Collage

A part of Harry Potter died today

Rest in peace, Alan Rickman.

-EK

2015 i bilder del 1

Godt nyttår, dere! Nå som vi snart er inne i et nytt år, tenkte jeg å ha det årlige innlegget: Året som gikk i bilder. Å mimre tilbake på alt jeg gjorde hvert år er alltid like koselig, og dette året er litt spesielt, ettersom jeg begynte på vidergående etter sommeren. Mye har skjedd, så her er del en:

Januar:

Året startet ganske likt som i år, hos farmor og farfar. Jeg og Tønnes (lillebror) drakk anansbrus i champagneglass og så på rakettene til langt på natt.

Når skolen begynte var det sykt mye å gjøre, husker jeg sleit med matte og måtte jobbe så altfor masse med skole. Tok lite bilder, men brukte mye tid på dette, som jeg var veeldig stolt over:Jeg og Therese dro på shoppingtur i full storm, ble nesten blåst av Tanangerbroen på bussen og kjøpte alt for mye tull.

En annen ting jeg og Therese fant på var at vi skulle begynne å trene- hahaha wow, gjett hvor lenge det varte,  da? En uke. Jepp.

Ellers filma jeg en del videoer, bl.a. bff tag med Karianne og fest sminke/antrekk/hår- video.

Februar:

 

Det evige kunst og håndtverk- prosjektet mitt startet, og jeg tok mange dansebilder


Fikk heelt dilla på Harry Potter igjen, så alle filmene, leste bøkene for 11.gang og satt sammen masse bilder på weheartit, haha.. Det er de beste bøkene som noensinne er skrevet, null tvil om det.


Jeg var på en lang strandtur med mor og lille Oscar, og tok noen fine bilder derfra

Vinterferie! Ble dessverre sengeliggende på hytta i tre dager, men så var det ut på tur igjen. Masse snø og herlig vær, stod mye på langrenn og litt slalom. Mars

Woo, det skjedde mye i mars! Først og fremst leste jeg veldig mye, alle disse bøkene ble lest på en gang:

Jeg og Therese hadde nok et fotoprosjekt

Teateret jeg og Therese var med i ble satt opp, og ååh som jeg grugledet meg. Det gikk veldig fint da, fikk rose og applaus og var stolt som bare det, haha :)

Karianne begynte med fotoprosjektet sitt, og jeg var modell sammen med søte Minnie :)

Fikk uventa fri en dag og tok mange, mange bilder:Påskeferien kom, og jeg og Therese starta den med en iskald tur på sola strandhotell Strevde med å få med oss Teddi inn og ut uten at for mange la merke til det haha, og til slutt ble vi så sultne at vi delte en av de sinnsykt dyre fiskesuppene fra hotellet. Det var mye Therese i mars? Haha uansett, her var altså del 1, del 2 og 3 og alle de andre kommer vel på nyåeret- det er fortsatt merkelig å si det, altså. Nå skal jeg ta meg en tur ut før jeg smelter helt bort. Det er så varmt i dette huset!
-EK

Juli recap

Jajaja, det er allerede 6.august... Menmen, juli forsvant så fort! Eneste grunnen til at jeg oppfattet at August kom, var at min kjære Tone har bursdag 1.august, og det husker jeg jo! Så når kalenderen plutselig viste 31 juli var jeg halvveis i sjokk jeg, haha. Laget i hvert fall en liten juli-recap!Jeg hadde bursdaag, var en uke i Italia, var barnevakt og tjente massemasse penger (or nah), var på hyttetur, tok temabilder på første gang på en evighet, lagte min egen is,lagte maange smoothies og tok mange solnedgangbilder. Og ikke minst dro vi på roadtrip! Ah, favorittferien min ♥

Hva gjorde du denne måneden?

-EK

 

Wanties: Nelly,boohoo og miniinthebox!

Hei dere! Nå som internettet er på topp igjen kunne jeg ikke la være å "vindushoppe" litt på nettet. Er faktisk altfor lenge siden sist, så det var på tide! Var bl.a innom Nelly, miniinthebox, nastygal, ebay og boohoo, og fant som alltid litt wants å dele med dere. Laget tre kollasjer fra nelly.boohoo og miniinthebox (var der jeg fant mest). Var faktisk salg på både boohoo og nelly! Hope u like :D

HER komme du til nelly`s 25% salg-side! Fullt av sommerklær! Jeg fant både sko, dusjsåper og ny skolesekk, men falt først og fremst for alle sommerkjolene. Aaltfor fine ♥

LINK til miniinthebox. Var ikke salg der, men hallo... En klokke koster type 40kr, så jeg tror ikke det gjør noe! Fant mye dilldall jeg ikke trenger, iphone deksler, neglepynt og The hunger games-smykke(!). Den svampaktige neglegreia satt jeg lenge og funderte på hva var, før jeg så de to andre bildene. Genialt!


25_%_her Var litt dyrt på boohoo selvom det var salg, men fant meg noen fine kjoler, et par sko og en topp med nydelig mønster i ryggen ♥

Flere som benytter seg av sensommer-salget?

-EK