Verdt å se på, altså. 


Så, det var mine topp ti! Har dere noen favoritter? :)

-EK

Take me straight back


Åhh, savn!

Det er greit nok med snø og skole, men se på disse bildene her, da. Hvis du fortsatt ikke lengter etter sommer etter dette, forstår jeg meg virkelig ikke på deg. Jeg savner varmen, sola, ferien, men mest av alt savner jeg mine bestevenner. Jeg har dem jo enda da (takk gud, hva skulle jeg gjort uten..?), men jeg savner å se dem hver dag og snakke med dem, tulle med dem og bare være sammen så ofte som vi pleide.

Jaja, bare fem måneder igjen til fri! Heldigvis får jeg catchet opp med Karianne og Therese litt før det da :)

Flere som savner sommeren bittelitt (ekstremt)?

-EK

Addicted af

Æhh, jeg begynner å vurdere om jeg er avhengig her. Jeg har sett totalt fire episoder av Once Upon a Time i dag, og hver episode varer i en time- og jeg har til og med vært både på skolen og på dans! Så på det i friminuttet, før dans og når jeg kom hjem tror dere ikke jeg satte meg ned og så to episoder til. Wow, ek, great job. Føler virkelig jeg burde gjøre noe med livet nå, men utenom å prøve å gjøre spanskleksa skal jeg nok se et par episoder til- er man hekta, så er man hekta, vel? Det verste er at serien ikke er så veldig bra engang, jeg bare elsker å se på det og tenke tilbake på de klassiske eventyrene, haha... Okei. Jeg får vel komme meg tilbake til serien min :)


Satt til og med sammen en liten kollasj, tihi :) Hvis dere ikke har sett det- se det, seriøst. Det er så utrolig spennende selv om det ikke er så altfor dramatisk, og så er det så koselig når du kjenner igjen eventyrene! Denne serien er livet, altså. 

-EK
 

GIVE ME SUMMER
ÅÅHH se så digg?! Hvem liker egentlig vinteren? 

Haha okei, hei igjen! Savner bloggen etter bare to dager, ikke verst? Neida, men jeg har hatt så utrolig mye å gjøre på skolen at jeg ikke har hatt tid til et lite hei engang. Det er egentlig hovedgrunnen til at jeg stikker innom- men også for å friste dere litt med disse herlige sommer-kollasjene. Sitter her med nesa i matteboka og pugger arealer for trapeser og sånn, og kjenner jeg skulle gitt sykt mye for å være på en strand i Spania eller midt i New York akkurat nå. Lang setning. Matten tar over hjernecellene mine, klarer ikke skrive riktig norsk engang- woh. Skole, ass! Bare 8-10 år igjen, hehhh :/

-EK

På en skala fra 1 til 10, hvor bra har dagen din vært?

Så, hvordan går uken så langt? For min del går det egentlig ganske bra! Joda, det er litt tøft å dra seg opp når det føles som midt på natta og holde ut hele dager med skole og lekser, men sånn er jo hverdagen. Det er jo så mye å være glad for!

1. Det er, utrolig nok, sol i Stavanger?!

2. ..Og ikke så altfor lenge til neste ferie :)

3. Jeg slipper prøver heele uka!

4. Jeg fikk drops fra USA av snille Helene på mandag, og etter det har jeg nesten spist dem opp, så gode var de

5. Jeg har fått snakket skikkelig med mormor igjen, og det var altfor lenge siden sist
6. Det er jo tusen julegaver å ta i bruk! Tenk på alt vi har fått de sist ukene, da?

7. Det er ett nytt år, nye, blanke sider og helt nye muligheter. Og det er skuddår, som vil si at vi  har 366 dager i stedet for 365. Yey!

8. Planlegginsboka for 2016 er kjøpt inn og pakket ut, og jeg merker allerede nå at dagene fylles opp med spennende ting... :)

9. Neglelakken fra nyttår holdt utrolig nok helt til nå, og det er den fineste fargen jeg vet om

10. Jeg er ung, jeg trenger ikke betale skatt, strømregninger, husleie eller forsikring. Vi tenker sjelden over det, men vi får omtrent alt gratis!

Så, nå er jeg spent. På en skala fra 1 til 10, hvor bra har dagen din vært? Jeg må si 8!.. Kanskje 8 og en halv, til og med.

-EK

Back to Italy!Æææ, jeg satt nettopp og kikket gjennom bilder fra Italia turen i fjor sommer, og gjett hva? Vi skal tilbake! Samme hus, samme sted og hele pakken. Jeg gleder meg helt vilt, har vel egentlig krysset fingrene og håpet på en tur tilbake siden vi dro derfra, haha... Yey! Det blir vel fjerde gang vi drar dit nå, femte gang jeg er i Italia. Det er et fantastisk land, det der. Anbefales!

Har du vært der?

-EK

Wishlist 2015

Hei og god mandag- okei, det er kanskje ikke en veldig god dag, men hvis vi later som blir det litt bedre. Right?

Siste del av helga brukte jeg på å sette sammen ønskelisten min til jul 2015- hehe jaa, jeg har fortsatt ønskelister. Jeg elsker å bli overrasket på julaften, men hva er vel bedre enn å få noe man virkelig ønsker seg? Så her har dere min (midlertidige) liste, kommer sikkert på mer snart, hahah. Og jeg vet, det er bare november- men kom igjen, det er bare en halv måned til desember? :)

Noe av det samme du ønsker deg? Fortell meg dine juleønsker, så kanskje får jeg mer inspirasjon :)

-EK

Pray for Paris


Ber for Paris, for Japan og for verden i dag. 

