Hverdag

Fridag

Hei! Hvordan går det med dere? 

Jeg har hatt fri i dag, så her går det veldig fint :) Var hos en venn og så film, spiste pizza og så var det rett på dans- løp i pøsregn gjennom halve byen hahha, sikkert et nydelig syn. Nå sitter jeg med beina på bordet og høyttalere på så høy lyd jeg tør uten at resten av huset våkner, og skal gjøre spansk. Herlig med fri midt i uka, men helt ærlig hadde det passet bedre på fredag. Så hadde vi fått langhelg, det virker jo mer logisk? Jaja, digg uansett. Nå skal jeg prøve å gjøre spansk :)Random bilde fra teltturen til meg og Therese i fjor sommer. Ååh, jeg gleder meg til sommer. 

-EK

Geoparken, vårruller og Suicide SquadHei! 

Denne dagen har vært så koselig! Våknet med Therese klokken halv tolv (wups), vi spiste frokost og dro ned for å hente Teddi. Vi hadde planlagt å ta bilder i dag, men ikke hvor eller når, så vi diskuterte frem og tilbake og endte til slutt opp i Stavanger. Vi dro til Geoparken og tok bilder (kommer senere), og så gikk vi en laaang tur rundt i forskjellige gater til vi ble sultne. Vi fant noen sykt kule kunstverk jeg ikke har lagt merke til før, og så dro vi for å kjøpe vårruller (sykt gode, veldig fornøyd med livet der og da). Det ble ganske kaldt etterhvert, så vi tok bussen tilbake til Tananger igjen. 

Vi (eller jeg) fikk plutselig ekstremt lyst til å se Suicide Squad hahaha, så den så vi starten på før middag. Har sett den to ganger før, men syns den er så bra så jeg koste meg :) Etterpå dro jeg hjem, og nå må jeg egentlig skrive historie, men hey- game of thrones er altfor spennende, hehe. 

Håper alle får en flott start på uken i morgen! Skal prøve å ikke sitte oppe for lenge med serie :P

-EK

Pepperkaker, pakker og pause

Hei dere, og god jul!

Jeg har hatt det så koselig disse dagene, og har virkeig slappet av maks. Herlig! Dette halvåret har uten tvil vært det vanskeligste og mest stressende på skolen, så det å endelig ha ferie er fantastisk deilig. Jeg bare spiser, sover og spiser dagen lang, hahah. Det trengs, det også! 

Julaften ble feiret hos mormor, med kjempegod mat, kaker og riskrem med mandel (som jeg ikke vant i år, hva skjedde?), pakker, musikk og alt som hører julen til. Kjempekoselig, savner det litt allerede faktisk- men så er heldigvis ikke ferien over heller. I går hadde vi juleselskap her hos oss, og i dag har vi hatt gjester nå om formiddagen og skal spise pinnekjøtt senere i kveld. Gleder meg :)

Jobber med masse innlegg nå, så håper de kommer ut før vi reiser uten internett! Skal til farmor og farfar, og det tar en stund å kjøre. Men det fikser jeg :)


Mormor i oppvasken :)

Kjolen er fra Filippinene, husker ikke butikken :P
Fornøyd med disse gavene, ja! Tror jeg fikk alle bøkene jeg ønsket meg. Og Sophie Elise sin er jeg allerede halvveis i :)

Hvordan har deres julefering eller ferie vært til nå, da?
-EK

Litt av en dag...

Hei!

Nå er jeg helt full av energi, jeg har nemlig nettopp hatt danseforestilling! Den kom litt brått på egentlig, jeg var midt oppi skolearbeid og stress og så plutselig var dagen her. Så denne dagen starta sånn som dette:

06.15. Jeg presterer å slå av vekkerklokka i søvne og sover fornøyd videre

06.45. Far stikker hodet inn og lurer på om ikke jeg skal på skolen

07.00 Panikk, mat lages, klær tas på, sekken pakkes, jeg prøver å huske hva jeg skal snakke om i norskpresentasjonen min OG jeg rekker bussen

08:15 Norskpresentasjon (gikk ikke bra, men jaja)

08:45 Ferdig! Basically juleferie nå <3
Så sånn var det. Litt mye styr og stress, men jeg kom meg gjennom det og så var det danseforestilling. Ganske mye styr der også egentlig, haha, men det gikk ok. Veldig gøy, da!

Nå skal jeg fikse litt på noen julegaver (begynte å handle inn julegaver i dag jeg, wups), og så skal jeg faktisk ta kvelden. Ny forestilling i morgen! 

-EK

JulekakebakingHei!

Gårsdagen var kjempekoselig, endelig litt julestemning! Therese sov over, og om formiddagen ble hun kasta ut (haha), og så dro familien til mormor. Vi bakte julekaker til ettermiddagen, spiste grøt og hørte på julesanger. Kjempekoselig :) Vi bakte cookies, kakemenn og pepperkaker, og alt ble veldig godt. Fornøyd! Etterpå dro jeg hjem, øvde til en norskpresentasjon og så dukket Therese opp igjen. Nå ligger vi her og ser på youtube, blogger og drikker cola. Nyter livet <3

Vi snakkes!

-EK

Ferdig med tentamen!!

JEG ER FERDIG!!

I dag, klokken 13:15 leverte jeg den siste tentamenen i år, i matte. Woh! Det har gått sånn ca greit, men jeg kjenner virkelig at jeg tar altfor mange realfag og gjør litt for mye på fritiden til at tidsskjema går opp, hehe. Men nåå er jeg ferdig, så jeg skal bare slappe av helt til jul. Eller, jeg har en norsk presentasjon på mandag, men det tar jeg litt som det kommer. Ikke avgangsfag, hehe :)

Senere i kveld skal jeg på juleball med Therese, så det blir veldig koselig <3 Prøver å finne en kjole nå, og så skal jeg bare slappe av litt. Vi snakkes!

Peace out

-EK

 

Beste tiden på året

Hei!

Det er desember!!! Aldri vært så happy føler jeg, hahah. Denne dagen startet med varm kakao og pakkekalender, etterfulgt av en iskald og regnvåt tur ned til bussen, og så to timer gym. Jeg ble dårlig i gymtimen og måtte rett og slett ta resten av timen med å slappe av, men etter litt mat klarte jeg meg videre. Drakk julebrus for første gang i år, vi trakk pakkekalender i friminuttet og hørte på julesanger :) Storkoste meg! Elsker desember, alt er så mye mer koselig.
Nå sitter jeg her og prøver å øve på tre prøver samtidig, heh (litt sliten). Får bare krysse fingre og tær på at jeg husker det jeg skal huske, og fortsette med øving. Ha en fin kveld videre!

-EK

Sick chic

Hei!

Nå er det såvidt ikke øynene renner over bare av å se på en skjerm her, men jeg prøver mitt beste likevel. Jeg har blitt forkjøla, så jeg la meg tidlig i går og ble liggende i senga til nå, haha. Ikke greit! Er så kjedelig når man ikke kan gjøre noe som helst uten å måtte løpe for å tørke snue eller rennende øyne hvert sekund. Jaja!

Nå har jeg i hvert fall fått levert en kjemirapport og gjort bittelitt biologi, og nå tror jeg nesten jeg må legge meg litt igjen. Krysser fingre og tær for at jeg er bedre i morgen, for jeg må vel på skolen uansett (fraværsgrensa).Vi snakkes!

-EK

Black and White
Goood mandag!

Hvordan går det? Jeg måtte ha en spontan historie-presentasjon i dag, og så fikk jeg tilbake en prøve hvor jeg var 0,5 poeng fra høyere karakter, så det var litt bittert, men ellers har jeg det veldig fint :) Sitter hos mormor og skal gjøre litt matte, og så skal jeg på piano senere. Ganske ordinær mandag, med andre ord.

I går var jeg med Therese fra morgen til kveld, og vi koste oss masse! Kjøpte kinamat som vi spiste på et busstopp før vi dro på filmkveld hos en kompis, og der ble vi helt til kvelden. Var hjemme ca 11, gjorde ferdig en innlevering og så var det natten :) Fin helg!

-EK

På innpust og utpust

Er det bare jeg som føler livet går litt vel fort akkurat nå? Som om jeg prøver å holde følge med en bil på motorveien, mens jeg blir mer og mer utslitt og bilen gasser mer og mer opp.. Haha. Det er så mye som skjer!

På godt og vondt, selvfølgelig. Denne uka har vi hatt litt færre prøver enn ellers, så jeg har brukt tiden til å henge med i fagene mine og prøve å slappe litt mer av. Det er så viktig å faktisk gi deg selv tid til pauser, uten dårlig samvittighet. Ellers fungerer ingenting! Så i dag har jeg sovet 15 (!) timer, jobbet med matte, norsk og kjemi i 5 timer og i kveld skal jeg ut. Det er balansen som gjelder, ikke sant? :)

Så nå skal jeg prøve å roe ned, slutte å snakke på innpust og utpust og konsentrere meg om det jeg faktisk må få unnagjort. Så håper jeg at jeg får tatt nye bilder i morgen, for det er noe som gir meg energi og glede :)

-EK

Fantastic beasts!

Jeg så Fantastic Beasts and Where to Find Them i går! Endelig, har hatt nedtelling på telefonen siden i fjor, haha. Og den var så bra! Har bare lyst til å se den igjen, haha :) Selvfølgelig kunne den ikke måle seg med Harry Potter, men det vær nært, og det er ganske godt gjort syns jeg. Terningkast 5 fra meg :)

Denne uka har jeg ikke så mange prøver, så jeg fikk nesten for lite å gjøre i dag, jeg. Og det er sjelden! Har endelig tid til å blogge litt, skrive litt og se på Walking Dead, haha. Men nå skal jeg tilbake til matte og fysikk, viktig å henge med! Vi snakkes :)
Flere som har sett den? Hva syns dere?

-EK

Typisk søndag

Hei og god søndag!

Phu, jeg gleder meg til siste time på skolen er slutt i morgen. Da er historieprøven unnagjort, og det kan bare gå to veier:

1. Enten går det bra

2. Eller så går det over :)

Så da har jeg faktisk frii en dag  (planleggingsdag på tirsdag), og jeg skal sitte barnevakt og sove hos Therese, og så skal vi (forhåpentligvis) selge muffins på kjøpesenteret i Tananger. Begge trenger penger til OD- dagen, eller PIS-dagen som vi har på Kongsgård. Vi har tjent inn masse på muffins tidligere, så håper det går i år også! Men nå må jeg faktisk skru av skjermer og lese litt i en bok eller noe kjenner jeg, for jeg har sittet her og pugget til prøver i hele dag. Vi snakkes!Håper dere har det fint, og ønsker alle masse lykke til med alt dere skal den kommende uken <3 Bare ha troen på dere selv, så går det meste. Eller så går det over, og det er jo greit det også. 

-EK

45 dager til jul

Hei!

Hvordan går det? Nå er det jo faktisk år og dag siden jeg har satt meg ned og skrevet noe skikkelig til dere, haha. Det er så vanvittig mye å gjøre på skolen- jeg må liksom nedprioritere absolutt alt annet. Venner, blogg, serier, familie, søvn- alt må bare kuttes ned på, så jeg kan øve, øve, øve. Veldig interresant liv, ikke sant?

Neida, men det går jo over. Det er bare akkurat nå, denne perioden før jul med masse prøver og karakterpress og stress, og såå er det jul og da går alt fint. Jeg gleder meg så mye til jul, dere aner ikke. Spiste pepperkaker i dag faktisk, så koselig <3 
To søte bilder av meg og Therese etter at vi hadde hengt opp julelys på rommet hennes. Vi har forresten planlagt å flytte til Budapest for å studere sammen etter vidergående, har sett på leilighet og universiteter og hele pakken. Goals? Goals.

-EK

Sannsynligheten for at jeg består denne prøven...

...Er tilnærmet lik null. Haha, jeg har ikke helt troen nå, jeg. 

Har sittet i hele dag og øvd på sannsynlighetsregning til prøve på fredag, og jeg er fortsatt på delkapittel 1. 8 igjen! Nei, dette her har virkelig ikke vært min dag- forstod lite på skolen og enda mindre her hjemme, haha .Jaja. Noen ganger er det vel bare sånn, får håpe jeg får en åpenbaring og forstår alt i morgen tidlig, for nå skal jeg sove. Godnatt!


Gleder meg til jul, jeg! 
-EK

Tidenes koseligste kveld

Heii!

Nå sitter jeg hjemme, på gulvet mitt med Therese ved siden av meg. Jeg var med henne i hele går og sov der til i dag, og vi hadde det så koselig! Alle andre var ute på fest, mens vi satt med halloween-snop og halloween-pynt, popcorn, cola og film og storkoste oss. Vi fant plutselig tre filmer vi ville se, men endte opp med å kun se en av dem; "Nerve". Og den var så bra! Vil bare se den igjen med en gang, jeg. Etterpå snakket vi leenge, og så kom vi på at vi måtte stille klokka- så da snakket vi enda litt lenger, for vi kunne tross alt sove en time lenger, hehe.

I dag var det opp klokken 10 og rett i kirken, hvor vi så på lillebroren min som fikk barnebibel og opptrådte med sang. Kjempeflink <3 Og nå er det tid for lekser, heh. Klassisk søndag :) Kos dere videre i dag!


Happy :D

-EK
 

Årets halloween-kostyme!

Hei og god natt (igjen)!

Blogg.no har vært nede, så jeg har ikke fått blogget før nå. Var nemlig på filmkveld hos Elisabeth nå nettopp, som var kjempekoselig :) Vi måtte kle oss ut (tidlig halloween-feiring), og jeg som ikke kom på noe før siste sekund ble Minnie Mus, haha. Ikke spesielt skummelt, men et kostyme ble det! Vi så en film som lå under skrekkfilmer, men egentlig ikke var skummel i det hele tatt (og jeg er seriøst redd for alt, så det sier litt), og så koste vi oss med pizza, snop, brus og alt annet usunt og digg :D

Etterpå så vi skam (har dere sett siste episode?! Helt sykt, endelig skjer det ting!!) og nytt på nytt, og så gikk jeg hjem. Herlig start på helgen! I morgen skal jeg være med min kjære Therese og så må jeg vaske badet, haha. Viktig å huske på oppi alt dette skolearbeidet :P


Nå legger jeg meg (snart), godnatt!

Hva skal dere kle dere ut som i år?

-EK

Halvveis bloggingÅrh, jeg hater halvveis-blogging. Når jeg ikke har nye bilder, egentlig ikke har tid til noenting, men føler jeg må innom likevel- det blir så dårlig! Jaja, hei og god mandag! Denne uka startet med to timers prøve i nynorsk, og det gikk omtrent så dårlig som det kunne gått. Men nå er jeg ferdig med 1 av 2 prøver denne uka! (Prøver å være optimist). Etter det har jeg vært hos mormor og fått middag og snakket om hva jeg vil jobbe som senere i livet. Jeg vil studere medisin (tror jeg, har egentlig ikke peiling), og syns psykiatri høres interresant ut..(Noen som har erfaring?) Men litt skummelt, haha. Vi får se. Foreløpig må jeg klare meg gjennom vg2- så vi snakkes etter litt kjemiøving!

-EK

Kul med caps
Denne capsen har jeg permanent stjålet fra Therese, tihi <3
Hei og god søndag!

Hvordan går det? Det har vært litt av en uke for meg, med både spanskprøve, jetlag fra høstferien, passing av brødre og så har jeg nynorskprøve på mandag, haha. Men det har gått ganske fint! I dag spiste vi frokost, og så lagte vi brownies. Har hatt lyst på det siden jeg så en toro-brownies pakke liggende i bakeskuffen, så i dag ble dagen! Veldig grei start på søndagen :) Ellers er jo dette den kjente lekse-dagen, så jeg har litt av hvert å styre med- men det går greit, for det er i hvert fall fri, jeg er utvhilt OG jeg har brownies. Da går det meste :)

-EK

Fullt kjør

Hei!

Hvordan går det? For meg er denne uka egentlig ikke så hektisk, men så har det på en måte blitt litt hektisk likevel. Jeg har en prøve på fredag jeg ikke har begynt å øve på, og føler jeg henger litt etter i enkelte fag. Og i tillegg så har jeg rota bort fysikkboken min, så jeg får ikke øvd på noe der heller. Haha, eer det mulig... Får vel bare håpe på at den dukker opp så snart som mulig, eventuelt kjøpe en ny, og øve på de andre fagene i mellomtiden. Håper jeg får litt tid til å lese videre i Game of Thrones i kveld, har endelig fått lånt den fjerde boka nå :D
Håper dere har en fin uke, husk at alt ordner seg til slutt! Det liker i hvert fall jeg å tenke, heh <3

-EK

En litt annerledes hyttetur

Hei!

Nå sitter jeg hjemme igjen, med sjokolade fra i går og mattebøkene oppslått (så later jeg som jeg pugger til prøve, hehe). Denne helga har det skjedd mye rart! På fredag var jeg og Therese på fest som var veldig gøy, og så sov hun over. Lørdags morgen måtte hun ut av huset kl 09 (!), for da skulle familien Krøger- Silseth til hytta. Vel. Vi rekker fergen, kjører opp til hytta- og ser dette:

...Ja. Og når vi gikk inn i hytten fant vi en oppspist svamp i vasken + musebæsj fint spredt rundt i hytta... Og så fant jeg denne lille krabaten under en krakk:


Den var død, men vi skvatt litt likevel. Etter det var jeg på konstant utkikk etter alt som beveget seg, hehe.


Så i stedet for hummerfiske og vasking av tak gikk helgen til å sage ned og dele opp treet, + sette opp musefeller. Jaja, vi fikk kost oss ganske mye likevel :) Jeg gjorde faktisk ingenting nyttig, jeg holdt meg inne og øvde til matteprøve og leste i Game of Thrones, haha. Koste meg, jeg :) Nå må jeg pugge litt logaritmer!

-EK

28.09.2016

Hei! 

Hvordan går uka så langt? Jeg kjenner jeg savner helg litt, men nå er vi jo faktisk halvveis til neste, dere! Det får vi klare. Det er fysikk og matte som står på dagens lekse-plan, så jeg får bare komme i gang. Masse lykke til med det dere skal få gjort i dag :) Her er noen happy, motiverende bilder av meg og Karianne :)

Vi snakkes :)

-EK

Ut på eventyr

Hei!

Denne helgen har vært så herlig. Jeg har vært på overnatting, hatt overnatting + sittet barnevakt, tatt masse bilder og gjort veldig mye merkelig og spontant, haha. I dag var jeg, Therese og Karianne på tur til havnen, hvor vi kjøpte en hel cola på deling og Therese bada. Det var varmt, men helt sykt mye vind, så jeg var sikker på at jeg blåste bort et par ganger. Men det gikk fint, vi hørte på musikk på maks volum inne i en tom garderobe og storkoste oss :)

Etterpå kjøpte vi kinamat og gikk hjem til Therese, hvor vi hadde American Horror Story- maraton (hjelp). Alt i alt en perfekt helg, kommer definitivt til å savne dette på mandag! Mine to beste <3

-EK

Oppdatering

Hei!

Yes, jeg lever. Var på hyttetur i helga som var kjempekjekt, jeg savner det faktisk helt sykt allerede- og det har gått to dager, hahaha. Både i går og i dag har jeg hatt prøver, hvor den første gikk ok+ og den andre gikk så dårlig som det kunne gått...Jaja. Man får flere sjanser! Etter skolen var jeg på 3 og 1/2 timers dans og nå er jeg hjemme :) Nå skal jeg slappe av, for første gang på to uker. Puh!

-EK

Optimisten

Hei!

Hvordan går det? Jeg har fått tilbake to prøver i dag, hvor det gikk overraskende bra! Så det liker vi :) Ellers fikk vi gratis lapper i friminuttet, jeg fikk se Elisabeth igjen og det er hetebølge her! Wow, mye bra på en gang. Nå sitter jeg med Suicide Squad- soundtrackene og øver på spansk presentasjon, haha :) Blir deilig med helg, sier jeg bare. 3 dager igjen!

Tenk positivt og se fremover! Så klarer vi det meste :)

-EK

What do to

Hei! 

I dag er en sånn dag hvor jeg egentlig har mye jeg bør gjøre, men samtidig vil jeg ikke gjøre det... Så da har jeg plutselig ingenting å gjøre, haha! Har litt lekser og fag å lese meg opp i, men med senebetennelse i armen kan jeg ikke skrive noe ned, så da blir ting litt vanskeligere. Uansett håper jeg været lysner opp snary, så jeg kan få tatt noen bilder! Endelig har jeg tid, men så pøsregner det, hahah jaja. Jeg får begynne på litt spansk mens jeg venter.
Innser at dette innlegget er veldig meningsløst og kjedelig, lover å komme sterkere tilbake så snart jeg får nye bilder!

-EK

Livet

1 sekunds stillhet for at jeg glemte den oransje toppen min på hytta :((Hei!

Denne uka har vart så sykt lenge, jeg våkner hver dag og tror det er fredag, jeg. Men nå dere, nå er vi snart der! I går feiret vi bursdagen til to av brødrene mine med hele familien, som var veldig koselig. Masse kake og fine folk :) Ellers har jeg pådratt meg senebetennelse i armen (for mye matte, lol).. Så jeg skriver/spiser/holder ting/gjør egentlig alt med venstre hånd- veldig interressant! Håper jeg får legeerklæring til fredag, så jeg slipper å pine meg gjennom fem timer nynorsk (bokstavelig talt, det gjør vondt haha). Men det ordner seg nok, alt ordner seg til slutt. Nå skal jeg gjøre spansk og spise kakerester, vi snakkes!

-EK

Orange

Det har vært en hektisk, herlig helg, og den er enda bare halvveis over. Nå skal jeg slappe helt av før jeg setter i gang med matte og kjemi, phu! Kos dere i kveld <3

-EK

Stay positive

Heihei!

Nå fyker jeg rundt og gjør klar til i morgen, for da er det bursdagsfeiring her i huset! Jeg fylte jo 17 i sommer, så skal feire det med venner nå. Gleder meg masse, men shit så mye man må gjøre klart før en feiring, haha. Middag, kaker, dekke bord, velge antrekk, leker, film, snop, ja. Så jeg har litt å styre med, men det er jo bare gøy. Så, hvordan går det med dere? Det er helt sikkert flere enn meg som har litt av hvert å gjøre om dagen, så jeg håper dere klarer dere gjennom alt og at dere tar dere tid til å slappe av <3 Lang setning, heh. Nå skal jeg fortsette, så vi snakkes!
Dagens ordtak: Stay positive! Det gjør noe med hele dagen din, jeg lover :) Kjole fra h&m

-EK

Hola mis amigos

Hei!

De siste dagene har jeg virkelig fått kjenne på hverdagen, altså. Skole, skole, skole! Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med meg selv som har fullført dagens matteøkt, og dessuten gjort ferdig norsk OG spansk! Muy bien, si si. Planen i dag var egentlig å være med Karianne, men det ble rett og slett for mye å gjøre. Håper vi sees så snart som mulig uansett!  Nå må jeg egentlig tilbake til alt jeg skal gjøre, så jeg håper dere ikke hater meg for mine kjappe og uinteressante innlegg og så snakkes vi <3-EK

RedHei!

Hvilken dag er det i dag? FREDAG :D Jeg har gått fire dager på skolen nå, og det føles som tre uker, heh. Happy for helg i hvert fall! Mye å ta innover seg, men det kommer seg nå. I dag slutta vi tidlig, så jeg gikk inn til byen og shoppet litt, jeg! Kjøpte en søt, grå kjole fra h&m og et fotoalbum fra nille. Vil lage "Sommeren 2016" i bilder skjønner dere :) Og til slutt måtte jeg ha meg en toblerone på bussen...Er det fredag, så er det fredag!

Nå skal jeg høre på musikk og slappe heelt av en stund. Det blir deilig. God helg alle sammen!

-EK

Little by little

Andre skoledag, nye inntrykk, nye fag, nye folk, mye nytt egentlig. 

Jeg er egentlig fortsatt litt sånn "shit hva har jeg begitt meg ut på her", men det går jo greit? Har forstått hvor jeg skal være (sånn ca) og klarer nå å tolke timeplanen min som noe forståelig. Hvorfor lager de alltid sånne innvikla koder for lærere og fag og rom og hele pakka? Bruker alltid så lang tid på å forstå det jeg, hahah :) Jaja. I dag begynner jeg tidlig, men så slutter jeg tidlig også, heldigvis. Så det går bra! Gleder meg til å komme hjem og sove igjen, hahah ååå sommerferien henger igjen her. Men det går seg til, steg for steg. 


Little by little :)

-EK
 

1.skoledag

I dag våknet jeg, og så var det litt sånn.. BOOM. Hverdag. Så nå er jeg litt sånn her:
...Men likevel, det er litt greit å faktisk ha noe å gjøre i dagene. Tror jeg hadde sett ferdig litt for mange serier på litt for kort tid hvis ikke, hehe :P Nå skal jeg prøve å finne ut av når og hvor jeg har timer, og så skal jeg sove. Igjen :)

-EK
 

Late nights

Hei!

Denne dagen har vært en lazy day, uten tvil. Jeg stod opp, spiste, satte meg ned med youtube en stund og så fant jeg ut at det regnet ute. Vanligvis bryr det meg egentlig ingenting, men i dag hadde jeg tenkt å ta nye bilder- så det var litt nedtur. Men! Så fant jeg ut at jeg kunne prøve å sette opp studio utstyret mitt i kjelleren. Så det har jeg gjort i dag, veldig spennende jeg vet, hehe...

Jaja. Jeg fikk det nesten til, men mangler en del som jeg må skaffe før alt er på plass. Etter det har jeg egentlig bare spist masse mat og sett på serier, hehe. Koselig med sånne dager også :)

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
Random bilder

Jeg så nettopp en science fiction film som var både skummel, trist, rar og bra, så nå skal jeg prøve å legge meg. Filmen het "Knowing". Anbefales :)

-EK

Travel hverdagTopp fra bikbok

Heihei!

Nå føltes det plutselig lenge siden jeg har tittet innom igjen, men det er jo bare en dag? Jeg har i hvert fall fått gjort masse siden sist! I går var jeg og Karianne i byen og kjøpte gave til Tone som har hatt bursdag, og bare koste oss. Veldig kjekt å snakke leenge med henne igjen, føles som evigheter siden jeg har sett vennene mine nå :P Etter det dro jeg til Sandnes og møtte Therese der, og så tok vi toget til Nærbø for å sove der. VI hadde en kjempekoselig kveld og jeg kjenner hvor mye jeg har savnet henne.. Det går liksom ikke uten henne i hverdagen min, haha <3

I dag har jeg vært litt med Therese, litt med Karianne og nå på kvelden var jeg, Karianne og Tone på bowling og så spiste vi middag etterpå på Dolly Dimples. Så nå har jeg hatt en veeldig koselig og fin dag, men jeg er helt utslitt, haha. Sitter her og ser noen (skumle) episoder Supernatural, og så skal jeg legge meg. I morgen skal jeg møte Elisabeth igjen også, endelig!

-EK

Mellomlanding

Hei!

Jeg er tilbake i sivilisasjonen igjen, med dekning og internett og hele pakka. I mitt eget hus, på mitt eget rom. Herlig. Etter 12 timers kjøring i går var det helt sjukt herlig å kunne legge seg i sin egen seng og bare sove, haha.. Jeg elsker søvn. Hadde nok ligget der enda hadde ikke mor vekket meg halv elleve. Vi skal nemlig ikke bli her lenge, dette kan vel kalles en slags mellomlanding (?) Vi reiser videre til en ny hytte i dag, og blir der ca en uke. Jeg gleder meg, men samtidig hadde det vært litt deilig å bli her en stund. Jaja, når jeg sitter her med tusen lekser og prøver å pugge til i høst savner jeg garantert dette :)

Hva gjør dere for tida? Noen tips til serier jeg kan laste ned på viaplay? Så har jeg i hvert fall en følelse av internett der oppe, hahah herlighet jeg er jo helt avhengig.

-EK

Bading og vulkaner


Heihei!

Nå er jeg plassert hos farmor og farfar, etter to dagers kjøretur mot nord. Deilig å være framme! I går var visst eneste dagen med godvær, så vi pakket badetøy og dro på strandtur. Det ble varmt, og jeg bada faktisk! Spiste boller og caprisun, og lekte med både Oscar og søskenbarna mine Martin og lille Ina <3

Dårlig med bilder, men fikk tatt noen få. Nå tror jeg snart det er mat her, og så vurderer jeg å dra på pokemonjakt, hahah.. Dette spillet tar jo helt over.
Dette ser jo faktisk ut som en vulkan?! Det er nok bare ett fjell med lavt skydekke, men ble bra bilde, da :)

Forskjellen på flo og fjære er jo helt syk i forhold til hjemme, haha.. Se på det her! Dette er noen timers forskjell. Hele stranda ligger tørt i fjæra, og når floen kommer rekker vannet over gresset. Blir like imponert hver gang jeg ser det, jeg.

-EK 

Solskinnsdag!Heii!

Hvorfor snakker jeg bare om været for tiden? Det er i hvert fall sol, som betyr: Båttur. Vi dro til Vignesholmene i går også, og ble der helt til kvelden. Det blåste en del, som resulterte i at jeg krøp sammen nedi en grop i svaberget og nesten sovnet, hahah... Sikkert et vakkert syn. Etter å ha grillet pølser og stappet i oss sjokolade og boller (og lest ut halve Game of Thrones) dro vi tilbake. Her laget jeg enda en smoothie, har virkelig sansen for dem for tida :)  I dag kommer Therese! Har ikke sett henne på evigheter (føles det som, i hvert fall), så jeg gleder meg kjempemasse. Håper hun kommer seg av båten på riktig øy da, men vi finner henne vel :P

-EK

PonchoHeihei!

Jeg elsker virkelig denne ponchoen, jeg har seriøst bodd i den siden jeg fikk den. Den er så søt og behagelig!  I dag har jeg, Therese og brødrene mine vært på bowling. Vi satt oss på en buss klokken elleve og fant bowlingen på Marierio. Eller, Therese fant bowlingen. Men vi hjalp til (litt). Det var litt dyrere enn forventet, men jaja- veldig kjekt uansett! Therese vant første runde og jeg vant de to andre, tehe. Viktig å informere alle om :))

Nå skal vi se sesongfinalen på Game of Thrones, vi har blitt helt hekta begge to. Vi blogges! Hva har du gjort i dag? Og hvilke serier ser dere på? :P

-EK

Idyll

Hvor herlig ser ikke dette ut, da?

Helgen ble tilbragt på hytta, med båt, litt bading, mye mat og spill. Klassisk hyttetur, med andre ord! På lørdag var det faktisk ganske varmt, så vi kjørte båt til en holme og slo oss ned der. Bada litt, spiste litt pizzasnurrer og rodde gummibåt, haha :D Etterpå stakk vi innom Finnøy for å kjøpe is og middag, og så var det hjem igjen. Middagen ble servert utendørs i kveldssola, og etter maten spilte vi mimespill så vi holdt på å le oss i hjel, hahah... 

Gleder meg allerede til neste hyttetur, til helgen! Men først er det bursdagen min... Hva i alle dager skal jeg ønske meg? :P

-EK

To bilder

Har spist den samme pizzaen tre dager på rad oog ikke tatt nye bilder tre dager på rad. Nå skal jeg på hytta, slappe (enda mer) av og ta bilder. Yes. 

-EK

Colosseum og Forum Romane- ROMA!

Woh, hva kan jeg si? Vi har fått oppleve Roma!

Huset vi leier ligger i Toscana, det vil si at det tar nærmere fire timer å kjøre til Roma. På motorvei. Men stoppet det oss? Nope :) Så etter fire timer med musikk på full guffe og et par stopp for å kjøpe snop og chips på bensinstasjoner, var vi fremme i hovedstaden. Det var folk og biler overalt- men vi fikk sett mye likevel! 

Inni ColosseumFørst gikk vi innom annenhver suvenirsjappe vi så og kjøpte litt av hvert, og så gikk vi mot Trevi fontenen. Her var det helt sykt mange folk, har bare to bilder- men den var veldig flott!  

Så gikk turen til Colosseum, via Forum Romane. I Colosseum fant vi en billett-kiosk uten kø, og slapp unna hele køen inni bygget, veldig greit! Så fikk vi sett bygningen fra innsiden også :) Billettene var for Forum Romane også, så etterpå gikk vi opp til et utkikkspunkt og fikk sett utover hele halve Roma, omtrent. Veldig fint og veldig varmt, hehe.

Utkikkspunkt i Forum Romane

Så var det å hoppe i en taxi til St.Peters kirke, og vips- så var vi i Vatikanstaten! Fikk litt flere bilder her, men køen var ganske så lang- så vi droppa å gå inn her. Spiste is og kjøpte med oss mat til hjemreise, og kjørte hjemover. Var tilbake i huset ca kvart på tolv- absolutt verdt turen.


Noen som har vært i Roma? Eventuelt har lyst til å dra? Anbefales!

-EK

Leonardo Da Vinci´s hjemby + masse is

I dag gikk turen til Vinci! Vi fant et museum om Leonardo Da Vinci som var litt skuffende men greit nok, og en svær is-bar vi likte veldig godt :)

Anbefales <3Fikk testet spansk skillzene mine også 

På taket av et "slott", som var en del av museumet. Mange maskiner og videoer, men lite forklaring- og alt stod på italiensk eller spansk, heheFant ut etterpå at jeg ikke hadde lov til å ta bilder der hehe, men jaja... Noen ganger får man være litt badass :P 

-EK

Twilight innspilling + storhandel

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

Heii!

I dag bestemte vi oss til å dra til en by vi har besøkt ganske mange ganger før, men likevel alltid vil tilbake til: Volterra. Dette er en fjell-landsby hvor de har utallige suvenirsjapper, billige klesbutikker og utrolig god pizza og is. Vi fant også den kjente kirken hvor den andre Twilight filmen ble spilt inn i! Etter lunsj, shopping og is-spising dro vi til en matbutikk og handlet inn til huset. Det var mye snop og lite av det vi egentlig skulle ha tak i der, men vi fikk nå kjøpt en del likevel. Vi har i hvert fall nok milka sjokolader og cola-bokser nå, hehe...

I morgen snakkes det om tur til Pisa eller Firenze, så det blir nok bra uansett! Bilder fra digitalkameraet kommer så snart jeg får redigert dem, har foreløpig bare GoPro-bilder her :) Hvordan er været i Norge, da? Hva gjør dere på? 

-EK

Memories
Jeg er så gira! Det er ferie, dere?! 

I dag går avreisen til Italia,og jeg har gledet meg til dette i måneder, så ja, jeg er veldig glad akkurat nå. Vi skal til Toscana, samme sted som i fjor og året før der og året før der... Men først skal vi en tur til Roma, så det blir nytt! Har samla noen bilder fra sommeren i fjor og i forfjor, og jeg gleder meg bare er og mer. Sitter her og funderer over alt jeg skal gjøre når jeg kommer frem:

-Hoppe i bassenget

-Spise is etter is etter is

-Lage videoer med søskenbarna mine (elsker det)

-Ta masse bilder

-Sole meg (hvis jeg har tålmodigheten)

-Pizza!

-Høre på throwback sanger i bilen og synge med for full hals

-Prøve å fange en firfirsle (har seriøst prøvd på det i fire år)

-Sove så lenge jeg vil

...Med andre ord blir det nok en super, fantastisk, utrolig bra ferie. Yay!

-EK

Oppbrukt flaks

Hei!

Nå sitter jeg med foten på en pute og ser på pewdiepie spille amnesia, mens jeg egentlig skulle pakket, ryddet rommet og vasket badet før i morgen. Woooh jaja, jeg har i hvert fall en litt god unnskyldning: Jeg vrikket foten når jeg skulle hente lillebror i barnehagen, og nå halter jeg rundt overalt. Hvem vrikker foten to dager før avreise til Italia? Yep, me. 

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette, om jeg får meg krykker innen en dag eller om jeg bare skal halte rundt omkring.... Men jaja. Sånt skjer! Jeg kom i hvert fall ikke opp i eksamen, og det er en så stor glede i seg selv at alt går fint. Kanskje jeg brukte opp flaksen min der? Mye mulig. Nå skal jeg spille sims og utsette alt jeg egentlig må gjøre enda litt lenger, så blogges vi :)-EK

Summer vibes

Fire dager til ferie, dere. Fire dager.


For øyeblikket sitter jeg enten og gråter hjertet mitt ut pga. eksamen eller så er jeg lykkelig fri i to måneder, hehe. Forhåndspublisert innlegg, så vi får se hva som skjer! Bildene er fra gårsdagen, hvor jeg både var på hytta og rakk å bade litt, og i bursdag til søskenbarnet mitt på ni år. Mye god mat, som alltid, og mye gøy å gjøre. Fikk kjøre tube bak båten og greier, veldig kjekt!

Om fire dager reiser jeg til Italia, og jeg gleder meg så.sykt.masse. Det er lenge siden jeg har vært SÅ gira på noe som helst, dette blir så bra! Så lenge jeg klarer å holde meg frisk i tre uker til og jeg ikke glemmer å pakke noe veldig viktig skal det gå fint :) Hvor skal dere i ferien?

-EK
 

 

Fri og forvirra

Hei!

Kameraet mitt har stukket av, eller rettere sagt ligger det på hytta (håper jeg)- så derfor har det blitt dårlig med blogging! Liker ikke å gjøre ting halvveis, og når jeg ikke får tatt skikkelige bilder blir det litt sånn. Men! Jeg henter det i morgen, så nå er jeg tilbake :) Dagene går egentlig ganske raskt forbi, vi har plutselig mye fri fra skolen og jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på? Har vært på strandtur og i går var jeg i byen og på forestilling med Therese hele dagen, og i dag har jeg ingen planer, haha. Ligger på sofaen og vurderer å lage frokost, og så får vi se hva jeg ender opp med å finne på :)

Noen ideer?

-EK

Forestilling x4

Heihei!

Nå er jeg sliten, altså. Har vært fullt kjør med danseforestillinger i hele dag, fra klokka åtte til nå. Hadde to forestillinger + generalprøver i dag, og skal ha en til i morgen. Phu! Det var veldig kjekt, da, har storkost meg både på scenen og i garderobene. Danser med en veldig livlig gjeng, så det ble både karaoke og pizzaspising i pausene :) Jeg danset jazzdans, og var en ape (av alle ting) i år, hihi. Fikk masse skrøyt av både folk på gata som likte frisyren vår, og selvfølgelig foreldrene som så på oss. Vellykka dag!

Nå skal jeg sove, sove, sove, og så er det på´n igjen i morgen med både piano OG danseforestilling, heh :D

-EK

Cupcakes og tordenvær

Heihei!

Nå tordner det noe veldig utfor her, så jeg vet ikke hvor lenge jeg tør å sitte på pc-en, hehe... Er litt paranoid når det kommer til sånt. Men! Jeg rekker nok å fortelle dere litt om dagen min likevel :) Startet med å sove litt lenger enn vanlig; vi slapp nemlig mattetimen og møtte opp klokka 10. Hadde presentasjon i både spansk og engelsk, og en liten Starbucks-date med Karianne innimellom, tihi. Veldig grei dag! Etter skolen hadde vi snakket så mye om cupcakes og smultringer at jeg og Helene stakk ned på matkroken og kjøpte oss litt søtsaker, haha... Ble jo så sulten!

Senere i dag skal jeg på dans, akkurat som resten av denne uka- og så skal jeg se paradise finalen! Må jo nesten det, heh :D Hva har dere gjort i dag, da? Ooog hvem tror dere vinner finalen i år? Nå tordner det helt sjukt her, så vi snakkes!

-EK

Dagens eventyr

Jeg liker å referere til alt som "eventyr". Det høres mye mer spennende og interessant ut med en gang, ikke sant?

Dagens mission: Dra til kongeparken.

Jeg stod opp åtte, kom meg ned til båten og ble kjørt over til Stavanger med båt av far. Hoppet i land ved oljemuseet og gikk for å finne et tog. Jeg forstår virkelig ikke tog og jeg er egentlig halvredd for å gjøre noe feil hele tiden, men jeg kom meg på riktig tog og kom meg av i Sandnes. Der var det venting i 40 minutter før bussen dukket opp, og da følte jeg meg relativt redda for dagen.


I full action her, ja

Men! I kongeparken hadde vi det kjempegøy, vi tok alle de klassiske berg-og-dal-banene og så måtte vi selvsagt prøve den nye, "Ørnen". Den gikk 80meter opp og snurret rundt, og selv for meg uten høydeskrekk kilte det i magen! Neste berg-og-dal-bane var humlen, som det hørtes ut som skulle falle sammen hvert sekund. Vi overlevde den også, og beveget oss bort til polarekspressen... Vel. På vei opp i bakken stanset hele banen og begynte å renne nedover! Heldigvis stoppet den, vi ble hentet ut og kom oss ned. Litt nervepirrende...


Så skulle vi hjem, da. Jeg fikk sitte på med noen, men akkurat når vi kom til Sandnes, kjørte bussen min. Hva gjør vi? Kjører etter bussen! Vi stanset på en holdeplass hvor bussen plukket opp noen, jeg spurtet ut og kom meg på før den kjørte videre. Følte meg litt som superwoman der, ass.

SÅ har jeg altså kommet meg hjem og er klar for lekser. Setter meg ned med Iron Maiden på full guffe og leser naturfag til resten av familien dukker opp, og jeg blir tvunget til å gå over til høretelefoner... Og nå sitter jeg her. Det var dagens eventyr, dere! Hva har dere gjort i dag?

-EK

Summer outfitHeii!

Sola skinner, jeg har jumpsuiten på og Therese på besøk.. og jeg har prøve i norsk i morgen :/ Haha, sånn kan det gå! Jeg føler alltid, alltid det er fint vær når jeg må sitte inne og øve til prøver eller skrive innleveringer, men jaja. Det er i det minste fint vær! Norsk er ikke avgangsfag heller, så jeg får ta det som det kommer og kose meg litt også :) Det er vel lov, er det ikke?

Akkurat nå vurderer vi hvilken film vi skal se på kino av Bad Neighbors 2 eller Angry Birds filmen, hahah... Wow. Vi snakkes :)

-EK

OvernattingHeihei!

Nå er det snart fredag, dere. Det er det eneste som holder meg motivert, i tillegg til været, da. Sola skinner! Fra i går til i dag sov faktisk Therese over, selv om vi begge skulle på skolen i dag. Vi tok disse bildene, så litt på serier og fikk snakket om alt og ingenting. Helt perfekt! Har heldigvis ikke så mange vurderinger igjen nå, og så er det bare å krysse alle fingre for at vi slipper muntlig eksamen, og så- er det sommerferie :) Hold ut, folkens!

-EK

Endless loveAww, hvor søt er ikke genseren min, da?

I dag blir det mye gøy, jeg skal endelig møte Therese igjen! Eller, endelig- jeg så henne forrige uke, haha. Men det er alltid koselig uansett :) Vi har overraskende lite å gjøre på skolen nå, bortsett fra å gå rundt og grue oss til eksamenstrekk har vi egentlig ingenting å gjøre. Så vi ser litt film, øver til muntlig eksamen, går igjennom ting som vi ikke lærte oss i fjor eller ting for vg2 osv, osv. Uansett herlig å slippe å stresse så mye!

Håper dere også klarer å slappe av litt, og hvis du ble trukket opp i eksamen kan du i det minste trøste deg med at det snart, snart er over. Og da er det bare fri, is, strandturer, venner, ferie og soool igjen <3

-EK

Min feiring

Hei og god mandag skulle jeg til å si, men så innså jeg at det er onsdag allerede?! Woho, snart helg jo :D

Gårsdagen var lang og intens haha, men veldig koselig. Starta halv sju med krølling av hår og påkledning av bunad, det er jo et kapittel for seg... Så var det ned til skolen på flaggheising og høre på lillebror som både spilte i korpset og leste dikt! Derfra gikk turen til mormor, som hadde laget rundstykker, eggerøre, bacon og alt annet man kan tenke seg å spise til frokost. Perfekt! Vi tok litt bilder og sendte guttene videre, og så gikk vi ned for å se på toget. Det var ganske kaldt og lenge å vente, men veldig kjekt å faktisk få se på et tog, da! Har alltid gått selv, jeg :)Jeg møtte Elisabeth og fant Tønnes, og vi føyk rundt og kjøpte pølser, is, kaker og brus til vi skulle hjem. Senere spiste vi middag på Hummeren Hotell med søskenbarn og mormor, veldig koselig tradisjon! Og om kvelden var det fullt kjør med 17.mai kahoot og enda flere kaker.

Helt til slutt kom bursdagsbarnet selv innom (Karianne), vi så på Skam og snakket i et par timer <3 Så gratulerer på etterskudd bestie!Sitronfromasj og sjokolademousse, mmmJeg har Rogalandsbunad, Husflid mønster :)

Alt i alt en veldig fin feiring! Nå skal jeg chille maks med nynorsk øving og joggebukse, hehe. Vi snakkes!

-EK

Sauer, pizza og årets første bad

Heihei!

Jeg har, som dere kanskje forstod, vært bortreist enda en helg. Det ble hytta denne gang også, og Therese var med som "vanlig", så jeg har storkost meg hele helga! På fredag var jeg riktignok hjemme, var på pianoøvelse og senere på en veldig koselig jentekveld. Vi så skrekkfilm og stappa i oss kake og snop, sånn det skal være! På hytta fant vi frem hengekøye, tepper og god mat og slappet av en god del. Men! Vi har løpt rundt for å rekke ferjer og sykla ned til stranda for årets første bad, henta en båt og vært på båttur og malt hus- så vi har ikke bare sovet heller! Kjøpte pizza på Ryans Pizza på Finnøy, og det er den beste, billigste og raskeste pizzaen jeg har smakt, altså. Gleder meg allerede til neste gang, hahah!

Nå prøver jeg å sette sammen planene mine for morgendagen, selveste nasjonaldagen! Jeg syns egentlig det er litt stress hele greia akkurat nå, vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.. Men jaja. Jeg finner det vel ut. Håper dere har kost dere i langhelga, og får en strålende 17.mai!

-EK

Heteslag, bokstavelig talt

Hei!

Det er, utrolig nok, fortsatt skremmende varmt her i Stavanger. Enten er kroppen min alt for vandt til snø og kulde, eller så har jeg bare dårlig timing, for jeg har klart å bli syk midt i dette finværet! :( I går måtte jeg gå hjem fra skolen og droppe dans, og i dag har jeg vært sengeliggende hele dagen. Kjipt, men jeg er bedre nå, så jeg satser på å gå på skolen i morgen. Det er jo så vanvittig mye som skjer nå før sommeren, en dag borte fra skolen føles som en uke, omtrent. Jaja, får bare prøve å la være å smelte bort her inne, så skal det nok gå! 

Yes, du gjettet det: Gamle bilder. For øyeblikket sitter jeg uten sminke og i en gammel t-skjorte, krøllet sammen i en varm liten klump i enden av senga (for her er det internett). Wish me luck med å bli frisk til i morgen, haha!

-EK

Finstasen på

Heihei!

Jeg føler jeg bare blogger om "fortiden", jeg har så mange bilder å dele at jeg alltid ligger et par dager bak. Men nå er jeg altså på gårsdagen, haha. Da var det konfirmasjon! Min gode barndomsvenninne og nabo Aida skulle konfirmeres, og det var veldig koselig. Elsker å gå i bunad, elsker å være med Aida, å spise kaker og drikke brus og møte nye mennesker, så dette var virkelig en fin kombo, altså! Jeg har jo faktisk aldri vært i konfirmasjon jeg, utenom min egen for to år siden. Men det ble i høyeste grad vellykka :)

Etter den "offisielle" festen dro vi hjem til Aida, skifta klær til noe litt mer heteslag-vennlig (det var jo faktisk rekordvarmt) og spiste kaker og spilte fotball :) Veldig kjekt! Flere som har vært i konfirmasjon i helga, da? Eller bare nytt godværet? :)

-EK

På med sommernHelloo, 

Jeg følte meg skikkelig kul når jeg tok disse bildene, ass. På med sommern, liksom, hahah jaja. Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig bra, nyter livet egentlig. I dag er det konfirmasjon til min beste venn, Aida, ææ! Gratulere så masse med dagen din <3 Det blir nok en koselig dag i bunad og med kaker og stas, hihi! 

Vi snakkes!

-EK

Noen som sa langhelg?HEI!

Nå er jeg skikkelig gira her, jeg! Hadde min siste naturfagsprøve i dag, og det betyr at jeg ikke har flere vurderinger denne uka- som vil si at det snart er helg, hyttetur med Therese, vi slipper geografiprøve og matteprøve OG det er fint vær. Hallo, blir det bedre, liksom? Har filma innkjøpsvideo til dere som skal redigeres straks, men først skal jeg se ferdig Divergent. Fikk plutselig så lyst til å se den, så her sitter jeg, med eplejuice, ostesmørbrød og litt snop og koser meg maks. Sånn det skal være! 

Ha en herlig tirsdag videre, alle :)

-EK

Sett inn kreativ overskrift her

Jaja, da var mandagen her. Heldigvis bare tre dager til helg da, så det er jo digg! Starta dagen med hosteanfall jeg, men fikk i meg en kopp te og kom meg på skolen. Er jo en del å gjøre nå før eksamen og alle de siste prøvene, så det gjelder å holde følge her. Når det er sagt er jeg veldig i mot å dukke opp på skolen hvis man faktisk er syk. Har du feber eller kastet opp så går du ikke på skolen- alt du oppnår med det er å smitte alle andre og lage dårlig stemning, haha. Hold deg hjemme! 

Heldigvis går det bra med halsen nå da, så jeg satser på at det er borte for godt. Alltid optimist, ikke sant? :P Tror jeg dropper joggeturen i dag da, været er ikke akkurat på sin beste side og i tillegg har jeg denne forkjølelsen... Det er i hvert fall unnskyldningene mine, haha! Så nå skal jeg sette meg ned med naturfag, piano øving og enda mer te og prøve å komme gjennom enda en mandag. Stå på, folkens :)

-EK

Shoppaholic

Hei!

Phu, det føles altfor lenge siden sist, dere. Jeg har virkelig mye å gjøre for tiden, både skole, venner, dans, pianokonsert og en del mer personlige ting som er litt stress, men jaja. Ingenting blir vel bedre av klaging! I går sov jeg hos Therese og koste meg maasse, vi har det alltid veldig kjekt sammen. Soulmates <3 På lørdag møtte jeg mor i byen etter masse komplikasjoner og venting, men det gikk helt fint det også- for jeg fornyet omtrent hele garderoben! Jaa, jeg var nettopp på shopping and yes, I did it again. Whops.

Gleder meg masse til å vise dere, vurderer innkjøpsvideo! Hadde det vært noe? :) Nå skal jeg straks i bursdag, så jeg slenger med et par antrekksbilder før jeg må løpe. Vi snakkes!


Kjolen er fra h&m og jakken fra New Yorker 

-EK

Boom: Reality

Hei!

Jeg føler omtrent jeg har levd i en liten boble hele helga, jeg. Shopping, filmkveld, lite skole, mye venner, serier osv. Perfekt helg altså, men nå traff plutselig hverdagen meg litt brått her. Vi har en god del skolearbeid foran oss, som de fleste elever denne tida på året, og i tillegg må jeg prestere på piano (konsert snart) og dans (to forestillinger veldig snart). Det blir litt mye, og når man i tillegg føler livet går i mot deg, blir det hele litt stress. Okei, veldig stress. Så jeg prøver så godt jeg kan å holde hodet kaldt og sånt, men ærlig talt mister jeg snart grepet her. Sommerferie, vennligst skynd deg. You are needed <3

-EK

Twinnies

Heii!

Når jeg ser på disse bildene forstår jeg faktisk litt hvorfor folk spør om vi er tvillinger... Ganske likt egentlig? Vi er bare best friends for life, men det er vel nærme nok. I dag var planen å stenge meg inne med skolearbeid, men Therese dukket opp- så da ble planene endret! Fant uansett ut at det ikke var så mye skolearbeid som forventet, så det passet jo perfekt. Vi har sett på Top Gear og vært med familien min på Mikado, som er en kinaresturant i Stavanger vi elsker. Perfekt søndag! Nå sitter vi på rommet og tenker på livet, og så får jeg gjøre ferdig dette skolearbeidet. Ha en fin søndag videre!

-EK (og Therese)

 

Shopping dayy
Topp fra hm, skjørt og cardigan fra New Yorker, smykke fra bikbok :)

Heihei!

Det var unormalt vanskelig å kle seg i dag, været har nemlig vært litt over alt. Det har vært sol og nesten sommervarme, stormvind og snødd (!) i løpet av timene jeg var ute i dag. Stavanger, altså. Endte opp med skjørt og cardigan jeg da, så det ble litt kaldt- men jeg klarte meg :) Var på Madla Amfi med en hel gjeng for å kjøpe maasse på salg + få gratis muffins. Vi fikk muffinsene våre, men det var ikke så mye salg som vi hadde håpet. Endte opp med en del klær og sminke uansett da, hehe... Wops. 

Det har vært en veldig koselig dag, uten skolearbeid eller stress å tenke på! Nå skal jeg se ferdig en episode Walking Dead og deretter prøve å la være å trykke "neste episode".. Må egentlig jobbe med spansk, haha, men det er så spennende!

-EK
 

Night owlHei og god natt..? Går det an å si her? 

Denne dagen har vært veldig herlig, egentlig. Lite å gjøre på skolen, litt film og prosjekter og sånt, og lite å gjøre hjemme. Var med Karianne en stund, vi tok bilder som kommer straks (sneakpeak over) og leste 1000 funfacts på weheartit. Visste dere for eksempel at biologisk sett er hummer og maneter udødelige? De blir ikke eldre, og kan dermed ikke dø naturlig med mindre de blir syke eller drept. Ganske utrolig å tenke på, egentlig... Haha wow, tidenes mest randome funfact fra meg da :P Nå i kveld har jeg vært på filmkveld hos Helene, som var kjempekoselig! Vi så faktisk to filmer, en spansk en som jeg har sett før (Volver) og en merkelig en hvor Jim Carry spilte en seriøst hovedrolle, altså ikke komedie- merkelige greier. Husker ikke hva den heter da, men den var ganske interresant, egentlig.

Nå burde jeg sove- i morgen er det nemlig shoppingtid! Madla Amfi har salg og utdeling av gratis cupcakes, så da må vi jo dra. Gleder meg :D Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å sitte her en stund til før jeg blir sulten, spiser og så kanskje vurderer å sove. Heh.

-EK

Ferdigferdigferdig

Hei!

FOR en følelse jeg hadde etter tentamen i dag. Ferdigferdigferdigferdig - det var seriøst alt jeg klarte å tenke. Det gikk overraskende bra (tror jeg), og akkurat nå er jeg så fornøyd med livet at jeg nesten kunne klart en mattetentamen til, haha! Men bare nesten :) Nå sitter jeg her med rester av cola, sjokolade og frokostbrød og redigerer litt bilder, ser på youtube-videoer og koser meg maks. Sånn det skal være! Har riktignok et par tentamen og prøver igjen da, men matten er i hvert fall overstått. Og den er verst.
-EK
 

Pustepause

Hei!

Nå er det fullt kjør med skolearbeid her, men det er vel alle blogglesere dødslei av å lese om. Skole, jobb, stress, det går liksom i det samme :/ I går gjorde jeg noe litt mer spennende da, var og så på forestilling til dramaklassen til Therese! Dro bort rett etter dans, og fikk sett utdrag av fem-seks forestillinger. Jeg ble skikkelig imponert, alle var så flinke! Therese spilte Nora i Et dukkehjem, og hun gjorde en veldig bra jobb :) Fikk helt frysninger, jeg. 

Det var vel denne ukas happy happening skulle jeg til å si, for ellers er det bare prøver og lekser på meg. Gleder meg sinnsykt til i morgen ettermiddag, for da har jeg noen dager på meg til neste tentamen. Vgs, altså. Skal ikke være lett.

-EK

Treningstur, tidspress, tentamen, Therese
Yep, that´s right! Jeg og Therese trente faktisk! Vi satt barnevakt i går kveld og hun sov over her, så i morges fant vi ut at vi skulle trene. Det har kommet treningsapparater nede i Tananger nå, så vi testet dem ut. Ganske fornøyd med det! Her kan du trene ute, det er mange forskjellige apparater og det er gratis. Perfekt :) 

Denne helga har vært en av de som bare suser av gårde, akkurat som hele denne uka egentlig. Hvor ble det av tida? Neste uke er det fullt kjør med tentamen og eksamenforberedelser, så jeg får vel bare bite tennene sammen og krysse fingre og tær, haha. Nå skal jeg sette meg ned med matteboka i noen timer, så har jeg i hvert fall øvd litt!

Hva gjør dere i dag? Ikke helt standard søndag å trene, kanskje? :P

-EK
 

Happy weekDenne uka har gått så sinnsykt fort! Det er nok fordi jeg har hatt lite skolearbeid og ingen prøver, så da har tida flydd fra meg... Men, men! I kveld skal jeg i trippel-bursdag, så det blir gøy! Masse kake og sånt, det liker vi :) Nå skal jeg se forrige episode av Paradise haha, så vi snakkes!

-EK

Litt babling


Hei!

Nå hadde jeg nettopp skrevet et helt innlegg her, men internettet på Starbucks sviktet- så vi prøver igjen! Jeg sitter for øyeblikket på Starbucks altså, med den klassiske Frappe Mocha og litt skolearbeid som burde gjøres. Jeg er nettopp ferdig med et intervju til en frivillig organisasjon på skolen! Nervene er fortsatt litt på høygir etter det, men jeg tror det gikk bra likevel. Nå er jeg i hvert fall ferdig, trenger ikke stresse mer med det på en stund. Så, jeg sitter på café, har brukt i overkant mye penger på en drikke, vurderer om jeg skal gjøre eller ikke gjøre lekser og skal straks på dans. Yep! Etter det vurderer jeg sterkt å dra til Kvadrat for å få gratis is av Ben & Jerrys. Altså, gratis is? Yes please! Det rimte, jeg burde bli poet. Okei, mye babling, vi snakkes!

-EK
 

OOTDSool!

-EK

121 Selfies
Tok 121 selfies, tre av dem er ok... Luksusproblemer så det holder, haha! Dette har vært en ganske kjedelig dag, har testa litt ny sminke, gjort matte og geografi og spist grøt.Nå utsetter jeg resten av skolearbeidet til i morgen, jeg må bare være litt sosial først. Stikker bort til Karianne, og senere i kveld skal vi på danseforestilling! Krysser fingrene for at vi kommer inn haha, gleder meg masse :)

-EK

StylishKåpe fra Zara, topp fra only og skjørt fra bikbok (tror jeg)

Dagens antrekk! Jeg forsov meg faktisk i dag, men heldigvis var antrekket planlagt kvelden før. Så dagen ble ganske bra likevel! Nå er jeg helt nødt til å regne meg gjennom noen mattestykker, men snart skal jeg til Therese og så på dans. Tror det blir bra, begge deler :) Ha en herlig dag videre!

-EK

Back to reality

Hei!

Føles som eevigheter siden jeg har blogget, eller i det hele tatt hatt internett for den saks skyld. Har kost meg en hel uke på fjellet, men det var ganske greit med hverdag igjen også, da. Var hardt å stå opp i dag, spesielt når enkelte andre i huset hadde fri (!), men jeg kom meg opp. Har vært på dans og funnet ut hvor mange prøver jeg har i tiden fremover, hehe.. Men det skal nok gå bra :)

Nå skal jeg se Skam og gjøre spansk, så vi snakkes! Fortell meg om påsken, da?

-EK

Starbucks, nye mennesker og kake

Heii!

Denne helgen har virkelig sust avgårde, jeg fatter ikke helt hvor tida har gått. Det er jo faktisk mandag i dag? Jeg har vært hos onkelen min denne helga, og det var veldig koselig. Spiste ca 3kg snop, så Kung Fu Panda 3 på kino (anbefales, sykt morsomt), fikk sove leenge om morgenen og har fått både pizza og hamburger. Veldig fantastisk, med andre ord! 

I dag har jeg vært litt over alt. Tok noen bilder ute, rydda rommet, dro ned til Linnki og fikk pannekake og dro dem med meg til byen. Tone ble med i siste lite, veldig koselig! Vi gikk på Starbucks og møtte etterhvert veldig mange kjentfolk, det vil si Therese og Linnki kjente mange, jeg kjente to stykker. Men det var koselig uansett! Etter byturen gikk vi hjem til Therese og bakte brownies og spilte supermario. Alt i alt en vellykket dag!Er vi søte eller er vi søte? :*
Eneste brukbare bildet av kaka, to sekunder etter dette ble den delt opp og ødelagt. Men den smakte godt, da!

I morgen drar jeg til Sirdalen, så feires den tradisjonelle påsken med ski, bål og kvikklunsj :) Nå som 4G-en på telefonen faktisk funker blir det nok mye bra blogging. Vi snakkes!

-EK

Litt sånn skolelei

Hei!

Hvordan har dagen din vært så langt? Min har bestått av skole, prøve i samfunn, vanvittig mye mat til en vanlig skoledag, henting av lillebror i barnehagen og litt lite lekser. Jeg kom hjem, spiste og la meg på sofaen. Der ble jeg til ca halv fem, da fant jeg ut at jeg kanskje burde gjøre noe... Så jeg logga meg på facebook og snakket litt med resten av de prokrastinerende vennene mine, og først nå har jeg begynt på leksene. Jeg liker å tro at jeg egentlig er ganske flink til å få ting gjort, men altså, jeg vet ikke, jeg. Er bittelitt skolelei nå, veldig mye på en gang og jeg vet det bare blir verre etter påske :/
Gense fra Terranova, bukse fra New Yorker, jakke fra Only og smykke fra Accesoris :)

Men en ting som er veldig positivt er at det er SOL i Stavanger! To dager på rad! Har faktisk dratt frem sommerjakkene jeg, når sola først er her får man benytte sjansen :) Hva har dere funnet på i dag, da?

-EK
 

Español, sol og snop til 3kr

Hei, hei!

I går hadde jeg faktisk fri, og det var utrolig deilig. Måtte riktignok øve til to prøver, men jeg tok meg tid til å sove over hos Therese likevel. Vi koste oss masse, og når vi skulle til butikken fant vi plutselig ut at de solgte smågodt til 3kr hekto?! Altså, hvor kom dette fra...? Vi kjøpte en god del haha, og i dag kunne jeg ikke dy meg- så vi dro til Rema 1000 i friminuttet og kjøpte smågodt der også. Så hadde jeg noe å kose meg med i spansken, haha! Fikk forresten karakterene fra spansk muntlig vudering i dag, og jeg er såå fornøyd! Er så herlig når man faktisk får tilbake for hardt arbeid :)

Nå skal jeg nyte sola litt, det er jo nesten vår (!) her, og så skal jeg sette meg ned meg naturfagsøving. Senere skal jeg på dans, og jeg har gangsperr overalt, så det blir interresant. Håper dere koser dere i dag!Random samling av bilder: Frokosten vår i går bestod altså av spagetthi a la capri (turmat, med andre ord) + tre pakker påskeegg, jeg kjøpte veldig mye snop til 9kr i dag og meg som poser med Therese sin gigantiske teddibjørn. Ye.

-EK

Dagens antrekkHei!

Jeg har vært overraskende våken i dag, til tross for at det ble veldig sent i helga. Klokka åtte stod vi klar på teateret og fikk omvisning der med klassen. Det var faktisk veldig gøy å få se bak kulissene og hvordan det er å jobbe med teater, både som skuespiller og alle de andre jobbene som trengs. Klassen skal se forestillingen Spotlight i kveld, så derfor passet det fint å få sett litt på teateret i dag. 

Ellers har jeg hatt en del å gjøre, og det har jeg egentlig enda (tidenes procrastinator her), men men. Jeg er hos mormor og klarer fint å slappe av å kose meg litt til, hehe :) Antrekket for dagen ble enkelt, men ikke så avslappet som jeg har vært resten av helga, haha. Håper dere får en fin dag, så snakkes vi! Får nok komme i gang med alle prøvene jeg må øve på, jeg da. 

-EK

Internatskole besøk!

Åh, hei dere! 

Wow nå har jeg mye å fortelle. Jeg var nemlig på en litt spontan tur til Lundeneset vgs, der min gode venninne Tone går. Det var Grand Prix-helg der, det vil si at skolen arrangerer en slags sangkonkurranse med innslag fra elevene eller andre ungdommer. Dermed var det veldig mange folk- men det var egentlig bare gøy! Tok båten inn på fredag med Karianne. Vi fant en buss og kom oss frem til grandiosa og brus hos Tone, kjempekoselig! Resten av helga har gått til å tatt litt bilder, snakket, møtt masse nye folk jeg var overraskende flink til å huske navnene på, danset og kost oss på Grand Prix og spist veldig mye usunn mat, haha. Uforglemmelig helg, skal definitivt tilbake!

Happy for vi fikk pizza :D

Pass dere for oss, assKarri med matteboka på båttur, haha :P

En av baksiden med internatskole-tur er at det blir liitt seint om kveldene- så jeg sovner nesten i stolen her. Må øve på noe engelsk til i morgen og så skal jeg bare sove, sove, sove. Godnatt, haha!

-EK

Happy, happy girl
Gjett hvem som er helt, aldeles ferdig med spanskpresentasjon? MOAH. Har stressa med den så lenge nå, det var virkelig deilig å endelig kunne legge det bak meg, haha. Tror det gikk ok, men nå er jeg i hvert fall ferdig!

Fikk faktisk veldig mye energi etter skolen i dag? Møtte Karianne på bussen og ble med henne hjem. Vi spiste masse mat og så på youtube, hehe.. Energien, hvor ble den av? Jo, den kom tilbake når jeg gikk hjem for å spise middag. Så nå har jeg rydda rommet, vasket badet, tatt bilder og danset litt. Yay!

Senere i kveld skal jeg faktisk på dans, og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig. Endelig skal vi lære ny koreografi! Woah, det ble mange utropstegn og mye glede her, men det er vel egentlig bare bra? Håper dere kommer dere gjennom hva enn det er dere strever med nå <3

-EK

Sneakpeak

Sneakpeak fra mini fotoshooten jeg og Karianne hadde i går!

Hei og god søndag :) I går kveld satt jeg barnevakt, og i dag skal jeg faktisk i trekket! Ble litt spontant, derfor jeg ikke rekker å redigere flere av bildene nå. Gleder meg masse til å renne igjen, selv om det kun er en uke siden sist gang (!) Ha en herlig søndag videre folkens, jeg må virkelig løpe :D

-EK

Fredag, ENDELIGHei og gledelig fredag! Thank God its friday sier bare jeg, hehe.. Jeg har vært så utrolig trøtt hele denne uka, jeg fatter ikke hva som går av meg. Men nå er det helg og uthvilingstid i to hele dager, yehey! I dag ble eg eendelig ferdig med nynorskprøven min, utrolig digg å få det unnagjort. Var riktignok ganske vanskelige greier, men jeg gjorde mitt beste og nå er det i hvert fall over. (Prøver hardt å være optimist). Etter skolen var jeg med Elisabeth og Anna hjem, og vi hadde det veldig koselig til jeg ble så trøtt at jeg bare måtte gå hjem, haha. Anna skulle også hjem, så vi forlot Elisabeth sammen, tehe :)

Nå skal det straks spises rekemiddag her, og såå skal jeg sove. Masse. Bildene er forresten ikke fra i dag, men jeg har null tid (eller energi) til å ta nye akkurat nå :/

-EK

Black n cold
Haha, heihei!

Var nettopp ute og tok disse bildene, og wow så kaldt det er? -6 grader i Stavanger, liksom? Jeg får vel bare venne meg til det, straks drar jeg på hyttetur- og der er det nok en god del kaldere. Kjenner det skal bli utrolig herlig å slippe skole, pc-skjermer og stress i en uke og bare stå på ski, spise sjokolade og være med familien. Er nesten ferdig med pakkingen, holder på å forhåndspublisere et par innlegg nå, og såå skal vi dra. Yey!

Håper dere får en veldig fin ferie, og hvis dere må på skole/jobb, så kan dere i det minste nyte helgen. Vi snakkes

-EK

Yellow on top


Her har dere dagens antrekk! Jeg har hatt fri i dag, men ikke tro jeg har slappet av for det, haha.. Stod opp halv seks og var med Therese (som sov her) på skolen. Vi var på maskeradeball i går kveld, noe som var utrolig kjekt! I hvert fall ble jeg  med henne på skolen, og deretter dro jeg til Helene for å se twilight. Vi så filmen, klagte over hvor utrolig dårlig den er og spilte kahoot i ganske mange timer, hehe. Jeg og Elisabeth stakk innom Madla Amfi på vei hjem for å kjøpe mat til meg og en bok til henne. Fornøyd med dagen! 

Nå må jeg løpe ned og spise sushiii, og så skal jeg pakke til hyttetur. Vinterferie, I am ready! :D

-EK

Vinterferieee!


Hei og gledelig torsdag! Denne torsdagen er faktisk helt sykt bra. Jeg er ferdig med matteprøven som ikke gikk bra i det hele tatt, men jeg er i hvert fall ferdig. Jeg skal på ball i kveld, Therese skal sove her og på toppen av alt har jeg faktisk ferie! Vi har planleggingsdag i morgen, og det passer meg utmerket, hehe :) Var ute i sola (!) og tok noen bilder i sted, og nå skal jeg bare se Walking Dead og slappe av til i kveld. Så, gledelig torsdag! Håper dere får en fin dag videre <3

-EK

Some special selfies

Hei og good mandag! Jeg prøver mitt beste på å holde nyttårsforsettet mitt og være mer positiv, hihi :) Hva gjør dere i dag? Jeg har en litt chill uke på skolen, lærerne våre er på studietur med vg3, så vi får lite å gjøre. Herlig! Har en tentamen i lyrikk på fredag da, kjenner jeg gruer meg en smule til den.. Men, men. Jeg har jo fem dager å øve på. Tok noen fancy selfies i sted, redigerte dem i hvert fall litt fancy. Så får dere ha en veldig fin dag og uke videre :D


Okei, det ble ikke så altfor fancy likevel, menmen. Have a nice day, guys <3

-EK

Shop til I drop

Hei og god helg!

Ahh, jeg har lengta lenge etter helg nå, altså. Riktignok har jeg en essay å skrive før mandag, men det kan vente. Først skal jeg nemlig til byen på shoppinggg med to av mine beste venner, Tone og Karianne. Tone har jeg faktisk ikke sett på evigheter, så det blir bra! Kjenner jeg er en smule trøtt; jeg satt oppe og redigerte en sminkevideo til dere i går kveld. Kommer senere i dag! Klikk HER for å komme til kanalen min, så kan du se den litt før den kommer på bloggen :)

Så, da får jeg få i meg noe mat og komme meg ut i vinden! Er jo omtrent orkan her, isj.
Hva skal dere finne på idag? :)

-EK

Skjorte, skjørt og en dott på hodet
Topp fra bikbok, skjørt fra bikbok

Prøvde meg på noe fancy redigering her, men det ble ikke så veldig spesielt likevel. Jaja, gårsdagens antrekk ser dere i hvert fall! Jeg er så glad i denne skjorte/genser- toppen, den er så behagelig å ha på seg! Syns det ble litt ekstra fint med skjørt til, selv om det var ganske så iskaldt ute. Man får vel lide for skjønnheten da, eller hva? :)

Straks skal jeg ta noen temabilder jeg har gledet meg lenge til å ta, ææ er så gira! Jeg har altfor masse bloggmotivasjon for tida, må liksom virkelig konse for å huske spanskprøve og engelskleksa, hehe. Foto er jo så gøy!

-EK

FREDAG?!
YES friday, venta lenge på deg nå. I dag hadde vi plutselig ikke lærer i de to første timene, som betyr at vi i teorien kunne sovet to timer lengre.. Litt surt, men litt greit også for da slapp vi å gjøre noe særlig i starten av dagen. I naturfagen gjorde vi ikke så mye interresant, og på slutten av dagen kom noen lærere fra andre fag for å informere om fag vi kan velge i andre klasse. Jeg ble litt gira, men også litt stressa- vi må velge i februar?! 

Gikk på meny i friminuttet for de hadde tilbud på kjeks, så det ble en ganske grei fredag likevel. For øyeblikket sitter jeg godt plassert i stolen min og stirrer på sekken jeg burde ha pakket innen nå; skal nemlig på hyttetur om noen timer. Jaja, bedre seint enn aldri.. right? 

Hva gjør dere i dag? Hvilke fag tar du/ hadde du i andre klasse- og har dere noen gode tips til meg? :)

-EK

Fest på fest


Denne dagen har gått veldig, veldig fort... Noe som betyr at det snart er mandag, som betyr geografiprøve, som ikke er bra. Heh. 

Men hei, dere! Denne helga har jeg brukt til mye rart; rydding og ommøblering av rommet mitt, hjelpe mor med matte (stolt), gjort et lite forsøk på å lære meg geografi, vært i en bursdag og på fest oog vært hos Therese og spilt super mario wii. Ikke så lite, med andre ord! Jeg var på en permierefest på fredag og i bursdag til Linnki i går. Veldig kjekt, men det ble litt seint, så jeg skal vel streve litt med å stå opp i morgen! Nå skal vi snart spise komler her, og selv om jeg ikke er superfan så er det i hvert fall middag, og jeg kjenner det rumle litt i magen her, altså. Så nå får jeg vel stikke nesa ned i geografiboka igjen til maten er klar, krysse fingrene og håpe jeg ikke stryker i morgen :)

-EK

Sol og snø og kosekjole

Kjole fra New Yorker, sko husker jeg ikke, haha..

Hei! 

Når jeg kom hjem måtte jeg bare løpe ut igjen med en gang, det var jo så fint lys ute! Med nysnø og sol kom fotografen frem i meg, og jeg tok en del bilder. Redigerte litt nå, men må prioritere naturfagsprøven i morgen, dessverre... Men flere bilder kommer så snart jeg blir ferdig med dem, da :) Denne kjolen er forresten den mest behagelige i verden- ville mye heller gått med denne enn joggebukse liksom, og det sier litt!

Håper dere har en fin torsdag der dere er, da? Så snakkes vi senere :)

-EK

Søndagen sin

Skolearbeid, koseklær og sove lenge, det er søndagen sin, det! Får se hvor mye lekser jeg orker å gjøre da, gjorde ganske mye i går. Heldigvis! Hater egentlig å utsette ting, og neste uke vet jeg vi har mye å gjøre. Jaja, får vel bare bite tenna sammen og komme meg gjennom det, eller hva? 

I går kveld var ganske koselig, da. Jeg dro til Elisabeth og spiste middag, så Pocahontas 1 og 2 (for de hadde jeg ikke sett, utrolig nok), og snakket litt om alt og ingenting. Når jeg skulle hjem igjen kikket jeg ut, og gjett hva? Det var snø!! Jeg her helt obsessed med snø, og i fjor fikk vi omtrent ingenting. Men nå, nå er det ett hvitt teppe over hele Tananger, og det gjør meg skikkelig glad. 

Antrekket er fra fredag da, men men. Bilder er bilder, right?


Bukse bikbok, genser only og smykke only. 

Flere som er så heldige og har snø? 

-EK

Nyttårsaften med nordlys!Meg og mor :)

Kveldens antrekk: Kjole fra New Yorker og neglelakk fra ..godt spørsmål. Men den er veldig fin, da! Sløyfe fra H&M


Ikke lett å fange magien i bilder, men jeg prøvde!Smiley :)

For en start på året! Nyttårsaften i år slo de fleste, og det er jeg evig takknemlig for. Startet dagen med å sove litt for lenge, spise frokost og egentlig bare surre rundt. Dro ned på et konditori vi alltid besøker når vi er her, og spiste den klassiske Eide-maten: Sveler. Så var det hjem, fikse seg og klar for kvelden. Vi fikk servert pinnekjøtt av verdens snilleste og flinkeste farmor, og riskrem med rørte bær til dessert. Mmm! 

Fyrverkeriene starta tidlig, men vi rakk å ta noen søte selfies med gullbarten og slipset (fra nille) likevel. Når klokka slo tolv stod vi ute på verandaen med kongeutsikt og hilset det nye året velkommen. Stjerneskudd, champagne og champ-brusen var på plass, og det var veldig hyggelig. Men så, rundt halv ett, kom nordlyset! Jeg har aldri sett skikkelig nordlys før, og dette var virkelig stort. Hele himmelen foran, over og bak oss lyste opp i grønt, og det danset over oss ganske lenge. Umulig å ta bilde av, men tanten min klarte det likevel- utrolig! Poster det på bloggen hvis jeg får tak i det, hehe :)

Når jeg innså at jeg ikke lenger kunne kjenner tærne mine, gikk jeg inn igjen. Drakk mer brus og sa godt nyttår til alle på snapchat, og så var det til sengs rundt to. Veldig fin kveld og start på 2016! ..Holdt på å skrive 2015 der. Henger litt etter, ja :P

Hvordan var din start på året? Har du sett nordlys noen gang?

-EK

La det snø
Det ble snø til jul likevel- på en måte. Jeg fikk nemlig "La det snø" av bl.a. John Green til jul i år, og den er så bra! Nå som jeg er fremme hos farmor og farfar har jeg endelig tid til å lese litt også, og jeg klarer nesten ikke legge den fra meg. John Green, altså. 

Så, hva gjør dere på for tiden? Egentlig har jeg ikke gjort noe nyttig siden 18.desember, men er det ferie, så er det ferie. Nå skal jeg snart skifte til festligere klær og spise gravlaks til middag her, og etter det skal jeg fortsette å gjøre... ingenting. Nyter det!

-EK

Min julaften minutt for minutt

06.30: Pling! Facebook vekker meg, jeg klarer å skru mobilen på lydløs for jeg sovner igjen.

10.30: Mor: GOD JUL! Opp og hopp, julefrokosten venter nede. Kommer meg opp og inn i dusjen, og rekker frokost.

11.00: Tre nøtter til Askepott sees

12.25: Reisen til julestjernen begynner, og jeg går for å føne håret. Sminker meg og tar på finstasen mens jeg halvveis følger med på filmen, har jo sett alt tusen ganger før likevel. Men det er jo så koselig!

14.06: Vi skulle vært i kirka for å få gode sitteplasser nå, men som vanlig er familien Krøger-Silseth bittelitt sene. Kommer oss frem gjennom stiv kuling og pøsregn, og får til og med god se-plass fra setene våre. Fornøyd!

15.30: Gudstjeneste ferdig. Kjører hjem og henter alle pakkene før turen går til mormor. 

18.00: Den siste (og veldig spennende, selvfølgelig) episoden av Julekongen sees på barnetv og vi er klare for mat.

18.30: Spiser perfekt julemiddag og dessert, hvor lillebror Martinius fant mandelen i grøten i år. Går rundt juletreet, får pakke av nissen og koser oss.

21.00: Ca halvparten av pakkene er pakket opp, en av ungene har sovna og resten begynner faktisk å bli sultne igjen (inkludert meg)

22.00: Stapper i oss småkaker mens vi spiller et av Andrea´s nye brettspill, veldig høylytt men veldig gøy. Martinius slår til med litt pianosanger.

 

00.00: Hjemtur!

01.00: Sovetid.

Konklusjon: Veldig fin og koselig dag, alt gikk som det skulle og jeg smilte mer enn jeg har gjort på lenge. Perfekt! 

Hvordan var din julaften? :) Og hva skal dere finne på i dag?

-EK

1.juledags humør
Good morgen og god jul! 

Jeg hadde en veldig koselig feiring i går, men det ble seint, så jeg er bittelitt trøtt i dag. Klarte å stå opp, finne fram kjolen og sminken i dag også likevel, hehe. Nå kommer snart resten av familien til frokost her, så skal de faktisk være her helt til middag i dag! Det blir bra :) Få testet ut alle gavene og sånn. Noen ganger syns jeg faktisk 1.juledag er enda bedre enn julaften- er jeg den eneste? Da får man liksom roet heelt ned, det er ingen flere gaver som må fikses og ikke minst kan vi kose oss med alt vi har fått. Perfekt!

Bilder og oppdatering på hvordan gårsdagen var kommer senere :) Ha en fin dag videre!

-EK

Kjerringråd mot nakkesmerter?

Hei hallo ja, 

Jeg har et lite problem, dere. Våkna for to dager siden med litt vondt i nakken, men tenkte det var fordi jeg sov litt skeivt eller noe. Neste dag våkna jeg med verre smerter, og i dag var det så ille at jeg ikke klarte å snu hodet til venstre. Jeg tok en dusj og masserte litt og dro til byen med mor, men så ble det faktisk enda verre- nå klarer jeg ikke snu meg noen veier! Når jeg kom hjem googla jeg "kjerringråd mot nakkesmerter" og tenkte at google kan vel alltid hjelpe. Vel, her er hva som kom opp:

1. Ryggøvelser er det lureste man kan gjøre. Masse videoeksempler på det.

2. Ta paracet og masser hodebunnen.

3. Ryggøvelser kan forverre skadene (...jaha?)

4. Paracet vil ikke hjelpe mot nakkesmerter (seriøst..)

Så det var ikke så mye jeg fikk ut av det. Noen geniale tips til hvordan jeg skal kunne snu hodet mitt igjen? :)

-EK

Little black one
Hei og god juleferie? Hvis dere har?

DET har jeg i hvert fall, og jeg har prøvd mitt beste å utnytte det mest mulig. Hadde koselig juleverksted med venninner i går, og etterpå dro jeg og Therese på shopping på madla. Ingen av oss hadde egentlig penger, men vi fant fram noe likevel og jeg fikk meg noen julegaver. Henger litt etter (som i fjor, og i forfjor, og året før det...), men jeg kommer vel i mål, jeg også.

Nå skal vi faktisk ut å spise, så det gleder jeg meg til! Tror (håper) det har blitt en liten tradisjon å spise ute siste søndag i advent med mormor og onkler, tanter og søskenbarn. Jeg aner aldri hva man liksom skal ta på seg til sånne "halfine" middager, men jeg fant ut at en svart kjole sikkert funker..? Senere i kveld skal jeg nok pynte meg mer opp, for da er det juleball i Stavanger! Blir bra :)

Da må jeg egentlig løpe, så vi snakkes! Ha en herlig søndag videre :)

-EK

Noengangergårdetikkeopp

Åååh okei, sorry for lite oppdateringer i dag, men noen ganger funker ikke alt. Hvis du klikket deg inn for å lese om noen positive ord eller kanskje noe hyggelig om jul og sånt, så klikk deg tilbake i morgen. Nå er det tid for litt sutring:

1. Jeg har en gym-innlevering i kveld jeg ikke egentlig er halvveis på og ikke aner hvordan jeg skal fullføre

2. Jeg var på pianokonsert og det stjal mye av øvetiden min

3. ...For jeg har nemlig norsk muntlig i morgen, noe jeg fant ut idag

4. OG jeg har enda ikke kjøpt/laget ferdig en eneste julegave, så hurra til meg

Ja. Det var egentlig ikke så ille, når man ser på helheten? Jeg føler uansett jeg har tusen ting å fikse på alt for liten tid, så vi snakkes mer i morgen! Her er meg nå:

Et (ikke helt) vakkert syn, ja


Den innleveringen, altså.. Hvorfor har man teoretisk gym? Ser ikke helt poenget med det, egentlig, bare mer stress og styr for alle. 

Såå, hvordan går det med dere? Flere som har ti (tusen) ting å gjøre før juleferien kommer? :)

-EK

Avslutninger- gidder vi?

Hei! Overlevde vi mandag, da? Tja, jeg sitter med antydninger til migrene og en gymrapport jeg ikke har begynt på her, men ellers går det ganske bra :) Skal straks på danseavslutning, håper jeg klarer å tenke på litt andre ting der. Karianne har mattetentamen i morgen (stakkars), så hun kunne ikke bli med likevel. Da får jeg gå alene! Jeg syns egentlig det er ganske viktig med sånne avslutninger på fritidsaktiviteter, skole osv. Hva syns dere? Vet det er mange som dropper det og tenker de ikke gidder eller ikke har tid, men halloo? Det er jo omtrent årets høydepunkt, haha?

Jaja, jeg får vel skrive den gym-oppgaven og komme meg avgårde. Ha en fin kveld videre!

-EK

Patterned jacket

Litt bildespam i dag, men det får gå. Endelig litt lys og opphold til å ta bilder! Det blåste som søren da, men det gjør det alltid på Vestlandet, hehe. Så, da var det lørdag! Dagen skal tilbringes på hytta, hvor det faktisk snør! Satser på mer blogging senere eller i morgen, med mange nye bilder :) Jeg må gå unnagjort en oppgave i gym og forberedelse til norsk muntlig, men det går nok. En uke til ferie, dere! Føler med de stakkarne som må på skole 21. og 22. desember også altså, heldigvis får eg fri fra fredag. Iiiih, snart jul!!

Hva gjør dere idag? Når får du ferie? :)

-EK

FREDAG FREDAG FREDAG

Heiii!

Gira jente som snart skal opp i snøen her. Endelig fredag! I dag har jeg hatt norskprøve som gikk ok+, vært på 7/11 tre ganger og fått meg gratis kremtopper på jokeren. Alt i alt en veldig bra dag :) Som sagt skal jeg straks på hytta, så jeg burde vel egentlig pakke... Men jeg sitter ganske komfortabelt i godstolen med kremtoppene mine og youtube, så det får vente. Blir vel litt sånn "stå på hode og slenge alt nedi sekken"- pakking, men jaja. Det funker, det også.

Sneakpeak på bilder som kommer i morgen :)Dagens kalendergave! Beste så langt, så måtte bare vise den haha :D

-EK

Cosy sweater'
Mattetentamen overstått! Det gikk ikke så ille som fryktet, men det kunne vel gått bedre også. Jaja, nå er jeg ferdig- i hvert fall i matte. Tenkte egentlig å dra tentamen-stlen helt ut i dag med joggebukse, hettegenser og håret i en dott, men så ombestemte jeg meg når jeg så denne genseren. Tro det eller ei, men den er faktisk mer behagelig enn noen hette/kose- gensere jeg har. Ikke for varm, ikke for kald, passe myk og litt finere enn en hettegenser. Perfekt! Fra bikbok :) 

Senere i dag skal jeg på dans, nest siste gang før jul blir det vel..? Er det bare meg, eller har dette halvåret gått utrolig fort? Vi begynte jo nettopp på skolen, liksom?! 

Haha, så, hvordan går livet, da? Flere som styrer med tentamen om dagen? 

-EK

Dagens antrekkCute ansiktsutrykk

Dagens antrekk ble veldig varmt og veldig deilig. Elsker denne kjolen! Fra New Yorker, tror de har den inne enda. Så, hva gjør dere i dag? Jeg burde vel egentlig være litt deppa, det er nemlig matte-tentamen i morgen- men jeg er i overraskende godt humør! I går var jeg så trøtt at jeg sovna på gulvet når jeg liksom skulle øve, haha- ikke bra. Men i dag er en ny dag, så jeg satser på mye øving og lite sovning, i hvert fall i noen timer til :)

Flere som har tentamen? Hva syns dere om antrekket?

-EK

 

Feiring og julefiltre

Hei,hei!

I dag har jeg som sagt vært hjemme, herlig med en dag "fri". Har riktignok ryddet loft, kjeller og gangen, men det føles litt som fri likevel. Nå er vi midt i feiring av min kjære mor som fyller 48 år i dag! Gratulere med dagen :) Håper resten av dere også har en fiin dag videre. Slenger med noen bilder av meg i ryddeprosessen, fant noen søte filter på pixlr.com:Og så har jeg fått en gave i dag! Selvom det altså ikke er min bursdag. Mormor gav meg denne, og inni lå det...

En nydelig ballerina - julekule! Fineste julepynten jeg har fått, tror jeg. Se, så fin da:


...Så da får jeg gå tilbake til kakene og festen. Vi snakkes!

-EK

30 mattestykker før klokka slår 11
Hei, hei!

Nå sitter jeg midt mellom seks unger, to av dem løper rundt og hyler og resten bidrar greit med litt mas og fjas de også. Men det er koselig, da! Det er juleverkstedshelg og søskenbarn er på besøk, så vi har litt av hvert å styre med. Prøver å få laget noen julegaver her, men det forventes jo så mye av oss på 16... jeg er ikke kunstner, folkens! Jaja, det får bli som det blir. Kjenner jeg begynner å glippe litt med øynene også her, var nemlig på skolen klokken ni i dag. På en lørdag! Fant ut at det var et (frivillig) mattekurs nå før tentamen, så jeg meldte meg på i siste liten og fikk regnet noen regnestykker. 

Senere i dag skal jeg møte selveste bursdagsbarnet, Therese! Gleder meg :)

-EK

Dans til vi dør

Heii, og god desember!? Nå er det virkelig snart jul, dere. Jeg har gleda meg siden før Halloween, jeg, så det er ekstra koselig å komme inn i adventstiden igjen. (Nest) beste tiden på året!

Nå skulle jeg hatt naturfag, men læreren var ikke der, så jeg dro på biblioteket. Må uansett vente i byen før jeg skal på dans, og her er vel det beste stedet å jobbe på. Prøver å lese både spansk og naturfag, men motivasjonen er ikke helt der kjenner jeg... Kjøpte meg sjokolademelk og berlinerbolle da, det hjelper nok på! Så nå skal jeg pugge litt gerundium og preteritum perfektum på spansk, og lese litt om ozonlaget- også er det dans i to timer. Iiih, endelig får jeg høre hvordan jeg var på danseforestillingen :)-EK

Black friday innkjøp

Flere som lot seg "lure" av alle salgene i går eller? Haha, jeg var definitivt en av dem. Fikk kjøpt noen julegaver og bursdagsgaver, men ikke så veldig mye til meg selv egentlig. To gensere fra bikbok, som jeg er veldig fornøyd med, og så litt sminke som jeg bestilte på nett når jeg kom hjem. Er faktisk første gang jeg har handlet på nettet med eget kort, så krysser fingre og tær for at det går bra!...Og selvfølgelig, litt godt må til. Kun 6kr på Matkroken, kan man si nei? 

