Funfactz

Alle ord blir så mye mer zpennende om man setter en z foran eller bak, ikke sant? Eller er det helt fjortis? Haha, uansett- i dag slår jeg til med et funfact innlegg igjen! Lenge siden sist nå, og selv elsker jeg å lese slike ting. Så da setter vi i gang!

1. Jeg elsker, elsker, elsker å ha neglelakk på, men jeg hater noe så inderlig å ta det på. Jeg kan umulig være den eneste? Det tar lang tid, det lukter forferdelig og jeg ender opp med å ødelegge den før den tørker fordi jeg ikke eier tålmodighet. Struggles :/

2. På klesfronten er jeg enten veldig stylet, sminke, smykker og moteriktig, eller helt slakk, haha. Joggebukse eller kjole, liksom!

3. Når jeg først fikk iPhonen min var jeg så redd for å knuse den/ødelegge den at jeg drømte at den ble ødelagt flere netter på rad. Like lykkelig hver gang jeg våkna!

4. Jeg er sulten hele tiden. Og dette er ikke noe sånt som alle sier, at de er sultne litt ofte, jeg er helt seriøst sulten alltid. På skolen må jeg liksom spise i hvert friminutt og ofte i timene for at magen min ikke skal rumle, og i helgene føler jeg omtrent alt jeg gjør er spising. Food is love, food is life <3

5. Når jeg har mye å gjøre, velger jeg heller å gjøre ingenting. Jeg orker rett og slett ikke begynne! 

6. Jeg er en samler. Når jeg var mindre, samla jeg på omtrent alt jeg kom over: Steiner, korker, sløyfer, klinkekuler, servietter, ringer, bamser, ja- you name it! Nå har jeg fått meg til å kaste det meste, men det er enda en liten serviettsamling her, og gamle blader (magasiner) får jeg meg aldri til å legge vekk. Tenk når det blir nyttig? (aldri)

7. Jeg har vært brudepike to ganger og opplevd tre brylupp i mitt liv- de to jeg var brudepike i, og et i Polen. Veldig spesielt og kult, glad jeg har den opplevelsen!

8. Noen ganger kan jeg være altfor spontan. Det er null problem for meg å begynne å bake muffins klokka elleve om kvelden, eller stikke på roadtrip samme dag vi finner ut vi skal dra. La oss bare gjøre det!

9. Ettersom jeg har en lillebror på tre år, har jeg sett den fantastiske filmen Frozen 5 ganger- og musikkvideoen Let it Go har jeg mista tellingen på. Langt over 100, det er jeg sikker på.

10. Jeg har mange hobbier, men jeg føler aldri at jeg er veldig flink i noen av dem. Jeg liker å skrive, danse, fotografere, spille piano, tegne, blogge, lese, bake osv- men jeg spesialiserer meg aldri i noe, så jeg føler ikke jeg kan satse på det videre heller. Men så elsker jeg jo alt, så jeg vil ikke kutte ut noe. Livet er hardt, ass.

Det var ti funfacts om mitt zpennende liv :D Skriv ned tre fakta om deg i kommentarfeltet? 

-EK

5 kommentarer


Silje Orre Olsen
-27.02.2016 kl:15:20


jeg elsker å synge, hater skole og jeg lever for sommer :D haha!
Edel Kristina
-28.02.2016 kl:19:53


Silje Orre Olsen:
Så gøy! Forstår både det med skolen og sommeren, haha XD
Henriette Celin
-27.02.2016 kl:20:49


Interessant ^^

Jeg og elsker å ha neglelakk på, men påfører det sjeldent av samme grunn som deg, haha. Tar fooor lang tid ;o

og jeg har også vært litt av en samler. Er det ikke så mye nå, men veldig da jeg var liten. Da gikk det i sjeldne stener (helst glatte og runde, eller noe som lignet karameller xD), pokemon kort, russekort, osv. x)

ellers er en fun fact at jeg har flyttet 11 ganger tror jeg det er. Ganske mange, huff ;-P
Edel Kristina
-28.02.2016 kl:19:53


Henriette Celin:
Wow, det var mye flytting! Gøy å høre litt om deg også :)
Henriette Celin
-28.02.2016 kl:22:43


SV: Jah, det har det vært, hehe (:

<3

Skriv en ny kommentar