Ti ting som får meg til å slappe av

Flere som kjenner litt på stresset i hverdagen nå, eller? Dere som har høstferie nå- jeg misunner dere så sjukt, hahaha. Skolearbeidet traff meg litt hardt her, men vi kommer oss gjennom det. For å klare det på best mulig måte har jeg bestemt meg for å skrive ned ti ting som gjør at jeg slapper av, og prøve å faktisk gjøre disse tingene innimellom alt det hektiske. Håper dere får noen tips eller kjenner dere litt igjen! 

1. Gå en tur, gjerne på stranda eller i skogen, langt fra wifi, mennesker og mas. Det er sjelden jeg gidder, men årh så herlig det er når man faktisk gjør det!

2. Lakke neglene. Haha, dette er også en sjelden forekomst hos meg- men når jeg tar meg tid til det, føles det virkelig som livet mitt er litt mer på stell. Som om jeg kan klare alt, liksom. Siden jeg har tid til å lakke neglene.

3. Serier!! Denne er vel kanskje ganske åpenlys, men hallo- å sette seg ned etter en lang dag men favorittserien (Game of Thrones/Supernatural <3) og bare kose seg i noen timer, det er virkelig digg.

4. Baking. Dette er jo så gøy, og i tillegg noe helt annet enn hva jeg vanligvis driver med- lekser, blogg, mobil osv. Og resultatet av bakingen blir ofte populært og raskt oppspist :)


5. Se på bilder fra ferier. I album, på mobilen eller pc-en, uansett hvor bildene er så er det alltid koselig å mimre tilbake. Du glemmer alt stresset du sitter i nå og bare tenker tilbake, det er virkelig verdt tiden.

6. Planlegging av noe gøy! Enten det er noe stort, som bursdagsfeiring eller halloweenfest, eller bare en filmkveld med venner, så er det alltid så gøy å ha noe å gled seg til! Og planleggingen er etter min mening halve poenget, haha. Elsker det :)

7. Dans. Hvis alt går bra, så danser jeg. Og hvis alt går helt forferdelig dårlig, ja, da danser jeg. Dette er selvfølgelig veldig individuelt, andre vil kanskje finne det avslappende med yoga eller andre former for trening, men for meg er det dans.


8. Å ha lange samtaler med noen jeg er glad i. Vi kan snakke om ting som er vanskelig, eller alt mulig annet, men det er alltid en god følelse å få snakke ut med noen jeg stoler på. Det må aldri undervurderes.

9. Laaange kjøreturer. Jeg har riktignok kun sittet på foreløpig, men jeg gleder meg SÅ masse til jeg kan hoppe i bilen og kjøre hvor jeg vil, når jeg vil. Med musikk på høyttalerne og alt foran meg. Jeg elsker bilturer, haha :D

10. Og sist, men ikke minst: Fotografering. Jeg blir helt lost i arbeidet, jeg mister begrepet om tid (haha, helt sant) og jeg føler jeg får noe til. Og det er en viktig følelse.

Så det var ti ting jeg gjør for å slappe litt av! Håper dere tar dere tid til litt egentid denne uka, og at alle kommer gjennom det dere driver med for tida :) Flere innlegg om reisen min til Filippinene kommer senere, holder på å skrive på dem. Da snakkes vi, ha en fin uke videre!

-EK

2 kommentarer


Victoria Larsen
-18.10.2016 kl:15:53


Mange gode ting som hjelper godt! Fine tips :)
Edel Kristina
-19.10.2016 kl:18:11


Victoria Larsen:
Takk, så gøy du synes :)

Skriv en ny kommentar