-EK

And if you feel sad, you danceVi skal ha forestilling, nøtteknekkeren, om noen få uker! Det er en ballett som settes opp ca annenhvert år tror jeg...? I Sandnes Kulturhus, fra torsdag 26.november til søndag 29.november. Jeg er med i blomstervalsen, den siste dansen. Og jeg gleder meg sååå sykt!! Har vært med to ganger før, en gang som liten og en gang for to år siden. Alltid litt stress, men veldig kjekt :) Kom og se da vel?

-EK

Noe å skrike av på halloween?

HEII

Jeg hadde nettopp tidenes verste matteprøve siden sist vi hadde matteprøve (lol), så jeg skal prøve å tenke på noe annet og slutte å mase om skolen. Halloween is coming up, guys! (No shit). I den forbindelse skal jeg ha filmkveld, oog jeg trenger litt filmtips fra dere. Tenkte skrekkfilm, men hvis dere har noen science-ficion eller action filmer som er utrolig bra, så funker det også! 

Jeg har en kjapp, liten anbefalelse til dere også: American Horror Story. Alle sesongene. Dere må, må, må se dem- beste seriene som finnes!Så, har du sett AHS, og i så fall- hvilken sesong likte du best? Og har du noen skumle filmtips til meg?

-EK

Hva hører jeg på for tiden?

Å finne bra musikk er seriøst the struggle of life noen ganger, altså. Kan ikke bare all den virkelig bra musikken falle rett i henda på meg, så hadde jeg sluppet alle timene med leting? For å gjøre det om mulig litt enklere for dere, har jeg samlet mine favorittsanger akkurat nå. Noen er veldig gamle, noen er ganske nye- jeg datostempler ikke musikk, for å si det sånn. Jeg hører på det jeg liker, om det så er to uker gammelt eller tjue år. Sangene jeg har samlet her er for det meste sånn "digge"-sanger, ikke så mye trist og rolig her, for å si det sånn! Her har dere favorittene mine:

Rich youth- Hayley Kiyoko:

Me and the Rythm- Selena Gomez:


Confident- Demi Lovato


Bad girls- MTKO


The trooper- Iron Maiden:


Holding on to heaven- Foxes:


Irresisteble- Fall out boy. Denne videoen er så søt, ååh:


Sorry- Justin Bieber


Roll em up- Allie Simpson ft. Jack & Jack:


Something big- Shawn Mendes


Så, det var vel noe å digge til mens man strever seg gjennom leksene, kanskje? Gjerne gi beskjed om dere liker slike innlegg, for jeg syns definitivt det er gøy å skrive om :) Kanskje jeg skal poste mer rolige sanger neste gang? 

-EK

 

Blått hår next


Åhh, jeg har så lyst til å gjøre noe med håret mitt! Det er unødvendig langt og kjedelig syns jeg, haha. Men hva skal jeg gjøre? Farge det, stripe det, klippe det kort, superkort, eller bare stusse? The struggle of being a girl sier jeg bare, hahah. Gjerne gi meg noen tips om hva dere syns er fint!

-EK

Pustepause
-EK

Scared yet?

Heihei!

Nå har jeg endelig begynt på dagen- kl.15.40 på en mandag. Egentlig våknet jeg halv fire i natt, og har sprunget mellom badet og senga siden da- så jeg syns det er ganske fair å utnytte søvnen når jeg faktisk får sove. Med andre ord: Jeg er syk. Har altså tilbragt tiden til å sove og se på youtube-videoer av Zoella og Tyler Oakley, men nå skal jeg prøve å gjøre noe litt mer nyttig. Snille Elisabeth hentet Geografi boken min fra skolen i dag, så jeg skal prøve å lese litt- men først, en runde med inspirasjon fra weheartit:Halloween is coming up guys! (Duh) Filmet en Halloween-video i går som kommer så snart som mulig, hva tror dere den handler om? :)

-EK

DISNEYLAND NEXT

Iiiihh, se hvor jeg skal!! Har ikke fortalt det før nå, jeg vet egentlig ikke helt hvorfor. Det har virket så uvirkelig helt til nå, og nå er vi på vei. Eurodisney utfor Paris, here I come! Vi skal nok se litt i Paris også, men jeg vil ha minst to dager i Disneyland. Kall meg barnslig eller hva du vil, men jeg gleder meg helt sykt!
Noen tips til hva vi bør få med oss, hvor det er lengst/kortest kø osv? :)

-EK

Grunner til å smile

Jeg prøver meg på et litt mer positivt innlegg i dag, jeg :) Satt å tenkte på hvor digg det blir å komme hjem etter skolen, og kom plutselig på maange grunner til å smile. Kanskje du kommer på noen du også?

-Fredag i morgen

-Agape (beste kjolebutikken som finnes) har salg

-Det er sol! I Stavanger!

-Høstferie = Disneyland = Om 3 uker

-Neglene mine er rosa

-Jeg har ny musikk på mobilen

-Ferdig med matteprøve

-Jeg slutter tidlig i morgen

-Jeg skal danse i Nøtteknekkeren i November

-Online shopping finnes


Dine grunner?

-EK

Retaking photos- inspiration!

Hei dere, det ble litt sein oppdatering i dag, jeg har nemlig vært på tur med skolen i dag og kom derfor sent hjem osvosv, men her har dere altså et innlegg :) Jeg har tenkt å begynne på et aldri så lite prosjekt! Egentlig har jeg en million andre ting å ta meg av og fikse, men foto gir meg utrolig mye energi og mestringsfølelse, så det prøver jeg å få tid til uansett. Det ble noen lange setninger her, skal prøve å forklare enkelt!

