Jeg er i Asia!

Vi ligger 6 timer foran dere, lokal tid Filippinene: 17:15

Hei dere!

Nå er det en stund siden sist, men denne gang har jeg en ganske god grunn: Jeg har reist til Filippinene! Besøker norske venner her, og skal være her ut høstferien. Dette er jo et u-land og det merkes, mange nye inntrykk overalt. Bare det å kjøre fra sted til sted (med privatsjåfør!) gjør at du ser mye av slummen og fattigdommen her. Første dagen besøkte vi et barnehjem som er drevet av norske, som var veldig kjekt og litt tungt. Fikk holde babyene og snakke med de som jobbet der, og fikk omvisning av en veldig hyggelig, norsk dame. De som er på barnehjem er jo faktisk de heldige, og alle blir adoptert bort derfra. De vi ser i gatene har det nok ikke så lett.

Kontrastene her er veldig store. De vi bor hos har et helt enormt stort hus, med inngang like stor som hele førsteetasjen vår hjemme, sånn ca. De har private sjåfører, vaskedamer og en som lager mat, og det er veldig fint her. Så når du kommer ut i gatene og ser hvordan andre lever, ser man hvor store forskjeller det er i verden.

Random bildedryss:


Fra et marked like ved huset, fant et smykke her og så på noen veldig flinke dansereSe så svære hus!!

Dette er inngangsdøren.. En elefant kunne sikkert komt inn

Og maten jeg har smakt så langt er heelt fantastisk, veldig happy med det :D

I dag har vi vært på et shopping senter og senere skal vi dra til en strand og et hotell for å være der en dag. Får opplevd mye på kun en uke! Føles faktisk som minst to uker siden jeg har i Norge, men jeg reiste jo faktisk ned på onsdag kveld. 

-EK

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar