Blogg

Min juleferie i mobilbilder

Hei, god morgen/lunsj osvosv... :)

I dag kjører vi et litt annerledes innlegg igjen, nemlig min juleferie gjennom mobilen! Det er overraskende lite bilder, men det ble nå nok til en kollasj likevel. Enjoy :D

Lørdag etter ferien var det klart for juleverksted hos meg, vi lagte masse rart og fint, spiste grøt og kaker og hadde det veldig koselig. En veldig fin tradisjon!

På søndag var det først ut å spise med familien, og så ut til byen med Karianne! Vi var på juleball, noe som var litt treigt i starten, men så tok det helt av. Mista både stemmen og hørselen i noen timer haha, men det var veldig verdt det!

Dagen etterpå var mandag, og Karianne måtte på skolen stakkar. Jeg og mor dro til byen og handla julegaver + spiste på kafé, rakk såvidt innom hjemme før vi dro ut igjen til Egon og spiste. Skulle egentlig på teater, men det ble avlyst- så da stappa vi i oss burgere i stedet, hehe.

Så har vi selve julaften. Her har jeg vært veldig flink og lagt fra meg mobilen, så det var bare litt selfies å vise dere!

1.juledag gikk til å spise frokost med hele storfamilien, kose seg med alt man fikk til jul og senere spise middag med alle. Vi var ute en tur og rakk å se hele minions- filmen (verdt å se, lo meg halvt i hjel).

Resten av ferien har egentlig gått til å kjøre, kjøre og kjøre- og spille sims. Nå skal vi ta siste etappe og kjøre opp til Molde, forhåpentligvis framme i kveld :)

Hvordan har din ferie vært? Og hva var det fineste du fikk til jul i år?

-EK

Lately through my phone

Hei dere!

For øyeblikket sitter jeg på hytta, har laget pannekakerøre til lunsj og skal straks sette i gang med spansklekser. Og det før kl.12! *stolt*

Tenkte å ha et mobilinnlegg igjen, så får dere sett hva som har skjedd den siste uka, via mobilen :)

Halloween- sminke testes ut! Dette er noe av det som kommer i videoen neste uke./ Morsom samtale med siri, hahah/Tbt til Disneyland!/ Billig og veldig god lunsj fra 7/11, tihi :)

Var på åpningsdagen til Agape i Sandnes! Sjokoladefondue og maange flotte kjoler, er veldig glad for at jeg gikk :)/ Testet ut min elskede Alice in wonderland- kopp med litt kakao, veldig vellykket/ Sushi time med familien!

Ååh, se så fine! Karianne kjøpte faktisk den blå, men jeg skal ikke på ball i år og har vel strengt tatt ikke råd heller :( Var uansett en opplevelse å få prøve dem!

Så, da var det spansklekser på programmet. Ha en herlig dag videre!

-EK

17.mai fra mobilen

Hei!

Alle Norges bloggere skulle jo poste 17.mail innlegget dagen etter, så jeg har venta litt med mobilbildene mine. Men nå kommer de! Har altfor dårlig nett til å poste noe som helst egentlig, så krysser fingrene for at dette går :)

Mor flettet håret mitt for første gang siden jeg var 11 eller noe hahah//Maaaat//Vi vant beste innslag i toget!!

Therese prøvde pennyboardet//Hadde sånne fancy hatter i toget//spiste middag med familyn og et lite selfie med Therese

Hva skjer hos dere i dag?