Hvite strender og kokosnøtter

Hei!

Nå sitter jeg på rommet i hovedstaden igjen, og tenker tilbake på de siste dagene. Hver dag føles faktisk mye lenger her, det er så mange inntrykk! Man rekker liksom ikke å fordøye alt før noe nytt skjer, men det er sånn jeg liker det. De siste to dagene har vi nemlig vært på en liten mini-ferie i ferien- vi reiste til Puerto Galera, hvor vi bodde på et svært hotell med all-inclusive. Veldig herlig, typisk hvit strand med solsenger og over 30 grader, palmetrær med kokosnøtter og folk som hjelper deg med absolutt alt, haha. Det ble nesten litt for mye hjelping, jeg kan jo bære ned kofferten min selv? 

Uansett var det helt fantastisk, det er skikkelig lenge siden jeg har slappet så mye av, haha. Maten var kjempegod, folkene var hyggelige og vi fikk nesten hele hotellet for oss selv. Perfekt! Nå har vi altså kommet tilbake til huset til de vi besøker, og har tre dager igjen av ferien. Selv om det er mye som skjer, går det plutselig litt for fort- jeg vil ikke hjem! Får bare nye dagene mens jeg kan, kommer nok til å leve på disse bildene og minnene når jeg er tilbake på det iskalde rommet mitt i Norge og pugger til prøver...
Her slapper man av, ja!

Her er båten vi kjørte over med! Litt gyngete og en litt skeptisk mor i starten, men det gikk helt fint og jeg koste meg veldig på sjøen igjen :) 


Fine Hilde og mor <3


Har maange flere bilder, men nå må jeg legge meg snart- klokka er ti på elleve her!

Snakkes senere <3

-EK

2 kommentarer


Leah Isabell V
-12.10.2016 kl:14:40


Virker som du storkoser deg :D Ser kjempe vakkert ut der dere var, alltid mye gøy å finne på her egentlig. Skjønner at det er litt rart å få hjelp til alt, men grunnen til at de gjør det er fordi dere skal gi de tips. De tjener så utrolig lite her så hvis de gjør en tjeneste for deg/dere så husk å gi de 10,20, 50 peso i tips. Spørs hvor mye de har gjort for dere. Å bære ned bagasjen osv, så kan dere gi 20 peso som takk for hjelpen!
Edel Kristina
-12.10.2016 kl:15:39


Leah Isabell V:
Jeg koser meg, ja! Ja, det er viktig å huske- helt ny kultur å forholde seg til! Håper du koser deg du også her nede :)

Skriv en ny kommentar