Drømmedestinasjon: New York

Ahh, New York. Det måtte nesten bli det første innlegget i denne serien! Jeg har vært i USA to ganger, men aldri i New York. Det er noe med den byen ass, alle vil jo dit? Gå langs de store gatene, se opp mot skyskraperne, stikke innom en café og alle shoppingsentre jeg ser.. Perfekt! Jeg vet ikke så mye mer om byen enn det jeg har sett på bilder og hørt fra andre, men her er det jeg har lyst til å oppleve om (når) jeg drar dit:

-Kjøre en gul taxi

-Ta på frihetsgudinnen

-Gå opp alle trappene til Empire State Building

-Coney Island! Fornøyelsesparker er det beste jeg vet, jeg blir helt gira bare av tanken. Stedet ser så idyllisk og samtidig uber-amerikansk ut, jeg har så lyst til å dra!

-Besøke kunstmuseum. Både "The metropolitian museum of art" og "Museum of Modern Art" ser fantastisk ut. Jeg er ikke superhappy for kunst, men dette må bare oppleves.

-Selvsagt gå på Broadway shows! Lion King står kanskje høyest på to-do lista, selv om jeg har sett den i London allerede. Men åh, musikaler og teater er virkelig fantastisk.

-Spise pizza. Amerikansk pizza = elsk-Fuerza Bruta. Dette er for deg som synes Broadway er for mainstream, eller bare vil oppleve noe helt annerledes- men sykt kult. Umulig å forklare egentlig, bare se her:

-Besøke Brooklyn Ice Cream Factory. Altså, hvem vil vel ikke oppleve en ekte iskrem-fabrikk? Får helt Charlie og sjokoladefabrikken- følelse, jeg :D

-Shoppe. Masse. Brooklyn Flea høres bra ut!

-Chinatown, åå jeg vil virkelig se Chinatown

-Oppleve en sommerfestival i området. Har aldri vært på festival, men det virker veldig som min ting, så dette har jeg veldig lyst til! Gjerne i New York også, hvor det er større enn i Norge og dermed myye bedre :)

Så, det var mine drømmer om New York! Har dere noen tips til neste reisedestinasjon? :)

-EK
 

4 kommentarer


Janne
-10.04.2016 kl:23:15


åå har også såå lyst til å dra til NY!!
Edel Kristina
-12.04.2016 kl:10:42


Janne:
Det er jo såå fint der, så det skjønner jeg virkelig! Får krysse fingrene for at vi begge ender opp der en gang, haha :D
Maria Bergheim
-11.04.2016 kl:00:06


Å, jeg har så lyst å reise til NYC!
Edel Kristina
-12.04.2016 kl:10:41


Maria Bergheim:
Ikke sant? Det hadde jo vært drømmen <3 Ha en fin dag videre!

Skriv en ny kommentar