EK tipser: Fem fantastiske youtubers!

Heihei!

I dag våknet jeg overraskende fornøyd og klar for dagen, og det på en mandag?! Klarte meg strålende (om jeg får si det selv, høhø) gjennom dagens naturfagsprøve og resten av dagen har vært veldig fin. Ble sittende utelåst utenfor huset en stund, men jeg hadde internett og tak over hodet så det gikk egentlig helt fint- jeg klarte meg gjennom pianotimen OG jeg får sjokoaldepudding til dessert. Hallo, jeg er fornøyd!

Det jeg tenkte å gjøre nå er å tipse dere om fem youtubers jeg ser på og er stor fan av, som (forhåpentligvis) ikke alle har hørt om. Er så kjedelig når det blir listet opp type Pewdiepie og Zoella for hundrede gang, ikke sant? Så her har dere fem "nye":

1. Allie Marie Evans. Hun er er så fantastisk, dere MÅ sjekke henne ut. Hun lager masse kortfilmer som tar opp viktige temaer på en veldig spesiell og fin måte, i tillegg til å lage typiske youtube-guru videoer som "room tour", "q and a" og "a day in the life". Elsker henne <3 Link HER

2. Noodlerella. Hun har helt utrolige impressions av Disney og pixar figurer, pluss mye mer. Veldig søt og flink :)

3. Natalies Outlet. Hun lager kortere videoer, så du ikke går lei, og hun tester ut veldig mye! Mange life hacks/beauty hacks/food hacks osvosv, i tillegg til typiske tags og challenger. Veldig morsom :)

4. Andreas choice. Veldig morsom og flink til å redigere, og hun kommer med masse tips som faktisk funker! Mange youtubers lister bare opp det vi vet fra før og det som virkelig ikke fungerer, men her hjelper det faktisk ganske ofte, så det er bra :)

5. Mikey Murphy. Også veldig morsom, han har et stort utvalg av forskjellige typer videoer og han får det veldig bra til i alle, haha. Han holder seg ikke til det tradisjonelle og litt kjedelige, her har han f.eks. laget en kortfilm på fem timer, og jeg syns sånt er veldig gøy å se.

Så, det var mine topp fem litt mindre kjente youtubers! Forhåpentligvis har dere ikke sett på alle før, så kanskje dere fikk noen tips? Gjerne tips meg om noen dere liker å se på (det hørtes litt creepy ut men jaja), jeg tar i mot alt!

-EK

6 kommentarer


Henriette Celin
-30.05.2016 kl:18:12


Omg den impressions video´en var så bra og morsom xD

Og den første video´en var veldig fin ^^

Virker som flinke youtubere!
Edel Kristina
-30.05.2016 kl:18:13


Henriette Celin:
Så bra du likte det! Haha jeg elsker impressions videoer selv :)
Janne
-30.05.2016 kl:18:12


åå så gøy med litt andre! Skal absolutt sjekke de ut, tusen takk:D aspyn og parker er fantastiske, du burde sjekke de ut :D
Edel Kristina
-30.05.2016 kl:18:13


Janne:
Så gøy! Skal selvfølgelig sjekke dem ut også, tror jeg har sett på Aspyn før :)
Kristin
-30.05.2016 kl:21:58


youtube-anbefalinger settes alltid pris på! abbonerte på Allie Evans med en gang :)
Edel Kristina
-31.05.2016 kl:19:56


Kristin:
Så gøy å høre! Elsker virkelig henne <3

Skriv en ny kommentar