I dag er dag 3 av Nøtteknekkeren, nest siste! Slitsomt, men veldig gøy. Gleder meg til å stå på scenene i kveld også :)

-EK

Deltar i Nøtteknekkeren!

Hei!

Det føles helt seriøst som evigheter siden jeg har skrevet noen ord her, for en uke det har vært! Nøtteknekker forestilling med dansen har tatt all tid i tillegg til skole, men nå har det roet seg litt ned i hvert fall. Premieren var i går- og det ble suksess! Veldig fornøyd og veldig deilig å være ferdig med første dag, haha. Alltid da man gru/gleder seg mest. 

I dag er det jo black friday, så jeg og Karianne dro på shopping i Sandnes etter skolen. Fant meg noen julegaver, sminke og to gensere, så sier meg fornøyd med det. Har begynt å bli litt mer kresen på kvaliteten på klærne nå kjenner jeg, så da blir det litt dyrere- men heldigvis var det jo mye salg i dag, da. Så, det var egentlig bare en liten update- håper dere har det bra med det dere gjør, så snakkes vi om ikke lenge :)
-EK

Sannheten bak bildene

Hahah, jeg gikk gjennom noen bilder på hardiscen min og fant dette fra fredag:

...Sannheten bak alle bloggeres bilder. Med en gang man er ferdig er det på med alle mulige varme klær og rett inn igjen!
...Det er ikke så lett å prøve å posere når det er minusgrader og vind ute, altså! Store skjerf og jakker er sterkt undervurdert fra min side, nå som jeg har funnet dem er det fare for at jeg blir værende kledd sånn for alltid. Veldig, veldig varmt og behagelig :)

Så, det var vel egentlig dagens høydepunkt... Haha, for et interresant liv jeg har. Hadde en kjip naturfagsprøve i går og en kjipere geografi-prøve i dag, + Nøtteknekkeren (ballett) som jeg er med i, settes opp denne uka. Lite tid til søvn, mat og sånne vanlige, livsnødvendige ting, men men. I dag hadde jeg fri fra både dans og lekser, så jeg skal ikke klage! Har kost meg med fire episoder av Once Upon A Time, eendelig kom alle sesongene på viaplay :) Fare for at jeg blir sittende her resten av kvelden også, men men. Noen ganger får det være greit å bare slappe av!

-EK

It`s fridayyy!

Det er fredag, det er fredag, det er fredaaag! Desidert den beste dagen i uka, what so ever. Det ble muligens litt lite øving og mye gøy på skolen i dag, men hallo- det er jo fredag. Gleder meg masse til helg og ingen skole i to dager, selv om jeg må øve til to prøver og skrive en innlevering... Men det gjør jeg i morgen. Den evige i morgen, hehe. I dag skal jeg filme en video, kanskje ta noen bilder og spise masse, fordi food is love/life.

Ha en fantastisk fredag, dere!


-EK

Just hangin around


Topp fra Esprit, Skjørt fra Vero Moda, Jakke fra Only, ring fra Gina Tricot

Antrekk fra gårsdagen! I dag er det for det meste koseklær, dette er nemlig en liten fredag for meg :) I morgen er det fri, så da skal jeg sove ut og få gjort noe lekser. Forhåpentligvis får jeg tid til å være litt sosial også. Jeg skal i hvert fall (endelig) sove hos Therese igjen, det har jeg faktisk gleda meg til hele uken. Viktig å ha noe å se frem til oppi alt stresset. Husk det! 

Har dere fri i morgen? Hvis ikke, lykke til på skole/jobb og kos dere litt ekstra likevel :)

-EK

The struggles of being a blogger
The struggles of being  blogger...

When you don`t have an interesting life. Hahah, dagens ordtak, ass! Nå sitter jeg på biblioteket og prøver mitt beste på å gjøre litt engelsk, men motivasjonen er ikke helt der, gitt. Stappet nettopp i meg en hel pizza (det var en porsjonspizza, da) fra Jærbakeren- anbefales! Håper bare maten synker litt før jeg skal danse om en time, haha... Ellers blir det litt problematisk. Men jeg gleder meg masse! Kanskje, kanskje skal vi øve med kostymer i dag! Iiih, det er da man virkelig ser hvor bra det blir. 

Okei, det var litt om min (uvesentlige/uinterresante/ubernormale) hverdag- hva har dere gjort i dag?

-EK

Tre nye kjoler
Alle er fra New Yorker :)

Hei og god søndag til dere! I går var jeg på en spontan bytur med mor, og fikk med meg disse tre kjolene + en vinterjakke hjem. Meget fornøyd, haha! Ellers var jeg hos Karianne og så "The Interstellar", utrolig bra (og creepy) film. Du sitter muligens igjen med flere spørsmål enn svar til slutt, men det var verdt det uansett :) 

Jeg var rett og slett for skolelei til at jeg orket å jobbe med innleveringer i går, men i dag, dere. Søndag er dagen! Så nå skal jeg gjøre nynorsk, matte, spansk og engelsk, og etterpå må jeg sy de nye ballettskoene mine. Noen har spurt om jeg kan vise bilder av dem på, og det kan jeg jo..? Ser ikke heelt den store greia med det da, men hvis dere vil se så fikser jeg det :)

Håper andre ikke har like mye skolearbeid som meg- og hvis du har det, så kommer du deg gjennom det! Masse lykke til og ha en fiiin dag videre :)

-EK

(Veldig mange smilefjes i dette innlegget, men det er jo egentlig bare koselig. Spreading the happiness :):)

My bestfriend has more swag than you

 

Meget fornøyd med overskriften i dag :P Hahahah okei, dette er i hvert fall noen antrekksbilder jeg tok av min kjære Therese for noen dager siden! Hun er mye flinkere til å posere foran kamera enn meg, så det var nok en vanskeligere jobb for henne å ta bilder av meg- men men. I`m getting there! Vi går ikke på samme skole lengre, og hun har flytta lenger vekk- så vi sees mye sjeldnere nå enn før. Og det merkes, jeg kjenner det mangler en viktig bit av hverdagen min, som liksom aldri kommer helt på plass. Vi har det veldig, veldig kjekt når vi først møtes, da!

Håper alle har en fin dag videre! Og, forresten: Jeg utfordrer deg til å sende en melding til den som er helt nederst i meldingsloggen din. Kanskje de savner deg? Hvem vet? 

Helt ufattelig glad i deg Tess, gleder meg allerede til neste gang vi møtes :)

-EK

OOTD- Autumn Vibes!


Genser bikbok, bukse bikbok, jakke Gina tricot

Hei og god mandag!

Denne helgen har virkelig vært utrolig kjekk og innholdsrik i forhold til mange andre helger, men det gikk veldig fort likevel. Plutselig var det tilbake på skolebenken! Tok på meg et litt høst-inspirert antrekk i dag, hva syns dere? Egentlig er jeg ganske ferdig med høsten nå, Halloween er over såå da er det bare å glede seg til jul! Har nedtelling på telefonen jeg, 52 dager til julaften nå! Kjenner jeg trenger en ferie snart, tehe :/

Så, skal dere noe spennende denne uken? Hva syns dere om dagens antrekk? :)

-EK

Halloween night

Gårsdagen ble utrolig gøy! Startet ganske tidlig med å handle inn brus, snop og kostymer til lillebrødrene mine i byen. Så var det hjem og pynte seg selv og hus for Halloween, og ca kl.19 kom noen fra klassen på filmkveld. Takk for tips til filmer forresten, vi endte opp med å se Shutter Island, og jeg syns den var overraskende bra! Den hadde alle tingene en bra film bør ha med, + litt til (Leonardo Dicaprio spiller, just sayin). Etter filmen snakket vi om alt og ingenting, og plutselig ble klokka halv ett- så da var det på tide å legge seg. I dag har jeg ryddet litt, sovet litt og skal straks ned til Therese for å se på American Horror Story. 


Litt mobilbilder fra fredag- kledde meg ut som en tiger på skolen, og Elisabeth var en baby- så søtt, haha! Russen tok bilde av alle med kostyme, så jeg frykter at jeg er på terrorlista nå... :/ De to andre bildene er fra halloween-festen jeg var på om kvelden på fredag, med mange fra klassen til Therese. Veldig kjekt!

Så, nå er jeg spent! Hva gjorde dere i går? Og hvilket kostyme hadde dere? (Hvis dere hadde) :)

Ha en herlig dag videre!

-EK

Burgundery outfit

Burgundery? Burgunder-ish? Er det et ord? Haha, dere skjønner hva jeg mener- her er dagens outfit:
Fancy focus :) Bukse fra Bikbok, topp fra TGmax

Denne skoledagen gikk litt raskere enn forventet egentlig, heldigvis! I morgen er det matteprøve og jeg trenger en million ekstra timer til denne øving, uff. Burde kanskje starte, sa du? Hehe. Holder på å varme litt pizza i ovnen mens jeg rigger meg til med mattebok, litt pepsi max (hadde ikke cola :() og musikk på ørene. Noen ganger er det helt umulig å konsentrere seg med musikk, mens andre ganger er jeg helt avhengig. Merkelige greier!

Dere får ha en fantastisk onsdag videre, alle sammen! 

-EK

 

Drukna katt

...I går var en kald dag.


Jeg og Elisabeth skulle filme noen scener til spansk-prosjektet vårt. Dette var altså den eneste dagen begge hadde tid, så til tross for regn og kulde dro vi ut på film-oppdrag. Ble gjennomvåt, iskald og sulten, og når jeg kom hjem var det rett i dusjen! Fikk i hvert fall filmet det vi skulle ha, men for et styr det var. Glad det er over, for å si det sånn!

I dag må jeg få fikset resten, og jeg sliter skikkelig med redigeringsprogrammet mitt. Jeg bruker Pinnacle Studio 15, og det er forskjellige problemer på hver pc jeg har lastet det ned på. Nå har jeg ikke lenger discen heller, og det er jo absolutt umulig å laste det ned uten disc? Altså, hva gjør de som ikke har dvd-spiller på pc-en? Skjønner ingenting jeg, og nå er det litt krise- så litt hjelp hadde vært flott!

Ok, nok unødvendig mas om regn og redigeringsprogrammer, haha. Ha en fantastisk dag videre, og husk å smile! :)

-EK

Blue coat black dress

Kåpe Zara, Cardigan Only, kjole New Look, Smykke Bikbok

Dagens antrekk! Er ganske stolt over å ha dratt på meg kjole på en fredag egentlig, er som oftest joggebuksa som slår inn. Skoledagen i dag var faktisk ganske grei, vi slutter litt tidligere i dag, noe som aldri er feil- og så har 7/11 tilbud på bakevarer! Aldri feil det heller, haha. Så en smultring og en kanelbolle ble dessert til lunsj i dag, og senere skal jeg i bursdag... Men er det fredag, så er det fredag, vel?! Kos dere litt ekstra i dag, folkens, og ha en suuper dag videre :)

-EK

Back on track

Frisk igjen!

Eller, så godt som i hvert fall. Dro meg opp og på skolen i dag, oog jeg gleder meg allerede til helg, haha. Neida, det var ikke så ille- men høstferien kunne vel vart 2 uker i stedet for en? :) Har Geografiprøve i morgen, og ettersom jeg var syk i går har jeg litt å lese på. Ellers er tre av lærerne mine borte/syke denne uka, så vi har hatt lite fag i forhold til vanlig timeplan- men det er egentlig like greit. Liker å få forberede meg på min egen måte, gjerne et annet sted enn på skolen. For øyeblikket sitter jeg godt plassert i en godstol på bibliotket, med varme våruller ved siden av meg og Geografiboka oppslått. Får vel bare fortsette!


Kos dere videre i dag!

-EK

Disneyland is now over

Ååå, savner det så utrolig masse allerede. Husker jeg tenkte "Dette må du virkelig nyte, du har bare to dager så er det tilbake til hverdagen"... Og nå er det over :( Disneyland, Disney Village, New York Disney Hotel og selve Paris var helt, helt fantastisk og jeg kommer definitivt til å dra tilbake. Elsker Disney. Åh.

-EK

Black boots

Dagen som skulle tilbringes til å gjøre ingenting ble visst produktiv likevel- det blir sjelden som man planlegger! Mor skulle sykle til byen og spurte om jeg ville være med. Jeg er ikke den mest sporty personen akkurat (haha), så jeg tok bussen og møtte henne og lillebror der. Var på Starbucks, lekebutikker, Cubus og en bokhandel, og ikke minst i en skobutikk. Jeg skulle jo egentlig ikke ha noenting, men så fant jeg disse herlighetene ventende på en hylle...Så woops, de ble med meg hjem! Veldig fornøyd med dem da, de satt veldig fint på og var behagelige, og faktisk ikke så dyre :) 699; på Skoringen.

Nå skal jeg vaske badet og trappen før mormor kommer til middag! Har egentlig utsatt det sånn passe lenge nå, så burde vel komme i gang. Vi skrives!

-EK

Siste fra mobilen

God morgen!

Nå har jeg har akkurat spist frokost hos Tess, og skal til å hoppe i dusjen. I går var veldig koselig, vi så mamma mia og snakket om alt og ingenting. Plutselig sovna vi, og jeg våknet av en Teddi (hunden) som hoppet rundt i senga, haha. Planen for idag blir vel å møte noen venner og spise mye mat hahahaa.. Food 4 life <3

Tenkte å vise dere litt bilder fra helga+uken som gikk :)

Her fra Oslo barnedåpen! Jeg var gudmor, holdt tale og holdt lille Ina til døpefonten. Det gikk veldig fint til tross for litt gråt, mye god mat og kjekke folk :)

Mer fra dåpen! Den vepsen fløy rett over stearinlyset og falt nedi og døde, RIP.

Starbucks date, meg i dag oog enda en kake fra mor og fars bryllupsdag :)

-EK

Løpeløpeløpe

Hei dere!

Åhh, det er helt grusomt å være blogger når man ikke har kamera tilgjengelig. Må bare kjøpe ny lader, for dette her går ikke lengre... Uansett! I dag hadde vi den berømte "Mosvannstesten" i gymmen, dvs. kondisjonstreningstest. Vi løp 3,4 km, og tiden min ble bedre enn jeg hadde forventet, så jeg sier meg fornøyd! Jeg trener faktisk aldri kondisjon, så det er vel egentlig det jeg er aller verst i når det kommer til gym. Men nå er jeg ferdig med den testen, i hvert fall!

Etterpå var det dans, og nå sitter jeg her med spansk- forberedelser til i morgen. Kjenner jeg begynner å bli litt lei prøver nå, hadde håpet det skulle bli litt færre på vidergående.. Men nope, minst 2 i uka her også :( Jaja, det er vel bare å gjøre så godt man kan- bedre enn det går ikke!Æææ jeg har ingeningeningen bilder til dere! Må fikse det, årh :/

-EK

En sånn dag

Hei, dere.

Denne dagen har vært ok- for å si det sånn, haha. Våknet plutselig en stund senere enn jeg burde og fant ut at jeg har blitt forkjøla så det holder- gøy start på dagen. Rakk ikke frokost, men pakket med meg mat i det minste, før jeg var ute av døra. Bussen var selvsagt full av andre forkjøla folk, oog når jeg kom frem på skolen fant jeg ut at vi skulle ha 4 timer norsk. Uten pause. Jeg datt av etter første halvtimen hahah, og hodepinen kom krypende..Og gjett hva? Pc-en krasja. Så var det matteprøve de siste to timene oog hjem. PHU

Så ja, beklager klagingen min, men noen ganger må det ut. Nå skal jeg gjøre alt annet enn skolearbeid resten av kvelden og forhåpentligvis hoste litt mindre i morgen, så skrives vi da :)
Bildene er ikke fra i dag, hvis ikke det var selvforklarende

-EK

All black and all grey

Hei dere!

Åh, dere aner ikke, for et styr det er å være blogger når man ikke har tilgang til kamera! Begge kameraene mine mangler nå lader, og goProen har ikke nok minne. Det skal jammen ikke være lett! Endelig fikk jeg tatt noen bilder likevel da, så får jeg vel bare kjøpe en haug nye ladere :/ 

I dag har det vært Stavanger-vær, dvs regn, vind og kulde, haha. Slang på meg den knallrøde regnjakka og løp til bussen, så det gikk ganske bra. Merker jeg ikke er skikkelig konsentrert i dag, klarer ikke  formulere meg engang- for lite søvn, kanskje? Senere i kveld skal jeg i hvert fall møte Karianne, det gleder jeg meg til :) Okei, nok babling, her  har dere dagens outfit (+en rød regnjakke da)

-EK

Første dag på vgs

Hei dere!

Nå er jeg egentlig passe utslitt, det var første dag på ny skole i dag. Mange inntrykk! Jeg begynte ikke før 12.00, så jeg sov til ni og dro innom Starbucks før skolen. Starbucks er faktisk rett ved siden av skolen min, i likhet med de fleste andre butikkene og cafeene i stavanger, så det er et stort pluss :) Jeg kom i klasse 1C, og jeg kjenner/vet om en av de andre i klassen min. Det gikk egentlig ganske raskt å bli litt kjent med de andre, men jeg fikk jo ikke snakket med alle. I morgen skal vi ha gym, noe jeg ikke heelt vet hva jeg syns om, menmen. Prøver å finne ut av timeplaner og hvilke klasserom jeg skal i osv nå, er så mye nytt å huske på!
Bildene er fra gårsdagen, da jeg faktisk var i Kristinsand! Forteller mer om helga senere, nå kjenner jeg snart jeg sovner, haha :)

Hvordan har din dag vært?

-EK

Mange positive ting på en dag

Hei dere!

Åh, kjenner jeg har savnet å skrive, har jo vært på hyttetur uten nett i ca en uke nå, men nå er jeg her! Det var forresten vært helt fantastisk å være på fjellet igjen, men jeg kommer tilbake til det i neste innlegg, må nemlig redigere litt bilder først :) I dag kom jeg altså hjem, og etter å ha stappe i meg litt (masse) pizza, dro jeg rett til Therese. Vi hadde tidenes søteste møte hvor vi klemte hverandre leenge hahah, og så gikk vi ut i hagen og spiste rips. Resten av kvelden snakket vi om alt og ingeting, spiste snop og så litt American Horror Story, selv om begge er ganske lettskremte.. Så til tross for at jeg har kost meg masse i Sirdalen, var nok dette den beste dagen på leenge! 

En annen positiv ting som har skjedd i dag er at jeg har fått i gang den nye (skole)pc-en min! Det er faktisk den jeg blogger fra nå, og til nå er jeg storfornøyd. Den gamle pc-en min fungerte ikke helt som den skulle, så det var virkelig herlig å få en helt ny. Nå skal jeg surfe litt rundt på nettet etter diverse ting, etter en uke (og mer) uten internett verker det litt i fingrene etter blogger, youtubevideoer og sosiale medier, ikke minst. Jeg håper dere har en fantastisk kveld/natt, og at morgendagen blir bra!
-EK

Under plommetreet
Denne kjolen er en av mine favoritter i klesskapet, men den er ikke så lett å gå med! For det første er den litt stiv og uhåndterlig, så det blir litt vanskeligere enn vanlig når man skal sette seg ned osv. Men det jeg sliter mest med er hvordan jeg skal style den. Selvsagt kan jeg kjøre på med en helt vanlig hvit t-skjorte og strømpebukse, men det blir jo så kjedelig? Denne varianten er i det minste litt annerledes, haha... Hva syns dere?

-EK

Gladmat? Neh, starbucks :)

Hei dere!

Blogger fra starbucks jeg, tihi. Dro inn til byen i dag for en forandring, møtte Therese og en venn av henne og gjorde masse rart (dere aner ikke). De måtte dra, så jeg vandret rundt i butikker og her på gladmatfestivalen. Greit med mange folk, ingen merker at du er alene, hahah! Nå har jeg altså skaffa meg en Starbucks og ny sesong av Friends, så nå er jeg storfornøyd :)

Lille Teddi, et (kleint) selfie av meg idag og starbucksen min :P

Flere som er på gladmaten?

-EK

Sommertider

Denne dagen ble brukt til å teste ut nye effekter og vinkler med kameraet mitt, lese litt i et par bøker og spise masse sommermat. Ganske ok? Jeg er veldig blogg-glad for tiden, typisk at jeg ikke har bra internett. Det er ofte sånn, når jeg har "pauser" på steder uten nett, kommer jeg på så masse å skrive om. Men når alt er perfekt og nettet er på plass? Nei, da slår ofte skrivesperra inn. Jaja, glad jeg fikk skrevet litt nå, og mer blir det forhåpentligvis snart ♥

Bildeopplasteren fungerer ikke, flere som har samme problem? :/ Blir to gamle bilder fra Brighton foreløpig.

-EK

30graders antrekk

Shorts fra Barcelona, topp fra New Yorker, jakke fra Gina Tricot og sko fra skoringen (merke:Duffy)


Hahah, du vet du mangler kreativitet når du sitter i 10 minutter for å komme på en overskrift..og ender opp med dette. Jaja, vi får satse på at jeg blir mer kreativ ut i ferien! Her har dere i hvert fall de siste Englands-bildene på en stund, resten ligger på et annet kamera. Dette var nest siste dagen, og som dere ser var det rimelig varmt...åh som jeg savner det! Her er det nemlig 14 grader og regn, heh. Ikke helt sommerfølelse :/ Men jeg skal ikke klage, jeg har ferie og null stress og det er egentlig nok for meg. Denne dagen har gått til å vente på at folk skal svare meg på mobilen (verdens kjedeligste ting), filme og redigere videoer og irritere meg over pc-en min. Nå skal vi snart spise sushi, det ser jeg frem til ♥

Så, nå lurer jeg: Hvordan er været hos dere? Og har dere noen serier eller youtubers å anbefale? :)

-EK

Stonehenge

HAHA jeg valgte det beste antrekket... Til mitt forsvar var det iskaldt og dette var det eneste varme jeg hadde med meg :/


Tøffen

Hei dere! Nå er jeg vel plassert hjemme, kom hjem i går natt. I dag sov jeg til tolv, så dro jeg og Karianne til byen hvor vi besøkte Anna (mammatilmichelle), som hadde hagesalg :) Jeg kjøpte faktisk noe også, viser dere senere ♥ Trodde egentlig ikke jeg tok så sykt mange bilder i England, men jeg har enda flere igjen! Stonehenge var definitivt verdt å besøke, men det var egentlig ikke noe veldig spesielt. Måtte parkere bilen laangt unna, kjøpe (dyre) billetter og så ta en buss opp til selve steinene. Men nå er det krysset av bucketlisten, i hvert fall!

Hva har dere gjort i dag? Flere som har besøkt stonehenge?

-EK

Antikviteter og spøkelserHei dere! Tiden går såå sinnsykt fort om sommeren, jeg forstår ikke hvor dagene blir av?! Har masse bilder å vise dere, men vi drar faktisk hjem til kalde Norge igjen i dag :( Så da blir det nok tid til blogging i hvert fall! Har handlet inn til en "Tasting british candy"-video og det blir nok en innkjøpsvideo også.

I går var vi i en gammel vindmølle som var omgjort til en antikvitetsbutikk, og den var ufattelig svær! Alle rommene var maks 3kvadratmeter, proppfulle av gamle greier. Jeg syns egentlig det var ganske koselig, inntil jeg så dette bildet:...

Under stod det at dette var et bilde tatt i 1999, i kjelleren i huset. Når de fremkalte det oppdaget de at det ser ut som en dame som står/svever til høyre i bildet, og det var ingen dame der når de tok det. Jeg freeket litt ut og skyndet meg derfra, haha! Har en følelse av at vi skal tilbake dit i dag da...

Tror du på det overnaturlige? :P

-EK

Skumle fugler og strandtur i Brighton

I dag har vi vært skikkelig turister, altså. For det første- Jaa vi er vel fremme i England og koser oss. Storfornøyd med hus, vær og egentlig alt annet også :) I dag var første skikkelige dagen her, så vi bestemte oss for litt forskjellig. Først dro vi til et Bentley (en bil)- museum, men det viste seg å være ca 2 Bentley-biler der.. Haha, tabbe. Det var en fuglepark der også, hehe.. Jeg er ikke veldig glad i fugler, spesielt ikke de store. Men jeg ble nå med inn, og det ble en interessant opplevelse, kan man si! Fuglene var greie nok, noen beit og noen hylte mens de flakset mot oss så jeg løp litt jeg også :// MEN til all lykke kom vi oss ut derfra også :)Baby-stork! ♥

Etter en kjapp cheesburger kjørte vi videre til Brighton, en kystby jeg lenge har hatt lyst til å besøke. Vi fant en strand og fikk tatt maange fine bilder, viser kun noen her. Tror faktisk jeg har tatt over 500 bilder på en dag, ups :)Til slutt var det min tur til å få det som jeg ville, så jeg dro med meg far og Tønnes opp i et pariserhjul. Veldig kjekk opplevelse, og ingen angret etterpå! Fikk en del bilder der også :)

Nå er vi vel hjemme igjen, og planlegger morgendagens utflukter! Lillebror nr.2 har funnet ut at han skal være servitør resten av kvelden, så jeg kan bare sitte her og få alt servert. Ganske ok :)

Setter pris på tips til ting å gjøre i Sør-England, områdene rundt Oxford, Brighton og Guildford (som er der vi er nå). 

-EK

Summer fling

Hei, dere!

Nå føles det overraskende lenge siden sist jeg skrev her, men det er vel egentlig bare en dag? For øyeblikket sitter jeg på hytta, med dårlig nett og ikke veldig bra bildevær, så det var ikke helt som planlagt.. Menmen, jeg har et par bilder jeg ikke har vist dere enda! Disse er fra en sommerfest jeg var på rett etter at skolen sluttet. Tok riktignok av hatten med en gang jeg kom haha, veldig vanskelig å gi folk klemmer/ha en normal samtale med den svære greia på hodet :// Jeg elsker den uansett, eneste hatten som har passet mitt store hode!
Hatten er fra Topshop i London og kjolen fra Barcelona 

En oppdatering fra hytta med mobilbilder kommer senere, håper dere syns det er gøy? Jeg elsker å lese slike innlegg, og få se mobilbildene til bloggere, føler det blir mer personlig!

-EK

Klassisk sommerkveld

God kveld/natt? 

Haha, man vet det er sommer når man tror klokka er type 8/9 og så er den nærmere midnatt. Men det er en herlig følelse, så jeg klager ikke! Jeg har vært barnevakt i dag, og dermed forsvant dagen. Var i byen på oljemuseum, spiste på Mikado (verdens beste kinamat, hvis du noen gang er i Stavanger: Ikke gå glipp av den), fikk kjøpt litt og var i et par lekebutikker med lillebror. Om kvelden fikk jeg "fri", så da ringte jeg Karianne og vi dro på tur. Endte opp nede ved havna, men sjokoladekjeks, brus og litt chips. I går gjorde vi nemlig den store tabben å dra på tur uten niste, så vi lærte av våre feil og gjorde det godt i gjen i dag :) Etter turen dro vi hjem til henne og starta en Disney-film, "Bedtime stories". Klokka tikket i vei, og jeg var ikke hjemme før nå! Kan med hånda på hjertet si at jeg nyter ferielivet ♥

En liten frøken som var veeldig keen på de sjokoaldekjeksene, tehe ♥


Haha, alltid like vanskelig å få hunden til å se på kamera MENS alle andre følger med :)

Hva har du gjort i dag/kveld? Når får du ferie?

-EK

Grillfest i kulda

Tehe, neida, det var ikke såå kaldt.. Men sommeren lar oss virkelig vente her! Uansett, i går var det altså grilling med noen venner fra kl.13. Jeg liker egentlig ikke ting som starter rundt 13/14, føler jeg ikke får tid til å gjøre noe før eller etterpå! Jaja, jeg fikk redigert litt på en film og spil sims, hahah. Det ble en fin dag med grillmat, vannmelon og jordbær, volleyballkamp og snakking. Mange folk jeg ikke har sett på leenge. 


Hahah, skjønnas

Hva gjorde du i går? Flere som savner sommervær? :/

-EK

SOMMERFERIE!

Dagens mest brukte overskrift? Jaja, det er det eneste som opptar meg i dag- VI HAR FERIE! I går var det avslutningsfest på skolen, noe jeg virkelig trodde skulle være kjekt... Og det var det også. Men plutselig innså jeg at jeg aldri mer skal sitte i det klasserommet, aldri mer skal hviske med Therese på bakerste rad eller løpe til Shellen i pøsregn hvert friminutt. Jeg kommer aldri mer til å sende stygge snapchats av lunsjvennene mine til dem selv, og aldri til å le sammen med den aller beste klassen min igjen. Det ble for mye for meg, som mange andre, og jeg grein og grein når jeg kom hjem, haha...

Men i dag, i dag er det bedre. Nå er det to hele måneder fri! Den første uken skal jeg være hjemme, og alle vennene mine reiser fra meg, så daa blir det nok mye internett-tid. Så er det litt hytteturer osv, og jeg fikk akkurat vite at vi skal til England en ukes tid! Ellers fyller jeg 16 i juli, og så skal vi på roadtrip til farmor og farfar i Molde, vi skal til Sirdalen og ikke minst være hjemme. Jeg gleder meg til absolutt alt, måtte denne ferien vare leenge ♥

Inspirasjon//

-EK

Jeg sitter her med en klump i halsen

Åå jeg sitter her med en aldri så liten klump i halsen... Dette innlegget er forhåndsskrevet, for øyeblikket sitter jeg mest sannsynlig i en karusell i kongeparken, siste dagen med klassen min. Det er siste dagen av ti års skolegang- og det er en fantastisk følelse! Jeg har lengta så sinnsykt etter denne ferien, har faktisk til tider aldri trodd den skulle komme- og nå, når den er her, vil jeg plutselig utsette den litt til. Jeg har hatt tre år i en fantastisk klasse, det har vært drama, tårer og latter, opp og ned- turer, men jeg kommer til å savne alle sammen helt utrolig. Jeg kan faktisk ikke tro at de tre årene er over? Jeg er virkelig ikke typen til å si at "tiden flyr" osv, men nå syns jeg rett og slett det går litt fort her. Jeg skal begynne på vidergående til høsten? Lille meg?!

