Femten poser chips i kofferten

Nå sitter jeg med tre chipspakker foran meg, som definitivt ikke får plass i kofferten. Søren. Jeg som skulle spise asiatisk snop og chips i månedsvis fremover. Hahaha, vi har kjøpt så mye! Kofferten min var ca halvfull når vi reiste ned, og til tross for at noe av det jeg tok med nå er tatt ut, er det ikke plass til alt. Jeg får vel bare skvise noe ned i håndbagasjen eller kanskje lure det ned i mor sin... :)

I morgen er altså hjemreise-dag, men ikke før sent på kvelden. Vi har litt vi skal gjøre i morgen også, så derfor pakker jeg ferdig nå. Jeg er så fornøyd med denne reisen, jeg har opplevd og lært så mye- og samtidig slappet heelt av og kost meg kjempemasse. Perfekt miks! Vil ikke dra hjem i det hele tatt, men sånn er det jo. Gleder meg til å se alle igjen, og vise de ekle chipsene jeg skal smake :))

Så her er jeg nå, alene på rommet med en vanvittig stor dør og altfor mange shoppingposer:Nå skal jeg ned og nyte siste kvelden her, så blogges vi hjemme i Norge- dvs på lørdag, haha :) Blir nok en del filmer å se på flyet, ja...

-EK

2 kommentarer


ordkaos
-13.10.2016 kl:23:26


Hei! Så fin blogg du har!

Er helt ny på dette med blogging, så ville satt stor pris på det dersom du sjekket ut min: www.ordkaos.blogg.no

Klem :)
Edel Kristina
-15.10.2016 kl:18:21


ordkaos:
Tusen takk! Skal ta en titt, masse lykke til med blogg <3

Skriv en ny kommentar