Jeg har funnet inspirasjonsbilder på weheartit som jeg skal prøve å etterligne, men på min egen måte. Noen av bildene krever ganske avansert redigering, noe jeg ikke helt vet om jeg får til- men det er jo halve poenget! Jeg gleder meg masse til å sette i gang, vurderer faktisk sterkt å starte med det samme. Her har dere de ni bildene jeg valgte ut som inspirasjonsbilder:Jeg kommer til å ta forskjellige bildeserier til hvert bilde, altså blir det ikke helt likt- men i samme tema, hvis dere skjønner? Tror dette blir bra jeg! Hvilket bilde skal jeg etterlikne først?:)

-EK

Cafè blogging

Heihei, nå sitter jeg faktisk på cafè! Alene! Haha, ikke alle som liker sånt, men jeg elsker å få være litt for meg selv i blant. Hva er det som er galt med å dra ut alene? Uansett, her sitter jeg med en sjokolademelk og et smørbrød, og så leksene mine da. Prøver å få hjelp fra mine classmates om hva jeg egentlig skal gjøre til i morgen, det er ikke lett å huske alt! På ungdomsskolen fikk vi jo lekseplan hver uke, her er det mer «Gjør dette til i morgen» eller «Lever innen onsdag» eller noe, haha. Litt stress, men jeg savner absolutt ikke ungdomsskolen.

Når jeg har spist opp maten min og (forhåpentligvis) fått gjort litt lekser, går turen ned til dansen. Jeg har sånn ekstrem-dans-dag på tirsdager, tre forskjellige danser på en dag! Så der blir jeg helt til i kveld, og så skal jeg soove.Satt sammen litt inspirasjonsfylte (og veldig fristende) bilder, hope u like :)

Hva skal dere i dag? Gjort noe kjekt? 

-EK

Jeg gleder meg til...

Nå skal jeg være skikkelig inspoguri her, og lage et sånt klissete "Ti ting jeg gleder meg til"-innlegg! Haha neida joda, men jeg syns faktisk at slike innlegg kan hjelpe litt på humøret, både som leser og blogger. Så da håper jeg dere er klare, for her kommer ting jeg gleder meg til! (Kom ut av tellinga etter nr.3, så jeg aner ikke hvor mange det ble)

-Å komme hjem igjen. Uansett hvor kjekt det er og uansett hvor jeg er på ferie, er det faktisk alltid digg å komme hjem igjen.

-Den nye pc-en min kommer!!

-Feiring av bursdag til mine to lillebrødre som har bursdag på samme dag (men de er altså ikke tvillinger)

-Å lese ut "Hvem er du, Alaska?" av John Green, jeg døøør etter slutten

-Å endelig få printet ut noen av bildene mine og henge de opp- har jo vært uten printer i ukesvis!

-Nye sanger på mobilen skal lastes ned og nytes

-Jeg skal lære meg nye oppskrifter til skolematen og nekte å spise tørr brødmat i enda et år

-Å begynne på 1.vgs... Selv om jeg skal innrømme at jeg gruer meg mest!

-Og å få møte mine bestevenner igjen, det er så altfor lenge siden :`(

-Å komme inn i rutiner igjen. Jeg merker at jeg ikke nyter ting på samme måte nå når jeg har fri, det er noe med alt stresset som får meg til å innse hvor digg det er å slappa av, haha! Når man sitter der på rommet, om kvelden, etter tusen timer med skolearbeid og stress, og unner seg en ekstra lang dusj og litt tv-serier etterpå... Det er herlig, det.

-Dyreparken! Vi skal nemlig dit i slutten av ferien, og jeg tror egentlig jeg er den som gleder meg mest av alle (og jeg har tre lillebrødre). Elsker den parken!

-Laging av youtube-videoer igjen. Dette er noe jeg virkelig har måttet sette på vent pg.a ferien og at det er familie og folk overalt hvor jeg er, ikke et sekund alene! Så det blir gøy å fortsette med :)

-Å få spise lørdagssnop senere i dag, tihi... Jeg aner egentlig ikke hvilken dag det er (tror det er august...?), men ferie er ferie, ikke sant? :PHurra for ferie!

-Lakke neglene mine. Misforstå meg rett nå, jeg kan ikke fordra selve lakkingen (det tar lang tid og jeg kan ikke gjøre noesomhelst mens det foregår), men jeg eelsker resultatet. Livet er bedre med farge på neglene!

-Å få testa GoPro kamera i snøen! Hahah, ok, så er det sommer..Men det er lov å glede seg! Lange dager i trekket, med slalomskia på og hamburgerkroen like i nærheten..Jeg gleder meg.

Nå merker jeg at mesteparten av ideene som dukker opp i hodet mitt består av mat eller drikke, jeg er med andre veldig sulten for øyeblikket... Så da blir det stopp her! Håper dere likte innlegget, og gjerne del tre ting dere gleder dere til i kommentarfeltet ♥ Love u all!

-EK

Back to school shopping?

Hei dere!

Denne dagen har vært ganske innholdsrik, mange rare planer som brått ble endret osvosv, gidder ikke mase om alt det nå. Det ble en veldig bra dag til slutt da, jeg stakk nemlig til byen med Tone! Som jeg, utrolig nok, ikke har sett siden ferien begynte?! Det ble i hvert fall sterk gjensynsglede, en god del shopping og mye snakkis, haha. Når jeg kom hjem spiste jeg litt, og så kom Karianne bort- så fikk vi catchet opp litt også :) Nå har jeg søkt litt rundt på klær og litt back to school-stuff, men jeg har jo egentlig det meste. Tenkte uansett å dele noen av favorittene mine fra nelly med dere! (Ikke sponset)


Vurderer sterkt om jeg kaanskje trenger den grå kjolen og skoene likevel, hehe... Er jo så fint!

Noe du likte?