Mange tanker en siste skoledag, håper dere forstår... Og at noen kanskje kjenner seg igjen?


-EK

Dagens antrekk | Golden necklace

Smykke H&M, Genser Mango, Bukse Vero Moda, Jakke Cubus.


"Livet er for kort til å finne to like" - Therese :)

Hei dere!

Denne dagen har gått vanvittig fort, muligens fordi jeg stod opp rundt ett. Hadde fire jenter på overnatting her, så det ble litt seint i går! Vi hadde det veldig kjekt da, så Pirates of the Caribbean og spilte minecraft, tehe... I dag starta altså dagen litt seint, men vi spiste god frokost og kom oss ut døra før 2. Da var det på tide med bytur, som resulterte i mye starbucks og en del shopping. Tiden gikk utroolig fort, og plutselig var klokka halv fem! Tok bussen hjem, hjalp Karianne og Tone med å hente tingene sine hos meg også var det tid for grilling hos Therese. Jeg forventa pølse og kanskje en hamburger, men her var det mye godt! Vet ikke navnet på halvparten av det jeg spiste en gang jeg, men godt var det :) 

Nå sitter jeg her og redigerer litt bilder, litt film og prøver å finne noe bra musikk. Det blir bare vanskeligere å vanskeligere med årene, haha?! Noen som har noen bra sanger til meg? Jeg tar i mot alt med glede, men er fan av pop og rock.

-EK

Sweet 16 party!

God morgen, dere!

I går var en veldig fin dag, jeg og Karianne feiret dobbel 16-årsdag! Hun har allerede fylt 16, og jeg fyller i juli... Så da feiret vi det like godt samtidig. Det var klassefest, den første klassefesten i vår klasse..Og mest sannsynlig den siste, haha. Går ut 10.klasse om fem dager (!), så det var kjekt med en feiring der alle var med. Vi leide et lokalet ved siden av kirken, og det var veldig stort og fint. Vi dro ned for å pynte halv tolv, så var det hjem for å fikse seg/fikse de siste kakene/fikse gaven, og så begynte festen kl.16. Jeg hadde det veldig kjekt og det håper jeg resten hadde også! Vet ikke hvem som vil være med på bloggen eller ikke, så jeg safer litt og legger kun ut bilder av de jeg vet jeg har lov av :)


Bursdagsbarn!

Jeg ligna litt på et rumpetroll her, men bildet var så søtt så jeg måtte ta det med ♥


Alkoholfri champagnè ♥Gaveåpning! Fikk tre gaver, resten var penger. Karianne hadde laget tidenes søteste gave til meg, en bunke med konvulutter hvor det står "Åpnes når..." f.eks ..når du er trist, når du savner meg, når du gifter deg osv. For øyeblikket jobber jeg med å finne et bra sted å ha dem, skal vel ha dem ganske lenge, så må ikke rotes bort!

Meg, Karianne og Tone. Trodde jeg tok maange fler bilder, men det var bare ett av meg og Therese og ingen av oss så bra ut. Men hun var der, hun også! ;p

Hva gjorde du i går kveld?

-EK

Filmkveld og null stress

Hei!

De siste dagene har gått veldig i ett egentlig. I dag hadde vi ingenting å gjøre på skolen, bortsett fra bokinnlevering. Det endte med at Therese tok med Teddi (hunden) på skolen, hahah... Alle var veldig glade i han da, og ingen kommenterte det! Vi fikk heldigvis gå litt tidligere hjem, så da gikk jeg og Karianne på butikken og kjøpte browniesmiks- det er seriøst det eneste vi kjøper på butikken, haha! Denne gangen skulle vi bake til bursdagen vår, som feires i morgen. Vi brukte faktisk hele dagen på baking, så jeg kjenner jeg er passe sliten i beina nå. For øyeblikket ser jeg på So undercover- elsker den filmen :)

Hva gjør dere i kveld? :)

-EK

6-er på eksamen?!

Haha, det er lov å skryte litt vel...? Det ble 6-er! Sinnsykt herlig, har jobbet ekstremt mye de siste to dagene og nå kan jeg faktisk slappe av med GOD samvittighet- beste følelsen som fins ♥ For øyeblikket ligger jeg på balkongen i bikini, med snop, sol og youtubevideoer. Har store planer om å spille sims i dag hahah, men det er så vanskelig å se skjermen her ute... #luksusproblemer

Senere i dag tror jeg det er dans, så da blir det en bytur på meg. Trodde egentlig dansen var over forrige uke, men men!

Endra bakgrunn og alt, haha... SOMMER!


Til alle andre som er i eksamssituasjoner- husk å puste, det gjelder ikke livet. Og masse lykke til!

-EK

Beste søndagen på lenge

Hei!

Nå er jeg utrolig hes, jeg har skulderen halvveis ute av ledd og holder på å sovne... Men det var verdt det! Var i kongeparken i åtte timer i dag, fra de åpnet til de stengte. Jeg, Therese og Linnki tok sånn ca alt vi hadde lov til å ta, og det kjekkeste tok vi i hvert fall 20 ganger. Therese mistet stemmen til slutt, og jeg klarte ikke være med på de siste rundene pg.a skulderen min, haha. Har hatt en fantastisk dag, og gleder meg til vi skal tilbake- 18.juni drar hele klassen :)

-EK

Det vi har venta på i noen år: Starbucks!

//Skulle vær postet på torsdag!

Haha, høres ut som tidenes fjortis her... Men det er jeg vel kanskje også? I hvert fall, i går åpnet Starbucks i Stavanger! Det høres sikkert komisk ut for dere i Oslo osv, men for oss er dette faktisk skikkelig "Big deal", hahah. Jeg og mine beste venner dro inn til byen fem minutter etter skolen (løp til bussen i pøsregn, var nok et veldig lite vakkert syn). Åpningen var kl.12.00, og vi var der halv tre. Derfor var køen overraskende kort, gikk ikke ut av døra..Enda. Etter at vi hadde stilt oss i kø kom folkene, og det var ikke få! Takk og lov for at vi rakk den bussen, for etterpå ble det fullt!

Etter Starbucks dro vi på McDonalds, alle mulige klesbutikker og til slutt dro jeg på dans. Så var det inn i bilen og på regntøy-shopping med mor. Kom hjem rundt åtte, og var heelt død i beina! Konkluderer med at det var en over gjennomsnittlig bra dag, smilte og lo til jeg fikk vondt i magen, haha.. Det er den beste følelsen som finnes ♥

 
Tok bloggbilder av Therese, jeg selv var ikke så veldig flink blogger og tok ikke med kamera.. Så dere får se henne, hahah!
-EK

Dagens: Kjole!

Hahahha ansiktet mitt på slutten her...

Jaja, dette er faktisk dagens antrekk! Fant denne kjolen i skapet etter noen uker, og kom på hvor høyt jeg elsker den, så da ble det den i dag. Vi hadde absolutt null og niks å gjøre på skolen, så det var en ganske kjedelig dag der. Vi er ferdig med skriftlig eksamen og har kun muntlig igjen, men det er ikke før om to uker. Så da har vi ingenting å gjøre før om to uker! 

Dette resulterte da i leksefri, så jeg og Therese fikk plutselig for mange timer i døgnet. Vi har sett Paradise, gjort ingenting i mange timer, spist, spist og spist og til slutt vært på tur med Teddi. Den turen endte opp på en lekeplass, med cookies og sjokolademelk, musikk på mobilen og mange rare temaer å snakke om. Utrolig koselig, det jeg kaller kvalitetstid :p

-EK

Første eksamen overstått

...Men det gikk ikke helt som jeg hadde håpet. Misforstod en oppgave tror jeg, og ble ikke 100% fornøyd med hoveddelen. Og selvføleglig, vi kom opp i norsk- så da er det enda en eksamen i morgen. Det er jo egentlig helt sykt? At noen kan tro at vi klarer å levere like bra etter seks timers konsentrasjon?! Da har jeg tatt ut alt, jeg er heelt utslitt og har halvsovet frem til nå. Og i morgen er det nynorsk, haha... Får bare gjøre mitt beste, ingen kan gjøre bedre enn det! #lifetipswithek


Gamle bilder, dere får ikke se meg nå..Er et eneste stort rot, haha. Hvordan var deres første eksamen? Fortell!

-EK

ØveøveøveTo bilder fra dagens øving, haha.. Spiste gelè (første bildet), kake og to middager til lunsj i dag. Stod opp før ni, dusja og pugget til eksamen helt til halv tolv. Så var det lunsj, mer øving og enda en lunsj. Når familyen kom hjem fra skole og jobb fant jeg plutselig ut at jeg skulle på joggetur?! Altså, hva i alle dager? De som kjenner meg vet at jeg aldri jogger, dette var type 2. turen i år, hahah. Men joda, jeg jogget, kom inn døra rett før det begynte å regne og stod i dusjen mens det hølja ned utfor. Herlig følelse! Ble kvitt hodeverket, men kjenner det er på vei tilbake nå. Krysser fingrene for at jeg blir bra igjen før torsdag, for hodepine og eksamen er neppe en god kombinasjon... :/

Hvordan har deres dag vært?

-EK

Mat og bunadsbilder

Gratulere med dagen, Norge! Begynner å bli sent nå, men det er jo faktisk fortsatt 17.mai. Min feiring har vært veldig fin, gikk i tog med klassen og var på stadion etterpå. Og gjett hvem som vant beste innslag i toget? Oss!! Da blir det kongeparken tur snart, wohoo ♥ Jeg og Therese tok litt av når de avslørte vinneren...

Etter det var det å stå i mange, lange køer for å kjøpe noen veldig dyre burgere, kaker og brus og så skulle vi være med på litt leker. Meen da bestemte himmelen seg for at den hadde fått nok, så regnet hølja ned. Ble hentet hjem, og senere dro hele storfamilien (nesten) til Hummeren Hotell for å spise middag. Veldig god mat og hyggelige folk! Følte jeg tok masse bilder i dag, men fant ut at det besto av mat- og bunadsbilder. Så her har dere de!En mobilbilde- versjon av dagen kommer i morgen, tok så mange (rare) bilder med den at jeg nesten må laste dem opp. Kos dere videre!

-EK

Eksamensopprekk OG forestillingsdag! (gårsdagen)

Hei dere! Som dere sikkert forstod utfra overskriften, har gårsdagen vært ganske innholdsrik. Vi fikk vite hva vi kom opp i (skriftlig) og det ble norsk! Har liitt blanda følelser for det ettersom jeg er flink i norsk, men liker ikke at vi må ha to eksamener rett etter hverandre. Og den nynorsken... :/ Men jaja, slipper i hvert fall å øve matte hele 17.mai! 

Rett etter opptrekk var det ned i gymsalen for å øve til forestilling i sal og scene, og der ble vi hele dagen. Satte på party-musikk på full guffe på anlegget i kjelleren, så vi ble skikkelig gira før vi skulle på scenen! Syns fremføringen gikk bra for min del, noen av dansene satt ikke bra nok hos noen av de andre, men men. Nå er vi ferdige med den, og det er utroolig herlig.

Etter skolen dro jeg og Karianne til byen. Jeg bytta en treningstopp og kjøpte ny foundation fra Isa Dora, gleder meg til å teste den ut! Spiste lunsj på Dolly Dimples, pizza som alltid. Eelsker Dolly, er seriøst den beste pizzaen du kan gi meg (kanskje utenom italiensk). Etter byturen var det hjem, se paradise og så til Therese for en klassisk sleepover! Sykt mye å gjøre på en dag, føles litt som en uke egentlig. Herlig med fri i dag!

¨

Bilder fra helga til nå :) Jeg og Karianne chiller på brygga, kunst og håndtverkprosjektet mitt er endelig ferdig (!) og jeg har passet lillebror en del. Den nederste kollasjen er fra i dag: Bakgrunnsbilde på mobilen (quote som traff meg rett i hjertet), gjengen under øving i dag, pizzaa og litt brus ♥

Hva skal dere på en fridag? :)

-EK

Pringles love

Hei dere!

Hatt en ok dag så langt? Min dag har egentlig vært ganske slitsom, mye å gjøre så tidlig i uka. Alle lærerne har funnet ut at vi har eksamen neste uke, så vi øver til det i alle fag i tillegg til vanlig dager- det går ikke helt opp! Det som sliter meg mest ut er likevel valgfag, sal og scene. Skal sette opp revy på onsdag og vi er langt fra klar, og denne gangen er det faktisk ikke vår feil! Vi har mista maange timer vi aldri får tilbake, og må være ekstra på skolen de siste gangene nå, og likevel mener de vi "mangler engasjement" og ikke har jobbet godt nok. Jeg har jobbet hver gang, og mer enn gjennomsnittlig med det hjemme også! 

Haha, dagens klagetale. Ellers har jeg øvd til samfunnsprøve i morgen, spist boller og prøvd meg på flere bilder med makrolinsen min. Sliter litt med blurry bakgrunn, noen som vet hva jeg burde stille blender/lukkertid på?


¨


Egentlig har jeg  bare spist masse pringles og grudd meg til å øve hahah, men jeg har fått til litt. Skal straks på dans, gleder meg faktisk veeldig til å bevege meg litt. Bli så lei av å sitte i en stol hele dagen!

-EK

Den store puggedagen

//Håret i en dott og null sminke=søndag, haha. Får middagsgjester, så må se litt presentabel ut! Skjørt fra Pull and Bear, Topp fra Forever 21 og smykke fra Gina Tricot

Hei dere!

Føles som evigheter siden sist, men egentlig er det ikke så mange dager siden? Har hatt tidenes værste skoleuke, så det forklarer lite blogging. I går sov jeg over hos Therese på Nærbø, og vi hadde det veldig koselig :) Så Harry Potter, spiste masse usunt og filmet The yoga Challenge! Kommer på bloggen så snart som mulig. Dagen i dag derimot, har vært langt fra like morsom... Søndag=Puggedag! Heldags i matte på tirsdag, så har sittet inne og øvd til nå. Skal ta en spisepause og kanskje rydde litt før jeg begynner igjen nå. Håper dere har en herlig søndag videre!

-EK

Lesehest og dagens antrekkGod morgen!

Sola skinner, jeg våkna av meg selv før klokka ni og jeg er akkurat ferdig med tidenes beste bok- kan det bli bedre? Sitter faktisk med en litt vemodig følelse i kroppen nå, leste nettopp ut den siste Divergent-boka. Blir alltid litt sånn etter å ha lest ut en bokserie, jeg er så glad for å ha fått vite slutten, men likevel vil jeg bare lese mer! Haha, heldigvis har jeg flere bøker på lager, og så er det bare å glede seg til filmatiseringen av den siste Divergent-boka.  Gjett om det blir bra!

For øyeblikket leser jeg faktisk Peer Gynt (snork), holder på med en fordypningsoppgave på skolen. Nesten ferdig nå, og godt er det! Må levere på fredag, og jeg har sånn ca 583290843 andre ting å gjøre den kommende uka. Får vel bare bite tennene sammen og skrive, så kanskje jeg får sett sola før den forsvinner :)

Fancy versjon av dagens antrekk, tihi :) Topp fra Zara, Bukse fra Lindex. Prøvde meg på en annerledes flette også, men ble ikke like vellykka som jeg håpet.

Dere får ha en fantastisk dag videre, og til alle dere som sitter inne med skolearbeid- jeg føler med dere!

-EK

Take me to Coachella

Hei dere! Hatt en fin dag?

Jeg hadde faktisk fri i dag, eller i hvert fall så godt som fri. Var Hei-Verden innsamnling, så jeg og Therese solgte muffins på kiwien for å tjene penger. Tjente faktisk mer enn vi trengte, men selvfølgelig gir vi alt til Hei Verden. De trenger det mer enn oss! Etter salget gikk vi hjem igjen og så på Friends og spiste middag. Rakk så vidt bussen til dansen, og nå er jeg vel hjemme igjen. Sitter og ser på alle slags snapchats og youtube-videoer fra Coachella, og åå som jeg skulle ønske det var meg! For de som ikke vet det er Coachella en hippie/Bohemian-inspirert musikkfestival i USA som foregår for øyeblikket. Står på bucketlisten min, jeg skal dit før jeg dør!

Tok noen bilder av den søte hatten min fra London da, så kan jeg heller drømme meg bort i videoer fra festivalen for denne gang. Noen som er der, forresten? :)

-EKOn wednesdays, we wear pink
Hei dere!

Endelig har jeg på meg noe presentabelt, jeg skal ut og ta bilder til bloggen- men gjett hva? Batteriet til kameraet er borte! Ikke laderen eller kameraet, men batteriet. Hvordan mister man det? Haha, klønete er jeg i hvert fall, og det spørs om det blir nytt batteri på meg nå før flytyren. Trenger jo kamera! Jaja, det ble mobilbilder i dag. Har på meg topp fra Zara, skinnskjørt fra Pull and Bear og smykke fra H&M. Veldig fornøyd med denne genseren, fikk den i går fra London :) Utrolig behagelig å ha på seg, også er den rosaa- "On wednesdays, we wear pink"-

-EK


Fullt kjørt, mis amigos

Et lite hallo fra en utslitt blogger her, pfuuu... Gjett hvem som har spanskprøve i morgen, da? Yes, moah.. Og ikke nok med det: Vi har engelsk prøve heldags på fredag (fredag! Av alle dager) og innlevering i fordypningsoppgave i norsk, som jeg ikke har kommet så altfor langt på. Skal i bursdag i morgen og på dans hele torsdag, så ikke vet jeg hvordan jeg skal klare det her...

Jajaa, hver gang et sånt innlegg kommer så går det seg til likevel. Har i hvert fall øvd alt jeg kunne i dag til den spansken! Var nettopp borte hos Karianne og øvde, mens vi spiste påskeeg fra Freia og drakk Caprisonne fra Sverige. Helt ok :)

Noen bilder fra photoshooten til meg og Karianne for noen uker siden. Kan med hånda på hjertet si at det var iiskaldt, men likevel veldig gøy. Verdt det!

-EK

And I watch it begin again

Heii og god påske og alt det der. Kom nettopp hjem fra hyttetur, hvor jeg hørte på Taylor Swift på repeat hele bilturen- derfor det kreative valget av overskrift :)

Uansett, det er mandag og jeg føler det er...Jeg vet ikke engang, hahah. Er det bare jeg som mister totalt oversikt over dagene i ferier? En ting jeg har oversikt over da, er skoleuka som kommer. Blir nok en spanskprøve på onsdag og innleveringer jeg ikke heelt er ferdig med, så jeg får vel egentlig begynne nå. Har i hvert fall hatt en veldig fin påskeferie, uten å bli syk denne gang! Gleder meg allerede til helga, kjenner jeg ikke er så glad i skole for tida. Very well, her har dere et lite (og veldig merkelig) bildedryss fra ferien min:

 

Nå skal jeg se alle episodene av Paradise jeg ikke fikk med meg, haha.. Snakkes!

-EKSnart sommer?

Hei, og god påske!

Er kanskje enda litt tidlig, men det var tross alt Palmesøndag i går? :) Noe annet som er tidlig er årets første bad- noe jeg og Therese tenkte vi skulle prøve oss på i går. Vi stod opp veldig tidlig for å få bilder med bra lys, dro hjem igjen og sovna. Etter frokost og litt film hadde vi plutselig alt for mange timer av dagen igjen- vi kom ikke på noe å gjøre! Endte opp på solastranda med lille Teddi, hvor vi delte en (sykt dyr) fiskesuppe og drakk varm sjokolade.

Vurderte å bade, men slo det raskt fra oss.. Vasset uti likevel (anbefales ikke), med Teddi under armen. Han nektet å i det hele tatt nærme seg vannet.. Tok med det lille kameraet, men glemte det litt bort. Så gjør dere klare for tidenes mest tilfeldige bilder:
Strandhotellet, hvor vi spiste. Veldig god, men som sagt- dyr- mat :)


Og et lite nærbilde av neglelakken jeg rakk å fikse i forgårs. Klarer ikke helt bestemme meg for om jeg liker det eller ikke! Syns blåfargen er ganske fin, men ville ikke hatt den så "grå", hvis noen skjønner?

Jaja, det var i hvert fall gårsdagen kjapt oppsummert. I dag har jeg og lillebror vært alene hjemme, alle andre måtte på jobb og i barnehage. Har kost oss en del, så bl.a. Hobbiten 2 (Smaugs ødemark) nå nettopp. Bra film!

Hva har du gjort i dag, da? (eller i går?)

-EK

Fotoshoot og sånn


Hei og god påske!

For en herlig følelse: Fri i en uke! I går hadde jeg ingenting å gjøre ettersom dansen ble avlyst, så jeg endte opp med å gjøre litt av alt jeg hadde lyst til. Typisk meg. Jeg og Karianne hadde en liten fotoshoot ved solnedgang, jeg bakte muffins (og spiste deigen), hadde mini-spa-kveld, chitchat time med Therese og Karianne, laget mer koreografi til dansen på skolen, gjorde litt lekser, så ferdig tv-programmene jeg ville se og filmet en video til dere. Phu! I dag derimot, har jeg gjort: Ingenting. Therese og Tone var med hjem, vi hentet lillebror i barnehagen og sovna neesten på sofaen. Drakk en svær kopp kaffe og energinivået steg betraktelig, men så måtte de gå hjem... Haha. Nå sitter jeg her og ser unyttige youtubevideoer og gleder meg til middag.

God ferie!

-EK

Vaffeldagen

Hei dere!

I dag kom jeg hjem fra skolen, slengte noe pizza i ovnen og skifta til danseklær. Skulle til å pakke mat-boksen og gå til bussen når en melding plinget inn: "Balletten er dessverre avlyst i dag pg.a. syk lærer og ingen mulighet til å sette inn vikar"  Søren og, var det første jeg tenkte- Men så ble dagen ganske så bra likevel! Har filmet en video til dere, sett tv og gjort lekser. Føler meg egentlig ganske så produktiv, til tross for at jeg har sittet i ro i en stol mesteparten av tiden. Nå er det på tide med litt bevelgese, skal lage litt dansekoreografi til stykket vårt på skolen.

I går var den internasjonale vaffeldagen, forresten. Fikk dere med dere det? Jeg og Karianne følte vi måtte feire at vi var ferdig med spansk, så vi satte i gang med vafler kl. halv ni om kvelden. Ble gode :)

-EK

Insurgent time

Godmorgen :)

Må bare oppdatere dere litt etter uka, helgene går jo så altfor fort... Jaja, i går var i hvert fall en herlig dag! Våknet sånn passe tidlig, spiste frokost og ble med Karianne og Minnie (hunden♥) for å ta bilder. Ble noen bra og mange dårlige haha, men det er sånn det skal være! Etterpå gikk vi en tur med henne og spilte kahoot-quiz mot hverandre hjemme, koselig :p

Plutselig fikk vi litt dårlig tid da, for vi skulle nemlig til byen med Tone! Rakk bussen likevel, og det ble noen timer shopping, cafebesøk og jentesnakk. Møtte Linnki (♥) ved kinoen også var det tid for Insurgent! Ååå dere må bare se den filmen, helt fantastisk! Knuste de fleste filmer jeg har sett altså, selv om jeg hadde lest boka. Wow!

I dag skal jeg hjelpe til i barnebursdag og jobbe med en engelskpresentasjon til tirsdag. Skal prøve å huske å legge ut bildene jeg og Karianne tok, så dere kan se!

Her er to andre bilder til prosjektet mitt, forresten. Trenger feedback! Temaet mitt er "Bilder i bevegelse".

-EK

Et kjapt hallo


Bilder fra fredag; Kjole fra New Yorker, Jakke fra Only

Hei!

Føler det er evigheter siden jeg har skrevet til dere, en del innlegg har vært forhåndspublisert. Takk og lov for at det finnes, vedder på det er mange bloggere som lever litt på det! Uansett, i dag har jeg hatt naturfagsprøve. Det var egentlig det mest interresante som skjedde, hahah... Jeg og Therese feira at den var over med å kjøpe boller på butikken i friminuttet.. Dvs jeg kjøpte boller og hun kjøpte sjokoaldemelk med mine penger :)

Nå skal jeg gjøre litt matte, trengs visst litt pugging etter forrige prøve... :/ Senere i dag er det konferanser, vet ikke helt hva jeg synes om det. Blir fort så merkelig stemning?

Hva gjør dere i dag?

-EK
Skrivesperre?

Har vel sittet i ca et kvarter nå uten å skrive noe, heh..Noen ganger slår skrivesperra inn! Flaks det skjedde nå egentlig, hadde vært litt verre om det skjedde på nynorsk heldag på skolen!

Okei, jeg har vel egentlig ingenting interresant å fortelle. Var på dans i dag etter skolen, skal være Askepott på forestilling i mai :) Så det gleder jeg meg til! På fredag skal jeg sove over hos Therese, og på lørdag drar vi + Tone med skibussen i trekket! Krysser fingrene for bra vær, lite folk og lite is på veiene haha, kan jo alltids håpe...
For øyeblikket sitter jeg i koseklær og jobber med en naturfagslekse samtidig som jeg redigerer ferdig ny video #Multitasking Hvilken video tror dere det er? Har nevnt det tidligere i uka... :)

-EK

Harry Potter for niende gang

Hei og god tirsdag? Haha, hei i hvert fall :)

Denne dagen har egentlig gått ganske sakte, men nå begynner ting å haste her... Skoledagen gikk ok, vi hadde ingen prøver eller noe som helst interresant egentlig. Hentet Oscar i barnehagen og gikk hjem i en intens vind, håret mitt så ikke helt bra ut etterpå for å si det sånn :/ Såå stappet jeg i meg pizza, gjorde lekser, laget dans til valgfag og nå sitter jeg her. Skal straks i bursdag med hele familyn, så må egentig gå å skifte nu. Til i morgen må jeg lese hele Harry Potter 3 hahah, får se hvordan det går... Har lest alle bøkene i serien 8 ganger hver (utenom nr.5, den har jeg lest 3 ganger), så tror egentlig jeg husker det meste :)Hva har du gjort i dag da?

-EK

For en helg!For en helg, sier jeg bare! Øverste bildet er fra i dag, midten lørdag og nederste fra fredag. Mye som skjer, her har dere kort oppsummert:

På fredag ble beste Tone med meg hjem, vi laget muffins, tomatsuppe og noe mer jeg ikke husker...? Var uansett veldig koselig, fikk pustet heelt ut etter uka. Om kvelden kom Karianne bort og vi gjorde egentlig ingenting i et par timer, haha...Perfekt fredagskveld. På lørdag ble jeg vekket kl.09.00 for å pakke- tid for skitrekk! Onkelen min og de eldste søskenbarna hentet meg, og vi kjørte mot Sirdal. Første trekket var stengt pg.a strømbrudd, så det var ganske fullt i neste trekk. Uansett veldig kjekt!

Så, i dag. Følte denne dagen fortjente et avsnitt for seg selv, haha... Stod opp åtte (!) og sang bursdagssangen for lillebror som ble 10år i dag! Spiste frokost som jeg egentlig ikke ville ha (var nervøs), for jeg skulle straks på scenen. Far kjørte meg til byen og rakk akkurat å finne et sete i salen før stykket begynte. Etterpå var det vår tur. Alle var superstressa (inkludert meg, og jeg hadde en bitteliten rolle), men vi klarte det veldig bra egentlig! Herlig følelse når det var over, og ikke minst når vi var midt i det :)

Så tok jeg en forsinka buss hjem og rakk bursdagsfeiring for lillebror. Har vært sosial heelt til nå *stolt*, så tenkte det var på tide med litt blogging. Phu langt innlegg, nå sier jeg godnatt!

-EK 

With a little red

Skjørt Pull and Bear, Topp New Yorker, Jakke Gina Tricot, Smykke Bikbok, Klokke Glitter og sko Skoringen :)

Hei!

Endelig litt fritid her, har passet lillebror og gjort lekser til nå. Snart er det middag, og så teaterøving! Begynner å bli skikkelig gøy nå, første forestilling har vært og den store er på søndag. Gleder/gruer meg haha, men det er vel ganske vanlig det. Martinius ble dagens fotograf haha, ble dratt ut i kulda igjen. Men nå må jeg egentlig få til noe matte greier i Excel, pfuu... Noen som kan det der?

-EK

Irriterende kjoler og endelig helg

Hei dere!

For en uke! Hater når folk klager, for jeg vet alle har det stress, men altså...Pfuuuu. Ble ferdig med både prøver og innleveringer i tide da, så klapp på skuldra til meg :) Og nå dere, nå er det helg! Har tilbragt dagen først på en ganske kjedelig skoledag, riktignok litt kjekkere enn vanlig ettersom vi tok bilder i kunst og håndtverken og fikk gjøre lekser i naturfag. Det er Therese sine bilder, jeg var modell, men de havner nok kanskje på bloggen likevel :)

Etter skolen gikk jeg og Therese for å hente lillebroren min, og hjemme gjorde vi null og niks. Fantastisk herlig og bare slappe av i flere timer uten mas fra noen- ord kan ikke beskrive det, haha #lazy

 

Litt fredags inspirasjon, og ikke minst, en viss kjole som forårsaket tidenes diskusjon hos oss:

Denne kjolen er gull og hvit for mine øyne! Har fått bevis på at den egentlig er blå og svart, og det handler visst om hvordan nervene i hjernen tolker fargene pg.a bakgrunnslyset osv... Men herlighet for noen samtaler jeg og Therese hadde, hahha..

Hvilken farge ser du? Ha en herlig helg!

-EKLately through my phone

Hei dere! Nå er jeg mest sannsynlig på hyttetur langt unna internett og telefondekning..Høres egentlig litt deilig ut? Jeg har uansett forhåndspublisert en del innlegg til dere, og her kommer et av dem: Lately through my phone! Kom virkelig ikke på noen bra overskrift på norsk her, det ble litt sånn: "Siden sist på mobilen" eller "Mobilbilder siden sist gang", haha.. Alt høres så mye bedre ut på engelsk?

