Juli måned

Da var den siste sommermåneden straks her, og jeg føler egentlig jeg nettopp slutta på skolen. Okei, så føles det ut som månedsvis siden jeg lå i Italia på en solseng, men om jeg er klar til å begynne på skolen om noen uker? Nei, nei og atter nei. Men det får vi bare la være å tenke på, og nyte ferien mens den ennå er her, haha :P Her kommer en oppsummering av juli måned.

Månedens...

Sang

Definitivt "Castle" av Halsey. Jeg har virkelig fått øynene opp for henne i det siste, og hele albumet "Badlands" er jo helt fantastisk. Men for øyeblikket er dette favoritten.

Sminkeprodukt

...Kan jeg si solkrem? Tror jeg har brukt sminke en eller to ganger, og den ene var på bursdagen min. Men! Jeg har fått to nye NYX lipcreams, og de er jeg heelt forelska i. Så kanskje dem?

Antrekk

Veldig fornøyd med bursdagsantrekket, da:


Fra et market i Firenze

Tanke

Jeg hadde tre-fire dager hvor jeg egentlig var fornøyd, jeg hadde alt jeg trengte og var på ferie, men likevel var ikke humøret helt på topp. Det er greit nok å ha en dårlig dag, men det er litt kjipt når det liksom ikke går over... Så jeg fant ut at jeg skulle prøve å bare drite i alt og slutte å tenke så mye på alt, og det funka! Haha, overtenking er ikke å spøke med :/

Bilde

Ett av disse:

App

Haha, pokemon go, hehe...

Tips

Hvis du skal på Mc´Donalds: Bestill medium drikke, ikke stor. Du får like mye drikke, bare en lenger og smalere kopp. Veldig random tips haha, men jaja.

Snacks

Jeg har spist så sjukt mye usunt at jeg vet ikke hvor jeg skal starte egentlig... Bixitkjeks med sjokolade og smoothies har vært to litt sunnere favoritter! Lagte med både jordbær og bringebær smoothies på Fogn, og gleder meg allerede til neste gang jeg har tilgang til en blender :P

Film/Serie

Jeg har hatt Harry Potter-maraton, så det får nesten bli de filmene! Favorittene er nr.3 og 7 del 2.

Bok

Har lest ut tre bøker, og har en favoritt: Evna, den siste boken i trilogien Ravneringene. Veldig bra avslutning! Ellers har jeg lest Game of Thrones: A Clash of Kings og Skyggejegerne: Den Tause Byen. Nå sitter jeg her uten bok, så setter pris på tips!

Hvilket av månedens bilder likte dere best? Og gjerne svar på noen av spørsmålene selv, jeg vil gjerne lese!

-EK

2 kommentarer


Henriette Celin
-31.07.2016 kl:10:57


Halsey har mye fin musikk ^^

En veldig flott hvit kjole! og kjempefine bilder :-D
Edel Kristina
-02.08.2016 kl:11:32


Henriette Celin:
Helt enig, elsker Halsey :D Tusen takk!

Skriv en ny kommentar