-EK

Mine favoritt youtubers!

Hei dere!

Dette innlegget kommer litt raskt og gale, som vi sier i Stavanger- jeg har nemlig ikke all verdens tid. Jeg skal likevel vise dere mine absolutt favoritt-youtubere, som jeg syns alle burde sjekke ut! En youtuber er en person som lager youtubevideoer, enten som hobby eller som levebrød, utrolig nok. Jeg ser mest på beautygurus o.l, men jeg tror det er litt for alle her! Så, her har dere de aller beste youtuberne, etter min mening.

1. Mamamiamakeup

Hun pleide lage mest sminke og skjønnhets-videoer, men det har endret seg en del. Nå lager hun mange morsomme videoer, og gjerne sammen med andre youtubers, som denne videoen: (..Og så ser hun helt sykt bra ut, hahah)

2. Zoella

De fleste har sikkert hør om Zoe, men jeg må bare nevne henne- elsker virkelig videoene hennes! Hun lager ofte "Månedens favorittter" og en del innkjøpsvideoer, pluss myye annet. Elsker henne.


3. Maddi Bragg

Jeg følger henne på snapchat, og det er helt utrolig morsomt- hun poster så mye rart! Det samme gjelder videoene hennes, jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forklare dem.. Bare se dem, du vil ikke angre ♥


4.Connor Franta

Du får sånn feelgood-følse etter å ha sett videoene hans! Haha, umulig å forklare gjennom ord, men jeg lover dere- dette vil gjøre dagen din bedre. Han poster egentlig mye inspirasjonsfult og mye morsomt, og en del videoer sammen med andre youtubers. 


5. Makeupbymandy24

Mulig dere har hørt om hennes også, hun er i ferd med å ta over youtube føler jeg?! Hun poster mye av det samme som Zoella, men hun har sin helt egen vri på ting. Og det utrolig er at hun er like gammel som meg?!

6.CutiePieMarzia

Jeg elsker myye ved Marzia, haha... Stilen hennes, videoene hennes, aksenten hennes, kjæresten hennes (Pewdiepie), hvordan hun ser ut..Mye. 


7. RclBeauty101 

Poster veldig ofte, og har maange, morsomme videoer jeg aldri hadde kommet på å lage selv. Hun poster uansett hva, om kameraet er ødelagt eller hun er på ferie, det kommer alltid en video. 


Jeg har såå mange fler, men nå må jeg gå... Kommenter hvis du likte det og vil ha del 2! Og gjerne del dine favoritter ♥

-EK

Hårdilla

Hei dere!

Nå er jeg altså fremme i Molde, hos besteforeldrene mine. Det tok to dager å kjøre opp, men vi sov over på et hotell i Lærdal på veien da. Jeg hadde TV i bilen, så jeg klager absolutt ikke- jeg elsker bilturer! Det er sikkert en god egenskap det, å elske å kjøre langt i bil, hahah. Må jo komme godt med en gang :) I det siste har jeg hatt skikkelig dilla på weheartit, og det jeg ser mest på er Harry Potter, mat (♥) og forskjellige hårfrisyrer. Jeg har helt dilla, det tar litt av her. Innen jeg får tatt nye bilder blir det sikkert litt inspirasjons-innlegg, og jeg starter like godt nå- så her er noen utroolig fine hårfrisyrer/farger jeg virkelig skulle ønske jeg hadde selv:Jeg tror knallblått og lilla eller oransj og rødt er mine favoritter, hva er dine?

-EK

When you need som inspiration

-EK

ØyeblikkFullt klart over at det øverste bildet ikke er riktig vei, men vet dere hva? Nå har jeg strevd med bilder, skriving og å laste inn diverse programmer på denne treige pc-en, så akkurat det orker jeg ikke gjøre noe med. Håper alle perfeksjonister der ute takler det like fint som meg :)

-EK

Jeg tror jeg er forelska

See så fint! Er helt forelska i dette landet jeg, og i hvert fall Brighton. Kjenner hvordan jeg kommer til å savne denne ferien når jeg kommer hjem, sitte der i kulda og se på disse bildene. Håper vi rekker enda en tur til kysten denne uka, for åååh så fantastisk ♥'I dag tror jeg turen går til Oxford, som visstnok skal være tidenes shoppingby? Jeg krysser fingrene!

-EK

20 ting som gjør meg glad-Sove lenge

-Bøker

-Norske jordbær

-Alice in Wonderland ♥

-Avril Lavigne sine sanger

-Klær på salg

-Lillebrødrene mine

-Hytteturer

-Dansing

-Peter Pan

-weheartit.com

-Å finne penger på rommet mitt

-Sommerfugler

-Å gå barføtt overalt (seriøst, overalt)

-Sool

-Lange kvelder

-Å fange et perfekt øyeblikk i kameraet

-Blogging

-Overraskelser

-Hver eneste Harry Potter- film/bok

Skriv tre ting du smiler av i kommentarfeltet ♥ Ha en herlig dag videre!

-EK

 

Dette MÅ du teste ut i sommer!

HEI! Beklager hvis det forrige innlegget var litt trist, for det var virkelig ikke meningen- det er bare så mange følelser i dette her at jeg måtte få det ut. Men nå dere, nå er det FERIE! Tror aldri, aldri i hele mitt liv jeg har lengta sånn etter sommerferien som i år- og nå er den her. Satte meg ned etter skolen, foran pc-en, og fant masse herlige ting jeg skal teste ut denne sommeren- og som jeg syns DU skal teste ut også! 

1. S`mores dip

Hvis du ikke har sett denne på nettet de siste ukene, har du virkelig levd under en stein. Videoer av denne fantastiske sjokolade/marshmallow-dipen er over hele facebook-en min, og det frister like mye hver gang. Skal definitivt lages i sommer!

Kjapp oppskrift :)
2.Lage et album med minner
Dette er noe jeg er veldig glad i, og faktisk gjør hvert år. I fjor ble albumet aldri ferdig tehe, men det skal endres i år! Jeg pleier å lage dem på den "gammeldagse" måten, altså lime inn for hånd. Hvis du heller vil gjøre det mer effektivt har Japan Foto et veldig bra program for album som lages enkelt på pc og sendes til printing.
3.Ha mange turer til biblioteket
Jeg er fast "kunde" hos biblioteket om sommeren. Befinner meg der en del om vinter, høst og vår også, men om sommeren får jeg plutselig så mye tid- dere aner ikke hvor mange bøker jeg sluker! Jeg leser mer disse to månedene enn resten av året til sammen. I år er intet unntak- så biblioteksturer blir det :)
4. Spise sinnsykt masse is
...Trenger jeg si mer....?5. Lage en tidskapsel
Du finner en del ting du har hjemme, sammen med en boks (helst i metall), og skriver gjerne et brev. Så graver du ned boksen i hagen, på hytta eller ute i skogen, og lar den ligge der til noen finner den. Greia er at den skal ligge der flere tiår, kanskje årtusener- men det er kanskje litt urealistisk. Jeg hadde i hvert fall syns det hadde vært veldig kjekt om jeg fant en tidskapsel fra type. 1800-tallet, så derfor skal dette gjøres i sommer!
6.Teste ut masse DIY`s
Er det noe jeg kommer på om sommern, så er det å "Do It Yourself". Det finnes såå mange videoer og bilder av ufattelig kule ting på nettet- men jeg har jo aldri tid! Hver sommer kommer den kreative delen av meg til nytte, og jeg lager vanvittig mye rart, tihi. Dere får nok være med på det meste- så bare gled dere!
7. Gå en hel dag uten tekniske hjelpemidler
Uten mobil kommer jeg nok til å leve uansett, på hyttetur osv er det verken nett eller lov med mobiler. Men når jeg sier tekniske hjelpemidler, mener jeg alt- ingen strøm, komfyr, ovner (med mindre det er en peis), klokker, kalkulatorer osv. Kan bli interresant!
8.Ha filmmaraton 
Har ikke helt bestemt meg for om det blir Harry Potter, Ringenes Herre eller Diverse Disney filmer- eller kanskje alle tre? Film maraton blir det, i hvert fall!
9.Sende flaskepost
En annen tradisjon jeg prøver å huske på hvert år! I fjor sendte jeg og Karianne en fra et cruiseskip i Italia, og i forfjor slapp jeg og søskenbarna mine en i ryfylket- og fikk svar fra Tsjekkia!
10. Spill twister- men med en twist :P
Ser kjekt ut?
Det var altså ti ting jeg skal teste ut i sommer, og som jeg håper dere er med på! Mest sannsynlig finner jeg maasse annet å gjøre også, så en fullstendig bucketlist kommer nok snart. Inntil videre håper jeg du nyter ferien, og om du ikke har ferie, så finnes alltids helger! KOS DEG!
-EK

Min sommer//Inspo!To kollasjer, en med inspirasjon fra weheartit og en fra min sommer i fjor. Kjenner en liten klump i hjertet når jeg ser bildene, veldig mye har forandret seg siden da. Mye er likt, og mye er annerledes- på både positive og veldig negative måter. Haha, høres ut som jeg har blitt en annen person her.. Men av og til kjennes det nesten sånn. Mor sier alltid at de tre årene på ungdomsskolen virker som et helt liv, og der kan jeg si meg enig. Det virker uendelig lenge siden niende klasse, for ikke å snakke om åttende! Jeg syns faktisk Polen-turen i fjor høstferie er helt vanvittig lenge siden, men det er jo faktisk bare et halvt år?

Jeg går dypt inn i tankene mine som vanlig, hehe.. Håper uansett dere er glad i inspirasjonsinnlegg, for det blir det nok noen av fremover. Hva skal du denne sommeren?

-EK

Tanker

Prøver å få litt andre tanker i hodet enn det som går igjen og igjen oppi her: Eksamen, eksamen, eksamen

-EK

Tbt- Tidenes beste sanger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alle disse sangene betyr mye for meg, tro det eller ei! Har så utrolig mange minner ved hver av dem, får en liten klump i halsen når jeg hører dem ♥

Kommenter en sang du har sterke minner ved!

-EK

Art.Inspo på selveste nasjonaldagen ♥ Gratulere med dagen alle!

-EK

Kjoletips: 17.mai!

Hei dere!

Tenkte å ha et lite inspo-innlegg her, 17.mai nærmer seg med stormskritt! Haha, tenkte faktisk på hva i alle dager jeg skal ha på meg i år- og så kom jeg på at jeg har bunad. Så da blir det den! Skal bl.a. danse i toget i år, for å prøve å vinne pris for beste innslag i toget. Det blir interresant, med bunad og greier... :/ Jaja, krysser fingrene for at vi vinner! (Be for oss)

Jeg var i hvert fall innom nelly.com for å finne litt inspirasjon, og satte sammen et par kollasjer med syykt fine kjoler. Den nederste blå og de med blomsterprint- ååå, skulle nesten ønske jeg ikke hadde bunad! Men bare nesten. Syns egentlig den er utrolig fin den også ♥

Hva skal du ha på deg på nasjonaldagen?

