Ti ting å gjøre når du ikke har noe å gjøre

Når man er syk, men ikke får sove, har sett absolutt alle serier man kan tenke seg på viaplay, lest ut fire bøker OG faktisk vurdert å gjøre lekser, da kjeder man seg litt. Ettersom min situasjon ligner veldig på dette, har jeg kommet opp med ti ting du kan finne på om du virkelig ikke har noe å finne på. Here we go:

1. Lag en throwbacktime-liste med sanger. Finn alle de fantastiske hitene fra du var yngre, med alle minnene og tankene, og bare nyt det! Sånne lister kommer også godt med på fest eller med vennegjengen :)

2. Årets første bad! Jeg leste et sted at det er 2 grader i Stjørdalen, så kanskje utsett det liiitt hvis du bor langt nord- men her i Stavanger er det nesten en skam om du ikke har bada enda. Hopp i det!

3. Lag et album fra sommeren i fjor. Jeg lover, dette er mye mer gøy enn det høres ut som. Du får gå gjennom alle de gode stundene fra sommeren, og ikke minst bli inspirert til hva du kan gjøre denne sommeren- som heldigvis ikke er så altfor langt unna. (Gi meg styrke, seks uker til)

4. Test ut noe helt nytt: En hårfrisyre, kanskje en oppskrift, prøv deg på tegning, fotografering, lær deg en dans fra youtube- hva som helst! Men det må være noe du aldri har gjort før. 

5. Dra på piknik. Jeg mener, kom igjen. Hva er mer koselig enn en piknik med venner/familie/deg selv? Så kan du dra frem tb lista også, så blir det helt perfekt :)

6. Sorter i klesskapet. Nå som sommeren treffer oss for fullt kan vi like gjerne pakke vekk mariusgensere og ullstilongs, for nå skal crop-topene frem!

7. Sjekk sangteksten (lyrics) til en sang du tror du kan. Det er så ofte de synger noe heelt annet enn jeg trodde, og jeg innser at sangen har en helt annen mening. Like spennende hver gang.

8. Roadtrip! De som kjenner meg vet at dette er seriøst det kjekkeste jeg vet om i hele, hele verden. Roadtrips og fornøyelsesparker = life. Pakk bagen og dra på biltur til et helt tilfeldig sted, trenger ikke være langt unna. Om et år har forhåpentligvis noen av vennene mine lappen, så da blir det nok mye av det her! (Advarsel til alle venner)

9. Test ut 17.mai sminke/hårfrisyre/antrekk. Er det en "høytid" jeg aldri kommer på før siste liten, så er det 17.mai. I år aner jeg ikke hva jeg skal gjøre en gang, så jeg burde kanskje planlegge litt selv.. Men uansett! Å tenke ut og teste ut sminken, hvordan du skal ha håret og ikke minst antrekk er en veldig smart og gøy ting å gjøre i forkant.

10. Grav ned en tidskapsel. Samle sammen noe du mener representerer denne generasjonen, eller bare noe tilfeldig du har lyst til å ha med, og skriv "må ikke åpnes før år ..." på boksen. Så graver du den ned, og for å gjøre det litt ekstra spennende, kan du lage et kart til kapselen som du enten bevarer selv, eller graver ned et annet sted. Dette høres ut som sånn tiåringer finner på (og det er det vel egentlig), men halloo- det er litt gøy.

Så der har dere ti ting! Forhåpentligvis gav det dere noen ideer :) Nå må jeg stikke, skal på rød løper med only!

-EK

8 kommentarer


Henriette Celin
-12.05.2016 kl:16:19


Så fine tips! ikke alt jeg hadde kommet på. Det å sjekke teksten på en sang er morsomt. Er ofte noe jeg synger feil x)
Edel Kristina
-13.05.2016 kl:18:11


Henriette Celin:
Så gøy du synes! Haha ja, det gjør jeg også :P
Line Melbye
-12.05.2016 kl:19:32


Så utrolig fine tips! :D
Edel Kristina
-13.05.2016 kl:18:11


Line Melbye:
Så gøy du synes! :D
Therese
-13.05.2016 kl:14:05


Så mange søde tips <3 gla i deg gulli <3
Edel Kristina
-13.05.2016 kl:18:11


Therese:
Tihi ty ty, veldig glad i deg og bae <3
Camilla Cecilia
-14.05.2016 kl:19:22


Så fine og kreative tips! :D
Edel Kristina
-16.05.2016 kl:18:39


Camilla Cecilia:
Tusen takk, gøy å høre :D

Skriv en ny kommentar