Challenge

Day 4: Topp 3 morsomste photoshoots?

De morsomste photoshootene mine er nok de merkelige jeg har med venner, som aldri kommer på bloggen uansett. Menmen, her er de utenom dem da!

1.

Hoppeshooten med Tone og Therese- fjernkontrollen funka dårlig, vi hoppet myye mer enn kameraet fikk med seg, for å si det sånn. De fleste bildene var med masse hår i fjeset og ingen som hoppet på likt haha, men gøy var det!

2.


Prinsesseshooten- hahah! Jeg, Karianne og Tone kledde oss opp i mine kjoler og knipsa maange, fine og ikke fullt så fine bilder på balkongen, av alle ting. Bytta kjoler underveis og greier, var ganske koselig egentlig.

3.Nyttårsball! Dette er vel en av de interne shootene dere ikke får se, men fant ett bilde som kan vises i hvert fall! Tror vi tok over 1200 bilder den dagen, og da testet vi ut alt. Hoppebilder, ballettbilder, dansebilder, modellbilder, you name it hahah. Var skikkelig gøy!

-EK

Tre random bilder? Day 3

Heii

Da var vi kommet til dag tre av denne challengen! Jeg koser meg allerede jeg, takk for alle fine tilbakemeldinger så langt! I dag kommer en morsom en, jeg skal lukke øynene, bla gjennom bildene på pc-en og poste tre bilder. Jeg jukser ikke, syns dette er gøy, jeg! Wellwell, let`s start

Gammelt bilde av en bjørnebær-smoothie..?

Første foundationen! HahahhaTatt for ikke så lenge siden, hadde faktisk samme topp på i dag. 

Synes om bildene, haha?

-EK

Bildechallenge!

Godmorgen lesere!

Våkna halv syv og trodde det var skole, ubeskrivelig deilig å bare legge seg ned og sove videre :) Sov faktisk helt til halv elleve jeg, og da måtte far vekke meg. Skal en tur i svømmehallen senere i dag, må øve på stuping...Vi har jo svømming dette året, noe vi ikke hadde i fjor, så det er en stund siden sist. Og jeg er verdens verste stuper. Er type enda på det nivået der du sitter på huk på kanten og vipper deg ned i vannet haha, såå ja. Trengs litt trening!

Jeg bestemte meg for å ha en liten challenge her på bloggen. Har hatt det en gang før, og fikk mye positivt tilbake på det, så jeg prøver igjen! Denne gangen har jeg laget spørsmålene selv, og temaet blir fotografering. Begynner med en gang! Vet ikke om det kommer en hver dag, mer sånn når jeg har dårlig tid eller føler for å poste det. Som et ekstra innlegg om dagen. Sounds good?

Challenge:

1. Topp 5 instagrambrukere

2. 3 kjappe tips for å komme i gang med speilrefleksen

3. Bla gjennom bildene dine og post 3 tilfeldige uten å se

4. Topp 3 morsomste photoshoots

5. Ny redigeringsvideo!

6. Hvordan jeg redigerer instagram-bildene mine

7. 5 beste undervannsbilder

8. Linkerunde! 

9. Et bilde fra 1.august fra 2012, 13 og 14.

10. Siste bilde jeg tok.

Første challenge kommer senere i dag, så stay tuned!

-EK