-EK

WonderlandMonday inspo

-EK

Take me back

Nå har vi kommet til den delen av året der en del av meg baare vil ha sommer og sol, og den andre gruer seg til å slutte på ungdomsskolen. Føler tiden går så sinnsykt fort, var det ikke nettopp februar?? Haha, jeg vet ikke med dere men jeg er en veldig vanedannende person, jeg liker at ting er som det pleier. Så det å slutte på ungdomsskolen og begynne å ta bussen til byen hver dag... Det virker en smule skummelt! Men men, jeg blir vel vandt til det også håper jeg.
Take me back!

-EK

 

Ting og tang fra London

Heiheii!

Dette innlegget er forhåndsskrevet, for øyeblikekket sitter jeg forhåpentligvis på flyet! Skal besøke farmor og farfar en langhelg, og jeg gleder meg skikkelig. Er ikke hele familien som blir med denne gang, så får litt "pause" også, haha :p Men uansett, i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk fra London! Foreldrene mine var der forrige helg (mye reising her), så da fikk jeg en del når de kom hjem igjen. Mye bohemisk-inspirert, og det liker vi!

Jakke fra Topshop (?)

Frynsetopp fra Zaraaa

Enda en frynsetopp, fra Mango ♥

Verdens deiligste topp, fra Zara

Lommebok/clutch som jeg ønska meg, fra Next!

Gullsmykke fra Mango (som dere ser, haha)

Og hatt fra Topshop :)

En favoritt?

-EK
FoodJeg er et matvrak, seriøst. Hvis du spør meg hva jeg ønsker meg akk. nå er alltid svaret mat. Hahah, sånn er det bare... Fristet meg selv litt ved å titte rundt på internettet etter namnambilder, så tenkte jeg skulle friste dere også med det samme. Fikk egentlig lyst på alt- men den pizzaen og kaka øverst til høyre hadde seriøst tatt meg til himmelen. NAM

Hva ville du helst hatt? Hahah herlighet, blir tidenes matblogg også nå jajaa

-EK

Magic

Hei!

I går fant jeg ut at jeg var i skikkelig fotograf-humør, så jeg ringte Therese for å sjekke om hun var det også. Hun lå å sov, men kom seg raskt opp og vi gikk ut. Endte opp på Hagaøyene, egentlig et veldig fint område...Men så er det et stykke å gå, så jeg orker aldri å reise bort hahah.. Mormor bor like ved, så etter en iskald fotoshoot gikk vi bort til henne. Der fikk vi kakao, pizza og rundstykker, så da kom varmen raskt tilbake! Lille Teddi fikk løpe rundt inne og ble jo overlykkelig når han fikk en boks leverpostei :)

Bildene vi tok var inspirert av en del weheartit-bilder jeg så på i går kveld, så tenkte å legge dem ut nå. Så får dere se om det ligner når resten kommer senere i dag!

 

Kom over dette bildet nå når jeg lagte collagene, og begynte å lure litt..


Hvilken knapp hadde du valgt, og hvorfor? Jeg syns faktisk dette var veldig vanskelig jeg, men tror jeg ville gått for enten den røde eller den grønne. Har alltid hatt lyst til å kunne fly også, men da hadde vel hele verden laget sånn oppstyr, hahah... Vet ikke hvor gøy det hadde vært. Men hva hadde du valgt?
-EK

Dream

Litt inspirasjon en lørdagskveld :) Sitter for øyeblikket godt inntuklet i tepper og koseklær, med paradise på skjermen. Hadde vært digg å sagt at jeg hadde en herlig smoothie eller fruktsalat ved siden av meg... Men akkurat nå er det ingenting å spise her, hahah..

I dag var jeg, Therese og Tone i skitrekk i Sirdalen! Stod opp kl.06.00 for å rekke bussen, så er ganske så trøtt nå egentlig. Var en herlig dag; En del problemer og mas (måtte gå opp bakken når heisen ikke funka), men det løste seg og vi fikk en herlig dag på ski! Nå vurderer jeg å begynne på en ny serie her, selv om det er en veldig dårlig ide... Anbefalinger? Alt jeg har sett er Pretty Little Liars, Friends og Once Upon a Time.

-EK

You got to jump if you wanna fly

-The "Earth" without art is just "eh" ¢¾

-EK

Get me inspired...


De fleste bildene fra weheartit, noen er mine. Redigert av meg ♥

Følg meg på weheartit her ,og gjerne fortell meg om deres brukere så kan jeg følge dem også :)

-EK

X-mas is coming up- inspo

Vent! Spill denne sagen mens du leser.

 
Get in the mood with me!

Hei dere!

Denne dagen har vært rimelig koselig, og hvor herlig er ikke det på en mandag? Endelig er uke 51 kommet. Haha, høres ut som en gammel bestemor her, men ja, jeg har faktisk venta på denne uken hele året! Den siste uka på skolen, når karakterene er satt og planen ferdig, og vi ser film eller gjør "lekser" i hver eneste time. Det er i hvert fall sånn jeg tenkte det skulle være- selvfølgelig måtte skolen gi oss både lekser og innleveringer til fredagen, men jaja. Håper vi får gjort det meste på skolen.

Samlet sammen inspirasjon fra weheartit og lagte noen kollasjer på pixlr. Får sånn julestemning av det! Med julemusikk i tillegg ble jo dette innlegget rene julebomben, haha. Nå skal jeg planlegge litt pakker og så tar jeg kvelden. Godnatt! (og jul)

-EK

Wishlist 2014, julegavetips!