Koste oss i gymsalen etter skolen, Oscar prøvde seg på snapchat, selfie, skoleee

Dansetrening med to vabs, ny bakgrunn på mobilen haha og pizza på Dolly Dimples ♥

Ny pizzadate på Dolly, haha, Linnki snaprapet meg og jeg og Therese slapper av på sleepover :)

Hva har du gjort i det siste?

-EK

Superheroes

Dagens sangtips. Hadde kanskje vært litt kult å ha et sangtips hver dag? Det hadde blitt litt i meste laget med musikk da, men men.


Hei!
Nå er det så vidt jeg har et sekund her, må spise og så på mørkerkjøring hvert øyeblikk. Har begynt på trafikalt nå, blir ferdig uka etter vinterferien. Da har jeg bare førstehjelpen igjen, wow? Gikk plutselig veldig fort det her, men jeg kan jo ikke kjøre før i juli uansett da. Håper tida går fort! Ellers er det snart søking til vgs, så det er jo en annen sak å tenke på. Ganske sikker på hvor jeg vil nå, men fortsatt ikke heeelt.. Og vi har to uker på oss? #hjelp
Men jeg må vel stikke nesa i bøkene igjen. Snakkes! Flere som har mye å styre med? Eller har noen sangtips til meg? :)
-EK

Blablabla

Heii

Kom akkurat hjem fra balletten, fant ut at jeg knakk negla på lilletåa i dag så det var blod overalt. Yey. Utenom det hadde vi styrke og kondisjon i gymmen, noe jeg absolutt ikke liker, og vi fortsetter i morgen. Det var det negative.

Det positive er at jeg er ferdig med all matten for uka! Ferdig med alle lekser egentlig, men den matten satt langt inne. I går var jeg også på mitt første trafikale grunnkurs i byen. Det var egentlig mye mer profesjonelt enn jeg hadde trodd! Vi fikk gratis kaffe (gi meg kaffe og jeg elsker deg), sjokolade og kjeks og mappe med info osv. Ble litt overraska egentlig, positivt da!

Og ellers... Går det sånn passe bra. Livet er ikke helt på topp, hvis noen hadde spurt hadde jeg ikke svart perfekt... Men bra er det. Går veldig opp og ned med humøret, men det er vel bare sånn det er å leve.

Har tatt temabilder for flere dager siden, men de er ikke redigert eller lastet inn. Skal begynne nå :)

-EK

Med nesa i bøkene

Wow bra overskrift

Hei dere!

Her sitter jeg, med nesa i rle-bøkene, sjokolade som ligger to meter unna (så jeg gidder ikke hente den), study Music på youtube og alt for mye å gjøre. Woh, godt å få det ut, haha! Har prøve i morgen, i tillegg til trafikalt og teater, så jeg kan ikke gjøre noen lekser da- og på torsdag er det dans helt til kvelden. Så jeg må gjøre så godt som alle leksene i dag. Nå. Yes.

Har stressa siden jeg kom hjem jeg, så nå trengte jeg en spise (og blogge) pause! Blir bare arkvibilder, men det håper jeg er forståelig...!


Kjole fra London, smykke fra bikbok :)


-EK

Fletteguri

Det har blitt noen dager uten blogging, heh ups! Ingen spesiell grunn egentlig, bare skole og venner og ja. Sånne andre kjedelige ting. Men nå er jeg her, faktisk tidlig på morgenen (utrolig til meg å være), klokka er 07.03. I går var jeg på teater med Therese igjen, og det var ganske gøy. Litt kjipt på slutten når jeg ikke hadde noe å gjøre, haha, men hele resten av tida var jeg på scenen. Teater er egentlig ikke så dumt som jeg før har tenkt, haha..

Her har dere en sneakpeak av antrekket mitt noen dager tilbake. Ellers har jeg tatt prosjektbilder med mine to dansere Therese og Karianne tidligere denne uka, så skal ikke se vekk i fra at de havner på bloggen etter hvert :)

Håper dere alle får en herlig dag! Snakkes :)

-EKSøndagen min- minutt for minutt

Er vel en greie som går rundt nå, dette med minutt for minutt? Eller så er jeg kjempesent ute som vanlig, heh. En av to! Ja, nå skal jeg i hvert fall vise dere søndagen min forrige uke- om ikke hvert minutt så i hvert fall ganske ofte. Enjoy :)

10:00 Våkna, brukte halvtime på badet og spiste denne digg frokosten.

11:15 Familyn har bestemt seg- vi skal på museum. Bruker alt for lang tid til å fikse meg, før jeg innser at ingen kommer til å bry seg om antrekket mitt på museum uansett. #thughlife

11:30 selfietime! 

11:45 Biltur=mobiltid. Fant dette altfor fine dekselet, men det er utsolgt overalt?! :(12:00 Museum. Mye gøy på snapchat.

14:30 Hjemme igjen -> Filmtid!

Karianne ble med :):):):) Gjett hvilken video det ble?

15:30 Spiste meg stappmett på vafler hjemme. Så kom vi til Karianne og fikk enda mer vafler. Var også på the hunt en eeevighet.

16:30 Middag hos mormor! Spilte Disney spill, eneste greia jeg har sjans til å vinne i. OG JEG VANT :D

17:30 Muffins. Nam ♥

20:00 Ikke gjør dette hjemme på tv. Må alltid se på det, verdens dårligste program, men likevel...21:00 Redigeringstid i hjemmet. Tok altfor lang tid, la meg ikke før halv tolv (seint til lille meg å være)

Ja, hvordan var deres søndag/dag i dag da? Tanker om sånne innlegg?

-EK

Trening?!?

Haha, heii dere!

Sent innlegg fra meg i dag... Men grunnen er... trening! Wow, det var uventet? (I hvert fall etter at dere leste overskriften, hm) Uansett. Therese var med meg hjem, vi laget cakepops og muffins og speilegg.... Og gjorde litt lekser og var barnevakt og sånne ting. Etter middag ble vi (egentlig bare Therese) akutt sporty, og vi dro på joggetur. Var en interresant opplevelse; Teddi (hunden) hadde kappløp med meg samtidig som han stanset ved hvert tre han så, mine ørepropper falt ut annenhvert sekund og begge to fikk sting av latterkrampe. Ja, av latteren- ikke joggingen.

Vel, vi kom hjem, gjorde litt øvelser inne og tøyde ut (kjekkeste med hele turen), og spiste sykt mye skiver, mango og smoothies etterpå. Det var dagen min :)


Måtte såklart vise frem treningstøyet før det ble brukt da #bloggern

Dagen din? Hva syns du om trening? (lol)

-EKDagens antrekk

Topp fra xtradivios (?), Jakke fra marked i Italia, bukse monki og klokke fra glitter

Okei, for å være helt ærlig så er ikke dette i dag. I dag hadde vi svømming på skolen. Som betyr- vått hår, null sminke, koseklær for å prøve å holde seg varm oog en svær jakke over det hele. Haha, så bildene er fra onsdag, meen det håper jeg går bra!

Så denne dagen har vært sånn passe ok. Som sagt- svømming. Er ikke den største fanen av svømming, men jeg overlever (som oftest). Ellers en ganske kjedelig dag...Har enda litt skolegreier å gjøre til neste uke, og er det noe jeg ikke vil så er det lekser i helgen. MEN jeg skal i bursdagsfest i kveld, så det ser jeg frem til ♥ Og hey dere- det er fredag!

-EK

White on white

Hei dere :)

Mandag igjen, begynner å komme i rutine nå. Gleder meg veldig til dansen i kveld, er faktisk deilig å trene litt igjen? Kjenner jeg har blitt vandt til mye sjokolade og usunn mat etter ferien, så prøver å venne meg av med det igjen. Er ganske vanskelig når det ligger søtsaker rundt hvert hjørne haha, men jeg prøver! Her har dere forresten antrekket mitt noen dager tilbake: White everything! Veldig glad i denne kjolen, men har brukt den overraskende lite! Fant den igjen nå jeg rydda skapet, hehe...

Kjole London, klokke glitter, smykke bikbok ♥

-EK

Shopping i stormen

Hei!

I dag, i stormen, fant jeg og Therese ut at vi skulle på shopping. Ble overtalt til å være inne, så vi holdt oss på Madla Amfi (senteret). Koste oss masse, gikk rundt og spiste lapper og så på alt salget. Kjøpte egentlig ganske mye, tok bilder av en del under. Når vi skulle hjem igjen var stormen på sitt beste (verste), så vi var litt redde for å blåse vekk. Så vidt vi fikk vinka bussen inn til oss, og når vi skulle over Tanangerbroa ristet hele bussen. Bølger skvulpet over hele broen rett foran oss, så vi satt der og holdt hender hahahah. Var helt ærlig redd for at vi kom til å velte, så når vi endelig kom oss hjem ble jeg veldig lykkelig. Men nok om det! Nå krysser jeg fingrene for at vi klarer å lage pizza før strømmen går, ellers blir det bare snop på alle.. ;)

Fra Vero Moda, 25;

Bikbok, 99;Gina Tricot, 129;

Drikkeflaske som holder drikken kald/varm fra Kitch`n, 99;

Og såklart, litt mat. Spiste ganske mye mer enn det haha, men jaja.

Hva har du gjort i stormen da? Eller er det bedre vær hos deg? :)

-EK

Don`t believe me just watchArkivbilder

Hei!

Nå tror jeg nesten jeg må gjøre litt matte. Har sett på frozen videoer med Oscar helt til nå, haha aw. Nesten ferdig med ukas lekser, det er ikke så verst på en onsdag? Måtte faktisk tenke meg om før jeg skrev onsdag der, er ikke heelt inni skolemodus enda. Men, over til en annen sak. På torsdag er det ball! Sliter litt med å velge kjole, så tenkte å spørre dere. Legger ut de jeg er usikker mellom senere i dag, så kan dere gjerne skrive hvilken dere likte best :)

Denne sangen er forresten så motiverende, hører på den i ett sett. Dansa til den på jazzdansen på mandag, også ble jeg helt hekta igjen, tihi.

Uptown- Bruno Mars

Hva gjør dere da, en onsdags ettermiddag?

-EKJuicing it isJeg er veldig lite kreativ for øyeblikket, hehe....Sikter til overskriften her!

Okei, denne dagen var ikke såå ille som i går. Men fortsatt er jeg langt fra fornøyd med å stå opp kl.7 og sitte i et klasserom halve dagen. Jaja, jeg tenkte faktisk å teste ut juicing boken jeg fikk til jul! Mange mener vel det er sommerdrikker, men jeg gidder ikke vente, jeg. Vil jeg ha det nå, så lager jeg det nå! Tror det er noen merkelige ingredienser jeg ikke har da, men kanskje det funker uten..? Og kan man bruke vanlig smoothie-blender, eller må man ha en spesiell? Hvis du har testet ut juicing selv så gjeerne gi meg noen tips, amatør som jeg er.

Så, da snakkes vi :) Tror kanskje det blir en liten photoshoot også i dag, hvis det bare slutter å regne... Prøvd juicing før?

-EK

Så var det over

Javel, skoleåret 2015... Here we go.

Har unngått å tenke på denne dagen hele ferien jeg, men en gang må den jo komme. Har hatt en veldig koselig ferie med ganske mye på programmet, men fortsatt masse tid til å bare ha fri og slappe av. Sånn jeg liker det :) Har også fått tid til å lage flere videoblogger som jeg nå jobber med, testet ut flere teknikker når det kommer til fotografering og ikke minst testet ut makrolinsen min! Det ble likevel litt lite tid til makrolinsen, men den skal jeg definitivt bruke mye resten av året.

Nå har vi faktisk et helt nytt år foran oss, med blanke ark og opplevelser i vente. Jeg kan med hånda på hjertet si at selv om jeg gruer meg til masse, som eksamen og å slutte på ungomdsskolen og velge vgs og drama på skolen og stå opp tidlig osvosv, så gleder jeg meg helt vilt også. 2015, jeg er klar!

 

-EK


Nyttårsaften 2014!

Eller er det 2015? Nyttårsaften er vel egentlig kvelden i 2014, eller? Okei dere skjønner hvilken dag jeg mener haha

I går var en veldig fin dag! Det regna litt, men det gjorde ikke noe. Spiste pinnekjøtt, riskrem og kaker av alle slag. Jeg og Tønnes hadde laget quiz med premier og greier, som endte opp veldig morsomt :) Var ute og fyrte opp raketter for de minste rundt ni, og selvfølgelig kl.12 også. Håper alle hadde en fiin kveld i går, og ønsker dere alle et fantastisk 2015! Godt nyttår!Kjole fra gina tricot, smykke mor sitt såå vetikke

Forsøk på å skrive 2015 med stjerneskudd, hahah oj...Ananasbrus som champagne :)

-EK

The lazy life

Hei :)

Her blogges det fra senga, sitter her med to dyner + teppe over meg og ønsker meg en varm kakao, mmm... Var nettopp ute i kulda, så det var herlig å få komme inn igjen. Jeg er for øyeblikket hos farmor og farfar, ganske langt nord (okei ikke så langt men mye lenger enn hjemme i Stavanger da.) Hele storfamilien er her, så det var utrolig koselig å få møte alle igjen. Våkne seint, være opp seint, se alle mulig unyttige tv-programmer og gjøre det som faller meg inn- yes, please! Elsker dette stedet, får meg til å slappe av på en helt annen måte.-EK

Min julaften- 2014

Kjole fra New Yorker, Jakke Gina TricotBilder fra en fantastisk julaften!

Det startet litt senere enn vanlig, døgnrytmen min kan ikke engang kalles rytme lenger så jeg stod opp liitt sent. Spise frokost, rakk såvidt Askepott. Satt der i sofaen for meg selv og ønket meg min egen prins. Begynte på Reisen til julestjernen men måtte gjøre meg klar, så jeg hoppa litt frem og tilbake mellom badet og tv-en. Endte med at jeg krølla håret i sofaen og sminke meg med mobilen som speil, yas.

Så var det kirka, og heldigvis har vi en "barnevennlig" prest, så det ble ikke sånn høymesse med masse snakk om Bibelen som ingen egentlig forstår. Var veldig koselig og fint egentlig, og varte ikke så lenge jeg hadde sett for meg.

Og såå begynte den egentlige festen. Vi spiste svinestek hos mormor, gikk rundt treet, spiste riskrem med mandel som JEG FIKK wow, vant en marsipangris *stolt*, pakket opp utrolig mange fine pakker og spiste kaker til vi (nesten) sprakk. Det var en litt tøffere kveld enn andre år av private grunner, men det ble veldig koselig uansett og jeg tror alle forlot huset med et smil (bortsett fra lille Oscar, som hylte og sparket for han ville ikke legge seg, yolokid) Og det snødde! På selve kvelden, helt utrolig siste liten men det var bare ekstra stas. Gotta love snø ♥

Hvordan var din julaften? Jeg er forresten sykt spent på hva dere kommer til å synes om min julegavevideo, strevde lenge med å redigere den så den kommer snart. Yey, snakkes ♥

-EK

1.juledag!

Godmorgen fra meg! Første gang siden nyttårsaften jeg har fått sove til 12. Herlig!

Julaften var veldig fin, hadde det koselig med familien og fikk maaasse fint. Tror jeg lager "What I got for Christmas"- video, vet mange liker det? Kan jo røpe noe da, fikk ny kameralinse!! Makrolinse denne gang, og jeg kan ikke vente med å få testet den ut. YES

Lengre innlegg om julaften kommer senere i dag, tenkte egentlig bare å oppdatere dere litt. Våknet til ferdig frokost og snop i julesokken min, så nå skal jeg straks spise. Vi har tradisjon med 1.juledagspresanger, så det er alltid en ekstra presang 1.juledag. Så da blir det litt pakker i dag også :) Forresten har jeg ikke fått Therese sin gave enda, så der venter enda en :)

Dagen derpå krøller ♥

Og BTW DET SNØR! Alle har surmult litt fordi det åpenbart ikke ble hvit jul i år, men så! På selve julaften snødde det, og det la seg faktisk! Haha ble mange utropstegn her men jeg er så syykt glad. Tone og jeg sendte snaps om hvor glade vi ble i sånn ti minutter haahhaahGOD JUL!

-EK

Pakke pakker pakker pakke

Oj, hva ble klokka i går tro? Kanskje litt for mye, takk og lov for ferien for å si det sånn! Ble sittende med siste innspurt i julegavene, både til familie og venner. Er kjent for å være sent ute, men aldri for sen, heldigvis. I dag skal jeg leke julenisse og levere gavene til de nærmeste, blir koselig! Forhåpentligvis får jeg noen igjen, haha. Hater den følelsen når du ikke helt vet om du skal kjøpe gave til en person, men du gjør det likevel, også står de der og bare.. "Åja, ehm.. Jeg har ikke noe til deg.." Uff, kommunikasjon kan være altfor vanskelig av og til. Får håpe jeg har forstått riktig i år da!

Ellers nyter jeg ferien, jeg! Kondolerer til alle dere som må på jobb i dag, uff. Må være noe av det verste å jobbe i jula, i hvert fall selve julaften og dagene etterpå? Det er noe av det jeg stresser med faktisk (lol), vurderer å bli lege skjønner dere. Og da må man mest sannsynlig jobbe noen hellidager, folk blir jo syke når som helst. Jaja, får nyte ferien mens jeg kan!

Kos deg der du er i dag, nå er snart den store dagen (kvelden) her! Wow det rimte jeg burde bli dikter

-EK

Muffinsbaking og ferie!

DET ER FREDAG OG JULEFERIE OG FRI OG INGEN LEKSER ELLER PRØVER OG SOVE LENGE I TO UKER JAA

Hei!

Måtte bare få ut gleden min, følte seriøst for å skrike når jeg gikk hjem fra skolen i dag. Halve 10.klasse er over for meg! Takk og lov for det... Uansett,  Tone ble med meg hjem og vi brukte laang tid på å spise opp snopet vårt og spille quizkampen på sofaen. Plutselig ble vi enige om at det var på tide å gjøre noe mer interresant, så vi lagte sjokolademuffins med rømme? Ingen av oss liker rømme, så vi var sånn passe skeptiske. De smakte overraskende godt da, så de er vel omtrent spist opp nå.

Nå har jeg surfet på nettet etter "Google triks" (visste dere at om man googler "do a barrel roll" så snurrer hele sida rundt?), sett meningsløse videoer på youtube om skumle vesener i havet og dinosaurer som liksom enda eksisterer osvosv. Nå må jeg definitivt rydde rommet, ser faktisk enda verre ut en vanlig her. Uff.

Hva har du gjort i dag? Vil dere ha oppskriften på muffinsene? Og hvor mange av dere googlet "barrel roll" bare for å se om det funka nå? :)
-EK

Video video video

Hei dere!

Hjemme fra skolen, filmet en video til dere og skal straks redigere den. Holder på med tre videoer faktisk, men to av dem tar lang tid... Den ene er ufokusert nesten hele tida, og den andre mangler vi noen klipp til. Grunnen til at jeg sier vi er fordi det er meg, Therese og Karianne som står for dem.. Men okei, jeg tror ingen bryr seg før de faktisk kommer ut.

Nå ofrer jeg i hvert fall mye tid på det iskalde rommet mitt med svære headphones på hodet, for å fikse disse videoene. Så være stolt over meg, haha.-EK

Muntlig- check!

Aaa for en herlig følelse! Endelig ferdig med matte muntlig, og gjett hva? Toppkarakter! Den følelsen når du har jobba så sykt hardt for å få til noe, også får du det til- den følelsen er den beste i verden.

I går var en hektisk dag, selv om lite skjedde. Jeg brukte fem timer på å gå rundt og grue meg, spise frossenpizza og øve til muntligen, så var det min tur klokka ett, jeg gikk ned og ble ferdig. Therese kom med lille Teddi og hentet meg, vi gikk hjem til henne og hentet tingene hennes og så opp til meg (wow bra forklart). Så var det juleverksted med de nærmeste  vennene, mange kunne ikke komme men det ble veldig koselig! Therese sov over, og vi ble liggende og snakke liiitt for lenge. Stod opp igjen etter en stund og spiste mer frossenpizza til nattmat, yey.

I dag har jeg vært i medhjelper i kirka, det var sånn 4.klasse-adventsamling og de trengte noen eldre til å hjelpe til. Ble invitert til medhjelper-fest i januar, overraskende! Jeg har hjulpet til kanskje 3 ganger, mest fordi jeg var konfirmant og "måtte", men men. Koselig det! Nå redigerer jeg ny intro-video til youtube-kanalen min, og senere skal jeg sitte barnevakt. Ah er så herlig å slippe skole! Kommer ikke over det.Tb til den tiden jeg faktisk tok outfitbilder- gode tider.

-EK

Lately through my phone

Spansken i dsg gikk rett vest, dvs meget dårlig. Var i hvert fall mange flere som sleit, får håpe de senker karakterskalaen eller noe for seriøst... Vanskeligste prøven jeg har hatt!

Anyways, tenkte å vise dere et par bilder fra mobilen de siste dagene. Vet mange liker slike innlegg, blir litt mer uformelt og personlig :)

/lekte nisser på skolen/lekseeeer/Tone fikset neglene mine//

/Bytur med Tone og Karri/cafetid :)/endelig Desember/vurderer å gjøre samme video som Zoe og Tanya, hva tror dere om det?//

/Forvsvaret kom og hadde en halv dag med aktiviteter, skikkelig gøy/Lagte meg trøstekakao etter spansken i dag meen den rant over/mat/deppa venner etter prøven//

Phju, da var det over til matten igjen!

-EK

Kaldt

Overskriften forklarer egentlig hvordan jeg har det...Hvis du legger til sulten, forkjøla og veldigleiavskole så har du den perfekte beskrivelsen av meg akk. nå. Woho.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Vi har så mye stress på skolen at jeg har ikke ord lenger (og da er det ille). I morgen er det spansk prøve (hjelp) og i overmorgen er det matte heldags (hjelp x2). Så er det rett på prøvemuntlig på fredagen og jeg har en sterk følelse av at det blir matte på meg. Arghhhh

Beklager for all klagingen her, dette innlegget ble visst alt annet enn positivt. Nå skal jeg ta meg en pause, se på Blåfjell og kanskje ta på litt varmere klær? Så får vi se hvordan den spansken ender. Men alltid husk- Du kan aldri gjøre bedre enn det beste du kan. :)

-EK

It`s beginning to look a lot like christmas

Aaa hei dere! FOR en uke. Naturfag all the way! Denne helga har virkelig vært etterlengtet, og nå er det snart mandag igjen. Kjenner det blir litt i meste laget med julegaveinnkjøp, bursdagsfeiringer, advent, prøver, innleveringer og siste innspurt på skolen + avslutninger og forestillinger i fritidsaktiviteter OG prøve å være litt sosial? Høres ut som en umulig oppgave, spør du meg. Men jeg har klart det før, så jeg får klare det igjen! Nå er det matteøving på planen, og senere skal vi spise middag på resturant. Tror ikke det blir så altfor sent med tanke på de mindre søsknene mine, så jeg håper jeg får presset inn litt slapp-av-tid i kveld ♥

Forresten! På lørdag klippet jeg meg, ikke store forskjellen, men litt. Syns selv det ble mye lettere å gå rundt med (hahah, jeg har veldig tjukt hår så det blir faktisk tungt til slutt), og finere lengde. Og ikke minst mye lettere å sette opp i dult eller hestehaler! Bilder kommer senere, nåå er det matte.

Begynt å pynte til jul nå! Endelig, har jo gleda meg siden Halloween jeg :) Og i morgen kommer Blåfjell på tv æææ jeg ser faktisk frem til det hele året. Beste programmet som fins ♥

Flere som har mye å gjøre på skolen? Eller gleder seg til Blåfjell? :)

-EK

 

Panda all over

See denne søte saken jeg kjøpte for en stund siden:Aww, I like it ♥ Fra New Yorker

Skolen er akkurat ferdig for min del, måtte bli igjen for å gjøre ferdig kunst og håndtverk.. Gleder meg litt til jeg slipper det faget! Altså det er utrolig gøy og jeg elsker jo å være kreativ, men det tar jo så lang tid! Når jeg lager ting her hjemme er det mye mer koselig og avslappende, da slipper jeg det konstante presset på at alt skal være så perfekt. Menmen, jeg ble i hvert fall ferdig og jeg er faktisk veldig fornøyd med resultatet :)

Nå er det øving til naturfagsprøve her, og snart er det Mockingjay på kino! Gleder meg, har alllerede lest boka så jeg vet hva som skjer da. Får se om filmen lever opp til forventningene, alltid like spennende :)

-EK

Dance dance

Hei dere!

Et lite kveldsinnlegg fra meii. Kom hjem fra dans for ca en halvtime siden, og har ikke fått meg til å gjøre noe etter det. Skriver på et innlegg om julegaveideer og et annet om DIY`s til julegaver- men sånne innlegg tar litt tid, så jeg fant ut at jeg ville gjøre det litt enklere nå. Skoledagen i dag gikk overraskende fort, til tross for at vi har syv timer i dag. På fredag er det naturfagsprøve, og den bør øves på for å si det sånn... Nå er det virkelig fullt kjør med prøver, heldager og muntlig tentamen før jul- jeg både hater og elsker denne tida. Hater fordi det er så utrolig mye stress, altså det er seriøst for mye... Men elsker fordi det snart er juul, jeg vil ta en fortjent ferie og ikke tenke på matte eller spansk eller noooe i noen uker ♥

Gamle bilder, men fikser nye så snart som mulig!

-EK

 

Stor shoppingdag!

Heii!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tidenes shoppingtur. Er faktisk sliten i armene etter bæring av poser hahah... Jeg og mor dro til byen, og da blir det en del! Vurderer en innkjøpsvideo, ettersom jeg vet dere liker det..Men så tar det lang tid også? Kanskje heller en November-favoritter hvor jeg viser en del av tingene jeg likte best? Det er jo så utrolig mange som lager sånne favoritter-videoer, så jeg hadde egentlig tenkt å ikke bli en av dem. Men en inniblandt er kanskje ikke så ille? Holder på å redigere What`s on my iPhone akkurat nå faktisk, og Super Mario videoen er ute HER.

Nå falt jeg litt av fra overskriften her. Jeg har i hvert fall kommet hjem, spist grøt og skoleboller og hatt catwalkshow med nye klær for alle interresterte (dvs mormor) og nå sitter jeg her. Vurderer også å rydde rommet, det kunne virkelig trengtes.. Jeg lover dere, jeg er den mest rotete personen i verden. Jeg kunne hatt rydde og vaske-hjelp hver kveld, og likevel klart å rote til alt i løpet av dagen. Skjerpings!


Hva sier dere? Video eller innlegg om innkjøp? Og hvor populært er favoritter-trenden?

-EK

Skoleskoleskole

Føler jeg har brukt den overskriften før? Sånn ca 20 ganger? I måneden?

Ææ hei dere. Denne uka er det utrolig mye av alt, jeg har seriøst ikke tid til noen ting. Egentlig ikke til å skrive dette her heller, men okei. En liten pust i bakken fortjener jeg vel. Det er hovedsakelig mye skolearbeid denne uka, men også på det sosiale. Vanligvis dropper jeg en del fritidsaktiviteter når jeg har sånne hektiske uker, men denne gangen har jeg kjørt fullt ut! Og jeg er såå sliten hahah

Okei, nå må jeg legge meg (sovna nesten på sofaen ups). Jeg og Therese har fikset noen videoer til dere, jeg har redigert nesteen alt nå :)
-EK

Kino og trolldeigproblemer

Hei og god lørdag!

Vet ikke om det er normalt å ønske folk en god lørdag, men okei. Vi hadde jo fri i går, så jeg føler egentlig dette er søndag...Herlig følelse det! Nå har vi akkurat vært på kino med hele familien, husker ikke helt hva filmen heter. Det handlet om noen barn som havnet på Svalbard uten foreldrene, og så var det masse styr for å prøve å komme seg hjem igjen. Det var faktisk en norsk film, og jeg syns egentlig den var veldig bra! Nå sitter jeg her og lurer litt på hva jeg skal finne på, jeg er nødt til å fikse noe i trolldeig til kunst og håndtverken på skolen, men det frister ikke. Googlet nettopp trolldeig, og det står at figurene skal steke i timer eller dager? Kan umulig stemme? Altså, hvem har på ovnen i flere dager for å steke noen figurer? Haha ikke vet jeg, men jeg får vel bare komme i gang.
-EK

Friday fun

Wow. What a beautiful creature...

Okei hei.

Denne fredagen har vært slitsooom, mye skole og vondt i hodet. Kom hjem nå nettopp...eller nei. Det er faktisk to timer siden. Oj.

Jaja, jeg har i hvert fall gjort ingenting i det hele tatt i dag, prøvd å filme en video, lastet opp en annen video, tatt bilder som ikke ble bra og passet lille Oscar. Okei det er litt mer enn ingenting haha, men det føles ikke sånn! Blææ nå drar jeg snart på hyttetur, noe jeg ikke ser så veldig frem til heller. Hva skjedde med fun Fridays? :(

-EK

Dagens

Gjett hvordan været har vært den siste uka?

Været har seriøst vært deprimerende den siste tida, og når jeg tenker meg om har det vært sånn en god stund nå. Ingen tid til bilder! #bloggproblemer

Uansett, i dag og i går var jeg på hospitering på Randaberg VGS, medie og kommunikasjon. Det var veldig kjekt og jeg kunne gjerne tenke meg å gå der, men samtidig var det en del ting som ikke helt funket for meg... Så jeg kom egentlig ikke noe lenger i tankene mine. Vi skal jo velge skole til våren, og jeg vet ikke hvilken linje jeg vil gå engang. Jaja, det er enda tid...right? Etter å ha laget film og tatt bilder der + spist litt for mye i kantina, gikk bussen hjem igjen. Det måtte selvfølgelig virkelig pøse ned når vi skulle av bussen, og nå er det nesten opphold. Okei okei nok snakk om vær og vind
Det ble altså innebilder i dag.Topp Terranova, bukse Vero Moda, smykke Glitter og ring Glitter

Så, da var det tilbake til matteboka! I morgen er dagen, heh... Hva har du gjort i dag?

