Uken som gikk

Heihei!

Hatt en fin helg så langt? Jeg har gjort ganske mye forskjellig, så jeg føler denne helgen har vart ganske lenge- men samtidig kunne jeg trengt to uker fri, haha. I går var jeg på skolen og gjorde matte (!), i julebyen i Egersund og så i bursdag til Therese. Kjempekoselig! Her er denne uka oppsummert:

Ukens beste dag

Uten tvil gårsdagen, når jeg var både produktiv, fikk besøkt julebyen i Egersund  med familien OG feiret Therese på kvelden- fantastisk dag! Sovnet med en gang jeg kom hjem da, haha.

Ukens opptur

Når jeg var ferdig med spansk-samtalen. Jeg har gruet meg til den i to uker, og det å kunne gå ut derfra med en karakter jeg var fornøyd med og vite at jeg var helt ferdig- amazing følelse, åå. Smilte hele bussturen hjem, jeg.

Ukens sang

Scars- Boy Epic eller Mad Hatter- Melanie Martinez


Ukens film

Har jeg egentlig sett film denne uka..? Jo, jeg så den andre Harry Potter-filmen på ny her en kveld. Like bra hver gang :)

Ukens cravings

Bamsemums!! Jeg har hatt lyst på bamsemums sånn helt intenst de siste dagene, og vi har ikke hatt det i hus- krise! Endte med at jeg lagte meg sjokolademuffins som trøst faktisk, hahaha. Må kjøpe meg noen bamsemums snart <3

Ukens nedtur

Kanskje når jeg gikk ut fra kjemi-tentamen og fant ut at jeg har heelt andre svar enn de andre i klassen.. Heh. Men jaja, bare julekarakter, ikke sant? 

Ukens bildeUkens quote

Livsmotto når det gjelder prøver, skole, stress og livet generelt: "Enten går det bra, eller så går det over". Viktig.

Det var uken min oppsummert! Håper dere liker sånne innlegg, jeg elsker å skrive dem :P Ha en herlig søndag videre, dere!

-EK

2 kommentarer


Seline Ekelund
-11.12.2016 kl:12:57


Koselig å lese :-)
Victoria Larsen
-11.12.2016 kl:14:10


Fin oppsummering av uken :)

Skriv en ny kommentar