Design

Nye saker!

Hei dere!

Nå syns jeg det var på tide med ett nytt design, eller i hvert fall header og profilbilde! Så nå er det ordnet + litt ekstra jeg følte jeg måtte fikse. Håper dere liker det! Laga ganske mange alternative headere denne gang, ble vanskelig å velge til slutt. Men jeg fikk hjelp av mine gode venner hahah, så det ordna seg fint. Nå skal jeg komme meg opp av sofaen og fikse meg noe mat, så snakkes vi snart ♥

 
Jeg kommer ikke til å endre header med det første nå da, men hvilken likte du best?

-EK

Designstress

Hellu

Nå holder jeg på å redigere designet på bloggen en del, vanskelig å ikke få det for mørkt/lyst/rosa/svartoghvitt/kjedelig/for mye...ja. Men jeg prøver! Bokstaven J på tastaturet mitt har hengt seg opp, så sorry hvis jeg har glemt noen j-er her og der, haha... Gjett hva jeg ønsker meg til jul? (nypcnypcnypcnypcnypc)

Kom nettopp hjem fra hyttetur på fjellet, og nå er hele familyen med søskenbarn og alt vel plassert hjemme hos oss. Jeg sitter og slapper av (for første gang denne helgen) på rommet, med youtube i bakgrunnen og koseklær på ♥ Gotta love it ♥ Nå er det straks middag her, aner ikke hva det er men det lukter godt...ye. Skriver mer om hytteturen senere, nå vil eg gjerne vite: Hva syns dere om designet?


-EK