-EK

Halloween kveldenHeii

Hatt en fin Halloween? I går var en bra dag haha, har enda vondt i magen av latter. Jeg, Therese og Tønnes (lillebror) dro hjem til meg etter skolen for å lage Halloween-snacks. Det er en historie for seg selv egentlig, men til slutt ble det vellykket og det ble spist opp! Senere kom alle søskenbarna på besøk, og vi spiste pizza, snacks og gikk Halloween. Hehe, fin unnskyldning for meg og Tess når det er så mange unger med...ikke sant? Tror seriøst jeg har gått Halloween hvert år etter at jeg fylte 12, lol.

I dag skal vi på sykkeltur tror jeg? Det kan jo bli interresant, skal ta med kamera. Det er regnvær og surt her enda, så satser på en dusj og en film etterpå. Temabilder er det såå stress å ta når det regner, kan liksom ikke sette opp paraply over kamerastativet haha. Noen tips?

-EK

Standard Stavanger

Hei dere!

I dag er det standard Stavanger vær ute... Regn, vind og enda mer regn. Jeg som har vært halvveis syk i to dager fant ut at det ikke var vits å prøve en gang, så jeg kom på skole med en håret i en dott, joggebukse og denne herlige genseren strikket fra farmor. Skoledagen gikk saktee, jeg satt der og tenkte "Ja, snart skal vi gå hjem!" ...Også la jeg merke til at klokka ikke var 10 engang. Yey. Så nå sitter jeg her, gruer meg litt til heldags i engelsk og prøver å øve... Dagens høydepunkt: Mor og far kom hjem fra London søndag natt og da fikk jeg litt ting :):):) Noe var fra favorittbutikken Next, viser det senere. Nå er det tilbake til øvingen igjen! Føler seriøst jeg skriver det i slutten av hvert eneste innlegg, men sånn er vel livet! Skole,skole,skole.

-EK

Lately through my phone

Var helt sikker på at jeg forhåndsblogget for igår? Har sikkert satt på feil dato, typisk meg det. Jaja, nå har jeg redigert sammen noen randomme bilder som beskriver livet mitt de siste dagene. Tror de tidligste bildene er fra forrige fredag :) Selv elsker jeg å lese sånne innlegg, så jeg håper det faller i smak! Blir nok nye tema-bilder ikveld, hvis jeg klarer matten...

Hahaha... Alle elevers mobilbilde? Jeg tar alltid bilde av boka så jeg slipper å ta den med hjem. Denne oppgaven er jo umulig, hvordan gjør jeg dettee? Hadde spammet dere med kommentarer om noen hjalp meg hahha neida. Får vel bare prøve igjen.

Gjør klart for halloween! DIY's er på vei :) Dd stjerneskuddene var ddt forresten søskenbarnet mitt som fyrte opp med på bursdagen sin, kos.

Og igår var det bowling! Jeg spilte to runder uten gjerde og slo til og med noen, det er stort for meg hehe. Var en koselig kveld :)

Nå er det tilbake til mattebøkene! Yey.

-EK

IKEA all day

Hei!

I går var en veldig fin dag :) Jeg og Tone fikk nemlig i gave av Karianne (til bursdagen da) å gå ut og spise og dra på kino! Den dagen ble da i går, og det var utrolig koselig. Vi spiste på mikado og endte faktisk opp med utrolig god tid! Så vi gikk litt rundt og jeg endte opp med en håndkrem som luktet himmelsk haha... Jeg trenger ikke håndkremer..men okei. Filmen vi så var The maze runner og woow...Skummel! Det var 11-års grense, så vi tenkte det sikkert ikke var noe skummelt. Eheh. Spenning hele tida og et par ganger jeg nesten skrek. Den var ikke skummel egentlig, men det var spennende heele tiden og mange ganger jeg skvatt, men jeg er utrolig skvetten hihi..

Okei det ble litt mye fakta om gårsdagen, i dag har jeg vært hjemme og på ikea. Fikk meg faktisk en ny stol til rommet, for første gang i historien. Viser den senere! Nå er jeg på hytta, blir her til i morgen. Skal plukke epler i hagen og litt sånt.. Ikke veldig interresant. Skrives i morgen!-EK

Spansk all over

Hola!

Dette bildet beskriver veldig godt meg akkurat nå:

.

..Vi har spansk muntlig i morgen. Heldigvis for meg klarte jeg å tenke at jeg ikke kom til å gjøre noe i høstferien, så jeg gjorde ganske mye uka før. Men nå er det plutselig bare en dag til, og jeg kjenner jeg er bittelitt stressa her. Prøver å øve nå, men konsentrasjonen forsvinner helt! Hater når det er sånn, jeg vet jeg kan så mye bedre. Hehe, skryteskryte.

Hehe, to forskjellige chips pluss kakao som jeg nettopp drakk opp? Ja,takk! Trenger litt motivasjonen, da.

Jaja, jeg får vel komme meg tilbake til bøkene. Føler jeg har kommet ganske langt, tenker å ta en pause med photoshoot senere. Sounds good?

-EK

Polenturen!

Jeg er hjemme! 

Denne ferien har vært den beste på leenge, leenge, leenge.. Trist å dra! Har altså vært på Polen-klassetur i fem dager, opplevd veldig mye og hatt the time of my life hahaa... Fine og ikke så fine bilder kommer senere, planlegger også innkjøpsvideo, er det noe dere vil se? Er egentlig sykt merkelig å skrive dette fordi alle i klassen min vet om bloggen min, så de kommer sikkert til å lese dette og lure på hvordan jeg opplevde turen.. jaja okeii mer info kommer senere! Sneakpeak:


-EK

Holmenkollen!

På søndag var det Holmenkollen tid!

Fra toppen og ned :OI heisen

Har du vært der?

-EK

Himmelen over Oslo SVåknet opp til dette her i helga ♥ Åå jeg savner faktisk Oslo veldig! Er vel på vei til Polen nå så jeg skal absolutt ikke klage, men see da... Fin himmel. Mhm. Nå snakker jeg bare tull. Vi starter på nytt.

Heii

Her ser dere et par bilder av den nydelige himmelen over Oslo jeg våknet opp til forrige uke. Var en utrolig fin helg, savner det! På lørdagen, altså hoveddagen på en måte, var jeg på shopping i seks timer! Føltes ikke så lenge, men jeg kjente det i bena etterpå for å si det sånn, haha. Så var det en pause på Hard Rock cafe før vi kjøpte enda litt mer, også var det hjem-fikse seg-printe ut bilettene jeg rota vekk- Billy Elliot! Det er en musikal/ballett som går på Folketeateret i Oslo, og wow. Wow. Gutten som spiller Billy var 11 eller 12 år (mener jeg...?) og han var skikkelig flink! Vi satt på første rad, så de danset type to meter fra oss. Woh, kommer ikke til å glemme det med det første!

Etter forestillingen var det å ta litt bilder i trappa og litt selfies på t-banen, før vi spiste sushi som nattmat og så en film på tv. Var deilig å legge seg og hvile bena, fikk noen blemmer på tærne men det får vi tåle.

Men nå er det Polen next! Oj så fort ferien kom...

-EK

Yrkesmesse komkom

Heihei

Forhåndsblogging redder mye, for å si det sånn! Akkurat nå er jeg forhåpentligvis på skolen, for å ordne siste rest til yrkesmessen i kveld. Har jobbet med forskjellige filmer hele uka, laget plakater, planlagt quiz osv osv. Mye å gjøre, men veldig gøy da, faktisk! Pg.a at vi er på skolen om kvelden får vi fri på fredag! Yee ♥ Også er det jo Polen tur fra lørdag! Gleder og gruer meg til den, vi skal bl.a. til fangeleirene fra 2.verdenskrig.. Blir nok et sterkt inntrykk, men historien er viktig og jeg tror jeg skal klare meg.

Ja, et var vel det jeg hadde tenkt å si i dag... Har visst ingen bilder heller nei, eheh. Dere får nøye dere med disse fra noen dager siden, da:

Ønsk oss lykke til med yrkesmessen daa

-EK

 

Oslo weekend!

Ahh hjemme igjen :(

Denne helga har vært en av de beste i 2014. Har hatt det så kjekt! Var i Oslo fra fredagskveld til nå omtrent, bodde sammen med tante, onkel og søskenbarn Martin. Tiden fløy forbi, føler jeg nettopp dro jo! Tok flyet første gang alene, var litt stress men kom nå frem hihi. Dag for dag-innlegg kommer etterhvert, nå tenkte jeg å sjekke hva som går på tv og ev. finne en ny serie å se på. Føler høsten er serie og tv-tiden, og jeg har faktisk ingenting å se på! Pretty Little Liars har jeg helt gitt opp, de kommer jo aldri til poenget. Creds til alle pll-fans, dere er de mest tålmodige folka jeg vet om!

Liten sneakpeak på verdens beste helg:


Yesterday

Yesterdayy ooo all my troubles seemed so far awayyy

Fikk skikkelig dilla på den sangen nå, jeg må bli bedre på overskrifter. Uansett, i går var en veldig koselig dag. Sett bort fra at skoledagen varte altfor lenge og at jeg ikke fikk i meg noe mat på alt for lenge (to veldig dårlige kombinasjoner), var det veldig kos. Hentet lillebror i barnehagen, gikk hjem, gjorde lekser mens Oscar hørte mamma mia på full guffe i stuen. Mor kom sent hjem, så dermed ble det sen middag. Endte opp med fiskeboller som jeg for første gang lagte selv, ble faktisk ganske vellykka!

I dag var det engelsk presentasjon på skolen, isj. Liker bedre skriftlig! Å snakke engelsk er så merkelig føler jeg, er så mye jeg kunne sagt men så får jeg det ikke frem.. Jaja. Ferdig med den!
Genser Cubus. Bukse Lindex, Klokke fått av Marta ♥ Fra glitter troor jeg

Fant forresten ut at jeg skulle teste ut nye hårfrisyrer, så jeg endte opp med denne. Ganske enkel egentlig, men jeg har ikke gått med den på type tre år! Ser litt barnslig ut hihi, men det var jo litt søtt? Therese maste hele dagen om hvor mye jeg lignet på Anna fra Frozen. eheh... 

-EK

Whisper challenge next

Phu, hei dere!

Denne helga har vært utrolig herlig. Føler den har vart så lenge! Hadde altså bursdagsfest her med Tone på fredag, det sier jeg vel for tredje gang nå og jeg har fortsatt ikke redigert bildene...Sorry folk, sorry. Tomorrow...

I dag har jeg i hvert fall bare slappet av. Var hos mormor i går og stakk innom i morges også (eller...kl.12 er kanskje ikke i morges? Jaja anyways), fikk kakerester fra i går og bare koste meg :) Så kom plutselig Therese på døra, så vi dro hjem til henne for å filme litt. Ble vel to...tre videoer! Karianne og Tone kom med muffins hihi, koos med flinke bakevenner ♥ Så filma vi bl.a whisper challenge, dere vet sikkert hva det er. Hvis ikke kan dere glede dere til den dukker opp på bloggen!

I morgen er det nynorsk heldags, æsj. Har allerede hatt engelsk heldags og bokmål, de dreper oss med prøver ass.. #10.klasseproblemerVi var seff så smarte at vi glemte å ta bilder, ye. Nå skal jeg redigere videoer dere!

-EK

Dagens

I dag var jeg flink! Tok nemlig outfitbildene i morges, klokka sju. Med sola i fleisen og nydusjet og vått hår :):) Var egentlig ganske praktisk da, nå trenger jeg jo bare å laste dem opp og voilà!

Skjørt fra TGmax, cardigan fra Amisu(?) kjøpt i utlandet, topp fra New Yorker og strømpebukse fra en eller annen ballettbutikk. Smykket er mor sitt.Haha, måtte ta med den ene kosesokken jeg har på meg... Knakk/forstua tåen på hytta, så jeg må ha en svær sokk oppi skoen for ikke å få veldig vondt. Den er fra Cubus hvis noen skulle lure

Ja, nå er det passing av unger og litt smoothie-laging her! Har seff enda en heldagsprøve i morgen, I mean helloooo.. Vi kan ikke ha en eneste dag uten en prøve, nei. Pft.

-EK

16.09.2014

Sola i fleisen ;)

Phuu skole dere! I dag var det seriøst varmt ute, hva skjedde med høsten? Har vært sommervær en uke nå, men jeg klager ikke! Jeg er litt sånn enten/eller-menneske, enten skal det være strålende sol eller så skal det være snø. Hehe, er jeg den eneste? 

I dag hadde vi rle-presentasjon og det var ganske stress, men nå er jeg ferdig med den. På fredag planlegges det bursdag her i huset og temaet er "Hollywood", har dere noen ideer til hvilke leker vi kan ha/mat vi kan spise osv? Therese hadde mange gode ideer men det ble så mange at vi bare gav opp hele Therese hahahah sorry lillevenn ♥

Da var det tilbake til bøkeneee yupyup.

-EK

Sola strandhotell

Heihei!

I dag bestemte Therese og meg oss for en spontan strandtur for å kjøpe is. Tone var visst også spontan i dag, så det ble oss tre + Teddi (hunden til Therese, elsker han). Vi fikk isen vår og gikk en tur på stranda, kooselig. Har faktisk vært der to ganger denne uka, vaniljeisen med sjokoladesaus på strandhotellet anbefales for å si det sånn!

Haha lille Teddi nedi der :)

Hva skjer hos dere i dag? Noen som har spist is idag? Hihii

-EK

Jazzdans og livet mitt

Heisann!

Nå kommer det et sent innlegg, men jeg satser på at noen av dere er oppe enda. I dag har vært en ganske hektisk dag egentlig, men jeg føler det er en evighet siden jeg stod opp. Noen andre som har den følelsen? Kjennes som dager siden jeg dro meg opp av senga og spiste frokost, også er det bare noen timer. Merkelig. Jaja, jeg har i hvert fall gjort en del i dag! Etter skolen var det piano, så masse lekser og litt spansk-pugging hos mormor, og så på jazzdans i kveld. Therese og Karianne var med for første gang, de var så flinke ♥

Nå skal jeg vel få i meg noe mat og planlegge morgendagens antrekk, glemmer alltid å gjøre det... 
Disse bildene er såå gamle, hahah! Rotet i arkivet, og see...Tror de er fra april i fjor eller noe, leenge siden ♥

Hva skjer hos deg i dag, da? Vil dere fortsatt ha dansevideo?

-EK

Birthday party

Godmorgen!

I dag er det dobbeltbursdag i familien, så jeg ble vekket åtte for å synge bursdagssangen i dag. Var koselig da, får jo mye ut av dagen nå! I går endte jeg opp på shopping med Therese og Marta, vi var på Madla i noen timer. Fikk meg egentlig veldig lite når jeg tenker meg om, men det ble hårstrikker, et svart skjørt og en lipbalm. Jeg er jo i byen ganske ofte, så jeg kjøper heller lite hver gang. 

Senere i dag blir det full fest her i huset, så vi får se om jeg rekker å oppdatere dere! Neste punkt på bildechallengen er ny redigeringsvideo, og det får jeg i hvert fall ikke tid til. Kanskje jeg skipper den og tar neste...? Kameraladeren min har sunket i jorden (ser det ut som), så bilder blir det veldig dårlig med :(
Rotet litt i arkivet, fant noen gamle bilder. Jadda, får vel bare kjøpe ny lader også nå..phu...

Hva skjer hos deg i dag? Ønsk bursdagsbarna en fin dag daa 

-EK

Friday mhmm

HEII!

Sorry haha, men jeg er litt exctited i dag. Hva er det på norsk egentlig? Glad? Ivrig? Spent? Uuansett, det er fredag folkens! *sjokk* Vi hadde engelsk heldags i dag, og gud som jeg stresset med den. Var faktisk lettere enn jeg hadde trodd, men likevel... Man får liitt vondt i hodet etter fem timer foran pc-en! Det er faktisk noe de burde ta hensyn til. Det er sinnsykt mye vanskeligere å tenke når hodet dundrer hele tida, enig? Det ble veldig mange spørsmål her føler jeg, men okei.

Det er fredag, det er pc-tid, familietid og forhåpetligvis en tacokveld..? Vet ikke helt om jeg vil ha pizza eller taco egentlig. #luksusproblem Jaja, på skolen i dag kjørte jeg hettegenser og en gammel bukse, ikke verdt å se altså. Det er så utrolig kaldt på datarommet vårt, jeg var overlykkelig for den genseren :) Nå skal få på litt maling i fjeset og noen bedre klær, også er det ut---> bilder! Hvilke tror du det blir?
Mest tilfeldige bilder jeg har sett haha, men det skal snart bli bedre!

-EK

Slappfisk

Heisann!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra barnevakt-jobben min i Stavanger. Det vil si kose seg med søskenbarn, mgp jr, pizza og chips en kveld, hihi. Ble lenge i dag, fikk lunsj/middag på mikado, var med og hoppet i geoparken og gikk litt rundt i byen. Var veldig koselig, ettersom alt er steng ble det mye kikking og lite shopping for å si det sånn :) 

Ellers har jeg gjort veldig lite denne helga? Hele gårsdagen forsvant i å stå opp sent, være barnevakt halv seks og resten gikk til wii-spilling med Therese XD 

Jeg har gjort noe fornuftig, da! Spilte inn svarene på spørsmålsrunden min, ikke så altfor sent ute denne gangen? Redigerer den nå straks, så kommer den i morgen eller senere i dag. Yee
Endel som lurte på hvordan jeg krøller håret, og jeg har egentlig ingen spesiell måte å gjøre det på...tror jeg? Haha, jeg bruker en krølltang som ligner veldig på ghd sin, husker ikke helt navnet. Kan godt lage video hvis dere vil, men jeg gjør ingenting spesielt egentlig. Hva sier dere?

-EK

Bursdagsparty

Godmorgen!

I går kveld var det bursdag hos Marta, så jeg og Therese fant ut at vi skulle krølle håret. Det tok type en time lengre tid å krølle mitt haha, men vi kom oss frem sånn ca i tide i hvert fall. Hadde det veldig kjekt, spiste pizza og kake og muffins og snoop og jaa... Så spilte vi Two truths, one lie og hadde pakkeleken, jeg vant ingenting tror jeg.. #typiskmeg

I dag har vi visst ryddedag her..? Noe jeg ikke liker, kunne heller tenkt meg ut med venner jeg da. Får se hvor jeg ender opp :)

Hva gjorde du i går?

-EK

Regulering uee

Helluu

Denne dagen har vært ganske slitsom, men likevel har jeg god tid nå, haha. Vi hadde cooperen i gymmen i dag, så det var jo nokså slitsomt. Når jeg kom hjem, var det rett på bussen til dansen i en og en halv time. Når jeg kom hjem ble jeg med friendså på tur med hundene haha, vet ikke helt hvorfor jeg gjorde det meen det var koselig såå jupp. Prøvde å lage en fin ballett-dult hehe.... Resultatet ser du over.

Forresten! Fikk på igjen reguleringen for to dager siden, bare på tennene oppene da. Men likvel! Skikkelig vondt å spise, lever på suppe nå hahah. Håper det blir bedre til i morgen, da er det bursdag hos Martaaa! Må jo spise kake... :)

Ja, det var alt jeg hadde tenkt å plapre om i dag :) Hva gjorde du i dag?

-EK

Jogging og sjokolademousse

Phuuuuuu

For en dag! Fikk på strengen idag, au. Gjorde ikke vondt i det hele tatt i starten, så jeg ble litt bekymra... Har hatt det før, og det var veldig vondt i starten. Tenkte ikke mer over det, og såå kom vondten, ja. Skikkelig ekkelt nå, auu vil bare rive den av (haha). Tone var med hjem i dag, vi lagte middag, øvde til engelsken i morgen og tok oss en joggetur (sporty mhm). Når vi kom hjem kom Karianne bort og vi laget sjokolademousse, himmelsk! Så på Ingen kjære mor på TV3 og øvde enda litt mer på engelsken. Nå sitter jeg her og vet ikke helt hva jeg skal finne på. For liten tid til film, for mye tid til ikke å finne på noe... Hm. Kanskje jeg skal spise resten av mousseen og lese litt blogger?

Dag 2 av bildechallengen kommer i morgen :)

Bildet er gammelt dessverre, ingen fancy joggebilder her nei..

-EK

Dots and skirts

I dag er jeg prikkete! Fikk plutselig for meg at jeg skulle gå i skjørt i dag, jeg. Var ikke den smarteste tanken jeg har hatt, med tanke på at jeg er veldig sliten og gjerne ville kost meg i joggebukse haha, pluss at vi hadde svømming såå strømpebuksa ble våt. Anywayys...

I dag har jeg gjort absolutt ingenting. Eller, jeg har rydda kjelleren...Det er da noe? Blir overnattingsparty her i kveld haha, Therese og Tone skal sove her. Blir nok en klassisk overnatting, med film, truth or dare og nacho-chips. Ye. Hentet lillebror i barnehagen i dag også, begynner nesten å bli lei av å skrive den setningen nå, lol. Forresten! Denne parfymen anbefales på det sterkeste, og da mener jeg det virkelig. Den heter Milan og er fra Next, men har bl.a sett den på New Look også. Det er den eneste parfymen jeg har kjent, som ikke lukter parfyme og fortsatt er billig. Tror seriøst den kosta under 100kr, ikke verst? Hadde den på i dag, så tenkte bare å tipse dere, tihi :)

Hvordan har din fredag vært? Husk spørsmålsrunden!

-EK

Joggetur?

Heihei!

Ble litt sen oppdatering i dag, har faktisk gjort noe fornuftig i dag! Hentet lillebror i barnehagen, leverte bøker på biblioteket, sov på sofaen med Therese, laget middag og dro på joggetur. Ikke værst? Kommer sikkert til å være støl som en pinne i morgen da, er seriøst første joggeturen på dette halvåret...No good! Fant ut at vi skulle ha cooperen i gymmen om få uker. så vi bestemte oss for å forberede oss litt i hvert fall. Hadde 3000 meter på skolen i dag og kortere joggetur nå i kveld. Phu!

Så nå sitter jeg med Shake it off-Taylor Swift på ørene og leser blogger. Elsker den sangen! Ikke veldig typisk Taylor, men likevel. Goodgood.


Bildene er riktignok ikke fra i dag, men det er samme folka!

Hva skjer hos dere i dag? Noen som blir med å være sporty i noen uker?

-EK

10 års jubileum gurrl

Hahahahha, ikke kommenter overkskriften okei

Dette er en spesiell dag, dere! Det er 10 års-jubileum for meg og Karianne`s evigvarende vennskap. Lol. Vi møttes på skoleveien for nøyaktig 10 år siden (i 1.klasse). Og siden har vi vært bestevenner! Det har vært ganske intenst til tider, både for hverandre og alle rundt oss (som må takle humoren vår...). Men vi har faktisk klart oss gjennom 10 hele år! 10 år! Folk skryter jo av at de har kjent mannen sin så lenge, også har vi kjent hverandre like lenge. That`s pretty awesome.

Selvfølgelig må vi feire dette i daag, da. Laget kort og greier, og straks blir det brownies-baking og photoshoot. Har planer om å se gjennom gamle bilder/filmer og bare mimre litt  ?Bestebestebeste ♥
Dette innlegget skulle kommet ut i går okei

-EK

10.klassing

Da var første skoledag + årets første lekser unnagjort! Timeplanen vår er ok+ i år, fikk i hvert fall ikke gym på mandager (som jeg fryktet)! I friminuttet forsvant alle bort på Shellen haha, vi har lov til å gå utfor skolens området for første gang så det måtte jo feires. Kjøpte meg sjokolademelk og endte opp med å drikke opp Therese sin også, typisk meg. Tror det blir en stund til neste gang da, er ikke så stas å gå på en bensinstasjon og kjøpe snop?

Dagens antrekk var nøye planlagt of course- haha egentlig ikke. Pleier alltid stresse med første skoledagsklær, men i år ble det litt sånn "Oj det er skole i morgen, jeg har ikke pakket sekken enda..." Så klær fant jeg rask. Fornøyd likevel :)


Topp fra Miss Max, bukse fra Lindex og smykke fått i gave ♥

Hvordan hadde du det i dag? Og hvis du er en av de heldiggrisene som har streik- så ikke kommenter det, haha neida. Urettferdig :(

-EK

Paris (Outfit)

Heia!

For 2min siden var jeg ute og tok outfitbilder, og gjett hvordan været er ute nå? Ille...Pøsregn! Haha, flaks jeg var tidlig ute i dag. Fikk ikke tid (eller...gadd ikke) sminke meg i dag, så ansiktet mitt er forhåpentligvis godt skjult denne gang! Hater det egentlig når bloggere driver å skjuler fjeset på bilder, er det ikke de vi skal se liksom? Haha anyways...

I går var en fin dag. Var hjemme, ryddet rommet og klesskapet, noe som virkelig trengtes... Spilte The Test med altfor mange på en gang og dro på kino med Therese om kvelden. Planen var å shoppe litt først, men ettersom vi (jeg) alltid er sent ute, ble det lite shopping. Fikk oss en makeup-primer hver og en frozen yoghurt før turen gikk til kinoen. Vi så Step Up All In, veldig bra film! I starten var det litt intenst for min del, litt mye drama og merkelig dansing, men det bedret seg så absolutt og på slutten tenkte jeg bare "jaa dette var en bra film ♥".  Vi så den i 3D, noe jeg ikke vil anbefale. De der brillene gjorde grusomt vondt (!), og det var liten effekt av 3D-en egentlig. De danset jo bare, så det hadde vært like greit å se den i vanlig.

Jajaa når har jeg visst plapret i vei igjen, heh. Her kommer bildene da!

Topp ginatricot, bukse Lindex

I dag blir nok en innedag, mer rydding på rommet og gjenforening med venner :) Hva gjør du i dag?

-EK

Fullt klesskap...Not anymore!

Jeg har altfor mye klær. Det er seriøst mye her. I dag fant jeg derfor ut at jeg skulle rydde i skapet! Yee. Står her enda, timer senere (egentlig ikke lol) med klær utover hele gulvet og en svæær bunke for små klær. Hva skal jeg gjøre med dem? Søskenbarna mine har allerede arvet veeldig mye, så jeg lurer litt på å selge dem...Men hvordan vet jeg ikke. På bloggen, i en facebookgruppe...? Får se. Akkuratt nå er i hvert rommet mitt bare rot haha, får vel gå tilbake til ryddingen..

Alt det er for små klær! Et helt skap! 


Bruker ca 4 kjoler i det skapet...Resten vet jeg ikke hva er engang, haha!

-EK

På piknik i skogen

Heihei :)

De to siste dagene har jeg vært barnevakt hele dagen, gøy, men ser frem til fri nå! I går kveld hadde jeg fri, så da kom Therese og Tone hit. De så på mens jeg spiste middag, haha, også dro vi ut for å ta bilder. Endte med mange rare trampolinebilder og enda flere tullebilder, og til slutt bare ga vi opp og dro på piknik i skogen i stedet. Jepp, der har du oss. Tok solnedgangsbilder og drakk kakao mens Teddi (hunden til Tess) klagte på oss. Koselig! Ble skikkelig stemning følte jeg hihi, var trist når i skulle hjem!-EK

 

Hoome sweet home!

Hjemmehjemmehjemmehjemmehjemme

Endeliig! Internett! Strøm! Dusj! Haha jeg tuller, neida, joda. Var utrolig deilig å komme hjem etter en 14 timers biltur, etter å ha levd på en mini hytte uten vann, strøm, dekning, you name it haha. Sove i min egen seng, våkne seint og sjekke youtube i sånn to timer ♥ 

Men men, reiser videre allerede i dag! Æææ, gleder meg da, men likevel. Kunne klart litt flere dager hjemme men pft. Yolo ikke sant? Haha jeg vet ikke hva jeg skriver engang...


Dette var de bildene jeg tok... Sminkefri meg og den berømte robåten vår. Yey!

Nå skal blogger leses for harde livet! Hva gjør du idag?

-EK

Outfit 01.08.14

Throwback til den tiden jeg fikk lov til å pynte meg litt, haha. Nå er vi på en bitteliten hytte uten strøm eller innlagt vann, spiser fisken vi fisker selv og bruker dagene på å ro rundt i båten. Utrolig nok er dette mitt favorittsted på jord! Er noen år siden sist nå, og vi blir aldri lenger enn to-tre dager om gangen pg.a for lite vann eller mat. Skulle virkelig ønske jeg fikk vært her en uke i strekk, DA hadde nok det sosiale livet mitt forduftet, men likevel. Er selvfølgelig ikke nett her, I mean helloo... 3G funker ikke, ikke dekning engang lol. Altså er dette innlegget forhondspublisert ♥ Snart går turen tilbake til Stavanger, gruer meg litt til den. Menmen, etterpå er det Sirdalen! Det blir bra ♥

Her er altså outfitet, passet ikke helt inn i innlegget men okei:
Kjole fra Next, jakke fra Cubus og smykke fra H&M 

Hvordan ser du ut i dag?

-EK

Wave after wave

Badetiiid!

Jeg er en sånn som bare kaster seg uti vannet uansett kulde, så det blir alltid mange sommerbad på meg. Men i år må jeg ha slått rekorden! Det har jo vært så varmt! Føltes som vi fortsatt var i syden når vi kom hjem, verdens beste følelse spør du meg. Vi var jo på hytta leenge, med båt og hav overalt (nesten) så da ble det bading mer enn vi var på land. Våget til og med å ta med kameraet på en tur, så her er bildeer:Bikini fra Victorias Secret ♥

-EK

Dagen igår- outfit

Var en fin dag! Woh, kjenner kroppen har godt av å være inne litt, solen har stekt meg i hele dag. Vi gjorde som vi pleier- frokost-->båt--->handling-->båt--->fremme. Også er det bare å grille, sole seg, bade (i 20,4 grader!) og leeve livet haha. Er utrolig vanskelig å laste opp bilder her, har prøvd omtrent 336879  ganger nå. Så dere får klare dere med tre bilder foreløpig, så får vi se hvordan nettet er hos farmor og farfar!