Nå har jeg (altfor sent) sendt ut ønskeliste til alle jeg kjenner, hihi. Føler egentlig jeg er liitt for gammel, men alle andre forlanger det å jeg ender opp med å lage en hvert år. Vet mange sliter med å finne julegaver, så jeg tenkte å lage et lite julegave-tips-innlegg..? Dette er da ting jeg ønsker meg og ville elsket å få under treet, men jeg har tro på at flere også ville likt det. Okei, let`s begin1, http://shop.nordstrom.com/s/frends-with-benefits-taylor-headphones/3658094 2,

http://www.kicks.no/clarisonic-b485 3, http://www.urbandecay.com/naked-2-palette-by-urban-decay/282.html 1, 2 og 3 fra miniinthebox, på 40 eller 35% avslag. Koster ca 12kr!1, http://www.sephora.com/deluxe-antibacterial-brush-set-P197107?skuId=1032911 2, http://www.zalando.no/marcjacobs/?wt_ga34=10620720271_48306156511&wt_ga34=10620720271_48306156511&wt_gk34=Broad_10620720271_online+shop+marc+jacobs
3, http://www.sephora.com/deluxe-antibacterial-brush-set-P197107?skuId=1032911

Håper innlegget falt i smak, og at dere fikk noen tips til julegaver? Selv kunne jeg trengt enda fler, så hvis du har noen gode tips- skriv det i kommentarfeltet! God advent videre:)

-EK

 

 

Inspiration- winter¢¾

-EK

Halloween themed

I år får vi besøk av masse unger på halloween, så tenker det blir litt tigging om godteri i år! Orker ikke skrive noe langt nå, men satt sammen litt bilder fra weheartit. Håper det får noen i litt stemning! Halloweenvideo er ute på youtube allerede, kommer på bloggen i morgen tipper jeg.

Da var det natten her! Er enda ikke heelt frisk, så tar en forholdsvis tidlig kveld.

-EK

Treningstur all day?

Helluen

Denne dagen blir nok ganske sporty fra min side, og det er ikke frivillig haha. Klassen skal på sykkeltur til Sørmarka, hvor vi skal jogge en løype og gjøre orienteringsoppgaver eller noe...? I hvert fall skal vi bruke hele dagen, så jeg tror nok jeg er nokså sliten etter 5 timers trening. Og så, når vi er ferdige og alle andre går hjem og slapper av, da skal jeg på dans.  Er så sykt typisk at det ble på samme dag, har nesten ikke trent denne uka også kommer alt på en gang! Jaja, får vel bare holde ut :)Følte for å være litt inspo i dag, tihi ♥ Challengen fortsettes senere i dag!

-EK

Topp 5 instagram brukere!

I det siset har jeg falt helt for alle de fantastiske fotobrukerene på instagram, jeg følger type 50 av dem, heh. Vurderer sterkt å begynne med en selv, men vet ikke... Er redd bloggen blir litt nedprioritert? Uansett, challenge dag 1 er å vise dere mine topp 5 brukere... So here we go! (Tilfeldig rekkefølge)

1.  @royaldaisies 
2. @midnightsflower 3. @talialalune 

4. @camilladnilsson 

5. @marenkalleberg Har du noen du liker?

-EK

Weheartitallyee

Jeg er hjemme! Bilder, maange bilder kommer så snart de er lastet inn og ferdig redigert! Back to school haul/ whats in my backpack filmes straks! Ah, livet smiler dere. 
Litt weheartit-inspirasjon inntil videre, redigert by mee.

-EK

Bang bang

Ah, endelig kom denne sangen ut! Minner meg litt om Little Mix av en eler annen grunn, er det bare meg...? Uansett, denne er på repeat hos meg! Ariana Grande sanger begynner det å bli mange av på mobilen min, tror nesten hun er favoritttsangeren min. Uteneom Austin Mahone, da. Han slår det meste ♥
Flere som liker henne/denne sangen?
-EK

Lately through my phone

Heii

Atm sitter jeg på en ferje på vei over en eller annen fjord, med vondt i ryggen, altfor mye aircondition og sjokoladekjeks. #roadtripdeluxe

Vi dro altså i går, og overnattet i en liten hytte til idag. Skal visstnok være fremme hos farmor og farfar rundt ni i kveld, phuuu. Skal bli deilig å sove i en myk seng igjen, spise så mye vi vil og ha ferie igjen, heh.

Men jeg plaprer meg bort. Tenkte å vise dere mobilbilder fra den siste måneden, lenge siden sist. Håper dere takler mobilblogging, har bare 3G her...

//den søte, lille hunden til Therese i full galopp, søte jenter på byur og veerdensbeste hamburger ??/nok en shoppingtur, med lunsj på steam kaffebar oog verdens fineste sang av Lana Del Rey/ filmer keg har dilla på for tiden og selfie/flere selfies- i luften, på trampolinen og på båtur. Maat og svanesjøen haha, elsker den filmen/roadtrip, catching fire på tv-en og de aaltfor lange neglene mine//

-EK

Roadtrip!

Da var det roadtrip som står for tur! Hele familyen på biltur, fra Ryfylket til Molde. Tar en overnatting underveis da- enten telt eller hytte. Håper på telt haha, elsker teltturer ? Blir dårlig med bilder på turen, fant noen inspobilder på weheartit i stedet:

Da blogges vi ved neste internett-stopp!

-EK

Min sommer bucketlist!

Har lest på mange bucketlister nå, så bestemte meg for å lage min egen! Dette er ikke ting jeg absolutt må gjøre, bare noe jeg har lyst til og kom på akkuratt nå, heh.

-Lage min egen saftis-Sove ute

-Lage minst èn DIY

-Bli liitt brunere

-Ta undervannsbilder både i saltvann og basseng
-Fikse videoer til bloggen

-Kjøpe ny kalender til neste år (Gjør alltid det om sommeren)

-Sende flaskepost

-Kjøpe nye kjoler

-Bli 15 år! (Haha den klarer jeg nok...)