21grader i vannet! 21!!

-EK

Verdens navleRyfylket! Neida, men seriøst- dette er livet. De siste dagene har vært uten spesielt godt internett, men i stedet verdens beste vær. Tror hele Norge har fått heteslag jeg, eller er det bare her? I dag hadde vi 27 grader når jeg sjekket, og i går var det oppe i 33! Bildene er fra i går, men de beskriver egentlig dagen i dag veldig bra. Tok båten ut til Finnøy, handlet inn milkshake, boller og masse annet digg for så å dra ut til en holme. Endte opp på Nord-Talgje i dag, veldig fint sted for sånne som meg, som liker å hoppe fra båten og dykke lenger ned. Var med andre ord ingen sandstrand eller grunt vann, men jeg koste meg!

Har tatt mange bilder, men som sagt er nettet tregt og pc-en min er fortsatt bare på "midlertidig profil", så ingenting lagres. Arh...

Hva har du gjort i dag?

-EK

Hyttetur!Hyttetur! Ah, alltid så herlig å være her. Endelig tid til bading, soling og båtturer når vi vil. Skulle gjerne hatt sommer hele året, har virkelig ikke lyst til noe annet nå! Disse bildene er fra forrige helg, har ikke lasta inn flere. Pc-en min er som sagt ikke til å stole på, mistenker både virus og feil i Windows. Aner ikke hvordan jeg skal fikse det, har prøvd å sende mail til Windows, Google det, trykke på alle mulige knapper...Ingenting som virker. Virker som jeg bare må leve med en pc som ikke lagrer noe, årh...

Menmen, nok klaging! Nå skal jeg nyte sola noen timer til, så blogges vi :)

-EK

På camping i hagen

Hei igjen!

Gjett hvor jeg sov i natt? I telt! I hagen til Therese! Jeg, Tone, Linn Kristin og Therese bestemte oss for å gjøre noe spennende ut av overnattingen, så vi (Therese) satte opp et litt for lite telt og fant frem soveposer. Vi så en halv film før den ble for kjedelig, hoppet på trampolinen som larver (inni soveposene, haha andre som elsker det?), spilte litt truth or dare og så halve Barbie og svanesjøen før vi la oss. Var veldig kjekt, bortsett fra at det var en smule trangt og at vi (jeg) våknet halv seks av lyset.Så nå sitter jeg her i chilleklær, null sminke og håret i en dott på hodet, og venter på at vi skal dra på hytta.

Hva skjer hos dere i dag?

-EK

Bursdag---> Ny iPhone!
ÅRH! Alt på pc-en er sletta, det går ikke an å laste inn bilder, videoer, redigere noe eller noe som helst, alle appene og nesten alt jeg har innstallert er VEKK? Hvofor..?

Uansett, 15 juli kl. 15:15 ble jeg 15 år! Tallmagi, jeg vet. Fikk meg mye fint, bl.a en veeldig etterlengtet iPhone 5, yey! Var en herlig dag med masse herlige folk, mye kake og jaaa. Finfin bursdag. I går var jeg på byen med Tone og Therese, vi tok sånn ca 500 selfies med den nye mobilen min oog da måtte jeg jo kjøpe et deksel som passet fint... Neida, men det var det fineste av de jeg fant i byen. Litt dårlig utvalg? Vet dere om noen nettsider som selger (billige) fine deksler til iPhone 5? Tips meg!

I dag er det urimelig varmt her, tok på meg kjole (som du ser), men tror nesten jeg må skifte til shorts snart. Uansett, ha en herlig dag videre dere! Så får vi se om pc-en kan fikses da...

-EK

Jordbærsmoothie og topp temperatur

Phu!

Dette blir en kjapp update, unner meg mest mulig tid i sola i dag! FOR en temperatur, dere! Har spist is, drukket smoothie og solt meg i hele dag, haha heerlig. Var barnevakt da, men han er så snill at det går fint. På et tidspunkt ble det så varmt at vi endte opp med å spyle hverandre med vannslangen, heh...Var deilig, da.Boken jeg leser atm. Så langt er den rimelig bra!Smoothie:

Syv jordbær

En halv banan

Ca en dl vaniljeyoghurt

Litt vann

Miks alt sammen- mmm :)

-EK

Spontan strandtur

I kveld ble det en spontan strandtur på meg! Vannet var rimelig kaldt, men jeg kastet meg uti tre ganger faktisk (stolt).  Lillebror badet så hele buksa ble våt haha, vi hadde det med andre ord ganske kjekt! Kom akkuratt hjem til en dusj og en muffins, og nå venter Once upon a time på meii :D

Andre som bada i dag eller?

-EK

Chillefaktor deluxe

Phu! Hjemme!

Reisen i forgårs var uvirkelig lang, skal aldri mer fly KLM i hvert fall. Måtte stå EN TIME i kø bare for å sjekke inn koffertene, og det var ikke mer enn ca 12 foran oss. En time! Så var det å løpe rundt for å rekke securityen, kaste på oss jakker og slenge mobilen i lomma før vi løp videre og rakk såvidt en stappfull og glovarm buss. Den bussen skulle visst stå der en evighet i varmen, trodde seriøst jeg skulle besvime på det tidspunktet... Men vi kom oss i hvert fall frem, og i Amsterdam var det bedre.

Var hjemme rundt 23:30, og da var det mat --> sove.Nå sitter jeg her i chilleklær deluxe og bare tar livet med ro, haha. Fra  og med i morgen er jeg barnevakt her i huset, så jeg nyter det mens jeg kan, haha!

-EK

Let`s go to the beach, eachHei dere!

Denne dagen startet med sen frokost, en liten dukkert i bassenget også en lang biltur til nærmeste strand. Vi var her en gang i forfjor, og det vi (jeg) husker best fra da er den ekstreme vinden. Likevel var det en kjekk opplevelse, så jeg så frem til å oppleve det igjen. Vel fremme gikk vi ned på stranden, 13 stk, med over halvparten unger. Og gjett hva vi så? Rødt flagg. Med andre ord- ingen bading. Det startet kjipt, men etterhvert våget vi oss uti likevel. Bølgene var enorme, så vi holdt oss veldig nær land. 

To badevakter kretset rundt oss hele tiden, så jeg følte meg ganske så trygg, heh! Det var utrolig herlig å bade i saltvann, for en gangs skyld. Vi spiste litt, badet mye og ungene lagte sandslott. Så ble det en kjekk dag likevel.

Nå har jeg akkuratt proppet i meg ferdigpizza, riktignok hakket bedre enn grandiosa, men likevel. Strømmen går annenhvert minutt her, så jeg får vel legge fra meg pc-en!

-EK

Dagens fangst

...Ignorer fjeset mitt her...

Dagens fangst+ litt natur. Vanskelig å huske å ta bilder (selfies) når jeg gjør så mye hele tiden, heh... I dag gikk turen til Volterra, en litt større by vi har besøkt flere ganger før. Er nok en av favorittbyene, de har så utrolig mange billige og fine butikker! Selger omtrent det samme i alle da, men likevel. Fikk kjøpt ny dagbok (ja, jeg skriver i feriene), pluss et nydelig smykke til kun 2.90 euro! Altså... jeg hadde vært gal hvis jeg ikke kjøpte det...

Ellers har vi filmet myye, badet og spist oog ja. Føler det er litt liten vits i å skrive hva som skjer her, for det er stort sett det samme hver dag... Tenker på video, hva vil dere se?

Kos dere hvor enn dere er!

-EK

Paradis på jord

Denne krabaten har vi sett mye til! Han og "vennene" hans er overalt her, er alltid en i nærheten. De er ganske søte, da?

//Topp Ginatricot, shorts hjemmelaget

DETTE er paradiset mitt for tiden. Verdens herligste sted, Italia,Toscana. Er faktisk 3.året på rad vi er her nå, så jeg kan trygt si at vi liker oss her! Bildene er fra i dag og litt fra i går. Vet ikke helt hva jeg skal si... haha, vi blogges!

-EK

The fault in our stars

Den filmen var trist. Altfor trist.

Kom nettopp hjem fra kino, og åååhh så trist den filmen var! Det er seriøst den fineste filmen jeg har sett, men likevel... for en slutt! Jeg og Therese satt og holdt hverandre i hendene under hele filmen, og bare gråt og gråt... Heh. Der har du meg på kino! Neida, la oss tenke positivt... Ferie i morgen!! Woh, føler plutselig 10.klasse kom faretruende snart her... 

Har du sett The fault in our stars? Flere som skal bort i ferien?

-EK

Vindfull sykkeltur...

Heii :)

I dag var klassen på sykkeltur. Det startet litt dårlig, var kvalm og det blåste noe sykt. Men vi kom oss frem, begynte å spise og slappet helt av. Noen bada, jeg frøys og spiste sjokoladepudding. Ikke lurt... Ble enda mer kvalmen etterpå. Endte med at læreren kjørte meg og Therese hjem, så vi slapp å sykle. Hun hadde Cabriolet uten tak da, såå det var helt greit for meg haha XD

Nå har jeg akuratt filmet en video til dere: I ♥ Summer tag! Håper den blir bra, skal redigere den litt nå. Senere i dag er det fotografering til konf-bilder, håper jeg er bedre da. Får kanskje prøve å spise noe annet enn sjokoladepudding nå ...Hva gjør dere i dag daa? Og hvilke videoer vil dere se fremover?

-EK

 

Siste uka

Nå er det snart ferie, dere. Denne uka telles egentlig ikke som skoleuke syns jeg. Lite å gjøre, mye vasking og rydding, bytting av klasserom osv. På onsdag drar vi på sykkeltur (igjen), og er borte hele dagen. Gleder meg faktisk til å gå på skolen i dag, haha! La meg litt for sent i helga, men fikk sovet litt ut i dag. Ï går var en herlig dag. Det var så varmt! I forhold til Stavanger er det jo sydenvær i Egersund, og det var ganske greit. Vi var på tur til skolen der nede, og der koste vi oss masse :) Bilder kommer når de er redigert. 


Søte jenter som gjør seg klare for bursdag, hihi ♥

Da var det skolen next! Hva skal du i dag?

-EK

Beste jentene

Fineste bursdagsbarnet :)

Hellu!

Dette har vært en av de beste dagene i 2014, haha. Våknet med mine skjønnaser Tone og Karianne, på hyttetur. Og etter det har egentlig dagen gått i ett! Fatter ikke at klokka er halv tolv allerede. Vi har bl.a bada, solt oss, tatt bilder (mange fine og mange...ikke så fine...haha!), spist kake og snop og hoppet på trampolinen, haha (forever barnslig). Nå har vi redigert bilder og sett på gamle x-factor adutions og slappet heelt av. Bedre får du det ikke! Karianne ha bursdag btw, så hun fikk en veske, en scrapbook og øredobber :)

Hva har dere gjort i dag? Si gratulere til bursdagsbarnet da

-EK

Dagens outfitDenne dagen har vært skikkelig morsom- og bedre skal det bli! Brukte HELE skoledagen på å øve på et norksskuespill (Peer Gynt elns), noe som var ganske kjekt, ettersom vi kunne replikkene våre og slappet litt av. Var en kjapp tur hos tannlegen, og rakk akkurat tilbake for å fremføre stykket. Fikk også vite hvem som fikk forskning i valgfag til neste år, og det ble ikke meg! Noe som betyr at jeg er ett skritt nærmere valgfaget jeg virkelig vil ha: Sal og scene (skuespill, dans, film osv). Woooh, kryss fingrene for meg!Dagens outfitbilder, tatt av flinkeste lillebror. Jakke bikbok, Bluse Zara, Bukse Vero Moda, Sko Georgs, Smykke bikbok og armbånd bikbok. Elsker det armbåndet.

Nå drar jeg straks på hyttetur med to av mine beste venner. Skal feires bursdag til Karianne der, så dette blir bra! 

Hvordan har din dag vært?

-EK

Bytur og skolefri!

Heii

I dag hadde vi fri fra skolen av en eller annen grunn...? Klager ikke jeg da, sov over hos Tone og våknet opp til tidenes prinsessefrokost. Her snakker vi kakao, speilegg, bacon, baguetter og ja jeg vet ikke hva vi ikke hadde jeg hahah. Fikk ikke bli der så lenge da, tok bussen til byen hvor jeg møtte mor ganske tidlig. Vi var på en etterlengtet shoppingtur, endte opp med myemye fint! Så jeg lurer: Vil dere ha innkjøpsvideo? Vet ikke om det er verdt det å lage en hvis det er like greit med et innlegg. 

Atm ser jeg på gamle Bethany Mota videoer og vurderer å lage meg mat (sulten).. Er ganske utenkelig at jeg skal på skolen i morgen, føler omtrent ferie er her nå!

-EK

26 grader?!

Wow, været i dag har virkelig ikke klart å bestemme seg for hva det skal være i dag. Først kjølig, så 26 grader (!), så pøsregn og kaldt og nå er det sommer igjen. Forvirrende... Var herlig med varme på skolen da, men det var selvfølelig varmest når vi hadde gym... Ti ganger så slitsomt! Var uansett en fin dag, fikk gratis lunsj og gå hjem tidligere :) Ellers gjør vi veldig lite på skolen for tida, tror alle bare venter på 20.juni nå.. Sommerferie! Kan ikke beskrives med ord hvor sterkt etterlengtet den er, haha.To uredigerte bilder fra noen dager siden. Var i bursdag til søskenbarnet mitt idag, forresten! Koselig som alltid, spiste til jeg sprakk og slappet heelt av. Sånn det skal være!

-EK

Bytur- innkjøp!

Heihei :)

Denne dagen, dere. Har vært innholdsrik for å si det sånn! Startet med at jeg ikke fant veska jeg skulle ha med på skolen, så måtte ta en annen- men så fant jeg den rett før jeg skulle dra, så da pakket jeg om på 2 minutter før jeg måtte ut. Kom på skolen, var der og øvde på Peer Gynt- skuespill (veldig forvirrende) i to timer, sluttet klokken 11. OgSÅ begynner den kjekkere delen av dagen, haha. Jeg og tre venner dro nemlig til byen! Geniale som vi er fant vi ut at det sikkert ikke var så mange folk der nå, klokka var jo 11 så folk var på jobb og skole. Vel, vi kom frem... Og det var proppfullt av folk. Det viste seg at to cruiseskip hadde havnet i Stavanger, og aalle skulle jo ut på shopping/cafe. Yey.

Vel, vi koste oss uansett, og jeg endte opp med ett gullarmbånd, en søt blomstrete topp og et par hemmelige saker dere snart får høre mer om :)

Tok oss en is på deli de luca, velfortjent syns jeg. Var jo så utroolig varmt, og smarte meg hadde svart langbukse på...#typiskSøt topp fra New Yorker, 89;

Var fullt salg på bikbok, så vi ble litt crazy der inne, haha.... Var litt stolt når jeg endte opp med kun ett armbånd! Verdens fineste, da. På tilbud fra 129; til 39;! 


Oog det der er lommeboka mi fra London, haha. Følte for et bilde av den også, er egentlig ganske fin? Kr 40; elns

Og der har du mei i dag!

-EK

Mattetentamen er FERDIG

Noen ganger er det lov å gå crazy med overskriftene ikke sant..? 

Mattetentamen- check! Åh, for en herlig følelse. Det gikk ganske bra, fikk litt liten tid på del 1, og det var mye rart på del 2 altså... Jaja la oss ikke snakke om den. Kom hjem fra dans for noen timer siden, også har jeg bare gjort noen lekser vi tydeligvis ikke trengte å gjøre (yey), sett gjennom all verdens blogger og snakket med folk på facebook. #ivet Sitter i skrivende stund og vurderer å bli med til byen i morgen, men samtidig vet jeg ikke om jeg gidder... Var der i dag, så da gidder jeg sikkert ikke dra dit i morgen, haha. Latskap :)

-EK

Best day of my life

Denne sangen, dere. Får frem det beste i meg, haha!
I dag er det avslutning på skolen, skal straks fikse meg. Er jo bare 9.klasse, så ingen big deal. Koselig uansett da! Ellers har vi enda en matte heldags på torsdag, phu... Men det er den siste! Etter denne uka har vi ingenting å gjøre (liker jeg å tro da), så det skal bli herlig å ta helg snart. I morgen er det muntlig for 10.klasse, så vi i 9. blir "kastet ut", haha. Drar på sykkeltur til en strand og griller, så tror det blir ganske så bra :)
Hva skjer i resten av verden i dag, da?
-EK

Sommeridyll og olabilAhh, sommerfølelse! Da var det juni, dere. Nå er det 18 dager med skole og stress ogsåå er det fri! Gleder meg helt vilt til ferie nå, dere aner ikke. Det virker helt uvirkelig å bare slippe å tenke på skole og lekser i to måneder. I det siste har skolen overtatt hele livet mitt haha, både helger og kvelder har gått til skolearbeid. Ganske kjipt, når det eneste du vil er å være ute i det fine været og leve livet ditt. Men men, nå er det altså bare 18 dager igjen! (Ja, jeg teller ned)

Dette er forresten resultatet av to dagers arbeid på hyttetur. Olabil! Jeg og lillebror Tønnes snekret den sammen (proud). Planlegger å sette inn dashbord med plass til mobil og koppholder, ratt, bremser og male hele bilen rød. #bilnerds haha :)

Hva gjør du i dag? Syns om bilen? :)

-EK

En dag til sommer!

I morgen er det juni! Utrolig å tenke på egentlig, føler enda det er mars, jeg. 19 dager til ferie! Wohoo, Italia here I come! 

Foreløpig sitter jeg i hengekøyen på hytta, det er ikke såå varmt, men jeg går i shorts uansett (det er jo snart sommer?). Har nettopp spist kongefrokost, og planlegger videre en tur med båten eller til butikken. Får se. Er så herlig med sånne dager hvor du ikke har planlagt noe særlig, men likevel har det kjempefint og bare slapper av. Sommer, sommer.

Idyll ♥

Hva gjør du i dag?

-EK

Langhelg!

Endelig kom langhelgen! Har lengtet etter dette altså. Sola skinner og skolen er ferdig allerede nå, så jeg smiiler :) Sluttet kl.13 i dag, har avspasering i valgfag. har egentlig få planer denne helga. Skal på hytta da, men hva jeg skal gjøre der vet jeg ikke. Skal i hvert fall blogge litt innimellom!

Fra Glitter

-EK

Mønster is the new black

Hva er egentlig greia med "The new black"? Love is the new black, back is the new black, pink is the new black, black is the new black...? Skjønner ikke helt greia jeg, haha. Uansett, i dag var jeg hos mormor. Fikk masse god mat, gjorde matteleksene (flink), gikk en tur ++. Var veldig koselig! Denne uka har vi ikke såå mye stress på skolen, men det er fortsatt en prøve på onsdag og en spanskprøve i morgen. Skulle egentlig ha den idag, men læreren dukket aldri opp..? Så regner med jeg må ta den i morgen, da.

Var overraskende fin temperatur ute i dag, ser ut til  å være rimelig kaldt, meeen nope. Får nyte det mens vi kan, kjenner jeg Stavanger rett er vel dette alt vi får av sommer i år.


Skjørt H&M, T-skjorte Cubus, Cardigan Bikbok, Smykke Gina Tricot, Ring Glitter, Solbriller Topshop

Alle klærne/smykkene er fra forsekjellige butikker i dag! Haha, kreative lille meg eller hva?

Hva har du gjort i ? Syns du om antrekket?

-EKdag

Kongeparken og spanskprøve

Denne dagen har vært litt rar, men veldig fin da! Startet med å bråvåkne, familien skulle på fotballcup så jeg ble barnevakt for minstmann. Vi koste oss vi da, jeg brettet klær i loftstuen og han lekte med biler. Etter en liten frokost kom mor hjem, og jeg stakk ned til Therese. Vi endte opp i kongeparken (igjen), gratis inngang såå hvorfor ikke? Var der med søskenbarnene hennes, og vi ble godt kjent etter hvert. De var så søte!

Etter å ha tatt omtrent alle karusellene som finnes, kjøpte jeg en softis og dro hjem. Her skulle jeg liksom jobbe med spanskfremføringen min som er i morgen (!!), men jeg endte opp med å høre på tusen sanger på spotify i stedet. Haha, typisk... Hvorfor går alle søndagene til skolearbeid? Husker når søndagene gikk til å slappe av hjemme, hoppe på trampolinen og være med venner... Nå er det mer sånn dårlig-samvittighet-dag, du vet du burde gjøre lekser men du bare oorker ikke. Eller er det bare meg?

Bilde fra forrige søndag faktisk, haha... Jeg er ett vanemenneske.

Flere som sliter med prøver og skole for tida? Noen som var i kongeparken i dag?

-EKStandtur...igjen!

Heii :)

 I dag har jeg....vært på stranda. Det er det eneste jeg har gjort i dag, heh. Var veldig kjekt da! Jeg og Karianne syklet bort til en holme utenfor byen, og det var seriøst ingen folk der. Så vi kunne spille så høy musikk vi ville, spre oss utover hele stranda og ja... Det var veldig kjekt i hvert fall!

Har forresten begynt på en utroolig spennende serie, tror ikke den er så altfor populær, men jeg elsker den. Den heter Once upon a time...Hørt om den? HER er trailer til sesong 1. Jeg er på sesong 2, må skynde meg å bli ferdig så jeg kan se sesong 3 som går på tv nå.

Denne gangen også filmet vi bare, ingen bilder dessverre! Må bli bedre på det der altså.

-EK

Zara bluse og muntlig prøve

Vet jeg maser mye om denne muntlige prøven, men alle som har vært oppe i det selv vet vel hvor mye stress det er. Fikk vite tema i dag, og kom opp i AKKURATT det jeg ikke ville ha. #typiskminflaks

Så nå sitter jeg her, med hjelp fra min lille venninne Karianne og pc-en min. Har ikke fikset meg god mat engang, isj. Får vel bare bite tennene sammen og jobbe videre! Er egentlig ikke så vanskelig tema, bare vanskelig å reflektere og sånn. Men jeg klarer det vel.

Nok snakk om det! Her er det herlig og varmt, så jeg kunne vært litt mer optimistisk når jeg kledde på meg i morges. Kunne kanskje droppet strømpebukse, men okei. Dagens antrekk:


//Bluse Zara, Shorts Bikbok, Ring H&M

Nå får jeg vel begynne å øve igjen, mye å gjøre... Nyt dagen dere som kan!

-EK

Muntlig eksamen og dagens

Ble trukket ut til muntlig i dag, kom opp i samfunn... Er sånn passe fornøyd egentlig, bedre enn matte i hvert fall! Var på skolen helt til to, så var det piano og nå sitter jeg her. Vi får ikke vite tema før i morgen, så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre... Tips?//jumpsuit Cubus, Tights Cubus, Cardigan H&M

Dagens antrekk, sommerlig! Var jo så herlig ute i går, så jeg trodde det skulle bli sånn i dag også, jeg. Den gang ei.. Glad jeg tok på tights, for å si det sånn! Men nå får jeg vel prøve å øve litt... Selvom jeg ikke helt forstår dette, heh. Og forresten, dette er VERDENS beste sang:

Den er så...unik? Tror dette er en elsk/hat sang, men jeg elsker den!

-EK

Strandtur

Heihei :)

Denne dagen startet litt dårlig, men så gikk det oppover og oppover! Ettersom det er 20grader her, fant jeg ut at jeg måtte ut. Dro på strandtur med Therese og Tone, og sporty som vi er, fant vi ut at vi skulle sykle. Det var litt vel mye vind og litt vel mange folk, men det gikk fint. Kom oss frem og tilbake! Vi tok ikke bilder, men filmet en del, vurderer å legge ut filmen. Tanker?

Nå straks blir det middag her, kjenner jeg er sånn passe sulten nå...

-EK

Utslitt

Det er mye som skjer, mye på skolen og andre steder. Jeg er ganske sliten. Liker ikke å klage, men av og til må det være lov.

Gleder meg til å ta nye bilder igjen. Kanskje i morgen.

-EK

Kongeparkæn


Kongeparkennnn woh! Har aldri ledd så mye i mitt liv tror jeg, haha... Vi (eller...Therese) skrek så utrolig høyt i hver eneste karusell, at vi andre fikk helt latterkrampe og klarte ikke å skrike engang. På slutten hadde verken Therese eller Linn Kristin mye stemme igjen, heh. Sovna nesten i bilen på vei hjem, slitne! Men det var en utrolig bra dag da, må ikke bli for lenge til neste tur :)

Det kommer kanskje litt stygge mobilbilder fra selve turen senere, hvis dere vil se dem nå kan dere følge meg på instagram: @edel_kristina eller Therese: tess_fersken eller Linn Kristin soom jeg ikke husker hva heter haha.

-EK

Alt som skjer for tida

Woh, hei! Blogg! Ja...

Har hatt konfirmasjon, restefest (haha), vært syk, fått syykt mye fint, hatt fri sånn ca en hel uke oog nå er jeg ikke på skolen, som dere kanskje forstår... Vi har fri i dag, for å ha hjemmedag i mat og helse. Skal straks ned på butikken for å handle litt, men først tar jeg det heelt med ro. I går hadde jeg det skikkelig gøy, til tross for at jeg var syk. Therese og Karianne kom på restefest, og vi koste oss. Spiste kaker, middag og Therese holdt verdens fineste tale til meg (foran hele familien min!) Etterpå gikk vi ned i kjelleren og lagte skrekkfilm hahaha, holder på å redigere den nå. Endte opp med at vi ble redde for oss selv, heh.

Fikk verdens beeste presang til konfen....Dere får vite det i neste innlegg! Ææææ gleder meg til å fortelle ♥

-EK

Way too messy donut

 Haha, nydelig på håret ja... Prøvde meg på en ny "donut", men den falt litt ut utpå dagen som du ser.. Jaja. Tok disse bildene nok en solfylt dag, er en stund siden nå meen glemmer alltid å poste alt haha. I dag er det...som dere vet... Konfirmasjonen min! Dette innlegget er altså forhåndsskrevet, forhåpentligvis står jeg i kirken nå! Æææ litt skummelt å tenke på egentlig, tenk at jeg blir "voksen" haha.

Hva syns du om den noe rotete dulten min?

-EK

Just some pringles

Ahh, denne dagen har vært fin syns jeg. Har fikset en del ting til Lørdag (konf), passet lillebror en del, fikset maange blogginnlegg i tiden fremover og ikke minst vært med Karianne. Vi hadde en aldri så liten piknik i hagen hennes, var en tur nede på barneskolen og bare snakket. Pikniken bestod av Oreo-sjokolade, Pringles og cola. Mmm :)

Verdens mest brukte jakke fra Cubus haha, dere aaner ikke hvor mange år jeg har hatt denne folkens. Det er lenge...

Prøvde å laste opp bildet på instagram vi la ut, men pc-en ville ikke samarbeide. Så da får dere klare dere med meg og pringlesen,haha... Er det ett ord? Pringlesen? Pringlesen? Nei...? Hvis du nå ble veldig nysgjerrig kan du stikke inn på instagram og følge @karri_30 eller meg (edel_kristina), så kan du se :)

-EK

 

_______________________________________________________________________

#Pringles #piknik #sunshine #sun #smile #ootd #life #livet #blogg #ek #venner

Sunshine

I dag skinner sola er i Stavanger, herliig. Dagen skal vel brukes til diverse forberedelser til konfirmasjonen, to dager igjen nå! Må bl.a fikse bordkort, kaker, dessert, diverse drikker osv. Gleder meg noe helt vilt haha!Topp monki, shorts H&M, hvit tights Cubus

Er det sol hos deg i dag?

-EK

Bytuur :*

Gjett hva?

I dag hadde vi frii, så jeg sov over hos Therese og var i byen med henne i dag. Vi hadde (som vanlig) en noe utenom det vanlige bytur haha, men det er vel bare sånn vi er. Hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe noe særlig, men er det ikke da man ender opp med masse likevel?


Jaa jeg vet, jeg har allerede Victorias Secret bikini...Men denne var så fin, elsket fargen! 118; på CubusNydelig ring jeg og Therese kjøpte lik av- fra en sånn gateselgermann i Stavanger, haha. Han var veldig koselig da, også fikk vi det for halv pris :) 20;


Oog til slutt en aldri så liten sommertopp med prikker, kr 99; på H&M

Flere som har vært på shopping? Hva syns dere om mine innkjøp daa?

-EK

Konfirmasjon og sånn

Haha ja... Her kommer et lite innlegg om konfirmasjon! Neida, haha, men det er seriøst det dagene går til her. Jeg står neste uke, så det er litt å stresse med der, og de fleste vennene mine står denne uka, som vil si at alle gaver osv må vøre fikst og ferdige til nå. Og det kom jo selvflølgelig jeg på i går, to dager før konfen. Tyypisk meg... Men jeg fikk fikset det, er snart i mål nå! Alle som får gave av meg bør bli fornøyde altså, jeg strevde litt med dem for å si det sånn, haha.

Neste uke blir digg tror jeg. På skolen mandag og tirsdag, også har vi friii resten! Hvor herlig er ikke det?

-EK

Neglelakk, milkshake og sool

Denne dagen har vært fin. Rett og slett fin. Startet altså på skolen i dag- akkuratt det var ikke så fint da, haha. Men etter skolen var jeg med Karianne og Tone hjem, og vi hadde det kjempekoselig :) Er jo helt sommer her nå, shortsvær og sol! Så vi satt med døra åpen og hørte på Austin Mahone mens vi gjorde (litt) lekser. Etterpå lakket de neglene mine, noe som ble veldig fint, haha... I hvert fall litt fint.

Lagte også en aldri så liten sjokolade-bombe-milkshake, skal si den smakte altså. Nå sitter jeg foran pc-en med musikk på ørene og blogger på skjermen. Sånn det skal være!


Tone, Karianne og meii

 

Disse to sangene går på repeat! Den siste der, åhh... Favoritten! Helt dilla på han her jeg, hvorfor har jeg aldri funnet ut om han før?
-EK