-Begynne å høre på ny musikk

-Teste ut en ny smoothie hver uke
-Skrive dagbok hver dag

-Tjene litt penger

-Teste ut nye hårfrisyrer

-Lage og redigere musikkvideoer

-Besøke AGAPE igjen!

-Høre på radioen oftere

-Lese DET NYE

-Sove

-Bade i sjøen hver gang jeg kan

-Lese minst fem bøker
-Ha tålmodighet til å sole meg

-Lage egne isbiter

-Kjøre bååt

-Legge fra meg mobilen

-Sende postkort til noen

-Gå uten sminke i en evighet

-Bruke blomsterkransen minAlt jeg kom på akkuratt nå! 

Noe du har tenkt å gjøre?

-EK

Italy- here I come

I det siste har det skjedd så mye gøy, jeg kan nesten ikke tro at ferien er her om fire dager?! Hva skjedde med mai  egentlig..? Og ferie = ITALIA! Vi drar sammen med tante, onkler, søskenbarn og mormor, til samme sted som i fjor. Var faktisk der i forfjor og haha, liker oss på kjente steder? Neida, jeg personlig elsker å oppleve noe nytt, men der vi leier hus er det utrolig mye forskjellig å gjøre. Ikke bare er huset veldig luksuriøst og fint, men ettersom vi leier hele huset, har vi alt for oss selv. Basseng, flere hager, grillhytte, utsikt osv. Vi reiser til forskjellige småbyer når vi vil, og opplever noe nytt hver dag. Gleder meg veeeldig nå, haha!

Litt bilder fra i fjor:
Haha, ser at bildene kunne vært bedre... Får gjøre det bedre denne gang! Har med speilrefleksen tror jeg, og da blir det bilder skal du se!

Flere som skal til fantastiske Italia i sommer? Hva skal du?

-EK

De fineste sommerklærne- boohoo.com!

Boohoo.com, dere. Det er sommerens nettside dere! Alle plaggene her er derfra, og jeg lover dere: Alle koster 20£ eller mindre! Vet om en som kommer til å bli sittende inne på pc-en i sommer...haha neida. Men de har utrolig mye fint, alt fra enkle, basic plagg til mer vågale. Jeg personlig elsker pastellfarge-trenden for tida, så det ble en del av det.Det armbåndet der trenger jeg! Altfor fint :(

-EK

Take me home

-EK

The madness got you too?

________________________________________________________________________________________________________

#inspirasjon #inspo #love #blogg #summer #sommer #weheartit #yey

-EK

Daily inspiration


I just need it. 

-Lana del rey

_____________________________________________________________________________________________________

#inspiration #weheartit #inspirasjon #frozen #daily #outfits #love #this

-EK

Forever and ever and ever...21


Ååå, jeg elsker forever21! Se så mye fint, og dette er bare det ALLER fineste. Kunne godt tenkt meg et gavkort der ja...

Favorittplagg?

-EK

Topp 5 youtubers

Dette innlegget er etterlengtet, så her kommer det! I tilfelle du ikke visste det, så er jeg pretty much hekta på youtube og blogger. Du kan si så mye du vil om hvor teit det er å følge med i andres liv og andres videoer- jeg elsker det uansett. Og jeg vil si meg ganske erfaren med både blogg og youtube egentlig, haha! Så her har dere altså topp 5 youtubers fra en ekte ekspert (mhm).

1.Bethany Mota

Hvis dere ikke vet hvem Bethany er...Da har dere ikke sett mye på youtube altså. Hun er forbildet til utrolig mange, og hun har oppnådd veldig mye mer enn de fleste kan drømme om! Til nå har hun vært på en egen Bethany Mota-tour på egen tourbuss, fått et stort reklameskilt midt i London og eget klesmerke. Hvis ikke det er kult, så vet ikke jeg altså.

I tillegg til sine "vanlige" sminkevideoer og morning routines, har hun DIY`s, vlogs og mange unike videoer ingen andre har laget før.
 
2.Zoella
Dette er nr.2 i youtubeverden, i hvert fall i min! Zoella er en søt jente som lager mer vanlige videoer, men hun lager ofte videoer sammen med andre youtubers og med morsomme "twists", såå jeg elsker dem.

3. Cutiepiemarzia
Jeg elsker denne youtuberen, og det merkelige er at jeg egentlig ikke helt vet hvorfor... Jeg elsker stilen hennes, og måten hun lager videoene sine på. Hun har unike og kreative introer, og alltid noe nytt, inspirerende å si.

 

Også Marzia er blitt en stor youtuber, hun har over 3 millioner abbonnementer og oppdaterer ofte.
 
4.Mylifeaseva
Jeg oppdaget faktisk Eva for ikke så lenge siden, når jeg lette etter ett kostyme til en fest... Og endte opp med å se på ALLE videoene hennes i stedet for å lage kostymet mitt, haha. Hun er på en måte en blanding av Bethany Mota og Zoella, med andre ord...Perfeksjon!

5.Makeupbymandy24
Dette er den youtuberen jeg kjenner meg selv mest igjen i. Hun er ikke fantastisk, har ikke et helt magisk liv og er på en måte litt mer nede på jorda, hvis noen skjønner hva jeg snakker om her...Uansett, hun har flere tags og "vanlige" videoer, men hun er utrolig søt og får alt til å bli koselig på en måte... Dette er umulig å forklare BARE SE HER I STEDET

Det var da mine topp 5 youtubers! Som sagt bruker jeg liiitt for mye tid på youtube, så jeg har (veldig) mange flere favoritter. Hvis dere vil se flere sånne inspirasjons-innlegg, gjerne kommenter oog jeg ser hva jeg kan få til :)

Dine topp 5 youtubers? Liker du noen av disse?
-EK